Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
AZONNALI FELHÍVÁS A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSHEz
  2013-02-09 08:55:10, szombat
 
 
AZONNALI FELHÍVÁS
A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSHEZ

Az Országgyűlés épületének és a Szent Korona látogathatóságáról,
valamint a magyar állampolgárok belépődíjának azonnali újbóli eltörléséről


Képviselők!

Nem írhatom, hogy tisztelt, mert olyan nemzetziláló intézkedésről van szó, amire kevés a szó, hogy felháborító - párt szerinti hovatartozás nélkül.

Az alábbi sajtó híradásban tudatják a magyarokkal, hogy belépő díjat kell fizetniük a saját tulajdonukba történő belépéskor. Márpedig az Országház az egyik legbecsesebb magyar műemlékeink közül való! ezt az épületet és hivatalt a magyar emberek adóforintjaiból tartják fent. Továbbá ezzel szélsőségesen kirekesztő módon megakadályozzák legbecsesebb nemzeti ereklyénk, a Szent Korona ingyenes látogathatóságát.

Ez utóbbi tény olyan mértékben felháborító, hogy becsületes magyar embernek erre nincsenek megfelelően elítélő szavai az anyanyelvünkben.

Ezért
minden magyar állampolgár és magyar igazolvánnyal rendelkező magyar ember nevében
követelem, hogy feltétel nélkül és azonnali hatállyal töröljék el
a magyarok számara kirótt belépő díjat az Országház, valamint a Szent Korona látogatásakor!

Senkit nem érdekel az Európai Únió szabályaira hivatkozás szemforgató érvelése, mert az Országház az ország háza, s mint ilyen minden magyar embernek közvetlen tulajdona. A TULAJDONA. Márpedig alkotmányos értelemben, a tulajdon szentségét biztosító törvények alapján legkevesebb, ha ezen nemzetromboló gyakorlat visszavonása után televíziós élő egyenes adásban kérnek bocsánatot a magyaroktól, majd aki ezt kitalálta és imígyen törleszkedett az unióhoz, az visszaadja hivatali tisztségét és megbízását. Ha ezt nem teszi meg, nyugodtan tükörbe köphet bármikor, de hogy a magyar emberek elítélő tekintete fogja kísérni, abban legyen egészen bizonyos.

Nincs türelmi idő! Azonnal vonják vissza a magyarokat hátrányosan megkülönböztető intézkedést!
Ilyen mélységesen megalázó, és kirekesztő intézkedés a továbbiakban egyetlen percig sem maradhat hatályban!

Az Európai Unió alapszabályai szerint nem avatkozhat nemzeti belügyekbe. Ennek alapján, ha már beerőszakoltak minket a rabszolgasorba, a legkevesebb elvárható követelmény az Országház, mint a maradék magyar nemzeti függetlenség egyetlen biztosítéka, a magyarok számára továbbra is és mindig ingyenesen látogatható legyen a Szent Koronával együtt.
Tehát külföldre mutogatni egy sarc kivetésekor, merőben cinikus, és nemzeti érzéseinek megélésében megalázóan kirekesztő.


Budapest, 2013. február 8.

Lengyel Károly,
egy magyar ember a munkáltatóik közül


*******


Uniós szabály miatt kell fizetniük az Országház látogatóinak

Forrás: MTI | 2013. február 07. csütörtök 19:21 |
http://www.hirado.hu/Hirek/2013/02/07/18/Unios_szabaly_miatt_kell_fizetniuk_az_Or szaghaz_latogatoinak.aspx?honnan=Nemzeti_Hirhalo


Az Európai Unió állampolgárai között nem lehet kivételt tenni - indokolt az Országgyűlés sajtóirodája.

Az Országház látogatási díját nem lehet a magyar állampolgárok számára kedvezőbben megállapítani, mivel az Európai Unió állampolgárai között nem lehet különbséget tenni - közölte az Országgyűlés sajtóirodája az MTI érdeklődésére. A Magyar Narancs - internetes oldalán - csütörtökön írta meg, hogy a korábbi ingyenes belépéssel ellentétben január elsejétől a magyar állampolgároknak is fizetniük kell azért, hogy meglátogathassák a Parlament épületét.

A színvonalas, többnyelvű, a látogatók igényeit és érdeklődését kiszolgáló idegenvezetés jelentős költséget ró az Országgyűlés Hivatalára. Ezen kiadások - idegenvezetés, kísérő őrszemélyzet, biztonsági intézkedések és a látogatáshoz kapcsolódó rezsi - fedezésére január elsejétől az uniós állampolgárok is belépési díj ellenében vehetnek részt a parlamenti sétán - írták.

Ez az összeg (1750 forint) a fele az unión kívüli állampolgárok belépő díjának (3500 forint). Mivel az Európai Unió állampolgárai között nem lehet kivételt tenni, így a mindenkori látogatási díjat nem lehet a magyar állampolgárok számára egységesen kedvezőbben megállapítani.

Közölték azt is, hogy a belépők árát az európai múzeumi és parlamenti jegyárak figyelembevételével határozta meg az Országgyűlés Hivatala. A jegyvásárlás az internetes foglalás és fizetés bevezetésével jóval kényelmesebbé és előre tervezhetővé vált, és ezáltal sikerült elkerülni a korábbi sorállást is. A látogatási központ megépítésével pedig még több kényelmi szolgáltatást vehetnek majd igénybe a hazai és külföldi turisták.


Nemzeti ünnepeken továbbra is ingyenesen látogatható a Szent Korona, és továbbra is ingyenesen látogathatják az Országházat a diákcsoportok (például osztálykiránduláson), valamint az országgyűlési képviselők által szervezett látogatócsoportok - olvasható a tájékoztatóban.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: látogathatóságát, állampolgároknak, meglátogathassák, megakadályozzák, anyanyelvünkben, adóforintjaiból, országgyűléshez, megkülönböztető, tájékoztatóban, beerőszakoltak, rabszolgasorba, állampolgárok, megépítésével, állampolgárai, megállapítani, kényelmesebbé, szélsőségesen, bevezetésével, igazolvánnyal, érdeklődésére, törleszkedett, szolgáltatást, alapszabályai, látogatásakor, idegenvezetés, nemzetromboló, belépődíjának, országgyűlési, intézkedésről, diákcsoportok, látogathatják, látogatáshoz, jegyvásárlás, eltörléséről, latogatoinak, legbecsesebb, magyar állampolgárok, alábbi sajtó, saját tulajdonukba, egyik legbecsesebb, magyar emberek, magyarok számara, ország háza, tulajdon szentségét, visszaadja hivatali, magyarokat hátrányosan, továbbiakban egyetlen, legkevesebb elvárható, maradék magyar, magyarok számára, sarc kivetésekor, magyar ember, AZONNALI FELHÍVÁS MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSHEz, AZONNALI FELHÍVÁS, MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSHEZ, Szent Korona, Európai Únió, Európai Unió, Szent Koronával, Lengyel Károly, Magyar Narancs, Országgyűlés Hivatalára, Országgyűlés Hivatala,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Ágai Ágnes – Csendélet  Png virág  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Esti kép  Adakozás  Neked tudnod kell  Ami embereknek lehetetlen, az...  Facebookon kaptam  Fehér virág  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Julian Brass gondolata  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Lóhere  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Szép estét kedves látogatóimna...  Fekete-erdő desszert  Png ház  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Szép estét  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  A másik dolog,  Szívem tiéd  Alvó cicák  Egy bizonyos határt  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Éretlen vers  Németh László tollából  Hazára minden embernek szükség...  Facebookon kaptam  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Kellemes délutánt kívánok  Akarat  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Próbálj meg ...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Nevem  Nem tudhatod  Albert Einsteinről  Szép napot kívánok  Png csokor  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Facebookon kaptam  Png telefon  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Julian Brass gondolata  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Neked tudnod kell  Facebookon kaptam  Png virág  Png csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Rátalálsz  Jó éjszakát  Egy maradéktalanul uralt világ  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Sokan azt tartják  Adakozás  Boldog születésnapot a ma ünne...  Csak a fogyatkozás látható  Makszim Gorkij gondolata  Png kutya  Paul David Tripp Április 20  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einstein gondolata  Facebookon kaptam  George Byron - Ahogy itt jár -...  Irgalom és ítélet  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Esti kép  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Tóth Ágnes - Szervusz pad 
Bejegyzés Címkék
magyar állampolgárok, alábbi sajtó, saját tulajdonukba, egyik legbecsesebb, magyar emberek, magyarok számara, ország háza, tulajdon szentségét, visszaadja hivatali, magyarokat hátrányosan, továbbiakban egyetlen, legkevesebb elvárható, maradék magyar, magyarok számára, sarc kivetésekor, magyar ember, munkáltatóik közül, korábbi ingyenes, magyar állampolgároknak, látogatók igényeit, látogatáshoz kapcsolódó, uniós állampolgárok, parlamenti sétán, unión kívüli, mindenkori látogatási, belépők árát, európai múzeumi, internetes foglalás, korábbi sorállást, látogatási központ, országgyűlési képviselők, látogathatóságát, állampolgároknak, meglátogathassák, megakadályozzák, anyanyelvünkben, adóforintjaiból, országgyűléshez, megkülönböztető, tájékoztatóban, beerőszakoltak, rabszolgasorba, állampolgárok, megépítésével, állampolgárai, megállapítani, kényelmesebbé, szélsőségesen, bevezetésével, igazolvánnyal, érdeklődésére, törleszkedett, szolgáltatást, alapszabályai, látogatásakor, idegenvezetés, nemzetromboló, belépődíjának, országgyűlési, intézkedésről, diákcsoportok, látogathatják, látogatáshoz, jegyvásárlás, eltörléséről, latogatoinak, legbecsesebb, intézkedések, országgyűlés, tervezhetővé, visszavonása, sajtóirodája, továbbiakban, nemzetziláló, függetlenség, munkáltatóik, látogatóinak, őrszemélyzet, hovatartozás, tulajdonukba, érdeklődését, ellentétben, mélységesen, megfelelően, megélésében, színvonalas, magyarokkal, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.