Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
Elkészült Ángyán József jelentése a Pest megyei földárverése
  2018-03-16 16:19:57, péntek
 
  Azé a föld, aki fideszes. Hogy megváltozott ez a mondás is.
Egy műkörmös kurvára ért a trágyázáshoz, nem tudtátok?

Nem hallotta Ángyán, hogy a válasaztás után elégtétel leszen véve? Pedig már egyszer kapott egy figyelmeztetést. Kishantos felszámolásával.



--------------------------------------------------------------------------------- --------------------------

Elkészült Ángyán József jelentése a Pest megyei földárverésekről

Horváth Bence
gazdaság
ma 15:39


A Népszava számolt be Ángyán József legfrissebb jelentéséről, melyben a Pest megyei földárverések eredményét összegezte. A második Orbán-kormány vidékfejlesztési államtitkára 2015 óta jelenteti meg tanulmányait, ez már a hatodik megye, ahol végigvette, hogy milyen kezekbe kerültek a Földet a gazdáknak! elnevezésű program keretében a földek.

A lap arról ír, hogy a jelentés szerint Pest megyében és Budapesten 17 ezer 286 hektár állami földet hirdettek meg, és végül valamivel több mint kilencezer hektárt privatizáltak. A földek végül 149 árverezőhöz kerültek, de a területek háromnegyedét, azaz több mint 6800 hektárt 27 nagy érdekeltség szerezte meg. Hasonlóan a többi megyéhez, itt is az volt a tapasztalat, hogy keveseknek nagy terület, míg sokaknak apró területek jutottak.

Ángyán arról is ír, hogy az elkelt földekből 7400 hektár licitálás nélkül, kikiáltási áron kelt el, ráadásul töredékért az európai földáraknak: átlagosan 1,6 millió forint/hektár áron. Valódi licitálás és verseny csak a földek 3-4 százaléka esetében történt. Ezt magyarázhatja az is, hogy akkora méretű birtoktesteket kínáltak fel az árverésen, melynek megvétele több százmilliós tételt jelentett, ezért a tényleg helyben élő és gazdálkodó családok a kiírások jelentős részénél nem rendelkezhettek elég tőkével ahhoz, hogy versenybe szálljanak.

A jelentés kitér arra is, hogy az érintett 71 település közül 27-ben egyáltalán nem volt helybeli nyertes árverező, és vannak olyan területek is, ahol felmerült az ingatlanspekuláció lehetősége, például Pomáz esetében egy elárverezett birtoktesten tervezik az elkerülő utat, ami jelentősen megnövelheti majd a terület értékét.

,,Ennek ismeretében talán nem véletlen, hogy az itteni 155 ha-t megszerző, külső - budapesti, pilisvörösvári és szentendrei illetőségű - árverési nyertesek között ingatlanvagyon-értékelő és közvetítő vállalkozót, a jegybankelnök unokatestvérének tulajdonában lévő gabonakereskedő-, szállítmányozó és ingatlanos cégek vezetőjét, ingatlan, élelmiszer és dohányáru nagykereskedőt, vagy éppen ismeretlen tevékenységi körű, strómangyanús nyertes árverezőt is találunk"

- áll Ángyán József elemzésében. Ángyán kitért arra is, hogy kormányközeli baráti és gazdasági szereplők is jelentősebb földterületekhez juthattak: a legtöbb földet, több mint 1010 hektárt 13 birtoktesten, egy ceglédi multi-milliárdos gépjármű-kereskedő és árufuvarozó család tagjai és egyik cégük vezetője alkotta érdekkör szerezte meg, de a nyertesek között van a Szijjártó futsall-csapatát támogató agárholding vezetői épp úgy, mint a megyei Magosz-vezető, Buzek Menyhért lányai. A győztesek között volt még a CBA-tulajdonos Lázár Vilmos üzlettársa, Abony volt fideszes alpolgármestere és fia, valamint Kiskunlacháza fideszes alpolgármestere, Cegléd fideszes polgármestere és egy fideszes önkormányzati képviselő felesége is.


https://444.hu/2018/03/16/elkeszult-angyan-jozsef-jelentese-a-pest-megyei-foldarv eresekrol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Három éve a Fidesz még listázta a laktanyákat, hogy ott hely
  2018-03-16 16:11:09, péntek
 
  Az időgép valószínűleg zsidó furfang témakörébe tartozik így a múlt Soros műve.
Soros meg gonosz.
A gonoszokat meg le kell győzni.
A múlt gonosz így le kell győzni.
Aki meg képes legyőzni a múltat az Orbán.




Három éve a Fidesz még listázta a laktanyákat, hogy ott helyezze el a ,,migránsokat"

Urfi Péter
idióta rekordok
ma 15:52


Ha valakinek sikerült elkerülnie a kormánymédiát az utóbbi két hétben, azt ezúton értesítem, hogy a kormánypártok politikusai azóta olykor laktanyák előtti sajtótájékoztatókkal múlatják az időt. A lendület március 15. miatt alábbhagyott, de talán csak átmenetileg. A koreográfia úgy néz ki, hogy a helyi jelölt és - szerencsés esetben - egy ismertebb fideszes politikus

kiáll egy laktanya elé, és elmondja, hogy Karácsony Gergely és az MSZP migránsokat akar ide telepíteni, akik ugye megerőszakolják a nőket és elveszik a helyet a magyar gyermekek elől.

Ezt pedig csak úgy lehet elkerülni, ha a Fidesz jelöltjére szavaz a tisztelt választópolgár.

A sort Halász János Fidesz-szóvivő kezdte egy héttel Hódmezővásárhely után, március 3-án a pesti Hunyadi-laktanya előtt. Két nappal később Orbán Viktor mondta el a bicskeieknek, hogy ha az ellenzék győz, akkor a bicskei menekülttábort is újra meg fogják nyitni - de erről még lesz szó. A bicskei kitérő után viszont megint a laktanyák jöttek, a teljesség igénye nélkül a következők.

Március 4. Deutsch Tamás és Nyitrai Zsolt az egri Dobó laktanya előtt tiltakoztak a migránsok beköltöztetése ellen.

Március 7. Kállai Mária, a Fidesz-KDNP szolnoki jelöltjének sajtótájékoztatója a helyi hírportál szerint így kezdődött: ,,Ez az egyik olyan üresen álló laktanya, ahová Karácsony Gergely, a szocialisták miniszterelnök-jelöltje migránsokat telepítene - mutatott a háta mögé a képviselő-jelölt asszony."

Március 8. Varga Gábor, a Fidesz helyi jelöltje a sárbogárdi laktanya előtt szinte szó szerint ezt ismételte meg: ,,Azért jöttünk ma ide, mert itt található az ország egyik olyan, üresen álló laktanyája, ahová az MSZP-Párbeszéd miniszterelnök-jelöltje, Karácsony Gergely migránsokat telepítene be."

Március 13. ,,Ne engedjük, hogy Karácsonyék ezres nagyságrendben telepítsenek illegális bevándorlókat a váci laktanya használaton kívüli részeibe!" - kiáltott fel Rétvári Bence a helyszínen.

De honnan veszik ezt?

Az egész kampány Karácsony Gergely párttársa, a Párbeszéd társelnöke, Szabó Tímea 2015-ös, rég elfelejtett nyilatkozatára lett felhúzva. Ahogy arra az Index emlékeztet, akkoriban iszonyú zsúfoltság volt a magyarországi menekülttáborokban, a debreceniben emiatt zavargások is kitörtek. A kormány sem tehetett mást, mint hogy próbálta elhelyezni a menedékkérőket különböző táborokban, szociális intézményekben. A Párbeszéd ennek alternatívájaként vagy kiegészítéseként képzelte el a laktanyákat, hogy kerüljenek emberségesebb körülmények közé a menedékkérők. Vagyis a javaslatnak semmi köze a kvótákhoz és főleg semmi köze az aktuális helyzethez.

De a laktanyázás robog tovább, annak ellenére is, hogy a múlt tartogat kellemetlen meglepetéseket a feltüzelt fideszes szavazóknak.

Erre a legjobb példa Witzmann Mihály esete. A Somogy megyei fideszes képviselő drámai hangulatú Facebook-videóban mutatta be, hogy ,,Aki az ellenzékre szavaz, az a migránsokra szavaz! Tab, Kapoly és Taszár laktanyáit is érintheti Karácsony Gergely (MSZP-Párbeszéd) betelepítési terve."

A migránsok természetéről fontosnak tartotta elmondani Witzmann, hogy van köztük olyan, aki betör a békés családi otthonba, és ,,brutálisan megerőszakolja" a várandós nőt. A videó szerint az ilyesmiket tudják ott Somogyban is, ezért elutasítják Karácsonyék tervét, hogy a környék laktanyáiba telepítsék a migránsokat.

Sajnos a rohadék internet megőrizte, a siófoki MSZP pedig megtalálta azt a cikket, amelyben

a környék fideszes politikusai beszélnek arról, hogy szükség lehet a migránsok laktanyákba való betelepítésére.

A videóban említett település, Tab fideszes polgármestere, Schmidt Jenő azt mondta 2015-ben, hogy ,,nagyon szigorú feltételek mellett elképzelhetőnek tartják a befogadó állomás létesítését. Igaz, az ingatlan a honvédség tulajdonában van, így annak felhasználásáról nem kell kikérniük a tabiak véleményét."

Kaposvár fideszes országgyűlési képviselője, Gelencsér Attila pedig azt mondta a KaposPont szerint, hogy a kormány feltérképezi a tulajdonában lévő ingatlanokat, mert ,,olyan számosságú már a bevándorlói létszám, hogy valahol el kell őket helyezni addig is, amíg át nem esnek az eljárás folyamatán.

Állami tulajdonú ingatlanok, vagy elhagyatott laktanyák jöhetnek szóba, ezeknek a listázása történt ezidáig."

Mitől szomorú Orbán?

Az akkori helyzetben a Párbeszéd és a Fidesz is okkal gondolkozott a laktanyák menekülttáborrá alakításán. Komoly kérdés, hogy ez mennyire lenne működőképes, de mindegy is, mert azóta már elhúzott mellettünk a történelem, és a laktanyás ötleteket elfelejtette mindenki. Egészen addig, míg a Fidesz újra fel nem hozta őket.

Hasonló ellentmondás feszíti Orbán Viktor bicskei Facebook-videóját is, amiben elmeséli, hogy a város közelében felnövő emberként ,,szomorú volt látni, amikor menekülttábort nyitottak benne", viszont ők bezárták azt.

Csakhogy a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapján ez olvasható a befogadó állomásról:

,,Bicske város 1989 óta ad otthont a menekültként Magyarországra érkező külföldieknek. Az első időszakban Erdélyből érkeztek kérelmezők, majd a volt Jugoszlávia területéről és a volt szovjet tagállamokból menekültek tömegesen."
,,A befogadó állomás - a földrajzi korlátozás feloldását követően - 1998. március 1. óta fogad Európán kívüli menekülteket."
,,2013. nyarától a bicskei befogadó intézményben a nemzetközi védelemért folyamodó menedékkérő személyek, valamint a nemzetközi védelemben részesült menekült és oltalmazott személyek is elhelyezést nyernek."
,,Az elmúlt évek főbb kibocsátó országai Afganisztán, Irak, Irán, Koszovó, Nigéria, Szomália, Szovjet utódállamok voltak. A Bicskei befogadó intézmény átlagos ellátotti létszáma 2013-ban 385 fő volt."

Az nem világos tehát, hogy Orbán az erdélyiek érkezésekor szomorodott el 1989-ben, vagy amikor a saját kormányzása alatt tovább bővült az állomás. Az biztos, hogy 2016-ban bezárták a tábort: a Bevándorlási és Menekültügyi Hivatal honlapja szerint a körmendi, nagyfai és bicskei ideiglenes telephelyek működése ,,jelenleg fel van függesztve", de továbbra is üzemelnek befogadó állomások és közösségi szállások Vámosszabadi, Balassagyarmat és Kiskunhalas telephelyeken.

Ugyanezen a honlapon a bicskei állomás történetét bemutató oldal az Orbán-videó megjelenésének napján még biztosan elérhető volt - ekkor küldte be nekünk egy olvasó -, azóta viszont eltűnt.

A jóöreg Wayback Machine segítségével azonban most is el lehet olvasni, milyen veszélyes mondatok szerepeltek ott.



https://444.hu/2018/03/16/harom-eve-a-fidesz-meg-listazta-a-laktanyakat-hogy-ott- helyezze-el-a-migransokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán beszéde állami szintre emelt pogromfenyegetés
  2018-03-16 10:11:52, péntek
 
  Orbán beszéde állami szintre emelt pogromfenyegetés
Írta:
Amerikai Népszava -
2018-03-15 0


Orbán azt mondta március 15-i beszédében: “A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is." Elégtételt venni nem igazságtételt vagy igazságszolgáltatást jelent, hanem mindig önkényről és önbíráskodásról van szó. Valamilyen vélt vagy valós sérelemért való megfizetés, bosszú, erőszak.

Ennek bejelentése fenyegetés és megfélemlítés. Törvényes igazságszolgáltatás soha nem félemlít meg, csak az erőszak és a jogon kívüli “megfizetés". Elégtételt venni azt jelenti, hogy egy kisebbség vagy emberek egy csoportja ellen (fizikai vagy nem fizikai) erőszakot elkövetni. Más szóval ezt pogromnak hívják. Pogromot általában feltüzelt tömeg követ el. Orbán a beszédében saját magára vállalta ennek a pogromnak a végrehajtását. Ez állami szintre emelt pogrom, amelyhez a korlátlan hatalmát használja fel.

Az elégtételvétel, a pogrom, törvényen kívüli eszközök igénybevételét, önkényeskedést és jogtalanságot jelent. Orbán azt jelentette be, hogy megfizetnek mindenkinek. Azt üzente, hogy “most nem vesztegethetjük erre sem az erőnket, sem az időnket. A támadásokat rázzuk le magunkról, mint kutya a vizet (...), csak Magyarország megvédésére fordítsuk az erőnket". De ha ezen túlvagyunk jöhet a leszámolás. Ez a törvénytelenség bejelentése.

A pogrom orosz szóból származik, egyfajta pusztítást jelent, és zsidókkal szembeni erőszak leírására szolgált. Eredetileg antiszemita támadások leírására való, most sem jelent mást. Orbán retorikája, hogy “ez a mi hazánk, ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig" idegenekkel szembeni harcról szól. Az ő ellenfelei azok, akiknek nincs hazájuk, Magyarország sem az. S vajon kik lehetnek a tudjukkik, akiknek “nincs hazájuk, hanem a nemzetek fölött állnak? Ki a “háttérhatalom", kinek érdekeit szolgálja a nemzettel szemben Soros György hálózata?

Mint Orbán mondta, “külső erők és nemzetközi hatalmak akarják ránk kényszeríteni - itthoni csatlósaik segítségével -, és a küszöbön álló választást jó alkalomnak látják erre". Ami azt jelenti, hogy egyedül Orbán magyar, politikai ellenfelei idegenek, a választáson pedig az idegenek csatlósai állnak vele szemben, akiktől meg kell védeni a hazát. “Soros neve foglalja össze" a nemzetközi hálózatot, a nemzetek fölötti ellenséget, a zsidókat és a magyar csatlósaikat. Nemcsak az a “zsidó", aki származása vagy vallása szerint az.

Ezért Orbán harcot hirdetett az ellen, amit “Soros György birodalma Magyarországgal tesz és tenni akar. Ez a mi hazánk, ez a mi életünk, nincs nekünk másik (mint a zsidóknak - A Szerk.), ezért küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha". Majd azt mondta: “végül minden választókerületben ők állnak majd szemben a mi jelöltjeinkkel". Az ellenség, az idegen külső hatalom, állít jelölteket, hogy így vegye el a hazát, mint egykor a törökök, tatárok, labancok, szovjetek. De “azokat is legyőztük, ezeket is lefogjuk". Egyenlőségjelet tesz a megszálló külföldi hadseregek és a magyar politikai ellenzéke közé.

Orbán nem belföldi választásra, hanem a haza megvédésére hívta a magyarokat idegenek és az idegenek belföldi csatlósaival szemben. Háborúra szólította fel a magyarokat. Még az a szerencse, hogy a fegyvereket nem osztotta szét. De külső, idegen hatalom támadásával szemben minden eszköz megengedett. Ez a pogrom alapja. És ha elveszítené a választást, akkor az utcára fogja hívni a magyarokat, hogy a pogromot hajtsák végre a hazát elfoglalt Soros-hálózattal szemben. Ha megnyeri a választást, a pogromot állami erővel majd maga hajtja végre.

Orbán gyakorlatilag a haza ellenségeinek, idegen hatalom zsoldosainak és csatlósainak nevezte a politikai ellenzéket, a független sajtót, a független civil szervezeteket, mert ezek mind azon mesterkednek, hogy elvegyék a magyaroktól a hazájukat. Mint mondta, “nem egy tollvonással, mint száz éve Trianonban (a szélsőjobb retorikája szerint azok is a zsidók voltak - A Szerk.), most azt akarják, hogy néhány évtized alatt önként adjuk át másoknak, más földrészről érkező idegeneknek, nem beszélik a nyelvünket, nem tisztelik kultúránkat, törvényeinket és életformánkat. Azt akarják, hogy mostantól egyre inkább ne mi, és ne a mi leszármazottaink éljenek itt, hanem valaki mások." Életre halálra megy a harc.

Eszelős, életveszélyes ember beszéde ez, amely a magyar lakosságot nemcsak becsapja, hanem parlamenti választási kampány helyett “honvédelemre" hívja, mintha egy határon álló hadsereg ellen kellene bevonulni katonának. Meg kell védeni a magyar földet és hazát az idegenektől, akiket a Soros nevével fémjelzett zsidók és a csatlósaik el akarnak venni a magyar néptől és másnak akarják adni. De hol vannak azok, akik ezt akarják, hol vannak azok, akik a magyarok helyre be akarnak költözni? Ez az ember megbolondult.

Ha Orbán ezt - a sajnálatosan megszüntetett . lipótmezei intézményben adja elő, akkor azt megértéssel fogadják, erős nyugtatókkal, skizofrén paranoia elleni gyógyszerekkel kezelik. De ez az ember Magyarország miniszterelnöke, nem létező ellenséggel fenyeget, de kijelöli, kik azok a magyarok, akik a nem létező ellenség kezére akarják adni a hazát. A választási győzelmük a haza elvesztésével lenne azonos, és azonnal közölné, hogy Afrikából elindult 3 millió ember Magyarország felé.

Már 2010 óta mondjuk, hogy ezt az embert meg kell állítani, mert ha nem, polgárháborút robbant ki, tömegmészárlást hajt végre, mert a beteg énje elhiszi saját hazugságait, és az embereket egymás ellen uszítja. Bármilyen fegyvert bevet az ellenzéke, a független sajtó, s a civil társadalom ellen, mert a szent cél, a haza megmentése erre felhatalmazza. A Szálasi elmeállapotáról készült jelentés nagyon hasonló tüneteket ír le önmaga túlbeszülésétől és elhívástudatától kezdve a feltétlen egedelmesség megkövetelesééig.

Orbán egy párhuzamos, alternatív valóságban él. Kényszerképzetei és a hatalomhoz való ragaszkodása egyre jobban távolítja a valóságtól. Már nem hiszi el, hogy nincsenek Soros Györgynek betelepítési szándékai, hogy a menekülthullám lecsendesedett, a bevándorlás nem fenyegeti Európát, nem jön 60 millió afrikai fekete Erzsébet-utalványra vadászni, nem akar senki Magyarországra költözni, Európa nem veszett el, és nem is fog, ő pedig nem egy “keresztény uralkodó", hanem egy mentálisan megroggyant diktátor, és erkölcstelen tolvaj.

Ezért képtelen kontrollálni magát. Már nyíltan állami pogromot hirdet, és burkoltan pedig polgárháborúval fenyegetőzik. Bejelentette, hogy leszámol a szabad sajtóval, amely ebben a kampányban megírta a korrupciós ügyeiket, leszámol a civil szervezetekkel, amelyek az általa üldözöttek jogvédelmét segítik és a civil társadalomban a szabadság szigetei. Ezeket a választási győzelme után erőszakosan, törvénytelen eszközökkel felszámolja.

Az ellenzéki pártoknak ezért tisztában kell lenniük a felelősségükkel. Elmebeteg kezében van az ország. A nép ellene akar szavazni. Nem ellenzéki jelöltek közül választani, hanem Orbán ellen szavazni. Egyetlen embert akar, aki Orbán ellen van, és a rá adott szavazat, az Orbán elleni szavazást jelent. Orbán retteg, remeg, fél, ezért fenyeget. S elárulta, mitől fél. Attól, hogy “arra kell készülni, hogy a mi jelöltünkkel" végül mindenütt egy Soros-jelölt áll majd szemben". Ettől fél. Ezt a helyzetet kell létrehozni, a nép lázadásának utat engedni.

Akinek eddig bármi kétsége volt, hallja meg ezeket a szavakat, amelyeket Orbán mondott: “ez a mi hazánk, s küzdeni fogunk érte a végsőkig, és nem adjuk föl soha". Ellenfeleinek ez nem hazája, ő pedig “küzdeni fog a végsőkig, nem adja fel soha". Bármilyen eszközt bevet, a hatalomról nem mond le soha. Most bátor és erős államférfiakra van szükség, akik tudják azt, hogy kivel állnak szemben, nem félnek tőle, és jogszerűen, határozottan cselekszenek.

Bartus László

https://nepszava.us/orban-beszede-allami-szintre-emelt-pogromfenyegetes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán erkölcsi és politikai hulla
  2018-03-16 10:04:33, péntek
 
  Most már csak a lefizetett ellenzékben bízhat, de lehet, hogy hiába. Nincsen már a sorsa a saját kezében. Ez látszott a fenyegető, rémült emberen, ahogy a szabadság napján a rossz oldalon állt. Ő a zsarnok. A zsarnok, aki már megbukott, és tartson bármilyen soká, már a végét járja. Nem tisztelik. S ez a zsarnokok halála. Minden a képére van írva.


--------------------------------------------------------------------------------- ------


Orbán erkölcsi és politikai hulla
Írta:
Amerikai Népszava -
2018-03-16 0


Szánalmas és megdöbbentő volt látni egy morálisan megsemmisült, politikailag zsákutcába jutott ember vergődését március 15-én. Képtelen volt leplezni a hatalom elvesztésétől való félelmét, fenyegetőzött, hazudozott, egy értelmes, igaz mondat nem jött ki a száján.

Beragadt a lemez, túlságosan látszik, hogy nincsenek már se menekültek, se bevándorlók, fapuskájával lovagol a szamáron Sancho Panza, mégcsak nem is egy Don Qujiote, és megy neki a falnak. Eljöttek a hívek, a foszlásnak indult szervezet összeterelte a lengyeleket és a buszokkal felhozta a magyarokat Pestre, mintha Pesten nem lenne elég ember, de ezek az emberek nem mentek ki Orbánt hallgatni.

Akik megjelentek, azok is csak egy rettegő maffiózót láthattak, aki nem tud elszámolni a vagyonával, a lánya, az apja, a veje, a testvére lopott pénzével. Rásültek a korrupciós ügyek a képére, Mészáros Lőrinc egy kapca az emberek szemében, a bűnszervezet tagjai, a csatlósok a menekülési útvonalakat lesik minden eshetőségre felkészülve.

Ez az ember egy nulla, erkölcsi és politikai hulla, morálisan megsemmisült. Már csak remeg a hatalomért, megfélemlít mindenkit, csapkod, fenyeget, megfélemlít, de csúszik ki a talpa alól a talaj. Ezt még sokan nem látják, de Orbán egy bukott ember, közutálatnak örvend, s tényleg akkor járna legjobban, ha most csendben elballagna a lopott pénzzel. Az ellenfelei annyira bénák, hogy futni hagynák.

De látszik rajta, hogy nem értette meg, neki vége. Elszállt a nimbusz, a karizma, a mítosz szertefoszlott, emberei kezdenek lefarolni róla, már szóba állnak az ellenséggel, köpnek, besúgnak, kikacsingatnak. Már nem mindenható, a király meztelen. Csupaszon áll ellopott százmilliárdjaival és retteg a naptól, amikor elveszíti a hatalmát, és elszámoltathatják. Nem enged, görcsös, és egyre ellenszenvesebb és nevetségesebb lesz.

Ezt az utolsó választást még megnyerheti, ha a propagandagépezet el tudja hitetni, hogy a néger emberevő muszlimok milliói állnak a határnál, hogy lebontsák az idegenszívűek, és a nyugdíjasokat kikergessék a házból, lebontsák a templomot, mecsetet építsenek a helyére. Ha az ellenzék a nép útjába áll, s megakadályozza, hogy egy az egy ellen csak Orbán ellen szavazzanak. Még nyerhet választást, de már megbukott.

Már semmi nem úgy lesz, mint eddig, a félelmet felváltja a megvetést, az alkalmazkodást a lázadás. Nem tud többé uralkodni, a nép megtűri, amíg lehet, de nem ura a helyzetnek. Azt már nem tudja eljátszani, hogy ez egy demokrácia, rákényszerül az erőszakra, diktatúrára, nyílt jogfosztásra, még nagyobb arroganciára. Úrrá lesz a tolvaj családon a pánik, nagyobb sebességre kapcsolják a lopást, amit a nép szeme követ. S nem tudja, mikor csapnak le rá.

Rettegés lesz minden perce, mindenhol árulókat sejt, ütni kezdi az embereket, elszaparodik a belső ellnség, mindenhol ügynököket sejt. Saját maga politikai sírját ássa, és ha időben nem kap észbe (nem fog), olyan erőszakhoz nyúl, amit nem néznek el, és nem kerüli el a börtönt. Jönnek a vizsgálatok, nyomozások, amiket nem Polt vezet, titkos szamlák, mesés vagyonok, a vádalkuval elhangzó vallomások, amelyeken elképed a magyar nép.

Lehull az álarc, egy hatalmát, becsületét, tiszteletét vesztett bűnöző lesz, aki nem jön ki a börtönből, amíg él. Mínuszos hír lesz, hogy újabb kegyelmi kérvényt adott be, de elutasítja minden köztársasági elnök, mert a népharag elsöpörné. Nemzedékek köpnek majd, amikor hallják ezt a nevet. Ráhel jobban jár, eldug valamit, hogy mikor kiszabadul a szűk öltönyös fatolvaj, valami távoli tájon éldegéljenek, tényleg saját lábon, nevet cserélve.

Nincs más út, nem lehet más végkifejlet, csak ennél rosszabb, amit nem kívánunk. Erővel lehet még tartani a látszatot, de szellemileg vége. Orbán bukott ember. Most már csak arra várunk, hogy beteljen a gonoszsága, mutassa meg a cselekedeteivel, ami a szvében van, s fussa be a pályáját, közben derüljenek ki a részletek. Ne számítson senkire, a sajátjai most még félnek tőle, de nem szeretik, hanem utálják. Örülnek, ha megszabadulnak tőle.

Most már csak a lefizetett ellenzékben bízhat, de lehet, hogy hiába. Nincsen már a sorsa a saját kezében. Ez látszott a fenyegető, rémült emberen, ahogy a szabadság napján a rossz oldalon állt. Ő a zsarnok. A zsarnok, aki már megbukott, és tartson bármilyen soká, már a végét járja. Nem tisztelik. S ez a zsarnokok halála.


https://nepszava.us/orban-erkolcsi-es-politikai-hulla/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán: Rettegj, magyar!
  2018-03-16 09:58:23, péntek
 
  Grósz (1988): Ha nem mi nyerünk, jön a fehérterror.

Orbán (2018): Ha mi nyerünk, jön a fehérterror.

30 év, szép keretes szerkezet, nevezhetjük történelmi fejlődésnek.......







Orbán: Rettegj, magyar!

2018. március. 16. 07:28 Utolsó frissítés: 2018. március. 16. 07:28

Szerző:
Gomperz Tamás

Egy előre bejelentett megtorlás krónikája.

Grósz (1988): Ha nem mi nyerünk, jön a fehérterror.

Orbán (2018): Ha mi nyerünk, jön a fehérterror.

30 év, szép keretes szerkezet, nevezhetjük történelmi fejlődésnek.

Szabad és demokratikus választás előtt a kormányfők általában arról szónokolnak, hogy milyen nagyszerű tetteket vittek végbe addig, és milyen még nagyszerűbb tetteket valósítanak meg, ha a nép nem vonja meg tőlük a bizalmát. Orbán tegnap semmi ilyesmit nem mondott. Nem dicsekedett az eredményeivel, ami persze érthető, de nem ígért semmi nagyszerűt sem. Nem beszélt az egészségügyről, nem beszélt az oktatásról, nem beszélt a gazdaságról. Semmi olyanról, amiről egy polgári társadalomban a politika szól.

Ehelyett kétszeresen megfenyegette a magyar népet. Megszállják az országunkat az idegenek, ha nem ő nyer. Megtorlás jön a Fidesz ellenfeleinek, ha ő nyer. Ennyi, a rettegés maradt a Fidesz egyetlen és végső mondanivalója a nemzetnek.

Orbogán azt akarja, hogy a hívei a betolakodóktól, az ellenfelei pedig tőle féljenek.

"A választás után természetesen elégtételt fogunk venni, erkölcsi, politikai és jogi elégtételt is." - közölte. Az erkölcsi elégtételt - így vele kapcsolatban - nehezen tudjuk értelmezni, de a politikai és jogi retorzió bejelentését mindenki nyugodtan értse szó szerint. Ismerve a vádhatóság, a Fidesz-frakció és az Alkotmánybíróság működését, ez a fenyegetés pontosan azt jelenti, aminek hangzik: le akar számolni azokkal, akik miatt váratlanul cidriznie kell a puszta formalitásnak szánt, gondosan megbuherált választás előtt.

Az üzenet elsődleges címzettje Fethullah Gülen Simicska Lajos, de természetesen a neki szánt inget nyugodtan vegye magára bárki. Az áruló társamnak mondom, népem is értsen belőle. És a nép, amely látta, mi történt Esztergommal, a kockás inges mozgalomhoz csatlakozó iskolaigazgatókkal, a liberális filozófusokkal vagy Hadházy Ákossal, pontosan érti, mire utalt a színpadon az az ember, aki a hódmezővásárhelyi kudarcból újfent nem azt a következtetést vonta le, hogy túl agresszív volt, hanem azt, hogy nem eléggé.

Még hogy nincs a Fidesznek választási programja. Dehogynem, a bosszú - persze a szeretet, a béke és az összefogás nevében. Olvasóinkat megtisztelve nem tárgyaljuk ki részletesen, hogy a másik fenyegetés, a Magyarországot megszálló bevándorlókra vonatkozó, miért üres blöff.

Amit látunk, tekinthető tudományos kísérletnek is. A társadalom mekkora része tartja fontosabbnak azt, hogy valaki ,,Gyuri bácsival" harcolva távol tart egy képzeletbeli ellenséget, mint azt, hogy mennyivel alacsonyabb színvonalon él, mint az európai átlag (sokkal), az egészségben eltöltött éveinek száma mennyivel rövidebb a norvégokénál (10), a gyereke milyen minőségű képzést kap az iskolákban (PISA), az általa megtermelt jövedelem hány százalékát vonja el az állam (a felét), ebből mennyit visz haza a miniszterelnök családja és baráti köre (erről kérdezzék Kósa Lajost).

Mindez megkerülhetetlen kérdéseket vet fel a Békementen felvonuló tömeg mentális kondícióival kapcsolatban. Azokéval kapcsolatban nem, akik a programot megszervezték, mert ők feltehetően nem dőlnek be a saját propagandájuknak, de mit gondoljunk azokról, akik önként tapsolnak nekik?

Amíg a píszi terrorja alatt éltünk, erre nem nagyon tudtunk mit mondani. Addig lehetett elmenni, hogy amit a Fidesz állít, az egy irtózatos ostobaság, ezenfelül aljas szemétség. Na, de mi van azokkal, akik azért menetelnek, mert elhiszik, hogy egy 80 éves bácsi Amerikából migránsokat költöztet a lakásukba? Ha változik a propaganda, akkor holnap azt fogják elhinni, hogy a gyíkemberek mérget permeteznek az utasszállító repülőgépekről a levegőbe, holnapután pedig azt, hogy a zsidók keresztény gyerekek vérét keverik a maceszba. Ja nem, az tegnap volt.

Most, hogy Schmidt Mária felszabadított minket a píszi uralma alól, annyit biztosan megjegyezhetünk, hogy a paranoia egy bizonyos mérték felett már káros az egészségre. A félelem öl, butít és nyomorba dönt. Szerencsére le lehet jönni erről a függőségről is. Ki kéne próbálni, hogy megy-e egy napig köztévé nélkül, és ha igen, akkor érdemes fokozatosan növelni az M1- és TV2-mentes napok számát. Eleinte nagy lesz a sóvárgás egy Németh Szilárd-sajtótájékozató után, de idővel ez az érzés csökkeni fog. Ebben az időszakban tanácsos kerülni a többi Magyar Idők-olvasó társaságát, mert az erősen növeli a visszaesés kockázatát.

Hamarosan azt veszi majd észre a kedves felvonuló, hogy jobban tud aludni, már nem szorong attól, hogy egy szíriai 12 éves gyerek elveszi az állását a polgármesteri hivatalban, néhány hónap múlva pedig egészen megváltozik a környezetéhez való viszonya, olyan apróságokra is felfigyel majd, mint a kórházakban a mennyezetről lepottyanó egerek, vagy a télen fűtetlen iskolákban vacogó gyerekek. A tapasztalatok szerint ez egy nehéz pillanat, ilyenkor sokan visszamenekülnek a nem létező jelenségektől való félelem bódító biztonságához.

Persze arról árul el a legtöbbet a tegnapi felvonulás, aki erre ez érzésre építi a rendszerét.

Ő retteg ebben az országban a legjobban.


http://hvg.hu/itthon/20180316_Orban_rettegj_magyar/nyomtatas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Botrány! Az ünnepre érkező lengyel foci huligánok rongáltak
  2018-03-16 09:46:48, péntek
 
  Botrány! Az ünnepre érkező lengyel foci huligánok rongáltak a metróban, de lebuktak


Tegnap este lengyel foci huligánok vandálkodtak a 3-as metróban, azt nem tudni, hogy kiengedték-e őket, hogy meg tudják tapsolni Orbán Viktort.

A József Attila Lakótelep- Mi itt lakunk Facebook oldalon tett fel egy helyben jól ismert fiatal ember pár képet arról, hogy lengyel foci huligánok próbálták megrongálni a metrót. De lebuktak.

Ahogy írja, amikor a telepi két jó barát visszatartja a jómadarat az igazán felemelő érzés!!! /tegnapi graffitis akik valójában lengyel futball hooliganok/ A bal oldalamon a magas embert, mindenki ismeri szerintem!!!
A mi Lalink!

Nagy számban érkeztek lengyel jobboldali szimpatizánsok a fideszhez közeli békemenetre, a vandálkodó fiatalemberek is vélhetőleg Orbán Viktor miniszterelnököt érkeztek megtapsolni, az sajnos nem derült ki, hogy kiengedték-e már őket s részt tudtak e venni a békemeneten, vagy még rongálás miatt előzetesben csücsülnek.


http://hirhugo.hu/2018/03/15/botrany-az-unnepre-erkezo-lengyel-foci-huliganok-ron galtak-a-metroban-de-lebuktak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Három faszszopó odaáll” - mondta Bayer Zsolt, a
  2018-03-16 09:40:56, péntek
 
  ,,Három faszszopó odaáll" - mondta Bayer Zsolt, a Békemenet szervezője az ellentüntetőkről

Sarkadi Zsolt
POLITIKA
ma 7:25


Bayer Zsoltot, a kurvaanyázás Paganinijét kérdezték a Békemeneten arról, mit gondol a békésnek hirdetett kormánypárti menet oldalán összegyűlő néhány ellentüntetőről. Bayer azt mondta a riporternek, nem kommentálná a dolgot, kamerafelvételen azonban látszik, hogy ezután odafordul az egyik mellette állóhoz, és elkezd neki az ellentüntetőkről magyarázni. A Mérce videóján tisztán hallatszik az is, ahogy ezt mondja:

,,Három faszszopó odaáll..."

https://youtu.be/DF5tYuWiu24




https://444.hu/2018/03/16/harom-faszszopo-odaall-mondta-bayer-zsolt-a-bekemenet-s zervezoje-az-ellentuntetokrol

---------------------------------------------------------

Béke, fasszopó testvéreim!
Béke!
:)
a mi zsóttink sokat tud a faxopásról, ebből élt egész életében..
Párttagkönyv No. 5.




 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Dunába vele” – így szidalmazták tudósító
  2018-03-16 09:39:17, péntek
 
 
,,Dunába vele" - így szidalmazták tudósítónkat a ,,békemeneten"

MN

2018. március 16., péntek 06:31, frissítve: péntek 08:23

Fotó: Beliczay László / Magyar Nemzet


Erőteljesen megütötték a bordáját a Magyar Nemzet tudósítójának, Unyatyinszki Györgynek csütörtökön a ,,békemeneten". Az éppen kérdéseket feltevő kollégánkat meg is rángatták, fájó pontján szorongatták. Az elkövetők a rendezvényt biztosító őrök voltak, a meneten vonuló Orbán-hívek közben hangosan szidalmazták kollégánkat.



Tegnap több fotót és videót is közzétettünk az esetről, egy olvasónktól azonban kaptunk egy újabb videót, ezt itt tekinthetik meg.

A Hír TV stábját is fenyegették. Az állami ünnepség résztvevőinek ugyanis táblákat osztogattak a Fidesz nevével. Amikor azt firtatták, hogy a táblák honnan vannak, fenyegető és trágár választ kaptak. ,,Takarodjatok a k*rva anyátokba! Addig, amíg elmehetsz, addig" - mondták nekik.

https://mno.hu/belfold/dunaba-vele-igy-szidalmaztak-tudositonkat-a-bekemeneten-24 53874?utm_source=hirlevel_MN_altalanos&utm_medium=email
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tömjén Zsóti
  2018-03-16 09:10:31, péntek
 
  Fegyver nélkül összeengedném ezt az álkeresztény hímvesszőt egy jegesmedvével, had birkózzon egy kicsit!



“A helyzet az, hogy soha életemben nem volt se alkalmam, se lehetőségem, se módom arra, hogy jegesmedvét ejtsek el. De ha bárki meghívna egy jegesmedvére, az az igazság, azért az inspirálna. Úgyhogy ha el tudják intézni, akkor egyetlen pont lesz, ami hálával fog kötni a Hír TV-hez, ha egy jegesmedve-vadászatot elintéz nekem."

Semjén
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Isten, haza, gyros
  2018-03-16 09:05:50, péntek
 
  Isten, haza, gyros

19-es villamos, Kolosy tér, Békemenetre igyekvő család: kisgyerek, anya, apa.

Gyerek: Anya, nem akarok esőben gyalogolni.

Anya: Én sem, de apád mondta, megéri az nekünk. Utána veszünk egy gyrost.

Apa: Megéri. Megvédjük a hazát, aztán eszünk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 11 
2018.02 2018. Március 2018.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 332 db bejegyzés
e év: 1581 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.