Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A liberalizmus kiirtja a németeket is, néhány évtized van a
  2013-06-10 20:04:30, hétfő
 
  A liberalizmus kiirtja a németeket is, néhány évtized van az összeomlásig


A német kormány évente több milliárd eurót költ, hogy növekedjen a születések száma az országban.

Az eredmény azonban siralmas. Egy frissen nyilvánosságra került jelentés megállapításai szerint a német nőknek továbbra is súlyos nehézségeket okoz a karrier megkövetelte szempontok és a család igényeinek összeegyeztetése. De a vizsgálatból az is kiderül, hogy a németek jelentős része számára egyáltalán nem tartozik hozzá a boldogsághoz a gyermekek felnevelése. Az előrejelzések szerint 2050-re Németország jelenlegi 82 milliós népessége 70 millióra csökken és amit nem polkorrekt kimondani: ennek a 70 milliónak is a tekintélyes hányada már nem tősgyökeres német lesz.

Ha nem történik döntő fordulat a gyermekvállalás terén (márpedig miért történne), akkor csakis abban az esetben lehetne szinten tartani a népesség jelenlegi számát, ha újabb bevándorlók milliói telepednének le Németországban.

Pedig az elmúlt esztendők folyamán a berlini kormány jelentősen növelte a családi pótlékot, a gyermekükkel otthon maradó szülőknek járó támogatás összegét, és az óvodai hálózat fejlesztésére is komoly pénzeket fordítottak. Az erőfeszítések és az európai összehasonlításban magas életszínvonal ellenére az egy nőre jutó gyermekszám továbbra is rendkívül alacsony: mindössze 1,4. A születések száma tehát a nagyvonalú kormányzati családpolitika ellenére sem növekedett.

A Népességkutatások Német Szövetségi Intézetének az elmúlt hét hétfőjén közzétett jelentése rendkívül lehangoló. A felmérésekből ugyanis az derül ki, hogy a fiatal párok elsősorban azért ódzkodnak a gyermekvállalástól, mert "akadályozza őket" a karrierjükben, a barátaikkal történő kapcsolattartásban, valamint kedvteléseiknek sem tudnak nyugodtan hódolni akkor, ha gyermekük van. A jelentés végkövetkeztetése megsemmisítő a liberalizmusra és a nyugati fogyasztói civilizációra nézve: "Immár sok német számára nem a gyermek a legfontosabb az életben." (Hanem csak és kizárólag saját maguk, saját vágyaik kiélése a fontos.)

A szakértők persze mentegetik a menthetetlent, hangoztatva például, hogy a társadalom immár nem tekint tisztelettel azokra, akik sok gyermeket nevelnek. Ugyanis ,,megváltozott az értékrend". Mintha bizony az ,,értékrend megváltozása" egyfajta sorcsapás lenne, és nem az uralkodó oligarchia érdekeinek a kifejeződése. De való igaz, a németek jelentős része attól tart, két vagy három gyermek vállalása esetén hátrányba kerülnek a munkaerőpiacon, és szakmai előmenetelük is akadályokba ütközik. Nagyon sok nő gondolja úgy, hogy képtelen egyszerre megfelelni a munkahely és a család jelentette követelményeknek. A gyengébbik nem számos tagja - főleg azok, akiket a hagyományos erkölcsi értékek szellemében neveltek - lelkiismeret-furdalást érez, és rossz anyának gondolja magát, amennyiben kisgyermekét az óvoda vagy egy bébiszitter felügyeletére bízza. (A németek ,,Rabenmütter"-nek nevezik azt az édesanyát, aki karrierjének biztosítása érdekében kicsi gyerekét túlságosan is korán mások gondjaira hagyja.) Ami pedig a férfiakat illeti, a felmérés nyomán napvilágot látott jelentés megállapításai szerint nemigen hajlandók átvenni az anyai szerepkört.

A német demográfusok azonban úgy látják, a fő gond az, hogy a gyermekek nevelése egyre kevésbé jelent boldogságot a párok számára. A megkérdezett 18 és 50 év közötti gyermektelen férfiaknak és nőknek csupán 45%-a válaszolta azt, hogy boldogabb vagy legalább elégedettebb lenne, ha az elkövetkező években gyermeke születne.

A jelentés összehasonlítja a németországi és az európai születési rátákat is. Csupán 6 olyan ország van Európában, ahol egy nőre vetítve kevesebb gyermek születik, mint Németországban. Mint a mellékelt táblázatból látható, a legkevesebben Lettországban látják meg a napvilágot, a legtöbben pedig Izlandon. A magyar nemzet is teljes sebességgel halad a megsemmisülés felé: hazánk az utolsó előtti helyen áll a táblázaton. Vagyis Európában, arányait tekintve, csak Lettországban születnek kevesebben, mint nálunk. (Arról nem beszélve, hogy még ennek a kevés Magyarországon született gyermeknek is egyre növekvő hányada cigány.) A németek számára külön aggodalom forrása, hogy világviszonylatban a német nők között található a legtöbb gyermektelen: például az 1964 és 68 között született korosztály egynegyede tudatosan határozott úgy, hogy nem fog soha életet adni - állapítja meg a tanulmány. Csak emlékeztetőül: Adolf Hitler állítólagos ,,rémuralma" idején meredeken emelkedett úgy a születések, mint a házasságok száma, miközben jelentősen csökkent az öngyilkosságoké.

Ugyanezen a hétfői napon, amikor a Népességkutatások Német Szövetségi Intézetének tanulmánya napvilágot látott, a nyugati bankároligarchia gazdasági érdekeit képviselő OECD (Gazdasági és Együttműködési Szervezet) is közzétett egy jelentést, melyben a ,,nemi egyenlőség" előmozdítása terén még további lépéseket várnak Németországtól. Ugyanis annak ellenére, hogy a fiatal német nők immár jobban képzettek és tanultabbak férfitársaiknál, mégis kevésbé sikeresek a munka világában. Az OECD dokumentumának állásfoglalása szerint a nőket gyermekvállalásra ösztönző családtámogatási rendszer következtében sokan maradnak otthon, ami jelentősen rontja pozícióikat a munkahelyeken. A globális nagytőkét képviselő OECD jelentése a nők Németországban meglehetősen elterjedt részfoglalkoztatását is kritikával illeti, mert a részmunkaidős alkalmazás is hozzájárul ahhoz, hogy a nők kevesebbet keresnek a férfiaknál.

Hogy azután a német kormány a demográfusok jelentését, vagy pedig az OECD dokumentumát tartja irányadónak, azt majd a jövő mutatja meg. Tény azonban, hogy a Népességkutatások Német Szövetségi Intézetének szakértői is igazodni kénytelenek a polkorrektség követelményeihez, melynek következtében egyáltalán megpendíteni sem szabad például a szabad abortusz (valamint a fogamzásgátlás) és a demográfiai katasztrófa összefüggésének tabuként kezelt témáját. Miként tilos beszélni arról is - a német demográfusok jelentése sem tért ki rá egyetlen szó erejéig sem -, hogy vajon miként alakulnak a népmozgalmi adatok a tősgyökeres németek és az egyes bevándorolt népcsoportok körében? A legfőbb tabudöntögetés pedig annak a kérdésnek a feszegetése, hogy vajon miféle nagyhatalmú érdekcsoportok ösztönzik az európai népek pusztulásáért elsősorban felelős liberalizmus eszméjének és a fogyasztói életszemléletnek a terjedését? Vajon kik és miféle céloktól vezérelve akadályozzák immár évtizedek óta a vészesen közeledő európai demográfiai katasztrófa elhárítását?

(Perge Ottó, Kuruc.info | spiegel.de nyomán)

http://harcunk.info/index.php/hirek/416-a-liberalizmus-kiirtja-a-nemeteket-is-neh any-evtized-van-az-oesszeomlasig
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: bankároligarchia, életszemléletnek, összeegyeztetése, követelményeknek, családtámogatási, követelményeihez, férfitársaiknál, összehasonlítja, összefüggésének, kedvteléseiknek, öngyilkosságoké, gyermekvállalás, együttműködési, tabudöntögetés, érdekcsoportok, állásfoglalása, németországban, családpolitika, megállapításai, fogamzásgátlás, dokumentumának, liberalizmusra, németországtól, magyarországon, nyilvánosságra, munkaerőpiacon, lettországban, előrejelzések, polkorrektség, következtében, menthetetlent, részmunkaidős, oesszeomlasig, emlékeztetőül, felmérésekből, megsemmisülés, liberalizmus kiirtja, német kormány, születések száma, eredmény azonban, frissen nyilvánosságra, német nőknek, karrier megkövetelte, család igényeinek, németek jelentős, gyermekek felnevelése, előrejelzések szerint, tekintélyes hányada, gyermekvállalás terén, esetben lehetne, népesség jelenlegi, elmúlt esztendők, Népességkutatások Német Szövetségi Intézetének, Vagyis Európában, Adolf Hitler, Együttműködési Szervezet, Perge Ottó,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Akik bántanak téged  Idő  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Ne kapaszkodj magasabbra,  A boldog családok mind hasonló...  Gonosz démon-álarc  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A Megváltó szolgálatában  Szép álmokat!  Alázat  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Reménység és erő Krisztustól e...  Minden harmadik...  A sors  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Sose bánj semmit  Albert Einsteinről  Mi lenne ha  Alvó cicák  Rátalálsz  Leonardo da Vinci gondolata  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Az engedelmesség miért nem vál...  Png virág  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  210 éve született a SZÓZAT meg...  Png virág  Erdőn  Alázat  Adakozás  Nagyon különös  Png nő  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Kerüld el az evangélium örömén...  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  A másik dolog,  Png csokor  Minden harmadik...  Julian Brass gondolata  Egy maradéktalanul uralt világ  Akarat  Radikális szeretet  Facebookon kaptam  Adakozás  Png lepke  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  Ágai Ágnes – Csendélet  Akarat  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Szép napot kívánok  A sors  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Csak a fogyatkozás látható  Szép estét kedves látogatóimna...  Png telefon  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Régi emberek, akikre máig büsz...  Png kutya  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Adakozás  Sokan azt tartják  Radikális szeretet  Erdőn  Png férfi  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Nagyon különös  Bounty krémes  Rátalálsz  Kellemes délutánt kívánok  Nagyi telefonál  Miért nem menti meg Jézus a jó...  Popper Péter szavai  Facebookon kaptam  Szívem  Facebookon kaptam  A Megváltó szolgálatában  Png csokor  Németh László tollából  Fekete-erdő desszert  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Reggel van  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Hogy lehet megtartani  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Krisztinától 
Bejegyzés Címkék
liberalizmus kiirtja, német kormány, születések száma, eredmény azonban, frissen nyilvánosságra, német nőknek, karrier megkövetelte, család igényeinek, németek jelentős, gyermekek felnevelése, előrejelzések szerint, tekintélyes hányada, gyermekvállalás terén, esetben lehetne, népesség jelenlegi, elmúlt esztendők, berlini kormány, családi pótlékot, gyermekükkel otthon, óvodai hálózat, nagyvonalú kormányzati, felmérésekből ugyanis, fiatal párok, barátaikkal történő, jelentés végkövetkeztetése, nyugati fogyasztói, szakértők persze, társadalom immár, uralkodó oligarchia, család jelentette, hagyományos erkölcsi, óvoda vagy, bébiszitter felügyeletére, németek &#8222, férfiakat illeti, felmérés nyomán, anyai szerepkört, német demográfusok, gyermekek nevelése, párok számára, elkövetkező években, jelentés összehasonlítja, európai születési, nőre vetítve, mellékelt táblázatból, legkevesebben Lettországban, legtöbben pedig, magyar nemzet, megsemmisülés felé, utolsó előtti, kevés Magyarországon, németek számára, legtöbb gyermektelen, házasságok száma, hétfői napon, nyugati bankároligarchia, fiatal német, munka világában, nőket gyermekvállalásra, globális nagytőkét, részmunkaidős alkalmazás, demográfusok jelentését, jövő mutatja, polkorrektség követelményeihez, szabad abortusz, demográfiai katasztrófa, népmozgalmi adatok, tősgyökeres németek, egyes bevándorolt, legfőbb tabudöntögetés, európai népek, fogyasztói életszemléletnek, vészesen közeledő, bankároligarchia, életszemléletnek, összeegyeztetése, követelményeknek, családtámogatási, követelményeihez, férfitársaiknál, összehasonlítja, összefüggésének, kedvteléseiknek, öngyilkosságoké, gyermekvállalás, együttműködési, tabudöntögetés, érdekcsoportok, állásfoglalása, németországban, családpolitika, megállapításai, fogamzásgátlás, dokumentumának, liberalizmusra, németországtól, magyarországon, nyilvánosságra, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 721
  • e Hét: 10988
  • e Hónap: 22099
  • e Év: 175595
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.