Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Cigánybiblia!DDD
  2009-11-18 22:10:34, szerda
 
 
Új Biblia új nyelven!-

Ki ne töröld,mert az rasszizmus!



A Magyar Könnyklub örömmel értesíti tisztelt olvasóit, hogy a világon először Magyarországon megjelent a Biblia cigány nyelvű fordítása.

Egy kis ízelítő a tartalomból:

"...dzsávéltak á zénészek messze fődre vezette őket á Lákodálmás OrsósMózes. Áztá elértek nágy fojóhoz, háde dikmá' nem vót híd, sé pálló,még egy kis deszká sé. Há rodáztak ám mer sé nem tudnák úszni, sé nemákárnák fürödni, á hegedű meg nem ályá á vízet. Há fogták magukát osztmongyá nekik
á Lákodálmás Orsós Mózes, eháteni, sutty oszt odálegyíntet á vizre.Dikmá há' kettévát á viz, á sok zenész még romá átháladt, száráz lábbálkelték át á nágy fojón, ázótá sé vót ijent csodá ... vót egy csávódikmá' á Féhérember főgyén, hítták őtet Lákátos Sámsonnák. Jáj, nágyhoszú hájá vót neki, áztát
montá neki az ászonyá "Háde dikmá' Láksi áveljunk mán be áz ágybá" -dikhel. Há ugrot ám á csóká á kisgádzsórá és ráztá á csóveszt, delláztáá mácát, de nem tudtá, hogy á sápádtárcúák megbábonázták á luvnyát, ákimíg fárádtán feküdt lévágtá neki 7 öles hájászálát é. Á csorró még -Devlá! - anyirá meggyengűt, hogy még á bérétvát sé tudtá előkapní,amikó á sok fehír pátkán kájákrá mént vele. Vót ám nágy ünneplés áfehírek közöt, de áztá megnőtt á hájá és rájuk hágot ... vót nágy víz,ávelt lé á hegyekbül! De ákko' Kolompár Noé drábákolt á fehírektül nágyhájót, mer vót péze á szinesfémhulladék árusításábú. Há' megpákoltá áhájót á sok kis pulyává, rokonává, oszt úgy vészelték át á nágy vízet?"

Rendelje meg még ma!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újhazám Magyarország
  2009-11-18 22:05:39, szerda
 
  Újhazám Magyarország


Őseimet nem itt szülték,
Magyar földet nem ismerték

Árpád népe befogadott, minden javán osztozkodott,
Ellenségtől is megóvott,

Hálát ezért ne várj tőlünk,
Ilyet mi nem ismerünk, harácsolás a mi lényünk

Új időkből merítgetünk, kovász ehhez mi készítünk
Országszerzéssel, ezerféle sefteléssel

Mi adjuk a doktorokat, uzsorázó bankosokat,
Szent papokat, s a jól fizetett megmondókat

Irányítunk.....,Leigázunk....,
Rabszolgaként alkalmazunk, ha lázadnak megtorolunk

Átírjuk a történelmet,
S gázhalálról szörny regéket,

Irányitjuk a sajtó hangját,hírforrások minden ágát
Szennylapoknak áradatát,

Igazsággal nem törődünk,
A Magyar janicsár a szövetségünk

A törvény szavát mi adjuk meg,
Hogy mi a jó azt mi mondjuk meg,

Parazitaként viselkedünk,
Csak a gazdaállatot félti szemünk,

Mert értéket mi nem adhatunk,
Ha magunkra maradunk, mind meghalunk..

Koppány a lázadó : után szabadon

Bozzay József
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pofátlanul hazudik a Hír Tv, g
  2009-11-18 21:59:15, szerda
 
  Pofátlanul hazudik a Hír Tv, gárdafelvonulásról beszél a sajóbábonyi események okaként
2009. november 18. 00:46:57

A Hír Tv ma reggeli híradásaiban a sajóbábonyi eseményekkel kapcsolatban már arról beszélt, hogy a szombatról vasárnapra kialakult konfliktus fő oka az volt, hogy a Gárda felvonulást tervezett a településen. Ez közönséges hazugság, amit mindenképpen szóvá kell tenni, annál is inkább, mert a hírekre éhezők döntő többsége jelentős hangsúlyt tulajdonít a Hír Tv híradásaiban megjelenő információknak.

Ezek után jogosan merülnek fel a kérdések, hogy vajon kinek az érdeke, és mi lehet az oka ennek a durva dezinformációnak? Esetleg az, hogy Csintalan Sándor (az MSZP volt alelnöke!!!) a Hír Tv-ben jelentős tulajdonrésszel bír, vagy az, hogy a Hír Tv tulajdonosi köre egyes információk szerint igen erős hasonlóságot mutat a köztudottan antimagyar Index nevű internetes hírportállal?

Mint már tegnap is jeleztük, ma ül össze a nemzetbiztonsági kabinet, hogy megvitassa, elemezze a Sajóbábonyban történtek kapcsán kialakult helyzetet. Vajon melyik nemzet biztonságát óvja ez a testület? Egyáltalán nem lennénk meglepődve, ha kiemelt kockázati tényezőként a magyarok önvédelmi szervezetét jelölnék meg, ami bármire alapot adhatna a választások előtt, hogy úgymond “törvényesen" is ellehetetlenítsék, vagy felszámolják a legnagyobb, valamennyiük számára közös riválist. Gondoljunk csak bele, a bolsevista gyökerekkel rendelkező parlamenti pártok, de kifejezetten a jelenleg “álkoalícióban" lévők, bármire képesek, hiszen ennek tökéletes bizonyítékát adták 2006 szeptember 18-tól kezdődően a mai napig. Sajóbábonyban a Gárda semmiféle felvonulást nem tervezett és nem is rendezett. Ez a valóság a Hír Tv hazug állításával szemben.

Új Ernő

Nemzeti InternetFigyelő
Forrás: internetfigyelo.wordpress.com
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Arturo Uit meg kell állítani!
  2009-11-18 21:56:06, szerda
 
 


Arturo Uit meg kell állítani!



A rendszerváltásnak nevezett esemény gengszterváltás volt, Arturo Ui újraosztotta a lapokat.



De ki a gengszter, és kik azok, akik helyeslése a gengszterek mocskos világának mocskaihoz hozzátartozik?

1941-ben, amikor Brecht megírta "Der aufhaltsame Aufstieg des Arturo Ui" c. drámáját ki volt a gengsztervezér és ki volt a gengszterek bábja?

Amikor a hatvanas években színpadra állították, miért adták azt a címet, hogy "Állítsátok meg Arturo Uit!"? Azért, mert akkor még meg kellett nevezni, hogy ki a nagy büdös virág, vagy a rohadt überkarfiol, és az ő akkori emberellenes ténykedését kellett megállítani?

Most miért játsszák (helyesen fordítva a címet) "Arturo Ui föltartóztatható fölemelkedése"-ként? Csak nem azért, mert a kulisszák mögött álló Arturo Ui-nak már csak egy színe maradt, mert két álszine, a zöld és a vörös már elbukott, így a "megállításra" szólítás címzettje egyértelműen saját színe, a neoliberalizmus háttérhatalmát egyértelműen azonosító kék lenne, amelyet felszólító (talán parancsoló) módban meg kell állítani, a "föltartoztatható" feltételes mód viszont esélyt ad a bukás utáni felemelkedésre?



Miért azonosítja jelképeivel ismét Hitlert Arturo Uival az Örkény színház rendezője, és miért nem folytatja azt az üzenet-sort, amit a szegedi, kecskeméti előadások jelen korra megfogalmaztak: Arturo Ui, nem személy, hanem jelenség, a diktatúra jellemkorcsosító mocska, ami megmutatja őrző-védő szervezetekre, bankokra, multinacionális cégekre, gyarmatbirodalmi helytartókra épített, gyűlöletkeltő megosztással félelemkeltő világát:

"Egy véres ujjat láttam a világból,

S így szóltam gyorsan: Rokonszenvezem." (Brecht)?



Vedd észre magyar: a te szabadságod vére szennyezte be Arturo Ui újját! Amikor azt mondod: rokonszenvezem, akkor azoktól rettegsz, akik téged megsemmisíteni akaró, mocskos világa a te helyesléseddel erősödik!

Amikor Arturo Ui gengszter-világának helytartóit tartod hatalmon, önmagad és nemzeted gyilkosává válsz!



Vedd észre magyar: nem a cigány tör életedre, és vedd észre cigány: nem a magyar akar téged megölni!

Keresd meg magyar, ki az, aki téged a cigányok ellen akar küldeni, és keresd meg cigány azt, aki azt mondta neked: "idejön a Gárda és megöl titeket!"



Ha őt megtaláljátok, tudnotok kell: ő Arturo Ui!

Őt megállítani csak a családoktól, utcáktól, falvaktól, városoktól, kerületektől felépülő egységgel lehet, nem a gengsztervilág fizetett pártjaival, szakszervezeteivel, civil szervezeteivel!

Őt megállítani csak a szabadságunkat visszaadó Szent Korona Értékrenddel lehet, és nem a fizetett gengszterek tévútra vivő hazug ígéreteivel!



Kelt Szegeden, 2009. november 18-án.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:

Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mérhetetlenül fáj nekik, ha a
  2009-11-18 20:52:26, szerda
 
  Mérhetetlenül fáj nekik, ha a "gyűlölet papja" Radnótit idéz

KÖZLEMÉNY

Az Index című hírportálnak a dömsödi Jobbik rendezvényén elhangzott beszédemről a minap lehozott "csapongó" tudósítása nyilvánvalóan azt a célt szolgálja, hogy ismételten gettóba próbálja kényszeríteni az egyre erősödő nemzeti radikalizmust. Ezért mérhetetlenül fáj nekik, ha a "gyűlölet papja" Radnótit idéz, s nem az egész zsidóságot teszi felelőssé azért a magyarellenes ámokfutásért, mely 1919 népbiztosi söpredékétől az 50-es évek Andrássy út 60-beli verőlegényein, a Rákosi-Gerő-Farkas-Révai klikken át ível egész a Szadesz-Zsideszig: Simon Peresz országhódítása kiteljesítőiig.

De még ennél is fájdalmasabban érinti őket, hogy még mindig túl sokan élünk e hazában, akiknek "nem térkép e táj", s pontosan tudják, ki áll például Sajóbábony magyarra uszított cigánysága mögött: kis zsindex-forma uszítók, akik semmilyen aljas hazugságtól és rágalomtól nem riadnak vissza. Ezért nyilvánítanak csapongónak egy beszédet, hogy erre hivatkozva gátlástalanul ollózgathassanak, szemezgethessenek belőle, kiragadott mondatfoszlányokból összetákolva saját virtuális világuk ellenségképét és antifasizmusnak hazudott tömény rasszizmusukat.

Ifj. Hegedűs Loránt

*** www.nemzetihirhalo.hu ***********
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Testvéreimnek tekintem a zsid
  2009-11-18 20:45:04, szerda
 
  2009-11-18. 16:41


"Testvéreimnek tekintem a zsidókat" - ismét zsinagógában könyörgött Tarlós a hatalomért

Tarlós István, a Fidesz-KDNP fővárosi frakcióvezetője, a legnagyobb ellenzéki párt várható főpolgármester-jelöltje volt múlt pénteken a BZSH Nagyfuvaros utcai Körzetének vendége - olvasható a Mazsihisz honlapján, alább a folytatás eredeti formájában (a hibákkal és magyartalanságokkal együtt).


A fővárosi politikust péntek este, a Sábesz beköszönte után tartott kiduson látták vendégül, s kérdezték napi ügyekről és a terveiről. A beszélgetést Szabó György képviselő (FIDESZ) szervezete meg, s hozta tető alá. (Róla bővebben itt - a szerk.)
Streit Sándor a Nagyfuvaros utcai zsinagóga körzet és a Budapesti Zsidó Hitközség elnöke köszöntötte a vendéget és vezette le a diskurzust. Tarlós István teli terem előtt-nyílt, de kultúrált hangvételű beszélgetésen fejthette ki nézeteit. Ez nagy eredmény, előrelépés, amely a körzet tagságának demokratizmusát és az est szervezőit dicséri.
A beszélgetés előtt Streit Sándor röviden ismertette a Nagyfuvaros utcai Zsinagóga múltját és jelenét, a nagy múltú józsefvárosi templom Pest egyik legnagyobb, minden reggel és este imádkozó zsidó közössége. Sok közkeletű tévhittel szemben, a holokauszt előtt itt Józsefvárosban élt Budapest legnagyobb zsidó közössége. Sajnos a nyilas-náci terror miatt nagyrészüket kiirtották, de a Nagyfuvaros utca vallási és világi vezetői mindmáig tartják őseik hitét, hagyományőrző zsinagógát fenntartva. Tarlós István megalapozva az est hangulatát, bensőséges légkörét elmondta, hogy ő is a Nyóckerben született. Bár csak néhány napig élt a kerületben.
Tarlós István megköszönte a meghívást és elmondta, hogy meghatódott a gesztustól és az istentisztelettől. Elmondta, hogy ő is hívő ember, római katolikus vallású, de II. János Pál pápa elveit követve testvéreinek tekinti zsidó vallású embertársait:
,,Hívő ember vagyok és a történelmi vallásokat nagyon tisztelem. Az Ószövetséget együtt hisszük és a kereszténység is a zsidó vallásból ered."

Röviden ismertette életét: 1948-ban született a VIII. kerületi Bábaképzőben, rövidesen a család átköltözött Óbudára és azóta is III. kerületben él. Eredetileg műszaki emberként, mérnökként dolgozott, de a rendszerváltás után a politikai tevékenysége miatt nem volt ideje foglalkozni szakmájával és frissíteni ismereteit. Ma már nem tudna elhelyezkedni a szakmában, annyi új technikát és fejlesztést vezettek be.
A politikával csak 1989-ben került kapcsolatba, politikai pályáját az SZDSZ-ben kezdte: ,,Azért léptem be és segítettem munkájukat, mert akkor még antikommunista párt volt." Hozzátette, hogy nem gyakran jár zsinagógába, de polgármesterként jó néhányszor volt már.
Tarlós István kétszer járt Izraelben, legutóbb pedig a Dohány utcai zsinagóga évfordulós ünnepségén vett részt. A Fidesz frakcióvezetője kérdésünkre elmondta, hogy nem igaz, közönséges hazugság, hogy a legutolsó főpolgármester-választáson a Jobbik támogatásával indult volna: ,,Egyetlen párt támogatott, a Fidesz. A jobbikosok tényleg megkerestek és felajánlották támogatásukat, de én nem kértem tőlük semmit sem."
A ,,Zsidónegyedre" vonatkozó terveire is rákérdeztünk: Tarlós István nagy kuszaságot, káoszt és számos egymással ellentétes véleményt lát az ügyben. Mindenképpen rendezni szeretné a terület sorsát és megszépítené annak házait, közterületeit. Azonban nem egy személyben kíván dönteni a rendezésről. Az érintettek, a zsidó közösség és a szakmai szervezetek véleményét kikérve szakmai és konszenzusos döntést szeretne hozni.
Streit Sándor elnök arról kérdezte a főpolgármester-jelöltet, hogy mit kíván tenni az aluljáróinkban, közterületeinken tapasztalható antiszemita megnyilvánulások ellen. Hogy ne köpjék le többet kipát viselő vagy Dávid-csillagos nyakláncot viselő vallásos zsidó hittestvéreinket. Tarlós István elmondta, hogy programjában nem tesz különbséget zsidók és nem zsidók között. Szerinte a városban káosz van, sok helyen félnek az emberek és ez ellen egy szigorú büntetéseket kiszabó közterület felügyelet létrehozásával segítene. Határozottan elítélte az antiszemita megnyilvánulásokat, falfirkákat, amelyektől meg kell tisztítani a várost.
Tarlós István józsefvárosi zsinagógában tett látogatása fontos gesztus volt a hazai zsidóság felé-főként ilyen radikalizálódó időkben. Elviekben és elvileg egyetértés alakult ki, kérdés, hogy Tarlós István megválasztása esetén az elmondottakat a gyakorlatban is megvalósítja e...? Az általa hosszú ideig vezetett Óbudán a Fidesz a MIÉP-el és a Jobbikkal együtt kormányoz és számos más önkormányzatban is van ilyen együttműködés. Tarlós jószándéka és nyitottsága fontos dolog és némileg megnyugtató, azonban a Fidesznek is választania kell.
Egy biztos: a szélsőjobb minden eddiginél jobban megerősödött Budapesten, reális veszélyt jelent és ennek megállítása minden demokratikus erő érdeke.


Kapcsolódó:
- Navracsicsék akkor is eljárnak hason csúszni a zsinagógába, ha "a Kurucinfó lezsideszezi" pártjukat
- Tarlós a zsidó bevándorlásért demonstrált


http://kuruc.info/r/2/50604/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felszabadult Budapest! Tormay
  2009-11-18 20:15:00, szerda
 
  Felszabadult Budapest! Tormay Cecile beszéde

2009. november 17. 04:16:33

Kilencven évvel ezelőtt, 1919. november 16-án vonult be Budapestre a Nemzeti Hadsereg, élén Horthy Miklós fővezérrel. A Károlyi-féle patkánylázadás és a zsidó-bolsevik rémuralom, valamint a román megszállás apokaliptikus hónapjai után új - idegen és pogány hatalom után végre magyar és keresztény - korszak kezdődött Magyarország életében.





A mai, régi-új politikai elit erről a sorsfordító napról nem szokott megemlékezni. Ők Károlyi, Linder, Kun, Szamuely örökösei. Ők még mindig a degenerált, farkastorkú Károlyi Mihály szobránál tartják megemlékezésüket évről-évre. Egyszer majd ezt a szobrot is el kell távolítani, hiszen a züllöttségnek, hazaárulásnak a szimbóluma ez a szobor. S emlékművet kell majd állítani a Horthy Miklós fővezérlete alatt álló Nemzeti Hadseregnek, amely 90 évvel ezelőtt ismét magasba emelte a meggyalázott magyar zászlót.



A felszabadult fővárosba bevonuló nemzeti hadseregnek és fővezérének az országház lépcsőjén adta át Tormay Cecile a magyar asszonyok zászlóját. A kormány, a főpapság és a hadsereg színe előtt, a megszólaló harangok zúgásában mondotta el az alábbi beszédet, amelynek elhangzása után az egyházfők az átadott zászlót megszentelték és megáldották. A nagy magyar írónő beszédét az 1939-es Tormay-életműkiadás 9. kötete (Küzdelmek - Emlékezések) alapján idézzük.



A MAGYAR NEMZETI HADSEREGHEZ


Katonák! Testvéreink!



Hajnal van ma! Ti hoztátok - és mi, asszonyok, mint kétezer év előtt a szentírás reggelén, a Golgotha tövében, eljöttünk, hogy köszöntsük a feltámadást.



Magyar hajnal és keresztény feltámadás a Ti hazatéréstek egy szörnyű véres Kálvária után, melyben Károlyi, a magyar Iskariot és démoni cinkosai elárulták, megkínozták, kifosztották és megcsúfolták a magyar nemzetet.



Történetünk legsötétebb éjtszakája volt ez és most olyan ígéretes a reggel, mert eljöttetek. A reménységet fél esztendő óta Horthy Miklósnak hívják Magyarországon és most ő vezérelt ide benneteket, hogy visszafoglaljátok a keresztény Magyarország számára megtévedt, de bűnbánó fővárosát. És hogy az emberiség becsületében magasra emeljétek újra Szent István ezeréves koronáját.



Jelentőségteljesebb és sorsdöntőbb hazatérte még nem volt hadseregnek e világon. Ti nemcsak fővárost foglalni, országot hódítani jöttetek! Nem csupán a magyarságnak a Duna és Tisza völgyéből kisarjadt fiatal hadinépe vagytok, de Ti vagytok a Nemzeti Hadsereg, melyre négyszáz éve vár a nemzet, hogy a sír szélén érje meg és éledjen általatok. Reménységünk, jövőnk, mindenünk vagytok - még múltunk is, mert hiszen Ti vagytok azok a hősök, akiktől 1914 őszén búcsúztak el a magyar anyák, a magyar hitvesek. Akkor ment el a mi hadseregünk és azóta nem tért vissza. Jöttek rokkant hősök a csataterekről, szenvedő hadifoglyok szomorú rabságból, sőt jöttek a múlt őszön lázadó ezerek, de a magyar nemzet dicsőséges fegyveres ereje nem tért haza.



Öt év után ma jön vissza. Bennetek térnek meg Gorlice, Limanova legendás hősei, azok, akik győztek a szent Kárpátokon, az erdélyi havasokon, a Duna szerb partjain, az Adria kék vizei felett és tizenkétszer győztek az Isonzón és az Alpokon.



Nagy múltunk és nagy jövőnk, melynek élén Horthy Miklós jár, hajoljon meg előttetek minden zászló az országban, szólaljon meg minden harang. És vigye a szél magyar zászlók suhogását, keresztény harangok zúgását azokhoz, akik nincsenek itt, azokhoz is, akik messze kicsiny fakeresztek, hullámsírok alól most haza figyelnek.



Élő hősök és az elesettek megdicsőült seregei, halljátok meg! Asszonyok szólnak hozzátok a magyar főváros felszabadult földjén és hű zálogul felétek nyújtják zászlójukat. Az elmúlt rémuralom hiába ítélte halálra a nemzet büszke színeit, mint egykor a Rákóczi támogatóit hiába égette el máglyán a gyűlölet, újra feltámadtak és szárnyra keltek egy új ezerév felé.



Vegyétek ezt a zászlót és ne nyugodjatok, míg bele nem tükröztétek képét a négy folyónk vizébe, míg vissza nem emeltétek a három halmok fölé.



Vegyétek, asszonyok keze áldotta meg, szentelje fel dicsőségben a Ti férfikezetek.

Forrás: Hunhir.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A munka hőse
  2009-11-18 19:57:20, szerda
 
  A munka hőse

2009.11.05. 12:02

Azzal eddig is tisztában voltunk, hogy Hunvald György tisztességes, kötelességeit mindig pontosan elvégző állampolgár, köztisztviselő és családapa. A becsület pedig nem olyasmi, ami csak úgy elvész, ha az embert lecsukják és elkobozzák a helikopterét.

Így hát teljesen természetes, hogy a hetedik kerületi polgármester parkolási engedélyt a cella magányában is tud aláírni. Vagy valaki aláírást hamisít. Vagy valaki annyi pénzt lopott a kerületben, hogy nem maradt pénz új formanyomtatványokra. A fene tudja.


http://m.blog.hu/ke/kepviselofunky/image/200911/hunvald.jpg



http://kepviselofunky.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nagykoalíciós mutyiCentrum Józ
  2009-11-18 19:47:50, szerda
 
 

Nagykoalíciós mutyiCentrum Józsefvárosban

A Centrum Parkoló Kft.-re írta ki a parkolópályázatot a VIII. kerület önkormányzata. A Közbeszerzési Döntőbizottság kétmillió forintra büntette az önkormányzatot (megjegyzem, ennek semmi elrettentő ereje nem lesz, ez az összeg minitöredéke annak, amennyit a mutyin nyertek a képviselők). Külön vicc, de igaz: az eljáró ügyvédet kőkemény 100 ezer forintra büntették...

A Közbeszerzések Tanácsa elnöke augusztus 9-én kezdeményezett jogorvoslati eljárást, mert jogsértőnek tartotta azt a feltételt, amely szerint csak az a cég tehet ajánlatot, amelynek a megelőző 3 évben legalább 600 millió forint forgalma volt önkormányzati parkolóhelyek üzemeltetéséből. Ez a ugyanis csak egyetlen cégre igaz, a Centrumra.

A VIII. kerület képviselői közösen falaztak a fenti gyalázathoz. FIDESZ-MSZP nagykoalíció alakult erre (Annyi kiegészítést kell tennünk, hogy azóta Kocsis Máté több nyilatkozatot is tett, amiben kezdemányezte a teljes parkolás önkormányzati kézbe vételét). Addig, amíg a kampányfinanszírozás nem lesz átlátható, az itt eltűnő parkolópénzek és egyéb pénzek bárkinek a kampányában újra felbukkanhatnak anélkül, hogy erre fény derülne. Többek között ezért kezdeményezte a Transparency Interneational, a Nézőpont Intézet és a Frredom House a kampányfinanszírozás átláthatóvá tételét.

A Kettő Mérce levélben fordult Kocsis Mátéhoz (VIII. kerületi alpolgármester, a Fidesz aktuális polgármester jelöltje).

A neki küldött levélhez hasonló levélben kérjük a többi jelöltet is. Kocsis azért érdemel nálunk külön figyelmet, mert a többi jelölttel ellentétben neki citylight, óriásplakát hirdetéseivel tele van a kerület és jelenleg őt tekintik az egyetlen esélyesnek. A válaszokat a Kettős Mércén közzétesszük.


http://magyarinfo.blog.hu/2009/11/12/nagykoalicios_mutyicentrum_jozsefvarosban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megtalálták FEVÉRVÁRAT a királ
  2009-11-18 19:42:29, szerda
 
  Megtalálták FEVÉRVÁRAT a királyi koronázó fővárosunkat a PiLiSben!

Képek: http://www.panoramio.com/user/2499022

Minden épület pontosan ott van ahol lennie kell csak 30-40 cm föld takarja.
Székesfehérvár, Stulweisenburg, Albe Regalis, Bude Vetus, Alba városa és Veteri Pest is előkerült.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 686 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 939
  • e Hét: 15169
  • e Hónap: 26280
  • e Év: 179776
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.