Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Férfi bemegy az óvodába és mon
  2011-09-11 21:36:59, vasárnap
 
  Férfi bemegy az óvodába és mondja az óvónőnek:

-Jöttem a gyerekemért.

-Melyikük lenne az öné? Kérdezi a férfit a kedves óvónő.

-Nem mindegy?! Holnap úgyis visszahozom...
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Pszichológiai vizsgálaton:
  2011-09-11 21:33:37, vasárnap
 
  Pszichológiai vizsgálaton:

- Állva szokott vizelni?

- Igen, persze.

- Általában vagy minden esetben?

- Hát ha szarok, azért külön nem állok fel!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A bejárónő
  2011-09-11 21:31:22, vasárnap
 
  A bejárónő

A bejárónőt kidobják az állásából. Mielőtt elhagyja a házat, odadob egy
ezrest a kutyának.

-Hát ezt meg miért kapja? kérdezi a ház úrnője.

-Ennyit tényleg megérdemel. Mit gondol, ki nyalta minden nap tisztára a tányérokat?
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A Kuminopithecus gondolkozni p
  2011-09-11 21:17:56, vasárnap
 
  A Kuminopithecus gondolkozni próbál

2011.09.11. 14:10

Én ezt az előembert komolyan nem értem. Azt érti, hogy nem tud teljesen felegyenesedni, ahhoz mondjuk kellene egy megfelelő szerkezetű gerinc, de nincs tisztában azzal, hogy ami a koponyájában van az csak desszert ?! Mármint egy kardfogú tigrisnek.

A Kuminopithecus rácsodálkozik a roppant bonyolult világra, nyal bele a levegőbe, hátha segget talál, ahogy a futballszpíker mondaná. Ez volt eddig. Ezt szoktuk meg.

Erre ma, a Kuminopithecus, mint valami strucc aki ez égbe vágyik, gondolkozni próbált. Álljunk meg itt egy pillanatra. A Kuminopithecus nem féltudású. A Féltudású Elit tagjai tisztában vannak saját féltudásúságukkal, aki látta már Lánczi Andrást zavartan hebegni az tudja miről beszélek. A Kuminopithecus leginkább arra való, hogyha fogást találunk rajta, beverhetünk vele egy baromi nagy szeget a falba. Ő ahogy a nagy Brehm írná, nulltudású.

A Kuminopithecus rövid nyalakodás után közli, hogy ez a lázárság most itten a megoldás. Hiszen. A "hiszen" szó után általában valamiféle argumentumot használtak már a csiszolt kőkorszakban is. De nem ő. A Kuminopithecus az A-ból következik B, helyett az " A-ból döbetkezik pöfff és csatt" szerkezetet használja. Tényleg, az orrát tudja rendesen túrni az ilyen ?

"Elmagyarázza", hogy hát most óriásiak a megtakarítások és nincsen itten probléma, böff, százezreket ment meg a lázárjános péntek délben a szokásos megmentő időszakban, böff. Ez még tulajdonképpen rendjén is volna, ez még prethinking/licking ami belefér a fajtajellegbe, de utána váratlanul, majdnem azt mondom rájön, szóval ráizél, rábigyóz arra, hogy valami itten nem gömbölyű. Ha ugye mindenkinek tengersok pénze van, akkor kinek is sír a szája. Itt láthatóan megzavarodik, és ahelyett, hogy elmenne az őserdőbe bogyósgyümölcsöt gyűjteni, újra próbálkozik. Ha mégsem lesz az embereknek pénze, hogy kivásároljákizé a dolgot, akkor majd a bankok adnak pénzet az embereknek, böff. Ahogy ezt a Kuminopithecus mondja, rálibbennek. Miért jó ez, és kinek ? Ez ugye struktúrált gondolkozást kívánna. Ezért inkább megáll, jobbikozik egy sort, talán izgatja a hasonló fejlettségi szintű főemlősök sorsa, aztán fog egy banánt és elkezdi eszegetni.

Itt most nem a devizahitelügyről van szó. A pénzügyi elemzők sem értik, hogy mi történik, leginkább azt mondják, hogy :

“the risk of the government going ahead with some sort of plan to the detriment of banks has increased strongly."

Ez nagyjából azt jelenti, hogy valami történt a ketreceknél, majd a takarító felpucolja, nézzük meg addig inkább a flamingókat. Orbán nemrég találkozott fontos jobboldali közgazdászokkal, és nekik nem mondta el, hogy mire készül, majd pont másnak. Valami majd lesz, que sera sera.

Itt csak a Kuminopithecusokról van szó. Akik elszabadultak az őserdőben. Jöhetne már egy éhes csúcsragadozó.

.......

P.S Természetesen csak tréfáltunk. Valójában ez csak igényes építőkritika, ahogy Új Péter elvtárs is mondta volt, mielőtt érdemei elismerése mellett. Igényes építőkritikára pedig szüksége van a huszonegyedik századi munkaalapú társadalmat építő magyar népnek, és a Vincent kollektívája biztosítani kívánja az igényes építőkritikát, még Kumin elvtárs tekintetében és vonatkozásában is, akit természetesen nagyon és melegen. Már nagyon várjuk, az első sorokban és ütemes tapssal az új direktívát, amely végre lezárja a nemzeti együttműködés rendszerét izzadt munkástenyerével formázó szövetséges értelmiség küzdelmét a spekulációalapú tőkésbankok elleni harcban. A Vincent vállalja, hogy a munkaversenyben százharminchét százalékra teljesíti az igényes építőkritika normát, hogy aztán együtt, üde és mámoros arccal nézhessünk a jövőbe.


http://orulunkvincent.blog.hu/2011/09/11/a_kuminopithecus_gondolkozni_probal#c144 11346
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nagy hadicsel
  2011-09-11 21:05:36, vasárnap
 
  A nagy hadicsel


- Kovács tizedes!
- Jelen!
- Rakja be egy hátizsákba a felszerelését és adja le a raktárba. Holnaptól nyugdíjas lesz.
- Tábornok úr! Hisz még csak 43 éves vagyok, nem akarok én még nyugdíjba menni.
- Tizedes! Lenyomott itt a honvédségnél 25 évet és még nem tanulta meg, hogy a parancs az parancs, megb...-ni nem lehet, mert szaporodik?!
- Igenis, értettem tábornok úr!
- Na, ezt már szeretem tizedes. De hogy lássa, milyen jó parancsnok vagyok, elmondom, miért kell nyugdíjba mennie.

A fülkeforradalmári, ööö izé, akarom mondani a Nemzeti Együttműködés Kormánya elhatározta, hogy 2012-től megszünteti az olyan igazságtalanságokat, hogy egyesek jóval a korhatár alatt menjenek nyugdíjba. Felháborító, hogy életerős emberek nyugdíjasok legyenek, és a költségvetés sem bírja el.

- Tábornok úr! Ezért nem akarok én nyugdíjba menni.

- Kuss! Most én beszélek! Mondom 2012-től lesz ez a törvény, most viszont még csak 2011 van, ezért akit lehet, nyugdíjazunk. Aztán majd jövőre szépen visszavesszük őket, mert az mégsem járja, hogy életerős emberek otthon lógassák a lábukat az állam pénzén!

- És ez miért lesz jó nekem?

- Na, magát sem az eszéért szeretjük tizedes! Ki mondta azt a baromságot, hogy ez jó lesz magának? A kormánynak lesz jó. Először is, a törvény szerint nem is nyugdíjat fog kapni, hanem járadékot, amit ugye emelni nem kell, sőt ha nem jön vissza dolgozni meg is szüntethetünk.

- Én ezt nem értem tábornok úr!

- Azt ránézésre sejtettem tizedes. Elmagyarázom. Sokba kerülnek nekünk tizedes. Etetjük, itatjuk, ruházzuk magukat, amiért szinte nem is fizetnek. A fűtésről és egyebekről nem is beszélve. Egy-egy terepmunka után látom, hogy nem átallnak negyedórákat a zuhany alatt lubickolni, hát mik maguk kacsák? Tudják maguk milyen drága a víz? A körletben még nappal is mindig égetik a villanyt, rá se bagóznak, hogy milyen drága az áram. Szabó őrvezetőnek már szinte csak az a feladata, hogy körbejárjon minden helyiséget és lekapcsolja a lámpákat. Erről jut eszembe, ha végeztünk küldje be Szabó őrvezetőt, tudtommal ő is már itt van 25 éve, mehet nyugdíjba.

Ezen felül a bérük is sokba van. Mennyi most a fizetése?

- 180.000 Ft

- Na, látja, ebből 150.000 Ft nyugdíja lesz, illetve dehogy nyugdíja, járadéka. Már itt is spóroltunk 30.000 forintot. Januárban szépen visszahívjuk, de nem ám azért, hogy a Kalasnyikovját fényesítgesse! Majd felügyelő lesz a kényszermunkatáborban, akarom mondani munkavezető a közmunkaprogramban 78.000 Forintért.

- Elnézés tábornok úr, de nem vagyok én hülye! Nem fogok én visszajönni ennyiért.

- Dehogynem tizedes! Mert itt jön a csavar. Ha nem jön vissza, megállapítjuk, hogy munkára alkalmas és megszüntetjük a járadékát. Na, akkor mit választ? A teljes pénztelenséget, vagy, hogy megy Debrecenbe barakkban lakni és építeni a stadiont 43.000 forintért, vagy a felügyelőséget 78.000 forintért?

- Ó, hogy ba... meg! Ezt jól kitalálták!

- Na, látja tizedes! Ehhez kell az egyetem, tanult volna maga is, mint a Kedves Vezető!

Végeztünk! Küldje be Szabó őrvezetőt.

- Igenis! Értettem!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A visszamenőleges tandíj meséj
  2011-09-11 20:54:59, vasárnap
 
  A visszamenőleges tandíj meséje

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy hülyenépszavazás, ahol a zemberek egyértelmű akaratukként, Orbán Viktor szája ízének megfelelően kinyilvánították véleményüket: a tandíj pfújrossz, aki kitalálta az eretnek, úgyhogy kukába az egésszel. Más se kéne, mint fizetni a diplomáért, hozzájárulni bármivel a képzéshez és iskoláztatáshoz. Nemaddig'a! A szocik seggbe lettek rúgva, a nép nem fizet, Orbán elégedetten dörzsölte össze mancsocskáit, és a hülyenépszavazást kitaláló Hegedűs Zsuzsa is megéljenezte önmagát.

Hihetnénk, hogy akkor most minden a legnagyobb rendben van, hisz ami most van az Orbán Viktor Fidesze és a zemberek közös akarata szerint van pont úgy, ahogy. Ezért állok értetlenül Réthelyi miniszter úr fájdalmas segélykiáltásán ámélkodva, mint egyszeri kisnyugdíjas a hentespult előtt: ilyen létezik?Akkor most mégsem az van, hogy a zemberek akarata szent? Meg az sincs, hogy átgondoltunk mindent alaposan, és a népszavazással kiharcoltuk a forradalmi népszövetséget, aminek egyik alappillére, hogy ne fizessünk lehetőleg semmiért, de például az oktatásért különösen ne? Mindenesetre a kirajzolódó kép elég kínos és sajátos: fizessen inkább a diplomás adót a megszerzett papírért, legyen szolidáris visszamenőleg a taníttatásáért. Ez így mindjárt jobban hangzik, hisz tandíj az továbbra is pfújrossz, de az adókat szeretjük, visszamenőleg kivetni pláne, mert adózni jó, szolidárisnak lenni meg egyenesen NERefias cselekedet. Különös bája a dolognak, hogy kormányunk új diákhitelt tervezne a diplomás adóval párhuzamosan. Átlagos hitelösszegnek 4,5 millió forintot számolnak, ami kamattámogatott hitel lenne, húsz éves időtartamra. Én már csak arra lennék kíváncsi amúgy tornóczkianitásan: és akkor ezt most így hogy?

A diplomáig felveszi a delikvens a hitelt, majd a megszerzés után fizeti a kamattámogatott részleteket húsz évig, és mellé adó formájában csak kifizeti a diploma árát is? Mert ugye az úgy logikus, hogy a taníttatás finanszírozást megoldja hitelből, és a diploma árát a saját kamattámogatásával együtt szépen visszatolja adó formájában.

De tandíj az továbbra sem lesz, és ez a lényeg.


http://varanus.blog.hu/2011/09/10/a_visszamenoleges_tandij_meseje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Semjén vadászat
  2011-09-11 20:53:09, vasárnap
 
  Semjén vadászat

"A kutyától félek, a vértől hányok,
Mindig lenéztek engem a lányok.
Nem vagyok senki, űzöm a vadat,
Másoknak hajtok, mások hajtanak."

A kormánycirkusz végighaknizta az országot a héten Lovasberénytől Hajdúszoboszlón keresztül Kötcséig, megörvendeztetett minket tőzsde és forintbedőléssel, egykulcsos melletti szakadatlan kiállással, diplomás adóval, új választási és önkormányzati törvénytervezetekkel, van aki mégsem élvezi ezt az egészet. Egy Viktorpótlékot nem elégít ki a szimpla cipollaság, ő egészen másfajta izgalomra vágyik. Ő ölni akar. Figyelni, ahogy a sörétek becsapódnak a védett szalonka tollai közé, izgatottan szaladozni a leesett alaktalan tollkupac után tohonya, urbánus vadászkutya módra. Ilyenkor nem egy buta pótlék ő, akit azért tartanak, hogy legyen aki mellett a Kedves Vezető is intellektuelnek számít, nem. Ilyenkor ura ő életnek-halálnak. Fejben, legalábbis.

Nem is győzte kivárni, míg a két hittérítő elmondja a holdudvarnak milyen faszaságokat eszeltek ki ők a héten, hisz hajtotta a vére: inkább mondott le Vezetőjének és Jobbkezének beszédével egybekötött smúzpartiról, mint az Országos Vadásznapról. Naná, hisz ott otthon van végre, biztonságban, és hintheti magából az okosságokat, mint fejbőr beteg a lemezes korpát.

"Azt a célt tűztük magunk elé, hogy helyreállítjuk a magyar vadászat becsületét, és hathatós lépéseket teszünk a magyar vadászok vegzálásának megszüntetéséért." -kezdte majd az Országos Magyar Vadászati Védegylet elnökeként belecsapott az eredménylecsóba:

- módosítják a gazdasági reklámtevékenységről szóló jogszabályt, ami eddig büntette a vadászfegyvereket reklámozó vadászboltokat és újságokat. Szabad puska reklámot a nyomtatott sajtóba! Mert például dohányterméket sem lehet reklámozni, de skúló reklám nélkül meg élni nem lehet.

- elérték, hogy a 8 centiméter pengehosszúságú kések hordási tilalma a vadászokra ne vonatkozzon. Náluk egy vadásztőr nem fegyver, de mindenki másnál nyilván az.

- engedélyezték a vadhús forgalmazását a vadászatra jogosultak körében. Vagyis legálissá tették, amit eddig feketén csináltak.

- elérték a krotália (ezmiez, mi? katt) és a vadkísérő jegy árának csökkentését. Hallatlan is volt az a 100 ft/db ár amit kértek érte eddig. Pofátlanok.

- "az Országgyűlés őszi ülésszakán a büntető törvénykönyv módosításában az orvvadászat nevesítve lesz, akár szabadságvesztéssel is szankcionálva azt." - ezt speciel támogatom.

- tervezett változtatás, hogy a vadászok és az erdészek hivatalos személynek legyenek elismerve.

No, és itt álljunk meg egy szóra. Mivanmivan? Az erdészek hivatalos személyként elismerését se értem, és nem tartom indokoltnak, de ugyan mi a frásztól kerülne a mezítlábas vadász egy kalapba közjogilag az alkotmánybírókkal, parlamenti és önkormányzati képviselőkkel, kormánytagokkal, magával a miniszterelnök fényességes személyével, ombudsmanokkal, bírókkal, ügyészekkel, stb? Mi ezzel a cél? Az önjelölt nagyvadászt gatyába rázó nagyvadat innentől eljárás alá vonjátok hivatalos személy elleni erőszak kísérletéért? Na ne röhögtessetek!
- tervezik még a lőfegyverhez jutás könnyítését, mert egy bürokratikus romhalmaz az egész. Nyilván még egyszerűbbé kell tenni a rendszert, mert tarthatatlan állapot, hogy pl a pécsi lövöldöző ilyen bürokratikus állapotok mellett juthatott lőfegyverhez, nagyjából két pillanat alatt.

Semjén szerint tűrhetetlen, hogy a társadalom tipizál, és a vadászatot az "újgazdag puskás ember kedvtelésével azonosítja, azonban egyes visszatetsző jelenségeket nem lehet a vadászati kultúrával azonosítani." Kedves Pótviktor, erre talán minden oka megvan a társadalomnak. Akkor mindenképp, ha azt látja, neked, mint vadászati főszentnek is önmagad felé hajlik a pici kezed, nem kis mértékben, de a lapokban meg azt olvassa, hogy az Új Rend alatt is csak nem szent a védett madárrezervátum sem, és állami tulajdonban lévő, természetvédelmi területen vadásznak védett madarakra.

Ilyenkor persze se te és a gittegyleted nem vagytok sehol, se Illés Bonaparte Zozó sem száguld helyszínre megparancsolni a haladéktalan abbahagyást.
Esetleg az őszi ülésszakon lehetne ezzel bíbelődni egy kicsit a hivatalos személlyé nyilvánításért lobbizás helyett, nem gondolod? Persze csak akkor, ha a vadászat becsületének visszaállítása nem üres frázis, mert ebben az esetben erre nagyjából annyi esélyed van, mint szépen kimúlni az kettes söréttel mellbe lőtt szalonkának.

http://varanus.blog.hu/2011/09/11/semjen_vadaszat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemcsak a diplomásokat adóztat
  2011-09-11 20:49:35, vasárnap
 
  Nemcsak a diplomásokat adóztatnák

2011. szeptember 11., vasárnap

Réthelyi Miklós javaslata után felmerült, hogy akár a középiskolások is fizetnének a következő évek középiskolásainak is zsebpénzükből vagy diákmunkás fizetésükből.

Mivel a nem keresőkorúaktól nem lehet pénz formájában beszedni az önkéntesen kötelező támogatást, a miniszter szerint az sem kizárt, hogy más javakkal járuljanak hozzá a magyarok az alattuk járó generáció felemelkedéséhez. Így az általános iskolások mindennapi tízóraijuk egy bizonyos százalékát adhatják majd oda az óvodásoknak, akik gyurmával és pudinggal járulhatnak hozzá a bölcsődések felemelkedéséhez.

Az ötlet természetesen a politikusokra is vonatkozna, ők tanácsokkal, Twitter-bejegyzésekkel és ingyenes parlamenti körsétákkal támogatnák az elkövetkezendő évek politikustehetségeit. Bár ezek egyelőre még tervezetek, a nemzeti erőforrás miniszter hozzátette egy politikai bullshitgenerator segítségével: minden erejével azon lesz, hogy a körülményeket, a válsághelyzetet és a jövőt is figyelembe vevő döntés szülessen.

http://hircsarda.blog.hu/2011/09/11/nemcsak_a_diplomasok_fizetnenek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nászéjszakán az asszonyka va
  2011-09-11 20:46:41, vasárnap
 
  A nászéjszakán az asszonyka vallomást tesz a férjének:
- Tudod, Pista, nekem már előtted is volt dolgom férfival.
- Nem probléma. Nekem is.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Az új szóvivő
  2011-09-11 20:45:47, vasárnap
 
  Az új szóvivő
2011. szeptember 11. 12:11:48




Hétfőtől Giró-Szász András az új kormányszóvivő. A pozíció önmagában nem indokolná a blog figyelmét, ám most több ok miatt is kivételt teszek. Egyrészt nekem mindig érdekes, ha egy kolléga lép be a politika világába, a korábbi átigazolásoknál is foglalkoztattak a miértek, a hogyanok és a következmények. Másrészt András számomra nem csupán egy volt a nyilvánosságot befolyásolni kívánó punditok között; lassan egy éves, máig utolsó elemzős tévés szereplésemen - az önkormányzati választás napján - is ott ült mellettem.

2000 környékén lehetett, amikor először találkoztunk: a Századvégben jártam valamilyen ügyben, amikor a fénymásoló mellett összefutottunk. András ugyanis - szó szerint - ott kezdett: bár ígéretes történészi pálya előtt állt, hirtelen váltással Stumpf István mellé szegődött, méghozzá a ranglétra aljára. Pár évvel később, amikor Navracsics Tibor úgy látta, hogy az egyre erősebb politikai szerepvállalása miatt összeférhetetlen az elemzői szerep, és ezért kiszállt a Hírtévén futó, heti rendszerességű műsorunkból, az addigra a Századvégben már egyre többet vállaló András érkezett a helyére. Több mint egy évig minden héten együtt ültünk a stúdióban, s bár sem az elemzői szerepről, sem számos politikai eseményről nem egyezett teljesen a véleményünk, példátlanul jó hangulatban töltöttük azokat az órákat. Miután azonban a műsor gazdája és vezetője, Kóczián Péter az elhíresült Orbán-interjú nyomán távozott a csatornától, úgy éreztük, hogy abban a helyzetben, nélküle nem lehet folytatni azt a műsort.

A kapcsolatunk azonban nem szakadt meg, közösen publikáltunk, és nem csak tévéstúdiókban futottunk össze. Egyszer még Szombathelyre egy nemzetközi focimeccsre is eljött velem, azóta is őrizgetem azt a képet, amelyen Haladás-sálban áll a stadion előtt. Többször hívtam az óráimra is, talán ezek az alkalmak voltak a legtanulságosabbak. András a fiatal politológus hallgatók előtt meglepően nyíltan beszélt elemzői szerepének, helyzetének ambivalenciájáról, arról, hogy számára is mennyi nehézséget, gondolkodást igényel a politikai tanácsadás és a nyilvános megszólalás összeegyeztetése. Ezzel kapcsolatban az utóbbi időben többször vitatkoztunk - jellemző rá, hogy ő soha nem bírált, kért számon rajtam ezt-azt, csak hallgatta, amikor én ezt tettem...

Pályájának logikus folytatása a politikai szerep. Kár ezért őt - ahogy egyesek teszik - kritizálni, ez az út ugyanis teljesen normális, a világ számos országában használt módja a rekrutációnak. Érthető, ha a politika azok körül merít, akiket a közös munka miatt jól ismer, és akik alaposan ismerik a politika világát. S az sem meglepő, ha azok, akik megtalálták magukban az elköteleződést, rátaláltak a vállalt politikai közösségre, nem elégednek meg az értelmezéssel, hanem cselekvő részesei akarnak lenni a rendszernek.

Az ilyen lépések ráadásul segíthetnek abban, hogy a befogadók (választók) és a közvetítők (média) érzékenyebbek, kíváncsibbak legyenek a szakértők értékvilágára, kötődéseire, céljaira. Ha a szakmánk átláthatóbb lenne, ha az alapvető kérdések többször és hangosabban megfogalmazódnának, a közvéleményt nem érné váratlanul egy-egy határátlépés, mert a határok az esetek egy jelentős részében sokkal elmosódottabbak, mint azt a hivatalos magyarázatok látni engedik. Aki megnézte az új szóvivő első televíziós szereplését, talán megerősítheti, András szinte ugyanúgy beszélt, mint korábban: ami az elemzőnél olykor egyoldalúságnak és pártosságnak tűnt, az a szóvivőnél néha sokoldalúságnak és mérsékletességnek látszott.

Lényegesen nehezebb dolga lesz, mint volt mostanáig, de talán jobban, otthonosabban érzi majd magát. Sok szerencsét, András!

Forrás: Török Gábor


http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=2&AID=0&Direkt=88017
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2011.08 2011. Szeptember 2011.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 568 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3010
  • e Hét: 13277
  • e Hónap: 24388
  • e Év: 177884
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.