Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Szégyen: 1000 kilométeren szűn
  2009-10-19 21:50:40, hétfő
 
  Szégyen: 1000 kilométeren szűnik meg a vasút jövőre

Harminchárom vonalon állnak le a vonatok.

2009/10/19 - 17:46


Harminchárom vonalon állnak le a vonatok, további negyvenkettőn jobb híján maradnak - mondta Antali Károly, a közösségi közlekedés átalakításáért felelős kormánybiztos hétfőn.

Megszűnik a vasúti közlekedés többek között Székesfehérvár és Komárom, Karcag és Tiszafüred, Kecskemét és Lajosmizse között, de leáll a vasút a Nyíregyházáról Nyírbátorra és Vásárosnaménybe vezető vonalakon is.

Antali Károly arról is beszélt, hogy a közlekedési tárca kedden nyilvánosságra hozza honlapján a jövő évi vasúti és autóbusz-közlekedési menetrendi javaslatot - írja az MTI. Azt mondta, a vasúti menetrendet október végéig, a Volánok menetrendjét december 10-ig lehet észrevételezni. A menetrendek készítésekor a járatok összehangolását, a vasút és az autóbusz közlekedésben meglévő párhuzamosság megszüntetését tartották szem előtt - mondta a kormánybiztos.

A hétvégén a Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezete már közzétette azt a listát, amely a megszüntetésre javasolt vasútvonalak névsorát tartalmazza. Ebben a listában szerepel mások mellett a Székesfehérvár és Komárom, Karcag és Tiszafüred, Kecskemét és Lajosmizse közötti vonal, de leállnak a Nyíregyházáról Nyírbátorba, illetve Vásárosnaménybe közlekedő vonatok is. Úgynevezett szolgáltatáscsökkentés javasolnak a Tapolca-Ukk, a Kál-Kápolna-Kisújszállás vonalon. A szakszervezet szerint a kormány több ezer fős létszámcsökkentésre is készül a pályavasúti dolgozók közében.

Közben csak ülünk, és tátott szájjal nézzük, hogy teszik tönkre adóforintjainkból az országot...

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_10_19_szegeyn-1000-kilometeren-szunik-me g-a-vasut-jovore
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyargyűlölet felsőfokon
  2009-10-19 21:45:04, hétfő
 
  nos...igen

http://www.youtube.com/watch?v=jgMvD-BoQns
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vers mindenkinek
  2009-10-19 21:43:37, hétfő
 
  Vers mindenkinek







Kaptam-küldöm!

"Én vagyok a Bajnai,
ti meg az ország barmai.
Becenevem Libás Gordon,
engem őriz minden kordon.

Barátom a Gyurcsány Feri,
zsebünk ezért pénzzel teli.
Nem fog rajtam semmi átok,
s magasról tojok rátok.

Lelkiismeretem nincsen,
ez nekem a legfőbb kincsem.
Nem lehet itt semmi gikszer,
én lettem a főminiszter.

Korlátlan a mi jogunk,
ezzel élni is fogunk.
Nektek viszont nincsen jog,
megmondtam hogy fájni fog.

Bizony nagy a mi eszünk,
tőled mindent elveszünk.
Nekünk semmi nem elég,
ki nem haver - csőcselék.

Nem jött be a Pannon Puma?
Majd bejön egy másik duma.
Dübörög a gazdaságunk?
A lábunkon alig állunk.

A magyar sose haladhat,
minket bárki leb@szhat.
És ha télen hideg lesz,
ha megfagysz, megdöglesz.

Azt mondod, hogy meghalsz éhen?
Megtehetted volna régen.
Majd kapsz sírodra virágot,
ha eladtuk az országot.

Az országból mehettek,
külföldön tán ehettek.
Helyetted majd lesz itt ember,
Izraelből, mint a tenger.

Nem kell nektek szaporodni,
azok fognak gyarapodni.
A romákkal jóban lesznek,
bajt, problémát lerendeznek.
Remélem, hogy ránk szavaztok,

na viszlát, szevasztok!"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendőrök kergetőztek a tűzoltó
  2009-10-19 20:50:09, hétfő
 
  Rendőrök kergetőztek a tűzoltókkal a Parlament előtt

Ezres nagyságrendű tűzoltó-demonstrációt tartottak a Parlament közelében. Az ellen tiltakoztak hétfőn a belvárosi Alkotmány utcában, hogy a megszorítások révén közel 1,8 milliárd forinttal kurtítanák meg a szervezet költségvetését.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megmenekültek a Janus-arcú pol
  2009-10-19 20:38:05, hétfő
 
  Megmenekültek a Janus-arcú politikusok

Maradhat Dávid és Herényi, nem függesztették fel mentelmi jogukat.
Noika, h, 2009/10/19 - 19:12


"Hűha, ezt is megúsztam"

Az Országgyűlés hétfőn úgy döntött, nem függeszti fel sem Dávid Ibolya, sem Herényi Károly mentelmi jogát.

A képviselők közül 171-en szavaztak igennel, 178-an nemmel, míg 6-an tartózkodtak, Dávid Ibolya nem szavazott.A mentelmi jog felfüggesztésére a jelen lévő képviselők kétharmadának igen szavazatára lett volna szükség. Dávid a szavazás előtt azt mondta: "nem követtem el bűncselekményt, (...) semmiféle kényszerítést nem követtem el".

Az Országgyűlés úgy döntött, nem függeszti fel Herényi Károly MDF-es politikus mentelmi jogát. A képviselők közül 170-en szavaztak igennel, 180-an nemmel, míg öten tartózkodtak; Herényi Károly nem szavazott. Ebben az esetben is kétharmados többség kellett volna a mentelmi jog felfüggesztéséhez.

(Hír6)

Korábban írtuk:

Az országgyűlési képviselőket az ügyészség személyes adattal való visszaélés és kényszerítés bűntettével gyanúsítja a CD-ügyben.

A mentelmi bizottság nem javasolta a T. Háznak a képviselők mentelmi jogának felfüggesztését. A parlament mentelmi és összeférhetetlenségi bizottságának MSZP-s elnöke, Géczi József Alajos azt mondta: túlságosan aggályos az ügy, a kényszerítés bűntettét illetően. Túl sok benne a koncepcionális, politikai elem és kevés a jog. Másrészt, egy politikusnak a dolga az, hogy ha talál a postaládájában egy CD-t, valamint olyan információkat, aminek, amelyeknek van politikai súlya, azt a nyilvánosság elé tárja. Az üggyel kapcsolatban nincs egységes MSZP-álláspont, a szocialista képviselők lelkiismeretük szerint szavaznak ma a parlament plenáris ülésén tette hozzá.

Kerék-Bárczy Szabolcs, az MDF szóvivője tudatta, hogy Dávid Ibolya és Herényi Károly személyes érintettség miatt nem szavaz a kiadatásról a parlamentben, s erre szólítják fel Demeter Ervin és Kövér László Fideszes képviselőket, valamint a független Almássy Kornélt is.

Továbbra sem tudni ugyanis, hogy mit tartalmaz az a kétszáz SMS és telefonbeszélgetés, amelyet a HVG információi szerint a Fidesz politikusai váltottak az UD Zrt. alkalmazottaival. Az sem tisztázott, "honnan tudott Demeter Ervin az ügy kipattanása előtt egy nappal arról, hogy az MDF elnöke is érintett lesz". Másrészt, a CD-n lévő hangfelvétel szerint egy vállalkozó egy vagyonvédelmi cégtől azt kéri: keressenek Dávid Ibolyára "terhelőket, mert (...) meg akarják szerezni az MDF-ben az első helyet, valami alelnök van benne". Ez az alelnök Almássy Kornél volt - állította Kerék-Bárczy.

Almássy Kornél azt mondta: szavazni fog. Hiszen sértettként pontosan tudja, hogy megalapozottak az ügyészségi vádak Dávid Ibolyáékkal szemben.

http://szentkoronaradio.com/belfold/2009_10_19_megmenekultek-a-janus-arcu-politik usok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nobel díj Obama-nak: Európa k
  2009-10-19 20:34:25, hétfő
 
 
*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Nobel díj Obama-nak: Európa kísérlete Amerika újragyarmatosítására

Akár arról volt szó, hogy Jimmy Carter-t jutalmazták az iraki háború kritizálásáért, vagy Al Gore-t támogatták a globális felmelegedés ellen vívott keresztesháborújában, a norvég Parlament - amely a Nobel Békedíj győzteseit kiválasztja - mindig megpróbálta a díjat politikai eszközként felhasználni az amerikai politika befolyásolására. Presztízse és erkölcsi ereje a díjat hatékony fegyverré avatja, amellyel irányt lehet szabni a tengerentúli Óriásnak, amely uralma alatt tartja a világ gazdaságát és katonai erejének oroszlánrészét.

Most, a norvégok elkezdték támogatni Barack Obama kísérletét, amely arra irányul, hogy átalakítsa Amerikát, hogy jobban hasonlíthasson, nos, Norvégiára, de legalább Európára!

Az európai szocializmus nem győzhet az Egyesült Államok meghódítása nélkül. Ha az Európai Unióban magasak az adók, és az USA alacsonyan tartja a közterheket, akkor az üzleti élet és a szürkeállomány elszívódik Amerikába. Ha az európai munkatörvények hosszú szabadságolást, magas juttatásokat követelnek meg, és tiltják a leépítéseket, és a mieink nem, akkor a munkaadók kivándorolnak az óceánon túlra, hogy az USA-ban működjenek. Ha az Óvilág fékezi az ambíciókat az adóztatással, a szabályozásokkal, és a szociális gyalázattal, akkor az ambiciózus személyek tömegesen át fognak települni az Újvilágba, ahogy tették négyszáz esztendeje.

Tehát, Leninnek igaza volt. A szocializmus nem létezhet csupán egy országban - vagy egyetlen kontinensen. Uralkodnia kell világszerte, egyébként a gazdagság és a hatalom átszáll azokra, akik elkötelezettek maradtak a szabad piac mellett! Európa észleli ezt az igazságot, és Obama elnökké történő megválasztását annál inkább üdvözlendőbbé teszi!

A Nobel-díj valójában hálapénz Obama részére a rakoncátlan Egyesült Államok megfegyelmezéséért, és megszelídítéséért annak érdekében, hogy az USA-t a nemzetek európai családjába betagolja. Európa vissza akarja fordítani az Amerikai Forradalmat, és újra akar minket gyarmatosítani, és Obama-ban olyan rokonlelket lát, aki kísérletét szívesen végrehajtja.

Az Egyesült Államok vállalkozói "elvadulnak", új, leleményes ötletekkel állnak elő, és milliárdokat keresnek ezekből? Obama megszabályozza és leigázza a cégeket, éppen úgy ahogy Európában teszik. Az USA cégek az árakat lenyomják, és aggresszívan hajszolják az új piacokat, és taktikáznak a piaci részesedésekért? Obama megtanítja őket viselkedni, és alkalmazkodni, ahogyan az európai cégek viselkednek. Az amerikaiak keményen dolgoznak és nyomulnak, hogy annyi pénzt keressenek, amennyit csak tudnak? Obama megemeli az adókat, hangsúlyozza a közösségi értékeket, és elaltatja az ambícióikat kormányadományok felajánlásával.

És az Egyesült Államok még mindig hisz a szentimentális és ellentmondásos demokráciában, amelyben az egyszerű emberek közvetlenül befolyásolhatják a kormányukat, az államoknak hatalma van, és a bíróságok végrehajtó hatalmat gyakorolnak? Obama ki fogja használni a Kongresszusban a hatalmas többségét, és új törvényeket fog alkotni, figyelmen kívül hagyva a közvéleményt, és engedelmességre fog kényszeríteni minket.

A külpolitikában, az Egyesült Államok még mindig kész kiállni, ha kell egyedül is az emberi jogok védelmére Boszniában, Irakban és Afganisztánban? Obama le fogja törni az akaratos függetlenségi törekvést, és beleolvasztja a békítgetés szövetébe, amely Európát az utóbbi félévszázadban eluralta.

Mindaz az erőfeszítés, amit Amerika európai állammá történő átalakításáért tesz, JUTALMAT ÉRDEMEL! És mi lenne annál megfelelőbb gesztus erre, mint Obama-t a Nobel Békedíjban részesíteni? Nyilvánvalóan nem érdemli meg a díjat a gazdaságért, vagy az egészségügyi munkásságáért. De a Nobel Békedíj kifejezi Európa óhaját: visszavenni a nemzetet, amelyet ambíciózus és elbizakodott gyermekei alapítottak!

-- Angol eredetiből fordította Apágyiné Gáspár Jolán --
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Önrendelkezés, vagy Autonómia
  2009-10-19 20:30:17, hétfő
 
 
Önrendelkezés, vagy Autonómia?

A nyáron leírtam azt a történetet, hogy amikor Csehszlovákia szétesett, Havel cseh elnök ezt mondta Antallnak: "Csehszlovákia szétesett, és ezzel Trianon is szétesett, megszűnt". És ezért, már csak a nyelvtörvényekre való tekintettel is, azt követeltem még a nyáron egy írásban, hogy a trianoni diktátumot gyorsan pótló "alapszerződéseket" azonnal fel kell mondani. Pozsony esetében mindenképpen. Na erre aztán most a nyáron gyaláztak alaposan, de csak úgy, hogy nehogy megtudjam. Így is elmondták, de hogy ki gyalázott, hogy annak milyen a szervezeti háttere, arról nem szólt a fáma. Azokat a mai napig "védik". Hiszen a "jobb" magyarokat is a kommunista elhárítás nevezi ki, és nem mi.

Valamikor 10 évvel ezelőtt a Független Kisgazdapárt Eckhardt Akadémiáján tartottam előadást és elmondtam, hogy a Clinton-féle külpolitika lényege az volt, hogy MINDENT fel akartak számolni, amit Reagan elnök ért el. Így a Reagan-Gorbacsev egyezségeket is és egyértelműen a szovjet-orosz birodalmi érdekek mögé zárkózott fel a Clintoni-Kissingeri politika. Ezért aztán, állítólag Carter elnök azzal fenyegetőzött Budapesten, hogy Magyarország már két ízben háborúban állt az USA-val és akkor lesz a Harmadik háború, ha nem írjuk alá az alapszerződéseket.

Tehát tisztázni kellene, mit mondott és mit nem Carter elnök, illetve ki fenyegetőzött a Clintoni külpolitika értelmében Carter közvetítésével Budapesten. És hogy a mai napig ki szórakozik velünk hasonló értelemben. A szovjet elhárítás elitje, amely a szovjetizált kisantantot védi, meg a szovjet Közép-Európa hegemóniát, vagy ki? Szedjük elő az árnyakat és a csontvázakat meg a különböző magyarellenes kriptaszökevényeket a szekrényekből! Lantos effektus sincs már!

A napokban ugyanis Hillary Clinton Moszkvában járt és ott az orosz medve nem nagyon egyezkedett vele, sőt Putyin látványosan éppen Hillary látogatása alkalmával elment Pekingbe szerződéseket aláírni, mintegy kihangsúlyozván, hogy az USA nem olyan fontos ma már és van más is. Ezt az amerikai lapok így kommentálták, tehát nem én találtam ki, de az biztos, hogy erre odafigyeltem az érthető okok miatt. És világos, hogy a régi Clinton-Kissingeri külpolitika felmelegítése nem előretekintő külpolitikai alternatíva. Valamire rá kell jönni a nyugati világban is. Nem lehet azt tenni, hogy mint azt Clintonék találgatták, hogy ki kellene mindenfelé telepíteni a magyarokat a trianoni határok mögül, Ausztráliától Amerikáig, hogy az utódállamokat ne zavarják. Ez a politika HALOTT!!!

Ami azonban mindenképpen új fejezetet nyit a magyar kérdésben és valamennyi mozgásteret is. Legalábbis, kellene, hogy nyisson, de kivel? Ki most a magyar külpolitika irányítója. Van ilyesmi? Vagy csak kriptaszökevények szerepelgetnek a nevünkben mindenhol továbbra is!!!???
Pl.: ki kell mondani, hogy Trianon szétesése következtében a magyarság az elcsatolt területeken, de pl. a ruszinok is, visszanyerték Önrendelkezési jogukat. Tehát autonómiáról beszélni ma már, igen kevés. Megjegyzem vagy 10 évvel ezelőtt ezt a Magyar Országgyűlésben Kavassy Sándor FKGP képviselő ki is mondta, amikor Meciar lakosságcseréről álmodozott Horn Gyulával.

Csáky Pál az MKP elnöke valamiféle kulturális autonómiát emlegetett a napokban Rimaszombatban. De Csáky nem figyel oda semmire sem. Nem érti, hogy már a Jogvédő iratokban, sőt az 1968-as Csehszlovák Szövetségi Alkotmányban is egy hétig élt a nemzeti kisebbségek kollektív jogairól szóló cikkely, amiben a gazdasági kollektív jogok is szerepeltek. Ezt az 1968-as törvénycikkelyt aztán szovjetek vonták ki a forgalomból, megrettentek tőle, és helyettesítették egy semmit sem mondó nemzetiségi cikkelyről. Csáky emlékében még ez él. Jó lenne, ha már legalább arra figyelne oda, amit a Magyar Keresztény Demokrata Mozgalom felvidéki alapító elnöke, Dr. Janics Kálmán erről elmondott, mert az 1968-as egy hétig életben tartott alkotmánycikkelyre hivatkozva Dr. Janics Kálmán, Dr. Torgyán József, és Ghiczy KDNP elnökök Dunaszerdahelyi találkozóján beszélték ezt meg és annak alapján vittem el a vonatkozó iratokat Pestre Dr. Janics Kálmántól, amivel aztán Torgyánék hetekig blokkolták az Országgyűlést az Alapszerződés aláírásakor, követelve ennek az 1968-as alkotmánycikknek az elismerését, mint szerzett jogot.

Csáky teljesen le van maradva és vagy félrevezeti Orbánt, aki ehhez hozzászólt Rimaszombatban, vagy Orbán vezeti félre Csáky-t. A nyelvtörvényről kimondtuk, hogy el kell törölni, erre ők újat akarnak íratni. Hány lépés előre és hány hátra? Meddig tart még az Antalli neotrianoni kurzus? Mindenesetre tény, hogy NEM szabad az események mögött KULLOGNI.

Üdvözlettel,
Geönczeöl Gyula
az MVSZ SZOT elnöke.
2009. Október 19.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Horthy Miklósra emlékezik Kend
  2009-10-19 20:28:48, hétfő
 
  Horthy Miklósra emlékezik Kenderes
2009-10-19 16:51 barikád.hu

Kenderes Város Önkörmányzata és Jobbik Magyarországért Mozgalom sok szeretettel meghívja Önöket 2009. XI. 14-én 13 órára Kenderesre vitéz Nagybányai Horty Miklós családi nyughelye elé, hogy közösen emlékezzünk meg a Főméltóságú Úr Budapestre történő bevonulásának 90. évfordulójáról.

A megemlékezésen beszédet mond:

-Patrubány Miklós a Magyarok Világszövetségének elnöke
-Murányi Levente a Jobbik alelnöke
-ifj. Hegedűs Loránt református lelkész
-Tapasztó Szabolcs Kenderes alpolgármestere
-Visy Imre a Trianon Társaság elnöke
-vitéz Hunyadi László a Történelmi Vitézi Rend főkapitánya
-Szűcs Norbert az Új Magyar Gárda Szolnok megyei kapitánya
-a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom képviselője

Az ünnepséget fellépésével megtiszteli:

Mészárosné Hegedűs Zsuzsanna (ének)
Bodor Tamás (vers)
Csíkszentmárton Város képviselője

Az ünnepély végén a résztvevők a megemlékezés virágait, és koszorúit helyezhetik el a Kormányzó Úr sírja előtt.

Bogdán Péter
Kenderes polgármestere

Rédliné Kovács Andrea
szervező

Szabó Barnabás
szervező

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zendülés Hajdú-Biharban
  2009-10-19 20:25:15, hétfő
 
  Zendülés Hajdú-Biharban



Az MSZP Társadalompolitikai Tagozata véleménye a Hajdú-Bihar megyei küldöttgyűlésről.





Információink szerint október 17-én, szombaton az MSZP Hajdú-Bihar megyei küldöttgyűlésén a jelenlévő mintegy 180 küldött nem fogadta el a megyei elnökség által beterjesztett megyei választási listát, hanem egy ott összeállított új lista elfogadása mellett döntött, annak ellenére, hogy az eredetileg javasolt lista mellett kampányolt az országos elnökség képviselője, Mesterházy Attila is.

A történtek felvetik a megye párttagságának teljes bizalom vesztését az elnökség iránt.



Az MSZP Társadalompolitikai Tagozatának ügyvivőit nem érte meglepetésként hír a megyei vezetésről korábban szerzett tapasztalatai miatt.

Tavaly - 2008. nyarán - Sarkadi Zsolt, Bánfalvi Győző és Rácz Julianna, tagozatunk debreceni tagjainak kizárása, az azt megelőző - ellenük folytatott - gyalázatos, koncepciózus procedúra megmutatta a megyei pártvezetés valódi arcát. Megmutatta azt az öntörvényű, autoriter, a kritikai észrevételeket eltaposó, egyszemélyi vezetői stílust, amely egy demokratikus pártban megengedhetetlen.

Ezeket a jegyeket különösen felerősítette az, hogy a szavazás alkalmával egyes megyei pártvezetők a nyomásgyakorlás minden eszközét bevetették, amelynek következtében többen el is hagyták a küldöttgyűlést. Majd a többségi döntés eredményét látva - amely a megyei elnökség teljes vereségét hozta - a legdurvább támadásokat intézték a küldöttek ellen, nem nélkülözve a jövőbeni megtorlásra utalást sem.

Kilátásba helyezték, hogy a párt országos választási bizottságánál tesznek panaszt - kérve - az semmisítse meg a küldöttgyűlés választási eredményét.

Erről a nyomásgyakorlásról egyébként a küldöttek közül sokan gondolják úgy, hogy a demokratikus eljárásrend nem egy póker játszma, amelyben a blöffnek van a legnagyobb szerepe. Bíznak az országos elnökség és a választási bizottság pártatlanságában.



A választást követő dühödt kijelentésekből jól kitetszett, hogy a megyei küldöttgyűlést is a párton belüli hatalmi átrendeződés szolgálatába akarják állítani ezek a vezetők, melynek szálai érinthetik a fővárosi és egyes más megyék pártszervezeteiben uralkodó viszonyokat is.



Leghatározottabban felkérjük az országos választási bizottságot, hogy erősítse meg a 2009. október 17-én megtartott Hajdú-Bihar megyei küldöttgyűlés határozatait. Az országos elnökség viszont lépjen fel a megyei pártvezetés azon tagjai ellen, akik lábbal tipornák a demokratikus normákat és a többségi akaratot.

Egyébként ez a hatalomgyakorlási stílus önmagában megmagyarázza a megye sorozatos sikertelenségét az országgyűlési választásokon.



Budapest, 2009. október 18-án





MSZP Társadalompolitikai Tagozata ügyvivő testülete



Czöndör Gyula (elnök)

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1000 éves múltunk mellett '56-
  2009-10-19 20:21:02, hétfő
 
  A jelenlegi parlamenti pártok mindegyike részéről álságos szerintem az '56-ra történő hivatkozás. Mindegyik kampányolt az EU-csatlakozás mellett, amivel 1000 éves múltunk mellett '56-ot is szembeköptük. '56 elsődleges célkitűzése az oroszok kivonulása, Magyarország függetlenségének kivívása volt. Az akkori magyar kormány ugyanis nem "magyar kormány" volt, hanem a szovjet megszállók helytartó szervezete. Ráadásul ez akkor a népben köztudott is volt. (Ezt azért teszem hozzá, mert kormányzatunk ma is "helytartó szervezet", de ez ma már kevésbé köztudott.)
Nos az EU-csatlakozással, amikor "dalolva" és önként mondtunk le az ország szuverenitásáról, mindezt megtagadtuk. A megtagadásához pedig nagymértékben járult hozzá, hogy az egész "politikai elitünk" (akkor az egyszál MIÉP-et kivéve) együtt kampányolt az EU-csatlakozás mellett.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2009.09 2009. Október 2009.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 404 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.