Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
Pénzelték a cigánygyilkosságok
  2009-09-03 18:22:03, csütörtök
 
  Pénzelték a cigánygyilkosságok elkövetőit?


2009.09.02.-22:57:41
Valaki pénzelte a cigánygyilkosságok gyanúsítottjait - az internetre felkerült anyaghoz hasonlóan több biztonsági szakember is azt állítja: a 4 fős csoport egyedül nem tudta elkövetni a támadásokat, a fegyverek és a terepjárók beszerzéséhez több millió forintra volt szükségük.

A nemzetbiztonsági adatokon alapuló összeállítás szerint a 4 elfogott férfi önállóan nem tudta volna végrehajtani a támadásokat. Ezt valószínűsíti Fábián Péter, a Top Cop Security ügyvezetője is. Szerinte csak a fegyverek és a terepjárók beszerzése több millió forintba kerülhetett.

Az internetes anyagban az áll: a fegyvereket Cs. István szerezte be, akit a bennfentes információkat tartalmazó irat szerint évekig figyelt a titkosszolgálat. A szoros ellenőrzés meghosszabbítását az első támadás előtt, 2008 májusában állította le az NBH. A Nemzetbiztonsági Hivatal két napja hallgat az összeállításról, és a katonai ügyészség sem nyilatkozik arról, hogy a férfit évekkel ezelőtt valóban beszervezte volna a katonai elhárítás.

A kormányszóvivő a nyilvánosságra került állítólagos titkosszolgálati összeállításról csak annyit mondott: a miniszter vizsgálata még nem zárult le.

- Nem igazán tudom a jelentés tartalmát, így nem is tudom megerősíteni, hogy lezárult volna a vizsgálat. Annyi bizonyos, hogy azt a titkosszolgálatokat felügyelő miniszter kezdeményezte. Ficsor Ádám kezdeményezte továbbá a nemzetbiztonsági bizottság ülését is. Ha jól tudom, a jövő hét elején össze fog ülni a bizottság, ezen az ülésen fog miniszter úr részletest tájékoztatást tartani arról, hogy mi van ebben a jelentésben. Megvárnám ezt a beszámolót, azelőtt érdemben nem érdemes erről beszélgetni - jelentette ki a hírTV-nek szerdán Szollár Domokos kormányszóvivő.

Kerestük az ügyben a Nemzeti Nyomozóirodát is, de egyelőre nem nyilatkoznak arról, hogy a titkosszolgálatok milyen adatokat szolgáltattak a sorozatgyilkosság felderítéséhez.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Itt az újabb BKV-s végkielégít
  2009-09-03 18:20:27, csütörtök
 
  Itt az újabb BKV-s végkielégítési botrány?

2009.09.03.-11:22:42
Újabb, több mint 30 millió forintos BKV-s végkielégítésről számolt be csütörtökön a közrádió. Az összeget állítólag Futó Sándor kapta, aki Tótfalusi György igazgatósági elnök főtanácsadója volt.

A rádió úgy tudja: a két férfinak közös üzleti érdekeltsége is van.

Futó Sándor havonta 1 millió 420 ezer forint fizetést és annak 150 százalékos prémiumát kapta a közlekedési vállalatnak adott tanácsaiért. Elbocsátását Kocsis István vezérigazgató kezdeményezte, még tavasszal.

(FH)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
I. Nemzeti Gazdafórum
  2009-09-03 18:18:52, csütörtök
 
  I. Nemzeti Gazdafórum

http://www.yv.hu/play_a_video.html?uploadedfileidhash=14f8f46ca2dfd70fbb1a3669f6a a1615
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így nyerészkednek bedőlt lakás
  2009-09-03 18:14:09, csütörtök
 
  Így nyerészkednek bedőlt lakáshiteles honfitársainkon


2009.08.30.-22:26:31


A delaware-i, földrajzilag amerikai cégnek megéri kilakoltatás előtt álló magyarokon bennfentes banki infók segítségével nyerészkedni, törvénytelenül. Sodi interjúja.

http://www.youtube.com/watch?v=DzKh68R2z2Y&feature=player_embedded

(sodi.freeblog.hu, Kuruc.info)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drámai infláció januártól
  2009-09-03 18:11:57, csütörtök
 
  Drámai infláció januártól

2009.09.02.-22:45:34

A következő hónapokban az inflációs ráta lassú emelkedése várható, 2010 januárjában a fogyasztói árak várhatóan 6,8 százalékkal lesznek magasabbak az egy évvel korábbinál az Ecostat előrejelzése szerint.

A kutatóintézet Mikroszkóp jelentése, amelyet szerdán juttatott el az MTI-hez, januárban az ipari termelés 2,4 százalékos bővülésével számol a szezonálisan és munkanaphatástól tisztított index szerint. A jelentés emlékeztet, hogy az ipari termelés 2008 decemberében esett vissza drasztikusan, ezért 2009 decemberétől lényegesen alacsonyabb bázishoz viszonyul az ipari termelés teljesítménye, így az éves indexek fokozatosan a pozitív tartományba kerülhetnek.

Előrejelzésük szerint 2010 januárjában az ipar belföldi értékesítése 8 százalékkal csökkenhet, míg az exportértékesítés 7,4 százalékkal lehet magasabb az egy évvel korábbinál. A kiskereskedelmi forgalom visszaesése az Ecostat számításai szerint lassul a következő hónapokban, 2010 januárjában várhatóan 1,1 százalékkal marad majd el az egy évvel korábbi szinttől.

A keresetekre vonatkozó előrejelzés szerint 2010 januárjában a nemzetgazdaság egészében a bruttó átlagkereset 1,1 százalékkal növekedhet. A költségvetési szférában a keresetek 7 százalékos csökkenése várható, az idén júliustól teljesen megszűnő 13. havi juttatás miatt ugyanis jelentős mértékben csökken a közalkalmazottak nominális keresete. A versenyszférában 4,5 százalékos keresetemelkedés prognosztizálható jövő év januárjában.

Idén decemberre 266 forintos, 2010. januárra 267 forintos euróárfolyamot várnak. A svájci frank árfolyamát ugyanerre az időszakra 175,31, illetve 175,97 forintra prognosztizálják. Az alapkamatot várakozásuk szerint a jelenlegi 8 százalékról októberben 7,75 százalékra, decemberben 7,50 százalékra mérsékelheti a jegybank.

(MTI)


http://www.kormanyvalto.hu/index.asp?inc=blognezet&id=13072
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó szervkereskedelem a 21.
  2009-09-03 18:09:54, csütörtök
 
  2009-09-03. 17:10


Zsidó szervkereskedelem a 21. században

Az elmúlt hetek egyik legnagyobb nemzetközi és cionista visszhangot kiváltó eseménye volt, hogy Donald Boström, svéd újságíró, az Aftonbladet nevű nagy példányszámú napilapban megjelent cikkében fel merte lebbenteni a fátylat az Izrael által megszállt palesztin területeken folyó, döbbenetes szervkereskedelemről (ITT).

http://kuruc.info/r/4/45365/

Természetesen a hazai Izrael-barát cselédsajtó mélyen hallgat a ,,kiválasztottak" e meglehetősen undorító tevékenységéről. Mivel Boström cikkét rendkívül agresszíven támadták az érintettek, ezért szeretnénk az olvasónak lehetőséget nyújtani, hogy maga döntse el az alábbi konkrét példák alapján, hogy valóban jogos-e a felháborodás? Az alábbi cikk eredetije itt található.
A cikket követően egyébként Izrael durván beavatkozott Svédország belügyeibe, mivel állami szinten követelte, hogy azonnal vonják vissza a cikket. A szélsőségesen rasszista Benjamin Netanyahu zsidó miniszterelnök, Avigdor Lieberman ultraszélsőséges külügyminiszter és a svédországi zsidó nagykövet is egyként követelte a helyreigazítást és az ,,elkövető megbüntetését". Természetesen előkerült az antiszemita kártya is és nem felejtettek el kitérni Svédország II. világháborús szerepvállalására, mivel a zsidók szerint a neutrális Svédország akkor többet is tehetett volna a zsidókért. A fenyegetéseket konkrét cselekvések is követték: Boström rengeteg halálos fenyegetés kapott rövid idő alatt; egy New York-i ügyvédi iroda 7,5 millió $-ra akarja perelni az Aftonbladet-et és Izrael fontolóra vette az újság riportereinek kitiltását (mindezt természetesen a szólásszabadság és a tolerancia jegyében). Szerencsére eddig a svéd politikusok egységesen kiálltak az alkotmányos rendszer védelmében és Carl Bildt külügyminiszter, valamint Frederik Reinfeldt miniszterelnök is védelmébe vette a cikket és íróját. Azonban naivak lennénk, ha azt gondolnánk, hogy ezzel Svédország meg is úszta ezt az affért. Izraelben már a svéd termékek és szolgáltatások elleni bojkottról tervezgetnek és azon sem lepődhetünk meg, ha Boström esetleg egy célzott Moszados akció áldozatává válik (svéd titkosszolgálati berkekben a mai napig él a gyanú, hogy Olaf Palme a Moszad áldozata lett, mivel erősen palesztin-barát politikát folytatott és Izraelnek akkoriban elemi érdeke volt, hogy ne legyen Európában olyan meghatározó politikus, aki nyíltan ki mer állni a palesztin ügy mellett). Közben egy magasrangú izraeli politikus ,,viccesen" megjegyezte, hogy ezután vérmintát vesznek az Izraelbe utazó svédektől, hogy minél hatékonyabban tudják beilleszteni őket a donor listákra...
Most pedig következzen a zsidó szervkereskedelem konkrét példákon alapuló bemutatása

Az első izraeli szívátültetés szakmai sikerét mindjárt elhomályosította az a tény, hogy úgy használták fel egy élő beteg szívét, hogy sem ő, sem pedig családja nem egyezett bele az adományozásba. 1968-ban Avraham Sadegat (a New York Times A. Savgat-ként említi a nevét)2 két nappal az infarktusa után váratlanul meghalt, annak ellenére, hogy a családjának még azt mondták, hogy ,,jól van". A kórház kezdetben megtagadta Sadegat testének visszajuttatását a családjához, majd mikor végül megkapták, azzal kellet szembesülniük, hogy a férfi teste be volt kötözve, ami valljuk be meglehetősen furcsa egy infarktust szenvedett beteg esetében. Mikor levették róla a kötéseket, kiderült, hogy mellkasát kötözőanyaggal tömték ki és a szívét eltávolították! Eközben az izraeli sajtó az első szívtranszplantációtól volt hangos és a férfi feleségének és testvérének, a kezdeti döbbenetükön túljutva, kezdett összeállni a kép, hogy mi is történt valójában. A kórház először tagadta, hogy Sadegat szívét használták volna az átültetéshez, de a család hajthatatlan volt, és az egyre tornyosuló média figyelmet kihasználva sikerült a kormány három miniszteréhez is fordulniuk. Aztán hetekkel később -miután a családdal aláírattak egy megállapodást, hogy eltekintenek a peres úttól- a kórház végül elismerte, hogy Sadegat szívét használták. A kórház azzal védekezett, hogy az izraeli törvények szerint jártak el, mivel Izraelben nem szükséges a hozzátartozók beleegyezése a szervek kivételéhez.3

1990-ben az amerikai Mary Barrett készített interjút Dr. Hatem Abu Ghazalch-al, aki a korábban még jordán igazgatás alatt álló Ciszjordánia (a legnagyobb még összefüggő megmaradt palesztin terület) vezető egészségügyi megbízottja volt, aki felügyelte a törvényszéki orvosi és boncolási részlegeket. Barrett az első intifáda (első palesztin felkelés/szabadságharc az izraeli megszállás ellen) 1987-es kirobbanása után a palesztin lakosságot sújtó szervrablási akciókról kérdezte az orvost. A következő választ kapta: ,,Feltűnt, hogy szervek, elsősorban szemek és vesék hiányoznak az izraeliek által lelőtt palesztinokból az első egy-másfél év során. Túl sok volt a megbízható forrásokból származó ilyen jellegű beszámoló, ahhoz, hogy ne szúrjon szemet a folyamat. Ha valakit fejbe lőnek, majd hullazsákba csomagolva hazaküldik, úgy hogy hiányoznak a belső szervei, mire fognak az emberek gondolni?"4

1998-ban a skót Alisdair Sinclair a mai napig tisztázatlan körülmények között meghalt a Ben Gurion reptér börtönében. A családot értesítették a halálesetről és a J Weekly riportja szerint három hetük volt arra, hogy összeszedjék a 4900 $-t (!) a test hazaszállításához. Alisdair fivére szerint azonban az izraeliek egy másik megoldást próbáltak elfogadtatni a családdal: eltemetik Sinclairt egy keresztény temetőben és az csak 1300 $-ba kerülne...A család azonban összekaparta a pénzt és hazaszállíttatta Alisdair-t, majd pedig boncolást végeztettek a Glasgow Egyetemen. Kiderült, hogy hiányzik a szíve és egyik gége csontja. Ekkor a brit nagykövetség tiltakozó jegyzéket juttatott el az izraeliekhez. Ezt követően vissza is küldtek díjmentesen a zsidók egy szívet, mely állítólag Alisdair-é volt. A család DNS tesztet akart végeztetni az izraeli igazságügyi orvosi intézettel annak költségére, de a vezető professzor, Yehuda Hiss ezt megtagadta és 1500 $-os árat szabott feltételként...A brit nagykövetség többszöri megkeresésére sem volt hajlandó az izraeli fél a britek rendelkezésére bocsájtani a boncolási és rendőrségi jegyzőkönyveket.5, 6, 7

Egy palesztin újságíró, Khalid Amayreh hozta nyilvánosságra, hogy 2002 januárjában, az izraeli kabinet egyik tagja óvatosan beismerte, hogy meggyilkolt palesztinokból származó szervek köthettek ki zsidó páciensekben a ,,donorok" családjainak tudta nélkül. Az izraeli miniszter, Nessim Dahan egy arab-izraeli Knesszet-tag kérdésére reagálva se cáfolni, se megerősíteni nem tudta, hogy az izraeli hadsereg által megölt palesztin fiatalok szerveit használták fel transzplantációkhoz, illetve kísérletekhez (ismerős ez a taktika, Izrael a mai napig nem ismeri el, és nem is cáfolja, hogy atomfegyverekkel rendelkezne, pedig már Mordechai Vanunu óta tudjuk, hogy minimum 200 db nukleáris robbanófejük van -a szerk.): ,,Nem tudom azt mondani biztosan, hogy nem történt valami hasonló." A kérdést feltevő Knesszet-tag egyébként azt állította, hogy hiteles bizonyítékai vannak arra vonatkozóan, hogy izraeli orvosok az Abu Kabir törvényszéki orvosi intézetben átültetésre alkalmas létfontosságú szerveket (szív, vesék és máj) távolítottak el az izraeli hadsereg által Gázában és Ciszjordániában megölt palesztin fiatalokból.8

Éveken keresztül lehetett azokkal a hírekkel találkozni az izraeli közéletben, hogy az ország vezető patológusa részt vett a szervkereskedelemben. 2001-ben tudósította az izraeli nemzeti távirati iroda, hogy a Golán fennsíkon gyakorlat közben elhunyt katona, Ze'ev Buzgallo szülei a Legfelsőbb Bírósághoz fordultak dr. Yehuda Hiss azonnali felmentéséért és, hogy vádat emeljenek ellene. Hiss ekkor a fentebb említett Abu Kabir törvényszéki orvosi intézet igazgatója volt. A szülők szerint a fiú testét a Hiss által engedélyezett orvosi kísérletekhez használták, a család beleegyezése nélkül.9 Majd 2002-ben az Abu Kabir intézetben illegálisan tárolt testrészek miatt kialakult botrány arra kényszerítette Anat Maor-t, a Knesset Tudományos Bizottságának elnökét, hogy Hiss azonnali felmentését követelje. Alisdair Sinclair esete vetítette először a gyanút Hiss illegális tevékenységére 1998-ban, de semmi nem történt évekig. A ,,The Forward" reportja derítette ki, hogy a 2001-ben végzett izraeli egészségügyi minisztériumi vizsgálat már tényként kezelte, hogy Hiss éveken keresztül részt vett különböző testrészek hozzátartozók beleegyezése nélküli kereskedelmében (lábak, petefészkek és herék), melyeket az intézetben végzett boncolások alkalmával szereztek meg és pénzért adták tovább őket orvosi iskoláknak, hogy kutatásra és oktatásra használják őket. Hiss-t 1988-ban nevezték ki vezető patológusnak az intézet élére. Végül soha nem indult büntetőeljárás ellene, de 2004-ben le kellett mondania vezető pozíciójáról az évekig tartó panaszáradat nyomán.10

A ,,The Economist" szerint 2001 és 2003 között vese transzplantációs paradicsom burjánzott Dél-Afrikában. A donorokat Brazíliában, Izraelben és Romániában toborozták és 5000-20 000 $-os ajánlatokkal csábították Durbanbe, hogy megszabaduljanak egyik veséjüktől. A 109 új vesét kapó páciens túlnyomó része zsidó volt, akik mindegyike 120 000 $-t fizetett a ,,transzplantációs nyaralásért" és tartózkodásuk alatt a donorok rokonainak adták ki magukat és természetesen nem vándorolt készpénz egyik zsebből a másikba...11 Egy 2004-es brazil törvényhozási bizottság jelentéséből kiderül, hogy mintegy 30 brazil állampolgár adta el az egyik veséjét ezen a nemzetközi szervkereskedelmi gyűrűn keresztül, mely Dél-Afrikában szervezte meg a műtéteket és Izrael biztosította az anyagi forrásokat. Az IPS riportja szerint főképpen izraeli zsidók kapták a veséket, akik a társadalombiztosítás révén 70 000-80 000 $ kapnak a külföldön elvégzett életmentő műtétekhez!! A szerencsétlen brazilokat az ország legszegényebb területeiről szedték össze és kezdetben 10 000 $-t fizettek egy veséért, de ahogy később nőtt a ,,kínálat" a vesénkénti ár 3000 $-ra csökkent!! A kereskedelmet egy volt izraeli rendőr szervezte, aki azt nyilatkozta, hogy nem gondolta, hogy bűncselekményt követ el, mivel a kereskedelemnek ezt a formáját legálisnak tekinti a kormánya. Az izraeli nagykövetség kiadott egy közleményt, melyben tagadta, hogy az izraeli kormány bármilyen módon részt venne az illegális szervkereskedelemben, de azt is leszögezte, hogy életveszélyes állapotban lévő polgárainak joga van a transzplantációhoz külföldön is, természetesen a nemzetközi normákkal összhangban és a saját betegbiztosításuk által finanszírozva. Az IPS ugyanakkor hozzáteszi, hogy a brazil bizottság a legenyhébb esetben is etikátlannak nevezte az izraeli hozzáállást és aláhúzta, hogy a kereskedelem csak akkor tud ilyen mértékben virágozni, ha ahhoz jelentős pénzügyi háttér áll rendelkezésre, mint pl. a zsidó társadalombiztosítási rendszer. Az IPS végül kiemelte, hogy ez a társadalombiztosítási rendszer volt a meghatározó tényező a hálózat működésében.12

Szintén az IPS tudósít róla, hogy a kaliforniai Berkeley Egyetem ,,Organs Watch" projekt vezetője, Nancy Scheper-Hughes a Pernambuco törvényhozási bizottság előtti interpellációjában állította, hogy az emberi szervkereskedelem mintegy 12 éve kezdődött, melyet a Tel Aviv-i kórház korábbi igazgatója, Zack Shapira mozgatott. Sheper-Hughes hozzátette még, hogy Shapira több mint 300 vesetranszplantációt hajtott már végre és néha még a pácienseit is elkísérte különböző országokba, mint pl. Törökország. A recipiensek igen gazdag, vagy rendkívül jó betegbiztosítással rendelkeztek, míg a donorok szegény Kelet-Európaiak, filippínók vagy más fejlődő országbeliek voltak.

2007-ben megdöbbentő hírt hozott az izraeli Ha'aretz újság, mely szerint két zsidó férfi beismerte, hogy mentálisan visszamaradott ciszjordániai és izraeli arabokat győztek meg arról, hogy fizetség fejében váljanak meg egy veséjüktől. Aztán a fizetség persze elmaradt. A két férfi egy bűnözői csoport tagja volt és egy izraeli sebész volt a társuk. A vád szerint a sebész 125 000-135 000 $-ért adott túl a veséken. Ugyan ebben az évben hozta a Jerusalem Post, hogy egy zsidó szervkereskedelmi csoport 10 tagját tartóztatták le, akik ukránokat vettek célba.14 Szintén 2007-ben jelent meg ugyanebben az újságban, hogy Zack Shapira-t, Izrael vezető transzplantációs sebészét, letartóztatták Törökországban szervkereskedelem gyanújával. A cikk szerint az átültetéseket Törökországban szervezték és egy isztambuli magánklinikán hajtották végre.

Ez év júliusában robbant a hír az amerikai sajtóban, hogy letartóztatták a Brooklyn-i zsidó, Levy Izhak Rosenbaumot egy kiterjedt korrupció ellenes szövetségi akció keretében, ami érintett számos kormányzati alkalmazottat és prominens rabbikat is (felvetődik a kérdés, ha netán köztiszteletnek örvendő lelkészek buktak volna le hasonló bűncselekménnyel, milyen visszhangja lett volna annak a nemzetközi sajtóban? -a szerk.). Boström egyébként ezt a szálat is belefoglalja cikkébe. A szövetségi vádirat szerint a szoros izraeli kapcsolatokkal rendelkező Rosenbaum 10 éves múlttal rendelkezik a vesék illegális kereskedelmében. Egy szövetségi ügyész a következőképpen foglalta össze Rosenbaum szerepét: ,,Az ő szerepe az volt, hogy behálózza a megfelelő donorokat, rávegye őket egyik veséjük 10 000 $-ért történő eladására, amit ő már 165 000 $-ért adott tovább.15 Ez az első eset, hogy nemzetközi szervkereskedelemmel foglalkozó bűnbandát fülelnek le az USA-ban. Nancy Scheper-Hughes már 7 évvel ezelőtt értesítette az FBI-t Rosenbaum tevékenységéről és azt is állította, hogy Rosenbaum akár fegyverrel is hajlandó volt ,,biztosítani", hogy a donorok végig követték a megállapodás minden pontját.

Miért van ilyen arányban túlreprezentálva Izrael és a zsidóság a szervkereskedelemben? A válasz igen egyszerű: Izraelben és a zsidóság körében rendkívül alacsony a szerv-felajánlási hajlandóság. Az egyik izraeli hírszolgálat, a Ynet szerint, az összes etnikai csoport közül a zsidók között a legalacsonyabb a donorok aránya. A jóval szolidárisabb nyugati országokban a lakosság 30%-nak van donor kártyája. Ezzel szemben Izraelben csak mintegy 4%-nak!17 Az izraeli egészségügyi minisztérium honlapján közölt statisztika szerint 2001-ben 88 zsidó halt meg donor várólistán. Ugyan abban az évben mintegy 180 zsidó volt agyhalott, azaz szerveiket felhasználhatták volna átültetésre, azonban csak közülük 80-nak a családja egyezett bele a donor státuszba. A Ynet szerint egyébként az alacsony felajánlási hajlandóság vallási okokra vezethető vissza. 2006-ban közfelháborodást váltott ki, hogy egy izraeli kórház (mely ismert volt a zsidó törvények szerinti működéséről) egy zsidó donor szerveit használta fel transzplantációhoz. A dolog csattanója azonban abban rejlik, hogy az esetet megelőző héten egy hasonló átültetést hajtottak végre, csak akkor nem zsidó volt a donor, így nem is foglalkozott vele a média és a közvélemény (tipikus esete a zsidó szupremácizmusnak, faji felsőbbrendűség érzésnek, mely alapján a nem zsidókat -gojokat- nem is veszik emberszámba a zsidók - a szerk.)18, 19 A svéd cikk még azt is megemlíti, hogy Izrael nem először került a nemzetközi figyelem górcsöve alá a transzplantációk és szervkereskedelem etikátlan kezelése miatt. Franciaország több országgal egyetemben már az 1990-es években megszakította a szerv-donor kooperációt Izraellel. A Jerusalem Post szerint a többi európai ország hasonló lépése várható hamarosan. Az Izraelben zsidókba beültetett vesék fele illegálisan lett felvásárolva Törökországból, Kelet-Európából és Latin-Amerikából. Az izraeli egészségügyi szervek teljes mértékben tudatában vannak ennek a folyamatnak, de nem tesznek ellene semmit. Egy 2003-as konferencián rámutattak, hogy Izrael az egyetlen ,,nyugati" állam, mely nem ítéli el az illegális szervkereskedelmet. Az ország nem lép fel jogi úton az illegális szervkereskedelemben részt vevő zsidó orvosokkal szemben, sőt, ki lehet mondani, hogy Izrael nagyobb kórházainak vezető orvosai aktívan részt vesznek az illegális beültetésekben (forrás: Dagens Nyheter, 2003 december). Az Izraelben tapasztalható donor hiány miatt, a jelenleg büntetőeljárás alatt álló korábbi miniszterelnök, Ehud Olmert, felajánlási kampányt szervezett még 1992-ben egészségügyi miniszterként, de miközben jelentősen nőtt a feljánlások száma, az igény még mindig jócskán meghaladta azt.
Cikkünk elején már írtunk az első palesztin intifáda során tapasztalt ijesztő mértékű eltűnésekről és szerv-rablásokról. Nos a svéd újságíró, Boström, sem csak úgy hirtelen és saját kutatások nélkül rántotta elő mostani cikkét. Már 2001-ben könyvet írt ezen tapasztalatairól, melynek az ,,Inshallah" címet adta 20 és apropóját a második palesztin intifáda (2001-ben kezdődött) adta. Miközben zajlott a zsidó katonai megtorlás (ha emlékszik az olvasó, ekkor a világ éppen az amerikai szeptember 11-ével volt elfoglalva és már javában démonizálta a cionista sajtó a muszlimokat. A következő idézet pedig a jelenlegi izraeli miniszterelnök, a szélsőségesen rasszista Benjamin Netanyahu szájából hangzott el közvetlenül a 9/11-es támadások után: ,,Ez nagyon jó...Persze ez nem jó, de azonnali megértést fog generálni a világ közvéleményében Izrael iránt." Eredeti angol idézet: "It's very good.......Well, it's not good, but it will generate immediate sympathy for Israel.") a palesztinok arra lettek figyelmesek, hogy fiatalok kezdtek rejtélyesen eltűnni Ciszjordániából és Gázából. Aztán 5 nap után visszakerültek a felboncolt holttestek. Az ezekről szóló rémhírek sokkolták a megszállt területek lakosságát. Boström egyébként akkor a helyszínen tartózkodott, mivel éppen a könyvén dolgozott. Megemlíti, hogy számtalan alkalommal keresték meg ENSZ alkalmazottak, akik a fejlemények miatt aggódtak. Azt állították, hogy biztosak benne, hogy szerv-rablások történnek, de megakadályozták őket abban, hogy tegyenek ellene. Ezután Boström az egyik televíziós társaság megbízottjaként körbeutazta Gázát és Ciszjordániát és számos olyan családdal találkozott, akiknek fiait megszabadították belső szerveiktől, mielőtt megölték őket. A 19 éves Bilal Achmed Ghanan tragikus történetét saját szemével tapasztalta meg a szerző. A fiút saját falujában érte az izraeli támadás, először mellkas lövést kapott, aztán a szemtanúk szerint közvetlenül ezután mindkét lábát is ellőtték. Aztán két izraeli katona rohant le Bilalért és ekkor lőtték hasba is. Aztán megfogták a lábainál és felhúzták a mintegy 20 kő lépcsőfokon, aztán katonai terepjáróba helyezték a súlyosan sérült fiút és a falu peremére szállították, ahol már várta egy katonai helikopter. A fiút ezután ismeretlen helyre szállították. A holttest 5 nap után került vissza zöld kórházi kendőkbe csomagolva. Amikor a holttestet a sírba engedték, feltűnt, hogy a fejétől a hasáig fel volt vágva a teste és össze volt varrva. Boström szerint ez volt az első alkalom, hogy ilyet láttak az emberek. A megszállt területeken élő családok azonban sejtették, hogy mi történhetett: ,,A fiainkat önkéntes szerv donorként használják." -mondták a nablusi Khaled rokonai és hasonlóan nyilatkoztak Raed rokonai Jeninből és Machmod rokonai Gázából. Mindegyikük eltűnt pár napra, majd a holttestüket egy éjszaka során visszaszállították felboncolva.
Felvetődhet a kérdés az olvasóban, hogy miért szükségesek a boncolások? Miért tartják a holttesteket mintegy 5 napon keresztül ismeretlen helyen, mielőtt titokban visszajuttatják őket a családoknak? Mi történik a holttestekkel ezen idő alatt? Miért végeznek boncolást a család megkérdezése nélkül, amikor általában egyértelmű, hogy lelövik őket? Miért az éjszaka folyamán juttatják vissza a hullákat? Miért katonai kíséret mellett történik mindez? Miért van lezárva a terület a temetés ideje alatt? Miért szakítják meg az áramszolgáltatást ilyenkor? A hivatalos izraeli válasz szerint minden megölt palesztint rutinszerűen felboncolnak. Azonban Boström rámutatott, hogy az abban az évben megölt 133 palesztin közül csak mintegy 69 lett felboncolva. Ha ehhez hozzávesszük a korábban már részletezett izraeli donor hiányt, akkor lassan felmerülhet a gyanú mindenkiben. Boström követelte, hogy tisztázzák ezeket a nem szokványos eseteket és derüljön végre ki, mi is folyik valójában a megszállt területeken az intifáda kezdete óta.21

Boström cikkének visszhangját már részleteztük, de annyit még érdemes megjegyezni, hogy a ,,középkori vérvád" is bekerült cikkének minősítésébe. Ennek tükrében érdemes kicsit közelebbről megvizsgálni egy 2007-ben kiadott könyvet, melyet a zsidó történelem egyik kiemelkedő ismerője írt. A szerzők, Bar-Ilan professzor és Ariel Toaff rabbi, aki a volt római főrabbi fia. Egyébként a néhai főrabbi annyira elismert volt, hogy Toaff-ot az olasz zsidóság ,,Eiffel tornyának" is hívták. Ariel Toaff pedig saját területének egyik legtekintélyesebb szakembere.22, 23 A könyv címe ,,Pasque di Sangue" (Blood Passovers)24, melyben a szerzők által felhasznált tények bizonyítják, hogy valós alapokon nyugszik a középkori zsidóellenes vérvád. Mintegy 35 éves kutatás eredményeként Toaff arra a következtetésre jutott, hogy számos ilyen eset létezik a történelemben. Egy olasz újságban készült interjú során Toaff a következőket mondta: ,,A kutatásaim azt mutatják, hogy fundamentalista zsidók egy csoportja ellenszegült a bibliai tiltásnak és emberi vért használt gyógyításhoz. Ez egy jól meghatározható csoport, akik azokhoz a közösségekhez tartoztak, melyeket a leginkább üldöztek a keresztes hadjáratok során. Ebből a traumából származik ez a bosszú iránti éhség, mely egyes esetekben keresztény gyermekek rituális meggyilkolásához vezetett. 24, 25 Toaff professor azonnal a támadások középpontjába került, melyben jeleskedett az Abe Foxman által vezetett ADL (Anti-Defamation League, szélsőséges amerikai zsidó érdekvédelmi szervezet), azonban Toaff-ot nem lehetett eltántorítani hosszas kutatásai eredményeitől: ,,Nem fogom feladni az igazság és a szellemi szabadság iránti elkötelezettségemet, még akkor sem, ha keresztre feszít a világ...Nem félhetünk attól, hogy kimondjuk az igazságot." Sajnos Toaff is naivnak bizonyult a cionista média gőzhenger erejét illetően. Nem sokkal később már vissza is vonta a könyvét és megígérte, hogy a könyv eladásaiból eddig összegyűlt pénzt (a könyv rendkívül sikeres volt az eladásokban) az ADL-nek ajánlja!! Aztán egy évvel később kiadta könyvének egy átdolgozott verzióját. 27 Vajon ennek fényében mi lesz Boström és Svédország sorsa?

Ha Izrael ártatlan ebben az undorító ügyben, akkor üdvözölnie kellene egy pártatlan vizsgálat lefolytatását, mely a palesztin felet is bevonja a vizsgálatokba. Ezzel szemben a zsidó kormány és ügyvédjei meg sem próbálkoznak ezzel, hanem azonnal jogi útra akarják terelni a dolgot, hogy még csírájában elfojthassanak egy ilyen vizsgálatot. De ezt már megszokhattuk az izraeliektől, hiszen hasonló módon fojtották csírájába a jenini és gázai mészárlás, a USS Liberty elleni szándékos támadás és még számos egyéb horrorisztikus bűncselekmény független vizsgálatát, kihasználva a nemzetközi médiában és politikai életben megszerzett erőfölényüket. Azonban nehéz így azt elhinni, hogy semmi takargatnivalójuk sincs.
Hivatkozások (angol nyelven) alább:

1.There are two English translations; this article uses the first:
http://www.tlaxcala.es/pp.asp?reference=8390&lg=en
http://www.theoccidentalobserver.net/authors/SwedishTrans.html

The original Swedish article in Aftonbladet can be viewed at
http://www.aftonbladet.se/kultur/article5652583.ab
2.New York Times, Feb. 3, 1969, p. 8, Column 6 (53 words)
3.http://www.haaretz.com/hasen/spages/1046041.html 40 years after Israel's first transplant, donor's family says his heart was stolen By Dana Weiler-Polak, Haaretz Correspondent, Dec. 14, 2008
4.http://www.wrmea.com/backissues/0490/9004021.htm Washington Report on Middle East Affairs, April 1990, Page 21, The Intifada: Autopsies and Executions
5.http://www.jweekly.com/ October 30, 1998,Bizarre death of Scottish tourist involves suicide, missing heart by NETTY C. GROSS, Jerusalem Post Service
6.http://www.forward.com/articles/112915/ The Forward, Illicit Body-Part Sales Present Widespread Problem, By Rebecca Dube, Aug. 26, 2009
7.http://www.mail-archive.com/ctrl@listserv.aol.com/msg114437.html Masons, Muslims, Templars, Jews, Henry and Dolly.
8.http://ccun.org/Opinion Al-Jazeerah: Cross-Cultural Understanding, Khalid Amayreh, August 20, 2009
9.http://www.israelnationalnews.com/News/Flash.aspx/12699
10.http://www.forward.com/articles/112915/ Forward, Illicit Body-Part Sales Present Widespread Problem, By Rebecca Dube, August 26, 2009
11.http://www.economist.com/ The Economist, Organ transplants: The gap between supply and demand, Oct. 9, 2008
12.http://ipsnews.net/news.asp?idnews=22524 BRAZIL: Poor Sell Organs to Trans-Atlantic Trafficking Ring By Mario Osava, IPS, Feb. 23, 2004
13.http://www.haaretz.com/hasen/spages/935092.html Haaretz, Two Haifa men sentenced to jail for organ trafficking, By Fadi Eyadat, Dec. 18, 2007
14.http://www.jpost.com/ Police uncover illegal organ trade ring
By REBECCA ANNA STOIL, July 23, 2007
15.http://www.thestar.com/news/world/article/671687 Sting rocks U.S. transplant industry, David Porter, Carla K. Johnson, ASSOCIATED PRESS, july 25, 2009
16.http://www.haaretz.com/hasen/spages/1102799.html U.S. Professor: I told FBI about kidney trafficking 7 years ago By Natasha Mozgovaya, Haaretz Correspondent, August, 3, 2009
17.http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3388529,00.html A mitzvah called organ donation, Efrat Shapira-Rosenberg, 10.6.07
18.http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3265889,00.html Orthodox in uproar over organ donation incident, Neta Sela, 06.22.06
19.http://www.israelshamir.net/English/Body_Snatchers.htm The Return of the Body Snatchers, By Israel Shamir Israeli writer Israel Shamir reports that some years ago “...a leading Chabad rabbi, Yitzhak Ginzburgh, gave his religious permission for a Jew to take a liver from a non-Jew even without his consent. He said that ‘a Jew is entitled to extract the liver from a goy if he needs it, for the life of a Jew is more valuable than the life of a goy, likewise the life of a goy is more valuable than the life of an animal.'
20.http://www.bokus.com/b/9789170370939.html
21.http://www.tlaxcala.es/pp.asp?reference=8390&lg=en
22.http://www.haaretz.com/hasen/spages/829381.html Ha'aretz. The Wayward Son, by Adi Schwartz, March 1, 2007
23.http://www.haaretz.com/hasen/spages/824152.html
Ha'aaretz, Bar-Ilan to order professor to explain research behind blood libel book By Ofri Ilani, Haaretz Service and The Associated Press, Feb 11, 2007
24.http://www.bloodpassover.com/toafftableofcontents.htm
25.http://haaretz.com/hasen/spages/824152.html
Haaretz, Bar Ilan to order professor to explain research behind blood libel book, by Ofri Hani, Feb. 11, 2007.
26.Earlier books containing related information on medieval and modern Judaism, some of it particularly relevant to discussions of organ extraction, as well as on the widespread suppression of such information, were published some years ago, also by an Israeli professor, Israel Shahak, of whom Noam Chomsky once wrote, “Shahak is an outstanding scholar, with remarkable insight and depth of knowledge. His work is informed and penetrating, a contribution of great value." We encourage people to read these books in full: “Jewish History, Jewish Religion, The Weight of Three Thousand Years" and Jewish Fundamentalism in Israel" coauthored by Professor Norton Mezvinsky.
27.http://www.haaretz.com/hasen/spages/957357.html Ha'aretz, 'Historian recants theory that Jews killed Christian child in ritual murder,' By Adi Schwartz, Feb 24, 2008



http://kuruc.info/r/39/46124/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötven ork tombolt Esztergom-Ke
  2009-09-03 17:59:41, csütörtök
 
  Ötven ork tombolt Esztergom-Kertvárosban - Rendőrökre uszította társait a bandavezér
2009. szeptember 3. 13:20:38

Igencsak elszaladt rühösékkel a ló: ahogy az alábbi cikkekből is kiderül, a közelmúltban több(!) esetben fenyegették meg a rendőröket, uszítottak az ellenük való támadásra. Erősítést kellett kérni minden esetben. Ami komoly adófizetői pénzekbe - túlóradíj, benzinpénz stb. - került, amit, természetesen, mi fizetünk.

Egy fehéret már csak azért is bevisznek a pékek, ha nem engedelmeskedik a parancsnak (vagy simán csak hazafi, jobbikos vagy gárdista - azaz “rendszerellenes", mint az átkosban). A nyíltan a rendőröket fenyegető cigányokat eközben, természetesen, futni hagyják. Á nem, cseppet sincsenek kivételezett helyzetben a cigók. Nos, ennek sürgősen véget kell vetni.

A KEMA cikke, alatta pedig a HavariaPress-é:

40 kommandós vetett véget a romák bulijának

Esztergom-Kertváros | Negyven rendőr határozott fellépésére volt szükség szerda éjszaka, hogy csend és nyugalom legyen Esztergom-Kertvárosban. Ötven tagú roma társaság gyűlt össze az egyik családi háznál. Viselkedésükkel, hangoskodásukkal zavarták a szomszédokat, ezért ők a rendőrségtől kértek segítséget, hogy végre pihenni térhessenek.

Léber Gabriellától, a megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől megtudtuk: a kiérkező járőröket nem vette komolyan a ,,túlerőben" lévő társaság. A felszólításra, miszerint halkítsák le a zenét és fejezzék be a hangoskodást, fenyegető kiabálás volt a válasz. A házigazda kérdőre vonta a rendőröket, milyen jogon mentek oda. Közölte velük: ,,semmi keresnivalótok nincs itt, takarodjatok innen, és ne merjetek még egyszer idejönni, mert agyon lesztek verve!"

Ilyen és hasonló kijelentésekkel próbálták megfélemlíteni a rendőröket, akik a fenyegetőzések és szidalmazások közepette a szabályok maradéktalan betartásával és saját biztonságuk magóvása érdekében látszólagos visszavonulót fújtak. Az intézkedés nem maradt el, de az Esztergomi Rendőrkapitányság szolgálatban lévő állománya megvárta, míg Budapestről megérkezik a Készenléti Rendőrség erősítése.

Ezt követően 40 rendőr vonult ki a zajos csapathoz, akik ötperces néma csenddel fogadták a teljes bevetési felszerelésben megérkező rendőröket. A kollégák higgadt viselkedésének és nyugodt hangvételű intézkedésének köszönhetően nem történt komolyabb incidens annak ellenére, hogy a romák hangadója ismét a rendőrök ellen uszította a társaságot. A férfival szemben több szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság, míg a társaság többi tagja az intézkedést követően haza indult.

Léber Gabriella elmondta azt is: az esztergomi rendőrök már rutinosak, nem ez volt az első ilyen eset Augusztus 8-án egymás után két hasonló ,,bulinak" kellett véget vetniük. Akkor Nyergesújfalun zajongott egy 40-50 főből álló roma társaság. Maximum hangerőre tekerve a magnót az utcán szórakoztak az éjszaka kellős közepén. Hiába kérték őket a rendőrök, hogy a környéken élőkre való tekintettel legyenek csendesebbek, közölték, hogy nem érdekli őket, mit mond a hatóság. Addig buliznak, amíg akarnak, senki sem mondhatja meg nekik, hogy mit csináljanak. Tatabányáról kaptak segítséget az esztergomi rendőrök. Miután igazoltatták a társaságot, a hangoskodók haza sétáltak.

Még intézkedtek a rendőrök, mikor az Esztergomi Rendőrkapitányság ügyeletére újabb segélykérő telefonhívás érkezett. Az összevont rendőri erő Esztergom belvárosába sietett, ahol egy roma házaspár házassági évfordulóját ünnepelte családja, barátai társaságában, nem épp csendesen. Itt szintén közölték az elsőként a helyszínre érkező járőrpárossal, hogy a zenét nem kapcsolják ki, mulatni fognak reggelig, a 14 fős egységgel azonban ők sem számoltak. Amint meglátták a nagy létszámú rendőri erőt, azonnal lehalkították a zenét, majd néhány perc után szétoszlott az ünneplő tömeg.

A sorozatos problémák miatt Esztergom rendőrkapitánya jelezte: még csütörtökön találkozóra hívja az esztergomi és környékbeli cigány kisebbségi vezetőket a hasonló helyzetek megelőzése, az esetleges incidensek elkerülése érdekében.

(KEMA)

Ötven cigány tombolt Esztergom-Kertvárosban - Rendőrökre uszította társait a bandavezér

Negyven rendőr határozott fellépésére volt szükség szerda éjszaka, hogy csend és nyugalom legyen Esztergom-Kertvárosban, ahol egy 50 fős, cigányokból álló társaság mulatozott egy családi háznál, rendkívüli mértékben zavarva a szomszédokat - értesült a HavariaPress. A hangoskodók a kiérkező rendőröket sem vették komolyan, vezetőjük az egyenruhásokra akarta uszítani társait. Az esztergomi rendőrkapitány mára egyeztetést kezdeményezett a környék cigányvezetőivel, a hasonló esetek elkerülésére.

Szerdán éjszaka több lakossági bejelentés érkezett a rendőrségre egy nagy zajjal járó esztergom-kertvárosi ,,mulatságról". A rendteremtésre kiérkező járőröket nem vette komolyan a ,,túlerőben" lévő társaság, sőt a felszólításra, miszerint fejezzék be a zajongást, fenyegetőzés volt a válasz. A házigazda kérdőre vonta a rendőröket, milyen jogon mertek egyáltalán odamenni, és közölte velük: semmi keresnivalójuk nincs ott, s ha még egyszer odamennének, agyon lesztek verve.

Az egyenruhások a saját biztonságuk érdekében látszólagos visszavonulót fújtak, de egyből segítséget kértek a budapesti készenléti egységektől. Miután megérkezett az erősítés, perceken belül 40 rendőr vonult ki a zajos csapathoz, akik meglepett csenddel fogadták a bevetési felszerelésben érkező rendőröket. A készenlétiek és helyi társaik higgadt intézkedésének köszönhetően ezután már nem történt komolyabb incidens, noha a cigányok hangadója ismét a rendőrök ellen uszította a társaságot. A férfival szemben több szabálysértés elkövetése miatt eljárást indított az Esztergomi Rendőrkapitányság, míg a társaság többi tagját az intézkedést követően hazaküldték.

Az esztergomi kapitányság egyenruhásai egyébként már rutinosak az ilyen eseményekkel kapcsolatban, augusztus 8-án például egymás után két hasonló ,,bulinak" kellett véget vetniük. Először Nyergesújfalun zajongott egy 40-50 főből álló társaság, melynek tagjai a magnójukat teljes hangerőre tekerve szórakoztak a nyílt utcán, az éjszaka kellős közepén. Akkor az esztergomiak a Tatabányáról érkező erősítés segítségével tudta igazoltatni és hazaküldeni a társaságot, majd az összevont rendőri erő még ugyanazon az éjszakán Esztergom belvárosában is véget vetett egy ordítozva bulizó nagycsalád mulatságának. Utóbbi helyszínen már a 14 rendőr láttán egyből lehalkították a zenét, és perceken belül szétoszlott az ,,ünneplő" tömeg. A sorozatos problémák miatt Esztergom Rendőrkapitánya jelezte: a mai napra találkozóra hívja az esztergomi és környékbeli cigány kisebbségi vezetőket, a hasonló helyzetek megelőzése, az esetleges incidensek elkerülése érdekében.

(HavariaPress)
Forrás: kuruc.info

http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=Otven_ork_tombolt_E sztergom_Kertvarosban___Rendorokre_uszitotta_tarsait_a_bandavezer_60076
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Trianon lesz az Unió végzete?
  2009-09-03 17:51:33, csütörtök
 
  Trianon lesz az Unió végzete? - avagy A múltat nem lehet nemhogy végképp, de sehogy sem eltörölni!


2009/09/02

Régmúlt idők homályába vész, ám ennek ellenére kristálytisztán él emlékezetemben, amikor a Jobbik Magyarországért Mozgalom képviseletében még Kovács Dávid és Molnár Tamás járta az országot, felvilágosítandó a magyar népet a reájuk váró megpróbáltatásokról. Történt egy alkalommal, hogy Harkányba vetődtek, s a nagyjából háromnegyed órásra sikeredett retorikai kikapcsolódás után az istenadta nép érdeklődőbbje kérdéseket is feltehetett. Nos, a szocialista nagyváros öntudatos polgárának sem kellett több, nem volt rest, nem kérette magát sokáig, s mindjárt neki is szegezte a kérdést a két messzirül gyütt embernek, válaszolnák meg: ,,Mekkora esélyét látják annak, hogy Magyarország lesz az első tagország, amely ki fog lépni az Európai Unióból?

A kedves Olvasó most bizonyára tanácstalanul néz föl, mi a rossebről értekezik itten ez a szerencsétlen, de nem kell aggódni, rögvest eloszlatom a homályt.

Ha az urbánus frazeológia (városi szóhasználat) gyakorta alkalmazott retorikai nyomvonalát követve, nemzetközi status quonk láttán több alkalommal is akként nyilvánulunk meg (tegyük hozzá rögtön, kárörvendőn és szarkasztikusan) miszerint ahova mi csatlakozunk, az záros határidőn belül felrobban, szétesik, szétszakad, szétzüllik, akkor bizony egészen nyilvánvalóvá válik számunkra, hogy ebben azért van némi igazság. (Ne felejtsük el, hogy történelmi léptékekben számolva az idő hosszúsága vagy rövidsége némiképp másként értendő, mint az egyes ember számára!)

A Berlini Falból történő első tégla kivétele mellett kétségkívül a mi nevünkhöz fűződik a Varsói Szerződés néven elhíresült egykori sajátosan működő véd- és dacszövetség tervszerű felbomlasztása, majd később - ennek folyományaként - annak megszűnése is,

A helyzet az, hogy a most zajló szlovák vircsaftot figyelemmel kísérve, ez a sok évvel ezelőtti harkányi előadás jutott az eszembe. Nem véletlenül! Emlékezzünk csak vissza! Ígértek fűt-fát, bokrot, meg az egész bolgárkertészetet, 'oszt mi lett belőle? A nagy büdös semmi!

A nagyságos és fényességes Európai Porta, a jelek szerint nem először, de kétségkívül ezúttal a leglátványosabban, a leghangzatosabban, összeomlott, rusztikusabban: befuccsolt.

A kisebbségek helyzete nemhogy javult volna, ahogy - elméletileg - mindenki várta, hanem rosszabbodott. Mégpedig látványosan! Még hogy leomlanak a határok? Ugyan kérem! Most emelkednek csak igazán! Igaz, ezúttal nem sorompók képében, hanem ami talán még sokkal, de sokkal rosszabb, a látszólagos szabadság árnyékában, hatalomhoz jutott gonoszok gyülevész hada emel ideológiai falakat a jóakaratú emberek közé. Bizony, gonoszak ők, mert tudatosan ártanak!

A rendkívül szerény múltra visszatekintő állam fitogtatja... hirtelen nem is tudom mijét. A hatalmát, az önteltségét, a vakmerőségét, a cinizmusát? Vagy egyszerre mindet? Felbuzdulva azon, mennyire könnyen, hogy úgy mondjam csont nélkül, átment a ,,felvételi vizsgán" a kollektív bűnösség, mint opció, azt hiszik, nekik mindent szabad. Nekik mindent lehet.

A legutóbbi kínos affér kapcsán - egy uniós tagállam első emberének kitiltása egy másik uniós állam területéről (persona non grata, vagyis nem kívánatos személy) - ,,lekommunikált" olcsó kifogás, miszerint két állam belügyéről lenne szó -, mindenki számára felettébb kínos -, hiszen még az ún. eredeti tagállamok is látják, érzik, tudják, hogy ez a kijelentés védhetetlen.

Igaz, kissé morbid furcsaság, hogy angol lapban jelenik meg Szlovákiát elmarasztaló vélemény - elvégre kitiltani egy uniós tagállam köztársasági elnökét egy másik uniós tagállam területéről, mint valami bűnözőt, mégsem komilfó -, szóval a tekintélyes brit napilap elmarasztalja a ,,derék" tótokat, miközben tudjuk (és persze ők is tudják, legalábbis, ha a szívük mélyére néznének), hogy ebben bizony ők is benne vannak, de vastagon. A helyzet, ami jelenleg előállt, valahol a távoli múltban, egy Trianon nevű helyen gyökerezik, ahol mások mellett a britek is rábólintottak egy eleddig (és azóta is) példátlan, országcsonkításban megnyilvánuló nemzetveszejtésre.

Na, mostan a helyzet az, hogy az elnyomást, a megaláztatást darab ideig el lehet viselni, mi több, még tűrni is, de van egy pont - eztet mondják úgy ángliusul, hogy ,,the point of no return", azaz a pont, ahonnan nincs visszatérés - ahol elszakad a cérna, elpattan a húr, és kész a baj.

Mit gondol a kedves Olvasó, vajon Trianon lesz az Európai Unió sírásója? Vajon Trianon lesz a nagyságos és fényességes Európai Porta végzete?

Vajon mikor gyün el az az idő, amikor már a jó ég tudja hány határrendezés, mesterségesen ki- és átalakított államalkult-változás után mán csak egy, egyetlen szerencsétlen ország - tudjuk melyik - marad, akinek még nem rendezték a dolgát?! Vajon mikor kapnak a fejükhöz majd ugyanilyen hévvel és tárgyilagossággal a britek, a franciák, vagy az amerikaiak, hogy hát ,,tényleg, gyerekek, ezt elb...tuk! Kéne valamit csinálni, mer' ez így nem maradhat!"

Márpedig ez bele van kódolva Trianon hosszantartó, a diplomácia jótékony hallgatása és hallgatólagossága által biztosított politikai félhomályába. A nagyhatalmak általi szőnyeg alá söprés lassan évszázados múltra visszatekintő ,,hagyományának" köszönhetően egyre gyakoribb, hogy belebotlunk egy-egy szemétkupacba, s hangosan feljajdulunk, ha ebbéli tevékenységünk közben ne talán tán pofára esünk. Most is ez képződött meg.

Szóval nem kizárt, hogy Trianon lesz a mumus, az elvarratlan szál, amelynek mentén felfeslik majd a fürge ujjak mozgalom keretén belül a szabadkőművesek és még ki tudja kik által ármányos szakszerűséggel (néhol pedig előre gondosan megtervezett szakszerűtlenséggel) szőtt gazdasági-politikai és gazdaságpolitikai összeesküvés anyagi világban manifesztálódott reinkarnációja, melyet ma úgy hívunk, hogy: Európai unió.

Mert hát miért is lennének tagok ebben a szinte mindenkit csak megalázó és kihasználó rabló-kapitalista fináncoligarcha szervezetben a magukra büszke nemzetállamok, amikor virágnyelven közlik velük, hogy ez az egész tulajdonképpen azér' gyütt létre, hogy benneteket kifosszunk és gyarmatosítsunk! Csak arra kelletek, hogy szolgáljatok nekünk!

Soha nem látott mennyiségű adminisztrációval, előnytelen, életszerűtlen feltételeknek (akkor kapsz pénzt, ha nem termelsz) a tagállamokra erőltetésével (már amelyik olyan hülye, hogy hagyja magát) - ó pardon, rosszul fogalmaztam, ajánlásával -, valamint KASZF (Kötelezően Ajánlott Szorgalmi Feladat) jelleggel, kvótákkal, direktívákkal, normatívákkal, teljesíthetetlen szabályozókkal mindeközben csendes gyarmatosítási folyamatot zavarnak le az öreg kontinens szegényebbik és szerencsétlenebbik felén.

Érdekes, nekünk valahogy mindig csak az árnyoldal jut ebből a nagyságos és fényességes Európai Portából. Bebocsátattunk ebbe a Gorbacsov által csak ,,nagyszerű Európai Ház"-ként aposztrofált valamibe a cselédlépcsőn át, el is jutottunk a mosókonyháig, darab idő óta már itt téblábolunk, de nagyon úgy tűnik, hogy itt meg is ragadunk. Még örülhetünk, ha nem dobnak ki bennünket. Lehet, szedelőzködnünk kéne, s inkább magunktól hagyni ott azt a helyet, ahol nem szívesen látnak minket. Valószínűleg jobban járnánk.

Persze ez azért így nem teljesen igaz! Bizonyos tekintetben nagyon is szívesen látott vendégei vagyunk mink az Európai Uniónak. Legalábbis a cselédlépcső, a hátsó fertály, a szolgálati bejáró tájékán, hiszen hol is találhatnának még egy akkora balekot, akivel minden következmény nélkül eljátszhatják, hogy 43 milliárd euró spekulatív tőke kamatprofitját 25 milliárd dolláros giganthitel formájában az adófizető polgárral egyenlítessék ki? Sehol.

Csak itt! Csak most! És csak Önöknek! Rendkívüli akció! Csak tessék, csak tessék! Ha megvette, hadd vigye!!!

Már pedig lassan megveszik. Az egész országot. Ha hagyjuk!

Mit gondolsz, te mint egyszerű adófizető barom, miért nem fizethetsz még mindig a stabil kontinensvalutával, az euróval? Hát azért kispofám, mert az nem neked, a szolgának van fenn tartva, hanem uradnak és parancsolódnak, a gyarmattartónak. És a gyarmattartóba a holland, német, brit, francia (s még sokan mások) kisnyugdíjasok, akik nyugdíj- és befektetési alapokban forgatják meg a pénzüket (neki ugyanis van!, ellentétben veled) is beletartoznak! Ha kicsit jobban megy a dolog, fölvásárolnak egy-két magyar falut!

Az örökbecsű klasszikust, Virág elvtársat idézve: ,,A nemzetközi helyzet pedig egyre fokozódik."

Egyesek rezzenéstelen arccal törlik bele lábukat a kettesekbe, a nagyságos és fényességes Európai Porta pedig lapít, mint szar a gazban. Mikor már nem lehet tovább húzni, halasztani, muszáj megszólalni, annyit bír csak kinyögni, hogy ez csupán két ország belügye.

Először a nemzetveszejtés kollektív ármánykodásának következtében előálló évtizedeken át tartó kisemmizés, a gúnyhatárokon kívülre rekedtek megaláztatása, most pedig, amikor azt hinnéd, hogy minden rendbe jön, elvégre most mán hivatalosan is ránk köszöntött a határok nélküli fene nagy demokrácia, először hanyag eleganciával szemet hunynak a kollektív bűnösséget szalonképessé tévő Benes-i dekrétumok felett, úgy bővítik az ,,elitklub" tagjainak sorát, most pedig, amikor azt hinnéd, hogy itt a Kánaán, az egyik uniós tagállam első emberével - történetesen éppen a mi első emberünkkel (naná, hogy a miénkkel, ugyan vajon ki máséval) - nemes egyszerűséggel feltörlik a padlót.

Nem kell messzire menni a népi bölcselkedés szintjén, amikor azt mondom, amit az urbánus szubkultúra mélységes mély bugyraiba empirikus tapasztalatszerzés céljából alámerítkező szociológus-hallgatók köreiben a dús képzeletű nép az efféle szituésünök megfelelő verbális érzékeltetésére szokott volt mondani ékesszólási tehetségének prezentálására, hogy aszonygya (és itten 1 autentikus idézet fog következni!): ,,Ez azé' gáz!

Megbukott az Európai Unió! Minden tekintetben!

Hasznavehetetlen, mihaszna élősködő a nemzetállamok testén! Mindent elvesz, de semmit sem ad! És iszonyú költségekkel jár! Csak újabb és újabb problémákat hoz felszínre az egyre bővülő, s a szintén a nép ajkán született bölcs mondásnak egyre jobban eleget tévő ,,közös lónak turós a háta" című konglomerátum,- figyelem, nehéz szó következik, Megyó ezen egyszer mán elhasalt - amivé az Unió mára cseperedett.

Mindazonáltal azt gondolom, még nincs minden veszve!

Tudom, hogy menetrend szerint a narancsos ácsingózó párt Soros-pénzen kikupálódott fő hallja kendje ül bele legközelebb a bársonyszékbe, s ez a momentum sokakat egy fáradt legyintésre késztet csupán, mondván, egyik kutya, másik eb, én azért mégis várnék egy cseppet még azzal a fáradt legyintéssel. Ahogy mifelénk mondani szokás, némiképp változhat még annak a képzeletbéli leányzónak a fekvése.

Még annak ellenére is változhat, hogy Orbán elnök úrnál elkötelezettebb euro-atlantista politikust még nem nagyon hordott hátán a magyar föld.

De!

Prés alá kerül a Fidesz nemsokára, ha Magyarországon egyáltalán megrendezésre kerülnek 2010-ben az országgyűlési választások. Sajnos ezek elmaradásával polgárháborús helyzetből kifolyólag bizony komolyan számolnunk kell! De legyünk jóindulatúak és mondjuk azt, hogy lesznek választások. Elvégre totálisan rommá lőtt csatatéren senki sem szereti kitűzni a győzelmi lobogót.

No, mármost a helyzet az, hogy a jelenleg még legnagyobb ellenzéki párt egész egyszerűen nem engedheti meg magának, hogy ne induljon meg komolyabb szinteken is az elszámoltatás. Továbbá nem engedheti meg magának, hogy ne álljon a sarkára, mielőtt teljesen eltaposnak minket a szomszédaink. Már ami a külpolitikát illeti. Igaz, darab ideig lehet aszondani a népnek, hogy muszáj felvenni újabb hiteleket, mer a komcsik annyira tönkretettek mindent, hogy csak így lehet helyrehozni, de ezt a nép mán nem nagyon fogja bekajálni. Legalábbis nem úgy és nem addig, ahogy ők most azt elképzelik.

Valaminek történnie kell! Ráadásul pozitív irányban, mert ez a nép ki van éhezve a sikerekre.

Nyilván Orbán elnök úrnak még csak kósza gondolat formájában sem fordul meg a fejében, hogy Magyarország eltávolodjon, ne adj' Isten, kilépjen az Európai Unióból. De másoknak, az új szereplőknek, a torkos borzot szívás tekintetében most mán megalázóba leküldő népnek, aki az uniós intézkedéseknek legtöbbször állandó jelleggel kárvallottja, meglehet, hogy igen! Még az is könnyen előfordulhat, hogy az egyszeri magyar ember aszongya: itt lenne végre az ideje lerázni magunkról a központilag előírt financiális rabigát. 'Oszt valamelyiknek még az is eszébe juthat - pláne, ha betévedt Bösztörpusztán a Baranya-Somogy-Tolna megyebokor előadói sátrába, amikor éppen Bene Gábor beszélt arról, hogy ez az egész, ami itten van, úgy semmis, ahogyan van, hogy mégis csak vissza kéne állítani a Szent Koronán alapuló jogrendszert, mellyel egyúttal visszaszerezhetnénk nemzeti függetlenségünket is, az egész hóbelevanc meg átjárható határostul, schengeni egyezményestül, meg tőke szabad áramlásával együtt elmehet a jó büdös francba!

Még nem tudjuk, hogyan zajlanak majd a továbbiakban az események. Eszkalálódik a dolog, vagy elsimítják diplomáciai berkeken belül? Nem is ez az érdekes. Inkább az, hogy az újonnan behajtottak - igen, szándékosan nem csatlakozókat írtam - miképpen, s legfőképpen milyen gyorsan eszmélnek tömeges méretekben, hogy becsapták őket, s legjobb lesz, ha mihamarább véget vetünk ennek az egésznek. Hazugságon alapul, hiszen ma már világosan látjuk, nem egyenlők az államok, nem vagyunk egyenlők, mint uniós állampolgárok, egy nagy humbug, egy nagy csalás az egész, a százmillió újonnan csatlakoztatott fogyasztó csak arra volt jó, hogy felszívja valahogy a ,,fenntartható fejlődés" nevű másik gigantikus hazugságnak köszönhetően nyugaton megtermelődött árufelesleget.

Miközben a régi - és most már azt sem mondhatom teljes biztonsággal, hogy minden tekintetben rosszabb unióban (igen, sajnos ezt kell mondanom, és ezen megint mindenkinek el kellene gondolkodnia - az egykori Szovjetunióban fegyverekkel tartották fenn a rendet (a csendet, az igazság hivatalos változatát), ma, ebben az új (szintén ,,önkéntes") ,,társulásban" -azok, akik jó üzletet látnak benne, de csak azok! - pénzuralmi rendszereken keresztül végrehajtott modernkori gazdasági gyarmatosítással hajtják Mammon rabigájába Középfölde szabad népeit, ha élhetek ezzel a csodás képzavarral.

De ne felejtsék el! Semmi sem örök! Pedig a Szovjetunióról is azt hitték.

És most az Európai Unióról is azt hiszik. Öreg hiba!

És ki tudja? Talán már itt jár közöttünk az, aki azért jött közénk, hogy megtegye, amire mi eddig képtelenek voltunk, azaz végre valahára kivegye az első téglát ebből a mára már kiderült, nem is annyira csodálatos Európa-házból.

Csak arra vigyázzunk, hogy amikor majd hangos robajjal összedől, ne temessen minket is maga alá!

Isten áldja Magyarországot!

1 öntudatos pécsi polgár

www.johafigyelunk.hu

Nemzeti InternetFigyelő


http://internetfigyelo.wordpress.com/2009/09/02/trianon-lesz-az-unio-vegzete-%E2% 80%93-avagy-a-multat-nem-lehet-nemhogy-vegkepp-de-sehogy-sem-eltorolni/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meleg-menet, avagy nem a felv
  2009-09-03 17:49:01, csütörtök
 
 
Meleg-menet, avagy nem a felvonulók kérték


Az úgynevezett liberális demokráciákban bevett dolog a különböző vélemények egymás mellett élése, mégis vannak olyan nézetek, melyeket valamifajta közmegegyezés alapján nem szabad, illetve tilos hangoztatni, és ugyanígy, van, amiről beszélünk és van, amiről nem.

Sőt, van, amiről úgy gondoljuk, hogy igen hozzáértően taglaljuk, szinte tudományosan, valljuk azonban be, a modern ember hajlamos mindenről azt gondolni, hogy ha már szabadsága van, akkor mindenről hozzáértőn tud nyilatkozni. Nyílt utcákon, csoportokba verődve szoktunk olyan komoly problémákat is megvitatni, melyek egyáltalán nem oda valók. Így téma a nemiség, heteroszexualitás és homoszexualitás is, de kérdem én, vajon lehet-e az utca zajában beszélni a nászi ágyak neszéről? Természetesen nem lehet, mert a nemiségről, mint az egyik legmélyebben emberi dologról nehéz beszélni, viszont megfelelő körülmények között nem lehetetlen. A rikácsoló utcazaj azonban egyáltalán nem helye a szexualitásról való feltáró beszédnek és komoly gondolkodásnak. Ha valakik úgy vélik, hogy ,,így minél több emberrel megértetik a homoszexualitás lényegét", akkor nagyon tévednek. Jó úton vannak a megbotránkoztatás felé, viszont a megbotránkoztatás, habár manapság divatos dolog, a legprimitívebb módja egy üzenet közvetítésének. De talán ők nem is ezt akarják. Kik ők, mik ők és mire való ez a szombati magamutogatás?

Az elkövetkezendőkben a nemiség egy formájáról, a homoszexualitásról szeretnék beszélni, nem az utca szintjén, de nem is a tudományos teljesség igényével. Csak azt szeretném megtudni, mi a homoszexualitás.

Korunk nehezen fejezi ki magát, makog, de leginkább ugat. A leegyszerűsített, állati szintű gondolkodási formák adják a keretét a szeretetről való gondolkodásnak is, amely leginkább a testi viszonyra korlátozódik. A lebutított képlet szerint a szeretet egyetlen kifejezési formája a szexualitás. Így van ez a homoszexualitással is, s maguk a homokosok azok, akik hallani sem akarnak szex nélküli életformáról - persze, hogy nem, hisz ezáltal a lényegét vennénk el a homoszexualitásnak. Leegyszerűsítve azt mondhatjuk, hogy a mai homoszexualitás lényege a nemi aktus, egy durva élvezeti viszony. Ennek a fajta homoszexualitásnak azonban nincs semmi köze az ókori görög férfi (és természetesen női)-barát viszonyhoz. Platón Lakomájának Alkibiadésze vagy Szapphó szerelmei magasztalják a mély emberi szeretetkapcsolatot, melynek megannyi gyönyörű árnyalata, mélysége és magassága van. Alkibiadész, a gyönyörű athéni ifjú, a kevésbé jóképű Szókratésszel naponta együtt étkezett, sportolt, és a harctéren hű bajtársa volt. Amikor 432-ben Potideae alatt megsebesült, a tanító testével fedezte tanítványát, nyolc év múlva viszont Deliumnál ez mentette meg amannak az életét. Barátságuk, szerelmük inkább volt szellemi, mester-tanítvány viszony, melyben ugyan volt primer nemiség, de nem csak az volt kizárólagosan!

Egy olyan szellemi közegben azonban, ahol minden szeretet-kapcsolat csak a szexualitásra van kiélezve, hogy is lehetne megérteni az egyház(ak) és a társadalom egy részének azon kívánalmát, hogy a homokosok, felismerve cselekedeteik bűnös jellegét, felfüggesszék azt? Egy alapjaiban és céljaiban individualista világban hogyan lehet azt megérteni, hogy az ember nem csak akkor lesz boldog, ha kiéli nemi vágyait? Ameddig nincsenek meg a társadalom vérkeringésében olyan fogalmak, mint lemondás, önmegtartóztatás, áldozat, önfeláldozás, önmagunk odaadása, sőt vértanúság, és ameddig ezek nem értékként állnak előttünk, addig nem sok esélyt látok a homoszexualitás kérdésének érdemi megválaszolására.

A homoszexualitás ellenzői szerint létezik egy olyan jelenség, amelyet helyes szexualitásnak hívunk, és minden attól való eltérés nem a helyes szexualitás erkölcsileg releváns tulajdonságait mutatja, tehát deviáns, bűnös, stb. Adhatunk neki azonban bármely nevet, a lényeg, hogy egy határvonalat húzunk, hogy meddig tart egy jelenség és mettől nem tekinthető annak. Különbséget kell tenni azonban a homoszexualitás különböző fajtái között, de ez a distinkció nem a homoszexualitáson belüli különbségtevéssel kell, hogy kezdődjön, hanem a helyes és helytelen szexualitás közötti megkülönböztetéssel. Továbbmenve viszont azt mondhatjuk, hogy még csak nem is a helyes, vagy helytelen szexualitással kell kezdenünk, hanem a szeretet fogalmával. Miért? Mert alapvetően téves lenne, ha pusztán a nemiségből indulnánk ki, ugyanabba a csapdába esnénk, amire az előbb figyelmeztettem az olvasót. Így megközelítésünk pozitív lesz, mentes bármifajta rosszindulatú és felesleges negatív attitűdtől.

A szeretettel kezdjük tehát, a szereteten belüli különbségtevéssel. Egy ilyesfajta elemzésnek (melynek most csak körvonalait adhatjuk) fel kell mutatnia a szeretet-fogalom különböző megjelenési formáit (istenszeretet, barátság, házassági szeretet, szerelem, hazaszeretet, önmagunk helyes szeretete, stb.), és rá kell mutatnia a szeretet fogalmának olyan jellemzőire, melyek elválaszthatatlanul, lényegszerűen tartoznak a szeretet fogalmához. Így arra fogunk választ kapni, hogy mi a szeretet. Ezen a vonalon elindulva abszolút pozitív módon, a szeretet jegyeit kutatva, elmondhatjuk a homoszexualitásról, hogy benne is találunk olyan vonásokat, melyek más szeretet-cselekményekre is jellemzőek (pl. gyengédség, odafigyelés, egymás segítése, stb., vagy éppen a homophilia, mely önmagában nem rossz, hisz például a barátság is tartalmaz homophil elemeket; olyan dolgokat szeretek a barátomban, melyek bennem hasonlóak), de a különböző szeretet-típusokat összehasonlítva arra a következtetésre jutunk, hogy az, amit homoszexualitásnak nevezünk, nem a valódi szeretet egy fajtája, hanem egy téves szeretet. Más szavakkal nem egy a szeretet-fajták között, mint mondjuk az Isten-szeretet, vagy a jegyesek szereleme, hanem annak téves formája, ahogyan téves forma a pedophilia és a nekrophilia is.

Ilyen értelemben téves az az általános vélekedés, miszerint meg kell különböztetni a homoszexuális hajlamot a homoszexuális cselekedettől. A homoszexuális hajlam ugyanúgy, mint ahogy a homoszexuális cselekedet, az emberi szeretet és szexualitás elleni hajlam. Természetesen azt nem hagyjuk figyelmen kívül, hogy a cselekedet mindig több mint a puszta hajlam, hisz a cselekedet anyagot ad a hajlamban lévő bűnnek, egyszerűen azért, mert megtörténik.

Azt hiszem, ilyen nézőpontból érthetjük meg azt, hogy a homoszexualitásnak van egy erős utánzó jellege, ti. azt utánozza, ami lenni és amire hasonlítani szeretne. A homokos szexuális érintkezés, mivel eltekint a férfi és nő biológiai, antropológiai és lelki-szellemi különbözőségétől, mely a személyek teljesen nyitott önátadását követelné, tulajdonképpen utánzása lesz a valódi szexuális kapcsolatnak. Azt utánozzák, amit úgy soha el nem érhetnek. A homoszexuális férfiak anális közösülése szánalmas utánzata a valódi közösülésnek. Még inkább látszik ez a leszbikusoknál, akik műpénisszel fegyverzik fel a másikat, s el is játszatják vele a férfi szerepét. Mindkét esetben azonban az eredmény: a valódi szerelmi aktus helyébe egy sajátos kettős maszturbáció lép.

Az utánzás és a kapcsolat nem valódi jellege lepleződik le abban is, ahogy a homoszexuális személyek a mindennapokban a másik nem szerepét erőltetik magukra. Nincs nevetségesebb annál, mint amikor a férfi eljátssza, hogy ő nő, és fordítva. Egy homoszexuális férfi soha sem fog tudni egy igazi, teljes női életet élni, nem fog szülni, de foganni sem, még kevésbé csecsemőt szoptatni. Tudom, nevetségesek ezek a képek, de vigyük csak végig a homoszexualitás belső logikáját, hogy megértsük annak tarthatatlanságát.

Nem szabad attól eltekintenünk, hogy minden egyes ember a maga személy mivoltát, mely önmagában közölhetetlen, a maga neme szerint éli meg. Egy női személy, habár személyi mivoltának belső lényege közölhetetlen és megismerhetetlen, a maga személyiségét női mivoltában éli meg. Még egyszerűbben, egy nő nőként éli meg magát, a férfi pedig férfiként valósítja meg önmagát. Ebből a struktúrából való kilépés kísérlete a homoszexualitás, az, hogy egy férfi nőként élje meg saját lényegét, a nő pedig férfiként.

Nagyon fontos szempont viszont, hogy ne tévesszük össze a homoszexuálisokat a homoszexualitással. Ez alatt azt értem, hogy a homoszexuális személyt lehet és kell is szeretni, mint személyt, Isten képmását, a homoszexualitást viszont, mint téves életformát, nem. A helyes keresztény viselkedés (mely a nem keresztények számára is a cselekvés optimuma lehet) a megértő szeretet a homokosok iránt, mely magába foglalja az intést is. Jézus is odament a kor leprásaihoz, nyomorultjaihoz és bűnöseihez és próbálta a személyt megszabadítani bűneitől, a bűnt azonban soha nem helyeselte.

lesbian1Ezért álságos manapság az egyéni szabadságjogokra hivatkozva utcára vinni a homoszexuálisokat. Annak a tizenvalahány országnak a nagykövetsége (!), mely erre hivatkozva áll ki a szombati meleg-menet mellett nem a homoszexuális egyén saját nemi identitásának szabad megnyilatkozását támogatja, hanem magát a homoszexualitást. Úgy ahogy van ez az egész felhajtás egy durva szexuális propaganda, és mint ilyen megengedhetetlen. Magyarországon az elmúlt húsz évben soha nem üldözték, nem nyomták el a homoszexuálisokat. Mindenki számára világos, hogy látványosan politikailag motivált akció a szombati felvonulás, éppen ezért viszont érthetetlen, hogy a magukat keresztény-konzervatívnak nevező magyar formációk miért nem tesznek meg mindent ennek a megakadályozására. A hallgatásba burkolódzó megengedés, amit a legnagyobb ellenzéki pártnál látunk éppen, nem más, mint a homoszexualitásnak, tehát egy deviáns szub-szexualitásnak az elősegítése. Nem hivatkozhat senki a szabad véleménynyilvánításra, mert nagyon jól tudjuk, a homoszexuálisok maguktól nem mennének ki az utcára saját nemi identitásuk mutogatására. Őket aljas politikai célok mentén viszik ki azok, akik örömüket lelik a rombolásban. Már csak ezért is meg kellett volna szólalnia a más kérdésekben elég hangos keresztény-konzervatívoknak. Ugyanis ez is rombolás, csak itt nem termőterületeket és vízbázisokat tesznek tönkre, hanem emberi lelkeket.

A primitív botrányokozás megengedése után senki se csodálkozzon azon, ha egyesek a szexualitás ilyen provokatív látványára az erőszak primer nyelvén fognak válaszolni. Erre a fajta értelmetlen szexuális erőszakra ugyanis nincs értelmes válasz. Jobb tehát nem megengedni.

Hoppál Bulcsú


http://ellenkultura.info/meleg-menet-avagy-nem-a-felvonulok-kertek/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Teljesen jogos. Irán elkötelez
  2009-09-03 17:45:42, csütörtök
 
  Teljesen jogos. Irán elkötelezett nagyköveteket küld negyven országba
2009. szeptember 03. 13:46
HunHír.Hu

Irán új nagykövetet küld negyven országba; több diplomatát azért hívnak haza, mert kiállt a júniusi elnökválasztást követő zavargások mellett - közölte a Farsz félhivatalos iráni hírügynökség.

A kedd éjszaka kiadott jelentés "jól értesült" forrásokra hivatkozik, de nem nevezi meg ezeket, és arra sem tér ki, mely országokat érinti a nagykövetek cseréje. A diplomaták közül egyesek a zavargások alatt hivatalos állásfoglalásban támogatták a cionisták által támogatott rendzavarókat - írta a Farsz.

Az új nagyköveteket feltehetően az 1979-es iszlám forradalom alapjaihoz hű szakemberek közül választják ki - áll a hírügynökségi jelentésben.

http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=22684
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 12 
2009.08 2009. Szeptember 2009.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 315 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.