Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Morvai Krisztina: "Meg kell a
  2009-11-19 22:25:44, csütörtök
 
 
Morvai Krisztina: "Meg kell akadályoznunk a terrort!"

Siklósi Beatrix segítségével sikerült beszélgetnünk Morvai Krisztinával az Európai Parlamentben.
Wed, 2009/11/18 - 17:52 Szent Korona Rádió


Az Európai Parlamentben sikerült beszélgetnünk Morvai Krisztinával. Brüsszelben Siklósi Beatrix volt a segítségünkre, aki főleg Budaházyékról kérdezte a képviselőasszonyt.

Az alábbi interjút Morvai Krisztinával Brüsszelben sikerült elkészítenünk, amiben Siklós Beatrix volt a segítségünkre. Ezúttal is köszönjük neki. A hallgatóinknak már ismerős lehet, de az olvasóink kedvéért most külön meghallgatható formában és írásban is közzétesszük.

- Egy igazán különleges helyről, Brüsszelből kérdezzük Morvai Krisztinát. A csapat amellyel érkeztünk csak fiatalokból áll, akiket Krisztina korábban nem is ismert.

- Nagy szeretettel köszöntöm a Szent Korona Rádió hallgatóit. Az az elvünk, hogy a választóinknak folyamatosan figyelniük kell a tevékenységünket, elvárjuk azt, hogy ellenőrizzék hogyan sáfárkodunk a belénk vetett bizalommal. Ennek részeként feltesszük az internetre a felszólalásainkat is.
Az egyik első ilyen felszólalásom a 2006. őszi vérengzésekről szólt. Ezalatt egy képviselő látványosan vihogott azon, hogy kilőtték a magyar emberek szemét, stb. Ezután egy sajtótájékoztató keretében megkértem a barátainkat, akik az interneten működni tudnak, hogy írjanak neki.
Ekkor szerveztem egy kis vetélkedőt: állapítsák meg ki is ez a képviselő. Én ugyanis nem tudtam ki ő, mert nem volt se időm, se lehetőségem ezt megtudni. Mint kiderült, egy liberális német képviselőnő volt. Megkértem a barátainkat, hogy valamilyen világnyelven írjanak egy udvarias levelet, melyben tudatják, hogy nem szeretjük, ha azon nevetnek, hogy kilőtték a barátaink szemét.
Végül meghirdettem, hogy akik ezt megteszik, azokból egy kis csoportot szeretnék szervezni, akik "jutalomútként" eljöhetnek ide Brüsszelbe. Sokan jelentkeztek is, és ebből a csoportból verbuválódott ez a társaság, köztük újságírók. Szeretném, ha megismernék ebben az épületben a technikai lehetőségeket, amelyek arra vannak, hogy a képviselőcsoport munkáját otthon megismerjék.
A képviselőség és a politika arról szól, hogy nekünk az a feladatunk, hogy közvetítsük a parlamentnek, a döntéshozóknak azt, amit a magyar emberek szeretnének és elvárnak, és erről beszámoljunk a magyar embereknek, információt kapjanak arról, mi mit csinálunk.

- Ha már beszámolásnál tartunk, te írtál a női felvonulás után a legfőbb ügyésznek, de kevesebben tudják, hogy már érkezett rá válasz is.

- Igen, megérkezett a válasz, hamarosan kiteszem a honlapomra és elküldöm az SZKR-nek is. A válasz egy része olyan szempontból pozitív, hogy - véletlen pont mostantól - már találkozhatnak a bent lévők a hozzátartozóikkal. Természetesen nincs összefüggésben azzal, hogy nyilvánosságra hozzuk ezeket a jogsértéseket, csak úgy maguktól megengedik ezentúl a találkozást...
A lényeges dolgokat azonban tagadták, márpedig nekünk, velük ellenben a jogsértésekről vannak bizonyítékaink. Találkoztam a hozzátartozók egy csoportjával, és védőkollégákkal, merthogy engem, mint parlamenti képviselő és a parlament Szabadságjogi Bizottságának tagja rendkívül aggaszt, hogy megismétlődhetnek azok a tömeges és durva emberi jogi sértések, amelyek 2006-ban már előfordultak, ahol már jogerős ítéleti bizonyossággal tudjuk mi történt. A politikai ellenféllel való leszámolás céljával összefogdostak embereket, bebörtönözték, megkínozták őket, hamis tanúvallomások és bizonyítékok alapján koncepciós eljárásokat indítottak. Ez egészen odáig tartott, amíg nem sikerült olyan nyomást gyakorolni, hogy a hatalom kénytelen volt feladni ezeket a próbálkozásokat, főleg azokkal szemben akiket 2006. szeptember 19-20-án zártak be és indítottak ellenük büntetőeljárást. Ezeket mostanra megszüntették.
Mi történt a "Budaházy-ügyben"? Egyszer csak a hatalom megrohamozta ezeknek az embereknek az otthonait, elfogadhatatlan körülmények között házkutatásokat tartottak, 20-30 kommandós megrohamozott egy lakást, nem közölték mit keresnek, felforgatták a házat nem volt hatósági tanú, nem vették fel kamerával a házkutatást.

- Erre adott választ a legfőbb ügyész?

- Ezt tagadta, visszautasította az ügyészség nevében ezeket a feltételezéseket. Pedig jegyzőkönyvek vannak arról, hogy nem volt jelen hatósági tanú holott ez kötelező lenne. Egy számítógépet nem lehet lefoglalni, csak az azon rögzített adatokat, azt is kizárólag szakember közreműködésével, hogy ne lehessen azokat az adatokat manipulálni. Ezekben az esetekben minden lehetőség megvan, hogy ezeken a gépeken koholjanak bizonyítékokat. Normális jogállamban így egyszerűen nem lehet házkutatást tartani.
Ha ezt most megengedjük, holnapután minket és a mi gyerekeinket is el fogják vinni, most még lehet mutogatni, hogy Budaházy így vagy úgy. Lehet őt szeretni, nem szeretni, de a sztálinista terrort azt semmiképpen nem lehet szeretni, nem akarjuk, hogy visszajöjjenek azok az idők, hogy csengőfrászban élünk, megjelenhet 20-30 kommandós és felborogathatja az otthonunkat, lefoglalják a számítógépünket és koholt bizonyítékok alapján életfogytiglanra bevarrnak bennünket.

- Minden képviselőnek lehetősége van arra, hogy vendégeket fogadjon? A fiataloknak nagy öröm, hogy megláthatják hogy itt hogy folyik a munka.

- Így van, minden képviselő hívhat vendégeket, erre kapunk egy bizonyos keretet, amit fel lehet erre használni. Ez egy nagyon jó lehetőség, közvetlenül is lehet látni, hogy milyen is ez az intézmény. Most elsősorban arra koncentrálunk, hogy megnézzük hogyan tudjuk a híreket otthonra eljuttatni. Például most is egy olyan rádióstúdióban ülünk, ahová öt perccel ezelőtt jöttünk be, és megkértük őket, hogy lehetne-e esetleg élő kapcsolatot teremteni az SZKR-el. Mondták, hogy részükről nincs technikai akadálya. Ezt folyamatosan használni kellene, mert a nemzeti radikális oldalnak is meg kell teremtenie a saját médiáját, ezért itt mi mindent meg is fogunk tenni. Ez fordított irányban is igaz, tehát azt, hogy otthon 16 ember ellen folyik eljárás, akik történetesen a parlamenten kívüli ellenzéknek tagjai, nekem itt el kell mondanom.

- Bízunk benne, hogy majd sikerül létrehozni ezt a kapcsolatot a brüsszeli és a budapesti stúdió között.

- Így van, meg is ragadom az alkalmat, hogy a Budaházy-ügyben kérjem azokat, akiknek olyan információja van, amit jogászként fel tudok használni küldjék el nekem. Nem valamiféle földalatti összeesküvésként, de meg kell akadályozzuk azt a terrort, ami itt kiépülni látszik, ahogy a CJB-vel 2006-ban nyilvánosságra hoztuk a jogsértéseket, a Nemzeti Jogvédő Szolgálatos kollégákkal együtt megint az élére álljunk. Ezért kell az esetekről konkrét jegyzőkönyv is.

- Hogyan érhetnek el téged?

- A privát email címem: kmorvai@t-online.hu, a honlapom: www.morvaikrisztina.hu, ahol az összes felszólalásom megtekinthető.
Kérek mindenkit, hogy akadályozzuk meg, hogy Magyarország ismét sztálinista terror színhelye legyen. Köszönöm szépen, Isten vezesse önöket!

(Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Előzetesbe helyezték a sajóbá
  2009-11-19 22:22:32, csütörtök
 
 
Előzetesbe helyezték a sajóbábonyi közösség tagja elleni erőszakkal gyanúsított három cigányt
Kárpát-medence

Előzetes letartóztatásba helyezte a miskolci városi bíróság szerda délután azt a három cigánybűnözőt, akik megalapozottan gyanúsíthatók azzal, hogy vasárnap felfegyverkezve, csoportosan, lincselés szándékával megrongáltak egy járművet a Borsod megyei Sajóbábonyban.

A döntés szerint a bíróság december 18-ig helyezte előzetes letartóztatásba a gyanúsítottakat. Indoklásként megemlítették, hogy mindhárom cigány esetében fennállhat a szökés, elrejtőzés veszélye, illetve a tanúk befolyásolása, esetleg megfélemlítése. Két gyanúsítottnál pedig a bűnismétlés veszélye is fennáll. A vizsgálat szerint felfegyverkezve, csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak bűntette, illetve rongálás vétsége miatt indítottak eljárást.

A zsidó sajtó híradásaiban el lett hallgatva - akik ráadásul csak sima rongálásként tálalják a hírt, amiért ugye nem szoktak előzetesbe rakni senkit (közösség tagja elleni erőszak 2-8 év) - az a tény, hogy a szervezetten, fölfegyverkezve gépjárművekkel szállított cigány horda megtámadta az út szélén több gépjárművel békésen várakozó gárdistákat, akik éppen a helyi körzeti megbízottal beszélgettek. Az egyik piros Suzuki már nem tudott előlük elmenekülni és a körzeti megbízott szeme láttára - aki tehetetlenül kísérte figyelemmel az eseményeket - nekikezdtek az olaszliszkai esethez hasonlóan az autó szétverésének és utasai meglincselésének. Csak a szerencsének köszönhető, hogy rövid időn belül odaért egy nagyobb rendőri egység, amely véget vetett a gyilkossági kísérletnek. Az első - baltával és egyéb eszközökkel támadó - cigány példányokat ekkor vették őrizetbe. A nyomozás még tart és újabb letartóztatások várhatóak, mivel - Olaszliszkához hasonlóan - itt sem csak hat cigány követte el a cselekményt, hanem szemtanúk szerint legalább 10-15.

Továbbra is hiányoljuk, hogy az emberölési kísérlet nincs a büntető eljárás tárgyává téve, hiszen a helyszínen készült fénykép felvételen is jól látható, hogy a balta csapás, amely betörte a vezető melletti ablakot, a vezetői ülés oldalán - kis távolságra a vezető fejétől - ért célba.

Nyitrai Frigyes - Jövőnk.info

http://jovonk.info/2009/11/18/elozetesbe-helyeztek-sajobabonyi-kozosseg-tagja-ell eni-eroszakkal-gyanusitott-harom-cigan
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még mindig 5 százaléknyi holok
  2009-11-19 22:18:19, csütörtök
 
  Még mindig 5 százaléknyi holokauszttagadó


Bécs - Egyre kevesebb a holokauszttagadó, de számuk még mindig eléri az öt százalékot, derül ki a GfK-Austria egyik felméréséből. A közvéleménykutatást 1979 óta végzik, ugyanazokat a kérdéseket teszik fel.

A megkérdezetteknek többek között arra a kérdésre kell válaszolniuk, hogy "az NS-időszakban a zsidókon elkövetett tömeggyilkosságokat történelmileg bizonyítottnak tartják-e". Az eredmények szerint a "negativ" válaszok az évek során erősen csökkenő tendenciát mutatnak.

1979-ben a tagadók száma még 15 százalék volt, ma már csak 5. Ez állítólag a legkisebb mért érték eddig, bár megjegyzik, hogy a megkérdezettek 4 százaléka nem adott választ. A felmérés során 1000, 14 év feletti osztrákot kérdeztek meg.

A GfK szerint azt, hogy az 5 százalék véleménye tudatlanságon, vagy történelmi tények tudatos tagadásán alapul, további vizsgálatokkal kell megállapítani.

Fordította: Németh Krisztián - Jövőnk.info

Megjegyzés:
Szánalmas próbálkozás ez mind az idegen hatalom, mind az azt kiszolgáló sajtó részéről. Kötik az ebet a karóhoz és nem hajlandóak elfogadni, hogy valójában egyre kevesebb ember kész hitet tenni egy nyílvánvaló hazugság mellett. Akár tetszik nekik, akár nem, ma már csak az országok "politikai elitjéhez" tartozók azok, akik a nyílvánosság előtt még azt szajkózzák, amit elvárnak tőlük eltartóik. Az emberek túlnyomó része azonban már megundorodott ettől a hazugságtól is. Dúlni-fúlni persze ettól még lehet (ahogyan a kisgyerek, aki ki van borulva amiatt, hogy nem hallgatnak rá a felnőttek), csak egyre nevetségesebb...

Forrás:

derStandard.at


http://jovonk.info/2009/11/19/meg-mindig-5-szazaleknyi-holokauszttagado
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
megszólaltak az új rádiók
  2009-11-19 22:09:54, csütörtök
 
  Tizenkettő egy tucat - megszólaltak az új rádiók

Posted on 2009/11/19 by Nifadmin

Bár ne tették volna, szívesebben hallgatnánk a csendet ezeken a frekvenciákon, az legalább megnyugtató. E helyett azonban gagyi műsorvezetők vihorásznak reggel, majmolva a korábbi önjelölt sztárokat. Az igénytelenség és néphülyítés tehát folytatódik, de nem is vártunk mást.

Neo FM szlogen: Neo, a legjobb neked! (nem mondunk véleményt)

Class FM szlogen: Ez klassz, nekem bejön! (óriási)

Itt egyébként egyfolytában ,,kívánságműsor" van. Az elmúlt egy órában jó, ha két betelefonáló volt, azok is rögzített (tehát előre felvett kívánság, nehogy valaki valami nem tetszőt kottyantson az éterbe) telefonhívások, bennük ilyen megjegyzések, hogy ,,jó a műsor" és ,,jól nyomjátok". Nincs mit tovább hozzáfűzni.

Műsor tehát nincs, kozmopolita ,,zene"-özön viszont igen.

No, persze lehet mondani, hogy ennyi idő alatt nem lehetett teljesen felkészülni a kezdésre. Igen, lehet mondani, bár ennek semmi jelentősége, hiszen a későbbiekben sem várhatunk sokkal többet, tartalmasabbat egyik adótól sem.

Ezen két éteri tragédia után, zenei nyugtatóként mindenkinek jó szívvel ajánlom az Ismerős Arcok legújabb albumát. Csak helyezzék be a CD-t a lejátszóba és meglátják, milyen kellemes érzés tölti majd el lelküket az ártó ,,frekvenciazavar" után.

Bella Árpád

Nemzeti InternetFigyelő

Kapcsolódó: A Bumeráng visszaüt - önmagát siratja a cionista rádió

Egy olvasói vélemény ITT


Olvasó: a Lágernél is antimagyarabb a NEO(-liberális) Rádió

Kedves Kurucok!
A Sláger Rádió frekvenciasávját elfoglaló NEO Rádió nevéből vélhetően tévedésből kimaradt a "liberális" utótag.

Ma reggel reflexből bekapcsoltam a rádiót, csak a Bumeráng helyett új hangok csendültek föl. A félhetes hírekből aztán egyből kiviláglott, miféle rádió lesz ez. Pár aktuális hír (influenza, járvány stb.) után elemezték, hogy így a csúnya Magyar Gárda, úgy a csúnya Magyar Gárda. Kiderült, hogy mi, nemzeti érzelmű magyar emberek, azaz a szélsőjobb, az olaszliszkai esetből próbálunk tőkét kovácsolni. Így mi is csúnyák vagyunk.
Utána kiderült, hogy Pécs, a leendő kulturális főváros nem tűzött műsorra zsidó előadásokat, pedig kiemelten foglalkoznak a kisebbségekkel. Így ők is csúnyák!
Aztán az is kiderült, hogy vidéken egyre erősödik a zsidógyűlölet, így a vidékiek is csúnyák!
Na erre volt szükségünk! Remélem, napi három-négy órát fognak foglalkozni a holokamuval is! De tudják, mit?! Sugározzák nyugodtan a fele műsort héberül, én ugyanis egy percig sem hallgatom többet ezt a nemzetgyalázó szart!
Szebb jövőt!
OvK

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Divatdiktátorok
  2009-11-19 21:34:28, csütörtök
 
  Divatdiktátorok


A tegnapi napon ismét jogtörténeti eseményt jegyezhettünk fel.

Mivel mind a gazdaság, mind a közmorál már elérte a lezülleszthetőség alsó határát, Pártunk és kormányunk új területek meghódítását tűzte a zászlajára. Már nem elégednek meg azzal, hogy az emberek hétköznapjait csak úgy simán megkeserítsék, mostantól már az is szabályozásra kerül, hogy nyilvános helyen, ki milyen ruhát hordhat.

A hír hallatára Észak-Korea vezetői egy emberként rogytak térdre, és soron kívül megfigyelőket küldtek tanulmányútra kicsiny hazánkba. Azóta a phenjani a tévé non-stop Juhász Gábor polgári nemzetbiztonsági szolgálatokat irányító tárca nélküli miniszter sajtótájékoztatóját sugározza, mintegy elrettentésként a diktatúra igazi arcáról. A technika pedig nem lankad, és Juhász csak mondja és mondja a kicsiny koreaiaknak vég nélkül:

Magyarországon a jelenlegi szabályok szerint a rendőrök eddig nem indíthattak eljárást azokkal szemben, akik egy betiltott szervezet működésében részt vesznek, annak egyenruháját, vagy ahhoz hasonlót hordanak. Ezért a kormány elfogadott egy rendeletet, amelynek értelmében, a jövőben, önmagában az is szankcionálható, ha valaki egy ilyen szervezet tevékenységében részt vesz.

A gyakorlatban ez azt jelenti, hogy a rendőr akkor is intézkedhet, ha valaki a gárda egyenruhájában, vagy ahhoz hasonlóban jelenik meg közterületen. Az ilyen esetekben a rendelet hatályba lépését követően 50 ezer forintos pénzbírság szabható ki.

A szobában üvölt a tévé, Kim Dzsongil pedig elszomorodva áll a tükör előtt. Micsoda nagyszerű ötlet, micsoda nagyszerű ötlet - ismételgeti éjt nappallá téve, és kis könnycseppeket morzsolgat a szeme sarkában.

Mi pedig csak nézünk és nem hisszük el, hogy ekkora állatok tényleg léteznek. És pont a mi hazánkban és pont a mi fejünk felett. Pedig ez a valóság. Magyarország 2009. végére teljes abszurditásba süllyed.

Mert hát mégis, hogy fog ez majd működni a gyakorlatban?

A rendelet nem részletezi a tiltott ruházatot, csak annyit mond, hogy betiltott szervezet egyenruhája, vagy ahhoz hasonló ruházat. Ki fogja eldönteni, hogy egy öltözet még nem az, vagy már az? Mert azért a fekete nadrág, fehér ing, fekete mellény valljuk meg, elég általános viselet. Akkor az lesz majd a tiltott dolog, amit a rendőr éppen az adott pillanatban annak tart?

De mi lesz majd akkor, ha a gárdisták valami okból kifolyólag másféle ruhát vesznek fel? Három hét múlva azt is betiltják, aztán ha megint másfélét, akkor azt is? Fél év múlva el fogunk jutni oda, hogy az összes ruházati termék közterületen való viselése tiltott lesz?

Mitől nem diktatúra az, hogy IQ80 rendőröknek megint adnak egy olyan eszközt a kezébe, amivel simán visszaélhetnek? Innentől majd bárkit bevihetnek? Elég lesz hozzá, ha fehér ing, fekete nadrág és fekete mellény van rajta? És pusztán csak az lesz a jogalap, hogy a rendőr majd azt mondja, úgy ítélte meg, hogy az adott ember biztos gárdista?

Mitől nem elnyomó rendszer az, ahol ilyen rendeletekkel fék nélkül rászabadítják az állampolgárokra a rendőröket? Milyen világ az, ahol a kormány szabja meg, hogy a polgár milyen ruhát viselhet?

Az elvtársaknak rá kéne döbbenniük arra, hogy a jogállam nem attól az, hogy jogalapnak tekintendő minden olyan állatság, amit ad hoc jelleg éppen összehánynak egy bizottsági ülésen. Mi lesz a következő lépés? Legközelebb, aki csúnyán néz, nem mosolyog, nem tapsol azt is bevitetik majd?

Kim Dzsongil tényleg elkezdhet irigyelni titeket.


http://radicalpuzzle.blogspot.com/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sajóbábonyi üzenetek
  2009-11-19 21:31:00, csütörtök
 
  Sajóbábonyi üzenetek

Jogos aggodalmat kelt az, ami Sajóbábonyban a hét végén történt. Nem lehet napirendre térni afelett, hogy egy betiltott szervezet, a Magyar Gárda tagjai egy kiélezett helyzetben gyakorlatilag provokálják a kisebbségi lakosságot, amelyet "csendőrséggel" fenyegetnek. Ezt akkor sem lehetne tudomásul venni, ha ez a szervezet nem lenne betiltva: a kisebbséghez tartozók jogegyenlősége az Alkotmányból következik.
Szollár Domokos
kormányszóvivő


Nem lehet, hogy önvédelmi szervezetek vagy masírozó félkatonai csapatok vegyék át az állam szerepét; ez elfogadhatatlan. Magyarországon mindenkinek, származásra, vagyoni helyzetre való tekintet nélkül biztonságban kell éreznie magát, és az állam kötelessége, hogy ezt megteremtse.

Orbán Viktor


A hétvégi sajóbábonyi események ismét pontos keresztmetszetet adtak a mai magyar társadalmi állapotokról. Mind az ott történtek, mind az utána következő reakciók teljesen jól láttatják, hogy miért is tart ott az ország, ahol. A vasárnapi események épp oly gyalázatosak, mint az utánuk következő reakciók többsége.

Mindenki beszél mindenről, de a lényeget a Jobbikon kívül senki nem akarja kimondani. Hazudik a fősodratú média, hazudik a kormány és hazudik a legnagyobb ellenzéki párt is. De tökmindegy, hogy hogy tálalják a dolgot az emberek 90%-a anélkül, hogy ott lett volna pontosan tudja, hogy mi történt. Mert ugyanez megtörténhetett volna az ország bármely pontján. Mindenhol ugyanaz a probléma, és mindenhol ugyanazokkal.

Az emberek többsége jogosan teszi fel a kérdést, vajon ott fenn a döntéshozók miért nem akarnak tudomást venni arról, hogy mi folyik a vidéki településeken? Miért nem akarják meghallani az elesett emberek, a naponta kifosztottak, és rettegésben élők kiáltását?

Mára az élet minden területét, amit az állam a mi pénzünkből tart fenn teljes mértékben eluralta az a liberált gondolkodásmód, ami szép lassan szétzüllesztette ezt az országot. Mindkét oldal lassan 20 éve csak a pofánkba hazudik, de a problémák nemhogy megoldódnák, hanem még jobban elterebélyesednek.

Jól példázza ezt ez a hétvége is. A hatalom megint megüzente a cigányoknak, hogy csinálhatnak bármit, agyon terrorizálhatják a többségi társadalmat, soha semmilyen bántódás nem éri őket. Lehet felfegyverkezve járkálni az utcákon és közben üvöltözni, hogy kiírtunk minden magyart. Lehet büntetlenül fenyegetni és bántalmazni ártatlan embereket.

Megint bebizonyosodott, hogy ki melyik oldalon áll. OV és a szocik kéz a kézben ugyanazt a nótát fújják. Nem számít, hogy a cigányok kaszákkal, kapákkal, és egyéb fegyverekkel támadtak a helyiekre és halálosan megfenyegették őket. Nem számít, hogy az egyik helyi pártvezetőt megtámadták a saját házánál. Nem számít, hogy a rendőrség helyett a gárdisták segítettek az ott lakóknak, akik félelmükben kifejezetten kérték ezt.

Talán ezek után, most már azoknak is kezd világos lenni a helyzet, akik eddig valami oknál fogva azt hitték, hogy a narancsos kormányzás majd megoldást hoz a problémáikra. Talán ma már ők is belátják, hogy akár OV, akár Gyurcsány-Bajnai van a kormányrúdnál, ma Magyarországon a törvények nem minket védenek. Nem a dolgozó, adófizető és gyereket nevelő embereket, hanem azokat, akik rajtunk élősködnek.

Vasárnap, a magyar rendőrség ahelyett, hogy feloszlatta volna az agresszív cigánytömeget, tárgyalni kezdett a retkek köztörvényes képviselőivel, a másik felük pedig a gárdisták vegzálásával volt elfoglalva.

Vajon meddig kell még várnunk arra, hogy a rendőrség végre egyszer arra használja a felszerelését, amire való? Mi történt volna, ha a retkek közül kivették volna az összes hangadót, a többieket pedig a helyszín elhagyására szólították volna fel, aztán ha nincs mozgás, jöhetett volna a könnygáz.

Mi történt volna?

Egyszerű a válasz az összes retek hazatakarodott volna a putrijába, és most csend lenne. Ez világos üzenet lett volna a többi retkesnek is, hogy aki nem bír magával az pofán lesz b@szva. Nem hiszem, hogy sok helyen kellett volna ezt eljátszani, mire világossá vált volna mindegyik számára, hogy merre az annyi, hogy a törvények és a társadalmi normák mindenkire ugyanúgy vonatkoznak.

Persze lehet erre azt mondani, hogy ez nem túl európai megoldás. Lehet, de kit érdekel?

Mindenki tudja, és az elmúlt emberöltők is bebizonyították már, hogy a túlnyomó többségük soha nem fog, semmilyen hatásra sem másképpen élni. Aki az Istennek se képes engedelmeskedni, mert dicsőségnek tartja a törvényszegést, élősködést, azt észérvekkel nagyon nehéz jobb belátásra bírni. Ezért hát egész világos és egyértelmű üzenetek kellenek.

Olyan helyzetet kell teremteni, hogy a cigányság visszatérjen a munka, a törvények és az oktatás világába. Aki erre nem hajlandó annak pedig két alternatívája marad: kihasználva az uniós szabad áramlást, elhagyja ezt az országot, mert itt nem tolerálják tovább az élősködő, bűnöző életformáját, vagy jön a börtön, amely azonban a jelenlegi, welness-központokhoz képest egészen más világ lesz, kezdve azzal, hogy a napi ellátásuk költségeit maguknak kell majd megtermelniük.

Vona Gábor

Ez volt ma a harmadik üzenet.

Lehet választani.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A lengyel példa
  2009-11-19 21:28:49, csütörtök
 
  A lengyel példa

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2009/11/lengyel.html



Nem akartam megint elővenni az újinfluenza ügyet, hisz azzal már többször is foglalkoztunk itt az oldalon.* Ennek ellenére az alábbi videó ismét erről a témáról szól, de alapvetően most nem ezt a kérdéskört szeretném kiemelni belőle - bár az is elég érdekes-, hanem azt a politikusi hozzáállást, amivel a lengyel egészségügyi miniszter asszony kezeli ezt a kérdés.

Sajnos a magyar fordítás nem túl jóra sikeredett (az angol felirat van fordítva és nem az eredeti lengyel szöveg), de még így is átjön az a mentalítás, ahogy egy felelős miniszternek a polgárok érdekeit, szerintem képviselnie kéne. Nincs mellébeszélés, nincs idegen érdekek probagálása. A felszólalás a lényegről szól. Nem egy lakossági fórumon, nem egy előadáson, hanem a lengyel parlamentben.

http://www.youtube.com/watch?v=sadGuD_zuQc&feature=player_embedded



Nem hiszem, hogy bárkivel vitatkozni kéne azon, hogy Magyarországnak szüksége van-e ilyen tiszta hangra. Nem hiszem, hogy ma kérdés lehet az, hogy ez az az út-e, amin érdemes elindulnunk.

A videót elnézve ismét csak ordít, hogy Magyarország nagyon nagy bajban van. A mai politikai elit teljesen alkalmatlan arra, hogy kivezesse az országot abból a zsákutcából, ahová az elmúlt években juttatták.

Így hát 2010-ben nem elég csak bejutnunk a parlamentbe, nem elég csak ott lennünk. Nekünk tavasszal győzni kell, mert még négy évet ennek az országnak nem szabad elvesztegetnie.

Úgyhogy gyerünk ezerrel tovább!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
okiratot hamisított a Nemzeti
  2009-11-19 21:22:23, csütörtök
 
  2500 hektár: okiratot hamisított a Nemzeti Vagyonkezelő

[2009.11.18. 19:50]

Az MNV-nél történt belső vizsgálat szerint kiderült, hogy feltörték az iktatási rendszert, pályázatokat bontottak fel és iratokat dátumoztak vissza. A szabálytalan dokumentumokat Benedek Fülöp, az MNV agrárportfólióért felelős vezérigazgató-helyettes távollétében egyik helyettese írta alá. Kamarás Miklós vezérigazgató érvénytelenítette a pályázatokat, a személyi felelősök büntetésére az illetékes vezetők tesznek majd javaslatot.


A Független Hírügynökség információi szerint, a sorozatos szabálytalanságok miatt érvénytelenítették a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnél a korábban gyanússá vált 2500 hektáros Pest megyei terület haszonbérleti pályázatát. A hétfőn indított belső vizsgálat szerdán közzé tett eredményeiből kiderül, hogy valakik feltörték az MNV iktatási rendszerét, pályázatokat bontottak fel, iratokat dátumoztak vissza. Az MNV más dolgozói pedig, hogy mindezt hivatalosnak látszóvá tegyék, a felbontásban résztvevőket utólag bevették a bírálóbizottságba.

Kiderült, hogy a szabálytalan dokumentumokat Benedek Fülöp, az MNV agrárportfólióért felelős vezérigazgató-helyettes távollétében egyik helyettese írta alá. Kamarás Miklós vezérigazgató a történtek miatt szerdán érvénytelenítette a pályázatokat. Ezzel egy időben a vizsgálati anyagot átadta a társaság illetékes vezetőinek, hogy tegyenek javaslatot a szabálytalanságok személyi felelőseinek arányos büntetésére. A vezérigazgató ezután a javaslatok és az érintettek véleményének birtokában hozza meg a további, személyi döntéseket.

A belső vizsgálat azután indult, hogy az MNV 35 ezer hektárnyi állami tulajdonú föld haszonbérletét hirdette meg, de Budai Gyula, a Magosz szövetségi igazgatója szerint trükköztek bizonyos pályázatok elbírálásánál. Azt állította, hogy a Pest megyében lévő 2500 hektárnyi terület haszonbérletére kiírt pályázati anyagot idő előtt felbontották, és így küldték elbírálásra az MNV központjába. Az MNV hétfőn, a vizsgálat indításával egyidőben felmentette munkaköréből Balogh Tamást, a Pest Megyei Területi Iroda megbízott vezetőjét a Független Hírügynökség információi alapján.


http://www.ingatlanmagazin.com/read/11330?h
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigánybűnözés áldozatai (1993-
  2009-11-19 21:18:25, csütörtök
 
  Cigánybűnözés áldozatai (1993-2009. szeptember) - videók

http://barikad.hu/node/40806
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Leállnak a műtétek a klinikáko
  2009-11-19 21:11:15, csütörtök
 
  2009-11-19. 20:44
Leállnak a műtétek a klinikákon, mert erre sincs pénz - segílykére persze van...


Hihetetlen... miközben cigósegílykére, idióta cociológusi, fajvédő “tanulmányokra", “orkfelzárkóztató programokra" van pénz, meg arra, hogy luxuscikkeket (túrót, tejfölt) adjanak a börtönben a lincselő orkoknak (ötnapos, penészes kenyér helyett), Szegeden már műteni sem tudnak... Biztos, hogy szükségünk van a jelenlegi parlamenti “elitre" (ideértve a Zsideszt), vagy inkább próbáljuk meg másokkal?
Szeged - Elmarad az összes tervezhető beavatkozás és vizsgálat a szegedi klinikákon és szakrendelőkben a jövő héten - a klinikai központnak ugyanis elfogyott a pénze. Csak a sürgősségi eseteket látják el, és hamarosan más megszorítások is várhatók.

Jövő héten egyetlen halasztható műtétet, beavatkozást, kezelést, vizsgálatot sem végezhetnek a szegedi klinikákon, szakrendelőkben és kórházakban a klinikai központ súlyos anyagi helyzete miatt - rendelte el körlevelében Pál Attila elnök. Ezeket a beavatkozásokat későbbre kell átütemezni, de hogy pontosan mikorra, azt egyelőre nem tudni. Információink szerint ugyanis a decemberi műtéti, vizsgálati, kezelési naptárak már beteltek. A korlátozás alól csak a sürgősségi esetek jelentenek kivételt: a traumatológiai, az onkológiai, a gyermekgyógyászati és a szülészeti ellátás.

- Mivel ugyanannyi munkáért az egy évvel korábbihoz képest 30 százalékkal kevesebbet fizet nekünk az OEP, az egyes klinikák kerete 16-a és 20-a között elfogy. A klinikavezetők pluszpénzt kértek tőlem, de egyszerűen nem tudok miből adni - magyarázta Pál Attila, miért volt szükség az ellátás drasztikus korlátozására. A műtétre, kezelésre, vizsgáltra előjegyzett betegeket a klinikák most igyekeznek értesíteni arról, hogy egyelőre elmarad az ellátásuk. Az is kérdéses jelenleg, hogy decemberben folytatódik-e, és ha igen, hogyan az ellátás korlátozása. Ezt a mai klinikai tanácson vitatják meg az intézményvezetők.

A rendkívül alacsony finanszírozás miatt már hónapok óta küzd a klinikai központ a talpon maradásért. Végül már a fenntartó SZTE-nek kellett mentőövet dobnia: szeptember végéig 681 millió forintot fordítottak betegellátásra a nem orvosi karok bevételeiből. Bár a szaktárcától - az őszi demonstrációknak köszönhetően - visszakapta egy kis részét az intézmény annak a pénznek, amit az áprilisban bevezetett alacsony finanszírozás elszívott, ettől nem állt helyre a gazdasági stabilitás - a rektor pedig válságterv kidolgozására kérte a klinikai központ menedzsmentjét. A jövő heti műtéti stop ennek a 300 pontból álló intézkedési tervnek csak egy része. A tervet a rektori tanács - kemény vita után - elfogadta, az egyetemi szenátus pedig jövő hétfőn dönt róla.

Válságcsomag

A 300 pontos csomag elemei között szerepel a teljes létszámstop fenntartása a klinikákon - sőt ezután a meglévő üres státuszok sem tölthetők be. (Kuruc.info: vesd össze: a 200 biztos, nyugis, “nyugdíjas" államigazgatási állás a Balogh Artúr-féle cigónak. Nekik, a semmihez sem értő, léhűtő mokkáknak persze nincs létszámstop, míg a társadalmilag igen fontos orvosoknak igen. Tragikomédia...) Szigorúbban ütemezik a betegellátást, még több külföldi, fizetős beteget fogadnak, a drága - például CT- vagy MR-vizsgálatokat csak tanszékvezetők engedélyezhetik, antibiotikumok csak osztályvezetői szint fölött rendelhetők a pácienseknek, a vizsgálati protokollokat pedig a betegellátást még nem veszélyeztető, lehető legkevesebbre szűkítik. Emellett ,,munkaerő-elemzést" végeznek, egyes klinikákon ugyanis a feladatokhoz mérten aránytalanul sok, míg másutt túl kevés szakember dolgozik. Az úgynevezett készenléti ügyeletben is differenciáltabb bérezést alakítanának ki. Mindezzel egy esztendőben - a tervek szerint - 1,4 milliárd forint takarítható meg, míg a kieső bevétel pótlásához 2,6 milliárdra lenne szükség.

(Délmagyar)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2009.10 2009. November 2009.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 686 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.