Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
Több mint ötven jegyzőkönyvet
  2009-07-02 23:13:18, csütörtök
 
  Több mint ötven jegyzőkönyvet hamisítottak meg a lekapcsolt sünök


16 rendőr és 5 segítő ellen indult eljárás korrupció miatt.
hubatka, cs, 2009/07/02 - 22:22

Korrupcióval vádolt autópályarendőrök ellen indul bírósági eljárás a miskolci nyomozó ügyészség vádemelése nyomán. Az ügyben két évig nyomoztak, ezután 16 rendőr és 5 segítőjük ellen emeltek vádat.


21 ember ellen emelt vádat a miskolci nyomozó ügyészség korrupció miatt, közülük 16 rendőr. A vádemelés két évig tartó nyomozást követett - közölte Martossy György, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség szóvivője. A vád szerint az érintett 16 rendőr több mint ötvenszer hamisította meg a rendőri jelentéseket, vagy a helyszíni baleseti szemle jegyzőkönyveit.

A rendőröket kötelességszegéssel elkövetett hivatali vesztegetéssel és közokirat-hamisítással vádolják, a velük együttműködő vállalkozókat és alkalmazottaikat vesztegetéssel és csalással. Előbbiek 5-15 év, utóbbiak több mint 7 év börtönt kaphatnak, ha a bűnösségük bebizonyosodik. Mindannyian szabadlábon védekezhetnek.

(origo.hu, barikad.hu)


http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_07_02_tobb-mint-otven-jegyzokonyvet-hami sitottak-meg-a-lekapcsolt-sunok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kósa Lajos és a hazaárulás
  2009-07-02 23:10:33, csütörtök
 
  Kósa Lajos és a hazaárulás
2009.07.02. 00:23

Részlet Kósa Lajosnak és Botka Lászlónak a Hetiválaszban zajlott vitájából:

Kósa: [Az IMF hitelnél] önként vállaltátok, hogy csökkentitek a magyar mezőgazdaság nemzeti támogatását. Ez, már megbocsáss, de gyakorló hazaárulás.

Botka: 2002-ben a Fidesz-kormány lezárta a mezőgazdasági fejezetet az uniós tárgyalásokon, elfogadva, hogy a magyar gazdák nem kapják meg a normatívát. A szocialista kormány 2003-ban újra felnyitotta a fejezetet, és belevetette, hogy kiegészítő támogatást adhatunk a gazdáknak - ha nem tette volna, egyáltalán nem részesülhettek volna hazai támogatásban. Ennyit a hazaárulásról.


http://fideszfigyelo.blog.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A gyilkos Benes magyar és néme
  2009-07-02 23:06:14, csütörtök
 
  A gyilkos Benes magyar és német áldozataira emlékeznek az Árpád-sávos zászlós templomban
2009. július 02. 17:00

HunHír.Hu-információ

A Budapest Szabadság téri Hazatérés Templomában2009. július 05-én, most vasárnap a délelőtt 10.00 órakor kezdődő istentisztelet keretében emlékeznek a máig érvényben lévő rasszista Benes-dekrétumok áldozatairól.

A megemlékezésen beszédet mond ifj. Hegedűs Loránt, Murányi Levente, Erich Högn, Rüdiger Stöhr, Horst Rudolf Übelacker, a Szudétanémet Kezdeményezés vezetői.

http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=20785
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eljött a csendőrség ideje!
  2009-07-02 22:58:37, csütörtök
 
  Eljött a csendőrség ideje! -Beszélgetés Szilárd Istvánnal, a Magyar Gárda alapítójával
2009-07-02 10:15 barikád.hu


Két év távlatából kijelenthető: az országos hálózattal rendelkező Gárda átalakította a magyar közéletet. A biztonságát féltő polgárok áldják a nevét, a bűnözők viszont rettegnek tőle. Ereje átlépni látszik a kritikus küszöböt, így alkalmassá válhat arra, hogy újjászervezze a régen hiányzó csendőrséget. Ennek esélyeiről az egyik alapítót, a katonaembert kérdeztük, aki nem fél beszélni: szót ejt kisebbségi bűnözésről, fegyveres képzésről, de a Rongyos Gárdáról is.

Napjainkban a vidék Magyarországán élők húsba vágó módon tapasztalják, mennyire nehéz megmaradni a bűnözés sújtotta falvakban, valamint hogy mekkora érték a közbiztonság. Hogy érzi, a Gárda képes visszacsempészni a nyugalmat a polgárok életébe?

Tisztázzuk: a Magyar Gárda azért válhatott ilyen fontos belpolitikai tényezővé, mert a társadalom védekezőképességét szinte teljesen tönkretették. Ez a nagypolitika tetteinek köszönhető, utolsó markáns lépése pedig a kötelező sorkatonaság leépítése, majd megszüntetése volt. Történelmi, nagyon nehezen jóvátehető bűn, hogy az SZDSZ e köré eufórikus hurráhangulatot körített 1918-ra jellemző, Linder Béla-i módon. Pedig arról van szó, hogy ebből kifolyólag nem tudjuk teljesíteni alkotmányos kötelezettségünket, a haza védelmét. Sokakkal hitették el, hogy a hadsereg egy felesleges, drága valami. Csakhogy annak közvetlen haszna nem látható addig, amíg nem áll elő szükséghelyzet.
Sajnos az egész leépítési folyamat odáig vezetett, hogy mára honfitársaink egy jó része nem képes megvédeni a saját környezetét, saját faluját, de bizony a saját családját sem. Ezért jelent nemzetbiztonsági veszélyt a teljesen elharapózott kisebbségi bűnözés, hiszen korábban azért adottak voltak az ezzel szembeni védekezés alapjai és lehetőségei.

E szorító űrbe tört be a Magyar Gárda.

Valóban, pontosan akkor, amikor a nemzetben gondolkodók tömegével jöttek rá, hogy nem csak a fizikai, de kulturális értékeinket, kincseinket sem védhetjük meg, ha nem teszünk valamit, ha nem szerveződünk. Ezért valami isteni csoda folytán találkozott a tíz alapító, tíz különböző helyről érkezett, különböző területekhez értő személy. A hivatalos vonalvezetéstől semmit sem vártunk, ezért is meglepő, hogy a várakozásokat messze meghaladtuk az elért célok tekintetében. Nem gondoltuk volna, hogy alig két év elteltével országos hálózatunk lesz, mintegy háromezer avatott gárdistánk, a következő ünnepségen pedig további ezernyolcszázzal gyarapodik a létszám! Ami azonban ennél is fontosabb, hogy a Gárda térnyerésének, láthatóságának köszönhetően a társadalom önvédő reflexe kiélesedett, végre kijelenthető: sok helyütt az emberek már nélkülünk is, maguktól képesek megfogni a munka végét és megvédeni azt, ami a miénk, ami magyar. Az országot járva kézzelfogható a felkiáltás: szükség van a szervezet tevékenységének szélesítésére.

Milyen szempontok mentén?

Az első irányelv szerint a gárdisták mennyiségét tekintve akartuk átlépni a kritikus küszöböt. Ez sikerült, így most már abszolút a minőségre helyeztük a hangsúlyt. Célunk, hogy a már felavatottakból fejlődjön ki egy jól képzett vezető réteg, egy olyan belső mag, amely konkrét védelmi feladatokat is képes ellátni. Csak így érhetünk el szintlépést, és képezhetjük alapját a Vona Gábor által már beharangozott önkormányzati rendőrségnek, más néven csendőrségnek, amit igenis újjá fogunk szervezni!

Pár szóban elevenítsük fel: miért volt képes a csendőrség kivételes hatásfokú bűnüldözésre?

A legnagyobb erénye egyértelműen az volt, hogy miközben katonai szervezeti körülmények között élte világát, a nép legalsóbb sejtjeiből kinőve, helyi szinten volt képes azonnali válaszreakciókra. Ez óriási előnyt nyújtott a mai rendőrséggel szemben, azzal ugyanis pont az a baj, hogy túlzottan központi irányítása miatt parancsuralmi rendszer szerint működik, de fogalma sincs arról, hogy a kis társadalmi közegekben mi történik, így reagálni sem képes. Ezzel szemben az alulról építkező csendőrség képes volt helytállni bárkivel szemben: ha kellett, a betyárokra csapott le, de nem kímélte a kisebbségi bűnözőket sem. Így tehát kordában tudta tartani azokat a csoportokat, amelyek képtelenek voltak beilleszkedni az adott mikrokörnyezetbe. Ez viszont azért volt lehetséges, mert az említett környezet minden rezdülését ismerték, tudták, hol érdemes keresni az eltulajdonított javakat, de a tolvajokat is. Emellett a csendőrök egy nagyon szigorú belső rend szerint éltek, ami garantálta, hogy bár teljes mértékben helyi érdekeket szolgáltak, mégsem váltak lekötelezettjeivé semmilyen erőnek, legyen az országos vagy helyi.

Ez a szigor, ez a rend hiányzik ma a vidék Magyarországáról.

Éppen ezért a Magyar Gárda becsületkódexe kísértetiesen hasonlít a csendőrség parancsolatára - ez nem véletlen. A gárdisták ennek tudatában jelentkeznek a szervezetbe, és ez a hatalmas belső erő teszi lehetővé, hogy külső anyagi támogatók nélkül is képesek legyünk gyors reagálásra, az ország bármelyik pontján, segítve a nélkülözőket, de saját bajtársainkat is. Az sem véletlen, hogy a média hangulatkeltésével ellentétben a megjelenésünkre adott társadalmi, lakossági reakció szinte kivétel nélkül pozitív.
Természetesen akadnak gondjaink is: nehéz kiépíteni egy szakmailag is tökéletesen felkészült vezető réteget, így a gárdisták minőségi képzése halaszthatatlan feladat. Az sem titok, hogy konkrétan mire gondolok: a kiképzésre. Módszertani szinten nagyon jó tankönyveink és központi kiképzési tervünk van, ami nem áll meg az alaki masírozásnál. Egyre több helyen tudunk lőgyakorlatokat szervezni, valamint konkrét védelmi akciókra is felkészülünk. Ebben semmi különös nincs: így zajlik ez számos EU-tagországban, ahol több, a miénkhez hasonló szervezet működik minden probléma nélkül. Fontos tudnunk, hogy a haza védelme nem csak területvédelmi feladatokat jelent. Például Ausztriában és Svájcban a tartalékosok első feladata a saját falujuk vagy városuk megvédése, és csak ezt követően az ország határainak védelme!

Mérhető a tevékenységük az elszakított országrészeken is?

A Magyar Gárda nevében is megtalálható identitása: nem állunk meg a csonka ország határain. Ma is számos elcsatolt részről származó avatott gárdistánk van, azonban az ő tevékenységük egyelőre a csonka országi szakaszokban kerül kifejtésre. De az igények óriásiak, így munkánk hatáskörének kiterjesztése mindenképpen várható.
De a kulturális missziókat is egyre szélesebb körben terjesztjük: nem telik el hét, hogy ne szerveznénk véradást, hadisírgondozást, de demonstratív módon támogatunk egyházi ünnepeket, és kulturális rendezvényeket is szervezünk. Szerencsére az utóbbi időben ritkán szembesültünk természeti katasztrófákkal, de ilyen esetekben is rendelkezésre állunk.

Ön nem csak a Magyar Gárda hírvivője, hanem egy másiké is...

A családi történetünk valóban érdekes, hiszen drága nagyapám, aki Nyitrán élt a trianoni katasztrófa idején, mikor elhagyni kényszerült a Felvidéket, azonnal jelentkezett a Rongyos Gárdába. Hivatásos tisztként, amint lehetett, azonnal fegyvert fogott. Részt vett Sopron védelmében, majd a Lajtabánsági Köztársaság kikiáltása körüli harcokban. Sopron visszakerülése után tevékenységük arra koncentrálódott, hogy az új határokon átszivárogva megbosszulják a magyarságot ért atrocitásokat. Ez a gyakorlatban azt jelentette, hogyha hírt kaptak ilyesmiről, az éj leple alatt átlépték a határt, lecsaptak, majd visszaszivárogtak a biztonságba. Ennek sikerét csak a Rongyos Gárdát jellemző rendkívüli vasfegyelem tette lehetővé. 1936-ban, az utolsó bevetése során tűnt el, valószínűleg a szlovák karhatalomnak esett áldozatul. Mégis, ez a mártíromság mutat példát nekünk napjainkra is, a Magyar Gárdát pedig úgy kívánjuk szervezni, hogy a hősök méltó utódait nevelje ki.

"Megjelent a Kárpátia c. havilapban."

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Parlamenti brazilizátor
  2009-07-02 22:53:37, csütörtök
 
 


Parlamenti brazilizátor


2009. július 1., szerda - 12:08
Szerző: Szebb Jenő

Címkék: humor
Napokon keresztül rágódott a média a parlamenti szappanopera legújabb fejezetén. Tudniillik azon, hogy Dávid Ibolya gyakorlatilag felajánlotta a maga és pártja szolgálatait Orbán Viktor számára, aki viszont arra a kérdésre, hogy elfogadja-e Dávid Ibolya felhívását az összefogásra, úgy válaszolt: "Sose voltam még ilyen helyzetben, mindig én kértem meg a hölgyek kezét; még olyan nem volt, aki rám akarta volna magát erőltetni. Ez egy új helyzet. Szoknom kell."

Egyes balliberális megmondóemberek szerint ezzel Orbán Viktor egy normális országban egycsapásra ki is írta volna magát a közéletből. Nos, igazán nem szeretnék Orbán fogadatlan prókátorának szerepében tetszelegni, de nem tud nem eszembe jutni a kérdés: Vajon ugyanezen balliberális megmondóemberek miért nem hörögtek akkor, amikor az ő főnökük az öregecskedő feleségek lecseréléséről elmélkedett, vagy amikor kijelentette, hogy a választás nem szépségverseny?

Mindenesetre jó hírünk van a Szebb Jövő olvasói számára. Az elkövetkezőkben nem kell a médiára hagyatkozniuk, ha parlamenti szappanoperáról akarnak olvasni, sőt! Akár saját politikai szappanoperát is gyárthatnak maguknak. Ehhez nem kell mást tenniük, mint felkeresni a Brazilizátor nevű szappanopera-generátort, és bepötyögni a kívánt neveket. Aztán rákattintani a Mehet gombra, s máris elősorjáznak az alábbiakhoz hasonló fejezetek, afféle tévéújságos összefoglalók formájában. Íme:

1. rész

Gyurcsány Ferenc megtudja, hogy letartóztatták az apját, és hazautazik, eközben Keller László is Buenos Airesbe készülődik. Áder János erőszakoskodik Gurmai Zitával, aki erénye védve majdnem megöli a fiút. Draskovics Tibor nyomozni kezd Kósa Lajos után. Kövér László és Szíjjártó Péter követik Keller László útját Barilochéban, de Göncz Kinga meglátja Kövér László arcát, ezért taktikát kell váltaniuk. Szekeres Imre vissza akarja kapni a kompromittáló felvételeket Horn Gábor fiókjából. Lendvai Ildikó bevallja anyjának, hogy gyereket vár.

2. rész

Veres János és Kóka János el akarnak utazni, de a reptéren közlik velük, hogy nem hagyhatják el az országot. Dávid Ibolya megtudja, hogy nem örökölt semmit, mert az apja, Boross Péter nem írta alá a hozzájárulási nyilatkozatot a házassága előtt. Gyurcsány Ferenc Kuncze Gábor esélyeit latolgatja az elnöki posztra. Lendvai Ildikó úgy dönt, hogy nem áll Orbán Viktor és Dávid Ibolya szerelme beteljesedésének útjába. Herényi Károly be akarja vallani az igazat, de Horn Gyula balesete megakadályozza ebben.

3. rész

A házban is mindenki Szili Katalin ellensége. Megfenyegetik, hogy ha nem fizet, mindent meg fog tudni egy újságíró. Orbán Viktor továbbra is ellenséges. Horváth Aladár úgy dönt, hogy véget vet a színjátéknak, és Lendvai Ildikó találkájára siet. Bajnai Gordon megkéri Fodor Gábor kezét. Pokorni Zoltán mindent tisztázni akar apja előtt. Lendvai Ildikó felajánlja Hunvald György kijuttatását a börtönből, ha aláír egy nyilatkozatot, melyben őt teszi meg a Mitral-részvények tulajdonosának. Kuncze Gábor próbál beszélni a feleségével, Magyar Bálinttal, de az csak a válásra tud gondolni.

4. rész

A lázadó fiatal leányka, Göncz Kinga mostanra gyönyörű ifjú hölgy lett, akinek természete semmit nem változott. Ellenőrzi az ügyvédnél, hogy a kislány apja aláírta-e a hivatalos papírt, hiszen lánya fiatalkorú. Húsz évvel később, amikor Limába költözik, két vágya van: megtalálni a szüleit és megtalálni az igaz szerelmet. Demszky Gábor alkut köt a rendőrséggel. Magyar Bálint rémtettének emléke elkíséri Göncz Kinga egész életét. Kolompár Orbán tombol a dühtől. Kóka János Dávid Ibolya meghívására a De la Torre-házba költözik.

5. rész

Kósa Lajos és Dávid Ibolya összebeszélnek, hogy másnap reggel titokban elutaznak. Herényi Károly elintézi, hogy Göncz Kinga néhány napig Orbán Viktor lakásán lehessen. Göncz Kinga nem képes feldolgozni a megpróbáltatásokat. Herényi Károly és Dávid Ibolya találkozik. A fiatal lány azonnal rabul ejti a férfi szívét. Tóbiás József megpróbálja elintézni Zuschlag János szabadlábra helyezését, de nem jár sikerrel. Lendvai Ildikó feltűnően jókedvű, amióta Simor András megállapodott vele. Sajnos, a tragédiát nem tudja megakadályozni. Herényi Károly Orbán Viktor és Dávid Ibolya összeboronálásán fáradozik. A két szerelmes végre egymásra talál.

6. rész

Orbán Viktor gyanakodva figyeli, miként akarja Bajnai Gordon Gyurcsány Ferenc csapdáját felállítani. Botka László gyanúsnak tartja, hogy Dávid Ibolya már nem sántít, és ezt Ujhelyi István tudomására hozza. Lendvai Ildikó elmegy az újabb találkozóra, hogy Gyurcsány Ferenc magyarázatot adjon neki. Oszkó Péter bulit rendez az új lakásban, és egy szék lerepül az emeletről. Mindenki azt hiszi, Horn Gábor dobta le, és az egyetlen szemtanú, Zuschlag János hallgat. Mohácsi Viktória a paptól kér tanácsot, hogyan éljen s öltözködjön, ha mihamarabb férjet szeretne találni magának.

7. rész

Herényi Károly úgy akarja megszerezni Dávid Ibolya vagyonát, hogy Demszky Gábor segítségét kéri: vegye feleségül a lányt. Demszky Gábor azzal nyugtatja meg, hogy másnap szól Gergényi őrnagynak. Szekeres Imre leissza magát bánatában. Keller László egyik embere poloskát helyez el Oszkó Péter villájában. Gurmai Zita kételkedik benne, hogy Boross Péter valaha is elfogadja nővéreként. Bajnai Gordon esztelen költekezésbe kezd.

További fejezetek: Brazilizátor

Jó szórakozást!

http://szebbjovo.jobbikdebrecen.hu/node/302
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bajnai kicselezte Orbánt: nem
  2009-07-02 22:50:11, csütörtök
 
  Bajnai kicselezte Orbánt: nem lehet eltörölni az ingatlanadót!


itthon@hetivalasz.hu
2009.07.02.

Hiába akarja a Fidesz hatalomra kerülése után eltörölni az ingatlanadót, Bajnai Gordon csele miatt aligha tudja majd megtenni. Az ingatlanadót ugyanis nem a következő évben, hanem a tárgyévben kell befizetni: első alkalommal jövő év május 20-ig kell átutaltatni az összeget.

Mindez azt jelenti, hogy ha nem lesznek előrehozott választások, akkor fizetnünk kell. A rendszerváltás óta ugyanis leggyorsabban az Antall-kormány idején alakult meg a parlament, de hasonló helyzetben még nekik sem lett volna idejük eltörölni az ingatlanadót.

Alapos tévedésben vannak azok, akik úgy vélték, a személyi jövedelemadóhoz hasonlóan a 2010-es évre vonatkozó ingatlanadót is csak 2011-ben kell bevallani. A Pénzügyminisztérium tájékoztatása szerint az ingatlanadót a tárgy év, vagyis először 2010. május 20-ig kell befizetni.

Ha nem lesznek előrehozott választások, akkor az új kormánynak nem lesz ideje az ingatlanadó azonnali eltörlésére, tehát 2010 májusában minden érintettnek, lényegében a fővárosban és a megyei jogú városokban átlagos méretű saját házzal rendelkezők zömének fizetnie kell majd. Budapesten emellett a kerületek mindegy felében-harmadában már a 100 négyzetméter alatti új építésű társasházi lakások tulajdonosainak is adózniuk kell.

Az Alkotmány szerint ugyanis 2010. áprilisban vagy májusban kell kiírni a választásokat, legkorábban április negyedikén vasárnap járulhatunk az urnák elé. Az ingatlanadó eltörléséhez viszont előbb meg kellene alakulnia az új parlamentnek, ezt a rendszerváltás óta még egyszer sem sikerült áprilisban megtenni, hiszen a választások kétfordulósak, és a jogorvoslatokra is időt kell hagyni.

Legkorábban 1990-ben állt fel az új ház, akkor május másodikán, legkésőbb pedig 1998-ban, június 18-án. Ha most is a sietősebb tempót sikerül tartani, és már az első lehetséges alkalommal elfogadják a sürgős tárgyalásról szóló javaslatot, akkor sem lehet 18 nap alatt végigerőltetni a törvény módosítását, és még ki is hirdetni az új jogszabályt.

Ha a Fidesz nem talál alkotmányos megoldást, akkor a Bajnai-csel sikeres lesz, és az új ügyvezető kormányfő jövőre semmit sem tehet az ingatlanadó ellen. De a parlament által hétfőn elfogadott ingatlanadóról szóló törvény más kellemetlen meglepetéseket is okozhat azoknak, akik csak a lakásuk vagy házuk vételára alapján azt gondolkodják, nekik nem kell fizetniük: ez akkor sem biztos, ha törvény mellékletében szereplő táblázatban meghatározott négyzetméter ár alapján a 30 milliós határ alatt vannak, mert legalább ilyen fontosak a szorzószámok is. Ebből pedig majdnem mindenkinek jut néhány.

Az egyetlen menedék: bevallásunkban a tényleges értéket is feltüntethetjük abban bízva, hogy rövidesen úgy is eltörlik az ingatlanadót, és az APEH még akkor sem fog szőrözni, ha az eltérés milliós nagyságrendű. (Az ingatlanadó kiszámításában segít a www.eloszto.hu honlap.)

Kapcsolódó cikkek:

http://www.hetivalasz.hu/cikk/0907/bajnai_kicselezte_orbant
Kiderült: még durvább az ingatlanadó!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az áruló
  2009-07-02 22:45:45, csütörtök
 
  2009. 07. 02. csütörtök

Az áruló
2009-07-02 06:35:26

A MÁV szakadék felé zakatoló szerelvényén, a becsapódás előtt néhány perccel, lecserélték a mozdonyvezetőt. Feladata nem a vonat új pályára állítása, hanem a mozdony áruba bocsátása. A Bajnai-kormány közlekedési minisztere, Hónig Péter új vezetőt nevezett ki a magyar nemzeti vasúttársaság élére. A cél bevallottan az IMF diktálta 40 milliárd forint kiszippantása, az eszköz pedig az állami vagyon áruba bocsátása.

A feladatra alkalmasnak talált személyről, Andrási Miklósról a hírek élén közlik, hogy a Fideszhez köthető. Az egykori Fidesz-alapító és EP-listás ennek tudatában vállalja a MÁV-Trakció és a MÁV-Gépészet kiárulását is tartalmazó akcióterv végrehajtását. Ne tévesszen meg senkit: aki ilyen feladatot vállal, az nem más, mint áruló.

A kormányzat ezúttal valóban kemény kézzel kíván a MÁV szervezetéhez és gazdálkodásához nyúlni. A lapunk birtokába került és a közelmúltban általunk ismertetett háttéranyagból kiderült, a szakértők a cég feldarabolását, az értékes ingatlanok leválasztását és a két forgalomképes leányvállalat eladását javasolják. Csak a vontatást és a karbantartást végző leánycégek eladásából 77 milliárd forintra számítanak.

A kormány elszántságát azért szükséges hangsúlyoznunk, mert korábban a kabinet és a parlamenti többség is rendkívül lágyszívű volt a MÁV támogatási követeléseivel szemben. Ennek hátterében egyes szakértők gazdasági-politikai összefonódást sejtenek. A képlet a következő: a politikusok megszavazzák a MÁV-nak szánt költségvetési forrást, majd az ugyanezen politikusok érdekkörében lévő cégek bejelentkeznek a MÁV-hoz a beruházási pénzekért mint vállalkozók. A kormány úgy tehetne a legtöbbet a MÁV költségeinek visszaszorításáért, ha nem engedné meg, hogy a szocialista és szabad demokrata klientúra élősködjön a vállalat költségvetésén, ha fellépne azért, hogy a MÁV-vezérigazgatóság kádertemető szerepe visszaszoruljon, ha felelősségre vonná azokat, akik az évente 1,4 milliárdos költségű bérirodaházba költöztették a vállalat központját, ha véget vetne a milliárdos nagyságrendű üzemanyaglopásnak. Emlékeztetjük az olvasót, hogy Antal Dániel, a Magyar Vasúti Hivatal egykori elnöke lapunknak azt nyilatkozta: évente 11 milliárd forint közpénz folyik ki korrupciós csatornákon a MÁV költségvetéséből. Ez az összeg az IMF követelte megtakarítás egynegyede.

Andrási Miklós, a MÁV most kinevezett elnöke az SZDSZ-es Kamarás Miklóst, a Kuncze Gábor belső köréhez sorolt üzletembert váltja a poszton. Kamarás fő érdemének tartják, hogy nyélbe ütötte a MÁV Cargo eladását. Azt a leánycéget árulta ki, amelynek vezérigazgatóját bilincsben vitték el a rendőrök kétezer használt vagon illegális értékesítésének gyanújával. Azt a MÁV Cargót, amelynek megvásárlásáért kétmilliárd forint sikerdíjat kapott az osztrák vevőtől Gulya András tanácsadó cége, a Geuronet Bt. Andrási feladata most a MÁV további leányvállalatainak áruba bocsátása. A magyar vontatási cég nem elavult mozdonyai miatt kívánatos falat a terjeszkedni kívánó vasútvállalatoknak. A Cargo új tulajdonosa, az Osztrák Szövetségi Vasút egy korábbi privatizációra készülve vásárolt ötven korszerű mozdonyt, ezekkel bizonyára szívesen ellátná a teljes magyar piacot. Monopolhelyzetbe kerülve nyilván az általa diktált árakon.

Andrási feladata lesz a magyar vasúttársaság ingatlan vagyonának kiszemelgetése is. A MÁV Andrássy úti székháza, csakúgy, mint a megyeközpontokban központi helyen lévő irodaházak, ha nyomott áron is, de talán értékesíthetők a kormányváltás előtt. Utána azonban Andrásinak - akár a többi Gyurcsány- és Bajnai-privatizátornak - el kell számolnia a lelkiismeretével és a magyar nemzeti vagyonnal.

Jámbor Gyula
mno.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elégedettek a köztörvényes meg
  2009-07-02 22:43:19, csütörtök
 
  2009-07-02. 14:30

Elégedettek a köztörvényes megrendelők: Draskovics és Kolompár


Az Országos Cigány Önkormányzat (OCÖ) elnöke és a romaügyekért felelős miniszterelnöki megbízott is üdvözli a Fővárosi Ítélőtábla csütörtöki döntését, amelyben jogerősen feloszlatta a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet. Draskovics Tibor szerint a jogállam nagy győzelme a Gárda feloszlatása. Érdekes módon mindkét patkány köztörvényes bűnöző, az egyik jelen pillanatban is gyanúsított, a másik pedig kétszeres vádlott - ezek mondják meg, mi a jogállam győzelme (és éppen a nemzeti önszerveződés ellehetetlenítését nevezik annak).

Kolompár Orbán, az OCÖ elnöke - aki az elsőfokú eljárásban felperesi oldalon beavatkozó volt az ügyészség által kezdeményezett perben - az MTI-nek a jogerős döntés hírére úgy fogalmazott: a Magyar Gárdát feloszlató bírósági ítélet a jogállam nagy győzelme.
Draskovics Tibor az MTI-nek úgy fogalmazott: jogerősen bebizonyosodott, hogy senkinek nincs joga kikezdeni az állam rendfenntartási monopóliumát, senkinek nincs joga másokkal szemben fenyegető módon fellépni. Hozzátette: ezzel az ítélettel a magyar állam bebizonyította, hogy képes és kész megvédeni magát mindenféle alkotmányellenes törekvéssel szemben.
A tárcavezető bízik abban, hogy ez a döntés fontos figyelmeztetés lesz "mindazoknak, akik a jövőben arra készülnének, hogy önös politikai érdekből kihasználják a társadalomban meglévő feszültségeket".
Kérdésre válaszolva közölte: a feloszlatás ellenére tovább működő társadalmi szervezetek alapítóit, szervezőit a törvény szabadságvesztéssel büntetheti. Hozzátette: ez a bírói döntés, illetve annak indoklása egyértelművé tette, hogy mit lehet és mit nem, és ez iránymutatást adhat a bíróságoknak a későbbi szervezeti, egyesületi bejegyzésekhez is.

http://kuruc.info/r/2/42988/
(MTI nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csak csendben örül a Magyar G
  2009-07-02 22:35:36, csütörtök
 
  http://kuruc.info/r/1/42998/


2009-07-02. 17:19
Csak csendben örül a Magyar Gárda Egyesület feloszlatásának a Zsidesz

A Fidesz nem kívánja kommentálni, hogy a Fővárosi Ítélőtábla csütörtökön kihirdetett ítéletében jogerősen feloszlatta a Magyar Gárda Hagyományőrző és Kulturális Egyesületet.
A Fidesz a törvényesség és a rend pártja - hangoztatták a Jobbik jelmondatát, hozzátéve: Fidesz - politikai szervezetként - eddig sem kommentált, és a jövőben sem kíván kommentálni bírósági ítéleteket.


(MTI nyomán)


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország felkerül az izrae
  2009-07-02 22:25:23, csütörtök
 
  Magyarország felkerül az izraeli utazási és autóklub térképére



Lopakodó bevándorlás?
2009-06-26
Még négymillió magyart kell kiirtani a Világbank elvárása alapján

A Magyar Tudományos Akadémián szeptember 20- 25. között nemzetközi tudományos konferenciát tartottak, ahol a szakértők demográfiai és a nemzetközi vándorlással kapcsolatos kérdéseket vitattak meg. Közismert a hazánkban világviszonylatban is egyedülálló és tragikus népességfogyás, ugyanakkor gombamód szaporodnak a lakóparkok, melynek árait nem a magyar átlagkeresethez mérték. A tudományos konferenciára annak reményében látogattunk el, hogy választ találjunk arra a kérdésre, hogy vajon kikre várnak ezek az ingatlanok.

A budapesti Dob utcában lakók mesélték, hogy naponta többször érkeznek Ferihegyről a repülőtéri kisbuszok a környékre, és sábeszdeklit, kaftánt viselő embereket hoznak, nagy csomagokkal. Elhaladván mellettük, az esetek többségében, nem magyar szót hallani.


Valószínűleg a véletlennek köszönhető, hogy még egyszer sem láttak a környéken olyat, hogy a repülőtéri kisbusz a környékről sábeszdeklit és kaftánt viselő embereket szállított volna nagy csomagokkal a repülőtérre.

Emlékezetes, hogy dr. Grespik László korábban, - még a közigazgatási hivatal vezetőjeként - tett nyilatkozatából kiderült, hogy 2000-ben a távoli négymilliós Izraelből többen akartak nálunk vásárolni, mint a közeli nyolcvanmilliós Németországból.

Ismeretes továbbá, hogy a londoni Jane's kutatócsoport az izraeli kivándorlás célországaként hazánkat jelölte meg.

Ismeretes az is - ahogy azzal már korábban foglalkoztunk -, hogy az ingatlanforgalommal foglalkozó szaklapok és más források egybehangzóan állítják, hogy az utóbbi években közel kétmilliárd dollárt fektettek be az izraeliek hazánkban ingatlanokba.



Feltűnő, hogy a külföldre befektetett izraeli tőke Németországban a legnagyobb, de utána második helyen hazánk áll, ami területileg és létszámát tekintve is lényegesen kisebb annál.

Ma Budapesten egész városrészek vannak izraeli kézben, az izraeli tulajdonosi háttérrel épülő lakóparkokban pedig a becslések szerint százezrek számára épülnek lakások. Közismert az is, hogy a lakóparki lakások árát nem a magyar pénztárcákhoz mérték.



Ráadásul, sajnos tudjuk azt is, hogy világviszonylatban is egyedülállóan magas a népességfogyás, a demográfia helyzete drámainak mondható.

(Emlékeztető egy egyáltalán nem szélsőjobboldali cégtől:
http://www.ingatlanbroker.org/hu/magazin/2008_nyar/izraeli_terhatas )

Így jogos a kérdés: Vajon a fent említett ingatlanokban kik laknak, illetve kik fognak lakni? Szintén a fent említettekből következik, hogy nagyobb annak a valószínűsége, hogy nem magyar állampolgárok, hanem inkább izraeliek.

Ez pedig azt jelenti, hogy nagyszámú izraeli állampolgár vándorol hazánkba.

De vajon mennyi? Megpróbáltam utánajárni, hiszen biztos voltam abban, hogy nekem, mint magyar állampolgárnak, jogom van tudni, hogy miközben tragikusan fogyunk, hány izraeli érkezik hazánkba.

A Magyar Tudományos Akadémián szeptember 20-25. között nemzetközi tudományos konferenciát tartottak.
Az összejövetel első napja a Magyar Demográfiai Nap is volt egyben, a következő napokon pedig a francia nyelvű demográfusok vitatták meg a nemzetközi vándorlással kapcsolatos gondolataikat. Biztos voltam abban, hogy a magyar tudomány fellegvárában rendezett, hazánk demográfiai és bevándorlási kérdéseivel foglalkozó konferencián meg fogom tudni, hogy hány izraeli állampolgár tartózkodik huzamosabb ideig hazánkban.

De tévedtem.. Bármelyik előadást is hallgattam, az "izraeli" szó elő sem fordult:

A külföldiek hazai ingatlanvásárlásairól megtudtam, hogy a sort a németek vezetik, majd jönnek az osztrákok,hollandok és mások, izraeliek nemhogy az elsők között nincsenek, de nem is említik őket.


Próbáltam megkérdezni, hogy van-e valamilyen kimutatás az izraeli tulajdonban lévő lakóparkokról, megtudtam, hogy nincs, de nem is fontos, mert nem számottevő az izraeli tőke az ingatlanpiacon kaptam a választ.

Egy másik előadásból kiderült, hogy a hazánkban letelepedni vágyó külföldiek döntő többségükben az elszakított területekről származó magyarok, pontosan megtudhattam az itt élő vietnámiak vagy afgánok számát, de az izraeliekét nem említették.

Korábban a BM Bevándorlási és Állampolgársági Hivatalának honlapján próbáltam adatokhoz jutni. Mint korábban már említettük, néhány furcsaság figyelhető meg ezen: pontosan felsorolják, hogy hány menekültet fogadtunk be, hányan kértek állampolgárságot, és más hasonló adatokat tartalmaz, feltűnő azonban, hogy a hazánkban huzamosabb ideig tartózkodó külföldiek számát nem közli.



És még egy:
ugyanaz a diagram felsorolja az állampolgárságokat , - izraeli nincs köztük viszont 40 százalék "egyéb"

állampolgárságot jelöl.



"Egyébnek" feltűnően magas ez a szám. A BM illetékesétől a konferencián megtudtam, hogy azért nem szerepel rajta az izraeli, mert elenyészően kis számban tartózkodnak csak hazánkban.

Mivel a gyakorlati tapasztalat és a bevándorlási kérdésekkel foglalkozó illetékesek adatai ennyire ellentmondanak egymásnak, nehéz elhessegetni a gondolatot, miszerint titkosan kezelik az izraeli bevándorlók számát.



De vajon miért? És miért pont az izraeli adatok a titkosak? Miért tudhatom azt, hogy hány vietnámi akar itt élni, és azt miért nem, hogy hány izraeli?



Kénytelen voltam tovább nyomozni, hátha megtudok valamit arról, hogy országunk vezetői hogyan képzelik a tragikus méretű népességfogyás megállítását, illetve szándékukban álle betelepítéssel pótolni a hiányt.

Arra is kíváncsi voltam, hogy amennyiben a betelepítést támogatják, akkor elsősorban milyen ország állampolgáraira gondolnak.

Mivel a legilletékesebb helyen, a Magyar Tudományos Akadémián folyó nemzetközi vándorlással foglakozó konferencián csak annyit tudtam meg, hogy szakembereink általában a bevándorlás mellett vannak, sőt többször is elhangzott, hogy a
bevándorlás jót tesz nekünk.


Megkerestem Kéri Editet, aki egyik szervezője volt a 2000. április 28-i, a Zrínyi Történelmi Egyesület és a Trianon Társaság bevándorlás elleni tüntetésének.

Kéri Edit elmondta, hogy a tüntetést megelőzően a sajtó foglalkozott azzal, hogy 1,8 millió idegen betelepítése oldaná meg a katasztrofális demográfiai helyzetet. Ezt annak idején a Die Zeit is közölte. Kéri Editnek nem kis nyomozás eredményeként tudomására jutott, hogy az UNESCO demográfiai kérdésekkel foglalkozó osztálya egy több száz oldalas javaslatot készített számunkra ezzel kapcsolatban, amelyben
1,8 millió külföldi betelepítését javasolja . A tüntetést a Miniszterelnöki Hivatal előtt rendezték, mivel a javaslat nem került a Parlament elé, hanem a kormány ad hoc bizottságot nevezett ki a Magyar Tudományos Akadémia és a Központi Statisztikai Hivatal munkatársaiból, amelynek feladata volt a tanulmány elemzése. Megtudta, hogy a bizottság 25 emberből állt.

Szintén nem kis nyomozás eredményeként kilencet sikerült azonosítania, némelyik csak kiszivárgott.

Az ismertté vált nevek Kéri Edit szerint arra utalnak, hogy a bizottság tagjainak a szíve nem kifejezetten a jobboldali pártokhoz húzott. - De miért nem a magyar parlament foglalkozik a kérdéssel? tette fel a kérdést.

A tüntetésen akkor elmondtam, hogy a magyarság ilyen nagy veszélyben nem volt még.

Bankokat, földet, pénzt, mindent, amit elvettek tőlünk, vissza lehet szerezni, de, ha kétmillió ember idejön, akkor az nem megy ki.

És miért ad hoc bizottságot hoznak létre? Ez rögtönzöttet jelent, amit 365 napon át csöndben csinál 25 ember. Az miért ad hoc?

Érdekes módon Fekete Gyula húsz éve írja, hogy vészesen fogyunk, mégse hoztak létre ad hoc bizottságot, de amikor az UNESCO tanulmánya ideérkezik, akkor azonnal létrejön egy bizottság emlékszik vissza Kéri Edit. -

Azt akarják, hogy Amerika sorsára jusson Európa-

folytatja. - Az akarják, hogy ne legyenek nemzetek, ne legyen nemzeti érzés, ne legyen határ, szabadon mászkálhasson az összes maffiózó. Azok akarnak nekünk demográfiai adatokat javasolni, akik kiirtották az amerikai őslakosságot?Olyannyira, hogy Kalló Zoltántól tudomásom van egy kanadai néptánc fesztiválról, ahol minden ott lakó felléphetett, csak az indiánok nem.

Kéri Edit elmondta azt is lapunknak amit több más forrás is megerősít
- hogy a Világbank szerint elég, ha 6-7 millióan vagyunk.

Sőt, Horn Gyula egy lakossági fórumon a Fészek Klubban, ahol - több tanú is állítja - azt mondta, hogy Brüsszelben már 1996-ban megmondták nekünk, hogy elég 6 millió magyar- mondja Kéri Edit.

Az említett tüntetésen idősebb Fekete Gyula író, közgazdász is beszédet mondott. Gondolatait a tüntetésről kiadott videokazettáról ismerhetjük meg.

Fekete Gyula szerint a hazai népességfogyás gyorsításának gondolata 56 után vetődött fel, akkor az egyetlen párt kiadta a jelszót: Nem kell ennyi gyerek! Minél több gyerek van ugyanis szerintük, annál kevesebb pénze marad a családnak. Az agitprop munka segítette a magyarok irtását, ugyanúgy, ahogy ma teszi ezt a média nagy része. Sikerrel jártak: a népesség számához viszonyítva 1962-re nálunk született a legkevesebb gyerek.

Az ismert közgazdász és író elmondta a tüntetésen, hogy már 1958- ban elkezdődött a népesség fogyása, 1981 óta 700 ezerrel több koporsó kellett, mint pólya. Az azóta eltelt időszakban a regisztrált abortuszok száma 7 millió volt. Annyi életet pusztítottak el ez idő alatt, amennyi 80 Hirosimának felel meg. Alig emelte fel valaki a szavát ez ellen.




Magyarország felkerül az izraeli utazási és autóklub térképére
Az izraeli utazási és autóklub, a MEMSI, felhelyezi térképére Magyarországot. Az elmúlt héten a MEMSI elnöksége, 10 vezető utazási tanácsadója, a Malév Zrt. helyi képviselete és az MT Zrt. külképviselet-vezetője közös vacsorán találkoztak Tel Aviv-ban, amelyen az MT Zrt. általános Magyarország-, a Malév Zrt. pedig repülőjáratokról szóló prezentációt tartott. A Malév Zrt. a 10 tanácsadó között a helyszínen kisorsolt 4 jegyet Budapestre. A négy nyertes azt a megbízást kapta az elnökségtől, hogy szeptember előtt tegyenek körutat hazánkban, és váljanak igazi Magyarország-szakértőkké. Utazásukon szerzett tapasztalataikat értekezleten fogják megosztani kollégáikkal, és szeptember 1-jén felkerül a MEMSI honlapjára a Magyarország-fejezet. A megnövekedett érdeklődés miatt a MEMSI úgy látta, hogy már komolyabban kell foglalkozni Magyarországgal, nem elég a főváros ismerete. A klub egyik tulajdonosa nemrég járt hazánkban, és beosztottainak elmondta a vacsorán, hogy a kölcsönzött autók állapota, az utak, a szolgáltatások és a szállodák színvonala szinte semmivel nem marad el a nyugat-európai országokétól."


Üdvözli a Tornádó Hírküldő!
Mária országát tönkreteszik, elpusztítják hitvány semmirekellő bitangok rablók.
Feliratkozás a www.tornadohirkuldo.com oldalon.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 23 
2009.06 2009. Július 2009.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 270 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3963
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.