Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Én önként jelentkezem a lakosságcserére
  2018-06-10 09:12:19, vasárnap
 
  Én önként jelentkezem a lakosságcserére


Swan Edgar | Június 9, Szombat | 14:01

A kormánypártok szerint a Soros-szervezetek az európai népességcsere végrehajtásán dolgoznak, ezért ellenük küzdeni kell.

Hollik István, a Fidesz-KDNP-frakciószövetség szóvivője szombaton Budapesten újságíróknak azt mondta, a legtöbben ma már látják Európában, hogy pénzügyi és politikai befolyással dolgoznak a Soros Györgyhöz köthető szervezetek azon, hogy végrehajtsák a népességcserét; migránsokkal akarják elárasztani Európát és legalizálni akarják az illegális migrációt.

Ezeknek a szervezeteknek mindenhol vannak kapcsolatai, így Brüsszelben több uniós intézményben, az ENSZ-ben és Magyarországon is - mondta Hollik István, hangsúlyozva: nyíltan harcolni kell ellenük, “rájuk kell mutatni", mert csak így lehet megvédeni Magyarországot.

Hozzátette: ennek a harcnak az első lépése az az “akcióterv", amely most a parlament előtt van. Az alkotmánymódosítás megtiltja idegen népesség betelepítését az országba, a Stop Soros törvénycsomag pedig bünteti az illegális migrációt - emelte ki. (MTI)

Jól van, Hollik kartárs. Szar lehet, hogy évek alatt sem sikerült előrébb vergődni a hétvégi nyammogó szerepéből. Az nem gond, hogy lényegében ugyanazokat kell elénekelni, amit amúgy is egész héten hallgatunk, mert minden harcostárs ezt csinálja. De legalább egy hétvége lenne szabad, nem? Az is izgat, hogy ki a fene megy el ezekre a sajtótájékoztatókra? Mármint van ott újságíró is, vagy csak a propagandisták, akiknek kötelező?

Amúgy én önként jelentkezem a lakosságcserére. Amúgy is elment már a családom nagyobbik része, örömmel megyek utánuk. Amúgy is elegem van ebből az őrületből. Mennyivel jobb lenne szombatonként a családdal kirándulni, mint a migráncsoktól rettegni. Nem? De.

https://kolozsvaros.com/rovidek/en-onkent-jelentkezem-a-lakossagcserere/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Varga Mihály álma teljesült
  2018-06-10 09:10:53, vasárnap
 
  Varga Mihály álma teljesült

Tamás Róbert | Ma | 8:00

Napsugaras szép reggelt, pihengetős vasárnapot! Bálint kollégán a sor, hogy kialudja magát, így most az én sziporkázó stílusommal kell beérnie annak, aki olvasásra szánja magát ezen a reggelen.

Ez a szép még tegnapról maradt itt, de nem lehet kihagyni:

A visegrádi országok példája is igazolja, hogy migráció nélkül is lehet sikeres gazdaságot építeni - mondta ifjabb Lomnici Zoltán alkotmányjogász az M1 aktuális csatorna szombat esti műsorában.

Hangsúlyozta, hogy az ötvenes évektől kezdve Európába érkezett vendégmunkások egy része vagyont gyűjtött és hazatért, mások pedig évtizedek alatt a helyi közösség hasznos tagjaivá váltak, ám a 2015-ös bevándorlási válság óta már más összetételű csoportok akarnak Európába jutni.
Lomnici Zoltán szerint a túlzottan soknemzetiségűvé vált társadalmakban nem működik az együttélés, megszűnik a csoportok közötti párbeszéd és állandósul a feszültség. A magyarok Trianonból okulva már megtanulták, hogy a népesség etnikai összetételének jelentős mértékű megváltozása súlyos következményekkel járhat - tette hozzá.
Az alkotmányjogász megjegyezte, hogy a római jog, a görög filozófia és a keresztény etika együtt alkotja Európa szellemiségét, ám - mint fogalmazott - előbbit az iszlám törvényei, utóbbit a multikulturalizmus gyengíti, az EU vezetése pedig igyekszik visszaszorítani a nemzeti jogrendszereket és a tagállamok szuverenitását. (MTI)

Hogy miért MTI hír az, hogy mit beszél ifjabb Lomnici a közpénztévében, azt nem tudom megmondani, ahogyan azt sem, hogy mi köze van Trianonhoz a menekültválságnak, hogy maradhatott ki a napimegmondásból Soros György és a szaporodásnak indult derék magyar honleányok. Az mindenesetre gyönyörű gondolat, ahogy a művész Európa szellemiségét - értsd: a Fidesz szellemisége, mert természetesen a kettő bizonyos körökben azonos, más nem is lehet - a római jog, a görög filozófia és a keresztény etika fincsi egyvelege. Ráadásul a keresztény etikát a mulikulturalizmus gyengíti. Elég sok penge gondolatmenetet sikerült kisütnie a kormánypárt egyik, illetve másik, valamint harmadik tagjának, de ez nálam viszi a cserepes muskátlit a héten.

Még egy izgalmas hír:

Új irányok az egészségügyben.

Dr. Kásler Miklós, az emberi erőforrások minisztere egyeztetett az együttműködés lehetséges formáiról a MTA Orvosi Tudományok Osztályának vezetőivel, Kosztolányi György akadémikussal és Ádám Veronika akadémikus asszonnyal. A miniszter ismertette elképzeléseit az egészségügyi ágazat új irányairól, amivel a MTA képviselői egyetértettek.
Kiadó: Emberi Erőforrások Minisztériuma (MTI-OS)

És ennyi. Én mondjuk végtelenül örülök, amiért ők hárman megcsacsogták a dolgokat. A kérdés az, mi is fogunk tudni arról, hogy mit fundáltak ki, vagy elégedjünk meg azzal, hogy majd a kórház ajtajában a sámán a kezünkbe nyomja a tízparancsolat gyíkbőrbe kötött példányát, Kerényi Imre ajánlószavaival?

Szerencsére Varga Mihály, közepes képességű könyvelő sem pihent szombaton, hanem megmondta. Konkrétan azt, hogy Magyarország nem kér a migrációból és nem kér a kötelező betelepítési kvótából sem. Akkor jó. A migráció egy, több kontinensre kiterjedő folyamat, amit valószínűleg nem Varga Mihály fog megállítani, még Orbán Viktorral a háta mögött sem. Kötelező betelepítési kvóta meg nincs, úgyhogy ez az óhaj már teljesült is.

A hét legviccesebb eseménye féltétlenül az, hogy a CÖF-CÖKA petíciót küldött az Európai Parlamentnek és LIBE bizottságnak. Ehhez csatoltak egy (szerintük) reprezentatív felmérést is, amivel azt akarják igazolni, hogy itt aztán a civil szervezetek élnek ágról ágra, mint Marci Hevesen és elégedettek a kormánypárt mindösszes intézkedésével.


https://kolozsvaros.com/rovidek/varga-mihaly-alma-teljesult/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2018.05 2018. Június 2018.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 142 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 569
  • e Hét: 14799
  • e Hónap: 25910
  • e Év: 179406
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.