Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Kétoldalú ügynek tekinti az E
  2009-08-24 21:17:03, hétfő
 
  AZ EU-T NEM ÉRDEKLI

SÓLYOM HÍD-MESÉJE

Kétoldalú ügynek tekinti az Európai Bizottság a múlt pénteki magyar-szlovák diplomáciai incidenst - közölte Michael Mann, a bizottság ügyeletes szóvivője hétfőn. Sólyom László államfőt hosszú vita után biztonsági kockázatokra hivatkozva nem engedték be Szlovákiába, egy előre bejelentett látogatásra pénteken. Mann szerint az ügyben az Európai Bizottság semmilyen formában nem érintett. Mann szerint nincs semmilyen specifikus jogszabály az EU-ban a tagállamok közti ilyen konfliktus esetére. Arra a kérdésre, hogy a szabad mozgást biztosító schengeni övezettel miként egyeztethető össze egy államfő határátlépésének megtiltása, a szóvivő nem adott érdemi választ. (MTI)

A tótok (Ficó) azt hazudják, hogy csak egy hete tudták meg Sólyom látogatását. Sólyom hivatala azt állítja, hogy már júniusban tájékoztatták erről a tótokat. Valójában egy éve tudtak már erről a tótok, mert a helyi lapokban ez a szoborállítás megjelent és a tótok sejthették, hogy ezen Sólyom meg fog jelenni. Tegnap az MDF azt nyilatkozta, hogy mindkét részről hibát követtek el. A tótoknak nem lett volna szabad Sólyom útját piszkálni és a magyaroknak meg kellett volna hívni az avatóra Gasparovic szlovák elnököt. Ugyan miért? Ilyen nevetséges ötlet csak a beteg MDF-ből pattanhat ki. A szlovák elnöknek semmi köze nincs ehhez a szoborhoz. Hogy mennyire mesterséges ál-ügyről van szó azt az is bizonyítja, hogy Sólyom 2008. február 11-én II. András magyar király szobrát avatta fel az Észak-Komáromi Európa-udvarban, ahol már egy tucat magyar királyszobor található. Jellemző Sólyom magatartására, hogy akkor a Dél-Komáromi városvezetőkhöz be sem ugrott...

SÓLYOM MEGÁLLT A HÍD KÖZEPÉN

ÉS VISSZAFORDULT

Sólyom László autóval érkezett Komáromba, majd gyalog indult el az Erzsébet hídon, amelynek közepén, de még a magyar oldalon megállt, s sajtótájékoztatót tartott. Hortay Éva, Észak-Komárom alpolgármestere is ott adta neki át a virágcsokrot, amelyet a szobor átadásakor kapott volna meg, s megköszönte a köztársasági elnöknek, hogy támogatta őket.(dunantulinaplo,aug.21

SZÓRAKOZTAK A VIRÁGCSOKORRAL

Tehát a polgármester nőtől kapott egy virágcsokrot Sólyom. Az biztos, hogy amikor 18 óra után pár percel a polgármesternő visszajött a hídról kocsival a szoborhoz (akkor még nem leplezték le), akkor két darab csokrot tett le a szobor tövéhez.


Bejegyezte: glaborka dátum: 7:32


http://zionistterror-inhungary.blogspot.com/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Elképszető: bírálják a történe
  2009-08-24 21:09:25, hétfő
 
  Elképszető: bírálják a történelmi atlaszt, mert kevés szó esik benne a zsidókról

2009-08-24 20:24 barikád.hu

http://barikad.hu/node/35060


Levélben fordult Hiller István oktatási és kulturális miniszterhez az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH); a felekezet szerint az egyik kiadó középiskolai történelmi atlaszában hamisan zsidók nélküli világról tudósít - közölte az EMIH hétfőn. Az oktatási tárca felvette a kapcsolatot a kiadóval, amely nem érti, hogy miért most éri támadás az immár hét éve használt atlaszt.

A Köves Slomó rabbi által vezetett vallási szervezet az atlasz ,,halaszthatatlan módosítását" szorgalmazza. Véleményük szerint a középiskolások nem részesülnek megfelelő ismeretekben, ezért ,,ezt a problémát az oktatásnál kell megragadni", mert ,,a tudatlanság és az előítéletesség az ilyen szélsőséges nézetek melegágya". Mint közleményükben írták, a középiskolai történelmi atlasz éppen a legérzékenyebb korban, amikor ,,a fiatalok viszonylag önálló személyisége bontakozik ki", fosztja meg a zsidósággal kapcsolatos alapvető ismeretektől és vezeti félre őket - fejtette ki az EMIH.

A vallási szervezet a Cartographia Tankönyvkiadó által megjelentetett középiskolai történelmi atlaszt bírálja. Különösen aggasztónak találják, hogy a zsidóság és a holokauszt témájában az atlasz a zsidóságot illetően meglehetősen szűkszavú. Nehezményezi a közlemény azt is, hogy a numerus claususról, a varsói gettólázadásról és Raoul Wallenbergről a tankönyvek írnak ugyan, de az atlasz kronológiája viszont nem tér ki ezekre az eseményekre. Nem találják szerencsésnek azt sem, hogy az atlasz és a tankönyv ,,által nyújtott ismeretek alapvetően eltérnek egymástól". Azt sem tartja kielégítőnek az EMIH, hogy mindössze egyetlen kis méretű térképen - amelynek címe: A II. világháború következményei Európában - Emberveszteségek (1939-1945) - szerepelnek a zsidó áldozatok. Hangsúlyozzák: húsz évvel a rendszerváltás után a holokauszt történelmi tényeinek fel kell kerülniük a térképre.

,,Léteznek témák, amelyek térképes módon nem ábrázolhatók"

Az oktatási tárca sajtóirodája az MTI kérdésére hétfőn közölte: már felvették a kapcsolatot a Cartographia kiadóval, valamint a Történelemtanárok Egyletének elnökével annak érdekében, hogy a nevezett atlasz elkészítését koordináló szerkesztőbizottság közreműködésével alakítsák ki javaslatukat. A minisztérium közleményében kitért arra, hogy a hivatalos közoktatási tankönyvjegyzéken közel száz féle történelem tankönyv és számos történelmi atlasz szerepel, azaz gazdag választék áll a középiskolai tanárok és tanulók rendelkezésére. Az érettségi vizsgákon nem kizárólag ezen kiadó középiskolai történelem atlaszát lehet használni, hanem emellett más kiadók történelem atlaszai is használhatóak.

A Cartographia Tankönyvkiadó az MTI-hez hétfőn eljuttatott közleményében értetlenségét fejezte ki amiatt, hogy miért most éri támadás az atlaszt, amikor két engedélyezési eljárással a háta mögött, több mint hét éve használják az oktatásban. Ez az atlasz és elődei 1959 óta folyamatosan bővülve, átalakulva, kiegészülve szolgálják azt a célt, hogy a diákok térben és időben eligazodjanak a történelem eseményei között. Évtizedeken keresztül neves történészek vettek részt szerkesztésében, akiknek a nevét bárki megtalálhatja ebben és a korábbi atlaszokban - írta a kiadó.

,,Nem tagadjuk a holokausztot, és nem áll szándékunkban kirekesztőnek sem lenni. Egyszerűen csak léteznek témák, amelyek térképes módon nem ábrázolhatók. Így például nehéz megfogni térképen a romák és hasonlóképpen a magyarországi zsidók elterjedését is, ellentétben számos más népcsoporttal, amely jól körülhatárolhatóan megjeleníthető akár a történelmi, akár a mai Magyarország területén. Azért, mert elterjedésük nem ábrázolható, kultúrájuk természetesen része Magyarország történelmének és kultúrájának. A tankönyveknek módjukban áll ezt is bemutatniuk, ezért tűnnek szemléletükben korszerűbbnek" - olvasható a kiadó állásfoglalásában.

MTI - barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Gráf távozzon a közéletből!"
  2009-08-24 20:54:52, hétfő
 
  "Gráf távozzon a közéletből!"
2009-08-24 11:16 hírTV

A Fidesz-frakció kisgazda munkacsoportja azt követeli, hogy Gráf József agrárminiszter vonuljon ki a közéletből. A tárcavezető szerintük alkotmánysértést követett el akkor, amikor az Európai Unió felé annak ellenére jelezte, hogy Magyarország 2010-től áttér az új támogatási rendszerre, hogy az államfő az ezzel kapcsolatos törvényt nem írta alá.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sólyom ,ha így ment volna!
  2009-08-24 20:15:26, hétfő
 
 

Komárom visszatérése


http://www.youtube.com/watch?v=IkxTGXk9QK0&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=QJSdlHL440Q&feature=related
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mikor szabadul el a pokol?
  2009-08-24 20:04:39, hétfő
 
  Mikor szabadul el a pokol?

2009. augusztus 24. 11:39:48

Olvasom a Magyar Nemzet cikkét, melyet Sinkovics Ferenc jegyzett: hogy "Behűtötték már a pezsgőt" címmel.

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Behutottek_mar_a_pe zsgot_59759

Elgondolkodtató írás, főleg atekintetben, hogy elemzi a rendőrségi és egyéb ellentmondásokat. De a legiszonyatosabb az, hogy a konkluzíó levonásában a szerző nem jut arra a pontra, ami a lényeg.

Ugyan is jól hangzik, hogy kinek az érdeke a polgárháború, de a felelősség nemcsak az ugynevezett liberális-baloldalé (gondolok itt az MSZP-SZDSZ-MDF trióra, hogy az LMP-ről ne is beszéljek, vagy a Horváth Aladár féle alvilági társaságról), hanem az úgynevezett jobboldali-keresztény társaságé is (elsősorban és kizárólag a FIDESZ-re gondolok), ugyanis elviselik és ezzel virtuálisan támogatják a regnáló kormány ténykedését.

Ebből levonható a következtetés, amit a cikkíró nem mert levonni, hogy a FIDESZ-nek is érdek a indulatok elszabadulása, mivel ugyan azt a nemzetközi emlőt szopják, csak a másik végéről, mint a jelenlegi hatalom. Ha ez nem lenne igaz, akkor már rég az utcára hívták volna híveiket és a hasonló gondolkodású embereket, folyamatosan tüntetnének a kormány megbuktatása érdekében.

Jelen cikk írója látta 1989-ben - akkor még - Csehszlovákiában, hogy a nagylétszámú tömegtüntetés a hatalom részéről kezelhetetlen - nem tartható kordában, főleg ha a demonstráció térben elosztottan, de azonos időben folyik -. De ez a "hatalomvárományos" jobboldal nem képes erre. Nem képes, mert nem érdeke. Nem érdeke, mert a saját zsebük és főnökeik is bánnák. Nem képes, mert ez a jobboldal - leszámítva az egyetlen friss erejű pártot - nem jobboldali és főleg nem keresztény.

Mondják - református barátaim -, hogy Orbán Viktor megtért keresztyén - református - lett. El is hinném, ha nem lenne előzménye, hogy 1990-1991-ben a Soros Alapítvány költségén és finanszírozásában volt Angliában - szabadkőműves? - fejtágításon, kiképzésen. El is hinném, mert a Damaszkuszi út történése Szent Pál Apostol óta ismert, de az csak emberekre vonatkozik, és nem pártokra, tömegekre.

Végül egy kérdés marad: "Ha elszabdul a pokol - polgárháború - Magyarországon, akkor ki fog talpon maradni és hogyan fog összeborulni nagy koalicíóba a FIDESZ-MSZP (maradék)"?

Egy, a végeken élő, de gondolkodó magyar
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A diagnózis: diaré
  2009-08-24 19:59:53, hétfő
 
  A diagnózis: diaré

2009. augusztus 24. 12:18:49

Szlovákia belénk törölte a cipőjét. Na és? Kit zavar ez? - A kérdés jogos, ugyanis a magyar állami szerveket vajmi kevéssé zavarja, ami történt.

Emlékszünk még? Jött egy ember, Medgyessy Péter volt a neve, és jóléti rendszerváltást ígért. Meg több pénzt az embereknek, és több pénzt az önkormányzatoknak. Egyáltalán tejet, vajat.

Ez az ember állandóan arról beszélt, hogy eszménye a Magyar Köztársaság, és ő (meg az övéi) ,,a köztársaságért" felkiáltással modernizálják Magyarországot. Le a nacionalizmussal! Éljen a Köztársaság - mert az modern meg nyugatias meg minden.

Ennek a Medgyessynek a kormányában volt egy ember. Külügyminiszter, az MSZP elnöke, Kovács László néven. Amikor egy nemszeretem magyar állampolgárt a határon jogaiban korlátoztak a románok - akkor ez a magyar külügyminiszter nem lépett föl úgy, ahogyan az adófizetők pénzén tartott külügyminisztertől elvárható volna.

Akkoriban a hozzá húzó sajtó támogatólag állt ehhez a dologhoz, ugyanis a jogfosztott embert Bayer Zsoltnak hívják, és közgyűlöletnek örvend a baloldalon. A Bayer jogaiért tehát nem kár.

Azóta eltelt hat-hét év.

És most - figyelem: nem is először! - a Magyar Köztársaság elnökét, a magyar állam megszemélyesítőjét alázta meg egy másik állam.

Tervezetten, kimódoltan, tudatosan.

És erre a magyar állam nem lép semmit. A magyar külügyminiszter ,,majd hétfőn", a ,,négynapos ünnep után", szóval majd valamikor fog egy nagyot - mit fog?

Először is: nincsen ,,négynapos ünnep". Szerte a világon augusztus 21-e, péntek munkanap volt. Másodszor is: vannak dolgok, amelyek bekövetkeztekor egyáltalán nincsen ünnep.

A Magyar Köztársaság elnöke elleni jogsértés fontos esemény. Annyira fontos, hogy olyankor nincsen ünnep. Amelyik állam fejével ezt meg lehet csinálni, ráadásul maga az államszervezet így reagál a megalázó jogtiprásra - az az állam tulajdonképpen nincs.

A Magyar Köztársaság pillanatnyilag egyetlen allegóriával írható le: híg fos.

Ez itt nem holmi káromkodás, ez orvosi diagnózis. Diaré. Hasmenés. A hasmenés az az állapot, amelyben a beteg személy nem képes feldolgozni az új benyomásokat, vonakodik életfeladataitól; feldolgozatlanul engedi át magán, amit befogad.

A hasmenés pszichés eredete mindennapos tapasztalat, például az óvodába szoktatás idején a kisgyermeki reakciók egyikeként. Minden értelmes felnőtt tudja, hogy nem orvosságra van szükség, hanem lelki erősítésre. Annak tudatosítására, hogy a gyermek elhiggye magának: nem lesz baja az oviban, meg tud felelni az ottani elvárásoknak.

A krónikus diaré annak a személyiségnek a tünete, amelyik általában fél az életfeladataitól.

Természetesen számos orvosi kórisme kapcsolódik a diaréhoz mint tünethez. A mai magyar társadalmat elnézve a szóba jöhető kórismék közül a kolera mutatkozik a legjobb allegóriának. A kolerás betegnek nemhogy láza nincsen, épp ellenkezőleg: testhőmérséklete a normálisnál alacsonyabb.

A magyar társadalom sem lázbeteg. Lelassultan, erőtlenül várja, hogy mi lesz ennek a mostani időszaknak a vége. Néhány perifériális izomrángás - ennyi a ,,magyar életerő".

A jövőt illetően két dolog ígérkezik biztosnak:

1. Ez nem a végállomás. Innen még van lejjebb, és már fogadni sem illik rá, hogy lesz is lejjebb.

2. Az excrementum szaglik. A Magyar Köztársaság bomlástermékei is facsarni fogják az orrát a környezetének.

Semper in excrementum est sed profundum variat. A magyar államiság excrementuma egyre mélyebb, egyre hígabb.


Forrás: gondola.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Európai Bizottság tesz a tó
  2009-08-24 19:18:56, hétfő
 
  Az Európai Bizottság tesz a tótok magyarellenességére
2009. augusztus 24. 15:38
HunHír.Hu

Kétoldalú ügynek tekinti az Európai Bizottság a múlt pénteki magyar-szlovák diplomáciai incidenst, azt, hogy nem engedték be Szlovákiába Sólyom László magyar államfőt.

Michael Mann, az EU legfőbb végrehajtó testületének ügyeletes szóvivője hétfői sajtótájékoztatóján az MTI kérdésére azt mondta, hogy az esetet olyan kétoldalú ügynek tekintik, amelyben az Európai Bizottság semmilyen formában nem érintett.

Arra az újságírói kérdésre, hogy van-e jogszabály az EU-ban a tagállamok közti ilyen konfliktus esetére, a szóvivő azt válaszolta, hogy nincs semmilyen specifikus előírás. Arra a kérdésre, hogy a szabad mozgást biztosító schengeni övezettel miként egyeztethető össze egy államfői határátlépés megtiltása, a szóvivő nem adott érdemi választ: megismételte, hogy az esetet a két tagállam ügyének tekintik.

Szlovák sajtójelentésekre hivatkozó brüsszeli médiabeszámoló szerint a svéd miniszterelnök és a német kancellár előzetesen azt tanácsolta Sólyom Lászlónak, hogy halassza el Szlovákiába tervezett útját.

hírszerző

Hozzászólás


georg1945 - 2009.08.24. 19:20
Szeretném megtudni, hogy a jelenlegi országhatárok legitimek-e? Ha jól tudom, amint szétestek ezek a körülöttünk létrejött tákolmányok, a II.Világháború utáni határok már nem hivatalosak. Vajon aláírta, mondjuk Budapest és Bukarest 1990-ben, hogy itt-meg-itt lesz a két ország között a határ? Szerintem csak akkor legitim egy határsáv, ha azt mond a két szomszdos állam dekrétummal megerősíti. Tehát: hol van a mai Magyarország legitim határa? És ez környes-körül!



tibor1488 - 2009.08.24. 19:01
Szlav hazugsag. Amellett a "kancellar'' angela meyer egy velejeig romlott zsido kukinyalo es cionbolsevik, Az o szava meg annyit sem er mint a sarki cignaye...



Gambit - 2009.08.24. 18:30
Mily meglepő... Ennyit ér ez a szájbatolt gittegylet, a hatalmas "európai értékeivel" (amúgy rájött már valaki, hogy mik ezek?) együtt. Szavak szintjén, és ameddig minket kell velük gúzsba kötni, roppantul tudják hangoztatni fontosságukat, ám mihelyst mi szorulnánk védelemre, egyből nem is olyan fontos, hogy elvileg mi is az akol része vagyunk. Ezért mondom már évek óta, hogy teljesen fölösleges a tagságunk. Európa szeméttelepe lettünk, cserébe pedig lózungokon kívül max annyit kapunk, hogy még bele is tunkolják a fejünket a sz@rba (elnézést a vulgaritásért).
Mihamarabb ki kell lépnünk az EU-ból!



kardos - 2009.08.24. 17:31
Miböl gondolja a héber schick laca, hogy a héber kézivezérlésü német?ország (svédek dettó) nekünk ad igazat - igazunkat rá kell kényszeriteni az ellenségre bele kell taposni, alázni a földbe. Kezdem azt hinni, hogy a schick nem gonosz, hanem,-és gyenge elmélyü vagy súlyos szellemi fogyatékos (bár ilyen családban az is lehet).



Szívében MAGYAR - 2009.08.24. 17:23
Miért? Valaki csak nem az ellenkezőjét várta?

AZ EU MAGYARORSZÁG ÉS A MAGYAR NEMZET SÍRÁSÓJA!


zowi - 2009.08.24. 17:20
Nos kedves Barátaim! Az Eu-n belül pl a németek is meghálálják hogy 1989-ben átengedtük őket Ausztriába...... Az ő oldalukon harcoltunk két háborúban, ennek ellenére soha egy szavukat nem emelik fel értünk.... sőt multicégeiken keresztül még le is rabolnak benünket, lásd pl EON.... Mindenki vegye tudomásul!! Csak magunkra számíthatunk.....



zowi - 2009.08.24. 17:16
Mit várt ez az idióta sólyom??? Nem tünik fel a baromnak hogy azokhoz megy sírdogálni, akik létre hozták az alap helyzetet?? TRIANONT????? Te barom sólyom!!! Hát ennyi eszed sincs jogász létedre, de még ez, ha már így megaláztak, ennyi méltóság nincs benned, hogy viseld a szégyened????



gaboss - 2009.08.24. 16:23
1. fordított esetben is így lenne?
2. ha Magyarország nem engedné be pl. a francia árukat, akkor is két ország belügye lenne? Persze nem, hiszen az már a közös piacot zavarná. Az már biznisz.
Furcsa, hogy az EU a multijai révén több ezer milliárd forintot szív el tőlünk, cserébe néhány üveggyöngyöt visszagurít. De a komoly helyzetekben tesz ránk. Ami nem érinti a tetves nyugati barmok pénztárcáját, az nem is érdekli őket.
Hülyének néznek minket a mocskos németek, franciák stb. Ez van. Amúgy is barbár népek, miért is bíznánk bennük?
Kérdés: mi értelme van az Uniónak?



eszterlánc - 2009.08.24. 16:03
"a svéd miniszterelnök és a német kancellár előzetesen azt tanácsolta Sólyom Lászlónak, hogy halassza el Szlovákiába tervezett útját. "


Köszönjük német kancellár.....
Sosem felejtitek el, hogy Magyarország szárnyakat adott a németek szabadságvágyának, ugye?


Persze, lehet, hogy a szlovákok hazudnak, mint mindig.



http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=22354
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Behűtötték már a pezsgőt
  2009-08-24 19:14:33, hétfő
 
  Behűtötték már a pezsgőt
2009. augusztus 24. 08:12:27

Minden gömbölyű, minden logikus. Ez volt a lényege Bencze József országos rendőrfőkapitány szavainak, amikor a sorozatgyilkosságok tetteseinek elfogásáról beszélt. Már csak egyetlen elem hiányzott: hogy megtalálták az elkövetők fideszes vagy jobbikos párttagsági könyveit is... De ne essünk kétségbe, rövidesen ez is elhangzik.

Senkit sem zavar, hogy a rendőrségi diadaljelentések mögött mennyi ellentmondás rejtőzik megint. Először hat személy lefogását említették, aztán csak négyét. Kezdetben úgy tudtuk, azzal bukott le a csoport, hogy lesből rálőtt a nyírpilisi cigány járőr kocsijára.

Aztán: semmi közük az esethez, sőt nem is lőtt senki, magától esett ki az autó ablaka. Még izgalmasabb a DNS-vizsgálatok eredménye, amely, láss csodát, most azonnal megvan - Kiskunlacházán három hónapot kellett rá várni. A rendőrség azt is bejelentette, hogy hosszú ideje figyeli már a Debrecenben lefogott csoportot. Akkor miért engedték, hogy mégis gyilkolhasson Kislétán?

A Magyar Hírlap informális értesülései szerint a lefogott személyek valójában profi bűnözők.

Csakis pénzért dolgoznak! Igen, de akkor miért törtek rá a kislétai asszonyra és lányára?

Ott egy huncut fillért sem remélhettek. Ki adta hát a pénzt, amiért mégis készek voltak ölni?

Hangos nyilatkozatok röppenek, a kislányról viszont, aki, hála istennek felébredt a kómából, újabban egyetlen szó sem esik. Ő szegény a leghitelesebb tanú - s rokonokat emlegetett. Csak hát ez a vallomás nem illik a Draskovics-féle koncepcióba. Mi lesz ezzel a gyerekkel, visszaküldik a kómába?


Jogi értelemben teljesült a Drasko-bolsevik akarat, lehet már rasszista indítékról beszélni. Lehetett eddig is - fordított előjellel. Felsőbb utasítások azonban meggátolták, hogy faji elemeket keressen az ügyészség és a bíróság olyan bűncselekményekben, amelyeket romák követtek el magyarok ellen. Ha ezt a logikát követné az igazságügyi apparátus, akkor valóban az állunkig ér már a hazai rasszizmus.

Szakértők szerint a magyarok és a cigányok természetes etnikai különállása miatt jogi értelemben rasszista támadásként értelmezhető minden ilyen bűntény. És az, hogy belép a haszonszerzés is, csak súlyosbítja a tényállást. Friss példa: Budapesten két roma fiatal késsel kirabolt egy diákot, és a végén rászóltak: "Fogd be a pofád, te fehér fasz!"

Bárcsak úgy lenne, hogy az igazi tetteseket fogták el! Jogi és morális értelemben odáig züllött az ország, hogy itt bármikor ölhetnek, indíték nélkül - ezt bizonyítja a veszprémi Cozma-gyilkosság is.

Így érthető a szabolcsi romák bejelentése is: hiába vannak meg a sorozatgyilkosok, ők bizony tovább járőröznek. A rendőrség persze egyetért. Jellemző, hogy semmiféle vizsgálat sem indult a szabolcsi cigány járőrökkel szemben, sőt az illetékesek tárgyalóasztalhoz ültek az érintett roma vezetőkkel.

Magasról jött ukáz lehet érvényben itt is. Hiszen az sem érte el a hatóságok ingerküszöbét, hogy az egyik romák által megállított autóban szabadságos rendőrök ültek, vadászatról tartottak hazafelé.

Az igazolványtól sem estek hanyatt a cigányok, életveszélyesen megfenyegették az utasokat. S most, hogy már "bizonyított" a rasszizmus, még többre érzik majd feljogosítva magukat, sőt - mindenre! Kérdés: mikor jön el az idő, hogy olyanok járőröznek, akik már nem csak a papírokat követelik...

Csak egy lépésre vagyunk a baloldal által annyiszor vizionált polgárháborútól. Ha egy olyan kocsit állítanak meg, amelyben a közállapotok miatt szintén felfegyverzett magyarok ülnek, elszabadul a pokol. Draskovicsék pedig a jégről előkapják a bekészített pezsgőt.

A földjeinkre, vizeinkre pályázó nemzetközi elit ugyanis örömmel hiszi majd el, hogy háborús körülmények között bizony nem lehet választást tartani.

Sinkovics Ferenc

Forrás: Magyar Hirlap online
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rabosították Vonát! Ismeretlen
  2009-08-24 19:08:20, hétfő
 
  Rabosították Vonát! Ismeretlen tettes ellen tett feljelentést


2009/08/24

Vona Gábor a Jobbik elnöke kihallgatása után tartott sajtótájékoztató nagy médiaérdeklődés előtt a Teve utcai rendőr székháznál. A pártelnököt gárdisták várták, akiket a rendőrség azonnal igazoltatni kezdett, a sajtótájékoztató közepén.

A Jobbik elnöke elmondta, az ellene indított gyanúsítási eljárás vádja csak annyira állja meg a helyét, mint egy remegő egylábú a viharban és természetesen panasszal él az eljárással szemben. Az eljárás indoklása szerint Vona azért lett beidézve, mivel vezetőjeként vett részt az Új Magyar Gárda augusztus 22.-i avatási ceremóniáján, amivel megsértette az egyesülési jogot.

Vona Gábor augusztus 22-én a helyszínen a Jobbik elnökeként vett részt, ugyanakkor kötelességének érezte, hogy a helyszínen gárdisták igazoltató rendőröktől megkérdezze, miért is történik az intézkedés. Ezek után idézték be gyanúsítottként (hozzátesszük, a rendőrség két kisgyereket is nekiállt igazoltatni, aminek következtében kitört a népharag, majd Gaudi-Nagy Tamás kérdésére, hogy mégis milyen alapon történik mindez, a rendőrség hamar befejezte az igazoltatásokat - a szerk)

“A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársa 2009. augusztus 22-én, Szentendrén gyanúsítotti idézést adott át V. Gábor részére. Nevezett az idézésen megjelölt időpontban, a mai napon 10:00 órakor a hatóság előtt megjelent" - olvasható a rendőrség szűkszavú közleményében.

Tájékoztatásuk szerint a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztályán V. Gábort a Btk. 212/A. §.- ba ütköző és aszerint minősülő Egyesülési joggal visszaélés vétsége miatt hallgatták ki. A férfi a gyanúsítás ellen panasszal élt - közölte a rendőrség.

Az eljárást a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Felderítő Osztálya folytatja.

A kihallgatás után Vonát rabosították, öt szögből lefényképezték.

Az események végeztével Vona a jogeszűtlen rendőri intézkedés ellen feljelentést tett ismeretlen tettes ellen. A sajtótájékoztatót azon költői javaslattal zárta a pártelnök, hogy mindenki döntse el, ki a bűnöző: Vona Gábor, vagy Bajnai Gordon.

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“Nem akarok olyan ország
  2009-08-24 19:06:32, hétfő
 
  “Nem akarok olyan országban élni, ahol a bűnök büntetlenek maradnak"

2009/08/24
Reiner Péter gondolatai az Új Magyar Gárda Mozgalom újonc avatásáról

Gárdisták avatása Szentendrén

Gárdisták avatása Szentendrén
Barátaim ,Honfitársaim!

Szeretettel közreadom egy kis szeletét szombati élményeimnek. Sajnálhatják azok, akik szívük, lelkük szerint jelen szerettek volna lenni a sorsfordító nagy győzelmen, de különböző okok miatt mégsem tudtak osztozni a hihetetlen nagy esemény közös átélésében. Ez macska-egér harc volt a szó szoros értelmében. Csakhogy fordult a kocka, a szereposztás eltért a bukásra álló piszkos hatalom eredeti elképzeléseitől.

Az adófizetők pénzéből az állampolgárok nyugalmára, vagyonára vigyázó baráti rendőrség helyett egy folyamatosan árnyékra vetődő, az agárversenyen a nyulat kergető, de soha utol nem érő, a halálosan beteg hatalom által nevetséges fizetésekkel megzsarolt, láthatóan a rábízott mészáros munka felelősségétől rendőrségnek álcázott beijedt és a békés, ünnepelni vágyó állampolgárok elleni bűncselekmények elkövetésére készülő haramiák céltalan futkározásának lehettünk tanúi.

Eközben a valódi bűnök egyre nagyobb számú elkövetői senki által nem zavartatva teszik a dolgukat, nem kell félniük az utolérés veszélyeitől, mert erre a célra rendelt rendőrségünk nem ér rá a bűnt üldözni, mivel az adófizetők pénzét az adózók és a munkahelyek tömeges elvesztése miatt adózásra már képtelen állampolgáraink tömeges fenyegetésével , zaklatásával tölti ideje döntő többségét. Kijelentem, szemtanúként, hogy a szombati Új Magyar Gárda Mozgalom újonc avatásán és eskütételén kizárólag az ezt profi módon megszervező és a kialakult helyzet felismerése után gyors döntést hozó közösség akarata érvényesült és eredeti elképzeléseiket az eskütételt és újonc avatást sikerült tökéletesen megvalósítaniuk.

A süllyedő hatalomnak újra szembesülni kellett azzal a politikai ténnyel, hiába a törvénytelen betiltás, hiába a fenyegetés, hiába a bolsevik hatalomgyakorlás teljes eszköztárának felvonultatása, nem érhetnek már célba, mert velük szemben áll nemzetünk elsöprő többsége és ennek szerves részét képező, közel 80% által lemérten támogatott Magyar Gárda.

Egyik alapvető politikai célom azokhoz csatlakozni, akik érdekeltek a Gárda jogi felmentésében soha be nem bizonyított koholt koncepció jegyében kelt vádak alól, akik érdekeltek a Gárdát létrehozó Magyar Gárda Egyesület becsületének jogi úton történő visszaadásában az ezt követő teljes erkölcsi és jogi rehabilitációban, végül a Gárda ellen elkövetett megalapozatlan vádak megtervezőinek és végrehajtóinak bíróság elé állításában és elítélésében! Azokhoz csatlakozom továbbá, akik nem felejtették el mi is történt az 1956-os forradalom 50. évfordulóján a hatalom és bérmunkásai által meggyalázott ünnepelni, emlékezni vágyó emberek ezreivel és a itt elkövetett bűnök megtervezőit, politikai felelőseit és végrehajtóit szintén bíróság elé kívánják állítani és a törvények szerint elítélni.

Nem akarok olyan országban élni, ahol a bűnök büntetlenek maradnak és azokat a nemzetünk érdekében tevékenységüket szolgálatnak tekintő politikai erőket tudom csak támogatni és segítésükre mindent megtenni, akik ebben és magyarságunk tekintélyének visszaszerzésében, nemzetünk felemelkedésén dolgoznak.

Adjon az Isten Szebb Jövőt végre Drága Hazánknak, Nemzetünknek!

Reiner Péter a Gárda pártoló tagja

http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/08/24/nem-akarok-olyan-orszagban-elni-a hol-a-bunok-buntetlenek-maradnak/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2009.07 2009. Augusztus 2009.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 345 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3774
  • e Hét: 14041
  • e Hónap: 25152
  • e Év: 178648
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.