Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
Jászok az Oroszok - Oszétok m
  2008-08-15 23:49:07, péntek
 
  lám, a jászok tudják azt amit a Fideszes vezérkar nem

Jászok az Oroszok - Oszétok mellet

Köszönetünket fejezzük ki Moszkvának, amiért megakadályozta a grúz agressziót, lehetetlenné téve egy újabb, nagyobb szabású népirtást. Elítéljük az SZDSZ Új Generáció és a Fidelitas éretlen akcióit. Parlamenti, sőt lehetséges kormánypárti politikusoktól felelősségteljesebb politizálását vár el a jász nemzet. Magyarország elemi érdeke, hogy a keleti országokkal jó kapcsolatokat ápoljon. Tisztában vagyunk vele, hogy az orosz-grúz háború elsősorban a nagyhatalmi erőjátékok témakörébe sorolható. De, a tényszerű helyzet az, hogy Oroszország megvédte az oszétokat a pusztulástól, amit amerikaiak által pénzelt Grúzia szánt népünknek.
forrás: NH

A lényeg: Magyarország elemi érdeke, hogy a keleti országokkal jó kapcsolatokat ápoljon.
Vajon eszébe sem jutott még Orbánéknak hogy vad orosz ellenésségük még nagyon komoly problémákat okozhat majd nekik, ha véletlenül mégis kormányra kerülnének 2010-ben?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Marketing
  2008-08-15 23:22:28, péntek
 
  Egy komoly eladó!!!

Egy fiatalember a városba költözik és beáll egy nagyáruházba eladónak.
- Van valami tapasztalata ezen a területen?- kérdezi a főnöke.
- Persze, én NE tudnék eladni ...
A manager gondolja, na majd meglátjuk, de tetszik neki a fiatalember
önbizalma.
Az első nap után megkérdezi tőle:
- Na, hány vevője volt ma?
- Csak egy.
- Egy? A többi eladó átlaga napi 20-30! Mennyi volt a bevétele?
- 210 325,65 dollárt.
- Mennyi???? Mit adott el?
- Először eladtam neki 1 pecahorgot. Aztán egy nagyobbat. A végén egy
egész horgászfelszerelést. Aztán kérdeztem, hova akar horgászni menni?
Ő fel akart menni AZ északi partra. Erre azt tanácsoltam, hogy oda
Kell egy vitorlás is. Erre elmentünk AZ osztályra és vett egy duplamotoros
Seawind-et. De nem volt biztos benne, hogy a Civic-je el tudja-e
Vontatni. Így lementünk a szalonba es eladtam neki egy Pajero-t 4WD
kerékmeghajtással.
- Maga azt akarja mondani, hogy AZ AZ ember akart 1 horgot és maga
A végén eladott neki egy hajót, meg egy autót?
- Háááát, nem egészen... Az Úr egy csomag tamponért jött be.. .
Erre mondtam neki, ha már a hétvégéje í­gy el van baszva, elmehetne
inkább horgászni.

 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Újabb gyöngyszemek Draskovics
  2008-08-15 22:28:25, péntek
 
  Újabb gyöngyszemek Draskovics elvtárstól

A Tanácsköztársaság gazságügyi és rendészeti népbiztosa megint hülyeségeket beszél.
2008/08/15 - 15:10


http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_08_15_ujabb-gyongyszemek-draskovics-elvt arstol

150 - 200 körzeti megbízott kellene tavaszig. ( Ez önmagában még nem lenne baj, de..... - a szerk.)

Körzeti megbízottakat küldenek azokra a kistelepülésekre, ahol elszaporodtak a kisebb bűncselekmények. A rendészeti népbiztos körülbelül 150-200 új körzeti megbízott szolgálatba állítását ígérte. Draskovics Tibor elmondta, hogy a tárca felmérése szerint 110 olyan település van, ahol állandó rendőri jelenlétre van szükség, mert gyakoriak a kisebb súlyú vagyon elleni, illetve közrendet veszélyeztető cselekmények ( továbbá a szúrkálások, verekedések, élet elleni bűncselekmények, azaz nagy többségében a szokásos cigánybűnesetek, amik ellen a rendőrség jelenleg a bénázáson kívül mást nem tud kezdeni - a szerk.).

A népbiztos fontosnak nevezte, hogy a mainál sokkal több "roma" fiatal kerüljön a rendőrség kötelékébe. Szerinte megoldás lehet, ha az eddiginél alacsonyabb iskolai végzettséggel is be lehetne kerülni a testületbe, és szolgálat mellett lehetne szerezni a szükséges képesítést.
(Miért? Nem elég alacsony a rendőrség jelenlegi átlagos értelmi színvonala ? Még sötétebb, bumfordi, félanalfabéta alakokat akar ránk szabadítani és hivatalos személyi jogvédelmet adni nekik ? Talán inkább nyelvtudással és legalább érettségivel rendelkező emberek számára kellene felvételt hirdetni és keresni kellene a hazafias szervezetekkel az együttműködést, mint pl. a Gárda és a Nemzeti Őrsereg, akik már eddig is tettek az erejükhöz mérten a közbiztonságért. - a szerk. )


-*****

Legalizált cigánybűnözés, ÁVH uniformisba bújtatott félanalfabétákkal....
Előnye: nem tud felírni a rendőr(?).
A külföldiek tanulnak meg "romául" nem a rendőrök(?) angolul és meg van oldva az idegenforgalmi kérdés is!
Tüntetések szétveréséhez kitűnően használható, vipera helyett a rugós kést , a szamurájkardot és a baseball ütőt és a vasvillát rendszeresítik az ÁVH-nál. A teljes "nyóckert" feltűnés nélkül be lehet öltöztetni és a hülye magyarok nem fognak többé vizionálni, hogy "külföldiül" beszéltek az ÁVH-sok 2006. október 23-án!
Több legyet egy csapásra! Nem véletlen: draskovics elvtárs az adu-ász, mindenben általános zseni!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán megbolondult
  2008-08-15 22:11:56, péntek
 
  Orbán megbolondult



Orbán: Hasonlóan viselkednek az oroszok most, mint '56-ban
2008. augusztus 14. 19:40

,,Olyasmi történt, ami a hidegháború vége óta nem fordult elő. A nyers erőpolitika birodalmi szemléletű és erejű érvényesítése, amelyet Oroszország most vállalt, az elmúlt 20 évben ismeretlen volt" - fogalmazott a Fidesz elnöke az InfoRádióban. A pártelnök szerint az orosz-grúz konfliktus miatt kialakult helyzetben kérdés, hogy az a világ köszönt-e ránk, amelyben az erőpolitika sikereket érhet el a világban, vagy a nemzetközi közösség elég erős, bölcs és megfontolt lesz ahhoz, hogy világossá tegye: hiába érzi valaki újra megerősödve magát, mint például Oroszország, ez nem jelenti azt, hogy fönnálló konfliktusait olyan módon rendezheti, ami elfogadhatatlan a 21. század emberi életet és méltóságot tiszteletben tartó világában.

http://www.mno.hu/portal/579024



Orbán véglegesen elvesztette még maradék eszét is és a CNN-Fox propaganda hazugságokat szó szerint megismétli magyarul.



Valóban példátlan az amerikaiak és zsidók által kitanított, pénzelt (Izraelnek 200 billiója fekszik Grúziában és több ezer Mossados tanácsadója) és felfegyverzett grúz elnök baromsága! Ugyanis ez a "hallatlan" esemény a grúz katonai ivázióval kezdődött. Az olympiát igyekeztek felhasználni arra, hogy meglepetés szerűen lerohanják az orosz lakott dél Ossetiát. Nem meglepően Putyin azonnal otthagyta az olymipiát és alaposan beverte a grúz fejeket. Az écát tálcán szolgálták fel neki!

Ezek a letagadhatalan tények az orosz hasában felépített izraeli-amerikai bábország Grúziával kapcsolatosan, amit mindenki megírt már részletesen, csak Orbán fújja továbbra is vakon-süketen a cionista szöveget.

Arra a kérdésre, miért van meggyőződve arról, hogy Oroszország, és nem Grúzia kezdte a konfliktust, Orbán úgy válaszolt: Magyarországnak van tapasztalata a vele szemben indított katonai akciókat illetően.



Orbán zsebre teheti (nagyon fínom voltam) "tapasztalatait" a letegadhatatlan tények fényében.

Mindössze megint egyszer bebizonyítta, hogy legalázatosabb és odaadóbb szolgája a cionamerikai világ felforgatóknak aki hajlandó a cionista propagandát ismételgetni még akkor is ha teljes hülyét csinál magából!

Az orbáni Fidesz mellett valóban nincs szükségünk ellenségekre.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A VILÁGELIT végső céljai
  2008-08-15 22:00:25, péntek
 
  A VILÁGELIT végső céljai

Mivel az idevonatkozó irodalom rendkívül terjedelmes, így csak a legalapvetőbb információkat teszi közzé a névtelenségbe burkolódzó szerző. Reméli, ez is elég lesz ahhoz, hogy gondolkodásra késztesse azokat, akik önmagukkal szemben annyira tisztességesek, hogy elismerjék; a világ eseményei mögött tervszerűen és titokban előkészítet események húzódnak meg, melyeknek végső célja: Egy zsarnoki Új Világrend megalapítása, és egy nemzetek fölött álló Világkormány létrehozása.

Bővebben...

http://magyarsors.hu/index.php?option=com_content&task=view&id=2944&I temid=81
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz közeli intézet szerin
  2008-08-15 21:54:35, péntek
 
  A Fidesz közeli intézet szerint megerősödött a szélsőjobboldali Orbán-ellenesség
2008-08-15 16:01 barikád.hu

Az orosz-grúz konfliktus új törésvonalakra mutatott rá a magyar belpolitikában. Míg a Gyurcsány-kormány a semlegességet választotta, a Fidesz tovább erősítette atlantista arculatát, s ebben újabb közös pontot talált az SZDSZ-szel. A jobboldali Magyar Nemzet és a szélsőséges barikád.hu ugyanakkor - a kormányközeli Népszabadsághoz hasonlóan - látványosan oroszbarát álláspontra helyezkedett. Ezzel nemcsak a Fidesz és a radikálisok közötti ideológiai különbség vált egyértelművé, de megerősödött a szélsőjobboldali Orbán-ellenesség is.

Az orosz-grúz konfliktus váratlanul érte a magyar pártokat. A nagyvilág eseményei csak a legritkább esetben, külső nyomásra foglalkoztatják a magyar politikai szereplőket. A kormány - hasonlóan Koszovó elismerésének hosszú halogatásához - ezúttal is a kivárást választotta. Mivel az oroszokkal együttműködésre törekvő nyugat-európai kormányfők, a párbeszéd érdekében szintén nem ítélték el egyértelműen a Grúzia elleni katonai manővert, a hallgatás ezúttal az uniós partnerek számára is elfogadható politikának bizonyult.

A Fidesz ugyanakkor az egyértelmű állásfoglalás mellett döntött. Orbán Viktor pártelnök egyenesen 1956-hoz hasonlította a történteket, a Fidelitas pedig tüntetést szervezett az orosz nagykövetség elé. Ezzel a Fidesz ismét közös platformon találta magát az SZDSZ-szel, melynek egyik ifjúsági szervezete szintén szolidaritási akciót hirdetett a grúzokkal. Csak a balti államok és Lengyelország foglalt ilyen egyértelműen állást a kérdésben.

Ennél fontosabb fejlemény, hogy a jobboldali médiumok többsége nem követte a Fideszt atlantista irányvonalának erősítésében. Az ellenzéki párthoz közel álló Magyar Nemzet egyértelműen Putyin-barát álláspontot képviselt, amivel inkább a kormány-közeli Népszabadsággal került közös platformra. Még radikálisabb orosz-párti álláspontra helyezkedett a barikád.hu feltörekvő internetes portál, amely a kuruc.info betiltása után a magyar szélsőjobb egyik fő médiumává látszik emelkedni. A honlap a Magyar Gárdát alapító Jobbikhoz kötődik, ám oldalain Vona Gábor pártelnök mellett más, korábban a Fidesz holdudvarából ismert véleményvezérek, mint Morvai Krisztina, Tóth Gy. László és Bogár László is publikál.

A kaukázusi küzdelmek belpolitikai lecsapódásának igazi érdekessége a formálódó magyarországi szélsőjobb Orbán-ellenessége és ideológiai konfliktusa a Fidesszel. A barikád.hu a Fidesz állásfoglalását azonnal kihasználta, meglepően éles kritikával ítélve el Orbán Viktornak az orosz beavatkozást bíráló nyilatkozatát. A hazai jobbszélen korábban is értetlenkedés fogadta Orbán Viktor néhány külpolitikai döntését (pl. az EU-alkotmány vagy a román EU-tagság jóváhagyását, illetve a pártelnök izraeli látogatását).

Emlékezetes, hogy 2003-ban az EU-népszavazáson résztvevők 16%-a szavazott a tagság és a parlamenti pártok ellen. Az akkori kritikák azonban nem osztották meg a Fidesz szavazótáborát, Orbán Viktor a maga oldalára tudta állítani a radikális szavazókat. Kérdés, hogy az oroszbarát, Amerika-, Európa- és Orbán-kritikus retorikára most hányan fogékonyak közülük. Azt, hogy létezik-e vagy létrehozható-e egy 5 százalékos szélsőjobboldali szavazói tömb, a 2009-es EP-választás dönti majd el.

Barikád.hu kommentár: Tisztelt Nézőpont Intézet! Mivel önök is leírták sommás véleményüket a barikád.hu stábjáról, engedjék meg nekünk, hogy ezt a nem várt reklámot viszonozzuk.

1. Amit önök szélsőjobbnak hívnak, azt mi nemzeti oldalnak nevezzük, megkülönböztetve a polgári-liberális ellenzéktől (Fidesz, MDF), amely számára a nemzeti sorskérdések csupán abban az esetben képviselhetőek, ha azok pártérdekeikkel megegyeznek. A nemzeti oldal csoportjai számára viszont ez nem lehet kérdés, ha nemzeti ügyről van szó, akkor nincs pártérdek. Ez a hozzáállás az, amelyet önök szélsőjobboldalnak neveznek.

2. A nemzeti oldal nem ab ovo Orbán-ellenes. Sokan és sokszor szavaztunk jobb híján, fogcsikorgatva arra a pártra, amelyben a bennünket gyűlölő Deutsch Tamás, Pokorni Zoltán és liberális társaik ücsörögnek, amelyben Orbán Viktor - visszaélve népszerűségével - többször elárulta a nemzeti ügyet, és amely most olyan alacsony szintű amerikai elkötelezettséget képvisel, amely ellen fel kellett emelnünk a szavunkat. De, igen. Véget ért az az idő, amikor Orbán Viktor mondott két-három mondatot két-három értelemmel, mi meg bíztunk benne, hogy a számunkra szimpatikus értelmezés az igazi. Arra fogunk szavazni, aki nem csak beszél nekünk (azzal tele a padlás), hanem tesz is értünk.

3. Ha már a kötődéseknél járunk: a barikád.hu egyetlen párttól sem kap pénzt, de nem tudjuk, hogy ez a Nézőpont Intézetről mennyire mondható el. Mindenesetre felettébb látványos volt az az igyekezett, amellyel a Magyar Hírlapban Tóth Gy. László cikke kapcsán kialakult vita során az intézet munkatársa a Fidesz - előre hozott választásokkal kapcsolatos - képmutató magatartását igyekezett tisztára mosni.

4. Megkérjük az intézetet, hogy honlapunk szélsőségesezését mellőzze a jövőben, mert a fogalom igen relatív. Számunkra az a szélsőséges, ha valaki az ország és a nemzet érdekével szemben szolgai és hazug módon veti alá magát egy nagyhatalom akaratának.

(Nézőpont Intézet - barikád.hu)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 6 
2008.07 2008. Augusztus 2008.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 144 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.