Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Iszonyú áttörés! Kimondta az a
  2010-09-07 22:06:30, kedd
 
  Iszonyú áttörés! Kimondta az atv.hu: a zsidók nem magyarok!

2010. szeptember 07. 09:45
Citrom János

Budapesten szolidmagyar kampányt folytat a Jobbik, az etnikai ellentétek a fővárosban nem kerülnek szóba, a pártnak egyetlen, a nemzeti hovatartozásra építő mondata van, miszerint ,,Budapest a magyarok fővárosa". És a ,,Magyarok" szó alól egy német mosolyog a választókra. Ugyanis a főpolgármesteri posztért ringbe szálló Staudt Gábor a XXII. kerületi Német Kisebbségi Önkormányzat tagja jelenleg is - írja a most csontra beszívatható, és egész eddigi kommunikációját megcáfolható atv.hu. A Hit gyülekezete, és a gyurcsányista milliomos újgazdagok által gründolt portál úgy járt, mint az a bizonyos kígyó: beleharapott saját metszett farkába. És nézzük meg pontosan, hogy miért. Akkora pofont adtak maguknak a kirekesztők, hogy még Tel-Aviv-ig is elhallatszik a csattanása.
Hunhír-Kárpátalja2010

Ahhoz, hogy valaki kisebbségi városatya lehessen, nincs szükség túlzott procedúrára, az illetőnek mindössze annyit kell kijelentenie, hogy ő az adott kisebbség tagja - magyarán német, legalábbis Staudt Gábor esetében. Amivel persze nincs semmi baj, hiszen bárki lehet magyar és még valami (értsd: cigány, bolgár, zsidó, német, örmény, stb.) a hivatalosan elfogadott 12 kisebbségből, vagy épp azon kívül.

A jelek szerint egyedül a Jobbik számára megkerülhetetlen a színmagyarság, persze lehet, hogy a párt egyre befogadóbbá válik, és egyes kisebbségek már megütik a magyar színvonalat - lőtt mellé a szektaportál.

A Hunhír.info információi szerint jól előkészített kommunikációs felmérés és szakmai munka előzte meg a Jobbik budapesti jelszavának bedobását a köztudatba. A kommunikációs szakemberek előre tudták: a Budapest, a Magyarok fővárosa jelszó és programcím kiveri a biztosítékot azoknál, akik mindig a gyűlölködésükre, és kettős mércéjükre fizetnek rá. Annyira kirekesztőek és magukat felsőbbrendűnek beállítók, hogy a pillanatnyi, dühös mérgüket mindig alárendelik a hirdetett nézeteiknek. Ha egy cigány bűnözik mondjuk Ausztriában, akkor a atv.hu és a rokonlélek portálok olyan címeket adnak írásaiknak, hogy elfogták a magyar bűnözőket. Ha a kirekesztő, magyargyűlölő zsidó mágnásokat, bértollnokokat vagy éppen botránycelebeket kell említeni, akkor is mindenki magyar. Lásd mondjuk Soros, Fejtő Ferenc, vagy éppen Gábor Zsazsa. A Jobbik a fentiek miatt nyugodtan mondhatja azt: visszautasítunk minden olyan aljas és kirekesztő megközelítést, amelyek szerint a zsidó, a cigány nem tartozik a magyarsághoz. A Magyarok fővárosa pontosan azt jelenti, hogy otthona mindenkinek, aki Magyarországon él, és a köz és hivatalos nyelvben magyarnak minősítik. Persze, nem ez az üzenete a jelszónak, de mégsem lehet belekötni. Akkor a cigány meg a zsidó nem magyar? Az atv.hu szerint nem! Így hát ezentúl elvárjuk a hírportáltól, hogy a saját nemzetisége szerint nevezze meg az embereket. Minden helyzetben. Előre borítékoljuk, hogy a két adott kisebbség esetében biztosan nem fogja. Akkor meg talán abba kéne hagyni a kettős mércét, hogy egyesek, a mások kényük-kedvük szerint játszanak a megjelölésekkel... És tessék tudomásul venni: a Jobbik azt mondja, hogy itt mindenki magyar, ezért az ő fővárosukat kell felépíteni, szemben a rasszista kirekesztőkkel. A Jobbik a magyarok fővárosával bebizonyította, hogy az egyetlen sokszínű, toleráns, jogvédő és antirasszista párt. Remélhetőleg ezentúl a pártot sokszor támadó külföldre szakadt magyarok is ebben a szellemben nyilatkoznak, és írnak a politikai erőről.



http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=33019
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
SZDSZ-esedik az MSZP: a Terry
  2010-09-07 18:01:49, kedd
 
  2010-09-07. 13:03
SZDSZ-esedik az MSZP: a Terry Black nevű személyiségzavaros buzi a jelöltjük Tökölön

Magyarországnak két olyan miniszterelnöke volt, akire én nagyon büszke vagyok: az egyik Horn Gyula, a másik Gyurcsány Ferenc - jelentette ki "Terry Black" a TV2 Mokka című műsorában.

Nincs könnyű dolga az LMP-nek: a szocionisták is pályáznak az Új SZDSZ névre

Rácz Károly a műsorban elmondta: biztosan sokan furcsállták, hogy miért Tökölön indul jelöltként, miközben ő szigetszentmiklósi, ugyanakkor a Csepel-szigeten a települések nagyon közel vannak egymáshoz, így gyakorlatilag mindenki mindenkit ismer. Hozzátette, jobban szeretett volna így Szigetszentmiklóson indulni, azonban az MSZP-nek ott egy erős csapatot sikerült összeállítani - az ismerősei ekkor arra biztatták, hogy Tökölön induljon.
Legyünk őszinték: számomra Magyarországnak két olyan miniszterelnöke volt, akire én nagyon büszke vagyok, az egyik Horn Gyula, a másik Gyurcsány Ferenc - fogalmazott Rácz, aki szerint egy előadó valahol politikus is, a politikus pedig valahol előadó. Véleménye szerint az MSZP jelenlegi felállása nagyon jó, az MSZP-t nem kell szégyellni.
(MNO - TV2 nyomán)
Korábban írtuk: Összegyűlt a szükséges mennyiségű ajánlószelvénye az MSZP-s színekben induló Terry Blacknek Tökölön - tudta meg a Magyar Nemzet. Ezt Varju László, a párt tököli választókerületi elnöke is megerősítette.

A "transzvesztita előadóművész" a település egyes számú választókörzetében indul az önkormányzati választáson, a Fidesz, a Jobbik jelöltjével, valamint egy függetlennel verseng a mandátumért.
Az eredeti nevén Rácz Károly Mihályként nyilvántartásba vett szocialista jelölt az egyik bulvárlapnak azt mondta (szerinte) kezdődő politikusi karrierjéről, hogy nem a pozíciók vonzzák, hanem a tennivalók. Ha jól végzi a dolgát és nemcsak más, hanem ő is úgy látja, hogy van keresnivalója a politikai pályán, akkor komolyabb terveket is dédelget - tette hozzá.

(FH - MN nyomán)

http://kuruc.info/r/52/65527/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigány szervezetek és fideszes
  2010-09-07 18:00:26, kedd
 
  2010-09-07. 12:16
Cigány szervezetek és fideszesek is kínáltak fel kopogtatókat az LMP-nek - a Jobbik feljelentést tesz

A Jobbik ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz annak alapján, hogy az LMP kampányfőnöke egy kedden megjelent lapinterjúban arról beszélt, a Fidesz és cigány szervezetek is ajánlószelvényeket kínáltak fel nekik - jelentette be a Jobbik főpolgármester-jelöltje.

Staudt Gábor keddi, budapesti sajtótájékoztatóján azt mondta, hogy ha ezek az esetek valóban megtörténtek, akkor az LMP-nek a Fidesz ellen feljelentést kellett volna tennie. Hozzátette, hogy várja az ügyben a Fidesz véleményét, illetve "elhatárolódását".
Karácsony Gergely, az LMP kampányfőnöke a Népszabadságnak azt mondta, voltak informális felajánlkozások a Fidesz oldaláról "cédulasegítség" ügyében, de roma szervezetek is megkörnyékezték a pártot; "mindegyiket visszavertük" - fűzte hozzá.


(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/52/65583/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sosem jött még ennyi tetűhintá
  2010-09-07 17:58:16, kedd
 
  2010-09-07. 15:22
Sosem jött még ennyi tetűhintás Judapestre dajdajozni - a "magyar" állam 36 millióval támogatta a törzsi gyülekezést

Látogatottsági rekordot döntött idén a Zsidó Nyári Fesztivál. A hétfőn véget ért fővárosi programsorozatra több mint 120 ezer magyarországi és külföldi vendég volt kíváncsi.
A tíznapos összművészeti fesztivál szabadtéri programjai, valamint a Dohány utcai zsinagóga, az Uránia Nemzeti Filmszínház és a Rumbach utcai zsinagóga rendezvényei iránt minden eddiginél nagyobb volt az érdeklődés - adott gyorsmérleget Vadas Vera igazgató, aki szerint a fesztivál látogatóinak száma meghaladta a 120 ezret.
Elmondta, hogy idei költségvetésük 98 millió forint volt, amelynek 47 százalékát a jegybevételekből, 37 százalékát állami támogatásból, a fennmaradó részt pedig saját erőből, illetve cégek támogatásából finanszírozták.

(MTI nyomán)

http://kuruc.info/r/2/65596/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb történelmi mélyponton a
  2010-09-07 17:56:12, kedd
 
  2010-09-07. 17:40
Újabb történelmi mélyponton a forint

Újabb történelmi mélyponton jár a forint a svájci frankkal szemben. Öt óra után egy frankért már több mint 224 forintot kértek a bankközi devizapiacon.
Az euró is erősebb lett: hétfőn délután négy órakor még 284,97 forinton állt az euró jegyzése, majd késő estére 284,60 körüli jegyzésre állt be. Kedden kora hajnalban az ázsiai kereskedési szakaszban a forint a főbb devizák árfolyamában bekövetkezett változást követve rövid idő alatt 286 forint feletti euró jegyzési tartományba tolódott el, és 288 feletti jegyzésekre is volt példa. Napközben a jegyzés túlnyomórészt 285,50 és 286,80 forint között mozgott, majd röviddel délután négy óra előtt meredeken 287 feletti szintre helyeződött át.
A dollárt 225,59 forinton jegyezték kedden délután négykor a bankközi kereskedelemben 1,2753 dolláros euróárfolyam mellett. Hétfőn délután a dollárt 221,33 forinton, az eurót 1,2875 dolláron jegyezték.
(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eurómilliárdok kerülnek ki az
  2010-09-07 08:29:54, kedd
 
  Eurómilliárdok kerülnek ki az országból

2010-09-06 21:52 barikád.hu


Év eleje óta a görög lakossági és vállalati betétállomány 25,7 milliárd euróval, 10,8 százalékkal esett. A pénzes görögök főleg Ciprusra és Nagy-Britanniába viszik a megtakarításaikat.

Görögországban a vállalati és a lakossági bankbetétek állománya júliusban már a hetedik egymást követő hónapban csökkent, közölte a görög központi bank hétfőn.

A betétállomány 4,2 milliárd euróval 212,3 milliárdra zsugorodott júliusban az előző havi 216,5 milliárd euróról. Az év eleje óta a betétállomány 25,7 milliárd euróval, 10,8 százalékkal esett.

Az év eleje óta kivont eurómilliárdok nagy részét a szomszédos Cipruson helyezték el. A másik jellemző célállomás Nagy-Britannia, mindenekelőtt London és környéke, ahol vagyonos görögök az utóbbi időszakban számos ingatlant vásároltak meg.

A görög gazdaság 2008 eleje óta lassul, 2009-ben pedig 2 százalékkal csökkent a GDP, míg a kormány 1,5 százalékos csökkenésre számított. Az államháztartási hiány és az államadósság elszabadulása miatt az idén májusban az IMF és az EU 110 milliárd eurós hitelkeretet nyitott meg az ország számára, a kormány pedig megszorításokat vezetett be.

A mentőcsomagért cserébe a kormánynak drákói megszorításokat kell alkalmaznia: 8,1 százalékra fkell lefaragniuk a GDP-arányos államháztartási hiányt a tavalyi 13,6 százalékról. A görög kormány vállalta azt is, hogy a deficitet 3 százalék alá szorítja 2014 végére.

origo.hu-barikad.hu


http://barikad.hu/node/61355
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Benyaltak
  2010-09-07 08:28:11, kedd
 
  Benyaltak

http://radicalpuzzle.blogspot.com/2010/09/benyaltak.html

Miközben Mesterházy és az emeszpé tejesen hülyét csinált magából Salgótarjánban, az idő alatt a narancsosok sem tétlenkedtek. Építették a kapcsolatokat és tették, amit megkövetel a haza. Mármint a másik. Hiába volt piknik Kötcsén, hiába főzött a first lady kiváló lecsót, a narancsosok közül jónéhányan voltak olyanok, akik a vasárnapi ebédet már nem a somogyi kis faluban költötték el. Ők siettek. Jelenésük volt, hisz egy olyan eseményt, mint az óbudai zsinagóga felavatása, egyszerűen nem lehetett kihagyni. Egészen pontosan bűn lett volna. [a bejegyzésért katt a linkre]

Így hát ott volt a budapesti fidesz színe-java, hogy kéz a kézben együtt örvendezzenek az elvtársakkal a zsidó térhódítás újabb állomásának. Igazán megnyugtató volt látni azt az összhangot, ahogy Semjén Zsolt, Szekeres Imre, Deutsch Tamás, Tarlós István, Fónagy János és Erdő Péter a legnagyobb egyetértésben együtt nyalt a zsidóknak. Mint látszik erre az egyedülálló eseményre a forradalom kicsit felfüggesztésre került, pontosabban egy magasabb, közös cél érdekében kicsit szüneteltették.

És ha netán még ezek után is kétségei lennének valakinek afelől, hogy ki hol áll, annak ideidézném Semjén Zsolt gondolatait, aki a magyar kormány képviseletében vett részt és szólalt fel az összejövetelen:

,,Aki nem ismeri a bibliai hagyományt, az nem lehet igazán otthon a civilizációban; aki nem ismeri a Szentírást és annak történeteit, az nem lehet szellemi értelemben európai. Aki nem ismeri a bibliai hagyományt, az nem érti meg Ady Endre verseit vagy Bach zeneműveit" - mondta Semjén, majd így folytatta: ,,Amikor ezek között a falak között újra felhangzik az Isten szava, akkor ez a legrégibb civilizációs és kulturális örökség továbbadását is jelenti. A zsinagóga felszentelésének napja szimbolikus, mert ezzel lezárjuk azokat az évtizedeket, amikor az Isten házát méltatlan célra használták. Amikor újra megnyitják a zsinagógát, akkor helyreáll a dolgoknak a természetes rendje".

Semjénnek igaza van. A vasárnapi eseményekkel ismét helyreállt a dolgok természetes rendje. A magyar kormány ismét csontig nyalt a hébereknek. És ebben nem is ez a legszomorúbb, hanem az, hogy ez ma már tényleg természetesnek tekinthető.

De vajon a nagy ajnározás közepette eszébe jutnak-e valamelyik narancsosnak azok a rémtettek, amiket Izrael elkövet a világban? Vajon eszükbe jutnak-e a mészárlások, az ártatlanok elleni erőszakos cselekmények képei? Eszébe jut-e valamelyiküknek, hogy néhány ezer kilométerrel távolabb, azok akiket itthon az egekig dicsőítenek nem hagynak mást maguk után csak vért és könnyeket?

http://www.youtube.com/watch?v=f_snuNvA6u8&feature=player_embedded



Vajon elgondolkodott-e már Semjén, és elgondolkodtak-e többiek azon, hogy ők most minden további nélkül, elvileg keresztény létükre kipát és kalapot húztak, de ez fordítva is megtörténne-e? Vajon Feldmájer, Zoltai, Köves Somló és a többi zsidó vetne-e keresztet egy keresztény templom felszentelésén?




És ha a narancsos vezetők nem is, akkor legalább a fideszes szavazók elgondolkodnak-e ezen? Vajon ők erre szavaztak, erre a gusztustalan behódolásra?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2010.08 2010. Szeptember 2010.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 351 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.