Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Megszűnt a vízjelző szolgálat.
  2013-06-12 22:02:37, szerda
 
  Megszűnt a vízjelző szolgálat.

Eddig is tudtuk, hogy nem az a lényeg, mennyit fontoskodnak kisebb-nagyobb vezérek a gátakon. Hanem, hogy működik-e például a vízügyi szolgálat.
Rosszabbkor nem is jöhetett volna a hír. Az Országos Vízjelző Szolgálatnál magyarázatért a Vitukihoz irányítják az újságírókat.
Csakhogy a VITUKI-t sok évtizedes munka után épp most szüntetik meg. A honlapja főoldalán épp

mérőműszereket árvereznek: http://www.vituki.hu/.

Ha nem tetszik a hír, akkor kattints a Megosztás-ra. Had lássa mindenki, hogy a propaganda mögött hogy esik szét az állam szakmai működése.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Mikor fog lövetni?
  2013-06-12 21:51:33, szerda
 
  Hírháló Nemzeti
Tisztelt Miniszterelnök Úr! Mikor fog lövetni?

Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Vegye le a napirendről,
hogy a korábbinál is sokkal kevésbé legitim viszonyokat teremt Magyarországon, hogy szovjet megszálláshoz képest is messzebb tántorít minket mindenféle alkotmányosságtól - fondorlatos megszállási ukázokká silányítva a törvényeket, nyílt genocidium szervezővé téve a parlamentet és kormányát.

Tisztelt Miniszterelnök Úr!
Mikor fog lövetni?

Már péntek este a szavazás után, vagy csak a vasárnapi mise után, esetleg egy hét múlva? Már vannak listák, hogy kiket fognak éjjel fekete autókban elszállítani? Idővel a minisztereit sem lehet majd lefényképezni?

Olcsóbb, egyszerűbb lakatot tenni az ország szájára, elcsalni a választásokat, a szavazásokat, elsíbolva minden értéket, semmint feltámasztani az országot a szovjet megszállást követően? Mert az még nem történt meg és ha elveszi a földet, akkor már nem is fog megtörténni. Mert nem mentette meg a devizahiteleseket, nem tette szabaddá a sajtót, nem orvosolta a privatizációt, kiváltsággá tette az oktatást és a kutatást és az orvost és mindent amit bőséggel kellett volna adni, elveszi a szavak értelmét (Gyurcsány hetente bérmálkozott, maga meg feltalálta a nemkeresztény egyházat - mint kiderült sima földspekulációs célból). Dotál a kormánya mindenkit, aki nem magyar (mint az volt 1849 után, mint a kommün alatt, mint a szovjet megszállás idején), ahelyett hogy korunknak megfelelő színvonalon próbálta volna újraszervezni az országot, az ország államát (de elzárkózott mindenki elől, aki az eszét is használni akarta volna, aki a szívére akart volna hallgatni, akinek tartása lett volna - besakkozva magát egy sarokba, ahol olyan förmedvények születnek, amit nem lehet másnak nevezni - ha megtörténik, mint hazaárulás). Ahelyett hogy sikkasztó módjára igyekszik kicsalni még a szemét is a népnek, az intrika követhetetlenül mély vermeibe süllyedve, törekedhetne a tényleges megoldásokra. 3% alatt? Nagyszerű. Változatlan struktúrában? Lehetetlen. Tehát vagy nem gondolkodnak (ami több mint butaság), vagy úgy nem is akarnak amint elvárnánk, tehát csalnak, mások érdekét szolgálják (ami szintén bűn). Tudjuk, hogy tudja hogy előbb utóbb megtudjuk, rájövünk. Tudjuk már, hogy a türelmünkre játszik és szemünkbe hazudik. Azt is gondolhatja, hogy miért nem bízunk meg önben, mert Ön csak nagy taktikus. Ha taktikus, akkor sikeres is a taktikában. Én például bedőltem, elhittem, elhiszem, mert nem tudom megmagyarázni másként ami a földdel történni fog, ha elfogadják ezt a javaslatot. Mondhatni az Ön sikerességét is kifejezheti, hogy hazugnak tartom. Éppen csak a vigaszt nem remélem, hogy kiderül, hogy a mi érdekünkben trükközött, mert a mi érdekünkben, mert az ország érdekében ennek a törvényjavaslatnak a földről másként kellene hangoznia. Elfeledte elmagyarázni, hogy mindezt miért kell eltűrni, elviselni. Ugyanis csavaros megoldásaiba belefáradt az ország, menekül ki merre lát, külföldre vagy itthon valami zugba. Maga cselezik, cselezget, és mi már régen nem élünk, nincsen semmink, de prédikál nekünk a reményekről, mi pedig a könnygázt kezdjük érezni a torkunkban..

Színház volt a bohóckodás az IMF-el és Brüsszellel? Esténként Schulzzal és Cohn Bendittel e-mailezik?

Oktalanul viselkednek minden meghatározó lépésben, ha a magyarság, az ország érdekét nézzük.

Okkal, ha a tolvajok érdekét nézzük.

Az első antalli évek alatt ezt még meg lehetett magyarázni a felkészületlenséggel. De maga még mindig most is felkészületlen?

Mert a félmilliárd belföldi állampolgár jól nézne ki Atilla korában, esetleg egy székely viccben, hogy Bukarest után hozzájuk csatlakozott Brüsszel is, mi van ha jönnek még a kínaiak? Csakhogy ahhoz a székelyek kellenek, maga pedig nem a székelyek vezetője. Maga ott is feladja a magyarság pozícióját, ahol még remélni l ehet bármit is? Vagy illúzió a föld, mert már mostan sincsen? Már becselezett minket miniszterelnök úr? Már későn nyílik ki a szemünk ha kinyílik?

Ami a magyar alkotmányosság megcsúfolását illeti, hiába szerepel az alaptörvény bevezetőjében, azt gondolja, hogy az semmit sem jelent? Azt gondolja, hogy a szentkorona tulajdona olcsó vicc volt, aminek felültek együgyű öregek és gyerekek? Azt gondolja, hogy elviszi szárazon, megszégyenülés nélkül?

Még a szókimondó Pálffyt is meg az 56-os Wittner Máriát is ráveszi a félmilliárdos szédelgésre? Ez valami offshore szavazási szélhámosság lesz?

Nem lesz túl nagy ár miniszterelnök úr mindannyiuk becsület vesztése a parlamenti többségben? Többet is megér a magyarok elől elcsaklizni a földet? Ezért magas nyugdíjat fog kapni bármi is következzék? Lesz külön nyugdíj kiegészítés a többségi szavazóknak? Majd úgy küldik ki a nyugdíjukat, hogy ezret a földtörvényért, ezret az erdélyi autonómiáért, ezret az ötletért hogy kétszázezer állampolgárságra támaszkodva tízmillió magyar földjét, meg ezret a nemkeresztény egyházakért, ezret külön a földspekulációs nemkeresztény egyházakért - szép kis sorozat, jó autót lehet majd cserélgetni akár évente is. Aki meg fuldoklik, az azonnal büntetést kap, ha kiszavaz.

Többet is megér a föld a most kedvezetteknek és magának, mint a lelepleződése, hogy akárhonnan nézzük, maguk valójában bújtatott ügynökök? Méghozzá külországi érdek ügynökei? Mint az első világháborúban? Maga tulajdonképpen a saját szobrát álmodja Károlyi szobra helyébe? Magáé a méltó hely, mert maga után nem lesz itt csak némi papírfecni hajdani történelem könyvek lapjain, hogy Magyarország? A konkurense szobrát tüntette el a parlamenti gödör helyéről? Mondja van még hátra valami a nyílt utcai terrorig, amit Gyurcsány barátja kicsit elsietett? Hány milliónak kell még távoznia innen, amivel már megelégedne? Mert sokan elmentek már. Az egyetemek utáni évek sem fogják itthon tartani az elmenőket, legfeljebb egyetemet sem itthon végeznek majd, lehet siettetni a gyurcsányi ,,el lehet menni"-t.

Nem lesz szükség már ügynöktörvényre, mert a pénteki szavazáson színt fognak vallani a mindenféle kartonosok, tartótisztesek, a hasznos idióták, meg azok is akik ilyesmire semmiképpen sem lennének képesek, legfeljebb ha magával kényszeríti őket szavazni? Még mindig csak pénzbeni büntetéssel fenyegeti képviselőit, vagy egyéb eszközei is vannak? Így kell ezt csinálni, nem hajkurászni az ügynököket meg bújkálni, hanem kiállni? Itt vagyunk mi, a kormánytöbbség, a kormány, szóljon aki mer!? NA ÉS!?

Vagy tán rossz a levél címzése, és nem is miniszterelnök meg úr, hanem tisztelt helytartó, tisztelt külföldi megbízott, tisztelt megszálló hatósági biztos úr?

Biztos hogy szükség van arra, hogy olyan mélyre süllyedjen mint a pénzügyi biztosa?

Biztos, hogy maguknak testületileg kell most megnyilvánulni, mint az ország ellenségeinek?

Biztos hogy fel kell tenni az i-re a pontot? A környező országok magyar autonómiáinak elárulása után, a történelmi alkotmány megcsúfolása után biztos hogy ki kell nyilvánítani, hogy semmi lúzernek tekintik a magyarságot?

Biztos hogy olyan cseles futballistának kell lenni a politikában, hogy mindenkit be tud csapni, a sajátjait is, és már majd csak az nem menekül el, akinek nincsen egy vonatjegyre pénze?

Biztos, hogy nincs más út, mint mindig csak szemfényt veszteni? Most megint sikerült összekavarnia mindenkit. De tudjuk, mert elmagyarázta, ne a szavait hallgassuk, hanem figyeljük, amit tesz. Nos attól szörnyedtünk el.

A magyarságot, a vidéket, a hagyományainkat és a reményeinket nyilvánítja illegálisnak. Maga illegitim, de minket majd illegálissá tesz. Osztja alapokat.

Magának miféle reményei voltak meg nagy álmai? Az, hogy Erdélyben nincsen autonómia, vagy az hogy székely zászló kitűzése után kihúzzák a földet az ország alól? És ha a székelyek visszakérik a zászlót az országházról?

Hogy szűköltek Erdélyben, amikor Gyurcsány alatt megszületett az állampolgársági szavazás eredménye. Maga ügyesebb, ez kétségtelen. Maga kétszázezer állampolgárságit kiosztott félmillióból, kegyként, és az ő szavazatuk árnyékában tízmillió alól húzza ki a földet, az ő szavazatuk árnyékában sorozza be a már nem is tízmilliót félmilliárd közé, rendeli alá őket fröcsögő pederasztáknak, és egyéb aberráltaknak. József Attila nemzetét alágyűrni általános iskolát végzettek eszement őrültségeinek? Én az egész nemzetemet fogom, nem középiskolás fokon ... tanítani. De hát maga nem József Attila. De megtanít kesztyűbe dudálni. Gyerekkorában tán csúfolták magát, fiatalon tán annyi keserűséget gyűjtött magába, hogy minderre képes? Mekkora pénz, stallum lehet a jutalma ennek az eszement ámokfutásnak?

Vagy az a véleménye, hogy nincs mit sajnálni, mert ez nem Magyarország már amúgysem, hanem csupán a központi szektor a megszállók kezében 93 éve? A rendszerváltást egyszerűen megszállóváltásnak tekinti? Nem azt nézzük, amit mond, eddig rendben ... de amit tesz meg amit tenni készül, az nincsen rendben. Maga ennyire semminek lát minket mint kollégája Gyurcsány? Maga attól pallérozottabb nála, hogy nem mondja a szemünkbe, hanem mutatja, hogy mire tart minket? Most pénteken fogják megmutatni, hogy fejenként nem 1/tízmilliók vagyunk, nem is 1/tizenötmilliók, hanem 1/ötszázmilliók, netán 1/többmilliárdok? Magát ha hallgatjuk, akkor nem merjünk kicsik lenni, hanem majd maga kicsikké fog tenni minket? Vagy ennyire nem tudná mit tesz?

És mondja, mi a helyzet, legalább élvezetet okoz ez a genocidium, amit levezényel?

Tehát: egyáltalán nem üdvözlöm magát mint genocidiális tisztviselőt.

Lehet nem is tudja, mit beszélt, amikor polgári szemléletről értekezett korábbi választásokon.

Vegye le a napirendről, hogy a korábbinál is sokkal kevésbé legitim viszonyokat teremtsen Magyarországon, hogy szovjet megszálláshoz képest is messzebb tántorítson minket alkotmányos állapotoktól.

De jó volna (és ha így lenne, akkor sem mondhatnám, hogy hízelgéssel vettem volna rá a magam részéről).

Tudja szent Pál a damaszkuszi úton őszinte volt. Őszinte indulatainak tarthatatlanságára jött rá, és őszintén megtért.

A fiatal SZDSZ-es, balliberális múltjával maga tényleg leszámolt volna? Mert úgy mondja, de amit tesz, nem arról árulkodik.

Tudja a hang meg amit a kéz tesz nem illik össze. És sajnos szent Pált sem az áldozatai hatották meg.

Minket meg mint genocidiátor gondolom a zsákmányának tekint, nem áldozatoknak.

Fáy Árpád

https://www.facebook.com/nemzetihirhalo/posts/548772045169274
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kutatók áttörést értek el A Harvard Egyetem munkatársai egy
  2013-06-12 21:33:06, szerda
 
  Világszenzáció! Gyógyítható lett a cukorbetegség

Kutatók áttörést értek el A Harvard Egyetem munkatársai egy olyan hormont fedeztek fel, mely a hasnyálmirigy béta-sejtjein keresztül képes lehet kijavítani a cukorbetegségben jelentkező anyagcserezavart. A 2-es típusú cukorbetegség lényege, hogy a szervezet perifériája nehezen reagál az inzulin nevű hormonra, így a szóban forgó sejtek nem képesek a vérből felvenni a cukrot. Az állapot hosszabb távon a hasnyálmirigy inzulintermelő béta-sejtjeinek kimerüléséhez vezet. Ám a Cell májusi számában megjelent egérkísérletes tanulmány egy eddig nem ismert hormonról, a bétatrofinról számol be, mely
Az így nyert inzulintöbblet vélhetően ki tudja küszöbölni a cukorbetegség negatív hatásait, például a végtagok elfertőződését, vagy a vaksághoz vezető szemelváltozásokat. A kutatók bizakodnak az 1-es típusú cukorbetegség esetén is, amikor az alapproblémát az jelenti, hogy a szervezet saját immunrendszere fordul a béta-sejtek ellen. Ugyan dr. Doug Melton és munkatársainak állatkísérletei ígéretesnek tűnnek, azonban a humán alkalmazhatóságig még rengeteg vizsgálat szükséges.
http://kiralyhirek.com/384_cukor.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A főváros szerint hülye, aki komolyan veszi
  2013-06-12 20:59:38, szerda
 
 
A főváros szerint hülye, aki komolyan veszi

Földes András

2013. április 26., péntek 10:20 |


Aránytévesztés lenne a Római-parti ügyet a rendszerváltós idők Bős-Nagymarosi erőműépítéses sztorijával összehasonlítani. 24 éve más volt a politikai helyzet, a beruházás léptéke, és a közhangulat is. Az 1989-ben a kommunisták által erőltetett erőműépítés terve csak azért jutott eszembe, mert évtizedekig nem értettem: hogyan lehetett egy egész ország olyan kiművelt vízügyileg, hogy szakmai kérdésekben verjék meg a mérnökökkel támogatott hatalmat, és elérjék, végül ne legyen az erőműből semmi. Most állt össze a kép.

A városháza Római-parti működéséből ugyanis világos, hogy ilyen helyzetekben nem a lakosság kattan rá súlyosan a hidrológiai szakkönyvekre, hanem a városháza/politikusok/központi bizottság szakadt el az élet nevezetű történésfolyamtól. De olyan sikeresen, hogy a legtriviálisabb kérdésekben is úgy nyilatkoznak, mint a mérnök, aki súrlódási együtthatókkal ír le egy észvesztő dugást, majd csodálkozik, hogy a neje érzéketlen hülyének nevezi.
Úgy nyilatkoznak, mint a mérnök, aki súrlódási együtthatókkal ír le egy észvesztő dugást.

Van itt ugye ez a Római-parti mobilgát, melynek építésénél csupa olyan kérdés merül fel, amiről az árnyékban hekkező tömegeknek nem hogy fogalmuk sincs, de már a kérdés hallatán erőt vesz rajtuk a vasárnap délutáni fáradtság. Agyagfeltöltés, vagy homokos kavics? Miről beszélsz? Mélyalapozás, vagy inkább sekély? Hagyjál már légy szíves. Belvíz vagy árvíz? Ki nem szarja le? Hozzál inkább egy sört.

A lakosság örömmel maradna ebben a kellemes zsibbadásban, ha kedvenc kerthelyiségét árnyékoló fák felaprítása közben nem kezdene kommunikálni velük a baltás ember. Amire viszont már felkapják a fejüket.

Az eufemisztikusan politikai elitnek nevezett kör ugyanis olyanokat mond az erdőirtás közepette, hogy amit letarolnak, az nem is erdő, hanem gyom, ahogy azt a Tarlós Istvánnak dolgozó gátépítő szakember az Indexnek magyarázta.

Miközben még besörözött állapotban is látni, hogy a sok egymás mellett álló fa együtt erdőnek nevezendő. Még akkor is, ha a szakértő szerint itt 20 éve még nem volt semmi. Mert kit érdekel, hogy húsz éve itt bokros volt, vagy nádas, ha most láthatóan burjánzik a vegetáció, susognak a levelek, tisztul a levegő? És ha húsz éve szemétlerakó volt a part, akkor a városháza állami pénzen sittel és autógumival tölti fel a környéket?
...még az állatvilág is meg van tévesztve..

Hiába írja a Tarlós polcán álló vízügyi szakkönyv, hogy mi számít ártéri erdőnek, ha még az állatvilág is meg van tévesztve, és lúzer módon madarak, kétéltűek, hüllők hemzsegnek abban a környezetben, ami nem erdő.

És ezen a ponton lepleződik le, hogy a hatalom és az emberek már nem egy csatornát néznek. A félreértések innentől kezdve pedig csak sűrűsödni fognak. Tarlós István a tévében tisztázásképpen megjegyzi: ,,Olyan sok rosszindulatú ostobaság hangzik el ebben az ügyben, hogy az valami elképesztő." Olyan ostobaságokról van itt szó, mint hogy az emberek elhiszik, amit a városháza korábban nyilatkozott, miszerint nagyjából 20-70 fa esik áldozatul a mobilgátnak. Majd mikor kiderül, hogy valójában inkább 1000 felett lesz az a szám, megjegyzik: ,,Senkinek nem juthat eszébe, hogy három kilométeren, ami tele van fával, összesen csak 20-70 fát kell kivágni." A kedves lakosság ne legyen már olyan hülye, hogy mindent komolyan vesz, amit mondunk.

Még ilyen fordulatok után is érthetetlen, hogy a főváros úgy zárná le az ügyet, mintha a torreádor a piros posztóval akarná nyugtatni a bikát. Közlik, bár mobilgátra azért van szükség, mert a Római nem ártér, de mégsem kell izgulni, mert a területet azért nem fogják lakóterületté nyilvánítani. Szóval, ha a mobilgát mégsem teljesítené feladatát, és a víz áttörve elmosná a kedves hoteltulajdonosok, ingatlanfejlesztők épületeit, akkor sem kell majd kártérítést fizetniük.

Megőrültek? - teszi le az állampolgár a hekktől zsíros korsót. Ha ártér a Római, minek építenek állami pénzen gátat? Ha nem ártér, akkor miért nem építenek megbízható gátat? És egyáltalán, kinek jut eszébe olyan gátat csinálni, amiért aztán nem vállalja a felelősséget?

Nem őrült meg senki. Annyi történt, hogy a hatalomba szorult csoport útközben elveszítette a kulcsot, amivel legalább hétvégére kijöhetne a lobbitárgyalások, politikai egyezségek és korrupciós logika wellness szállodájából. A legnagyobb nyíltsággal mondanak olyasmiket, aminek a leleplezéséhez már nem kell vízügyi diploma. Ahogy nem kell jogi végzettség, hogy lássuk, mekkora tahóság, amikor a képviselők a Parlament parkolójában értetlenkednek, hogy miért baj a lézerblokkoló, nem tiltja a törvény. És innen nézve már érthető, miért osztogatta olyan nyíltan a trafikjogokat a vazallusainak a Fidesz. Nincs itt forradalom, még rendszerváltás sem, csak annyi, hogy egyre szélesebb rétegek szórakozása lehet, hogy hitelesen hülyézhetik a politikát.

http://index.hu/velemeny/2013/04/26/a_fovaros_szerint_hulye_aki_komolyan_veszi/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötödször mozgatja meg az Alaptörvényt a Fidesz
  2013-06-12 20:52:18, szerda
 
  Ötödször mozgatja meg az Alaptörvényt a Fidesz

2013.06.12. 13:49

De nem szabad akaratából teszi.

Pénteken terjeszti be a kormány a parlamentnek az alaptörvény ötödik, három pontot érintő módosítását, amelyről várhatóan ősszel szavaz majd a Ház.

A módosítás nem magától jutott a fideszesek eszébe, a Velencei Bizottság és az Európai Bizottság bírálata miatt van rá szükség.

Gulyás Gergely fideszes országgyűlési képviselő kifejtette: az Európai Bizottság három témakörben fogalmazott meg úgynevezett adminisztratív leveleket a magyar kormánynak, kérve az alaptörvény módosítását.

Váratlan likviditási zavar

Ezek egyike azt a passzust érintette, amely szerint, ha az államnak váratlan fizetési kötelezettsége támad bírósági - például európai bírósági - döntés miatt, adót vethet ki ennek finanszírozására. Gulyás szerint ilyen esetben nincs is más lehetőség, ha a központi költségvetésben nincs elegendő tartalék egy ilyen kiadásra, akkor a kormánynak nincs más lehetősége, mint az adókivetés. "Ez akkor is így van, ha nincs az alkotmányban, de eleget teszünk az Európai Bizottság ezzel kapcsolatos kérésének", így törlik a bírósági döntések miatti adókivetés lehetőségét az alaptörvényből - mondta.

Lemondanak

A kormánypártok lemondanak a bíróságok közötti ügyáthelyezés átmenetinek szánt lehetőségéről is - folytatta a kormánypárti képviselő. Gulyás hozzátette ugyanakkor, hogy korábban sem uniós, sem komoly belpolitikai vitát nem váltott ki, amikor az Országos Igazságszolgáltatási Tanács élt ezzel a lehetőséggel a szocialista kormány alatt.

Ennek ellenére a Fidesz egyetért azzal, hogy az ügyáthelyezés átmeneti eszköz, látni kell azonban, hogy a fővárosban és Pest megyében elképesztő leterheltséggel dolgoznak a bíróságok - mondta. Egyeztetettek az Országos Bírósági Hivatallal, és megteszik a szükséges intézkedéseket, hogy az ügyhátralék az áthelyezések nélkül is a lehető leggyorsabban feldolgozható legyen - tette hozzá. Ehhez új bírói státuszokra és valószínűleg új bírósági épületekre is szükség lesz - mutatott rá.

30-ról 90-re

A módosítás harmadik pontját a kormányfő és az AB-elnök közötti egyeztetés eredményeként javasolja a kabinet: a bírói kezdeményezésre történő soron kívüli alkotmánybírósági törvény-felülvizsgálat határideje harmincról kilencven napra változhat. Gulyás Gergely emlékeztetett arra, Orbán Viktor vállalta a Paczolay Péterrel folytatott megbeszélésen, hogy az AB-törvény módosításának elfogadása előtt kikérik az Alkotmánybíróság álláspontját. Ezt az ígéretet a Fidesz-frakció "valóra is fogja váltani" - fűzte hozzá.

Apró ellenállás

Az Európai Bizottság még egy pontban kérte az alaptörvény módosítását, mégpedig a kampányszabályozással kapcsolatban - idézte fel a kormánypárti politikus, megerősítve ugyanakkor, hogy a kormányoldal úgy döntött: nem veszik ki a politikai hirdetéseket érintő korlátozások alól az európai parlamenti választási kampányokat.

Ezzel összefüggésben idézte az Emberi Jogok Európai Bíróságának az Egyesült Királyság ellen indult eljárásban hozott áprilisi ítéletét, amely éppen a fizetett politikai hirdetésekkel volt kapcsolatos, és rögzítette: összeegyeztethető az európai standardokkal a politikai reklámok tagállami korlátozása. A bíróság az emberi jogok európai egyezményével összhangban állónak mondta ki a brit szabályozást, amely a negyedik alkotmánymódosításon alapuló magyar rendelkezéshez hasonló, és egyértelművé tette, hogy ez a modell hozzájárulhat a politikai verseny kiegyenlítését célzó egyenlő feltételek biztosításához - fejtette ki.

Gulyás Gergely úgy fogalmazott: "A létező viták ellenére a kormány továbbra is kompromisszumra törekszik az Európai Bizottsággal. A módosítást nem kezeljük politikai presztízskérdésként, ha az unió jogrendjén kívül a módosítás a magyar nemzeti érdekkel is összhangban áll." Hangsúlyozta, tekintettel arra is, hogy a kritikák nem a negyedik alkotmánymódosítás legfontosabb pontjait érintik, "a nemzeti érdeket a bizottsággal való megegyezés szolgálja".

Giró-Szász András kormányszóvivő szerdai tájékoztatóján közölte, hogy a kormány döntött: kezdeményezi az alkotmány ötödik módosítását. Az ebben foglalt kormányzati javaslatokat múlt pénteken ismertette Martonyi János külügyminiszter. Brüsszelben hétfőn azt közölték, hogy még elemzik a magyar választ és bejelentést.

Forrás: MTI

http://fn.hir24.hu/itthon/2013/06/12/otodszor-mozgatja-meg-az-alkotmanyt-a-fidesz /
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor még a vízen is tud járni. Szabadságharc a Duna
  2013-06-12 20:37:03, szerda
 
 
Orbán Viktor még a vízen is tud járni. Szabadságharc a Duna parton.
2013.06.10. 16:58



A Nemzeti Összefogás katasztrófája rájött mekkora lehetőség rejlik a Duna áradásában ha erről is csak beszélnie kell lehetőleg az együttműködés szellemében persze de kiemelve önnön nagyszerűségét a végrehajtásban. Most nem az államadóssággal küzd, vagy a költségvetési hiány leszorítása miatt húz gumicsizmát két ballábára és ront neki az ellenségnek aki szeretett nemzetére tör, hanem a szabadságharc gyorsnaszádján mindenhol ott van ahol az újabb Európából érkezett bajt el kell hárítania ami ismét rátört az alaptörvényt állandóan módosító honi kormányföldjére. Üres ígérete a trafikkormánynak most leszorítja a Duna vizét is, ahogy azt a lakossági rezsivel teszi, közben arra is van ideje megmutassa neki ebben is van keresnivalója, ha már az általa kinevezett vezetők szakmaisága nem lenne elegendő a baj elhárításában. Azért a katasztrófavédelem vezetőjétől lehet jobban átlátja a helyzetet, hiszen annak még a víz medrét is nehéz volt megtalálni az első nyilatkozatokban. Dehát minden beosztott a vezetője képességeit mutatja meg, ha már kiderült róla érdemtelenül került egy fontos beosztásba, de legalább így nem csinálhat nagyobb bajt ha ki van hagyva mindenből.

Orbán Viktor azonban nagyon tudja mit kell csinálni ha árad a Duna. Meg kell védeni a gátakat, és kész. Ezen túl lehetőleg minél többet beszélni róla, egyre fáradtabbnak látszani izzadt pólóban, sorolni a döntéseket amiket a közösen hozott egy stáb, és nem kihagyni ilyenkor a saját személy fontosságának a hangsúlyozását amint az szavakban jóváhagyja az intézkedéséket. Néha ha elcsuklik a hangja a nyilatkozatban, vagy ráncolódik a szemöldök a döntések közlésénél, a feladatok felsorolásakor, aggódó tekintetet vet a kezében tartott papírra amelyen az emberi tényező számadatai vannak leírva, és máris agyament nyugdíjas nénik törlik a könnyeiket a képernyő előtt mielőtt elindulnak hősi éneket költeni a szeretett vezetőről, vagy csak egy kis pogácsát sütnek neki a mangalica kolbász mellé, mert neki ez jár ha már ennyit tesz az országért. Egy ilyen szívhez szóló nyilatkozat biztos hoz néhány százalék szavazatot, de ha nem a Századvég akkor is ki fogja mutatni a lehet már meg is írt közvéleménykutatásban, aminek a kérdése így szól majd:" Ön szerint mennyire viselkedett hősiesen Orbán Viktor az árvízi védekezéskor? Nagyon, vagy nagyon nagyon, esetleg meg is kellene festeni a tetteit?

Politikát gyártani egy természeti katasztrófából csak az képes aki mindenre képes a hatama megtartásában. Egy árvíz nem nézi amikor jön ki az ellenzéki, ki a kormánypárti,egyszerűen keresztül gázol ott ahol tud ha nem szabnak neki gátat. Felkészülni is nehéz ellene, megelőzni szinte lehetetlen. De ilyen esetből hasznot húzni, vagy máris felelőst keresni még a meg nem történt baj okáról, vagy egyszerűen kihasználni a helyzetet elég nagy pofátlanság, és gátlástalanság. Van a gáton annyi ember aki minden érdek nélkül ment oda segíteni akér önként is, hogy velük szemben nem lehet megtenni semmilyen megkülönböztetést, vagy belölük elönyt kovácsolni a másik rovására, még ha az politikai ellenfél is. Ha azonban még ilyenkor is azzal foglalkozik a tájékoztatás, ki mit nem csinált, és ki merre járt amikor itt volt a baj, és ki van emelve a bezzeg miniszterelnök aki ott csónakázik a habokon képsor, az olcsó haszonleső és utolsó hazudozó, aki a más érdemeivel akar magának előnyt szerezni. Nem biztos egy miniszterelnöknek bele kell szólni a szakmai dolgokba, főleg akkor nem ha a legnagyobb víz amit látott a keti tavában fodrozódik a közpénz habjain. Akkor kell ott lennie ha nem bízik az általa kinevezett szakemberekben, vagy azok olyan hibát vétettek ami nem elfogadható, de akkor sem szabad a szakmába beleszólni. Megnézi amit kell, ad amire szükség van, és visszamegy politizálni, vagy trafikotújra elosztani, esetleg a következő baltás gyilkost kiengedni némi készpénzes támogatásért cserébe.

Megtépázott népszerűséget úgy visszaszerezni, vagy egyáltalán megpróbálni azt azok segítségével akik valóban oda mennek ahol szükség van rájuk, és főleg önként nem szép dolog. De Orbán Viktornak sohasem okozott gondot a más tollával dicsekedni, ahogy az emberek szemébe is nagyon bele tud hazudni, ezt már számtalanszor bebizonyította. Most sem azon a helyen van ahol lennie kell, de nála ez nem számít, az a lényeg háborúzni lehessen a nemzet érdekében akár a víz ellen is. Az sem mellékes így tovább lehet az ellenzékről beszélni, hogy azok mit nem csináltak, és ha meg is lesz minden állítás cáfolva a pillanatnyi vélt előny mindig többet ér Viktornak, mint a hosszú távú megoldás, de addig is mehet a közpénz simicskázása. Jövő tavasszal azonban Orbán Viktornak is rá kell jönni nem megy neki ez a vízen járás, és el is fog merölni szabadságharcostól, vak komondorostól.

http://banditapolitika.blog.hu/2013/06/10/orban_viktor_meg_a_vizen_is_tud_jarni_s zabadsagharc_a_duna_parton
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs profit, nincs szolgáltatás - több hulladékszállító is
  2013-06-12 19:57:16, szerda
 
  Nincs profit, nincs szolgáltatás - több hulladékszállító is felmondta szerződését
2013. június 12. szerda 07:40:48


Több hulladékszállító cég is felmondta szerződését a településekkel egy kormányzati kezdeményezés miatt, amelynek végső célja, hogy ne termelhessen profitot a szolgáltató - írja a Magyar Nemzet szerdai számában.

A lap írása szerint az év második felében ezért sok helyen az önkormányzatoknak kell majd biztosítaniuk a szállítást, de nem látszik még, hogy milyen fedezetből.

Nagy György, a Köztisztasági Egyesülés ügyvezetője a Magyar Nemzetnek elmondta: a települések számára rendelkezésre áll egy uniós pályázat, hogy forráshoz jussanak a hulladékszállításhoz szükséges eszközök beszerzésére.
Munkát keres? Válasszon több ezer álláslehetőség közül!

A lap utal Illés Zoltán környezetvédelemért felelős államtitkár korábbi kijelentetésére, amely szerint a hulladékszállítási cégek száma várhatóan csökkenni fog, az ellátási körzetek növekednek, és mivel a szolgáltatók profitot nem termelhetnek, így a következő egy-két évben akár 30-40 százalékkal is csökkenhet a lakossági személyszállítás díja.

MTI

http://www.mfor.hu/cikkek/105576.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lavrov a Nyugat diktátorairól
  2013-06-12 19:45:52, szerda
 
  Lavrov a Nyugat diktátorairól


Az orosz külügyminiszter, Szergej Lavrov bírálta a Nyugat kettős mércéjét az általuk diktatórikusnak minősített rendszerekkel való bánásmód kapcsán, és felszólalt a Szíriának történő orosz fegyverszállítás védelmében. Az amerikai CBS hálózattal készített interjúban Lavrov azt nyilatkozta; a Nyugat politikája kettős mércén alapul a külföldi rendszerekhez való viszonyulásban, és különösen vonatkozik ez a jelenlegi szíriai konfliktusban a kormány és a lázadók megítélésére.

,,Önök vagy megtagadják a terroristák elfogadását a nemzetközi életben, vagy úgy használják a kettős mércén alapuló politikájukat, mint ahogyan az eddig is működött - 'Nem tetszik nekem ez a fickó ebben az országban, úgyhogy kiáltsuk ki diktátornak, és buktassuk meg. Ez az ember ebben a másik országban is diktatórikus - de hát ő a mi diktátorunk'".

Amikor a külügyminisztert azokról az orosz gyártmányú fegyverekről kérdezték, amiket a szíriai kormánynak biztosítanak, Lavrov újra hangsúlyozta a Kreml álláspontját, miszerint Moszkva továbbra is elkötelezett a Szíriával védelmi fegyverek leszállítására kötött szerződések mellett. ,,Nem hinném, hogy el lehetne követni háborús bűnöket defenzív fegyverekkel, vagy légvédelemmel" nyilatkozta az interjú során.

Hídfő.net


http://www.hidfo.net/2013/06/11/lavrov-nyugat-diktatorairol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kilábalunk? Miből?
  2013-06-12 19:39:59, szerda
 
  Kilábalunk? Miből?


Időközönként -és egyre sűrűbben- hallhatjuk Magyarország és az EU vezetése részéről az optimista gazdasági nyilatkozatokat. Javulnak a mutatók, a gazdasági válság véget ért, jobban teljesítünk, és sok ezekhez hasonló politikusi kijelentéssel, nemzetközi hírnévvel felruházott közgazdászok nagydobra vert véleményeivel találkozhatunk a cionmédiában.

A kérdés az, hogy ha valóban így áll a helyzet, akkor miért kell ekkora reklámot csapni? Ha javul a helyzet, azt mindenkinek tapasztalnia kell, különben nem javul. Ha viszont nem javul, pláne ha romlik is, akkor az ésszerű műveletek helyett lehet javulásról beszélni, de ezzel csak azt érhetik el a nyilatkozók, hogy hülyéknek nézik őket. És még ez a jobbik eset, mert hülyének lenni nem olyan lealacsonyító, mint a nevetségessé válás, vagy végső soron az általános megvetés.

Valószínű, hogy ezekkel a következményekkel számolnak is a nyilatkozók. Ennek ellenére nyilatkoznak. Nem is a gazdaságok romlása, illetve az ezzel összefüggő politikai válság váltja ki ezeket a nyilatkozatokat, hanem a felelősség kérdése. A demokráciák lényege az, hogy nincs felelőse semminek, illetve azok a felelősök mindenért, akik a hülyéket, a hozzá nem értőket, az erkölcsteleneket vezetőikké választották. Ez az alapelv mindaddig elfogadott, amíg egy bizonyos határt el nem ér a gond, mely már társadalmi feszültséget vált ki.

Az atlantista társadalmakat nem az ideák, az eszmények, a közösségtudatból adódó egymásrautaltsági tényezők tartják fenn, hanem a gazdasági törvényszerűségek. Ebből adódóan addig nincs komoly gond, amíg a gazdaság jól, vagy legalább elfogadhatóan működik. Addig nem kell nyilatkozgatni, olyan világválságról beszélni, amiről rajtuk kívül senki nem tud. (Ez a világválsági hazugság sem más, mint felelősségelhárítási művelet) Tehát tanúi lehetünk egy óriási felelősségelhárítási műveletnek, melynek az egyetlen oka az, hogy nincs kilábalás, és még remény sincs arra nézve, hogy javulna a helyzet. Ez pedig oda vezet, hogy demokrácia ide, vagy akárhová, a becsapott, reményvesztett tömegek felelősöket keresnek.

Tüntetések, kormányválságok, a politikai váltógazdálkodás alkalmazása a zavar jelei. Ezek nem oldják meg azt a gondot, mely a gazdaságok leépülését kiváltotta. Az atlantisták nem tudják értékesíteni azt az árumennyiséget, melyet képesek lennének előállítani. Óriásiak a belső és külső adósságaik, melyek ma már a korszerűsítés akadályaként tovább rontják a lehetőségeiket. A világpiac számukra rendkívüli módon beszűkült, és fenyegető veszéllyé vált az a lehetőség is, hogy az alapvető energiákhoz sem tudnak hozzájutni. Jelenleg minden erejükkel, még háborúk árán is ezt a fenyegető veszélyt akarják elkerülni, vagy időben kitolni.

A 2008-tól folyamatosan romló helyzetükön változtatni nem tudnak, mert nincsenek meg azok a feltételek, melyek ezt lehetővé tennék. A kilábalás helyett egy olyan valódi és kivédhetetlen válság előtt áll az atlanti közösség, melyet totális csődnek is nevezhetünk. Ami eddig történt -képletesen- csak egy kis szellőcske volt ahhoz képest, ami következik. A tornádó kivédhetetlen. Elsöpri az erkölcstelensége, önzése és természetellenessége miatt életképtelen társadalmukat.

A tragédia nem 2008-ban kezdődött, hanem akkor, amikor az egyetlen menekülési lehetőségük, a Gorbacsov-Jelcin árulás által a hatalmukba kerített Oroszország egy új vezetéssel ellenük fordult. Az új vadnyugat - vadkelet óriási értékeit nem tudták megszerezni, és mert ezen kívül nincs semmi, ami lehetőségként számításba jöhetne, fel kell készülni a totális összeomlásukra.

Lehet általánosságokban szövegelni a gazdasági válság leküzdéséről, láthatják -lázálmaikban- az alagút végét, de érdekes módon egyetlen hiteles, reményre okot adó adatot nem hall senki. A világ más térségeiben 10%-os gazdaságnövekedéseknek, óriási valutatartalékok felhalmozásának vagyunk a tanúi, újabb és újabb térségek kapcsolódnak be az atlanti-ellenes gazdasági szövetségekbe. Ezzel együtt olyan életmód változások történnek, melyeket valóban nem lehetett európai fejjel előre kiszámítani.

Minden politikai szövegelés ellenére az európaiak érzik a veszélyt. Vannak, akik felelősöket keresnek, vannak, akik túlélésben, túlélési technikákban gondolkodnak. Ha az ilyen gondolatokkal foglalkozók arányszáma eléri a kritikus mennyiséget, bekövetkezik a társadalmi összeomlás is.

A felelősök felelősségre vonása, valamint a túlélés lehetősége is közösségi művelet. Az egyén, mint tényező, megszűnik. Ezért a betegesen megosztott és elmagányosított társadalmak nem tudnak a kihívásoknak megfelelni, és a történelmük véget ér. Viszont a jól szervezett közösségek nem csak megfelelnek a kihívásoknak, hanem képesek lesznek egy merőben újszerű társadalmi képletet létrehozni, mely a nagyszerű fejlődés lehetőségét is megteremti számukra. Ezeket a közösségeket kell létrehozni, ha azt akarjuk, hogy mindaz, ami számunkra értékes, megmaradjon. Ez lesz az igazi kilábalás!

Kassai Ferenc - Hídfő.net

http://www.hidfo.net/2013/06/11/kilabalunk-mibol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minden idők legaljasabb és leghazugabb liberális támadása a
  2013-06-12 19:23:19, szerda
 
 
Minden idők legaljasabb és leghazugabb liberális támadása a rend és a rendőrség ellen

2013. június 11. 11:29
Kostás Roland - Hunhír.info

2013. június 13-án az Egri Törvényszéken kezdődik a tárgyalása annak a pernek, amelyet a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) saját nevében indított a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság ellen. A TASZ szerint a rendőrség etnikai hovatartozás, illetve bőrszín alapján diszkriminálta a gyöngyöspatai romákat a 2011. évi "szélsőséges járőrözések" idején és az azt követő hónapokban. A hiperliberális, jogvédőknek álcázott árokásó bűnözővédők állításai köszönő viszonyban sincsenek a valósággal, a jogi hercehurcájuk csak azt eredményezi, hogy a meghurcolt rendőrök még az eddiginél is visszafogottabban lépnek fel az eltérő kultúrájú gonosztevők ellen. A TASZ állításai legfeljebb az újságírókat fenyegető helyi cigányvezér látomásain alapulhatnak, mert hiába hivatkoznak a saját benyomásaikra, munkatársaink számos alkalommal pont az ellenkezőjéről győződhettek meg, és a megkérdezett falubeliek 100 százalékban az általuk tapasztaltakat támasztották alá.

Közleményükben írják: mint az közismert, 2011. tavaszán szélsőséges, cigányellenes, paramilitáris szervezetek (Szebb Jövőért Polgárőr Egyesület, Véderő, Betyársereg) szállták meg a Heves megyei Gyöngyöspata cigánysorát, az állam pedig heteken keresztül tétlenül szemlélte az eseményeket, saját erőszakmonopóliumának bitorlását. A TASZ az események kezdetétől fogva egészen a parlamenti vizsgálóbizottság jelentésének megszületéséig aktív terepmunkájának tapasztalatai alapján folyamatosan és keményen kritizálta a kormány, a belügyi vezetés és a rendőrség mulasztásait.

Hozzátették: a rendőrség, fokozva a romákkal szemben kialakult ellenséges, megfélemlítő és megszégyenítő légkört, elkezdte a helyi romákat bagatell (jellemzően közlekedési) szabálysértésekért keményen bírságolni, míg a szélsőségeseket még ugyanilyen szabálysértésekért sem vonták felelősségre. Sőt, miután a szélsőséges csoportok távoztak a cigánysorról, és a település jobbikos polgármestert választott, a rendőrség egészen az év végéig folytatta a járőrözések idején megkezdett, etnikailag aránytalan szabálysértési bírságolási gyakorlatát.

A TASZ a kisebbségi ombudsmani jelentések megállapításaira és saját tereptapasztalataira alapozva perelte be a Heves Megyei Rendőr-főkapitányságot. Keresetükben egyrészt azt állítják, hogy a rendőrség a szélsőségesek járőrözésének időszakában a cigányokat zaklató paramilitárisokkal szemben elmulasztott intézkedésekkel az egyenlő bánásmódról szóló törvény szerinti zaklatásban részesítette a gyöngyöspatai romákat. A rendőrség ugyanis ahelyett, hogy megfelelő bűnmegelőzési, bűnüldözési és rendészeti tevékenységgel a közbiztonságot, közrendet és köznyugalmat biztosította volna, a szélsőségesekkel való ,,empatizálással" tökéletesen aláásta a cigányság biztonságérzetét és a rendőrségbe vetett bizalmát. Ezzel az emberi méltóságot sértő magatartásával fokozta a szélsőségesek által kialakított megfélemlítő, ellenséges, megalázó, megszégyenítő légkört, amely a cigány származású emberek bűnözőként történő megbélyegzésén alapult - olvasható a közleményben.

A TASZ keresetében másrészt azt állítja, hogy a rendőrség 2011. március 1. és 2011. december 31. napja között Gyöngyöspatán folytatott szabálysértési feljelentési és helyszíni bírságolási gyakorlatával szintén megsértette a helyi romák egyenlő bánásmódhoz való jogát. Az etnikailag aránytalan szabálysértési bírságolási gyakorlat, amit a szakirodalom etnikai profilalkotásnak hív, egyfelől az egyenlő bánásmódról szóló törvény szerinti közvetlen hátrányos megkülönböztetést, másfelől zaklatást valósított meg.

A per első tárgyalása június 13-án lesz az Egri Törvényszéken.

Akkor a fentiek olvasása utáni hatalmas felháborodásunkból lenyugodva vegyük sorra, és cáfoljuk meg a személyes tapasztalatok alapján is a cigányokat eszközként felhasználó liberálisok hazugsághalmazát. A legfontosabbakról már a kezdet kezdetén elfeledkeztek, miszerint Gyöngyöspata településnem cigány lakossága azért fordult kétségbeesetten a közvéleményhez, mert a településen már olyan mértékűvé vált a cigányok bűnözése, hogy a lakosság nem látott más kiutat. A jobbikosok és a hozzájuk csatlakozó szervezetek első alkalommal azért keresték fel a települést, hogy szolidaritásukról biztosítsák azon rettegő embereket, akiknek életét pokollá teszik a cigánysoron élők bűnözői. A település környékén a kivágott fák, az ellopott pincék, az egykor virágzó kertgazdaság lepusztított romjai mutatták azt a laikus számára is, hogy itt valami elviselhetetlen légkör uralkodhat az ezt előidéző viszonyokkal egyetemben.

A Jobbik figyelemfelkeltő demonstrációja után került reflektorfénybe Gyöngyöspata, ahol az ottani cigányság bűnöző rétegére telepedve a hazugságtól túlcsorduló jogvédők saját politikai céljaikra akarták felhasználni a cigánybűnözők miatt kialakult általános gyöngyöspatai rettegést. Munkatársaink számos alkalommal beszélgettek véletlenszerűen megszólítva azokkal a gyöngyöspatai emberekkel, akik kivétel nélkül az elviselhetetlen cigánybűnözésről beszéltek, azokról az emberekről, akik mindent visznek, amit látnak: az ünnepi asztalon lévő kalácstól a szalmazsákba rejtett nyugdíjig, és terrorban tartják a település főleg idősebb, illetve leginkább a cigánysor környékén lakó védtelen magyarokat.

Hány és hány olyan szakadt ruhás emberrel találkoztak munkatársaink, akik nyomatékosították: mit foglalkoznak ők azzal, mi történik a parlamentben és a nagypolitikában, amikor az a legfontosabb számukra, hogy valami legalább megmaradjon abból, amit megtermeltek, vagy amiért megdolgoztak.

És itt a dolog rákfenéje. A cigányokat eszközként felhasználók pont ezt akarják elérni, hogy az átlagember a bűnözőktől rettegjen és ne foglalkozzon azzal, hogyan gyarmatosítják az idegenek az országát. A TASZ-os hazudozók arról is elfeledkeznek, hogy cigánybűnözők támadtak meg és vertek csaknem halálra olyan magyar fiatalokat, akik pont a rend megszilárdulását akarták elérni Gyöngyöspatán, nem pedig fordítva.

A rendőrség betámadása a jogvédők részéről nemcsak álságos és hazug, hanem olyan mértékben igaztalan is, hogy nyugodtan állíthatjuk: vérlázító tevékenységük. Ők beszélnek arról, hogy a rendőri fellépés miatt sérült a cigányok egyenlő elbánáshoz való joga, és hogy a rendőri fellépés alkalmas a cigányság megbélyegzésére? Amit a TASZ-os jogvédők jelen pillanatban művelnek, az semmi más, mint a rendőrség tekintélyének abszolút lerombolása, és annak a helyzetnek a bebetonozása, hogy a liberális jogvédőktől rettegő rendőr ne merjen intézkedni akkor, ha kiderül, hogy a bűncselekmény elkövetője a cigány kisebbséghez tartozik.

A rendőrség tekintélyének, erejének és erőszak-monopóliumának brutális lerombolását pont azok a jogvédők idézik elő elsősorban, akik bőrszín alapján tesznek különbséget a bűnözők között, és a cigány kisebbséghez tartozókat támadhatatlan szent tehénként kezelik, adva alájuk a lovat a további bűncselekmények elkövetéséhez.

Munkatársaink tapasztalatai alapján a rendőrök nemhogy a cigányokkal szemben alkalmaztak volna diszkriminációt, hanem pontosan azokat a civileket vegzálták elsősorban, akik szabadidejüket, energiájukat nem kímélve siettek a falu lakóinak segítségére, hogy jelenlétükkel is csökkenteni tudják az elviselhetetlen cigány terrort. A jogvédők hazugságait pont az időszakos polgármester-választás eredménye cáfolja meg legjobban, hiszen a falu lakosai egyértelműen annak a Juhász Oszkárnak szavaztak bizalmat, akik ígéretet tett a cigánybűnözés kezelésére, illetve a normális cigány-magyar együttlét szabályainak és lehetőségeinek kialakítására.

A liberálisok tehát nem tudtak a szokásos módszerekkel támadni az általuk eszközként használt bűnözők érdekében, hisz minden egyes megnyilvánulásukra ott a nyilvánvaló állampolgári válasz a jobbikos Juhász Oszkár polgármestersége. A Magyarországon ezerrel dúló kultúrkampf összefoglaló névvel illetett társadalmi-gazdasági-politikai-ideológiai háborúban Gyöngyöspatán a liberálisok hatalmas vereséget szenvedtek, ezért nyitottak új frontot, hogy akkor a rendőrséget támadják. Az is eredmény, ha nő a habozó, az események kezelni nem tudó rendőrök száma. Hogy miért? Azért, amit még a szakadt ruhás szerencsétlen sorsú gyöngyöspatai magyar ember is egyértelműen meglátott és érzékelt: ha a rettegésben élő magyarok a saját értékeik védelmével életük, családtagjaik testi épségének biztosításával vannak elfoglalva, akkor nem azzal törődnek, hogy mi történik az Országházban, a világpolitikában, és nem foglalkoznak olyan kérdésekkel, hogy milyen szinten és módon gyarmatosítják hazáját az idegenek.

Hírportálunk maximálisan kiáll azon rendőrök mellett, akiket esetleg a birodalomtól, az európai gyarmatosítóktól rettegő független magyar kormány és hatalmi szervezetei elmarasztalnának a gyöngyöspatai események miatt. Gyöngyöspatán a rendőrség maximálisan arra törekedett, hogy az egész botrány kirobbantóját, a helyi cigányság bűnöző rétegét védelmezze, s nem pedig vegzálja.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=65753
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2013.05 2013. Június 2013.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 721
  • e Hét: 10988
  • e Hónap: 22099
  • e Év: 175595
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.