Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Bencsik: a Fideszre szavazni ‘minősített elmebaj’
  2013-10-22 21:45:46, kedd
 
  Bencsik: a Fideszre szavazni ‘minősített elmebaj'

22 okt 2013
Bencsik Bandi megigazult. Vezércikkben kel ki narancsék ellen és a KDNP-t, valamint az egyházat is elítéli amiért Viktorral bratyizik. Vivát!
bencsikandrasA Demokrata főszerkesztő alább szkennelt írásai szerint: “a KDNP nagymarosi szervezetének azon bejelentése, hogy ők biz a Fideszre szavaznak, ami - legyünk őszinték - az elmebaj minősített esete, vagy nem is tudom mi." Hozzáteszi: “Vajon miféle politikai éleslátással rendelkeznek azok a vezető egyházi személyek, akik a KDNP-vel szemben konokul még ma is a Fideszt részesítik előnyben?"
Najó, picit csaltunk, de azért igazat mondtunk: a három pártot, továbbá MIÉP és Jobbik holdudvarát megjárt veterán kaméleon a magyar(országi) közélet kis állatorvosi lova. Az ilyeneknek ugyanis, váltsanak bárhányszor köpönyeget, gyakorlatilag minden parlamenti pártban van karrierlehetősége.Bencsik András, jelenleg a Fidesz tagja, korábban a MIÉP szimpatizánsa, még korábban a KDNP tagja és képviselőjelöltje, még korábban az MDF tagja, 2007-től egy-két évig a Jobbik holdudvar egyik számottevő tagja annak idején még Deutsch Tamást lehazugozta, és vele kapcsolatban “a polgári oldal idiótáiról" beszélt.
Ezt megelőzően pedig azzal vetette észre magát, hogy “ócska nemzetárulónak" nevezte azokat, akik megszavazzák Romániának a székely autonómia biztosítása nélküli uniós csatlakozását.
Sebaj, három-négy vargabetű után is visszatalált Orbánhoz és pénzéhez, legújabban a ‘Békemenet' nevű tényleg minősített elmebaj főszervezője.
Alant B. A. két korábbi cikke eredetiben, melyek egyikében a Fidesszel kapcsolatban a következőket jegyzi meg:
“Az MDF, az MDNP és a Fidesz hordóiban rengeteg seprő gyűlt össze. Abból ugyan valódi bor sosem lesz, csak hamis, ami viszont olcsó áron eladható. Jó reklám és igénytelen vevő kell hozzá. Mint általában a hamis borhoz. Mert hát vegyük észre, hogy sajnos hamis ez az ellenzékieskedő bor. Példának okáért a Fidesz hatalmas trombitaszóval kelt ki a lakossági kezdeményezésre kiírandó népszavazás mellett, míg most az MDNP-vel karöltve, s az MDF többsége által támogatva szép csendesen megszavazta a kormány javaslatát: mégiscsak a NATO-ról döntsön a nép. A földtéma most veszélyes, az emberek fáznak, dühösek, ingerültek, nemcsak az áhított nagybirtokrendszer veszhet el, de a NATO-csatlakozás is. Hogy ezzel a Fidesz, az MDNP és az MDF arcul csapta azt a népet, akinek állítólag a képviseletére vállalkozott odabent a parlamentben? A hatalmi körök játékai csak azokat lepik meg, akik olyasféle illúziókat táplálnak magukban, mint erkölcs, elkötelezettség, hűség, hazaszeretet."
Részletesebb Bencsik-életrajz ITT, avagy az MSZMP-től a Jobbikig.

elmebeteg1
elmebeteg2
magyarhajnal.com


http://magyarhajnal.com/bencsik-a-fideszre-szavazni-minositett-elmebaj/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Narancsmutyi leleplezéséért szabadulnak meg Rubitól
  2013-10-22 21:42:17, kedd
 
  Narancsmutyi leleplezéséért szabadulnak meg Rubitól

22 okt 2013

A jobbikost családostul megfenyegették, el kellett költöznie átmenetileg. Nem félt feljelenteni Kósáék mutyicégét, ugyanerre Kulcsár és Ágoston nem volt hajlandó. Így a Jobbik 2014-ben megszabadul Rubitól, Kulcsárt és Ágostont indítják helyette. Rubi dehirnek adott nyilatkozatának semmilyen jelentősége nincsen az alábbi tényekkel szemben, ha most borít, ha később. Egyébként is, kampányidőszaki testőrként befejezni egy a hajdúhadházi körzetben sikeres közéleti karriert, süllyesztő.

rubi_gergelyMa már teljesen nyilvánvaló, hogy a párt vezérkara a Fidesszel is bizniszel, elég ha a fideszes és MSZP-s cégeknek Vona által kifizetett tízmilliókra gondolunk. Ennek volt útjában többek közt Rubi, aki komolyan vette az elszámoltatás ígéretét. Sőt, a párton belül is, erről például Hegedűs Tamás tudna mesélni, akinek joggal kérte számon hitgyülis és SZDSZ-es tagságát és vélhetően máig élő kapcsolatait.

Rubi óriási narancsos közbeszerzési csalások miatt tett feljelentéseket a Pannon Guard botrány során (Kósa Lajos kiskirályságához kötődő, Sutka Sándor vezette őrző-védő cég, amely olyan sok rá szabott közbeszerzést nyert meg milliárdos összértékben, illetve nyert közbeszerzési eljárás nélkül, hogy végül az NNI is nyomozni volt kénytelen, főleg Rubi feljelentése nyomán) és egyébként is sok borsot tört a debreceni Fidesz uradalom orra alá.

Kapcsolódó: Újabb radikálistól szabadul meg Vona

Felszíni civódások persze vannak és lesznek még a narancsbirodalom és a Szabó család között, de ekkora volumenű pártmutyikat már nem veszélyeztethet egy-egy “szélsőséges", aki tényleg komolyan veszi az elszámoltatást párton belül és kívül. Az ilyeneket eltávolítják. Ágoston a Fideszből jött, és nem sok vizet zavar. Mint megtudjuk, Rubi fő ellensége, Kulcsár zsarolható, a Pannon Guarddal is jóban van, illetve testvére egy fideszes cégnek dolgozik. Alább hajdú-bihari jobbikos forrásunk beszámolója Rubi kiszorításának valódi okairól. Megtudhatjuk azt is, vajon magától szerepelt-e keveset a kegyvesztett képviselő, és újabb betekintést kapunk Szaszika boszorkánykonyhájába.

Hajdúsági beszámoló

Sokan felkapták a fejüket arra a hírre, hogy Rubi Gergelyt nem indítja a saját pártja a következő országgyűlési választásokon. Meglepő ez egy sikeres és erős egyéniség esetében. Bár tulajdonképpen csak elvi és bizalmi kérdésről van szó. Mára a párt tagjai számára is nyilvánvaló ugyanis, hogy csupán a budapesti elitnek van esélye a bekerülésre, amennyiben a párt megugorja a parlamenti küszöböt. Azért nem szeretnék a képviselők számában találgatásokba bocsátkozni, mert a küszöb elérésével kapcsolatban is vannak kétségeim.

Természetesen Rubi Gergellyel az égegyadta világon semmi gond sem volt. Sokan támadták a megszólalásainak számával kapcsolatosan, de azt nem tudja senki, hogy párton belül szervezték így a munkát (nemigen engedték felszólalni). Őt másra találták alkalmasnak. Pedig Rubi, Kulcsár Gergelynél sokkal alkalmasabb volt minden tekintetben. Rubi korábbi munkahelyein televíziózással foglakozott és igen sokrétű ismerete, rálátása volt a közéleti ügyekre, igen jól ismerte annak szereplőit.

Nem úgy, mint Kulcsár. A legnagyobb “hibája", amiért kicsinálta Kulcsárék sleppje (melybe bele értendő innentől kezdve Szabó (Szaszi) Gábor is), hogy komolyan vette az elszámoltatást. Már nagyon régen sejtjük, hogy kapcsolat van a Fidesz és a Jobbik vezetése között. Erre egyértelmű jelek voltak. Példa erre az a budapesti szakemberek által megírt feljelentés, melyben a Pannon Guard pályázatok vizsgálatát kezdeményezte a Jobbik. Kulcsárék nem akarták aláírni, és mindent megtettek, hogy ez elé akadályokat gördítsenek. Kulcsár testvére ugyanis jó kapcsolatot ápolt a Pannon Guard alvállalkozóival és Sutka Sándorral is egészen összebarátkozott. Mivel az információt a cég egyik konkurense szolgáltatta, Kulcsár Gergely csak egyszerű konkurenciaharcnak minősítette, holott nyilvánvaló, hogy a közbeszerzési szabályok súlyos áthágásáról volt szó. Ezért képviselőként kötelességük lett volna eljárni. Rubi megvizsgáltatta az anyagot, ezt követően szó nélkül aláírta. Ez volt az első olyan ütközési pont Kulcsárék és Rubi között, melyben kódolva volt a jelen helyzet kialakulása.

Rubi Gergely a fideszes Tasó Lászlónak is igen sok borsot tört az orra alá. Tasó hajdúszoboszlói kis fekete nyaralós ügyének felderítésével igencsak odavágott a Fidesz asztalára. Amennyiben valóban kapcsolat van a Fidesz és a Jobbik vezetése közt, akkor ez már önmagában is elég indok volna Rubi eltávolításához. Voltak itt azonban cifrább ügyek.

Mint ahogy híre ment, Kulcsár Gergely és Kőszeghy Csanád Ábel (debreceni elnök) magánéletében voltak olyan momentumok, melyek a hajdú-bihari szervezetek egy részének vállalhatatlannak minősültek. Még annál is nagyon gond volt, hogy a debreceni vezetők, ügyeik által a Jobbikon jelentős biztonsági rést ütöttek. Ezen vezetők és rajtuk keresztül a Jobbik is zsarolhatóvá vált. Hogy senkit ne sértsek meg és támadási felültetet se adjak, kénytelen vagyok árnyaltan fogalmazni.

A hajdú- bihari vezetők egy részének viselkedése nem összeegyeztethető azzal a keresztény-konzervatív értékrenddel, melyet a Jobbik elvileg képvisel. Mi több, a mai kor által liberalizált és modern felfogásban gondolkozók ingerküszöbét is elérték az etikai bizottság előtt feltárt ügyek. Az etikai bizottság elnöke úgy nyilatkozott ezekkel kapcsolatosan, hogy örül, hogy a kecske nem került elő! (A megjegyzés párkapcsolati vonatkozású volt!) Később a pártigazgató kivette a bizottság kezéből az ügyet és saját hatáskörbe vonta, majd eldugta a fiók mélyére. Rubi később ezzel kapcsolatosan, ismerve a részleteket, kijelentette hogy minden igaz volt amit a bizottság elé tártak.

Ennek tagadására egy egész kampány indult a megyében melynek fő részeként karaktergyilkosságba kezdtek mindenki ellen, aki ismerte a részleteket. Így mindenki zsidó, ügynök, kommunista, felforgató, bomlasztó, esküszegő és még hazaáruló is lett, ahogyan azt megszokhattuk. Ugyanakkor elindult a lobbi a pártigazgatónál Rubi és még mások eltávolítására. Hogy végül is pontosan milyen alku született Kulcsárék és Szabó Gábor között és mi volt az a nyomós érv ami azt eredményezte, hogy egy regnáló képviselővel ezt megtegyék az még titok, bár a frakciópénzek elosztásával kapcsolatban vannak jelzésértékű adatok.

Ágoston Tibor a 2010-es helyhatósági választásokig szinte végig Fidesz tag volt és ő volt a Fidesz munkás tagozatának egyik alapítója. Hogy a hirtelen köpönyeg fordítás oka mi lehetett, és mi késztette arra, hogy egy tuti befutó pártból egy biztos vesztes pártba üljön át, arról csak találgathatunk. Az viszont biztos, hogy egyetlen fajsúlyos témában sem tett a Fidesz számára veszélyes lépéseket. Nem úgy, mint ahogyan Rubi. Így ki lehet jelenteni, hogy Kulcsárék kis aljas bosszúján túl, a Fidesznek is érdekében állt Rubi lecserélése egy súlytalan és felkészületlen emberre.

Az emlékezetes cigányterror elleni megmozdulást is Rubi szervezete 2011 áprilisában Hajdúhadházon, ahol nemcsak fáklyás felvonulás, kutyaszarszedés, és egészségügyi séta volt, hanem a rendőrök által is elismert, igen jól szervezett közrendvédelmi akció. Ez az akció a Jobbik számára soha nem látott elismertséget hozott a régióban csakúgy, mint a gyöngyöspatai. Nyilván ha nem tudják, akkor ostobák. Ha tudják, akkor viszont aljasok a Jobbik vezetői, hiszen nagy kockázatokkal járt és jár még ma is egy ilyen esemény élére állni és levezényelni azt! Kulcsárék akkor is csak a babérok learatására érkeztek meg, mint ahogyan azt már megszokhatta tőlük a megyei Jobbik.

Volt olyan megyei választmány ahova szándékosan odaszerveztek olyan nem jobbikos személyeket akiket korábban nem találtak alkalmasnak arra, hogy Jobbik tagok legyenek! Ennek komoly okai voltak. Ezeket, a megyei vezetés összeszervezte és a választmány alkalmával szót is adtak nekik, melynek egy célja volt csupán, Rubit lejáratni! Egyszerű kabátlopásos technikával nyilvánosan megrágalmazták, védekezésre kényszerítették és még a védekezés lehetőségétől is elzárták.
Kulcsárék (Szasziék) által jól bevált módszer, hazudni, tagadni, hazudni!

Rubi Gergelyt ezen túl is számtalanszor és válogatott módszerekkel akarták lejáratni és ellehetetleníteni. Itt a nemtelen támadásoktól kezdve, az életveszélyes fenyegetésig sok minden előfordult. A fenyegetés nyomán családjának több napra el kellett költözni az otthonukból és állandó rendőri felügyeletet alatt éltek.

Aki Rubit és családját megfenyegette, azonos azzal a személlyel, akit a “cigány gyilkosságokkal" (újkori nevén roma gyilkosságok) kapcsolatosan megemlítettek, mint a fegyverek beszerzőjét. Külön érdekessége az ügynek, hogy ez a személy azóta is szabadlábon van, és a debreceni Kossuth utcai rendőrség személybejáróján otthonosan jár be az épületbe. Ebből csak arra lehet következtetni, hogy a hatóság embere és szépen beépült a jobboldali “szélsőséges" körökbe. Tehát spicli. Ennek a személynek a Gladiators Pub nevezetű szórakozóhelyén, rendezvényszervezéssel foglalatoskodik Kulcsár Gábor, az országgyűlési képviselő testvére. Nem kizárható, a részletek ismeretében, hogy Kulcsáréknak közük volt a fenyegetéshez, illetve volt róla tudomásuk.

De más bűnözők is megfordultak a Hajdú-Bihar megyei Jobbik háza táján. Konyáron, az Ágoston Tibor (megyei alelnök, ogy. képviselőjelölt, debreceni frakcióvezető) által vezetett ,,megyejáró bizottság" (melynek burkolt célja a ,,renitens" szervezetek feloszlatása volt) olyan büntetett előéletű, Jobbikon kívüli emberrel (Sz. Attila) szövetkezett a regnáló alapszervezeti vezetés megbuktatására, akit azóta (újra) előzetesbe vágtak uzsorázás, rabszolgatartás, családon belüli erőszak stb...miatt. Ez a megyejáró csapat, persze a megyei elnökség tudtával, jóváhagyásával, támogatásával több alapszervezet háta mögött szervezkedett, bomlasztott.

A Jobbik ügykezelését megismerve várható, hogy további tagokat, alapszervezeteket is lehetetlen helyzetbe hoznak. Rubi esetében viszont nem fog addig megállni a Kulcsár klán, amíg a pártból is ki nem záratják. Ha nincs rá ok, majd kreálnak. A Jobbiktól ugyanis a koncepciós eljárások témakörében a kommunisták csak tanulhatnak!

A szándékok egybevágnak! A Fidesz és Kulcsárék számára is veszélyes Rubi, és a Jobbik is szabadulni szeretne a valódi radikálisoktól, pontosabban azoktól akik az elszámoltatást komolyan vették!

Hadházy, Hajdú-Bihar

http://magyarhajnal.com/fideszes-korrupcioba-tenyerelt-rubi-ezert-szabadul-meg-to le-vona/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Évi 3,5 milliárdból gazdálkodik a Mazsihisz - gazdasági átvi
  2013-10-22 21:38:39, kedd
 
  2013-10-22. 07:17
Évi 3,5 milliárdból gazdálkodik a Mazsihisz - gazdasági átvilágítással próbálják beazonosítani az enyveskezű fajtársakatEgy hónapon belül indul a teljes gazdasági és működési átvilágítás a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetségénél (Mazsihisz) - írja a Népszabadság.
A lap keddi számában Heisler András, a Mazsihisz elnöke elmondta: feszültséget okozott a szervezetnél, hogy a belső ellenőrzési rendszerek egyre gyengébben működtek. Emellett az is indokolja az átvilágítást, hogy az elmúlt évtizedekben jelentős változások történtek a szervezet életében, például a rendszerváltáskor még "csak" évi 70 millió forinttal gazdálkodtak, míg ma 3,5 milliárd forinttal.
Heisler András reményei szerint a mintegy 15-20 millió forintba kerülő vizsgálat olyan következtetésekre jut majd, amelyek révén ez az összeg egy éven belül megtérülhet.
(MTI nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/119308/#ixzz2iTuUDqp3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem csökken a hús áfája – csalódott a szakma
  2013-10-22 21:24:58, kedd
 
  Nem csökken a hús áfája - csalódott a szakma
2013, október 22 - 08:00


Csalódottak az ágazati érdekképviseletek, miután a kormány által jóváhagyott adótörvény-tervezetből kimaradt az élelmiszeripari áfacsökkentés, de bíznak abban, hogy a törvény tárgyalása során még bekerülhet a javaslat a végleges verzióba. Az ágazati szereplők szerint értelmezhetetlen a hatósági ár a hústermékeknél - írta a Napi Gazdaság.

Keddi számában az üzleti lap idéz több érdekképviseleti vezetőt is, akik szerint az áfacsökkentés a jelenlegi piaci helyzetben biztosan eljutna a fogyasztókhoz. A laikus közönség szakmaiatlan ijesztgetése az, hogy a csökkentés hatását teljesen lenyelné a kereskedelem, mivel akkora árverseny van a piacon, hogy ezt egyetlen kereskedő vagy feldolgozó sem tehetné meg - mondta Bárány László, a Baromfi Terméktanács elnökségi tagja.

Áfacsökkentés nélkül folytatódik a legálisan működő húsipari vállalatok leépülése, ez pedig a kormány által támogatott sertésstratégia megvalósítását is ellehetetleníti - emelte ki Éder Tamás, a Hússzövetség elnöke, a Bonafarm vállalati kapcsolatok igazgatója.

Nem a terméklánc végét, hanem a fogyasztó szempontjait kellene elsődleges fontosságúként kezelni - mondta Wagenhoffer Zsombor, a Magyar Állattenyésztők Szövetsége ügyvezetője. Az érdekképviselet ragaszkodna ahhoz, hogy az élőállatok áfája 10 százalék alatti, lehetőleg 5 százalék legyen - hasonló mértékű, mint az európai versenytársaknál.

Az érdekképviseletek egyelőre - részletek hiányában - nem tudják értelmezni Rogán Antal hatósági árral kapcsolatos felvetését. Hatósági árat olyan szektorokban szoktak alkalmazni, ahol egy közel vagy teljes monopolhelyzetben lévő szolgáltató extraprofitra tehet szert az árszabása révén, ám ezek közül egyik feltétel sem igaz a húsiparra, sőt az ágazat évek óta veszteséges - mondta Éder Tamás.

Bárány László szerint a csirkehús esetében nem számon kérhető a hatósági árak bevezetése, mivel azt több úton is el lehet juttatni a fogyasztókhoz. Nem is foglalkoznék a hatósági árképzés ötletével, mert teljesen kivitelezhetetlen - tette hozzá az üzletember.

Menczel Lászlóné, a terméktanács titkára úgy fogalmazott: a részletek ismerete - a hatálya alá vonni tervezett termékkör, a működés mikéntje - nélkül a terméktanács nem tud véleményt alkotni, de piacgazdasági viszonyok között egyelőre nem látja, hogyan lehetne ezt megvalósítani.

MTI - alfahir.hu


http://alfahir.hu/nem_csokken_a_hus_afaja_csalodott_a_szakma
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Likudzsidesz támogatja az illegális bevándorlást Európába
  2013-10-22 21:21:11, kedd
 
  Na, erre varrjanak gombot...
Annyi pénzünk van, olyan jól állunk, annyit kaptunk már az EU-tól, hogy most még pluszban is fizetünk.
Nincs más magyarázat: a vezetőinknek elment az esze.
A Likudzsidesz támogatja az illegális bevándorlást Európába Nem váratott sokáig magára az unió felhívása, hogy a tagországok is vegyék ki a részüket az illegális bevándorlók ellátásából... A mindig eminens magyarországi likudista kormányzatunk azonnal útnak is indított egy segélyszállítmányt Bulgáriába. Csak minket felejtett el róla megkérdeni (mint mindig), hogy akarunk-e erre is költeni... Negyvenezer euró (11,8 millió forint) értékű segélyszállítmányt indított útjára a kormány, illetve az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével hétfőn Bulgáriába, az oda menekült szírek ellátására. Németh Zsolt, a Külügyminisztérium államtitkára hangsúlyozta, hogy az Európai Unió összességében immár kétmilliárd euróval járul hozzá a szíriai súlyos humanitárius katasztrófa kezeléséhez (hurrá...-szerk.). Ebből Magyarország 400 ezer eurós segítséggel veszi ki a részét. (Na, már csak ezért is kiléphetnénk ebből a gittegyletből! Nem elég nekünk a sok cigányt meg zsidót eltartani illetve az ide özönlő illegális bevándorlót még a Bulgáriába érkezőket is mi tartsuk el... Hányadék EU!!! - szerk.) videó: http://www.youtube.com/watch?v=51xbhGYNweA Kép: Németh Zsolt a Likudzsidesz külügyi államtitkára bejelenti, hogy újabb milliókkal rövidíti meg a kormányzat a tisztességes adófizető magyar embereket, hogy mihaszna betolakodókat tartsanak el belőle külföldön. Kapcsolódó: Bulgária védőfalat épít a "menekültek" ellen https://kuruc.info/r/4/119096/ Hazánknak is benyújtanák a számlát az illegális bevándorlók miatt, akik az EU-ba érkeznek! Fizess ezért is magyar! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591090560926374&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Csoda, hogy özönlenek az illegális bevándorlók Európába, ha így fogadják őket?! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=590776877624409&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Megy az uniós manna a harmadik világba... Pénz az van, dögivel. Mit számít, hogy több eu-s országban az államcsőd fenyeget és egymást érik a tüntetések... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=590766757625421&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater "Igazi európai stratégia..." Még több illegális afrikai bevándorlónak kell sikeresen elérnie az európai partokat határozott erről az Európai Unió. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=588599127842184&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Még szinte meg sem érkeztek Európába, de máris követelőznek az illegális afrikai bevándorlók Lampedusa szigetén. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=584872141548216&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater "Az Európai Bizottság képviseletében Michel Barnier köszönetet mondott az összes országnak, köztük Magyarországnak is, amelyek vállalták, hogy befogadnak menekülteket. Az uniós politikus szerint fel kell készülni arra, hogy MÉG TÖBB MENEKÜLT FOG ÉRKEZNI." https://www.facebook.com/photo.php?fbid=584729221562508&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Mi a távolabbi célja a cionista háttérhatalomnak a bevándorlókkal és a cigányokkal? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559746144060816&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater A hazánkban tanuló nigériai négerek számát megháromszorozná a Likudzsidesz! Természetesen a magyar adófizetők pénzéből finanszírozva azt. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579572108744886&set=pb.43457975991078 9.-2207520000.1382466114.&type=3&theater Nemzetbiztonsági kockázat: 1995. óta egy nemzetközi szervezet koordinálja és segíti a bevándorlók hazánkba történő letelepedését! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578673248834772&set=pb.43457975991078 9.-2207520000.1382466114.&type=3&theater
A Likudzsidesz támogatja az illegális bevándorlást Európába Nem váratott sokáig magára az unió felhívása, hogy a tagországok is vegyék ki a részüket az illegális bevándorlók ellátásából... A mindig eminens magyarországi likudista kormányzatunk azonnal útnak is indított egy segélyszállítmányt Bulgáriába. Csak minket felejtett el róla megkérdeni (mint mindig), hogy akarunk-e erre is költeni... Negyvenezer euró (11,8 millió forint) értékű segélyszállítmányt indított útjára a kormány, illetve az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével hétfőn Bulgáriába, az oda menekült szírek ellátására. Németh Zsolt, a Külügyminisztérium államtitkára hangsúlyozta, hogy az Európai Unió összességében immár kétmilliárd euróval járul hozzá a szíriai súlyos humanitárius katasztrófa kezeléséhez (hurrá...-szerk.). Ebből Magyarország 400 ezer eurós segítséggel veszi ki a részét. (Na, már csak ezért is kiléphetnénk ebből a gittegyletből! Nem elég nekünk a sok cigányt meg zsidót eltartani illetve az ide özönlő illegális bevándorlót még a Bulgáriába érkezőket is mi tartsuk el... Hányadék EU!!! - szerk.) videó: http://www.youtube.com/watch?v=51xbhGYNweA Kép: Németh Zsolt a Likudzsidesz külügyi államtitkára bejelenti, hogy újabb milliókkal rövidíti meg a kormányzat a tisztességes adófizető magyar embereket, hogy mihaszna betolakodókat tartsanak el belőle külföldön. Kapcsolódó: Bulgária védőfalat épít a "menekültek" ellen https://kuruc.info/r/4/119096/ Hazánknak is benyújtanák a számlát az illegális bevándorlók miatt, akik az EU-ba érkeznek! Fizess ezért is magyar! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=591090560926374&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Csoda, hogy özönlenek az illegális bevándorlók Európába, ha így fogadják őket?! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=590776877624409&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Megy az uniós manna a harmadik világba... Pénz az van, dögivel. Mit számít, hogy több eu-s országban az államcsőd fenyeget és egymást érik a tüntetések... https://www.facebook.com/photo.php?fbid=590766757625421&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater "Igazi európai stratégia..." Még több illegális afrikai bevándorlónak kell sikeresen elérnie az európai partokat határozott erről az Európai Unió. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=588599127842184&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Még szinte meg sem érkeztek Európába, de máris követelőznek az illegális afrikai bevándorlók Lampedusa szigetén. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=584872141548216&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater "Az Európai Bizottság képviseletében Michel Barnier köszönetet mondott az összes országnak, köztük Magyarországnak is, amelyek vállalták, hogy befogadnak menekülteket. Az uniós politikus szerint fel kell készülni arra, hogy MÉG TÖBB MENEKÜLT FOG ÉRKEZNI." https://www.facebook.com/photo.php?fbid=584729221562508&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater Mi a távolabbi célja a cionista háttérhatalomnak a bevándorlókkal és a cigányokkal? https://www.facebook.com/photo.php?fbid=559746144060816&set=a.434589559909809 .89812.434579759910789&type=1&theater A hazánkban tanuló nigériai négerek számát megháromszorozná a Likudzsidesz! Természetesen a magyar adófizetők pénzéből finanszírozva azt. https://www.facebook.com/photo.php?fbid=579572108744886&set=pb.43457975991078 9.-2207520000.1382466114.&type=3&theater Nemzetbiztonsági kockázat: 1995. óta egy nemzetközi szervezet koordinálja és segíti a bevándorlók hazánkba történő letelepedését! https://www.facebook.com/photo.php?fbid=578673248834772&set=pb.43457975991078 9.-2207520000.1382466114.&type=3&theater
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem nyugszanak bele vereségükbe a holokausztper vesztesei
  2013-10-22 21:16:04, kedd
 
  AKKOR EZ MÁR CSAK VAGON KÉRDÉSE :)

Nem nyugszanak bele vereségükbe a holokausztper vesztesei
2013, október 22 - 07:21

Fellebbeztek a felperesek a magyar bankok és a MÁV ellen az Egyesült Államokban 2010-ben kezdeményezett holokausztperben - írta a Magyar Nemzet.

A lap keddi számában a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium (NFM) tájékoztatása alapján arról számoltak be, hogy a felperesek nem fogadták el a chicagói körzeti szövetségi bíróság augusztusi döntését, amellyel megszüntette az eljárást.

A bírósági értékelés szerint a felperesek nem tudták bizonyítani, hogy Magyarországon nem állnak rendelkezésre megfelelő jogorvoslati lehetőségek, vagyis a felperesek kötelesek először Magyarországon megkísérelni jogorvoslatot szerezni, mielőtt követeléseiket az Egyesült Államokban érvényesíthetnék. A perérték az ügyben több milliárd dollár.

A lap megjegyzi, hogy immár két éve vesztegel az a per is, amelyet holokauszt-túlélők és leszármazottaik egy csoportja indított a MÁV és a Rail Cargo ellen Washingtonban. Nem tudni, hogy mi az oka, de a szövetségi bíróság továbbra sem döntötte el, hogy joghatóság híján elutasítja vagy befogadja a keresetet. Ebben az ügyben a követelés összege még nincs megszabva, de az a lap szerint több tízmillió dollár is lehet.

MTI - alfahir.hu


http://alfahir.hu/nem_nyugszanak_bele_veresegukbe_a_holokausztper_vesztesei
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Enyhítették a brutális cigány gyilkosok ítéletét
  2013-10-22 20:14:03, kedd
 
  JÖVŐRE VÁLASZTÁS, KELL A KÁTRÁNYOS HELYZETŰEK SZAVAZATA!

Enyhítették a brutális cigány gyilkosok ítéletét
2013, október 22 - 13:52


Egy kivétellel enyhítette a Pécsi Ítélőtábla kedden jogerősen annak az öt, egymással rokoni kapcsolatban álló embernek a büntetését, akiket első fokon egyenként tíz évnél hosszabb időtartamú szabadságvesztéssel sújtottak, amiért halálra verték haragosukat 2011-ben a Zala megyei Bánokszentgyörgyön.

A különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés elsőrendű vádlottja egy akkor még általános iskolás, 17 éves fiú, aki az év november 3-án apjával és két náluk lakó rokonával együtt, az anyja hangos biztatására a nyílt utcán bántalmazta a 48 éves sértettet, miután az kérdőre vonta őket, miért lopták el a biciklijét. Az is igen beszédes, hogy 17 évesen még nem sikerült befejezni az általános iskolát.

Az áldozat megpróbált elmenekülni, de csak egy közeli földút hídjáig jutott, ott belehalt az őt ért ütésekbe, rúgásokba. Az igazságügyi orvos szakértő ötvenhat külsérelmi nyomot talált a férfi felsőtestén, mellkasán és koponyáján, azok közül több mint húsz olyan volt, ami arc- és koponyacsonttöréshez vezetett.

A táblabíróság Makai Lajos vezette tanácsa kedden megalapozottnak találta az ügyben korábban eljáró Zalaegerszegi Törvényszék határozatát, és a család tagjait társtettesként, illetve bűnsegédként, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés miatt marasztalta el.

Az ítélőtábla a többszörös visszaeső harmadrendű vádlott 18 év fegyházbüntetését helybenhagyta, ugyanakkor három elkövetőnek a bűncselekményben való részvételét kisebb súlyúnak értékelte, ezért a másodrendű vádlott büntetését 15-ről 12 év, a negyedrendűét 14-ről 12 év, az ötödrendűét 15-ről 11 év fegyházra mérsékelte.

Mivel az új Btk. a 12 év fiatalkorúak börtönére ítélt első-, valamint a másod-, a negyed- és az ötödrendű vádlottra nézve kedvezőbb az elkövetéskor érvényben lévőnél, a táblabíróság a jelenleg hatályos rendelkezéseket alkalmazva lehetővé tette, hogy ők a büntetésük kétharmadának a letöltését követően feltételesen szabadlábra kerüljenek. Így tehát, mivel beszámítják az előzetesben töltött időt is, néhány év múlva már szabadulhatnak is a brutális gyilkosok.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/enyhitettek_a_brutalis_cigany_gyilkosok_iteletet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egyetlen év alatt 25 ezer magyar költözött Németországba
  2013-10-22 20:10:34, kedd
 
  Egyetlen év alatt 25 ezer magyar költözött Németországba
2013, október 22 - 15:52


Németországban 2012-ben éves összevetésben 29,8 százalékkal növekedett a külföldi állampolgárok adatbázisában (AZR) nyilvántartott magyar állampolgárok száma, ami a legnagyobb mértékű növekedés az adatbázisban szereplő valamennyi országot tekintve.

A német statisztikai hivatal (Destatis) keddi közleménye szerint a Németországban élő külföldieket nyilvántartó adatbázisban összesen 7,2 millió embert regisztráltak a múlt év végén, ami 4,1 százalékos növekedés 2011-hez képest.

A magyar állampolgárok száma egy év alatt 24 638-cal nőtt, és így meghaladta a százezret, azaz 107 398 volt 2012 végén.

Az AZR-ben nyilvántartott magyarok száma az utóbbi években folyamatosan és nagymértékben emelkedett. 2009 végén 61 417, 2010 végén 68 892, 2011 végén pedig 82 760 volt az adatbázisban regisztrált magyar állampolgárok száma.

A 2012. december 31-i helyzetet rögzítő statisztika szerint a Németországban élő magyar állampolgárok többsége, azaz 61,8 százaléka férfi. A családi állapotot tekintve az egyedülállók alkotják a legnagyobb, csaknem 50 ezer fős csoportot. Kormegoszlás szerint a két legnagyobb csoport a 25-35, illetve a 35-45 éveseké, mindkét korcsoportba nagyjából 30-30 ezren tartoznak a Destatis adatai szerint.

A növekedés mértéke alapján összeállítható listán Magyarországot Románia követi 28,8 százalékkal, a harmadik pedig Bulgária 26,5 százalékkal.

Országcsoportokat tekintve elsősorban az uniós tagállamokból Németországba költözők száma emelkedett. Az Európai Unióhoz 2004-ben csatlakozott országokat együttvéve a növekedés éves szinten 15,5 százalék. A 2007-ben belépett Romániát és Bulgáriát együttvéve 27,9 százalékos a növekedés.

Kiugró, 23 százalékos a szíriai állampolgárok számának növekedése, ami az arab országban zajló polgárháborúnak tulajdonítható. Az AZR-ben nyilvántartott török állampolgárok száma kismértékben, 2 százalékkal csökkent, ami mindenekelőtt annak hatása, hogy a nagyjából 3 milliós németországi török kisebbségben viszonylag sokan szerzik meg a német állampolgárságot.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/egyetlen_ev_alatt_25_ezer_magyar_koltozott_nemetorszagba


MAGYARORSZÁG JOBBAN TELJESÍT!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Milliókkal tömik a helyettes államtitkárhoz köthető cég zseb
  2013-10-22 20:02:12, kedd
 
  Milliókkal tömik a helyettes államtitkárhoz köthető cég zsebét
2013, október 22 - 17:00


Kormányváltás ide vagy oda, ugyanaz a gazdasági holdudvar megtalálja a számításait Bajnai Gordonnál, Németh Lászlónénál, vagy éppen Lázár Jánosnál is. Nincs különbség a Fidesz- vagy az MSZP-kormány között.

A Jobbik által a Nemzeti Fejlesztési Ügynökségnél (NFÜ) feltárt, több mint 30 milliárd forintnyi offshore szervezeteknek történt kifizetési botrány továbbra sem csillapodik - közölte hétfői parlamenti felszólalásában Szilágyi György, a nemzeti radikális párt országgyűlési képviselője.

A politikus szerint hiába hangsúlyozza Lázár János miniszterelnökségi államtitkár nap mint nap, hogy rendet tesznek az NFÜ-nél, a Jobbik tudomása szerint 2012. január 1. után az offshore cégeknek kifizetett támogatásokból mind a mai napig egy fillért sem követeltek vissza, és a rejtőzködő tulajdonosokat továbbra sem tudják, vagy továbbra sem akarják megnevezni.

Szilágyi György kiemelte: nyilvánvaló, hogy az NFÜ-nél továbbra sincs rend, melyre kiváló példa a Vielin Ingatlankezelő és Ingatlanhasznosító Kft. esete. Csepreghy Nándor helyettes államtitkár egykori üzlettársa, Ódor Zsolt 2008 végén úgy gondolta, hogy a VIELIN Ingatlankezelő és Ingatlanhasznosító Kft-ben meglévő üzletrészét egy liechtensteini adóparadicsomban jegyzett szervezetre, a Promax Holdingra ruházza át. Az elhatározás jó döntésnek bizonyult, hiszen pár hónappal később - az offshore szervezetekkel szimpatizáló Bajnai kabinet illetékesei 126.121.220 forint támogatásról biztosították a céget. A társaság sikertörténetét a fejlesztéspolitika jelenlegi vezetői - közöttük nyilvánvalóan értve Csepreghy Nándort is - koronázták meg. Szeptember 12-én ugyanis - újabb 45.521.200.- forint érkezett a vállalathoz. A dátum azért érdekes, mert az offshore tulajdonosok mindössze 3 nappal korábban szeptember 9-én váltak meg üzletrészüktől, azonban a cégbírósági törlés csak négy nappal később szeptember 16-án következett be.

,,Gondolom szóltak nekik, hogy offshore cégként nem lenne szabad nyerniük, ezért változtassanak. És ők változtattak" - közölte a nemzeti radikális képviselő.

A politikus szerint jól látható, hogy ,,kormányváltás ide, vagy kormányváltás oda", ugyanaz a gazdasági holdudvar megtalálja számításait Bajnai Gordonnál, Németh Lászlónénál, vagy éppen Lázár Jánosnál is, tehát a Fidesz és az MSZP ugyanúgy működik.

http://www.youtube.com/watch?v=alUKZH3_GDA&feature=player_embedded

Az NFÜ létrehozása óta eltelt szűk 10 év alatt kialakult ott egy olyan szervezeti kultúra, amely sok esetben nehezen követhetővé teszi a pályázatokat, a pályázati pénzek odaítélését és felhasználását - mondta Szilágyi Györgynek adott válaszában Navracsics Tibor miniszterelnök-helyettes.

Hozzátette: most már az újságokban naponta lehet találkozni olyan esetekkel, amelyek a mostani NFÜ átvizsgálása során derülnek ki. A fideszes politikus megjegyezte: néhány hónapja került az NFÜ a Miniszterelnökséghez, ezért még csak nemrég kezdődött a szervezet ellenőrzése.

Navracsics Tibor Lázár János elkötelezettségét nem vonná kétségbe, már csak azért sem, mert az elmúlt időszakban olyan esetek láttak napvilágot, amelyek azt mutatják, a tisztességes elbírálást kijátszó hálózatok működtek az NFÜ-n belül. A politikus azt ígérte, megszüntetik annak gyakorlatát, hogy uniós támogatások kerüljenek offshore hátterű cégekhez.

Szilágyi György azonban nem volt elégedett a válasszal, szerinte ugyanis nem tíz évről, hanem az elmúlt háromról kellene beszélni. A nemzeti radikális képviselő emlékeztetett: a kormány hozott egy törvényt 2012. január 1. után, mely szerint offshore cég nem kaphat támogatást ebben az országban.

A politikus arra is felhívta a figyelmet, hogy mennyire arcátlanul jutnak cégek ezekhez a pénzekhez, Szilágyi konkrét esetet is említett: 8,5 millió forint vissza nem térítendő támogatáshoz jutott a szegedi Dorvet tanácsadó Kft. Ez az a társaság, amelynek 2011 közepéig Csepreghy Nándor is tulajdonos-ügyvezetője volt, illetve ebben a társaságban volt egykoron üzlettárs Ódor Zsolt is.

A nemzeti radikális képviselő szerint nem megengedhető, hogy a döntéshozók volt cégei folyamatosan támogatásokhoz jutnak, ez ugyanis a Bajnai-korszakot idézi.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/milliokkal_tomik_a_helyettes_allamtitkarhoz_kotheto_ceg_zsebet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. David Duke: "A szakadék mélyéről"
  2013-10-22 19:50:09, kedd
 
 
Dr. David Duke: "A szakadék mélyéről"


Dr. David Duke-nak a moszkvai Európa és Oroszország: Új Perspektívák konferencián előadott tanulmánya.

Ennél megfelelőbb nem is lehetne, mármint, hogy a Föld európai népének legnépesebb városába gyűlünk össze. Moszkva utcáin látható csodálatos népünk tömege bizonyos fokig reménnyel tölt el minket. Másrészt viszont a világos szemek és fehér arcok elhomályosítják előttünk azt a sötét veszélyt, ami fenyeget. Moszkvában sétálva bárki azt gondolhatja, hogy népünk nincs válságban. Pedig valójában hosszú létünk legsötétebb veszélyével kell szembenéznünk.

A fehér európai rassz a biológiai feledés szakadékának szélén áll. A Föld minden fehér országa katasztrofálisan alacsony születésszámokat produkál. Az európai származásúak születési aránya világszerte mindössze 1.2 gyermek minden potenciális szülőpárosra. Ez a népesség több, mint negyven százalékos csökkenését jelenti minden egyes generációban, és akkor még nem számoltuk hozzá a nem-európaiakkal kötött faji vegyes házasságok tényezőjét, ami szintén jelentősen csökkenti az európai genotípus születési arányát.

A fajpusztító születési arányok, kiegészülve a fehér országokba irányuló nagyarányú, nem-európai bevándorlással garantálják, hogy amennyiben a fehér világban hamarosan nem tör egy forradalom a túlélésünkért, népünk néhány rövid generáció alatt csak egy kisebbségbe szorult, elszórt maradékká válik - létszámban elnyomva és a kipusztulás szélére taszítva még a saját országaiban is. Szükséges azt hangsúlyozni, hogy e helyütt most nem a számos kulturális, szociális, kormányzati és vallásos szertartásunk kiirtására utalok, amelyek egyértelműen ennek a forgatókönyvnek a következményei, hanem sokkal inkább örökségünk szó szerinti eltörléséről.

A hanyatló születés arányok néhány meghatározó tényezője

1. A család egységének elpusztítása az abortusz és a tömeges születésszabályozás népszerűsítésével együtt.
2. A pornográfia, a szexuális promiszkuitás és a szexuális devianciák átfogó reklámozása, amelyek egészségkárosító és meddőséget okozó STD (Szexuális Úton Terjedő) betegségek terjedéséhez vezet.
3. Olyan meddő, egészségtelen és romboló hatású szexuális életmódok népszerűsítése, mint a homoszexualitás vagy a nőtlenség.
4. Az alkohol és a tiltott drogok elterjedt használata, ami népünk tízmillióinak elfajulásához vezet.
5. A karrierizmus radikális feminista népszerűsítése, kiegészülve az anyaság elleni rosszindulatú fellépéssel éppúgy, mint a két nem között szított szexuális konfliktussal és versengéssel. Ezeket a tényezőket súlyosbítják azok a gazdasági faktorok, amelyek a nőket anyaszerepükből és otthonaikból munkahelyükre űzik.
6. Nagyarányú nem-európai bevándorlás a fehér államokba, amely nem csak gazdasági nyomást gyakorol az európai családokra, de bűnözéshez és más szociális problémákhoz vezet, amelyek elpusztítják az egységes fehér születési arány pszichológia alapjait. Hisz hányszor hallani európaiak szájából a következőt: ki akar erre a tébolyult világra gyereket szülni?
7. A nem európaiakkal kötött vegyes házasságok növekvő száma.

Önmagukban ezek a tényezők mérsékelt formában és rövid távon nem szükségesen katasztrofális hatásúak. A történelem során a népességek növekedését és hanyatlását számos dolog befolyásolta. Ám amikor a népesség megfogyatkozását kiegészíti a nem európaiak nagyarányú megszálló bevándorlása az európai anyaországokba, akkor az európai emberek életveszélyes válsággal néznek szembe.

A színes bőrű világ folyamatosan szilárd születési számokat produkál, és a Föld legnépesebb országa, Kína már 1.3 milliárd embernek ad otthont. Ez egy valóban tisztán kínaiakból álló ország, egy nyíltan a kínai embereknek, kultúrának, hagyományoknak és érdekeknek elkötelezett kormánnyal. Megfontoltan őrzi határait, védi a kínai identitást és rendeltetést. Érdemes összehasonlítani a keresztények és nem vallásos európaiak negatív születési arányait a muzulmán világ bámulatos születési mutatóival is.

Masszív bevándorlással kiegészülve a katasztrofális születés adatok tulajdonképpen nem jelentenek mást, mint az európaiak ellen irányuló etnikai tisztogatást saját otthonaikban. Ezt a fajirtást nem pisztolylövések éles pufogásai vagy robbanó bombák jelentik, de ettől még fajirtás, mivel ha nem állítják meg, ez a csendes génkiirtás ugyanazzal a végeredménnyel jár népünkre nézve, mint a fajirtás hagyományosabb formái: létünk megszűnésével.

Válságunk oka

Ami a múlt század során az európai néppel történt, nem egy olyan jelenség, ami természetesen fakadna népünk lelkéből és szelleméből. Ilyen önpusztító viselkedés igazából egyetlen embernek sem lehet a sajátja. Emlékezzenek: a múlt század fordulóján népünk tagjai erőteljesek, hódítók, magabiztosak, termékenyek voltak, és tökéletes tudatában voltak faji hovatartozásuknak és rendeltetésüknek. Hasonlítsák össze a népünk tagjaiban mostanában felbukkanó öngyűlölet jeleivel.

1998-ban az USA akkori elnöke, Bill Clinton beszédet tartott a Portlandi Állami Egyetem végzős hallgatóinak. Amikor bejelentette a diákoknak, hogy a fehérek hamarosan kisebbségben szorulnak Amerikában, spontán taps tört ki. Nem nagyon volt rá példa eddig a világtörténelemben, hogy emberek megünnepeljék a saját pusztulásukat. Ez a tömeg csak azért tapsolta meg a saját megsemmisülését, mert egy ideje már a média, a politika és a tudományos világ Európa-ellenes propagandájában fürdik. Ennek a propagandának a kitalálói alattomos, idegen megszállókra hasonlítanak, ahogy talán egy sci-fi film ábrázolná őket. Európa-ellenes elkötelezett nem-európaiak szivárogtak be és nyertek hatalmat népünk idegközpontja, a média felett. Amellett, hogy a legbefolyásosabb intézményt irányításuk alatt tartják, ezek a betolakodók arra is képesek voltak, hogy elhelyezzék saját fajtájukat a politikai, szociális és gazdasági hatalom kulcsfontosságú csomópontjaiba és ágazataiba. A hatalom eme pozícióiból terjesztik minden elképzelhető politikai elvüket, amely mérgezi az európai nép fennmaradását. Megtanítottak arra, hogy gyűlöljük magunkat, hogy megéljenezzük saját halálunkat, és mosolyogva nézzük saját gyermekeink sanyarú jövőjét. Ezzel egy időben megtanítottak minket arra is, hogy szeressünk fajunk eme megszállóit és elpusztítóit. Bizonyos helyeken még arról is meggyőzték népünk számos tagját, hogy ezeket a pusztítókat magának Istennek a követeiként, vagy ha úgy tetszik, kiválasztott népként imádják.

Bevándorlás

Az összes ügy közül, amely az itt jelenlévőket érinti, a legtöbbek számára a bevándorlás kérdése a kulcsfontosságú. Ahogy látták a Zsidó Szupremácizmus című könyvemben található dokumentáció alapján, egy Európán kívüli, zsidó kisebbség állt a bevándorlási törvények megváltoztatásának élvonalába az Egyesült Államokban, Európában és valójában a fehér világ minden egyes országában. Zsidó szervezetek és zsidó pénzügyi, politikai és tömegtájékoztatási hatalmak vezetik Amerika és Európa átalakítását Európán kívüli nemzetekké. Ezzel a ténnyel kapcsolatban még komoly viták sincsenek, hiszen zsidó szélsőségesek hencegnek is örökségünk elpusztításával. Earl Raab, a Zsidó Képviselet Perlmutter Intézetének a főigazgatója, az ADL (B'nai B'rith Rágalmazás-Ellenes Szövetség) munkatársa, és a San Francisco-i Zsidó Közlöny írója a következőket írta:

"A bevándorlási törvény csak a második világháború után változott meg drasztikusan... Politikai térnyerésének egyik legkorábbi bizonyítékaként, a zsidó közösség szerepet játszik ezeknek a változásoknak a végrehajtásában."

Raab a továbbiakban ünnepli a fehérek eljövendő kisebbségi státuszát Amerikában. "A statisztikai hivatal épp most jelentette, hogy az amerikai népesség körülbelül fele hamarosan színes bőrű vagy nem-európai lesz. És ők mindannyian amerikai állampolgárok lesznek. Átlendültünk azon a ponton, hogy egy náci-árja párt képes legyen érvényesülni ebben az országban."

Barátaim, a kapuinkat nem kívülről rombolták le, belülről nyitották ki! Jacob Javits szenátor, a megszállók egyike, aki az USA szenátusában hosszú időn át vezetője volt a határok megnyitására irányuló törekvéseknek, egy a New York Times magazinban megjelent cikkének címében tisztán megfogalmazta tervüket: ,,Nyissuk meg kapuinkat". Ám Javits nem annak a nemzetnek a kapuiról írt, amelyhez igazi hűség köti: vagyis Izraeléről. Ő természetesen támogatta Izrael szigorú ,,Csak zsidók" bevándorlási törvényét, ő Amerika kapuinak megnyitását támogatta, nem pedig Izraelét. (Javits J. (1951). ,,Nyissuk meg kapuinkat." New York Times Magazin Július 8. 8. old. 33.)

Még jóval az előtt, hogy Amerika, Európa, Ausztrália és Új-Zéland "megnyitotta kapuit", a zsidó tudomány és média könyörtelenül lerakta faji kiirtásunk alapjait. Amíg befolyásuk drámaian meg nem nőtt a XX. század elején, az európai nép nyilvánvalóan emelkedő pályán mozgott. Az antropológia nem csupán egy tudományág volt, amely tudomásul vette a fajok létezését, az akkori vezető antropológusok a fajok tudományának tartották. Szinte minden európai ország szigorú, megszorító bevándorlási törvényeket foganatosított, hogy megvédje népe örökségét. A legtöbb európai állam még fajegészségtani törvényeket is beiktatott, hogy fenntartsa lakosságának genetikai minőségét és egészségét.

Ma, ha egy több, mint évszázados egyenlőségről szóló agymosás után valaki genetikai minőségről mer beszélni, akkor az vészjósló visszhangot vált ki népünk nagy részének fejében és szívében, holott az 1930-as években a legtöbben normálisnak és egészségesnek tartották megbeszélni népünk biológiai rendeltetését. Manapság egy főiskolai professzor beszélhet Cocker Spániel kutyája fajtisztaságának és genetikai vérvonalának fenntartásáról, ám ha nyilvánvalóan kifejezi aggodalmát saját gyermekei és unokái értékes genetikai felépítésének ügyében, a tudományos élet páriájává válik.

A faji egyenlőségi mozgalmat egy zsidó emigráns, Franz Boas alapította, aki számos zsidó tanítvánnyal vette körbe magát, mint például Gene Weltfish, Isador Chein, Melville Herskovits, Otto Klineberg vagy Ashley Montagu. Montagu igazi neve egyébként Israel Ehrenberg volt és ő írta az egyenlősdi, a média és a tudományos élet által népszerűsített bibliáját, Faj: Az Ember Legveszélyesebb Mítosza címmel, ami felvilágosított bennünket, fehér embereket, hogy tulajdonképpen nem is létezünk és hogy az emberi fajok között egyáltalán nincs különbség. Hát nem csodálatos érzés tudni, hogy nem létezik eltérés köztünk, és a hottentották vagy az ausztrál őslakók között? Mozart és Puff Daddy vagy Beethoven és Snoop Doggy Dog gyakorlatilag egyformák. Franz Boas, követői, és a zászlóvivő zsidó média lerakta az alapjait annak a faji propagandának, ami ebbe a válságba sodort minket.

Sajnálatos módon a faji egyenlősdi Boas után is fennmaradt. Az egyenlőségre törekvés modern gurui ugyanarról a tőről fakadnak. Stephen Rose, Richard Lewontin, Leon Kamin, Jared Diamond és a néhai Stephen Jay Gould természetesen öt öntudatos zsidó, akik szintén az egyenlőség vezető tudományos támogatói.

Ezek a szélsőséges zsidók persze nem csak az egyenlőségi mozgalmat vezették. Egzisztenciális válságunk minden aspektusának nyilvánvaló, nem-európai értelmi szerzője van. Az egyenlőség újkori mozgalmai, a freudizmus, a feminizmus, a kommunizmus, a multikulturalizmus, a szexuális devianciák és az elkorcsosulás népszerűsítése, a szabad bevándorlás, az abortusz, a fajok közötti keveredés, a nulla népességbeli növekedés - ezek közül mindegyik élén alapvető és uralkodó nem európai vezetőség áll. Ismétlem: nem európai.

Ezek az egyenlőségpártiak nem mások, mint szélhámosok, akik legbelül szikráját sem hiszik el azoknak a hazugságoknak, amit a gojoknak prédikálnak. Például a "Faj Egy Mítosz" halandzsa kimagasló támogatója Jared Diamond. Diamond, a Natural History magazin egyik közelmúltbeli számában publikálva állítja: genetikai kutatások igazolják, hogy a zsidók genetikailag különböznek a többi embertől. A következő elképesztő kijelentést teszi: "A zsidó génekkel kapcsolatos érdeklődésnek praktikus okai is vannak. Izrael állama nagy költségekbe veri magát, hogy támogassa olyan zsidók bevándorlását és munkaügyi újraképzését, akik más országokban üldözött kisebbségek voltak. Ez azonnal hatállyal felveti annak a problémáját, hogy meghatározhassuk, ki a zsidó." Diamond szerint nincsenek igazi különbségek az emberiség főbb fajtái, egy afrikai hutu és mondjuk egy szőke orosz között, de nyilvánvaló genetikai eltérés van egy zsidó és egy nem-zsidó és egy nem-zsidó között. Ugyanitt kifejezi csodálatát azzal kapcsolatban, hogy Izrael most már képes lesz genetikailag azonosítani a zsidókat, és így eredményesen érvényre juttathat genetikára alapuló, faji szempontból kizárólagos bevándorlási törvényeket!

A család szempontjából egy személyiség emelkedik ki toronymagasan a többi közül. Ő természetesen nem más, mint Sigmund Freud. Ő volt az első jelentős hangadó Nyugaton, aki megtiporta a házasság intézményét és a céltalan szexet valamiféle vallássá emelte. A zsidó befolyás alatt álló média ikonjaként ténylegesen leírta, hogy önmagát egy idegen faj egyedének tekinti, azzal a küldetéssel, hogy elpusztítsa az európai erkölcsöt, megsemmisítve a keresztény egyház által lerakott erkölcsi alapokat. Pusztán idéznem kell őt önöknek:

"Hannibál... a kedvenc hősöm volt iskolás éveim vége felé... Első ízben döbbentem rá, milyen érzés lehet egy idegen fajhoz tartozni... a szemita tábornok alakja még magasabbra nőtt a szememben. Fiatal elmém számára Hannibál és Róma, a zsidóság szívóssága, és a katolikus egyház szervezete közötti konfliktust szimbolizálta..."

Freud elég világossá teszi a zsidó szupremácista nézőpontját egy zsidó asszonynak küldött levelében, aki egy nem zsidótól szeretett volna gyereket. Freud "felsőbbrendű zsidó fajról" írt neki és arra ösztönözte, hogy csakis zsidó gyermeket szüljön. Freud ezt írta: "Én, mint tudja, megszabadultam az árja ügy iránti részlehajlásom legutolsó morzsájától is, és merem remélni, hogy ha fiú gyermek lesz, akkor kőkemény cionista válik belőle. A kislánynak vagy kisfiúnak mindenképpen sötétnek kell születnie, nincs szükség több szöszkére. Oltsuk ki mindenestől ezeket a lidércfényeket!"

Freud öröksége a pornográfia térnyerésével folytatódott. Nathan Abrams professzor a The Jewish Quarterly 2004. téli kiadásában megjelent "Tripla E(x)tnika" című cikkében gyakorlatilag hencegve említi a zsidók kimagasló szerepét a pornográfia főáramlatú kultúrává alakításában az Egyesült Államokban és Európában. Vezető zsidó pornográf írókat is idéz, felfedve a motivációkat. A következőképpen: "Van a puszta anyagiaknál mélyebb oka annak, hogy különösképpen a zsidók miért keveredtek bele a pornóba?" I. Goldstein, a Screw magazin kiadója ezt mondta: "az egyetlen ok, amiért a zsidók a pornográfiában tevékenykednek az, hogy Krisztus egy szopás. A katolicizmus egy szopás. Nem hiszünk a tekintélyelvűségben."

Abrams, egy valószínűsíthetően zsidó olvasótábornak szánt folyóiratban publikálva magától értetődően ír a zsidó pornóírók irántunk fennálló őstől örökölt gyűlöletéről és késztetésükről, hogy erkölcsi bomlasztással gyengítsék az uralkodó kultúrát Amerikában. E szerint az érvelés szerint, a zsidók jelenléte a pornográfiában a keresztény hatalom atavisztikus gyűlöletéből fakad: erkölcsi bomlasztással próbálják meggyengíteni a fennálló kultúrát Amerikában. "Ahogy menekültem vagy harcoltam a gimnáziumban, zsidó voltam. Lehet, hogy a pornókarrierem részben egy bekaphatod ezeknek az embereknek". Goldstein a továbbiakban így ír:

"A zsidók az 1960-as évek szexuális forradalmának is az élharcosai voltak. Wilhelm Reich, Herbert Marcuse és Paul Goddman lépett Marx, Trockij és Lenin helyébe, mint kötelező forradalmi olvasmány... Pacheco volt az egyik olyan zsidó pornósztár, aki Reich, Freud és Marx intellektuális összeházasítását olvasta...miért szégyelljük a zsidók szerepét a pornóiparban? Tetszik vagy sem, a zsidó jelenlét ezen a fronton jelentős volt, és itt az ideje, hogy valaki komolyan írjon erről."

Kereskedelem asszonyainkkal, lányainkkal

Egy olyan témára kell most rátérnem, melyről még beszélnem is nehezemre esik: a fehér rabszolga-kereskedelemre: tízmilliónyi fehér nő - köztük sokan innen Moszkvából, egész Oroszországból és Kelet-Európából - szörnyűséges lealacsonyítására és tragikus elvesztésére. Akad talán bárki ezen a konferencián, vagy bárhol a fehér világban, aki nincs tudatában annak, hogy ennek a gyalázatos kereskedelemnek Izrael a központja, és New Yorktól Los Angelesig, Vlagyivosztoktól Dublinig az ő hittestvéreik irányítása alatt áll? Egy a New York Times hírrovatában 1998. január 11-én "A rabszolga-kereskedők szláv nőket csalogatnak" címmel megjelent cikkben Michael Specter főnként kelet-európai fiatal nőként azonosítja ezeknek a felfoghatatlanul lealacsonyított áldozatoknak a millióit, gazdáikat pedig zsidóként dokumentálja. Egy izraeli fehér rabszolga-kereskedőt, Jacob Golant idézi: "A nők, akik ott dolgoznak, mint ahogy szinte az összes prostituált Izraelben, orosz nemzetiségűek, a főnökük nem az. Az izraeliek szeretik az orosz lányokat, szőkék, csinosak és nagyon mások, mint mi".

Specter rámutat, hogy kelet-európai nők millióit aljasították le ennek a sötét zsidó szélhámosságnak a keretében. Jól hallották: azt mondtam milliókat. Hát nem elképesztő, hogy még mindig akadnak a sorainkban, akik megbélyegzik néhányunkat, amiért megnevezzük a gonoszokat, akik elrabolják, leigázzák, megerőszakolják és lealacsonyítják asszonyainkat az emberiség történetének talán legkegyetlenebb legembertelenebb módján? Könyvében, a Prostitúció és Előítéletben, a zsidó történész, Edward Bristol arról ír, hogy a zsidó prostitúciós világhálózat hogyan működött nem csak évtizedeken, hanem évszázadokon át.

Állandóan a németek és kelet-európaiak kollektív bűntudatáról hallunk a zsidókkal szemben; de mennyit lehet hallani erről a legszentebb emberi jogok ellen elkövetett undorító, tömeges erőszakról? Lányaink és asszonyaink ellen kegyetlenségek folynak, most ebben a percben is, ahogy itt beszélek.

Ha már az etnikai bűntettekről esik szó. Moszkvában vagyunk, és alig egy kilométerre innen található minden idők néhány legnagyobb tömeggyilkosának otthona. Jó oroszok millióit és más, európai embereket gyilkoltak meg. Szolzsenyicin, korunk egyik legnagyobb elméje, akit az irányított média mára szinte egy nem létező személyiséggé degradált, felfedi az orosz emberek tömeggyilkosainak személyazonosságát. A Gulag Szigetcsoport II. 79. oldalán találhatóak a Gulagnak, a világtörténelem legnagyobb gyilkoló-gépének vezető ügyintézői. Aron Solts, Jakov Pappaport, Lazar Kogan, Matvei Berman, Genrikh Yagoda és Naftalij Frenkel. Mind a hatan zsidók. Miért titkolják az emberiség legnagyobb holokausztját minden a fehér világ homályos tudata elől?

(...)

Az abortuszpárti mozgalom

Az európai életek millióinak megszakítása nyilvánvalóan nyilván valóan hatással van a katasztrofális születési arányainkra. Vessék össze az összes jelentős keresztény egyház abortuszellenes álláspontját a legbefolyásosabb zsidó szervezetek aktív abortusz-támogatásával. Az alábbi zsidó szervezetek pártoskodnak az abortusz "jogok" mellett:

Amerikai Zsidó Bizottság;
Amerikai Zsidó Kongresszus;
B'nai B'rith Nők;
Amerikai Rabbik Központi Konzíliuma [Reform]
Rekonstrucionalista Gyülekezetek Szövetsége;
Hadassah Nők;
Zsidó munkabizottság;
Na'amat USA;
Templomos Nővérek Nemzeti Szövetsége [Reform];
Zsidó Nők Nemzeti Tanácsa;
Új Zsidó Tervezet;
Észak-Amerikai Egyházi Fiatalok;
Rabbinikus Gyűlés;
Amerikai Héber Gyülekezetek [Reform];
Amerika Egyesült Zsinagógái;
Nők Konzervatív Zsidó Szövetsége

Hogy egy prominens szerzőt idézzek az abortuszpárti mozgalomról:

"...emberek, akik magukat zsidókként azonosítják, vezették, és mai napig is vezetik az abortuszpárti mozgalmat, nem csak az Egyesült Államokban, hanem szerte a világon... Az 1960-as évek végén életvédő aktivisták észrevételezték, hogy az abortuszjogi mozgalmat elsősorban olyan emberek mozgatták és vezették, akik zsidónak vallották magukat. Az abortuszpártiak és abortuszklinika-tulajdonosok körülbelül fele zsidónak vallja magát, amely arány messze meghaladja a zsidó lakosság arányát, hiszen az kevesebb, mint 2 százaléka az Egyesült Államok népességének."

Nem pusztán csak a zsidók jelenlétére utalok ezekben a mozgalmakban, amelyek pusztítják az európai embereket. A zsidók minden egyes ilyen mozgalomban megalapozzák azt a hatalmas, egyedülálló etnikai egységet, ami a túlélésünket veszélytetető mérgezés mozgatórugója. És mindegyik ilyen zsidó vezette pusztító mozgalom óriási támogatást kap a hittestvéreik által uralt nyugati szórakoztatóiparból, könyvkiadásból, hírközlésből és a médiából.

A zsidók kiemelkedő szerepet játszanak az összes fehér nemzetet érintő kábítószer-problémában. Nem csak, hogy vezető szerepük van a szervezett bűnszövetkezetekben a kábítószerek behozatalára és eladására, hanem még a zsidó befolyás alatt álló Hollywood és irányításuk alatt álló lemezkiadás is népszerűsíti a testet és lelket pusztító kábítószerek használatát.

Természetesen a zsidók által készített filmek, könyvek, színdarabok vagy akár televíziós reklámok és kampányok központi témája a fajok közötti keveredés. A zsidó média rasszistának bélyegez minden ellenállást az európaiak vegyes házasságával kapcsolatban, ám ugyanakkor egyetlen becsmérlő szót sem ejt, egyik fő zsidó szervezet ellen sem, amelyek programjában szerepel a zsidók vegyes házasságának visszaszorítása. Természetesen Izrael az az állam, ahol a zsidók és nem-zsidók közötti házasság tilos.

Nem elég, hogy a zsidók uralta média körmönfontan öngyűlöletet olt népünkbe, de néhány zsidó tudós már nyíltan fel is szólít a fehér faj elpusztítására. A Harvard Egyetem egyik jeles zsidó professzora, Noel Ignatiev, aki a Race Traitor (fajáruló) magazin kiadója, lényegében a fehér faj eltörlését és elpusztítását kívánja. El tudja képzelni azt bárki, hogy milyen felháborodás törne ki, ha egy nem zsidó a zsidó nép elpusztítására szólítana fel?

Ki kell hangsúlyoznom, hogy nem a világ nem-európai lakossága — akár a muzulmán tömegekről vagy az áradó kínaiakról beszélünk, akár a növekvő barna és fekete bőrű tömegekről, amelyek bámulatos módon szaporodnak az egész világon — okozza azt az egzisztenciális válságot, amellyel most szembe kell néznünk.

Nem ők azok, akik rávettek minket puszta létezésünk megtagadására, hogy kijelentsük: a faj, vagyis tulajdonképpen saját, fehér fajunk nem is létezik. Nem ők utáltatták meg velünk saját magunkat, nem ők beszélték tele gyermekeink fejét propagandájukkal, miszerint azzal fogják megoldani a világ problémáit, hogy vegyes házasságokat kötnek és a fehér fajt nemzés útján tüntetik el. Nem ők voltak azok, akik, hogy Jacob Javits szenátor örökbecsű szavaival éljek, "kinyittatták velünk a kapukat", ám kétséget kizáróan úgy özönlöttek át felforgatással kitárt kapuinkon, mint több milliárd liter sáros víz a kiszakadt védőgáton.

Történelmünk kezdete óta, európai anyaországaink folyamatos külső fenyegetettséggel voltak kénytelenek szembenézni, olyanok inváziójával, akik szerettek volna részesülni az európai civilizáció mannájából. Nem egyszer sikerült is betörniük Európa szívébe, legalábbis egy kis időre. Ám hősies elődeink visszaverték őket, és fajunk védelmében nem kis szerepe volt annak a földnek, ahol most összegyűltünk: az oroszokénak.

Az utóbbi századokban a nyugati technológiai és katonai hatalom a külső katonai megszállást már megoldhatatlanná, ha nem elképzelhetetlenné tette. Belső fajirtásunk közepette, tömegtájékoztatásunkat és politikánkat irányító ősi ellenségünk most arra utasít minket, hogy idegen harcmezőkön költsük pénzünket, harcoljunk, gyűlölködjünk és haljunk meg. Van itt olyan, aki még mindig elhiszi, hogy az Irakban hozott áldozat, és a nagyon valószínű katasztrofális háború Iránnal bármi jót hoz népeinknek és fiainknak?

Ami a terrorveszélyt illeti... el tudna bárki is képzelni egy hitelt érdemlő terrorfenyegetést az 1961-es év Európájában vagy Amerikájában, mikor azok, akik beleillettek a "terrorista profilba" oly kevesen voltak, hogy könnyen lelepleződtek, így a társadalom védve volt? Még csak fémdetektoros ajtón sem kellett keresztülmenni ahhoz, hogy valaki felszálljon egy nemzetközi járatra. Természetesen a hatóságoknak ma már nehéz dolguk van, ha ki akarnak szúrni egy bombamerénylőt egy londoni metróállomáson, ahol az utasok fele potenciális terroristának látszik.

Harsogják, hogy külföldi terroristák fenyegetnek bennünket, ám mélyen hallgatnak a nem-európaiak által elkövetett bűncselekmények járványszerűen magas arányáról saját városainkban. Népünk tagjai közül sokkal többet ölnek vagy sebesítenek meg a mi utcáinkon nem-európai bűnözők, mint Irakban vagy Afganisztánban. Állítólagos "terrorfenyegetésről" beszélnek. Akkor hogy lehet az, hogy a 13 éves kislányok, akiket nem-európai bandák erőszakolnak meg Stockholmban vagy Lyonban, nem néznek szembe terrorral? Kérem, mondja meg nekem valaki, hogy lehet az nem "terror", amikor egy idős, rokkant fehér nőt egy afrikai banda öngyújtó-folyadékkal lefröcsköl, majd meggyújt?

Azt halljuk tőlük, hogy a terroristák az úgynevezett piszkos bombáikkal akarnak elpusztítani minket, ám ugyanez a banda támogatja a tömeges bevándorlást, amely legalább ilyen biztosan semmisít meg bennünket "piszkos génjeivel", hatásosabban, mint bármilyen piszkos bomba. Egy bombatámadás után újjá lehet építeni egy várost, ám ha fajunkat egyszer genetikailag lerombolták, akkor az örökre eltűnik; olyan mintha egy megfőtt levest újra nyerssé próbálnánk tenni. Ha biztosítani akarjuk önnön létezésünket, és gyermekeinkét, akkor gyűlölködőknek titulálnak, a népünk elleni fajirtó eljárásmódokat pedig az emberi idealizmus magaslatainak tartják.

Félelmünket most Iránra, és annak nukleáris energiaprogramjára irányítják. Ám olyan országok, mint Pakisztán vagy Kína éveken át rendelkeztek atomfegyverekkel, mégsem dobott át egyetlen kínai vezető sem belőlük Vlagyivosztokba vagy Seattle-be. És nem is valószínű, hogy megteszik, mivel tisztában vannak vele, hogy ha csak egyetlen nukleáris bombát ledobnak ránk, válaszunk gyakorlatilag eltörli őket a Föld színéről. Természetesen szükséges fenntartani éberségünket, technológiánkat és hatalmunkat.

Kié a felelősség?

Vannak, akik azt mondják: ne hibáztassuk a zsidó szélsőségeseket, hiszen egyedül mi vagyunk felelősek azért, ami történt; hogy van valami alapvetően önpusztító a népünkben. Igazuk van abban, hogy felelősek vagyunk, felelősek, amiért nem akadályozzuk meg az idegen hatalomátvételt a médiában és a tudományos életünkben. Ám önök, akik bennünket okolnak, mivel magyarázzák tetteink és hatalmunk hihetetlen lajstromát, amely egészen addig bővült, amíg el nem kezdődött kultúránk idegen birtokbavétele? Hát nem a mi népünk hozta létre az Egyesült Államok, Kanada, Ausztrália és Új-Zéland csodálatos országait? Nem mi másztuk meg a föld legmagasabb hegyeit, ereszkedtünk le az óceánok legmélyére, vagy küldtük fiainkat még a Föld határain is túlra, hogy a Hold sárga homokjában hagyják az európai nép lábnyomait? Talán nem mi találtuk fel a tranzisztort, vagy indítottuk útjára a számítógép korszakát, fejtettük meg az emberi genomot, vagy köveztük ki az utat az összes emberi betegség meggyógyításához? Ne beszéljenek nekem népünk veleszületett fogyatékosságairól! Hát nem a mi génjeink voltak ott a Thermopülai-szorosnál, Tours-nál vagy Alamonál? Nem, bajtársaim, nincs bennünk semmi öröklött tulajdonság, ami ehhez a létválsághoz vezetett volna. Hatalmas bátorság van bennünk, ám közülünk túl sokakat megfertőzött már az idegen kórokozó mérge, és soha, ismétlem, soha nem óvhatjuk meg fajunkat testestől-lelkestől, amíg nem védekezünk ez ellen az ördögi forrás ellen.

Engedtük, hogy népünk létének ellenségei átvegyék tömegtájékoztatásunkat, nagymértékben befolyásuk alá vonják kormányainkat és manipulálják gazdaságainkat. Meg kell bélyegeznünk a közöttünk élőket, akik még mindig védik ezt az évszázados ellenséget, amely ebben a pillanatban a kihalás szélére sodor minket.

El kell ítélnünk ennek az idegen ellenségnek a segítőtársait, akik azzal etettek minket, hogy halálos ellenségeink barátok, és nem jelentenek veszélyt számunkra. Igen, tényleg van egy nagy hibánk: mégpedig az, hogy nem ismertük fel és nem kezeltük megfelelően a zsidó szupremácizmus veszélyét.
A felelősség azoké, akik engedték, hogy az udvariasság a saját túlélésünk útjában álljon, azoké, akiknek sokkal inkább érdeke volt, hogy az igazságot zárt ajtók mögött mondják csak ki, és így tiszteletre tegyenek szert a szépelgő társadalomban, és nem vállalták fel, hogy ők is nyíltan kinyilatkoztassák azokat a dolgokat, amelyeket vezetőinknek ki kellett mondani, saját gyermekeik túlélése érdekében. Elődeink távol tartották ellenségeinket társasági klubjaiktól, sőt még sznob szállodáiktól is, ám engedték, hogy átvegyék az uralmat a kultúránk felett, és hogy megtanítsák gyermekeinket saját szüleik utálására. Soha nem leszünk képesek megoldani egyes nemzeteink fenyegetettségének problémáját, anélkül, hogy szembenéznénk az egyetlen, hatalmas veszéllyel, amely központi forrása az összes többinek.

És még most is, miután népünk egyik veszteséget szenvedte el a másik után, mindig csak a tünetek, és nem az okok ellen harcolva, vannak olyanok közöttünk, feltehetően még bajtársak is a sorainkban, akik elítélik, ha valaki ki meri mondani a létfontosságú igazságot olyanokról, akik a pusztítás lehetőségét keresik, és akik minden áldott nap pusztítanak minket. Vannak néhányan, akik fehér nacionalistáknak nevezik magukat, és állítják, hogy ugyanaz az ellenség, amely a gonosz bolsevik forradalom alatt milliókat ölt meg vagy igázott le közülünk, most a barátunk. Ez ugyanaz az ellenség, amely ma a hollywoodi filmeket készíti, hirdetve, hogy fajunk gonosz, bűnbánatként pedig ki kell irtanunk értékes genetikai örökségünket azzal, hogy hagyjuk lányainkat kóbor kutyák módjára szaporodni.

Mint ahogy a jó oroszok millióinak halálával kapcsolatban az örökbecsű zsidókérdés volt a kulcsfontosságú, így van ez a zsidó szélsőséges fenyegetéssel kapcsolatos elhatározásban is, ami majd megadja a választ az örök kérdésre: lenni vagy nem lenni.

Amikor a zsidó szélsőségesség védői arról beszélnek, hogy a fehér faj felelős saját, küszöbön álló haláláért, önmagukról beszélnek.

Jegyezzék meg jól: én nem azt javaslom, hogy mindenki beszéljen hozzám hasonló nyíltsággal. Őszintén szólva, egyiküknek sem kívánom ezt, hacsak nem rendelkeznek különleges erővel. Mert amikor szembekerülnek az igazi hatalommal, az igazi gonosszal és rosszakarattal, amely valóban veszélyt jelent népünkre, akkor ők a pokol összes fajzatát önökre uszítják majd. Vannak itt olyan emberek, akik megjárták korunk modern várbörtöneit, pusztán csak azért, mert megkérdőjelezték megszállóink mítoszait. Egy ember ötlik most fel szemeim előtt, aki évekig szenvedett ellenségeink kezében, ám soha nem ingott meg, soha nem tört meg, és soha nem adta meg magát, aki kősziklaként áll, miközben már a 9. évtizedébe lép, és ő Manfréd Roeder. Tisztelgek Ön előtt. Mindannyian tisztelgünk Ön előtt, éljen sokáig és legyen mindig az ihletőnk. Dr. Roeder meg merte kérdőjelezni korunk új vallásait: az egyenlősdit, a megtámadhatatlan zsidó szentséget és a "szent holokausztot".

Tehát nem azt mondom, hogy ismételjék el Dr. Roeder szavait; ennél sokkal nagyobb irgalommal vagyok önök iránt. Néhányan önök közül, az ellenséges területek legmélyén, egyszerűen nem is beszélhetnek ilyen dolgok­ról. Ennek a küzdelemnek sok hadszíntere van; egy háborúban az összecsapások több szinten zajlanak, sok hadműveletben az óva­tosság és a megtévesztés legalább olyan fon­tos, mint a szervezettség vagy a hatalom. A Mossad jelmondat, ,,Megtévesztéssel vívod majd a háborút" minden sikeres háborús hadjárat alapvető eleme. Tehát nem kell min­denkinek, aki részt vesz az európai túlélésért és rendeltetésért létrejött mozgalomban, ma­gával az ellenséggel frontálisan megütköznie, sokkal inkább azokkal, akik az igazság kimon­dásáért elítélnek minket, vagy azt a gonosz hazugságot terjesztik népünk körében, hogy halálos ellenségünk igazából a bará­tunk. Ők rosszabbak, mint az idegen ellen­ség, hiszen ők a háború legbetegebb te­remtményei: árulók, akiket sem Isten, sem ember nem visel el.

És meg kell, hogy mondjam önöknek, mindannyiuknak itt a konferencián, és azok­nak is, akik a világ egy másik részén hallgat­ják, vagy olvassák ezeket a szavakat: hiszem, hogy semmi nem fontosabb, mint leleplezni az igazi hatalmat, amely létünk fenyegetése mögött áll. Tudom, hogy igazi győzelmeket nem érhetünk el, amíg ezeket az ellenséges idegeneket ki nem űzzük a Nyugaton való uralmukból!

Válságban vagyunk, mert a faji háború már sokkal régebb óta dúl, mint a terrorizmus elleni harc; régebb óta, mint a Balkán muzul­mán megszállásai, a keresztes háborúk, sőt an­nál is régebben, hogy ugyanezek az európai keresztes lovagok az európai beékelt területe­inken lappangó héber megszállók ellen har­coltak. Ez a háború korábbi, mint ellensége­ink kiemelkedő szerepe a gyűlölettel teli lég­kör megteremtésében, amely a huszadik szá­zad nagy gén- és lélekromboló testvérgyilkos háborúihoz vezetett - olyan háborúkhoz, amelyeket nem szabad többet megvívnunk. Jócskán előrevetítette az izraeli-arab konflik­tust a Közel-Keleten, az iraki háborúnak nevezett esztelenséget, és ezt a katasztrofális háborús agitációt Irán ellen.

A múlt évszázad során azért álltunk vesz­tésre a túlélésünkért folytatott háborúban, mert saját népünk nem ismerte fel igazi ellenségét, a belső, örök ellenséget, amely a pusztulás szélére taszított minket. Ám lassan, szerte a fehér világban, férfiaink és asszonyaink ráébrednek a túlélésünkért dúló igazi háborúra. Ez a háború nem vala­milyen Európán kívüli földön dúl; hanem otthonainkban, otthon Oroszországban és egész Kelet-Európában, otthon Németor­szágban, Franciaországban, Nagy-Britanniában, Ausztráliában, Új-Zélandon és igen, még Kanadában és az én szeretett hazámban, az Egyesült Államokban is. Az idegenek oly mértékű befolyással bírnak a kormányomra, hogy testvéreimet ölni és megcsonkítani, meghalni és megnyomorodni küldhetik az iraki homokban harcoló ezrekkel szemben. Pofátlanul kirobbantottak egy pusztán hazug­ságokra épülő háborút. Egy háborút, amely elrabolja az amerikai emberek nehéz munká­val létrehozott milliárdjait. Az amerikai kor­mányt használják fegyverként nem csak Irak, a palesztinok és líbiaiak ellen, ám ma már kü­lönféle módon a nagyszerű orosz nép ellen is. Ezek az irányvonalak egyetlen tőről fakadnak, hiszen Amerikát zsidó szélsőséges rituálé irá­nyítja.

Amerika nem ellenség

Sokan mondták már, hogy Amerika ma­ga az ördög. Én ezzel vitába szállnék. Hi­szen nem Oroszország volt az, a zsidó bol­sevizmus idején, amit az ördögnek állítot­tak be a jó orosz emberek előtt? Nem Oroszországot kiáltották ki Sátánnak a Kelet-Európában meggyilkolt milliók előtt? Amikor manapság Németország bör­tönbe vet olyan embereket, mint Manfréd Roeder, Germar Rudolf vagy Ernst Zündel, hát nem Németország maga az ördög? Én azt mondom, nem, nem Oroszország, vagy Németország, vagy Nagy-Britannia, vagy Franciaország, vagy Amerika, vagy bárme­lyik fehér ország a megtestesült Sátán, ha­nem a zsidó szélsőséges hatalom, amely testvérháborúkba és faji megsemmisülésbe hajszol minket. Fegyverként használják az USA kormányát a régóta szenvedő saját­jaink, az európai amerikaiak ellen is. Ne felejtsék el, hogy Amerika határain belül még mindig annyi fehér ember él, mint Oroszország teljes lakossága. Ők az önök testvérei, ahogy én is az vagyok.

Ahogy a palesztinoknak és más közel-ke­leti népeknek is mondtam már, azért nem szabadok, mert az európai amerikaiak sem szabadok; nem szabadok, mert földjüket és az életüket a cionisták irányítják. Mi, Ame­rikában nem vagyunk szabadok, mivel az amerikai kormányt a cionisták uralják, és számos módon felhasználják arra, hogy nekünk, ,,a népnek" ártsanak. És fájdal­masan tisztán látom az USA kormányának káros hatását Európára, keleten és nyuga­ton egyaránt. Ám hadd mondjam el önök­nek, hogy a kormány politikájának semmi köze az európai amerikai emberek jólétéhez, kizárólag Amerika megszállóit szolgálja és nem Amerika alapítóit. Azt mondom a kö­zel-keletieknek, hogy igazi ellenségeik nem az igaz amerikaiak vagy igaz európaiak. Hiszen csak, ha népünk már igazán szabad lesz, ha már igazán hazaszerető néppé válunk, akkor tekintjük majd végre Izraelt nem egy úgynevezett szövetségesnek, hanem egy terro­rista országnak, amely az Egyesült Államok el­len is követett el terrortámadást, itt van a Lavon-ügy vagy a U.S.S. Liberty.

Ha van alapelv, amit szeretnék átadni ezen a konferencián, akkor az a következő: a háború az otthonunkban zajlik. Az ellen­ségünk a kapuinkon belül található. Száll­janak szembe az ellenséggel, amely meg­gyilkolta, leigázta és lealacsonyította népe­ink millióit. Szabadítsák fel és erősítsék meg magukat, nyújtsák ki erős karjaikat, acélozzák meg bátor szíveiket és törjék le a láncokat megbéklyózott fivéreinkről és nővéreinkről. Rengessék meg a világot génjeik hatalmával, igazságukkal és akara­tukkal.

Fordította: Horváth Barbara

http://harcunk.info/index.php/elemzesek/164-dr-david-duke-a-szakadek-melyerol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2013.09 2013. Október 2013.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 631 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64001 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 947
  • e Hét: 9620
  • e Hónap: 21596
  • e Év: 21596
Szótár
 
Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2019 TVN.HU Kft.