Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Orbán szerint kommunista dolog azt mondani, hogy közpénzből
  2016-07-06 19:36:51, szerda
 
  A vállalkozók szabadon eldönthetik hogy az államháztartásba befizetendő adó helyett, a fidesz házi projektjeire kiatlált Taho alapba vizethetik a pénzt amit teljesen véletlenūl persze az elmeroggyant miniszterelnök hobbijára költenek.. Persze ezért cserébe semmit nem várnak, legfeljebb egy-egy horvátországi szaros villa eshet le kiengesztelésképpen.Ja és természetesen az adóból lespórolt milliárdok nyilván sehonnan nem is hiányoznak hiszen minden tökéletes, de leginkább az oktatás, egészségūgy, roskadozó nyugdijrendszer, a milliós munkanélkūliséggel nyakában vánszorgó gazdaság, elszegényedő vidék, stb.stb.stb. De tudom nyilván ezek a problémák is csak kommunista hisztéria, ugye kedves Orbán Viktor Kisz Titkár elvtárs, maga márcsak tudja!

"Még kisztitkár is voltam..." Ezért természetes, hogy tudja milyen a kommunista (örökség) gondolkodás, ezt biztos helyről tudom, ő maga mondta:

https://youtu.be/HydCOeQhJUc

Ez az elmebetegségnek egy olyan foka, amikor addig sulykolja a beteg az általa kitalált hazugságot, amíg az szerinte igazzá nem válik.
Ez a tünet egy olyanfajta képzelgést idéz elő, ami a betegnél teljesen elferdíti a valóságról alkotott képét, a racionalitás érzékét a nullával teszi egyenlővé, viszont a beteg ebből semmit nem vesz észre mert számára ez a valóság. A betegnek ez a létező igazság.
Ez egy kóros állapot, a beteg idegrendszerének és elmeállapotának egy olyan radikális elváltozása, ami azonnali kezelést, orvost, gyógyszereket és 0-24 órás felügyeletet igényel.
A kezelés azonnali hatállyal szükségszerűvé válik, különben a beteg örökre a saját maga által kreált álomvilág fogja lesz, a saját képzelt álmaiba fog beleragadni és soha többé nem fog tudni felépülni ebből az állapotból. A beteg gyógyszeres és pszichiátriai kezelését, azonnali hatállyal el kellene kezdeni.

******************


Orbán szerint kommunista dolog azt mondani, hogy közpénzből épült a felcsúti stadion


politika
2014. április 22., kedd 12:06


Ami egyébként lehetne Budapesten is.
És a vállalkozók döntöttek úgy, hogy pénzt adnak rá.

Váratlan dolog történt Orbán Viktorral hétfőn a felcsúti stadionavatón - kérdéseket tettek fel neki. A Hír 24 riportere azt kérdezte tőle: "azt mondta a Hír tévének adott interjúban, hogy nem akartak arányt téveszteni, nem aránytévesztése-e egy 1800 fős faluba kétszer akkora stadion". (A teljes riport itt nézhető meg.)
Képkocka a videóból

Orbán azt felelte:

"Egy akadémia kellős közepén állunk, ez egy kiemelkedően jó akadémia, terveink szerint Európa egyik legjobbja lesz, nem vagyunk ettől messze. Mindig lesz elég gyerek, aki futballozni szeretne, és aki egy ilyen stadionban akar játszani. Lehetne akár Budapesten is a stadion, de a Puskás Akadémia itt működik."

Ezután megkapta azt a kérdést is, milyen érzés az, hogy az adófizetők felépítettek egy stadiont a háza mellett.

"A magyar gazdaságpolitikai gondolkodás régóta küszködik a kommunista örökséggel, amit az Ön okfejtéséből is hallhattunk. Meg kéne érteni, hogy pénzt a vállalkozók termelik meg, és ők döntenek arról, hova adják a pénzüket. Ez nem közpénz"

- válaszolta a miniszterelnök. Ez a gondolat egyébként rendszeresen megjelenik a Puskás Akadémia érvei között. Az Átlátszó ezzel szemben összefoglalta, miért is közpénz a társasági adókezdvezmény - amit például bevezetésekor állami támogatásként kellett engedélyztetni az Európai Unióval is.


http://444.hu/2014/04/22/orban-szerint-kommunista-dolog-azt-mondani-hogy-kozpenzb ol-epult-a-felcsuti-stadion
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: idegrendszerének, államháztartásba, elmebetegségnek, aránytévesztése, elmeállapotának, nyugdijrendszer, miniszterelnök, szükségszerűvé, adókezdvezmény, engedélyztetni, összefoglalta, gyógyszereket, stadionavatón, természetesen, horvátországi, támogatásként, bevezetésekor, pszichiátriai, racionalitás, elszegényedő, elmeroggyant, felügyeletet, okfejtéséből, felépítettek, rendszeresen, kiemelkedően, projektjeire, gyógyszeres, futballozni, beleragadni, gondolkodás, hallhattunk, természetes, vállalkozók, hydcoeqhjuc, elváltozása, vállalkozók szabadon, államháztartásba befizetendő, fidesz házi, pénzt amit, elmeroggyant miniszterelnök, adóból lespórolt, milliós munkanélkū, olyan foka, általa kitalált, szerinte igazzá, olyanfajta képzelgést, betegnél teljesen, valóságról alkotott, racionalitás érzékét, nullával teszi, beteg ebből, Orbán Viktor Kisz Titkár, Orbán Viktorral, Puskás Akadémia, Európai Unióval,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Csak a fogyatkozás látható  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  s immár én is felragyogva, ért...  Png fotel  Idő  Egy maradéktalanul uralt világ  Tavaszi kép  Hazára minden embernek szükség...  Adakozás  Éretlen vers  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Facebookon kaptam  Png csokor  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Hiányzik  Kellemes délutánt kívánok  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Bertolt Brecht -től idézet  Facebookon kaptam  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Gyökössy Endre - Virágok virág...  Facebookon kaptam  Nem tudhatod  Még csak most kezdődik a nap  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gyerekként sokat küzdöttünk az...  Nem tudhatod  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Szép napot kívánok  George Byron - Ahogy itt jár -...  Facebookon kaptam  A jó emberek mindig szépek mar...  Szép estét kedves látogatóimna...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Popper Péter szavai  Régi emberek, akikre máig büsz...  Facebookon kaptam  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Png telefon  Tavaszi kép  Png rózsa csokor  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Julian Brass gondolata  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Leonardo da Vinci gondolata  Jónás Tamás – Végtelen b...  Png cica  Hogyan lehet Jézust szenvedély...  Szívem  Mi lenne ha  Facebookon kaptam  Őrizkednünk kell...  Sokan azt tartják  Szép estét kedves látogatóimna...  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Png fotel  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Próbálj meg ...  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Szívem tiéd  Makszim Gorkij gondolata  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Őrizkednünk kell...  Erdőn  Ágai Ágnes – Csendélet  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Annuska bar...  Rátalálsz  Julian Brass gondolata  képre írva  Albert Einsteinről  Adakozás  Julian Brass gondolata  210 éve született a SZÓZAT meg...  Facebookon kaptam  Sokan azt tartják  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Nem tudhatod  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Facebookon kaptam  Egy maradéktalanul uralt világ  Albert Einstein gondolata 
Bejegyzés Címkék
vállalkozók szabadon, államháztartásba befizetendő, fidesz házi, pénzt amit, elmeroggyant miniszterelnök, adóból lespórolt, milliós munkanélk&#363, olyan foka, általa kitalált, szerinte igazzá, olyanfajta képzelgést, betegnél teljesen, valóságról alkotott, racionalitás érzékét, nullával teszi, beteg ebből, létező igazság, kóros állapot, beteg idegrendszerének, olyan radikális, kezelés azonnali, beteg örökre, saját maga, saját képzelt, beteg gyógyszeres, felcsúti stadion, vállalkozók döntöttek, felcsúti stadionavatón, teljes riport, akadémia kellős, ilyen stadionban, adófizetők felépítettek, háza mellett, magyar gazdaságpolitikai, kommunista örökséggel, vállalkozók termelik, gondolat egyébként, társasági adókezdvezmény, idegrendszerének, államháztartásba, elmebetegségnek, aránytévesztése, elmeállapotának, nyugdijrendszer, miniszterelnök, szükségszerűvé, adókezdvezmény, engedélyztetni, összefoglalta, gyógyszereket, stadionavatón, természetesen, horvátországi, támogatásként, bevezetésekor, pszichiátriai, racionalitás, elszegényedő, elmeroggyant, felügyeletet, okfejtéséből, felépítettek, rendszeresen, kiemelkedően, projektjeire, gyógyszeres, futballozni, beleragadni, gondolkodás, hallhattunk, természetes, vállalkozók, hydcoeqhjuc, elváltozása, befizetendő, eldönthetik, képzelgést, valóságról, vizethetik, kozpenzbol, megjelenik, hazugságot, kommunista, kisztitkár, állapotból, olyanfajta, budapesten, örökséggel, adófizetők, stadionban, téveszteni, közpénzből, legfeljebb, kérdéseket, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.