Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
Az első világháborús győzelem emlékére épített Diadalív, Bud
  2015-08-19 23:56:05, szerda
 
  Az első világháborús győzelem emlékére épített Diadalív, Budapest, Andrássy út, 2018.
Tervezte: Orbán Viktor
Kivitelezte: Market Építő Zrt.



http://36.media.tumblr.com/94f18da04fbae3bbcb40f83b6ccf27e8/tumblr_ntcaruptNM1qbg oyio1_1280.jpg

***************************

Orbán állítólag diadalívet akart az Andrássy útra

A legeslegjobb pletyka, amit idén hallottam. Első világháborús emlékműről tárgyaltak, a miniszterelnök ötletét állítólag Balog Zoltán fúrta meg.

A Cink jó forrásból származó, de meg nem erősített információja szerint kis híja volt, hogy nem épül diadalív az Andrássy-Bajcsy-kereszteződésbe.

A Balog miniszter vezette első világháborús centenáriumi emlékbizottság később a kormány által is támogatott ötlete volt, hogy épüljön Budapesten központi első világháborús emlékmű. Az emiatt tartott találkozókon derült ki állítólag, hogy a miniszterelnöknek a legjobban egy diadalív tetszene a Belvárosban. A koncepció háttere az lett volna, hogy az Andrássyn jó katonai felvonulásokat lehetne tartani.

Az ötletet Balog miniszter állítólag ellenezte és lebeszélte róla a főnököt. A legfrissebb ötlet az, hogy a Népligetben épüljön fel az emlékmű és a hozzá vezető, felvonulásokra alkalmas út.

Az emlékmű felépítéséről júniusban jelent meg a határozat a Magyar Közlönyben.

http://cink.hu/orban-allitolag-diadalivet-akart-az-andrassy-utra-1725068047

*****************

Tényleg meghibbant a Főnök ... bárt kizártnak tartom, hogy egy “Balog" kaliberű seggdugó meg merje fúrni a Tekintetes Miniszterelnök Úr Ötletét.
“Diadalív" = “A diadalív szabadon álló, nyitott kapuív, amit valakinek vagy valaminek a tiszteletére, gyakran győzelem alkalmával emelnek"
Első világháborúban veszítettünk, vagy a Legeslegújabb Kori Magyar Történelem szerint győztünk?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Életveszélyes játékba kezdtek a menekültek az autópályákon
  2015-08-19 23:52:49, szerda
 
  Életveszélyes játékba kezdtek a menekültek az autópályákon

Szeged - Autópályán sétálnak, stoppolnak a menekültek - ezt tapasztaltuk az M5-ös mentén. A migránsok komoly veszélyt jelentenek, és nem csak saját magukra: a rendőrök elől menekülő szírek nem egyszer a sztrádán keresztbe futnak.
Segesvári Csaba - Délmagyarország napilap - 2015.08.19. 16:24

Átlagosan húsz percig marad életben, aki a leállósávban áll az autópályán - erről többször is beszámoltunk az autópálya-kezelő nyári kampányai során. A megdöbbentő adatot viszont a menekültek nem ismerik, akik egyre gyakrabban tűnnek fel az M5-ösön.

- Budapest? - kérdezte egy szíriai férfi az M43-as autópályán sétálva az M5-ös csatlakozásánál, majd az út felett kifeszített táblára nézve megnyugodott, jó irányba halad. A láthatósági mellény nélkül gyalogló, reggelijét fogyasztó menekültet látszólag nem zavarta, hogy az autók 130 kilométer/órás sebességgel száguldottak el mellette, úgy szaladt át autónkhoz a szalagkorláton, mintha ezt a belvárosban tenné. A sztrádasétától az sem vette el a kedvét, amikor elmondtuk neki: Budapest 170 kilométer Szegedtől, gyalog legalább 30 óra. Elköszönt, és továbbindult az életveszélyes útra.

Stoppoló és sétáló menekültek az autópályán Szegednél. Éjszaka lehetetlen őket észrevenni. A szerző felvétele


A migránsok új célpontja az autópálya, tegnap többen az 55-ös úti csomópontnál stoppoltak. A menekültek már akkor az életükkel játszanak, amikor még csak a sztrádán várakoznak, a komolyabb baj akkor jön, amikor rendőrautót látnak. Futni kezdenek, ha kell, a sávokon keresztbe próbálnak kereket oldani. Legutóbb egy hónapja gázolt halálra egy szír menekültet egy autós a röszkei benzinkútnál. A szír férfi a rendőrök elől próbált eltűnni.

- Azt javaslom a tanulóknak, ha a leállósávban sétáló embert látnak, akkor húzódjanak be a belső sávba. Az autó tetején lévő T betű miatt többször taxinak néztek bennünket a menekültek, megpróbáltak minket leinteni - mondta Majoros Gabriella. A szegedi gépjárművezető-oktató hangsúlyozta, a sztrádán felbukkanó menekültek gyakran az autósokat is balesetveszélyes manőverre késztetik. - Éjszaka észrevehetetlenek a sötétben, így napnyugta után fokozott kockázatot jelentenek - tette hozzá Majoros Gabriella.


http://www.delmagyar.hu/szeged_hirek/eletveszelyes_jatekba_kezdtek_a_menekultek_a z_autopalyakon/2442194/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
erre mondta az öreg zsidó, hogy “ügyes”…
  2015-08-19 23:49:13, szerda
 
  erre mondta az öreg zsidó, hogy “ügyes"...


http://36.media.tumblr.com/f792e78e12c529f8345f8a5b19bb2de8/tumblr_ntao1u2nAE1s4e w3vo1_1280.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Emigrál a Pedagógus Karral szembeszálló tanárnő is
  2015-08-19 19:37:19, szerda
 
 
168óra online
2015. augusztus 19. szerda



Emigrál a Pedagógus Karral szembeszálló tanárnő is

Nem bírta tovább, az etikai kódex ötlete már neki is sok volt - mondta az a ceglédi tanárő a 168 Óra online-nak, aki annak idején a nyilvánosság előtt tiltakozott a Nemzeti Pedagógus kar létrehozása ellen. Végül tegnap beadta a felmondását az iskolában ahol eddig tanított. Szeptembertől Stuttgartban tanít németet (amúgy menekült gyerekeknek). Érettségi előtt álló osztályának írt búcsúlevelét itt közöljük.

Szeptembertől Stuttgartban tanít Szegő Edit, az a ceglédi özépiskolai némettanárnő aki korábban azon háborodott fel, hogy kötelező - pontosabbn megkerülhetetlen - lett a Pedagógus Karba való belépés (anélkül, hogy a tagság feltételeit például a pedagógusok megismerhették volna). AMagyar Narancsbanannak idején megjelent cikkében így fogalmazott : a kormány által használt írásmódtól eltérően, helyesen ,,pedagóguskar" -nak írandó szervezet létrehozásának ötlete sötét történelmi múltat - Mussolini fasiszta korporációs rendszerének hivatásrendjeit - idézi.

Az iskolában, ahol húsz éve tanított, szerinte nagyon megromlott a hangulat, mert az intézmény életét átitatta a politika. Bár informálisan sok kollégája elismerte, hogy hozzá hasonlóan problémásnak találja a kormány pedagógusokat érintő döntéseit, nyíltan nem vállalták ezt fel.

A tanárnő a döntését azzal indokolta: az utóbbi időben már csak a tanteremben, a diákok közt érezte jól magát az iskolában. Mostanáig is csak a diákjai miatt bírta ki a 2011-es köz-át-nevelési törvény megszületése óta.Szegő Edit úgy fogalmaz: ,,Orbán rezsimje ezt az örömtanítást vette el tőlem mind a húsz évemmel együtt."

A diákoknak írt levél:

,,Kedveseim! Ma délelőtt felmondtam. 20 év munkaviszony után, érdemeim elismerése nélkül távozom az állami oktatás (átnevelde) területéről, és ha I_ten is megsegít, akkor az országból is.

Küzdöttem a diákok, szülők, családok és pedagógusok számára egyaránt káros tanügyi, kormányzati döntések ellen, amíg reményt láttam, amíg azt hittem, van értelme. Nincs remény. Ez az ország valami nagyon rossz, gonosz irányban halad: a kirekesztősdi gyűlölet útján.

2011-ig nagyon szerettem az iskolát, a tanári kollektívát is. Titeket, diákokat még mindig. Sajnos, kilátás sincs arra, hogy ebben az országban elmozdulás történjen egy jogállamiságot, európai értékeket megbecsülő, toleráns, elfogadó társadalmi tömegbázis kialakulására.

Olyan eszmék, irányvonalak erősödnek, amik a normális(abb) Nyugaton a történelem szemétdombján rothadnak. Itt pedig napi szinten jelennek meg az életünkben. Sajnálom, ha ezzel egyikőtök, másikotok nem ért egyet, esetleg szereti, kedveli a kormányzati megnyilvánulásokat. Akkor még sokat olvassatok, tájékozódjatok, és az emberséget, az elfogadást tartsátok mindig szem előtt.


(Bocsesz, most végre tényleg és nyíltan merek előttetek véleményt mondani, urambocsá' politizálni. Már nem számít úgyse. A fasisztoid pedagóguskar etikai kódexében nem a ruházat előírása a legaljasabb, hanem az, hogy megtiltja a demokrácia egyik alapjogát, hogy a pedagógus véleményt mondhasson, esetleg kritizálhassa a KLIK-et, vagy egyéb kormányzati vízfejeket,és magát a kormányt, ha azok bármi káros, embertelen törvényt hoznak. Ez a dolog szájkosár, gondolatrendőrség a gondolkodni merőknek.)

Mivel szülő vagyok, ez a felelősségem lett a döntő. Menteni a családomat egy normálisabb értékek mentén működő világba. Remélem, még van olyan.
Élmény volt Veletek.
Take care! Macht's gut!"


http://www.168ora.hu/itthon/emigral-pedagogus-karral-szembeszallo-tanarno-is-1384 21.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Évek alatt- egyes vélemények szerint- legalább 500 ezer magy
  2015-08-19 19:25:51, szerda
 
  Évek alatt- egyes vélemények szerint- legalább 500 ezer magyar, zömében fiatal ember hagyta el Magyarországot, akik Nyugat-Európában keresik a boldogulásukat. Majd miután a Nyugat magához vonzotta a szakképzett munkaerőt, Brüsszel az elnéptelenedett országokat közel-keleti és afrikai menekültekkel népesíti be. Jönnek például az afgánok, akiknek 70-75 százaléka írástudatlan. Most szólhat csak igazán a butító reklám szöveg: Magyarország jobban teljesít! Meg "A magyar reformok működnek!"  
 
0 komment , kategória:  Általános  
A társaival együtt hamarosan Hazánk határához ér....
  2015-08-19 19:22:54, szerda
 
  https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/v/t1.0-9/11902534_5814529086621 35_9138513988391071898_n.jpg?oh=c438e529e7b6c431971a99f5791008f5&oe=567A42ED


A baloldali kép 2015 januárban, a szíriai Aleppoban készült a vahabita fegyveres Laith Al-Szaleh (30 éves) látható rajta. A jobboldali képen Al-Szaleh már mint menekült a görögországi Kos szigeten van és a kompra vár, hogy a szárazföldre szállítsák...

A társaival együtt hamarosan Hazánk határához ér....

Orientalista.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korlátozottan sikeres nulladik napot zártak a fővárosi tranz
  2015-08-19 18:53:44, szerda
 
  Korlátozottan sikeres nulladik napot zártak a fővárosi tranzitzónák
2015-08-10


A leggyakrabban hallott jobbikos összeesküvés-elmélet szerint azért hagyták szanaszét folyni a belváros legforgalmasabb közterein az átvándorlókat, hogy ezzel is ráerősítsenek a kormány népvándorlás-ellenes kampányára. Hogy a magyarik ne csak a plakátok felkiáltójelei előtti mondatokban, hanem a hétköznapokban is találkozzanak a százezernyi migránssal. Nem úgy, mint a libnyafi kategóriás szépségkirálynői hitvallást tevő Sebestyén Balázs, aki a budai villájából és a Land Roverjéből nem érti, kinek mi baja a pesti közparkokban piknikező afgánokkal.

Piréz Róbert

De két hónap elteltével, ha a kormányzat nem is, a főváros lépett. Tranzitzónákat alakítottak ki a pályaudvarok közelében, ahol üríteni, enni, inni, mosakodni tudnak az Óperencián túli aranyvárosokba igyekvők félúton, hogy ne a ,,Köztársaság téren aludjanak esőben és hóban, repesszel az oldalukban a csecsemők" - ahogy azt Faszfejbalázs kifejtette reggeli magnum opusában, amivel abban a pillanatban Saulból Pál lett, már senki nem emlékszik a nemierőszakolós viccelődésére...

Apró zavar ez Erőben, a Fővárosi Csatornázási Művek által telepített zuhanykabinokat szegény európia életre törekvő migránsaink latrinának nézték és hamarjában össze is szarták, mint galambok az őket etető bácsit a Dunaparton.

Válaszul a Városháza megkísérelt valamiféle rendszert bevezetni, elkérős-kulcsos megoldást, mint amilyen bármelyik Tisza parti sátrazós helyen van, de ezzel természetesen kiváltották a mimózalelkületű migránsölelgetők dühét - természetesen visszavonulót fújtak. Ezentúl az a módi - mindez teljesen európai és libnyafi-kompatibilis -, hogy amit nappal összeszarnak az afgánok, azt éjszaka a magyari minimálbéres kitakarítja utánuk.

Mert megkérni őket, hogy a WC-be szarjanak, az maga nácizmus...

http://tutiblog.com/wp-content/uploads/2015/08/neszardossze.jpg




http://tutiblog.com/korlatozottan-sikeres-nulladik-napot-zartak-a-fovarosi-tranzi tzonak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Ördög fekete serege lefejezte a Palmyrai múzeum egykori i
  2015-08-19 18:48:01, szerda
 
 
Az Ördög fekete serege lefejezte a Palmyrai múzeum egykori igazgatóját


A se nem Iszlám, se nem Állam, Iszlám Állam néven ismert terrorszervezet továbbra is folytatja a nagy Izrael terv megvalósítását azzal, hogy agymosott vahabita gyilkosokait és a világ több mint 100 országából öszeszedett zsoldosát a régió történelmének az elpusztítására öszpontosítja. Ennek az utolsó bűncselekménye Szíria egyik legismertebb régészének és tudósának a kivégzése, Babilon és Ninive szárnyasbika szobrainak a lerombolása után.
A palmyrai múzeum előterében végezték ki az ISIL gyilkosai Dr. Khaled Al-Asaad régész professzort Szíria egyik leghíresebb régészét és a plymírai múzeum egykori igazgatóját.
A testét a brutális kivégzés után az ókori város egyik oszlopára akasztották. A testét ismeretlen ideig még az oszlopokon fogják tartani elrettentés gyanánt, hogy egy lakosnak sem jusson eszébe támogatni a saját államát és annak a hadseregét, de főleg nem a hazájának a történelmét.
Isten nyugasztaljon Professzor úr...



Szíriai Hírek


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És múkodik!
  2015-08-19 18:44:07, szerda
 
  2015. aug 18.

És múkodik!


írta: E_S

Fantasztikus eredményeket ért el az Orbán-kormány, ezt senki nem tagadhatja. Na, nem az államadósság csökkentésében, mert az speciel nem csökkent. Nem is az általános életszínvonal emelésében, mert ha a valódi adatokat nézzük és nem Szijjártó vagyonsosodását, Andy Vajna szárnyaló karrierjét, vagy Mészáros Lőrinc szabad szemmel követhetetlen gazdagodását, akkor nem sok örömre van okunk.

Az eredmények a kommunikációban ívelnek felfelé, mint L.Simon László szemöldöke, amikor szóba kerül a barackmag, mint vitamin- és bevételi forrás.

Már nem is köhécselünk, ha újabb béka kerül a szánkba. Nyeljük, mint kacsa a nokedlit, víz sem kell hozzá.

Harcolunk, ahogy jó álompolgárokhoz illik. Már legyőztük a szociális hálón csüngő potyautasokat, ott dögöljön éhen az összes beteg, rokkant, sérült, öreg, ahol van.

Az egészségügyben, szociális szférában dolgozókat is lepofoztuk az ország pénztárcájáról. Várjanak sorukra, közben legyenek hálásak, hogy dolgozhatnak éhbérért. Van annak a pénznek jobb helye is. Majd a mi vezérünk vigyáz rá addig is, legfeljebb egy keveset költ játékokra, kisvasútra, stadionokra.

Az aljas bankok is megszívták, ennek minden igaz magyar örül. A vérszívó szolgáltatók már nem szívnak vért, mert államosítottuk őket ügyesen. Most vért izzadnak, fejlesztési források híján. Hamarosan mi meg majd vért hugyozunk, ha az elavult rendszer nem lesz képes ellátni a feladatát.

Az új ellátási rendszer is csodákat tett. A vakok újra látnak, a bénák járnak, csonkolt végtagok nőnek ki, születésétől fogva sérült, beteg emberek gyógyulnak meg. Papíron. Mert a korhatár alatti rokkantnyugdíjasok úgy elszaporodtak, mint a poloskák. Na mikor szaporodtak el? Itt egy érdekes grafikon, kukkantsuk meg:

ksh.png

Forrás: KSH

Csak jelzem, az első Orbán-kormány 1998-2002 között regnált.

Tehát miután sok lett a korhatár alatti rokkantsági ellátásban részesülő, a második Orbán-kormány felülvizsgálta a rokkantság mértékét és azt találták az ebben közreműködő orvosok, hogy sok a csaló. Jelzem, tényleg volt olyan (nem is kevés) aki visszaélt a rendszerrel és élősködött a köz kárára. Azt is jelzem, hogy az orvosok közreműködése nélkül ez nem fordulhatott volna elő. De az biztos, hogy nagyon sok olyan embertől vonták meg a rokkantellátást, akik valóban betegek, nem rahabilitálhatóak. Ennek ellenére a felülvizsgálat úgy állapította meg a rokkantságuk mértékét, hogy ne kapjanak tovább ellátást. A munkaerőpiacon kellene állást találniuk, addig is foglalkoztatás helyettesítő támogatást kaphatnak, ami töredéke az eddigi ellátási összegnek. Sem gyógyszerre, sem minimális megélhetésre nem elegendő, együtt a kettőre főleg nem. Tehát a rokkantak gondja letudva.

Az önkormányzatok jogköre beszűkült, ahogy az oktatás, a kultúra és minden - eddig viszonylagos autonómiát élvező - terület is tökéletes kiszolgáltatottságba került.

A közoktatásból köznevelés lett.

"A köznevelés területén alapvető tartalmi és strukturális változások indultak el a nemzeti köznevelésről szóló törvény (a továbbiakban: Nkt.) 2011. év végén történt elfogadásával. A törvény a korábban az önkormányzatokkal megosztott, sőt alapvetően az önkormányzatok fenntartási felelősségi körébe utalt feladatot állami közszolgálati feladattá minősítette. Az új szabályozás az országos érdekek mentén, államilag irányított, tervezett, finanszírozott és ellenőrzött intézményhálózat, tananyag és minőségbiztosítás alapjait teremtette meg." (Magyarország Konvergencia Programja 2015-2018)

Különösen az utolsó mondatot ajánlom mindenki figyelmébe, a lényeg abban van.

Azért már kezdett többeknek betelni a hócipője ártunk és kormányunk működésével, amikor is megtörtént az újabb csoda: elindult a menekültek áradata. Házhoz jött az ellenség, már keresni sem kellett. A kormányzati kommunikáció ismét csúcsra járatódott, az óriásplakátoktól kezdve a napi sajtókampányokig nyomták/nyomják az agyakba: ezeket kell gyűlölni, a mocskos bevándorlókat!

Nap nem múlik el úgy, hogy valamelyik elkötelezett kormánytag ne harsogná a fülünkbe: aki egy kiflit is ad a menekülteknek, az a népnek árt, az valójában áruló és majd a bíróság előtt is felelnie kell a tetteiért, de addig is: vigyen haza ötszáz menekültet és otthon ölelgesse őket!

Holott normális ember nem állítja, hogy a menekülthullám jó dolog, hogy nem kell kezelni, nem kell csökkenteni, ha lehetséges: megállítani. De normális ember azt sem mondhatja, hogy mindeközben nem kell valahogy embernek is maradni. Szerencsére sok ember és kevés politikus van ebben az országban.

A propaganda persze működik. Akkor is, ha átlátszó hazugságokkal, manipulációkkal van megtámogatva. Én például nem értem, hogy miért is kell minden illegális határátlépőnek Budapesten kikötnie? Biztosan nincs más útvonal a kijelölt menekülttábor irányába? Vagy az kevéssé látványos, ha mondjuk a kisebb települések között oszlanának meg az "idegenek"? Azt sem értem, ha már mindenáron a fővárosba kell jönniük, akkor miért nem lehetett az azóta megnyitott tranzit zónákat létrehozni? Ha van hová szarniuk, akkor nem lehetett volna olyan nagy cirkuszt rendezni a II. János Pál pápa tér esetéből? Ha esetleg azt is kommunikálná a kormány, hogy a menekültek ellátásának jókora részét civilek végzik, miközben kap pénzt Magyarország az Uniótól erre a célra, akkor az hülyén hangzana a hívek fülében? Jobb hagyni azt terjedni, hogy mennyi pénzt kapnak ezek a barbár idegenek, szemben az eddig ívesen lefütyült hajléktalanokkal? Akkor is, ha nem igaz?

Az Unió elindított egy közös műveletet a migráció megfékezésére. Talán nem lesz elég, változtatni kell, fejleszteni, kiterjeszteni. De elindult valami, az Unió összes tagországának részvételével. Kivéve Magyarországot, mert mi nem veszünk részt benne. Mi aztán nem! Majd mi megoldjuk magunk, mert hősök vagyunk, akik tízezer éve védjük Európát önzetlenül és még csak egy puszit sem kapunk érte.

Mi építjük a kerítést, ami vagy fog működni, vagy nem, de rohadtul sokba kerül, az biztos. Egyelőre még egyetlen illegális határátlépőt sem állított meg, de majd húzunk köré egy másik kerítést. Ha az is kevés, akkor talán falat építünk, taposóaknákat telepítünk és rendszeres bombázások is lesznek.

Egy felelős kormány talán tájékoztatná az országot arról, hogy az Unió milyen lépéseket tesz és mi abban miért nem veszünk részt. A mi kormányunk ilyet nem csinál, mert mi köze van az embereknek bármihez is, ami történik? Semmi. Köze nincs, csak kötelessége. Elhinni, hogy egyre jobban élünk, mi fújjuk a passzát-szelet, védjük a véráztatta anyaföldet, az akác ősi magyar növény, a magyar észnek nincs párja és éljen a kormány!

És igen! Múkodik, mint Uri Geller varázslata.

http://orditok.blog.hu/2015/08/18/es_mukodik_746
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy a szent jobbom vágja Zsótikát négyfelé.
  2015-08-19 18:39:31, szerda
 
  Hogy a szent jobbom vágja Zsótikát négyfelé.

"Négy egyforma darabba".

Szent István annak idején Magyarország Nyugat-Európához csatlakoztatása érdekében nemes egyszerűséggel kiirtotta a magyarság azon 1/3-át, amelyik inkább az Ázsiában maradást szorgalmazta. bár jönne most is egy Szent István...


******


Semjén Zsolt arra szólít fel minden magyart, hogy legyen “kis Szent István az élet azon helyén, ahova a gondviselés állította"

ma 13:03






Példaként említette, hogy Szent István a keresztény állam létrehozásával közjogi egységbe foglalta a magyar nemzetet, így a törzsek Magyarországából létrehozta az apostoli Magyar Királyságot.

“Innentől kezdve ez az acélabroncs tartotta meg a kulturális értelemben vett nemzetet"

- fogalmazott, hozzátéve, a kulturális és a politikai nemzet fogalmai azóta is szétválaszthatatlanok.

Semjén Zsolt kiemelte, hogy az államnak mindezek miatt szimbolikusan is el kell ismernie azokat, akik munkájukkal segítik a magyarság azonosságtudatának megőrzését. (MTI)


http://444.hu/2015/08/19/semjen-zsolt-arra-ker-minden-magyart-hogy-legyen-kis-sze nt-istvan-az-elet-azon-helyen-ahova-a-gondviseles-allitotta/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 36 
2015.07 2015. Augusztus 2015.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 446 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 754
  • e Hét: 14984
  • e Hónap: 26095
  • e Év: 179591
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.