Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
Mindenki hazudik - szerkesztőségi álláspont
  2014-04-05 20:40:51, szombat
 
  Mindenki hazudik - szerkesztőségi álláspont


A választásokkal kapcsolatban rengeteg hazug állítás keveredik az igaz tényállításokkal, ezért döntésünkhöz érdemes megfontolni a következő gondolatmenetet.

Ha azt mondom, hogy mindenki igazat mond, akkor biztos hogy hazudok, mert az folyamatosan bebizonyosodik, hogy valaki hazudik. Ha viszont azt mondom, hogy mindenki hazudik, és feltételezem hogy ez az állítás igaz, akkor én biztos hazudok, mert pont az által mondok igazat, hogy azt állítom, hogy mindenki hazudik. Mert ha igaz az, hogy mindenki hazudik, akkor én legalábbis ezzel igazat mondok, és pont emiatt nem igaz az, hogy mindenki hazudik. Vagyis ebben az esetben pont igazmondásommal hazudok, tehát igazmondásom valójában hazugság. Ha viszont beismerem, hogy hazudok, amikor azt mondom, hogy mindenki hazudik, akkor mégiscsak igazat mondok. A kérdés tehát az, hogy hazudok-e azzal, amikor igazat mondok, illetve igazat mondok-e azzal, amikor azt mondom, hogy hazudok?

Esetleg hazudok-e azzal, hogy azt mondom, hogy hazudok, vagy igazat mondok-e azzal, ha azt mondom, hogy igazat mondok?

És akkor még nem beszéltünk arról, hogy mi a helyzet abban az esetben, ha mindenki ugyan nem hazudik mindig, de mindenki nem is mond mindig igazat, mert a legtöbben néha igazat mondanak, néha hazudnak.
Ezek után felmerül a kérdés: ki mikor hazudik, és ki mikor mond igazat?

Az igazat megvallva hazugság lenne azt mondani, hogy tudom a választ. Persze az se lenne igaz, ha azt mondanám, hogy nem tudom.

Na, éppen ezért nehéz ma dönteni.

http://avakkomondor.blog.hu/2014/04/05/mindenki_hazudik_szerkesztosegi_allaspont
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A “Mészáros Ranch”
  2014-04-05 20:34:02, szombat
 
  A “Mészáros Ranch"

Posted on 2014/04/05 Szerző: Admin
Tavaly vette Felcsút polgármestere, és most, hogy már a Dallast idéző ranch lett belőle, be is költözik.

false
A falu határában a felcsúti polgármester két, összesen több mint 37 000 négyzetméteres területet vásárolt nemrég, a rajta lévő, átépítés alá vont luxusvillával együtt. Hogy mennyivel gyarapodott Mészáros Lőrinc vagyona, nem tudni.

false
Ugyan vagyonnyilatkozatát még a mai napig nem volt hajlandó nyilvánosságra hozni Mészáros Lőrinc, ennek ellenére gyarapodása szembetűnő. A korábban gázszerelőként dolgozó felcsúti polgármester egy tavalyi összesítés szerint a leggazdagabb magyarok listáján a 88. helyen állt 6,9 milliárd forintos vagyonával: csatorna-, útépítés, állami föld- és trafikpályázatok, sok-sok állami megrendelés segítségével is gazdagodik.
Tavaly júniusban a Mészáros és Mészáros Kft. két hatalmas ingatlant is vásárolt, egyiken egy luxusvilla is található. A település központjától távolabb eső területen, Felcsút határában, a Szári úton egy 17 420 és egy 19 918 négyzetméteres területet vettek. Utóbbin egy hatalmas, impozáns épület is található, de az ingatlanokhoz vezető Szári úthoz közel egy annál kisebb ház is látható, amely - a papírok szerint - szintén Mészáros Lőrincéké, mint ahogy az a kis épület is, amelyben korábban több forrásunk éppen ott tartózkodó biztonsági őrt látott.

false
A helyiek közül egyébként többen úgy tudják, hogy Mészáros Lőrincék még a régi, szintén Felcsúton található lakóházukban élnek egyelőre.
A Felcsútot átszelő Fő utcából nyíló, a település Alcsútdobozhoz közeli végén található Szári út, amely a falu úgynevezett “felvége"-azaz “a zúri"-negyed. Az utcában egyébként sok az új építésű, impozáns lakóház, ám Mészáros Lőrinc villájához egyik sem mérhető. Pontos számokat nem ismerünk, de az ingatlanok értéke százmilliókban mérhető.

A porta és a melléképület
A “Mészáros Ranch" Főbejárata igazi birtokbejárat. Diszes-mives “égigérő" vaskerités-bástyaszerű oszlopokkal-portaépülettel, cselédházzal.
Lőrinc barát a jelek szerint kedveli a biztonságot. Élete végéig része lesz benne, és királyi barátjának és hűbérurának.
Szibériában minimum ilyen biztonsági fokozat várja őket. Az elhelyezés és az ellátmány?

Az vélhetőleg szerényebb lesz!

(Forrás: magyarnarancs)

http://balrad.wordpress.com/2014/04/05/a-meszaros-ranch/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Na magyarok! Hát ezt is megértük!
  2014-04-05 20:30:24, szombat
 
  Na magyarok! Hát ezt is megértük!

Posted on 2014/04/05 Szerző: Admin
A 15 centis szobrot potom 4400 forintért, a világ bármely országába kiszállítják a visszaigazolástól számított hét napon belül.
Unja, hogy Magyarország miniszterelnökét az esetek többségében csak két dimenzióban, jobbára a tévé képernyőjén, monitoron és fotókon látja? Valami újra és kézzelfoghatóra vágyik? Nos, itt a megoldás!
Hiánypótló szolgáltatásba botlottunk, aminek neve: orbanmellszobor.hu Nem vicc, a weboldal létezik és látszólag pontosan azt ígéri, amit a neve is sejtet: Orbán Viktorról készült 15x10x8 centis mellszobrot. Bárkinek, bárhova, hét napon belül 4400-ért. Hogy miért?

orban(1)
Azért, hogy - idézet az oldalról - “kifejezze szeretetét és háláját azért a sok jóért, amit az elmúlt 4 évben kapott. Bizonyítsa be, hogy Ön is magyar! Vásároljon Orbán Viktor mellszobrot!" A termékről egyébként azt is megtudtuk, hogy festett gipsz, melynek rendeltetése dísztárgy, amit kizárólag beltérben lehet elhelyezni. Tehát, aki kerti törpének szánná, az inkább tegyen le róla.
Már csak azért is, mert a leírás szerint a szobrot óvni kell a közvetlen napsugárzástól, és a hőmérséklet változásaitól is. Ha muszáj, száraz ronggyal, tisztítószer nélkül lehet tisztítani.
(hir24)
Bal-Rad komm: Hát ehhez képest a Döbrögi-nótázás elsőáldozásnak tűnik.
Persze meglehet, már jövőre lehet rendelni bronzból, talán egész alakost, lehet tán' életnagyságút. Esetleg koronával a fején, palátsban, jogarral és országalmával a karmai között. Vagy lóháton!
Aztán jöhet a familia többi tagja!
Hihetetlen!
Valahol igazat mondott ez a futballbolond akkor, amikor kijelentette: “a magyar afféle félázsiai népség!"
Kiváncsian várjuk, hogy az iskolákban mikor fognak Döbrögi jutalomszobrokat adni eminens diákoknak. Óvisoknak kicsi csipogós műanyag, alsótagozatosoknak olyan billegetve dörmögőt, a felsősöknek meg éneklőst. “Megjöttek a fehérvári huszárok"! Vagy valami hasonlót. Ha pedig valaki legalább tizet vásárol ebből a mellszoborból, kap bónuszként egy Kósát is. Ugyancsak mellbe!

Húsz Döbrögi megrendelése esetén pedig extra bónusz. “Bihar Ura Fejenagy Kósa huszárkapitány lóháton a hortobágyi pusztában"-olajfestmény. (Keret nélkül, fénymásolat.)

Persze a Nemzet Patkányát útálók számára is ki tudnánk mi találni figurát! A buziktól az undorkodókig mindenki vásárolhatná.


http://balrad.wordpress.com/2014/04/05/na-magyarok-hat-ezt-is-megertuk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Selmeczi Gabriellánál 100 százalékos a rezsicsökkentés
  2014-04-05 20:15:47, szombat
 
 
Selmeczi Gabriellánál 100 százalékos a rezsicsökkentés

Bástya Elvtárs 2014. április 4., péntek 06:17

Selmeczi Gabriella, a Fidesz szóvivője szerdán egy sajtótájékoztatón az elmúlt4 év sikereit sorolta. Szerinte Magyarországot is elhúzták a szakadék széléről.

A sajtótájékoztató végén más témában, az ATV tudósítója Rogán Antal vagyonnyilatkozatáról kérdezte a Fidesz szóvivőt. Arra volt kíváncsi, hogyan értékeli a Fidesz a Rogán Antalról megjelent híreket. Selmeczi válasz gyanánt elkezdett Simon Gábor titkos számláiról beszélni. Szánalmas kísérletnek nevezte, hogy most Rogánt támadja a baloldal. Szerinte Rogán sok más politikushoz hasonlóan félreírt adatokat a vagyonnyilatkozatában, majd, amikor ezt észrevette, teljesen legálisan korrigálta.selmeczi

Az újságíró visszakérdezett, hogy ha Simon Gábor is utólag korrigálta volta a vagyonnyilatkozatát 240 millió forinttal akkor az rendben lett volna-e ezen a logika mentén. A Fidesz szóvivő szerint nem lehet a két esetet összehasonlítani.

A válasz szó szerint:

- Selmeczi: Nincs logika abban a kérdésben, amit felvetett.

- Újságíró: Miért?

- Selmeczi: Csak!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=1eBK08XT97A

Magyarországi magyar vagyok, és úgy mondom, hogy itt nem kicsi a sötétség. A Fidesz szóvivőjénél már 100% a rezsicsökkentés, mert kikapcsolták a fényt a fejében. Nem egészen érthető, hogy egy ekkora támogatottságú párt, mint a Fidesz, hogy nem képes találni pár értelmes, elfogadható arcot, akiket előtérbe tolhat. Miért kell, nagyképű,,ostoba tehetségtelen emberekkel megtölteni a közéletet? Kezdem érteni, hogy az anyós viccek után miért van annyi szőke nős vicc.

A teljes videó:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=9eck-nJ-AT4

http://patacsipilvax.hu/2014/04/04/selmeczi-gabriellanal-100-szazalekos-rezsicsok kentes/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A cigányok által agyonvert sok száz magyar hozzátartozóját
  2014-04-05 20:11:18, szombat
 
 


A cigányok által agyonvert sok száz magyar hozzátartozóját egyszer sem látogatta meg
2014. április 04. 12:15
Kincses Albin - Hunhír.info

ciganyok-vasvillaval-lead.jpgAz utóbbi években új lendületet vett a romaintegráció - jelentette ki Brüsszelben, a negyedik európai romacsúcson az Emberi Erőforrások Minisztériumát irányító Balog Zoltán. Arról nem beszélt, hogy az utóbbi években újabb lendületet vett a cigánybűnözés, különös tekintettel a purdébűnözésre. Egyre több fiatal cigány lesz gyilkos, rabló, agresszor.
Balog Zoltán beszámolt arról, hogy Magyarországon 20 ezer új óvodai férőhely létesült annak érdekében, hogy jövőre 3 éves kortól kötelezővé lehessen tenni minden gyermek számára az óvodát. Kiemelte, hogy 47, úgynevezett "Biztos Kezdet" gyermekház hatezer gyermek és szülei életét segíti, és az új Nemzeti alaptantervnek köszönhetően lehetetlen, hogy valaki úgy hagyja el az általános iskolát, hogy nem hall a romák történelméről és kultúrájáról. Hangsúlyozta: miután az állam átvette az iskolák irányítását, immár lehetősége van arra, hogy fellépjen a szegregáció ellen.

A miniszter felidézte a 2008-2009-es magyarországi romagyilkosságokat, megemlítette, hogy az áldozatok családjai 240 ezer forintos kártérítést kaptak, és ő minden évben meglátogatta őket. Úgy fogalmazott, hogy az állam tanult a sorozatgyilkosságokból, és felismerte a romastratégia fontosságát. Emlékeztetett, hogy Magyarország törvényt hozott az uniformisban masírozó szélsőségesek ellen.

Az átlagember ezzel szemben a hagyományos roma kulturális programokkal szembesül. Rablás, kifosztás, aggyá má egy cigarettát, aztán durr... A cigánykérdés első sorban rendészeti kérdés. Először legyen a cigány becsületes, és beilleszkedni akaró, akkor számíthat támogatásra, de csak azért, mert cigánynak született, semmi sem jár, ingyé. A magyarvédőkkel szemben törvényt hozott a Fidesz kétharmad, de a halál a magyarokra felkiáltással támadó, lincselő cigány hordák tagjai legfeljebb garázdaságért kapnak pár hónapot, felfüggesztve. Balog a cigány áldozatok hozzátartozóinál púposkodik, de még egy olyan magyar családhoz sem látogatott el, amelynek tagját rasszista, kegyetlen cigányok gyilkolták meg állati kegyetlenséggel. A becsületes cigány a társadalom megbecsült tagja lehet, a bűnöző pedig elfogandó dúvad, akinek nyirkos cellák mélyén a helye. Az átlagember is felismerte a romastratégia fontosságát. Ha meglát egy csoport handabandázó cigány, gyorsan menekül. Már ha tud, és nem lesz áldozat.



http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=74034
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fidesz kampány, és vagyoncsata.
  2014-04-05 19:50:35, szombat
 
 
Fidesz kampány, és vagyoncsata.
2014.04.03. 10:49

rog_n_pasa_1396514757.JPG_640x435

Újabban a közorbánszolgálati televízió esti meséje is Simon Gábor bankszámla ismertetőjével kezdődik. Nehogy a tájékozatlan néző véletlenül akár csak egyetlen fejezetről is lemaradjon. Az időjárás jelentés keretében pedig azt is igyekeznek megjósolni a kormánypárti médiakutyák, Mesterházy Attila vajon mit tud a rejtegetett a pénzről, és elmegy-e a következő akármilyen bizottsági meghallgatásra. Ha valaki pedig arra gondolna, az írott sajtóból szeretne tájékozódni a fejleményekről, a Magyar Nemzetből hamarabb megtudhatja az ügyészségi nyomozás állását, mielőtt abban bármilyen hivatalos lépés is történne. De persze ez teljesen normális a Fidesz szerint, hiszen kell a népnek valami, amivel el lehet terelni a figyelmet a saját gazemberség felől.
Valójában a kormánypárt nem is folytat a klasszikus értelemben vett kampányt. Annyi tellett tőlük, egy rövid kijelentésben ismertette Orbán Viktor, folytatni szeretnék a megkezdett utat. Még nincs a gazdaság minden területe a Fidesz érdekkörébe kényszerítve, így szerintük itt még vannak számukra lehetőségek a további meggazdagodásra a másik kárára. Azért egy fél Békemenetet csak összeraktak maguk mellett némi közpénzből a bennük kételkedők számára, és mint utólag kiderült aláírtak egy harminc éves szerződést is az oroszokkal abban a tudatban, ezt sem nekik kell majd visszafizetni. Így nem is érdekes milyen drága az. Az ő jólétüket ez nem veszélyezteti, hanem még egyenesen jól is kereshetnek majd rajta. De ez megszokott Fidesz felfogás, aki nem tart velük, annak bizony állni kell a nem megszorítás áthárított tranzakciós adóemelését, vagy dolgozhat külföldön, esetleg itthon is, havi negyvenhétezerért.
Igazi kampányt végül is csak a lejáratásban használ a Fidesz, mégpedig Simon Gábor felhasználásával igyekeznek bemutatni a baloldal értékrendjét. Azzal nem is lenne semmi baj, ha kiderül egy politikusról korrupt, és ennek megfelelően levágják a kezét. Az a baj, ilyen előfordul a politikában, és nem is egyedi eset. De a legjobb az lenne, már csak a hitelesség kedvéért, ha a Fidesz előbb a saját ipari méretű korrupcióját igyekezne tisztázni, aztán járulna ennek hitelességével a közvélemény elé. De ez egy valódi tündérmese lenne, és abban is biztos lehet a választásban bizonytalan, a Fidesz erre genetikailag képtelen. Ha közpénz lát, azonnal a magáévá teszi, vagy megőrzés, megvédés címén, vagy csak sima szabad felhasználásra. Persze a látszatra legalább ügyel ha maga felé hajlik a keze, stórmanok, és műkörmös gázszerelők széles választékát veti be a rejtegetésben.
Simon Gábor százmillióinak eredete rejtély marad egyelőre a honpolgár előtt. Már egy poloskát is raktak be hozzá, Zuschlag János is megszólalt ebben az ügyben a börtöntapasztalatainak mind a hat évnyi tudásával, meg némi közpénzért. De nem igazán akar az ügy haladni, és lassan vége a kampánynak. Utána még lehet esélye Simon Gábornak egy normális vizsgálatra, ha nyer a mostani ellenzék a választáson, de addig csak fogaskerék lesz egy lejárató gépezetben, amit a Fidesz rakott össze.
Sokkal érdekesebbek lehetnek azonban azok a vagyonosodások, amit a jelenlegi ellenzék igyekszik a közvélemény elé tárni a kormánypárt részéről. Ettől már csak az lenne jobb, ha azok is kikerülnének a széles közönség elé, amelyek jelenleg csak városi legenda szintjén élnek, és a kormánypárt igyekszik róla mélyen hallgatni. A Pasapark fideszes lakóközössége a jéghegy csúcsa lehet, hiszen mindig van olyan tisztségviselő, aki arra gondol nyugodtan megmutathatja mennyije is van a zsebének a közpénzből, nem érheti bántódás, a saját fajtája majd megvédi. Esetleg elkezd tiltakozni a gyanúsítgatás ellen, kikéri magának, neki ez igen is jár, mert ő jó és szép, meg ügyesen takarít meg, és sokat spórol a rezsin is. Azért az úszómedence fűtése, és a lakópark fenntartása több energiát emészt fel, mint egy vidéki szegény falu összes lakójának a rezsije, főleg, ha azoknak lopni kell a fát a fűtéshez. Így a lakóparknak minden fillér számít ami a zsebében marad, főleg ha a tetőteraszra is akar légkondit.
De nem is itt kell elkezdeni a vagyonosodási vizsgálatot a kormánypárt oldaláról. Elég lenne megnézni a Közgép rendelés állományát, annak túlszámlázási mértékét. Itt azért jelentős közpénz forog, és nem lehet látni a végét a felhasználásnak. Meg kell nézni, Kövér László mennyi benzin pénzt vesz fel, és van-e a házában pince a baloldali szavazóknak a kötél mellé? Lázár János mennyit ér, miután levezényelte a trafikmutyit, és megszerezte a forráskódot, ami miatt egy ember meghalt? Tállai András a focira kapott százmilliókból mennyi hólapátot vehetett az Éhségmenet tagjainak, mivel azok azt szerinte ellopták? Gíró-Szász András “volt" cége milyen médiákat vásárolt az első négy kapott közpénz milliárd után? Orbán Viktor veje a korábban fa lopásra használt traktoron mennyi közpénzt szállít haza? Végül is ő nem kormánypárti, de a Fidesz körül a család is fontos érték, főleg ha a közpénzből kell azt is eltartani. És ide tartozik Mészáros Lőrinc is, aki ugyan nem család, de vigyáz a papa ezüstjére, nem mellesleg összerakott hét milliárdot három év alatt magának. És persze Orbán Viktor. Stadion a ház mellett, stadion a haveroknak, stadion a gazdaságnak. És a földek. Kicsi, nagy, mindegy, csak támogatás legyen rá, művelni úgyis a közmunkás fogja, az államtól kapott traktoron. De erről már írtak könyvet is, és az a baj, ez folytatásos lett abból a mértéktől, amit folytat, mióta hatalomban van. Ez csak néhány példa, a teljes felsoroláshoz lexikon méret kellene.
Valójában ez a legmocskosabb kampány, amit a Fidesz művel, mióta rendszerváltás volt. Plakátokról, médiából, vízcsapból is csak az a fajta szenny hullik az emberekre, amivel a Fidesz a saját ügyeiről igyekszik elterelni a figyelmet úgy, hogy a másikat véleményezi a maga alpári módján. Néha már kicsit túl is lő a célon, de ahhoz végül is gyáva, a saját hibáit beismerve igyekezzen azon javítva kormányozni. Végül is Orbán Viktor vitázni is gyáva, akkor miről is kellene beszélni a kormánypárt esetében? Ezt a választékot kínálja a következő kormányzásban is a jelenlegi hatalom

http://banditapolitika.blog.hu/2014/04/03/fidesz_kampany_es_vagyoncsata
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ellopott Orbán telefon titka
  2014-04-05 19:46:08, szombat
 
  2014.04.04. 08:28
Az ellopott Orbán telefon titka


Azt mondja a hírek, hogy elloptak egy telefont a Nemzet Lányának esküvőjén, ami nagy erőkkel keres a Nemzeti Nyomozó Iroda. Annyira nagy erőkkel, hogy pénz paripa fegyver nem számít, a 60 fős személyzetet meg örülhet, hogy csak "nyomás alá helyezték" őket és nem mindjárt spanyol csizmával és análkörtével kezdték a kérdezősködést. Érdekes, hogy a főügyészség nem találta az ügyet, a pintérminisztérium meg orbánviktort játszva nem válaszolt a kérdésekre.

Pedig csak jó lenne tudni, hogy a ráfordítás mellett eltörpülő értékű telefon kié lehet, és mi lehet rajta amit ennyire hajszolni kell?

- Fénylő Csillagunk kezdeti bizonytalankodó tökölése a tökéletes szelfi irányába?

orbán selfie.jpg



- Orbán Ráhel házi pornó?

- Sms-ben kapott izgalmi állapotban lévő Putyin pénisz?

- Rogán Antal valóságot tartalmazó vagyonnyilatkozata?

- Semjén Zsolt kacér üzenetváltása egy ministránsfiúval?

Valami nagyon fontosnak vagy iszonyú kínosnak kellett lenni rajta, mert a halandók elcsórt telefonjait a hék összesen nem szokták 3-18 milliós ráfordítással, szörnyen titkolózva keresni. Tanulság az persze most is van bőven: egyrészt Magyarország az a hely, ahol még a királylány lakodalmán is lopnak, másrészt meg ami ettől is kínosabb, az eddig ismert eredmények alapján a meghívottak loptak egymástól. Ugyanis a kicsikart DNS minták vizsgálata alapján annyi elmondható, hogy nem a személyzet volt, mintaegyezést nem találtak.

Mi jön most?

Szerintem ha már így benne vannak akkor célszerűnek látszik a meghívott listáról is behívni mindenkit mintavételre, hátha meglesz a tolvaj. Esetleg emberünk a talonba eltett információhalmazzal elkezdhet előjönni, hogy valami érdekes is legyen az ügyben, ne csak tanulságos. Azt ugyanis elég nehezen hisszük, hogy anyagi okok miatt volt szüksége bármelyik kiválasztottnak arra a ki tudja milyen készülékre, nem az a kör volt oda hivatalos, amelyiknek gondot jelent egy Ájfón vagy aktuális Galaxy megvásárlása. Szerintem addig gyere elő a talált tartalommal kishaver, amíg Lázár János ismét be nem vezeti a halálbüntetést, és meg nem érkezik a holnap Bogár Jánosa a selyemzsinóroddal.

http://varanus.blog.hu/2014/04/04/az_ellopott_orban_telefon_titka

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Simon önként nyilatkozott - nem akar a börtönben meghalni
  2014-04-05 19:39:26, szombat
 
  Simon önként nyilatkozott - nem akar a börtönben meghalni
2014.04.05 10:42


A több mint három hete előzetes letartóztatásban lévő Simon Gábor a média szerint "saját akaratából" vallomást tett. Eszerint soha nem is volt bissau-guineai útlevele - se igazi, se hamisított -, soha nem kért meg senkit, hogy a nevében számlát nyisson, a MagNet Bankban pedig nem is járt. Ügyvédje szintén kínosan bizonygatja, hogy Simon nem is járt a MagNet Bankban, ennek igazolására nézzék végig a biztonsági kamerák felvételeit, és nyilatkoztassák a bank alkalmazottait, látták-e Simont arra járni.

Ügyvéde elmondása szerint Simon nehezen viseli a párttársak nyilatkozatait

A már-már tragikomédiává fejlődő színdarab mögött pedig ott a kékszalagos maffia. Simon "saját akaratából" nyilatkozott olyat, amivel az MSZP-t még épp a választások előtt mosdathatja, kis mértékben talán javíthatja a megítélésüket. Igaz, ez a Simon-féle nyilatkozat fél százaléknál bizonyára nem jelent többet, mégse nyilatkozhat mást, mert ha az igazat mondja, könnyen úgy végezheti, mint a rendőrautóban hirtelen természetes halált halt Welsz Tamás.

Welsz Tamás rejtélyes halála előtt "együttműködést tanúsított" és információkat adott át a hatóságoknak. Halálával a kékszalagos maffia példát statuált mindazok számára, akik lebukás esetén együttműködnek és információkat, bizonyítékokat adnak át, hogy azzal saját magukat mentsék. Simon Gábor "saját akaratából" tett nyilatkozata annyit jelent, hogy nem akar a börtönben "természetes halált" halni a következő hetek, hónapok során.

Külön érdekesség, hogy Simon ügyvédje szerint az ügyészek nem is kérdeztek rá a többszáz milliós vagyonok eredetére. Látható, hogy a maffia állami szinten működik Magyarországon. Hazánkat ellepte a kékszalagos métely, az országot csak a teljes politikai garnitúra eltakarítása és a végrehajtói-bírói hatalom teljes megújítása mentheti meg a végső pusztulástól.


http://www.hidfo.net/2014/04/05/simon-onkent-nyilatkozott-nem-akar-bortonben-megh alni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A krími példa ragadós: "Alaszkát vissza Oroszországhoz" jeli
  2014-04-05 19:37:00, szombat
 
  2014-04-05. 11:52
A krími példa ragadós: "Alaszkát vissza Oroszországhoz" jeligére folyik az aláírásgyűjtés

Íme, egy példa arra, hogy egykor elképzelhetetlennek gondolt események is megtörténhetnek: mint arról a RIA Novosztyi Hírügynökség beszámolt, több mint 22 ezren írták alá azt a petíciót, amely sürgeti Alaszka elszakadását az Egyesült Államoktól, és csatlakozását Oroszországhoz.
Az aláírásgyűjtés március 21-én vette kezdetét. Az amerikai törvények értelmében, amennyiben egy hónapon belül sikerül 100 ezer aláírást összegyűjteni, a washingtoni kormánynak mindenképpen foglalkoznia kell a kezdeményezéssel.
Zoom
Az ,,Alaszkát vissza Oroszországhoz" címet viselő petíció szerkesztői azt szeretnék, ha népszavazást tartanának Alaszka hovatartozásáról. A felhívásban hivatkoznak a hatalmas félszigetet felfedező orosz utazókra, sőt azokra az emberekre is, akik 10 ezer évvel ezelőtt Szibériából a Bering-szoroson átkelve érkeztek Alaszkába.
A dokumentumban szó esik az Alaszkában letelepedő orosz telepesekről, illetve az Aleut-szigeteket benépesítő aleutokról, továbbá olyan híres felfedezőkről, mint amilyen Mihail Gvozdez volt, aki 1732-ben érkezett Alaszkába.
Alaszka 1867-ig Oroszországhoz tartozott. Ebben az esztendőben azonban II. Sándor orosz cár hatalmas ballépést követett el: 7,2 millió dollárért (ami mai áron 120 millió dollárnak felel meg) eladta a hatalmas félszigetet az Egyesült Államoknak.
Zoom
2012 novemberében egy hasonló aláírásgyűjtés indult Texas függetlenné válása érdekében. Az akció szervezői kezdeményezésüket azzal indokolták, hogy csakis Texasnak az Egyesült Államoktól történő elválása esetén van remény a ,,kiegyensúlyozott költségvetés" megteremtésére, és ezzel együtt a polgárok életszínvonalának megvédésére.
De nemcsak Texasban, hanem más amerikai államokban, így például Tennesse-ben, Louisianában, Dél-Karolinában, Észak-Dakotában, Floridában, Alabamában és Georgiában is folyt már aláírásgyűjtés a függetlenségről szóló népszavazás kiírása érdekében. Igaz, egyedül Texasban sikerült elegendő számú támogatót (125 ezret) az elszakadás ügye mögé felsorakoztatni. (Ami nem is csoda, ha meggondoljuk, hogy Texas 1836-ban szakadt el Mexikótól, ezután egy évtizedig önálló volt, majd 1845-ben csatlakozott az Egyesült Államokhoz. A texasi függetlenségi mozgalomnak jelentős hagyományai vannak.)
Zoom
Orosz medve Alaszkában?
Mivel 100 ezernél többen írták alá a Texas elszakadásáról tartandó népszavazás kiírását sürgető petíciót, a kormányzatnak foglalkoznia kellett a kérdéssel. Az Obama-adminisztráció egy semmitmondó közleménnyel utasította el a felhívást: ,,Senki sem vitatja , hogy országunk nagy kihívásokkal néz szembe, ennek ellenére az amerikaiaknak együtt kell dolgozniuk a megfelelő válaszok megtalálása érdekében" - közölte a Fehér Ház, hangsúlyozva még azt is, hogy az egészséges viták hasznosak ugyan, de ,,azok nem vezethetnek a szétszakításunkhoz".
Perge Ottó - RIA Novoszty Hírügynökség

További részletek: http://kuruc.info/r/7/126131/#ixzz2y2Ce9gir
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyerekek, szavazzatok a Fideszre!
  2014-04-05 19:28:47, szombat
 
 
Gyerekek, szavazzatok a Fideszre!
Index
2014. 04. 03. 18:57
A KDNP-s politikus a kerületi iskolákba ment kampányolni, csokit osztogatott, és azt hitte azzal is jó pontot szerez, ha hangsúlyozza, hogy a gyerekek nekik köszönhetik az egész napos iskolát.

Narancssárga tornazsákokat osztogatott Simicskó István a XI. kerület általános iskoláiban, ahol amúgy képviselőjelöltként is indul. A HVG-nek egy kerületi zenei általános iskolába járó gyerek édesanyja nyilatkozott, az Index azonban úgy tudja, hogy több kerületi iskolában is járt Simicskó.


"A Budai Sportfesztivál 2014- feliratú Fidesz-színű táskában volt még egy narancssárga kulcstartó, amin volt egy a bevásárlókocsiba százforintos helyett rakható karika" - nyilatkozta az Indexnek egy neve elhallgatását kérő szülő, aki másoktól úgy tudja, hogy egy csoki is volt a csomagban, de erről gyereke valamiért mélyen hallgat.

Simicskó érkezését már egy nappal korábban beharangozták az alsótagozatos gyerekeknek, mintha a Muppet show valamelyik fontos bábja látogatna az iskolába. Aztán megérkezett a kereszténydemokrata politikus, aki a focipályán beszélgetett a gyerekekkel, majd beállt egy kicsit focizni is.

Simicskó a köréje sereglő gyerekeknek arról beszélt, hogy miattuk van most már minden nap tornaóra, nemsokára pedig tanuszodákat is építenek majd, hogy lehessen hol úszni. Valamiért Simicskó azt is hangsúlyozta, hogy ők vezették be az egész napos iskolát is, bár forrásainak szerint ennek azért nem örültek a felsorakozott gyerekek. Az állítólag nem hangzott el, hogy Simicskó István a Fidesz-KDNP közös jelöltje, de a nekünk nyilatkozó anyuka szerint ez még a kisiskolásoknak is leesett.

http://index.hu/belfold/2014/04/03/gyerekek_szavazzatok_a_fideszre/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 17 
2014.03 2014. április 2014.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 423 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1023
  • e Hét: 11290
  • e Hónap: 22401
  • e Év: 175897
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.