Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/23 oldal   Bejegyzések száma: 224 
Eddig és ne tovább!
  2010-08-31 18:05:45, kedd
 
  Eddig és ne tovább!

írta: gabeebee

Eddig és ne tovább! - sírta tele a kamerákat az elmúlt napokban Osztolykán Ágnes, a zelempé országgyűlési képviselője annak kapcsán, hogy Szegedi Márton, a Jobbik miskolci polgármester-jelöltje kitiltaná a városból, és táborba záratná a visszaeső bűnöző cigányokat. Szinte zsigerből jövő gyűlölet sugárzik a jobbikos képviselőkből a romák ellen - folytatta aztán tovább az ajvékolást, majd végül feltette a szokásos liberált lemezt is: Megoldást csak a következetes és nem diszkriminatív rendészeti politika, a hatékony oktatásfejlesztés, család- és szociálpolitika nyújthat.

Ha Osztolykán Ágnes kivenné a fejét az eszdéeszes tanácsadója seggéből, akkor azonnal láthatná, hogy az általa nagyon polkorrektnek gondolt megoldás egész egyszerűen semmit nem ér. A korábbi kormányzatok milliárdokat költöttek el az ilyen és az ehhez hasonló programokra. Az eredmény jól látható. A cigánybűnözés, a cigányok élősködése a többségi társadalmon nem hogy csökkenne, hanem folyamatosan nő.

Talán az sem ártana, ha Osztolykán néha kiszakadna a budapesti zsidó hülyegyerekek köréből, és többnapos látogatást tenne, mondjuk Avason, egy kis tapasztalatszerzés okán. Akkor talán rájönne arra is, hogy az ilyen nagyon liberált dumákat, amiket nap, mint nap elenged a médiában, ma már csak Budapest egyes kerületeiben hiszik el ott, ahol cigányt eddig csak szinte fényképen, vagy a 100 tagú cigányzenekarban láttak, míg a velük való együttélés gyötrelmeiről a leghalványabb fogalmuk sincs.

Egy ilyen kitelepülés alkalmával Ágnes talán megértené, hogy cigányok elleni gyűlöletet nem a radikálisok keltik, hanem azt maguk a cigányok okozzák. És talán világossá válna a számára az is, hogy a cigányokat nem azért gyűlölik, mert cigányok, hanem azért, mert úgy viselkednek, ahogy. Ha holnaptól piros bőrű gyerekek terrorizálnák a többieket az iskolában, ha holnaptól piros bőrű emberek rabolnának ki időseket, ha holnaptól piros bőrű emberek tartanák rettegésbe a környezetüket, akkor az emberek a piros bőrűeket gyűlölnék, mert ők lennének azok, akik képtelenek betartani a társadalmi normákat, akik élősködnek a többieken.

Azonban ezt nem piros bőrű emberek teszik, hanem cigányok. Cigányok, akik ugyanúgy képtelenek beilleszkedni Európa bármely szegletében, mint Magyarországon. Cigányok, akik nem mélyszegénységben, hanem mély igénytelenségben élik a mindennapokat.

Ezt kéne végre tudomásul vennie neki is és azoknak is, akik ahelyett, hogy tényleges megoldásokat keresnének a cigányprobléma megoldására, folyamatos semmitmondással kenik el az ügyet. Ma Magyarországon egyes nem hivatalos felmérések szerint a 19 éven aluliak több mint fele, az utolsó 5 évben születetteknek pedig már a 75 százaléka cigány. A teljes népességből optimista becslések 2 és fél millió, a pesszimisták szerint közel 3 millió a cigány.

Az elmúlt évek szocialista kormányzása szándékosan tovább mélyítette a problémát. A cigányügyeket elhallgatták, vagy elbagatellizálták, a romaprogramoknak nevezett szánalmas és semmit nem érő erőlködések pedig nem szóltak másról, mint milliárdos lenyúlásokról. Ha valaki kimondta, hogy ez az állapot tarthatatlan, hogy a cigánybűnözés a legsúlyosabb társadalmi probléma, akkor azt Soros magyarországi tanítványai azonnal fasisztának és rasszistának minősítették.

Az, hogy az Osztolykán-félék nem tudnak, pontosabban nem is akarnak megoldásokat találni, az ma már nem sokat számít, de az, hogy mindeközben kormányzati szinten nem történik semmi, az már tényleg megbocsáthatatlan bűn. Pedig nincs más út. Szembe kell nézni a problémákkal, és radikális változásokat kell bevezetni, mert már további vízgereblyézésre és felesleges szájtépésre nincs idő. Meg olyan dumákra sem, hogy majd jövünk, és két hét alatt rendet teszünk.

A választások óta eltelt 100 nap, de narancsos kormányzat ez ügyben még egy tapodtat nem lépett előre. OV-nak valamiért sokkal fontosabb volt a gárdistákat vegzálni, mint rendet vágni a cigányok között. Nem hiszem, hogy a fidesz vidéki képviselői ne érzékelnék a problémákat, nem hiszem, hogy ne tudnák, mi folyik a súlyosan cigányfertőzött területeken, de akkor miért nem történik már végre valami?

Ennyire fontosak a cigányszavazatok az önkormányzati választásokon? Megér ennyit ez az egész? Megéri ezért még hetekig hagyni, hogy a cigányok tovább tomboljanak, hogy most már 80 forintért is képesek legyenek időseket megverni?

Egy időzített bombán ülünk, ami hamarosan felrobban. Közben, pedig aki tehetne ellene, az taktikázik, aki meg tenne ellene, azt meg ellehetetlenítik. Mégis milyen világ ez? Mégis milyen ,,forradalom" ez?

Tényleg.

Eddig és ne tovább!

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/08/eddig-es-ne-tovabb.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán a hitgyülisek mellett va
  2010-08-31 17:56:41, kedd
 
  Orbán a hitgyülisek mellett van Zagyva ellen

Még egy szép levelet is írt a főszektás Németh Sándornak Orbán Viktor. Zagyva Gyula ellen két eljárás is indul.

Tue, 2010/08/31 - 14:44


A keresztény és magyar miniszterelnökA keresztény és magyar miniszterelnök

Még egy szép levelet is írt a főszektás Németh Sándornak Orbán Viktor. Zagyva Gyula ellen két eljárás is indul és a kétharmad fel fogja a mentelmi jogát függeszteni a radikálisok vezérének.

Büntető feljelentést tett a Hetek két újságírója, akiket szerintük riportkészítés közben a Magyar Sziget nevű rendezvény szervezői megfenyegettek és megaláztak. Az újságíró ügyvédje indítványozta Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő mentelmi jogának felmentését, és biztosak lehetünk, hogy amíg Meggyes Tamás és egyéb megélhetési söpredéket megvédenek, addig a radikálisok vezérének mentelmi jogát kiadja a narancsdiktatúra. Pár napja egy másik vizsgálat is indult, amelyet a Váci Városi Ügyészség rendelt el.

Számunkra elfogadhatatlan, ha bárki törvényen felül, vagy kívül helyezi magát, ezért a kormány eddig is mindent megtett, és ezután is mindent megtesz annak érdekében, hogy akiket jogsérelem ér, bizalommal fordulhassanak a bűnüldöző szervekhez és az igazságszolgáltatáshoz - írta Németh Sándornak, Hetek című lap alapító-főszerkesztőjének, a főagymosó gazembernek Orbán Viktor miniszterelnök szóvivője, a nemzeti együttműködés jegyében nyilván. Szijjártó Péter az Orbán Viktornak küldött levélre reagált, amelyben a lap vezetése tájékoztatta a miniszterelnököt a munkatársait a Magyar Szigeten ért atrocitásokról.

A kormányfőnek elküldött tájékoztatás mellett a lap jogi lépéseket is tett, hogy minél inkább támadni tudják az egyik legharcosabb képviselőt. Dániel Péter ügyvéd, az újságírók képviseletében büntető feljelentést tett a verőcei rendezvényen történtek miatt. A feljelentést az ügyvéd megfogalmazása szerint Zagyva György Gyula jobbikos országgyűlési képviselő és társa fenyegető és megalázó magatartása, valamint az újságírókat ért támadások miatt tették szabályozott kényszerítés, csoportosan elkövetett közösség tagja elleni erőszak, aljas indokból elkövetett személyi szabadság megsértése bűntettének alapos gyanújával.

Az ügyvéd indítványozta a hatóságoknál, kezdeményezzék Zagyva képviselői mentelmi jogának felfüggesztését.

A Váci Városi Ügyészség pénteken jelentette be, hogy az augusztus 3-i eset miatt személyi szabadság megsértésének gyanújával rendelt el nyomozást.

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2010_08_31_orban-a-hitgyulisek-mellett-van-za gyva-ellen
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Államcsőd várhat Magyarországr
  2010-08-31 17:43:14, kedd
 
  Államcsőd várhat Magyarországra az IMF volt főközgazdásza szerint

2010.08.30. 11:45 MTI - hír3

Görögország a segélycsomag ellenére is csődbe megy néhány éven belül - vélekedett Kenneth Rogoff amerikai közgazdász egy osztrák lapnak adott interjúban. Rogoff úgy látja, egy-két év múlva a görögök nem teljesítik többé az IMF elvárásait. A Valutaalap panaszkodni fog, de végül mégis folyósít támogatást az országnak. Újabb két-három év múlva azonban a helyzet elviselhetetlenné válik, az IMF "kiszáll", s ekkor Görögország csődbe megy. A Harvard Egyetem professzora, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) volt főközgazdásza azt mondta: a következő két-három évben "néhány kelet-európai országra is" államcsőd vár.Többek között Magyarország helyzetét is bizonytalannak nevezte.

Addig nem következik be államcsőd Kelet-Európában, amíg az IMF beavatkozásra készen, készenlétben áll, de "ez nem fog örökké tartani" - vélekedett. Ukrajna, Románia és Magyarország azok az országok, amelyeknek "ingatag a helyzete", s különösen Magyarország "áll rosszul" - mondta a lapnak a közgazdász, aki szerint a reformok nem voltak kielégítőek. Emellett a takarékosság első fázisát viszonylag könnyű véghezvinniük az országoknak, mert ki tudnak használni bizonyos "költségvetési trükköket". A nehezebb szakasz csak most kezdődik - mondta. Rogoff szerint a görög segélycsomaghoz való hozzájárulást elutasító Szlovákia példája azt mutatja, hogy az európai uniós struktúrák túl gyengék ahhoz, hogy ennyi országot összetartsanak. "A Szlovákiával való konfliktus csak egy kis ízelítő volt abból, ami Európára vár" - tette hozzá.


Gazdasági bérgyilkosok tanmese (magyar feliratos)


http://www.youtube.com/watch?v=LB39EWU-A-M

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Idióta Orbán: "helyreállítottá
  2010-08-31 17:38:26, kedd
 
  2010-08-30. 23:25
Idióta Orbán: "helyreállították ... a jogrendet az utcán"

Az alább olvasható cikk cigánybűnözés és közbiztonság szempontjából legfontosabb részlete:

"Orbán Viktor szerint a kormány megalakulása óta eltelt három hónap után kijelenthető, hogy sikerült helyreállítani Magyarországon a jogállamiságot.

A miniszterelnök a jogállamiság helyreállításának lépései közé sorolta, hogy a parlament megválasztotta a hiányzó alkotmánybírákat, az Állami Számvevőszék elnökét és alelnökét, megszüntették a titkosszolgálatok politikai célú felhasználását, helyreállították a gazdasági adatok megbízhatóságát és a jogrendet az utcán." (félkövér kiemelés tőlünk)

Vesszük észre... (Konkrét, ezt cáfoló friss anyagok pl. ITT és ITT - a soktucat hasonló mellett.)

Elmondta azt is, hogy, idézem, ,,a magyar kormány a legegyértelműbben állást foglal a kirekesztéssel szemben." Miközben Nyugat-Európában halomra lövik, táborokba zárják, elüldözik, deportálják a cigányokat, a Fidesz legeslegfontosabb feladata a rászízmus meg a Gárda elleni küzdelem. Nem ám a cigánybűnözők elleni, nem - az egyetlen ,,eredmény", amit fel tudnak mutatni, és amit azóta is véres kardként hordoznak körbe (kapcsolódó cikk ITT), az az, hogy egy fosztogatót gyorsított eljárásban lecsuktak. A közbiztonság meg romlik, csak romlik, a cigányok meg egyre inkább vérszemet kapnak.

A teljes cikk:

Orbán: Magyarország visszanyerte hangját
Magyarország visszanyerte a hangját - jelentette ki Orbán Viktor hétfőn Budapesten, a külképviselet-vezetői értekezleten. A miniszterelnök a nagyköveteknek tartott beszédében azt mondta: olyan dolgok történtek idén Magyarországon, amelyekre az egész világ felfigyelt.

Orbán Viktor úgy fogalmazott: 2010 különleges év a magyaroknak, mert Európában is ritkának számító nemzeti egység jött létre.

A miniszterelnök véleménye szerint a nagykövetek számára e változás jelentősége az, hogy Magyarország visszanyerte hangját.

A kormány célja nem a válságkezelés, hanem a gazdasági növekedés, a nemzeti össztermék és a foglalkoztatottság növelése - mondta Orbán Viktor.

A miniszterelnök hangsúlyozta: olyan új világrend alakul, amelyben bizonyos képességek felértékelődnek, ezért mindenekelőtt gyorsaságot, reagálóképességet és intelligenciát vár a diplomatáktól.

Javítani az ország megítélésén

Bár fennállt a veszélye, hogy Közép-Európa szenvedi meg leginkább a gazdasági válságot, a térség sikerrel vészelte át az elmúlt éveket, az unió új tagállamainak együttműködése pedig nem gyengült, hanem éppen ellenkezőleg, erősödött a közelmúltban - emelte ki Martonyi János külügyminiszter a külképviselet-vezetők értekezletén hétfőn Budapesten.

A miniszter azt mondta: a világsajtóban megjelenő hírekkel ellentétben a közép-európai országok között nemcsak konfliktusok vannak, hanem szoros együttműködés is. Ez az együttműködés a jövőben erőteljesebb, "tágabb és több irányú" lesz - tette hozzá. Hasonlóan fontos a transzatlanti kapcsolatrendszer is a tárcavezető szerint.

Az unióról szólva a külügyminiszter kijelentette: az EU versenyképességét csak úgy lehet növelni, ha a tagállamok közötti kohéziót erősítik, ehhez pedig minden lehetséges eszközt be kell vetni.

A külképviseletek legfontosabb feladata Magyarország megítélésének javítása, az elmúlt években ugyanis az a kép alakult ki az országról, hogy "az elveszített presztízs országa" jelentette ki a tárcavezető. Hozzáfűzte: a jövőben a nagykövetek teljesítményét többi között az alapján mérik, hogy a helyi sajtókban megjelenő "Magyarországot becsmérlő hírekre" miként reagálnak.

Orbán Viktor a nagyköveteknek azt mondta: a válság valójában egy új világrend létrejöttének - Magyarország és Európa számára kedvezőtlen - gazdasági kísérőjelensége.

Hozzátette: a következő időszakban a Nyugat gazdasági súlya egyre csekélyebb lesz, Magyarországnak azonban arra kell törekednie, hogy ebben a környezetben is növelje gazdasági szerepét.

Mozdíthatatlanul stabilnak tűnik a következő évekre a magyar politikai élet - mondta a miniszterelnök. Orbán Viktor az általa vezetett kabinetet centrista kormánynak nevezte.

A kormányfő úgy fogalmazott, van egy radikális baloldali és egy szintén radikális jobboldali ellenzék, így a rendszer stabilitása adott.

Orbán Viktor szerint Magyarország sikerességéhez emellett a magyarok észjárására, az ország földrajzi fekvésére, valamint az állam hatékonyságára kell építeni.

Az eddiginél bátrabb, támadóbb, kezdeményezőbb jellegű külpolitikát vár a miniszterelnök. Ennek a bátor és kezdeményező szemléletnek kell érvényesülnie a Nemzetközi Valutaalappal folytatott tárgyalásokon is - tette hozzá.

Orbán Viktor rámutatott: Magyarországnak érdeke volt a valutaalappal kötött megállapodás, hangsúlyozta azonban, hogy az kölcsönszerződés volt, nem gazdaságpolitikai együttműködés.

Gazdaságpolitikai együttműködést az Európai Unióval kell kötnünk - hangsúlyozta.

A kormány célja, hogy Magyarország legyen a térség legversenyképesebb gazdasága - mondta a kormányfő.

Orbán Viktor szerint a kormány megalakulása óta eltelt három hónap után kijelenthető, hogy sikerült helyreállítani Magyarországon a jogállamiságot.

A miniszterelnök a jogállamiság helyreállításának lépései közé sorolta, hogy a parlament megválasztotta a hiányzó alkotmánybírákat, az Állami Számvevőszék elnökét és alelnökét, megszüntették a titkosszolgálatok politikai célú felhasználását, helyreállították a gazdasági adatok megbízhatóságát és a jogrendet az utcán.

Utóbbival kapcsolatban megjegyezte: világossá tették, hogy semmilyen szerveződés - akárhogy is hívják - nem bonthatja meg az állam demokratikus erőszak-monopóliumát.

Szólt a médiáról is, és kiemelte, a legfontosabb, hogy a magyar médiahatóság élén hosszú ideig nem volt vezető, most viszont van. Nagy viták voltak és lesznek még, de a lényeg, hogy most van egy világos, törvényben szabályozott működési rend - mondta.

Orbán Viktor kijelentette azt is, a magyar kormány a legegyértelműbben állást foglal a kirekesztéssel szemben.


http://kuruc.info/r/35/65110/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Történelmi csúcson a svájci fr
  2010-08-31 17:36:36, kedd
 
  2010-08-31. 09:46

Történelmi csúcson a svájci frank

Kedden kora reggel 220 forint fölé emelkedett a svájci frank árfolyama a nemzetközi devizakereskedelemben: röviddel hét óra után egy svájci frank 220, 751 forintot ért, és ezzel megdöntött minden eddigi rekordot.

Hétfőn délután a svájci frank jegyzése 218,02 forint volt.

Az euró kedd reggel 285,60 forintot ért a londoni bankközi devizapiacon, míg hétfőn délután 283,78 forint volt, péntek délután pedig 284,40 forint után. A hét végén és hétfőre virradóra az euró jegyzése 283 forint körüli szinten mozgott.
Elemzők szerint a forint helyzetét a továbbiakban is alapvetően a nemzetközi piaci fejlemények fogják meghatározni, azaz alapvetően a befektetők kockázatvállalási hajlandóságának változása. Az árfolyamot 282 és 284 forintos euró jegyzés között várják az elkövetkező napokban.
Kedd reggel 100 japán jen 268,14 forintot ért, hétfőn délután 263,64 forinton jegyezték. A dollárt 225,90 forinton jegyezték, hétfőn kora délután 223,47 forint volt az árfolyam.

(MTI)


http://kuruc.info/r/2/65122/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elvitték mindenét, felfegyver
  2010-08-31 17:34:13, kedd
 
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Elvitték mindenét, felfegyverkezett

2010-08-30 21:20 barikád.hu

Betörések, lopások, rablások. Egyre többször kerülnek a bűnözők célkeresztjébe az üresen álló tanyák. A megoldást az ott lakók, és a közrendvédelmi szervek összefogása jelentheti. Vajon ez hogyan működik a valóságban?

- Közbiztonság a külterületen? - kérdezett vissza érdeklődésünkre nagy csodálkozással Szöllősi Gábor, akinek Jászberény határában, a Neszűrben van tanyája. - - fogalmazta meg véleményét egyértelműen a középkorú férfi. - Keserű humorral már csak úgy szoktam fogalmazni, hogy a bűnüldözés olyan író-olvasó találkozóra hasonlít, amikor is az alacsonyabb rangú rendőrök órákon át veszik fel a jegyzőkönyvet és gépelnek, a magasabb rangú tisztek ezt pedig gyakran olvasgatják, de nyomozni nem nyomoznak. Legalább is én ezt így látom.

Szöllősi Gábor szerint a legnagyobb probléma, hogy a rendőrségnek szinte semmilyen joga sincsen. - Nemrégiben is egyértelműen tudtam, hogy a tanyámról ki vitte el a zsák krumplit, a fokhagymát és a kerti csapot, oda is vezettem volna a rendőröket, csakhogy - mivel elmondásuk szerint semmilyen bizonyíték nincs arra, hogy valóban a megnevezettek követték el a lopást -, nincs joguk az érintettek házába bemenni. Úgy gondolom, sokkal több rendőrre nem volna szükség a közbiztonság javításához, csak akik vannak, azoknak nem a jegyzőkönyvek gyártásával kellene elvenni az idejét.

A legutóbbi lopás bejelentésekor már jelezte panaszosunk a rendőröknek, hogy valószínű idén nem jön többet, mert minden terményt, szivattyút és lakatot elvittek már tanyájából, így aligha lesz még miért betörni a házba.
- Úgy érzem, hogy nincs, aki megvédjen, így mindig van nálam két gázspray egy jelzőpisztoly, ráadásul nemrégiben a fegyvervizsgát is letettem. Legutóbb azzal riasztottam el a szomszédból csirkéket lopni szándékozó suhancokat, hogy a jelzőpisztollyal kétszer a levegőbe lőttem. Egyébként is próbálok ügyelni a szomszédságban található tanyákra, ha az ott lakók nincsenek a portán. Ezt a szívességet van olyan szomszéd, aki viszonozza, és van olyan, aki nem.

szoljon.hu-barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az elemzők szerint az önkormán
  2010-08-30 22:16:40, hétfő
 
  Az elemzők szerint az önkormányzati választások után kiderül az igazság

2010-08-30 21:40 barikád.hu



Szakértők szerint az EU és az IMF még az októberi választások előtt megpróbálhat nyomást gyakorolni a kormányra.

Magyarország nem halogathatja a költségvetés kiigazítását, nem tolható ki a hiány további csökkentése - közölte Olli Rehn, az Európai Bizottság gazdasági ügyekért és monetáris politikáért felelős biztosa. Egy olyan időszakban, amikor az unió összes tagállama a fiskális konszolidáción dolgozik Magyarország nem térhet le erről az útról - fogalmazott a biztos., majd hozzátette: a deficit növelése helyett hazánknak olyan költségvetési politikát kell követnie, amely megteremti a fenntartható gazdasági növekedés lehetőségét - írja a Bloomberg.

Mint ismert a magyar kormány, a Nemzetközi Valutaalap és az Európai Unió közötti tárgyalások egy hónapja szakadtak meg, részben azért, mert a kabinet jelezte: az idei hiánycélt ugyan tartani fogják, de jövőre eltérnének az előző vezetés által vállalt 2,8 százalékos deficittől. Az indoklás szerint a gazdaság beindításához a gazdasági stimulusra van szükség, ami nyilván többletforrásokat igényel.

Korábban több elemző jelezte, hogy véleményük szerint az Orbán-kormány jelenlegi politikáját alapvetően politikai célok motiválják, és az októberi önkormányzati választások után jön el az igazság pillanata.
Attard Montalto, a japán Nomura brókercég londoni szakértője szerint azonban most az IMF és az EU épp a közelgő választást próbálja majd meg felhasználni, hogy nyomást gyakoroljon a kabinetre.

ecoline.hu-barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kolozsvári György az első isme
  2010-08-30 21:44:52, hétfő
 
  Kolozsvári György az első ismert afganisztáni nyomorék
2010. augusztus 30. 03:30:24

Ma temetik az Afganisztánban elesett cigány származású katonanőt. Szép, katonás, sok hazug dumával körbekerített dísztemetést fog kapni. A férje meg némi aprópénzt, aztán a média és a hivatalok soha többé nem akarnak többet róluk hallani. Ma mindenki drukkolni fog Pappné maradványai körül, hogy a következő halott ne jöjjön hamar: ha gyors egymásutánban kell a koporsó körül színészkedni a felelősöknek, az nem tesz jót a népszerűségi mutatóiknak.

A kamera hosszan pásztázza majd a koporsó mellett álló álszent pofákat. A beszédekben egyetlen őszinte szó nem lesz. Minden mikrofonhoz lépő hazudik, csúsztat, mellé beszél és közvéleményt formál. Őszinte fájdalom csak Pappné rokonainak és a Kolozsvári család tagjainak szívében és lelkében van. A koporsóra nem az izraeli vagy az amerikai, hanem a magyar zászlót teszik rá. Most még.


A súlyosan megsebesült és élete végéig nyomorékká vált társa, Kolozsvári György nem lesz ott. Ő kómában van. Soha nem lesz már ember. Családja már tudja, hogy nem minden a pénz. Társai ezt még nem tudják. A társak inkább harcolnak zsoldosként a cionistákért Afganisztánban és Irakban, mint hogy itthon szenvedjenek a magyar ugaron. Még tolonganak is. Haza se akarnak jönni: Afganisztánban és Irakban még mindig jobb, mint Magyarországon.

A cehhet nem a cionisták, hanem a rohamosan csökkenő számú magyar adófizetők állják. A cionisták nem, ők csak röhögnek a balek pappnékon és kolozsvárigyurikon. Azok az idegen koporsókhoz vagy a betegszobákhoz soha nem mennek közel.

A nagy kérdés meg lóbetűkkel lóg és neonreklámként villog Pappné és Kolozsvári György élettelen feje fölött: mit keresünk mi ott?

De azért a szélsőbalos média tovább magyarázza a magyarázhatatlant. Senki sem hisz nekik. Ők maguk sem hiszik el.

Propaganda háború van. Halottakkal és sebesültekkel.

Jack Corn


http://nemenyi.net/default.asp?SID=1&Cal=&AID=0&Direkt=70783
[Vissza] Forrás: Jack's Corner
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EZ a Fidesz már nem AZ a Fide
  2010-08-30 21:20:18, hétfő
 
  Pali bátyánk - avagy: Csak nehogy (túl)késő legyen!
2010. augusztus 30. 03:17:11

Már a legelején... De nem is! Már a legeleje előtt sejthettük, mi több, tudhattuk, hiszen akinek volt füle a halláshoz, hallhatta, hogy EZ a Fidesz már nem AZ a Fidesz. De hogy ennyire?!

Emlékszünk még Bogár László professzor úrra? Vagy három éve szajkózza - a választások előtt az újonnan felálló kormány egyik első feladataként jelölte meg -, hogy az államadósság problémakörét azonmód újra kellene tárgyalni, különben egész egyszerűen beledöglünk. És nemcsak mi, de még az ükunokáink is. Erre gyün a ,,forradalmár-miniszterelnök" és aszongya, hogy szó sem lehet róla, mert az adósság újratárgyalásának még a felvetése is hatalmas veszélyeket rejt magában.

Na, ez volt az a pont, ahol a panamán ért és a Célpont által lebuktatott vidéki polgármester először vonná fel gyanakvóan a szemöldökömet és mondaná azt, hogy ,,Ácsi gitár"!

A második pillanat meg talán akkor jönne el, amikor elolvasná az alábbi hírt:

Ifjúsági olimpia: Elfogadták Schmitt Pál javaslatát


Jacques Rogge, a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) elnöke és a szingapúri Ifjúsági Olimpia szervezőbizottsága elfogadta Schmitt Pálnak, a Magyar Köztársaság elnökének az eredményhirdetés protokolljával kapcsolatos javaslatait.

A Köztársasági Elnöki Hivatal csütörtöki tájékoztatása szerint a játékokon résztvevő csapatok vezetőit már értesítették is arról, hogy a versenyek eredményhirdetésekor a sportolók nem vihetnek magukkal személyes tárgyakat, feliratot, kabalafigurát és zászlót.

Schmitt Pál a NOB magyar tagjaként ezzel a javaslattal kívánta megóvni az Ifjúsági Olimpia eredményhirdetésének rendjét, különös tekintettel az esetleges túlzó nacionalista megnyilvánulásoktól.

A köztársasági elnök elmondta, hogy a győztesek és helyezettek nemzeti hovatartozása egyértelműen megállapítható, mert bemondják országuk nevét, tiszteletükre felvonják a nemzeti lobogót, elhangzik a nemzeti himnusz, valamint az egyenruhájukon is feltüntetik országuk címerét.

Schmitt szerint az ifjúsági ötkarikás esemény célja nem a nemzetek vetélkedése, hanem a világ fiataljainak nemes megméretése a sporton keresztül, és hogy mindemellett egymást tiszteletben tartva, barátságokat kötve, jobban megismerjék egymást.

Csütörtökön Schmitt telefonon gratulált Molnár Zoltánnak, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) főtitkárának abból az alkalomból, hogy Dudás Eszter triatlonista megszerezte Magyarország második aranyérmét."

Forrás: http://www.inforadio.hu/hir/sport/hir-373718

Először azzal jönnek, hogy szó sem lehet az adósságrendezésről, mert hatalmas veszélyekkel jár! Másodszor meg a túlzott nacionalizmus veszélyétől óv minket az ,,ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit, de annyira azért mégsem" típusú hazafiasságot és nemzeti érzelmeket felvonultató újdonsült köztársasági elnök.

Mi ez? Amolyan magyarkodás polgári módra?

Kendtek értik ezt? Mer' én nemigen.

Persze, az alapfelállás mindenki számára világos, rühellik a JOBBIKOT. Tiszta sor. Elvégre mégiscsak furcsán venné ki magát, ha nem a szavazófülkékben lezajlott ,,forradalom" eredményeként kétharmados parlamenti többségre szert tevő polgári pártszövetség lenne a legnemzetibb széles e hazában, hanem holmi jöttment, szélsőséges figurákkal is lepaktáló radikális bagázs. Hát ez aztán mán végképp tűrhetetlen!

De azon azért már csak fennakad a magamfajta, a nép egyszerű soraiból származó, adófizető barom státuszában leledző bérrabszolga is, hogy egy olimpiai bajnok tesz ilyen javaslatot. Pár évvel ezelőtt a foci vébé kapcsán dobta be valamelyik eszement barom, hogy hát tulajdonképpen nincs is szükség nemzeti válogatottakra, mert az a nacionalizmus életben tartását szolgálja. Azzal a röpke gondolattal, hogy akkor tulajdonképpen értelmét veszti a világbajnokság kifejezés, senki sem foglalkozott.

Arra az apró momentumra meg aztán végképp ne is pazaroljuk a drága időt, hogy a politikai gyorstalpaló szamárlétráját pillanatok alatt megmászó karrierdiplomatánk a felemásra sikeredett kettős állampolgárságról szóló törvénykezés után dobta be kis ötletét a politikai uborkaszezon állóvizébe, unaloműző fodrozódás gyanánt, ha élhetek ezzel a halmozott képzavarral.

No, mármost az imídzsváltáson átesett kollégiumi szobatárstól az elképesztő baromsággal előrukkoló, kormányülésekre ellátogatni szándékozó köztársasági elnökig bezáróan mind azt a látszatot látszanak alátámasztani, hogy EZ a Fidesz bizony nem AZ a Fidesz. Érdekes dolog ez, hiszen az ország egy emberként várta, hogy végre fellélegezhessen és véget érjen a nyolc szűk esztendő posztkommunista, magánszocializmusba hajló vadkapitalista vircsaftkodása, és amikor végre eljött a várva várt pillanat, valahogy nem tudunk igazán örülni.

De minek is tudnánk annyira örülni? Mitől is tudnánk annyira örülni. A szar szinte már teljesen ellepett bennünket, hál' Istennek, gyakorlatilag az utolsó utáni pillanatban húztak ki bennünket annál a szalmaszálnál fogva, amin eddig a levegőt vettük, és mi valahogy mégsem vagyunk maradéktalanul boldogok.

Ilyen van?

De hát mitől is lennénk azok? A könyvelőd rögtön közli veled, hogy Viktor Viktor egyik első intézkedése nyomán mennyit fogsz bukni az alkalmazotti kedvezmény megszüntetésével. A rézangyalát! A Kósa-Szijjártó gumicsont-duót most egy elegáns Kiss bácsi-féle mozdulattal ,,ugorgyuk át", túl értékes a tisztelt Olvasó ideje és energiája, hogy akárcsak egy árva szót is pazaroljunk rája.

No, de! Emellett a kis ötletbörze mellett, amit Pali bátyánk bédobott a nagyérdemű elé, azér' mán csak ne menjünk el szó nélkül! Most mondják meg nekem, de őszintén, magyar ember az ilyen?! Olimpiai bajnok az ilyen? De legalábbis milyen olimpiai bajnok az ilyen?

Kendtek értik ezt? Mer' én nemigen.

Túlzó nacionalista megnyilvánulás, ha valamelyikük magával viszi a koronáscímeres nemzeti trikolórt? És ha annak számít, mármint túlzónak, vajon mennyire túlzónak? Csak kicsikét, közepesen súlyosnak, vagy egyenesen pofátlan, a többi nemzetet vérig sértő sulyokelvetésnek?

Néhány alkalommal kifejtettem gondolataimat annak kapcsán, milyen felmérhetetlen károkat tud okozni, amikor a gyarló ember önnön esendőségét figyelmen kívül hagyva a Jóisten babérjaira tör, és önhatalmúlag a Teremtő valamint a természet által alkotott törvények fölé helyezi az írott jog betűjét. Csak baj származik belőle. A könyv népének nevezett társaság az írott történelem során ezt a hibát a kelleténél jóval többször követte el.

Most is ez jutott eszembe, amikor Scmitt Pál javaslatáról és annak elfogadásáról szóló hírt olvastam.

,,A köztársasági elnök elmondta, hogy a győztesek és helyezettek nemzeti hovatartozása egyértelműen megállapítható, mert bemondják országuk nevét, tiszteletükre felvonják a nemzeti lobogót, elhangzik a nemzeti himnusz, valamint az egyenruhájukon is feltüntetik országuk címerét."

Tudom, hogy ezt is már leírtam párszor, Woody Allen ,,Agyament Harry" című filmjében - melyben Billy Cristal formálja meg kitűnően a sátánt - az ügyvédek külön szintet kaptak a pokolban. Rögtön ez jutott az eszembe. Mindent meg lehet magyarázni, meg lehet indokolni szépen, érvekkel körülbástyázva, mintha csak valamiféle ügyvédi magyarázkodást, vagy mindenre kiterjedő, apró betűs részekkel teletűzdelt több tízoldalas banki szerződést olvasnánk arról, hogy mit miért nem lehet. Mármint neked, ügyfélnek, állampolgárnak stb., és mi az, amit veled megtehet az állam, a bank stb. Látjuk a betűket (az apró-betűs részhez Carl Zeiss optika igénybevétele javallott), tudatában vagyunk, hogy magyarul írták, el is tudjuk olvasni, csak éppen nem értjük!

Nem értjük, mi végre az egész. Nem értjük, miért az áll elő ilyen ostoba és szükségtelen javaslattal, mint aki előállt egy ilyen ostoba és szükségtelen javaslattal. Az abszurdum non plusz ultrája.

Sokak talán szóra sem tartják érdemesnek a probléma felvetését, hiszen hiányzik belőle a mostanság oly divatos, és sajnos honfitársaink jelentős részét megfertőző, eredetileg a magyarokra egyáltalán nem jellemező, áras népek szemléletmódja, azaz a károkozás tulajdonképpen nem forintosítható. De abban azért ugye mindannyian egyetértünk, hogy sok olyan dolog van, ami fontosabb a pénznél? Hát ezért bátorkodtam szóvá tenni újdonsült köztársasági elnökünk megmozdulását.

Meg aztán gyakorta hallani manapság olyan szirénhangokat, természetesen nem EU-konform forrásokból és természetesen a pálya széléről - a pálya alatt értsd a Törvényhozás Házát (gyengébbek kedvéért a Parlamentet, még gyengébbek kedvéért az Országgyűlést) -, hogy hát ez a bagázs csak színében más, az ,,A" helyett a ,,B" projektet hajtja végre, mely szerint most mán nem muszáj, hogy a szar teljesen ellepjen bennünket, innentől most mán kidughassuk a fejünket is belőle, hogy lélegzethez jussunk, de az utasításokat, na azokat ugyanonnan kapják. Csodálkozunk, hogy vannak ilyen szirénhangok? Csodálkozunk, hogy manapság már nem tudunk csak úgy legyinteni ezekre a szirénhangokra? Ne csodálkozzunk!

Jó Ha Figyelünk!

Pali bátyánkra is, a pártjára is, nehogy palimadárnak nézzenek bennünket, és a végén már (túl)késő legyen!

,,eszmélnél, de eszme csak övé jut eszedbe,
néznél, de csak azt látod, mit ő eléd varázsolt,
s már körbe lángol erdőtűz gyufaszálból,
mert amikor ledobtad, el nem tiportad;

s így rád is ő vigyáz már, gyárban, mezőn, a háznál,
s nem érzed már, mi élni, hús és kenyér mi,
mi szeretni, kívánni, karod kitárni,
bilincseit a szolga maga így gyártja s hordja;
ha eszel, őt növeszted, gyermeked neki nemzed"

(Egy mondat a zsarnokságról - részlet)

Isten áldja Magyarországot!


1 öntudatos pécsi polgár


www.johafigyelunk.hu

Nemzeti InternetFigyelő

Forrás: internetfigyelo.wordpress.com

http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=70781
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Kampusch-ügy mint a demokrác
  2010-08-30 21:09:13, hétfő
 
  A Kampusch-ügy mint a demokrácia cáfolata


Az osztrák pedofil ügy, az elrabolt Natascha Kampusch esete kapcsán már tényként kezelik, hogy az akkor tíz éves kislánynak azért kellett nyolc évig szenvednie az elrablója által épített bunkerben, mert a hatóságok politikai okokból eltussolták az ügyet és akadályozták a nyomozást.

A közelmúltban előkerült akták alapján az elkövetőt pár nappal a kislány eltűnése után megállították a rendőrök, mert a leírás illett a gépkocsijára. Akkor egy civil tanú és egy rendőr is Priklopil ellen vallott. Ezt a rendőrség felső utasításra nem vette figyelembe, mivel a regnáló hatalom el akarta kerülni a botrányt a választások előtt. Tehát a legsúlyosabb megítélés alá eső bűncselekményt politikai okokból nemhogy eltussolták, de ahhoz bűnsegédletet nyújtottak.

Az eset teljes mértékben igazolja a ,,Teret az igazságnak!" szlogenű akciónkat. A politika a legaljasabb szintre süllyedt, bűncselekményeket tussolnak el, akadályozzák a nyomozást, gyilkosokat és pedofilokat hagynak szabadon garázdálkodni, politikai taktikázás miatt.

Az esetnek (eseteknek) még egy velős mondanivalója van: újabb érv a váltógazdaságos parlamentáris demokrácia ellen. A meghatározott időnkénti pártcserés választások a haladást ellehetetlenítő ciklusonkénti ide-oda rángatás értelmetlensége és országromboló hatása mellett más súlyos következményekkel is járnak. A nemzetérdek és a nép helyett önmagukat szolgáló pártok érvényesülésükért bármire képesek!

A parlamentáris demokrácia egyenlő az elszabadult és hatalmilag támogatott bűnözéssel (amit az erősödő bűnözési hullám tesz egyre súlyosabbá és nyilvánvalóbbá), lerövidítve: a demokrácia gyilkosság és pedofília! Leegyszerűsítés és demagógia? Lehet. Csakhogy ez a valóság!

Bükkfalvi Roland - Jövőnk.info
2010. augusztus 30. - 14:37


http://jovonk.info/2010/08/30/kampusch-ugy-mint-demokracia-cafolata
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/23 oldal   Bejegyzések száma: 224 
2010.07 2010. Augusztus 2010.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 224 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.