Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Ki van a londoni zavargások mö
  2011-08-10 20:30:22, szerda
 
  Ki van a londoni zavargások mögött?

Pontosan egy évvel a XXX. olimpiai játékok kezdete előtt, melyet az 2005-ben, a NOB választása alapján London rendezhet meg, világraszóló botrány helyszíne lett a város. A zavargásokat augusztus 6-án, Tottenhamben lelőtt nigger drogdíler halála váltotta ki a többségében bevándorlók lakta városrészben. A tiltakozó megemlékezésnek induló demonstráció összetűzött a kivezényelt rendőrséggel, és óriási méretű romboló, fosztogató, erőszakoskodó zavargássá növekedett. Augusztus tizedikére már nem csak London 15 városrészére terjedt ki, hanem több angol nagyvárosra is. A halottak száma is növekszik, és a kormány fontolóra vette a hadsereg bevetését. 16 ezer rendőr képtelen a rendet fenntartani, a letartóztatottak száma több mint 600 fő, és az eddig okozott károk első becslések szerint is milliárdos nagyságúak lehetnek.

A hadsereg bevetése nagy kockázatokkal járó döntés. A niggerek gyűlölete a befogadó nemzet ellen határtalanná növekszik minden ilyen zavargásos időszakban. Angliában a szigorú fegyvertörvény miatt csekély számú az illegálisan tartott fegyver a civilek, különösen pedig a bevándorlók kezében. Az angol rendőrség sem visel fegyvert, a gumibot és a könnygáz-spray az "elrettentő" eszköze. Ennek köszönhetően a zavargók nem tudták lefegyverezni a rendőröket, és nem tudtak fegyveressé válni a zavargásokban résztvevő agresszív csoportok. (New Orleansban a tengerár miatt kitört nigger zavargásokat hetekig tartó utcai harcokban sikerült csak a Nemzeti Gárdának letörni a felfegyverzettség miatt.) A hadsereg bevetése megteremti a fegyverhez jutás lehetőségét is a zavargók számára. Kisebb katonai egységek könnyen a zendülők gyűrűjébe kerülhetnek, és ma már egy-két támadó lelövése nem veszi el a támadók kedvét, ezért százakat kellene halomra lőni a katonáknak, akik erre pszichológiailag nincsenek felkészítve (úgy, mint Szíriában).

A kormány már csak a zavargók kifáradásában bízhat, ami előbb-utóbb be is következik. Ha minden a terveik szerint alakul.

Mert a folyamatok vizsgálata ezt az egész zavargást egyértelműen az angol titkosszolgálat által eltervezett és végrehajtott műveletnek minősíti. Kockázatos vállalkozás, de a kényszerítő ok felülírta a kötelező óvatosságot, mellyel minden ilyen műveletet kezelni kell. A kényszerítő ok pedig az a tény, hogy London képtelen megfelelő módon megrendezni a jövő évi nyári olimpiai játékokat. Kína olyan magasra emelte a mércét, mellyel az angol kormány képtelen megbirkózni. A 9-10 milliárd fontra becsült költségek sincsenek meg, de az új költségvetés szerint ez már eltörpül a valós költségek mellett. 2005-ben, amikor London megpályázta az olimpia megrendezését, még legrosszabb álmukban sem gondolták, hogy a kínaiak milyen mércét fognak felállítani a játékokkal kapcsolatos elvárások terén. Amikor a pekingi olimpia véget ért, Angliában megdöbbent csend lett, és fogalmuk sem volt arról, hogy mit csináljanak. A kínaiakat nem csak túlszárnyalni nem lehet, de még megközelíteni sem. Köztudott, hogy az olimpiai játékoknak a megrendezése komoly politikai üzenet is a világnak: MI erre vagyunk képesek. Anglia ma már semmire sem képes az alattomos politizáláson kívül.

Tekintélyvesztésről nem beszélhetünk, mert az már csak volt. De az elviselhetetlen az angol politikai vezetés számára, hogy nyilvánvalóvá válik ország-világ előtt, hogy rongyos a gatya ülepe, és kilátszik minden takargatni való. De ha már ezen változtatni nem lehet, akkor csináljunk valami olyasmit, ami magyarázatul szolgálhat a lerongyolódásra, a kínaiakhoz viszonyítva rendkívül szegényes rendezésre. Itt lép be a képbe titkosszolgálat által megszervezett zavargás, mely magyarázatnak sekélyes, következményeiben kiszámíthatatlan.

A tottenhami niggerek és társaik nem fogják megdönteni az angol politikai rendszert. Nem is akarják, mert számukra ez a zavargás csak egy előzetes "nyári olimpiai játék", olimpia nélkül, de komoly zsákmányszerzéssel, a kifosztott áruházak, üzletek értékeinek széthordásával. A politikai vesztesége a hatalomnak viszont már jelentkezik. Irán diplomáciai jegyzékben elítélte a faji alapú rendőri fellépést. Valójában így igyekszik törleszteni az angolok eddigi "emberjogi" kritikái miatt, amikor azok a gyilkosok és kábítószer-kereskedők elleni eljárásokat, halálos ítéleteket kifogásolták. Cameron (zsidó) miniszterelnök félbeszakítva vakációját, visszatért Londonba és összehívta a vészhelyzettel foglalkozó bizottságot.

Mindez csak kezdete a politikai vereségnek. A legnagyobb gondot az angol átlagember döbbenete jelenti majd, melyet az vált ki, hogy végre megérti a saját társadalmának menthetetlen állapotát. Az idegen test keményen behatolt társadalmuk centrumába, és fertőz. Vérmérgezést okozva. Ez ellen kialakul egy társadalmi összhang alapú ellenállás, és ezt a cionista államvezetés már nem tudja megakadályozni. Talán még kezelni sem, és valójában a mai zavargásoknak ez az egyetlen eredménye.

Kassai Ferenc - Jövőnk.info
2011. augusztus 10.

http://jovonk.info/2011/08/10/ki-van-londoni-zavargasok-mogott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felháborító: Megúszhatja a bör
  2011-08-10 20:22:18, szerda
 
  Felháborító: Megúszhatja a börtönt "Stohlbuci"
barikad.hu

2011, augusztus 10 - 09:09


Az új igazságügyi orvosszakértő vizsgálata szerint Stohl András nem okozott maradandó sérülést az idős férfinak.

A Blikk tájékoztatása szerint Stohl András áldozatát a Honvédkórházban vizsgálták meg. A Nem hivatalos információk szerint az idős ember sérülése nem maradandó, sántaságának oka nem a balesetben elszenvedett csonttörés volt.

Miután első igazságügyi orvosszakértői eredmény azonban maradandő, 15 százalékos mozgásszervi képességcsökkenést állapított meg, új szakértőt kértek fel. A bulvárnapilap szerint az eredmény azt is jelentheti: Stohl Andrásnak nem kell börtönbe vonulnia az ittasan, kábítószer hatása alatt elkövetett balesetért.

barikad.hu

http://barikad.hu/felh%C3%A1bor%C3%ADt%C3%B3_meg%C3%BAszhatja_b%C3%B6rt%C3%B6nt_s tohlbuci-20110810
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikor lesz „ITT AZ IDŐ&#
  2011-08-10 19:49:01, szerda
 
  Mikor lesz ,,ITT AZ IDŐ" az elszámoltatásra?

,,A polgároknak csak egy biztosítékuk van, az önkény"

,,És a hazaáruló, korrupt tolvaj politikusok gátlástalan csalásai, lopásai, mindannyiunk közös vagyonának a szétrablása ellen: a nyilvánosság; s a legkönnyebb és legszabályosabb nyilvánosság az, melyet a hírlapok (rádió és TV csatornák) eszközöl(hetné)nek." (Eötvös József)

A társadalmi igazságosságért, az esélyegyenlőségért, párthovatartozástól függetlenül az összes korrupciós ügy legszigorúbb kivizsgálásáért és az ilyen ügyek 30, 50, vagy akár 80 évi titkosítása ellen, egy Grál lovag igazságérzetével, elszántságával és bátorságával harcoló hős szerkesztőink és újságíróink figyelmébe...

Lévay Atilla, a Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének tagja.

Zsámbék, Dózsa György u. 6. Telefon: (23) 342-198


,,A helyzet egyszerű volt, az állam mindent el kívánt adni, az embereknek nem volt pénzük, s ha a piacon sok a tojás és kevés a vevő, akkor zuhannak az árak. Ez történt a magyar állam vagyonával is. Aki venni akart és megvolt hozzá a tehetsége, az néhány éven belül jelentős értéknövekedést könyvelhetett el, jelentős vagyonra tehetett szert"

,,Amikor Balatonőszödöt megvettem, eltelt két év, míg az állam visszabérelte. De ez miért zavart volna?"

Így beszélt 2005 májusában a ,,rendszerváltás" után 15 évvel a ,,Dolgozó Nép", mindannyiunk közös vagyonáról Gyurcsány Ferenc, Magyarország ,,szocialista" miniszterelnöke.

********

Röpke 12 év eredményei. (1990-2002)

Ma 12 évvel (2002!) a kommunizmus bukása, a hőn óhajtott rendszerváltás, az idegen elnyomástól való felszaba-DÚLÁSUNK után álljunk meg egy-egy pillanatra és nézzük meg eredményeinket.

Minden ilyen nagyságrendű változásnak vannak nyertesei és vesztesei.

Most csak a nyertesekről legyen szó, azok közül is csak egyről, Magyarország talán leggazdagabb polgáráról, arról se név szerint csak vagyona a Magyar Hírlap által feltételezett nagysága alapján 40 milliárd forint.

12 év = 144 hónap 277 millió Ft havonta
624 hét 64 millió Ft. hetente
4368 nap 9,15 millió Ft. naponta
104832 óra 81562 Ft./ó.(24-óra/nap)
6359 Ft. percenként 530 Ft. másodpercenként

Egy nyugalmi állapotban lévő egészséges ember percenként általában 12 lélegzetet vesz. Ez 12 év alatt, 75479040 lélegzetvétel.

Mesebeli gazdagság és nagyon is valóságos nyomor néznek egymással farkasszemet! Üzenetértékű, hogy az ilyen vagyonokat összeharácsoló emberek ma nemhogy nem börtönben vannak, hanem sok esetben magas rangú politikusok, a társadalom és közélet ismert vezető egyéniségei.

És a ,,nép" az ,,Istenadta 'Dolgozó' Nép" még mindig nem vette észre, hogy a rövid néhány év alatt összeharácsolt sokmilliárdos vagyonok és a szegénységbe, teljes kiszolgáltatottságba taszított milliók között ok és okozati kapcsolat van. Ezeket a vagyonokat a társadalmi igazságosság és ,,esélyegyenlőség" nevében azok az emberek halmozták fel, akiknek adott helyzetüknél fogva lehetőségük és kötelességük is lett volna mindannyiunk közös vagyonára vigyázni és ezt a gátlástalan rablást megakadályozni!

Ehelyett egymást is letiporva tülekedtek az áhított villa, bérház, föld, gyár, stb... megkaparintása érdekében és egy sem volt közöttük, aki egy velőtrázó megálljt kiáltott volna!

**********

Igen tisztelt címzettek!

A mindannyiunk közös tulajdonából milliárdos vagyonokat összelopó ,,Erkölcsi Hullák" még ma közel másfél évvel az ,,elszámoltatást" ígérő párt kétharmados győzelme után is Magyarország politikai ,,elitjének" oszlopos tagjai!

MIKOR LESZ ,,ITT AZ IDŐ!" AZ ,,ELSZÁMOLTATÁSRA"?

És Krassó György 1989. június 27-én mondott intelmének figyelembe vételére:
,,Minden politikai és gazdasági lépést csak a magyar nép érdeke vezéreljen!"
(Krassó György Budapest, 1932. október 19. - Budapest, 1991. február 12.)

Lévay Atilla, a Magyar Justitia Bizottság és a Közhatalom Jogsértettjei Egyesületének tagja.
Zsámbék, Dózsa György u. 6. Telefon: (23) 342-198

**********



MÉLYEN TISZTELT CÍMZETTEK ÉS OLVASÓK!

Lévay Atilla minden egyes kijelentésével, szavával és kérdésként feltett (figyelmeztető) elemzésével egyetértek! Már-már tűrhetetlen az az időhúzás, amit az ILLETÉKESEK ,,művelnek" a nyilvánvaló (felfedett) bűnök feledtetésével, illetve az elkövetők felelősségre vonásának halogatásával.

A legfelsőbb vezetőket és az érintett szervezeteket (közvetve vagy közvetlenül) megválasztott és verejtékes munkájukkal (adóforintjaikkal) tejbe-vajba ,,fürösztő" állampolgárok senkit sem hatalmaztak fel arra, hogy ,,x" időtartamra titkosítsanak előlük bármilyen ,,kényes" kérdést (tevékenységet, adatot, információt, stb.).
Rákosiék, Kádárék, Gyurcsányék titkolództak (hazudoztak) eleget (mindennemű bejelentés nélkül), erkölcsi és anyagi csődbe vitték az országot! A jelenlegi titokká minősítéssel és a bűnök vagy bűnösök ,,takargatásával" legalizálják azt a mocskos politikát, amelyet a ,,szocialista" fedőnevet viselők évtizedeken át műveltek.

Gondoljunk csak Kádárra, aki engedélyezte szovjet nukleáris eszközök Magyarországra történő behozatalát, és nem rajta múlott, hogy hazánk nem vált atomtemetővé! Ő is titkolódzott, de be sem jelentette! Most mások titkolódznak (sokkalta ,,pitiánerebb" ügyekben), mert nem kötik a választóik orrára, hogy milyen sötét ügyekbe (és kik) bonyolódtak bele az előző csürhe vagy a jelenleg velük szimpatizálók soraiból.

A nukleáris eszközök befogadásán kívül - vajon mik lehetnek olyan égbekiáltó bűnök, amelyeket 80 évre titkosítottak???

Ideje lenne, hogy véget vessenek ezeknek a titkolódzásoknak, hazugságoknak, időhúzásoknak, bírósági engedékenységeknek, ügyészségi aktatologatásoknak és más (öröklött) taktikai ,,húzásoknak", a választópolgárok szembekötésének vagy (durvábban fogalmazva) szembeköpésének!

Lévay Atilla szavait plagizálva: NYILVÁNOSSÁGOT és ELSZÁMOLTATÁST! Késedelem nélkül!

Prof. Dr. Bokor Imre, az MJB elnöke


Forrás: Nemzeti Internetfigyelő, Nemzeti Hírhaló

http://www.sokkaljobb.hu/content/mikor-lesz-%E2%80%9Eitt-az-id%C5%91%E2%80%9D-az- elsz%C3%A1moltat%C3%A1sra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Multi tervez, Fidesz végez
  2011-08-10 19:45:26, szerda
 
  A Munka Törvénykönyve - Multi tervez, Fidesz végez

barikad.hu

2011, augusztus 10 - 13:29

A Kassai

Nekünk, magyaroknak egy normális világban Kassai Lajos többet kellene, hogy ,,jelentsen", mint az argentinoknak Maradona - írja vezércikkében Pörzse Sándor. - Mostanában látom, hogy hála Istennek, egyre többet szerepel, nevét egyre többen megismerik. Ha valaki, hát ő igazán megérdemli. Azt is remélem, hogy megérem még, hogy neve az általános iskolai tankönyvekben is benne lesz. Mert Kassai Lajos egy magyar FÉLISTEN! Ugyanis megteremtett egy világot, amely tökéletesen működik, s mindenki, aki ebben a világban él, boldog. Ennél tovább nem lehet eljutni.

Mélyökológia

A fogalommal én magam nemrégiben találkoztam, de úgy érzem, hogy a nemzeti oldal és a zöld mozgalom közötti híd megépítése folyamatában komoly lehetőséget jelent a számunkra. (...) Nem tudom, kik művelik Magyarországon a mélyökológiát, nem is akarom ezzel az írással őket kompromittálni, nehéz helyzetbe hozni (tudjuk, hogy a Jobbik neve hívó szó az adóhivatal, a titkosszolgálatok és egyéb állami kellemetlenségek számára), de egy biztos. Ha a Jobbik és a nemzeti oldal nem akarja, hogy a balliberálisok nálunk is kisajátítsák a környezet és ember kapcsolatának közéleti képviseletét, akkor nem hasonlóan sekélyes zöldmozgalmak létrehozására, hanem a mélyökológia hazai meghonosítására van szükség - olvashatjuk Vona Gábor gondolatait.

Rabszolgasors - Multibarát munkajogi szabályozás

Nyíltan családellenes és multibarát a Munka Törvénykönyvének tervezete. A javaslat szerint a kismamákat indoklás nélkül kirúghatják munkahelyükről. A joganyag lehetőséget adna a munkaadónak arra is, hogy szabályozza, a munkavállaló mit csinálhat munkaidején kívül és mit nem. Az erősen bírált joganyag elkészítésében oroszlánszerepet vállalt több szakember társaságában a Tesconál tíz évig munkajogászként tevékenykedő Pethő Róbert.

Orbán kontra Viktor

Ha lehetővé válna az időutazás, össze lehetne hozni minden idők legemlékezetesebb politikai vitáját, ez pedig nem lenne más, mint az Orbán-Orbán vita. A ,,térdre, csuhások!"-féle Fidesz frakcióvezetője vitázhatna a ,,majd mi megmondjuk, ki a jó keresztény"-féle Fidesz vezetőjével, és még jó néhány konfrontációs pontot találhatnánk az egyes korszakok Orbán Viktorjai között.

Bikinibe csomagolva - a tolerancia mellett

Több mint tíz éve rendezik meg nálunk a Zsidó Nyári Fesztivált, amely sokkal nagyobb hangsúlyt és állami támogatást kap, mint mondjuk a Magyar Sziget, amelyet igyekeznek inkább eltitkolni a nyilvánosság elől, és nem is részesül állami forrásban. A Zsidó Nyári Fesztivál után pedig elsőként Budapesten rendezik meg a ,,Hebron Rózsája" címet viselő zsidó nők szépségversenyét.

Nem költöznek, dolgoznak

Elindult a gyöngyöspatai közmunkaprogram. A balliberális oldal fasiszta közmunkáról, míg az erdőtelepítésre fogott cigányok rabszolgamunkáról beszélnek. Lesz-e érpataki modell Heves megyében? Mire készül Juhász Oszkár, és beválhat-e a mátraaljai településen a tiszavasvári modell? Elvárások és vélemények. Gyöngyöspatán jártunk terepszemlén.

Kádár Éva: Vádat sem lehetett volna emelni Képíró Sándor ellen

,,Benne soha nem volt a zsidók ellen gyűlölet, nem ez vezérelte a razzia során. Ezért nagyon fájt neki az, hogy Zuroff eredetileg még deportálással is vádolta, és azt terjesztette róla világszerte, hogy egy kegyetlen tömeggyilkos" - mondta lapunknak adott interjúban Kádár Éva, Képíró Sándor segítője.

A Balaton rejtelmei

A Balaton és környéke a fürdőzésen kívül sok más titkot rejt, amit érdemes felfedezni. Szervezhetünk olyan programokat bőven, amelyek nem időjárásfüggők. Vagy csak üldögéljünk a parton és figyeljük a balatoni hullámok játékát!

Szenzáció vagy átverés? - A boszniai piramisok

2005-ben olyan tudományos felfedezés látott napvilágot, ami könnyen átírhatta volna a történelemkönyveket. Ekkor ugyanis úgy nézett ki, hogy Boszniában megtalálták Európa első piramisait. A régészeti szenzációnak tűnő kutatás eredménye azonban még máig sem bizonyított, sőt a szkeptikusok szerint mindig is átverés volt.

Magyar szigetek Erdélyben

Útibeszámolónkban két kisebb, de jelentős magyar lakossággal bíró erdélyi részt, Kalotaszeget és Torockót mutatjuk be.

Magyar cukoripar: egy hazaárulás-sorozat története

Hogyan lett világhírű cukoriparunkból multik játékszere, hogyan lettünk exportőr országból importra rászorulók és végül hogyan vesztettünk el tizenkét cukorgyárunkból tizenegyet?

Tömegek lázadása

Miközben a nagyvilág az oslói véres merényletre és az amerikai gazdaság sosem látott mélyrepülésére figyel, a világ több pontján rég nem látott mértékű zavargások zajlanak. Tottenham, Santiago, Madrid, Tel-Aviv...

,,Élj gyorsan, halj meg fiatalon!"

Brian Jones, Jimi Hendrix, Janis Joplin, Jim Morrison, Kurt Cobain és Amy Winehouse - a Club 27 tagjai. Mindnyájan sztárok voltak, 27 évesen távoztak az élők sorából, halálukat pedig alkohol- és/vagy drogproblémák okozták.

,,El kell temetnünk Petőfi Sándort!"

Petőfi Sándor eltűnésének 162. évfordulóján a Magyarok Világszövetsége emlékező megmozdulást szervezett Budapesten, a Széchenyi téren, a Magyar Tudományos Akadémia székháza előtt ,,El kell temetnünk Petőfi Sándort!" címmel. Beszámoló a rendezvényről.

A kitelepítés ellen küzd egy kárpátaljai magyar alpolgármester

A 41 éves Kocserha János a kárpátaljai Aknaszlatina alpolgármestere, a Kárpátaljai Magyar Kulturális Szövetség helyi alapszervezetének elnökségi tagja. A 9 ezer fős nagyközség 60 százalékban román, 30 százalékban magyar, 10 százalékban pedig ukrán és orosz lakosságból áll. A településen több mint 300 embert (többségében magyar lakosokat) terveznek kitelepíteni, ám a helyiek alternatív megoldásokban bíznak.

Marosvásárhely (Târgu Mureş)

Kenyeres Oszkár ezúttal abba az erdélyi nagyvárosba kalauzol el bennünket, amely sajnos nem csupán szecessziós Kultúrpalotájáról és Közigazgatási Palotájáról ismert, hanem az 1990. márciusi véres, magyarellenes pogromról is

Közös gyökerek

Kutúr(h)arc rovatunkban ezúttal Szűcs Balázs atyát, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem lelkészét, az immár ötödik éve megrendezett Szövetség az Életért Tábor egyik főszervezőjét ismerhetjük meg, melynek keretében idén közel ötszáz árva, illetve mélyszegénységben élő gyermeket üdültettek Csobánkán.

barikad.hu


http://barikad.hu/munka_t%C3%B6rv%C3%A9nyk%C3%B6nyve_%E2%80%93_multi_tervez_fides z_v%C3%A9gez-20110810_0
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Harc a munkanélküliség ellen:
  2011-08-10 19:37:23, szerda
 
  Harc a munkanélküliség ellen: terhességi tesztet szeretnének

Szerző: zero
- 2011.08.10. 13:01

Szuper ez a Munka Törvénykönyve tervezet (?), főleg, hogy olyan remek szakember az egyik szerzője, mint Pethő Róbert, aki mellesleg tíz éve a Tesco megbízott munkajogásza. A következő Munka Törvénykönyvét meg biztos a szakszervezetek írják, paritásos alapon, nem?

Dr. Kollonay Csilla nemzetközi munkajogász átnézte a tervezet szövegét:

A jelenleg hatályos szabály így szól: "Tilos a munkavállalót terhesség megállapítására irányuló vizsgálat elvégzésére, illetve erről szóló igazolás bemutatására kötelezni, kivéve, ha erre a munkaköri alkalmasság vizsgálata és véleményezése körében, jogszabály előírása alapján kerül sor".

Ez a tétel valahogy nem került bele az új tervezetbe ...

Viszont az már belekerült, hogy "a munkaviszonyból származó kötelezettségek teljesítése érdekében a munkáltató a munkavállaló személyes adatait adatfeldolgozó számára átadhatja. Erről a munkavállalót előzetesen tájékoztatni kell."

Adatvédelmi ombudsman helyett Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, az adataink jobb védelme érdekében, ugye?

"A kormány feladata, hogy a foglalkoztatáshoz szükséges jogi környezetet megteremtse, ebbe a folyamatba illeszkedik az új munka törvénykönyvének őszre tervezett elfogadása is. Az új munka törvénykönyve egyszerre kell, hogy szolgálja a foglalkoztatottság növelését és a munkanélküliség csökkentését." - nyilatkozta Szijjártó.

Hála az égnek, hogy véget ér ezen a téren is az elmúltnyolcév, és a képviselők rá fognak bólintani, hogy meg lehessen vizsgálni, hogy sunyi módon bekapták-e a legyet a női kollégák, állásra jelentkezők, és nem a tegnap esti babfőzeléktől van az a kis poci ott a kardigán alatt. Még Jakab Andor is megmondta, hogy nőknek nem adna munkát, mert fogják magukat és elmennek babázni, a sunyibbak meg egyesen úgy mennek a HR-re a felvételi elbeszélgetésre, hogy 2-3 hónapos terhesek ...

Ja, hogy milyen megalázó, ha mint nő, megpályázol egy jobb állást, és a döntés előtt terhességi tesztet kérnek? Persze más pisijével nem ér trükközni a mosdóban, majd árgus szemekkel fogják nézni, hogyan csurgat a tesztre?

Hála az égnek, hogy harcolnak az alacsony foglalkoztatás és a munkanélküliség ellen, vajon ezzel megtalálták a bajok forrását, vagy van még ötlet a tarsolyukba?

HR-engedély az esti hancúrhoz az asszonnyal? Óvszer-cafetéria a bérpapír mellé?

Vajon mit szóltak volna a fideszes képviselőnők, ha tavaly májusban a képviselői eskütétel előtt kértek volna tőlük terhességi tesztet?
A csíkra pisiljen Selmeczi asszony, és köpje már ki azt a kiflicsücsköt ...!

http://vastagbor.blog.hu/2011/08/10/terhessegi_tesztet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz csak a kishalakat szá
  2011-08-10 19:14:55, szerda
 
  A Fidesz csak a kishalakat számoltatja el
barikad.hu

2011, augusztus 10 - 16:15

Volner JánosA Fidesz ugyan elszámoltatást ígért, ezt azonban rendszerint a ,,kishalak lehalászásával", és azok látványos felmutatásával próbálta kielégíteni. Az igazi ,,nagyhalak" felelősségre vonására nem került sor.

A Jobbik már megalakulása óta szorgalmazza, hogy a rendszerváltás óta gazdasági és egyéb visszaélés miatt történjen meg az elszámoltatás, a politikai elitet amennyiben felelős az elkövetett bűnökért, vonják felelőségre, akár büntetőjogi eszközökkel is - mondta Volner János a Jobbik frakcióvezető-helyettese budapesti sajtótájékoztatóján.
A honatya kiemelte: pártja azon az állásponton van, hogy a politikusok ugyanolyan elbírálás alá essenek, mint az átlag magyar állampolgárok. Az országgyűlési képviselők mentelmi jogát meg kell szüntetni, hogy ne lehessen mögé bújva megúszni az felelősségre vonást. Így mindenki ugyanúgy felelne a polgári és büntetőjog szerint az általa elkövettet cselekményekért.

Volner János úgy látja: a Fidesz ugyan elszámoltatást ígért, ezt azonban rendszerint a ,,kishalak lehalászásával", és látványos felmutatásával próbálta kielégíteni. Az igazi ,,nagyhalak" felelősségre vonására még nem került sor.

A politikus emlékeztetett arra: Gyurcsány Ferenc mentelmi jogának felfüggesztését a legfőbb ügyész május elején kérte. A fideszes parlamenti többség ezt különböző indokokkal, kiegészítő indítványokkal folyamatosan halogatta. A bukott miniszterelnök mentelmi jogának felfüggesztésére a mai napig nem került sor. Holott egy olyan kormányt vezetett, amely folyamatosan eladósította az országot, meghamísította Magyarország gazdasági mérlegét. Az Európai Unió felé hamis adatokat közölt, adóság válságba hajszolta hazánkat. A legfőbb ügyészségnek kell megállapítania azt, hogy felelősek-e büntetőjogilag Gyurcsány Ferenc és Medgyessy Péter és más szocialista politikusok azért, hogy Magyarország ilyen gazdasági válságba jutott - emelte ki a Jobbik politikusa.
Volner János nemzetközi példákkal támasztotta alá, hogy más országokban, hazánkkal ellentétben megtörténik a politikusok felelősségre vonása. Hozzátette: nem állítja azt, hogy ezek a személyek kivétel nélkül mind bűnözők lennének.

Bűnvádi eljárás indult Romániában Adrian Severin EP képviselő ellen, akit azzal gyanúsítanak, hogy pénzt fogadott el e törvénymódosítás benyújtásáért. Őrizetbe került Julija Timosenko volt ukrán miniszterelnök. Az Egyesült Államok volt védelmi miniszterének, Donald Rumsfeldnek fogolykínzások miatt kell majd bíróság elé állnia. Georges Tront a francia kormány államtitkárát szexuális zaklatással vádolták meg. A volt horvát miniszterelnököt, Ivó Sanadert korrupciós vádakkal kereste meg a rendőrség. Geir Haarde volt izlandi kormányfőnek, pedig azért kell majd felelnie, mert szerepe volt a 2008-ban bekövetkezett izlandi bankcsődben. Az olasz miniszterelnöknek, Silvio Berlusconinak pedig korrupciós ügyei és szex botrányai miatt kell majd fejlenie.

A radikális politikus felhívta a figyelmet: a teljesség igénye nélkül felsorolt példák is alátámasztják azt, hogy amíg külföldön a különböző, akár magánjellegű, akár pedig az ország érdekeit sértő, azt tudatosan károsító bűncselekmények esetében is megtörténik a politikusok elszámoltatása, addig nálunk, a parlamenti pártok közül csupán a Jobbik szorgalmazza az ugyanezt. Volner János úgy látja, különböző politikai háttéralkuk miatt, más pártok az elzárkóznak az igazi elszámoltatástól.

barikad.hu


http://barikad.hu/fidesz_csak_kishalakat_sz%C3%A1moltatja_el-20110810
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gavallér János: "Róma elveszet
  2011-08-10 14:50:29, szerda
 
  Gavallér János: "Róma elveszett"

Nem látom a tükröt, azaz mintha kihalt volna a kontroll, rohan a világ egzisztencia-szakadékába: Mindenki és bárki csak és kizárólag megfelelési kényszer alatt hajlandó gondolatait nyilvánosság elé tárni. Holott mindenki tudja, érzi -Orbán Viktor szavaival élve- "Róma Elveszett" és a világ összes "hódolója" Rómát élteti!!!

A világ "háttérhatalma" képtelen a saját maga által hozott banktörvényeket realizálni, képtelen elhitetni a világgal, hogy nem a pénznyomtatás által nő a termelékenység.
Hogy-hogy, hogy nem, az emberek rájöttek, illúziót, vak-hitet közvetít a legfejlettebb társadalom. (Talán nem biztos, hogy az erőszak társadalma, a legtökéletesebb társadalom!).

Tulajdonképpen senki, soha nem bírálja a regnáló rezsim-oligarchia tetteit, hiszen az önmaga megsemmisüléséhez vezetne, mivel az, a többség, a nép akaratának letéteményese ellen, vagyis a demokrácia alapjai, azaz a hatalom., vagyis a társadalmi berendezkedés ellen vétene. Azaz a demokrácia, a mindenkori diktatúrák legbecstelenebb valóságát kérdőjelezné meg.

Pontosan ezért - lázongjon Afrika, hőbörögjön Kelet, veszítse el hatalmát nyugat- még sosem fordult az elő, hogy egy regnáló hatalom, önként, dalolva, megadta volna magát, vagyis a haldokló Amerika elhiteti, a világgazdasággal, hogy nélküle nincs jövő, sőt, nélküle lehetetlen egy olyan típusú átrendeződés, amely életképes lenne. Ha viszont, a kizsákmányolt világ, ez ellen lázongna, akkor egyértelműen és világosan a világ tudomására hozza, hogy az emberek olyan anarchikus rejtett energiákkal átalakíthatják a világ társadalmi hit-teológiáját, amely többé megszüntetné az egyén fölötti uralkodást.!!!

Nos, szüksége van-e a világnak arra, hogy pillanatok alatt, megváltoztassa a világ működését?
Mindenki tudja, hogy így nem lehet, bár a tudat alatt, mindenki változtatna!!!

2011. 08. 09.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2020 Trianon újratöltve?
  2011-08-10 09:09:54, szerda
 
  2020 Trianon újratöltve?

Magyarország intenzíven sodródik a következő trianonja felé. A globalopata cionisták egyértelmű célja, a magyar nemzet további feldarabolása, mivel még így is túl kemények vagyunk nekik.

Mondjátok meg fideszesek mi fog történni ezzel a sok cigánnyal? Mi fog történni ezzel a hatalmas államadósággal? Hogy fog ez megoldódni? A válasz egyértelműen kezd körvonalazódni. Amikor elkérkezik a polgárháború kirobbanása, a válasz amit a fideszes zsidó média fog pumpálni az agymosottakba, fel fogja kínálni számukra, Észak-Magyarország leszakítását az anyaországról. És a fideszeseknek ez ellen semmiféle kifogásuk nem lesz. Ezért nem ad a Fidesz választ a kérdésekre már évek óta. Ezért nem adott választások előtt választ a kérdésekre, nem készített programot. Üresen hagyják az űrt, freudi játékot játszanak, hiszen a válaszra váró hatalmas tömeg, nagy kielégüléssel fogja elfogadni az ajánlatot. Azt fogják nekik majd mondani, hogy nincs más megoldás, csak a leszakítás és ezzel mennyi problémánk megoldódik majd. Adjunk a cigányoknak oda egy kis országrészt és nem lesz több gondunk velük, nem kell majd utánnuk fizetnünk adót. És ezek az emberek, akik nemzetben gondolkodóknak hiszik magukat, ezt az ajánlatot Orbán Viktortól könnyen és gond nélkül el fogják fogadni. Ezt követően persze ők továbbra is nemzeti érzelmű embereknek fogják magukat hinni és úgy fogják látni, hogy ez volt az egyetlen kiút és Viktor nagyon jól megoldotta a problémát.

Az ország kettészakításának és a polgárháborús helyzetnek a kicsikarása mögött, egyértelműen meghúzódik most már a három különböző tábor, iszonyatosan más irányba való terelése. Egy fideszes polgár jelenleg összeeskövéseket lát, amelyek a fidesz ellen irányulnak, miközben nem veszi észre, hogy például az elszámoltatásból semmi sem lett. Nem látja azt, hogy miközben Tarlós elszámoltatást ígért, Demszky él és virul, már Hagyót is kiengedték. A másik oldalon a ballibsi városi munkás ember, olyan képzetekkel tömik most éppen tele, miszerint hamarosan le fogják Gyurcsányt tartóztatni, sőt egyesek már a sárga csillag varrásába is belekezdtek. A ballibsik rettegnek, hogy a kereszténységet az alkotmányba foglalta a fidesz, miközben a Jobbik toborában, mindenki azt gondolja, hogy pont hogy semmiféle kereszténységet megerősítő tényező nem került bele az alkotmányba. A fideszesek elfogadják, hogy valamit tenni kellene a cigányokkal, de úgy gondolják, hogy majd szépen lassan Viktor és a többiek megoldják a dolgokat, nem kell sietni. A ballibsik közben rettegnek a vidéken masírozó katonáktól, akik szerintük a megtestesült SS-t képviselik. Teljesen mást tapasztalnak az emberek a valóságból és ez egyértelműen polgárháborúhoz fog vezetni.

Nemzetünk intenzíven sodródik az újabb trianonja felé, és mindez azért van, mert az egyes táborok engedik magukat a sajtó által manipulálni. A cionisták pontosan tudják mi történik és a zsidók magyarországra történő betelepülése valljuk meg, sokkal olajozottabban fog történni, egy felforgatott országban, egy polgárháború után, amikor a nemzet mindegyik része meg van gyengülve. Persze sokan a fideszes oldalról azt gondolják most, hogy ilyen nem következhet be, miközben megintcsak a tv manipulációi szerint gondolkodnak és nem gondolnak arra, hogy délre tőlünk 10 éven keresztül háborúk voltak nem is olyan régen. Vajon miért nem tudunk mi magyarok egyébként jóval többet ezekről a volt Jugoszlávia területén lezajlott háborúkról? Talán azért mert nem akarták, hogy tudjunk róla? Mert már előre tudták, hogy itt nálunk is hasonlót fognak előidézni?

A zsidók számára ez az ország egy vállalkozás, csakúgy mint amerika és nem a szülőföldjük. Még akkor sem az, ha 1-2 generációja a családban itt született. Egy zsidó ősei nem halltak meg ennek a földnek a védelméért, így soha sem érezhet úgy, mint egy magyar. Éppen ezért hiába álltatja magát egy nemzetben gondolkodó fideszes azzal, hogy az a néhány vezető tisztséget betöltő zsidó a pártban, biztos nem probléma ilyen szempontból, mert ez nem igaz. A zsidók sokkalta előrébb gondolkodnak mint azt mi el tudjuk képzelni és ráadásul aljas és veszélyesebb terveket szőnek.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy ne következzen be egy újabb trianon? Egyszerűen ki kell kapcsolnunk a tv-t és elkezdenünk magunk gondolkodni. Ez leginkább a fideszeseknek szól, hiszen nagy részük nap mint nap még mindíg a HírTv manipulációja alatt kel fel és fekszik le nap mint nap. Semmilyen TV nem jó, mivel a TV elkezd az ember helyett gondolkodni. A TV megmondja az embernek, hogy mit gondoljon és nem tájékoztat ma már. Nem hagyja az embert gondolkodni, hogy saját maga alkosson véleményt a világ dolgairól, hanem adott nézőponból mutatja be az eseményeket, sugallva és utalva arra, hogy mit kell gondoljon az, aki a Tv-t nézi. Ez pedig hosszú távon oda vezet, hogy az ember már magától nem tud gondolkodni, és csak a Tv-re vár, hogy az gondolkodjon helyette.

Kedves fideszesek, mi lesz ezzel a 800 ezer cigánnyal? Mi a megoldás kedves fideszesek? Mi lesz a fejenkénti 3 milliós adósággal amivel az ország rendelkezik? Ki fogja ezt visszafizetni? Hogyan fogjuk ezt megoldani? Úgy gondoljátok kedves fideszesek, hogy ha néha a HírTv-be egy-egy fideszes politikus be-be lök egy két megoldási javaslatot, akkor az azt jelenti, hogy a fidesznek van megoldása? Ha lenne megoldása, már haladnánk az úton a megoldás felé, hiszen 1 éve eltelt.

zsidesz.com


http://www.zsidesz.com/izrael-itt-epul/111-2020-trianon-ujratoltve
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felszólítás az ország jelenleg
  2011-08-10 06:44:54, szerda
 
  Felszólítás az ország jelenlegi vezetőihez

Posted on 2011/08/10 by Híradmin

dr. Kövér László úr, a Magyar Köztársaság Országgyűlésének elnöke,

dr. Orbán Viktor, a Magyar Köztársaság miniszterelnöke,

dr. Schmitt Pál, a Magyar Köztársaság elnöke

részére

Tisztelt Országgyűlési Elnök Úr!

Felszólítom, hogy kezdeményezze a Magyar Köztársaság Országgyűlésének feloszlatását.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Felszólítom, hogy oszlassa fel a Magyar Köztársaság Kormányát.

Tisztelt Köztársasági elnök Úr!

Felszólítom, hogy - a jelenlegi alkotmányos rendelkezés (1949. évi XX. tv. 28. § (5) bekezdés) értelmében - az Országgyűlésben képviselettel rendelkező pártok képviselőcsoportjai vezetőivel közölje a jelenlegi hatalomgyakorlás bukásának tényét.

Tisztelt Uraim!

Felszólítom Önöket arra, hogy a hatalom gyakorlásának jogosítványát 2011. augusztus 21-én 19 órakor ténylegesen és formálisan adják át a Nemzeti Egység Napja rendezvényen a nép által a helyszínen közvetlenül választott Átmeneti Nemzeti Tanácsnak.

Indoklás

A globális világválság annak a liberális-kapitalista rendszernek a hatása, amelynek 1989. óta, a választók folyamatos megtévesztésével - tehát a választói akarat érvényesülésének hazugság által történt megsértésével - a mindenkori parlamentbe került pártok a magyar társadalomra kényszerítettek.

Meg kell jegyezni, hogy ezzel a diktatúra egészének létjogosultsága szűnt meg, hiszen annak szocialista-kommunista változata után az annak helyébe lépő liberális-kapitalista formának is ,,befellegzett" - Soros György szavaival. (A két rendszer azonos gyökerűségével kapcsolatban hivatkozom Bibó István: ,,A kapitalista liberalizmus és a szocializmus-kommunizmus állítólagos kiegyenlíthetetlen ellentéte" c. tanulmányára.)

Annak a közvetlen oka tehát, hogy a magyar társadalom a jelenlegi helyzetbe jutott, a hatalomgyakorlók önmaguk által hozott törvényeinek folyamatos megsértése, amelyhez a jogalkalmazó szervezetek segédkeztek (ld. Központi Nyomozó Főügyészség Nyom. 44/2007. sz. határozata).

A folyamatos jogsértés különösen a két joghelyekre vonatkozik:

1. Közérdekű adatok megismerési joga (1949. év. XX. tv. 61. § (1) bekezdés) - ,,privatizációval" elért ország-vagyon átruházás, a ,,befektetések" (vagyis a bankok és a multinacionális cégek) tényleges hatása, az államadósság felhalmozódása és (jelenlegi) átváltása az ország tulajdonlását átruházó állami kötvényre stb.

2. A választás, a népszavazás és a népi kezdeményezés rendje elleni bűncselekmény elkövetése (Btk. 211. § e) bekezdés) - a NATO- és az EU-csatlakozásra vonatkozó népszavazás, valamint az országgyűlési képviselőválasztások alkalmával, részben a tények ellenkezőjének hangoztatásával (vagyis hazugsággal), részben az ígéretbeváltás kötelezettsége szabályozásának elmulasztásával.

Ezekkel a cselekményekkel lelki és szellemi erőszakot követtek el, amely anyagi következményeivel együtt a magyar társadalom jelenét és jövőjét veszélyezteti, vagyis az Országgyűlés és a Kormány a hatalmat erőszakkal gyakorolja, amivel szembeni törvényes fellépés mindenkinek joga és kötelessége az 1949. évi XX. tv. 2. § (3) bekezdése szerint.

Jelen felszólítás ezt a békés, törvényes, jogos és kötelező fellépést jelenti.

Következmény

1. Amennyiben Önök a felszólításnak nem tesznek eleget, akkor minden felelősséget magukra vállalnak a magyar társadalomra kényszerített (Rákóczi szavaival) ,,szenvedhetetlen iga" továbbszorításával - természetes módon és törvényszerűen - kiváltott beláthatatlan következményekért.

2. A felszólítás elfogadásával lehetőséget adnak a magyar társadalomnak arra, hogy békés eszközzel hajtsa végre a szükségszerű gondolkodási mód (paradigma) váltást, amelyet a Szent Korona Értékrend alkalmazása jelent, amely a közszabadság teljes megvalósulása, mert az államalapító magyarság és az államalkotó nemzetek kizárólagos hatalomgyakorlási- és tulajdonlási joga által biztosított teljes önellátásra (autarkiára) épül, a kínálat által manipulált kereslet helyett.

Jelen felszólítást nyilvánosságra hozom, azzal a céllal, hogy - azt elfogadva - minél többen csatlakozzanak hozzá.

Kelt Szegeden, 2011. augusztus 9-én.

Tisztelettel:

Dr. Halász József,

jogász, számítógép programozó, szakrevizor

(6723 Szeged, Szilléri sgt. 49/a. 30/6163894, drhalaszjozsef45@gmail.com)

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2011/08/10/felszolitas-az-orszag-jelenlegi-v ezetoihez/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2011.07 2011. Augusztus 2011.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3203
  • e Hét: 13470
  • e Hónap: 24581
  • e Év: 178077
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.