2017-12-24 08:47:54, vasárnap
|
|
|
Nagyon lassan keveredek ki a náthából, de úgy tűnik, végül sikerül. A káposzta az elmúlt két nap étke volt. Tegnap délután svéd gombasalátát készítettem. Vettem kétféle gombát, s volt otthon szárított vargánya. A feleségem nagyon szereti. Szerencsére kétféle balzsamecet is van itthon - ebből is a drágább a jobb. Pirítóson ezt reggeliztünk. Korán kikevertem két tojássárgáját olívaolajjal, cukorral, citrommal, sóval és borssal, kis mustárt és tejfölt adtam hozzá, s ehhez tettem a franciasaláta alapot. Persze almát is kockáztam bele, én így szeretem. Ehhez tengeri halat rántunk, és készen van a menü. Halászlevet már tegnapelőtt főztem, Zsóka nagyon szereti.
Kimegyünk a temetőbe délelőtt, s aztán istentiszteletre. Holnap nem tudunk menni - ahogyan szoktunk - mert vezetek. |
|
|
0 komment
, kategória: Általános |
|
|
|