Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Feljelentést tesz a Jobbik a kitálaló fideszes nyomán
  2013-04-30 20:42:31, kedd
 
  Feljelentést tesz a Jobbik a kitálaló fideszes nyomán
2013, április 30 - 09:35

Interjút adott a hvg.hu-nak Hadházy Ákos szekszárdi fideszes képviselő, melyben névvel vállalta: a kormánypárt képviselői listáról választották ki ismerőseiket a trafikpályázatok megnyerésére.

Hadházy konzervatív és jobboldali embernek vallja magát, 2006 óta fideszes képviselő Szekszárdon. A hvg.hu-nak nyilatkozva elmondta: a trafik-ügy átszakított benne valamit, de erről nem szeretne sokat beszélni.

Az interjúban kitálalt a trafikbotrányról: állítása szerint a szekszárdi polgármester a trafikpályázatok listájával érkezett a kormánypárti képviselők találkozójára, hogy véleményezzék, és eldöntsék, kivel nyeretik meg azokat.

Az ülésen a frakciótagok voltak jelen, a polgármester pedig megmutatta a jelöltek listáját, majd szólt: nézzék meg, kik az ismerősök a listán, kik lehetnek megfelelő jelöltek. Hadházy ezen megdöbbent; mint mondja, tudta, hogy vannak lobbik, azon viszont meglepődött, hogy ennyire nyíltan történik a mutyi. Mint a hvg.hu-nak elmondta, ő maga is kénytelen volt egy ismerős, régóta kiskereskedőként dolgozó házaspár mellett megszólalni, nehogy hátrányt szenvedjenek azért, mert nincsenek összeköttetéseik.

A helyi fideszesek gyakorlatilag végigmentek a listán, megnézték, kik az ismerősök. Hadházy azt már nem tudja, hogy ezt követően mi történt a listával, de látva az eredményeket, úgy gondolja, ezen múlt, hogy végül ki jutott koncesszióhoz.

Hadházy elmondása szerint sokat gondolkodott azon, hogy a nyilvánossághoz forduljon és tisztában van azzal is, hogy pártjában sokan árulással vádolják majd, de úgy gondolja, a Fidesznek is azzal teszi a legjobbat, ha elmondja ezeket a dolgokat.

Úgy véli, a párton belül azért nem mer felszólalni senki, mert 2014-től kevesebb lesz a képviselői hely, ezért mindenki félti a pozícióját.

A szekszárdi fideszes szerint amennyiben őszinte nyilatkozata után politikai retorzió éri, úgy egyáltalán nem fogja sajnálni karrierje végét, mert ez esetben egyáltalán nem szeretné ezt a "legalacsonyabb szintű" politizálást végezni.

Szilágyi: már a fideszeseknek is elegük van az arroganciából

A Fidesz-kormány mindent megtesz azért, hogy elkerülje a dohánykoncessziós botrány körüli vizsgálatokat, de ezt nem fogják hagyni - mondta el Szilágyi György, a Jobbik országgyűlési képviselője hétfői sajtótájékoztatóján.

Folyamatosan jönnek a hírek, nemrég például a hvg.hu-nak feketén-fehéren elmondta Hadházy Ákos fideszes képviselő, hogy ment a trafikhelyek pályáztatása - mondta Szilágyi. Ennek kapcsán a Jobbik felszólította Gyulay Zsoltot, a Dohánykereskedelmi Zrt. vezérigazgatóját, Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkárt, aki a ,,háttérben mozgatja a szálakat", valamint Horváth István szekszárdi polgármestert, hogy mondjanak le pozícióikról.

szil

Valószínűség szerint hivatali visszaélés történt, mondta el Szilágyi, majd bejelentette, hogy Volner János képviselőtársával együtt feljelentést juttatnak el a Fővárosi Főügyészséghez.

Mint sajtótájékoztatóján fogalmazott: ,,Nem szeretnénk, ha továbbra is következmények nélküli országban élnénk. Azoknak, akik visszaélve politikai beosztássukkal ilyen aljasságra vetemednek, bűnhődniük kell". Szilágyi György szerint a kormány megpróbálja a vizsgálatokat kikerülni, de ezt nem fogják hagyni.

A Jobbik továbbá egy eseti vizsgálóbizottságot akar létrehozni, de tudják jól, hogy a kétharmados többség ezt nem fogja támogatni - mondta el Szilágyi, majd hozzátette, hogy pont ebből van elege mára sok fideszes képviselőnek is. ,,Mi vagyunk az urak, a királyok, mindenki más alattvaló, hűbéres, akik úgysem tudnak mit tenni"- részletezte a Fidesz szellemiségét a képviselő.

kep1

kep2

A képviselő elmondta továbbá, hogy azon az 1417 helyen, ahol nem lett nyertes, újra kiírnak majd egy pályázatot, azonban amennyiben az ismét nem lesz sikeres, akkor három évre odaadhatják ezeket a jogokat azoknak, akiknek ,,ők akarják". A Jobbik véleménye szerint ez azért aggályos, mert egy kizárólagos állami jogosultságról van szó, ami a nemzeti vagyon keretébe tartozik - így nem is lehetne pályáztatás nélkül odaadni senkinek. Szilágyi György szerint az információs önrendelkezésről és információs szabadságról szóló törvényhez Cser-Palkovics András és Vas Imre által benyújtott módosítás értelmében az is előfordulhat, hogy hiába kérik ki az adatokat, azt meg fogják tagadni, hiszen ebben a törvényben visszamenőlegesen fogadták el az információkiadás tilalmának lehetőségét.

Szilágyi György emlékeztetett, hogy pártja a dohany@jobbik.hu címre várja a dohánykoncessziós eljárással kapcsolatos észrevételeket, visszaélésgyanús eseteket.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/kitalal_a_szekszardi_fideszes_ismerosokkel_nyerettek_meg_a_paly azatokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: vezérigazgatóját, információkiadás, trafikpályázatok, visszaélésgyanús, önrendelkezésről, trafikbotrányról, összeköttetéseik, kiskereskedőként, nyilvánossághoz, főügyészséghez, beosztássukkal, legalacsonyabb, jogosultságról, észrevételeket, következmények, polgármestert, koncesszióhoz, vizsgálatokat, arroganciából, találkozójára, gyakorlatilag, szellemiségét, véleményezzék, fideszeseknek, emlékeztetett, felszólította, országgyűlési, államtitkárt, képviselőnek, kormánypárti, szabadságról, előfordulhat, folyamatosan, szenvedjenek, nyilatkozata, feljelentést, kitálaló fideszes, kormánypárt képviselői, trafikpályázatok megnyerésére, trafik-ügy átszakított, interjúban kitálalt, szekszárdi polgármester, trafikpályázatok listájával, kormánypárti képviselők, frakciótagok voltak, polgármester pedig, jelöltek listáját, helyi fideszesek, nyilvánossághoz forduljon, párton belül, képviselői hely, szekszárdi fideszes, Hadházy Ákos, Szilágyi György, Gyulay Zsoltot, Dohánykereskedelmi Zrt, Lázár János Miniszterelnökséget, Horváth István, Volner János, Fővárosi Főügyészséghez, Cser-Palkovics András,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Az igazi szeretetért rendszeri...  Szép estét  Facebookon kaptam  Tavaszi kép  Alázat  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Irgalom és ítélet  Png férfi  Jónás Tamás – Végtelen b...  Bertolt Brecht -től idézet  s immár én is felragyogva, ért...  Julian Brass gondolata  Facebookon kaptam  Png rózsa csokor  Egy bizonyos határt  Facebookon kaptam  Csak a fogyatkozás látható  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Alázat  Jó éjszakát  Alvó cicák  Hazára minden embernek szükség...  Jó éjszakát  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép álmokat!  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Ágai Ágnes – Csendélet  Nem méltó hozzád  Png csokor  Adakozás  Elköszönt  Facebookon kaptam  A kételkedés kezelése  Png kutya  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  Jó reggelt, jó napot mindenkin...  Egy lelki imádság  Png lepke  Próbálj meg ...  Alázat  Még csak most kezdődik a nap  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Szép napot kívánok  Albert Einsteinről  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  Leonardo da Vinci gondolata  Albert Einsteinről  Osváth Erzsébet - Gólya a réte...  A sors  Kövesd a cowboyt!  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Albert Einsteinről  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Makszim Gorkij gondolata  Akik bántanak téged  Facebookon kaptam  Elköszönt  Erdőn  Zilahy Lajos gondolata  Őrizkednünk kell...  Adakozás  Albert Einsteinről  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Nem tudhatod  George Gordon Lord Byron: Inez...  Png virág  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szép napot kívánok  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Tavaszi kép  Png kislány  Nem számIt  Egy lelki imádság  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kitálaló fideszes, kormánypárt képviselői, trafikpályázatok megnyerésére, trafik-ügy átszakított, interjúban kitálalt, szekszárdi polgármester, trafikpályázatok listájával, kormánypárti képviselők, frakciótagok voltak, polgármester pedig, jelöltek listáját, helyi fideszesek, nyilvánossághoz forduljon, párton belül, képviselői hely, szekszárdi fideszes, dohánykoncessziós botrány, trafikhelyek pályáztatása, kormány megpróbálja, vizsgálatokat kikerülni, kétharmados többség, képviselő elmondta, 1417 helyen, jogokat azoknak, kizárólagos állami, nemzeti vagyon, információs önrendelkezésről, törvényben visszamenőlegesen, információkiadás tilalmának, dohánykoncessziós eljárással, vezérigazgatóját, információkiadás, trafikpályázatok, visszaélésgyanús, önrendelkezésről, trafikbotrányról, összeköttetéseik, kiskereskedőként, nyilvánossághoz, főügyészséghez, beosztássukkal, legalacsonyabb, jogosultságról, észrevételeket, következmények, polgármestert, koncesszióhoz, vizsgálatokat, arroganciából, találkozójára, gyakorlatilag, szellemiségét, véleményezzék, fideszeseknek, emlékeztetett, felszólította, országgyűlési, államtitkárt, képviselőnek, kormánypárti, szabadságról, előfordulhat, folyamatosan, szenvedjenek, nyilatkozata, feljelentést, polgármester, politizálást, pályáztatása, bejelentette, gondolkodott, ismerőseiket, frakciótagok, palyazatokat, megnyerésére, pozícióikról, választották, eredményeket, ismerosokkel, trafikhelyek, valószínűség, részletezte, kizárólagos, információs, pályáztatás, odaadhatják, meglepődött, kétharmados, konzervatív, megpróbálja, megszólalni, lehetőségét, kormánypárt, kapcsolatos, fogalmazott, képviselője, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.