Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Üzenet Erdélyből avagy hogyan
  2008-04-05 22:54:12, szombat
 
 
Üzenet Erdélyből avagy hogyan oldható meg kultúráltan a cigánybűnőzés
2008-04-05 14:37

"Elég sűrűn járok Erdélybe, és ottani cigó tapasztalataimat szeretném megosztani Veletek. A csíki területet járom rendszeresen, számos ottani barátom véleménye azonos ebben a kérdésben. A cigók szisztémája nagyban azonos a magyarországival, viszont az ottani "kezelési módszerek" sokkal ésszerűbbek, és célravezetőbbek mint nálunk. Az eredményt ott is az összetartás hozta meg, -mármint a székelyek összetartása- és következetessége a parazitákkal szemben.
Minap történt egy kis csíki faluban, hogy jártunkban-keltünkben többször is belebotlottunk a helyi önkormányzat teherautójába, mely a cigány portákon végig haladva, itt is ott is "letett" egy kupac tüzelőt. Kérdeztem helyi barátomat, hogy mi ez? Mire mosolyogva elmondta, hogy tudod...nálunk más a cigányok segélyezése mint nálatok. Itt pl. pénzt egyáltalán nem kapnak, csak ha családi szinten 180 nap munkaviszonyt fel tudnak mutatni. A 180 napot összehordhatják többen egy háztartásból, de ez a minimum követelmény, hogy egyáltalán kaphassanak valamit. Így aztán amikor az idénymunkák elkezdődnek a földeken, a cigók szépen elindulnak napszámba, mint a többi rendes, dolgos emberke, és a cselekvőképességüket kiélik a földeken. Ott nincs tele a kocsma, léhűtő, segílykéből játékgépező, késelő cigányokkal, hanem a kocsma a falusi kultúra, beszélgetős, társadalmi színhelye ma is, ahogy rendesen volt.
A székelyek bölcsessége megmutatkozik abban is, hogy a cigók életmódját nem csak tétlenül szemlélik, hanem annak sajátosságaiból le is vonják a helyes következtetést, és nem engednek teret a szélsőséges, deviáns, agresszív megnyilvánulásoknak. Például, ha a cigány elköti a székely ember biciklijét a templom elől, akkor a székely ember 3-4 vagy 5-10 -amennyi szükséges-komájával bemegy a cigány portájára. A minimum az, hogy elhozza a biciklijét, de ha szükséges, úgy elverik a cigányokat, mint szódás a lovát. Halmazati büntetésként feljelenti, (5-10 tanúval alátámasztva) és elmegy a "híre", hogy a cigány lopott a székely embertől, aminek következtében a székelyek olyan terrorba részesítik az érintett családját, hogy az eget is nagybőgőnek nézik. Alap, hogy munkát senkitől se kap, ugrik a 180 nap, nulla segély.
Ennyi. Lehet cihelődni.Tetszik a polgármesterek hozzáállása is. Mivel a falu pénzéről és adójáról van szó, nem engedik azt elherdálni. Az említett tüzelő szállítmány is a segélyezés része volt, de barátom szerint akár naponta is kaphatnak valamit a cigók, de szigorúan csak "természetben". Egyik nap kenyér, másik nap cukor-liszt, harmadnap egy zsák pityóka, utána meg beváltható tej, tészta, vagy konzerv jegy. Pénz nuku. Pénz akkor van, ha dolgoznak.
Az önkormányzat is ellátja munkával a cigókat, és azok szorgalmasan festik is az iskolát, takarítják az árkokat, gereblyéznek a templom kertben, amiért persze fizetést kapnak, és egy igazolást a kiskönyvbe, hogy aznap dolgoztak. A pénzből kifizetik a villanyszámlájukat, mint más tisztességes ember.
Saját szememmel láttam. hogy a helyi cigók lovakat tartanak, szekerekkel bér fuvaroznak, és használják a kerti pottyantóst. Alapvetően másként néznek ki, mint az itteni züllött fajtársaik. Nem mondom, hogy "tiszta udvar, rendes ház" de legalább nem ér derékig a sz@r a portájukon.
Amit még tapasztaltam, hogy a megfelelő bánásmód miatt, sokkal udvariasabbak, például tudnak köszönni, ha bemennek barátom boltjába, és lássatok csodát, nem mernek a boltban lopni!!! Az egész faluban 2-3 élelmiszerbolt van, a kapott jegyeket ezekben lehet beváltani. Kivéve, ha tolvaj az illető. Egyébként lehet sétálni a szomszéd faluba 5-8 kilométert, de ha ott is kitelik a becsület, akkor gáz van. Persze a boltosok is összetartanak.
A polgármesterek pedig beérik az adott szóval, hogy a cigó a kajajegyért nem fog mást kapni, csak azt ami rája vagyon írva. Nagyon tetszik ez a rendszer. Tetszik mert értelmes. Tetszik mert igazságos. Tetszik mert humánus. Tetszik mert láthatóan eredményes. Láttam a cigány gyerekeket suliba menet. Hógolyóztak a többiekkel. Láttam cigányt templomba menni. Láttam karácsony előtt, ahogy a tüzelős kocsi karácsonyfát dobott be minden portára. Magyarnak, cigánynak egyaránt.
Ott ezt is megoldották. Tellett rá. Mert nem hagyják, hogy ellopják a köz vagyonát. Látom az összetartás erejét, és látom az egészséges életösztönt, hogyan rendezi okosan, tevékenyen egy közösség az életét. Látnám nálunk is. Példának biztos hogy nem rossz.Ha már mi vagyunk itthon 1-2 ezer éve."

(forrás: baráti levél)

http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/5814
 
 
2 komment , kategória:  Általános  
Stoffán György: „Április
  2008-04-05 22:50:35, szombat
 
  Stoffán György: ,,Április 4-ről szóljon"... avagy az elvarázsolt ország
2008. Április 05. 10:57:34

Milyen érdekes volna, ha a deportálások megkezdésének évfordulóján néhány egy ennek emléket állító helyen néhány a deportálásokban részt vevő egykori katonatiszt, nyilas és mozdonyvezető örömmel és hálával emlékezne az elhurcolásokat elrendelő kormányra.

Stoffán György: ,,Április 4-ről szóljon"... avagy az elvarázsolt ország
Az is érdekes volna, ha Dachauban, vagy Auschwitzban zenés táncos mulatságot tartanának az egykori őrök, kápók és más alkalmazottak áldozatos munkájának emlékére. Azért ezek a dolgok jutnak az eszembe április 4-e körül, mert Magyarországon ez történik a megszállás évfordulója napján. Zavartalanul emlékezhetnek bizonyos vörös-fasiszta szervezetek arra a drámára, amely 1945 áprilisában kezdődött, s máig szenvedői vagyunk.
Felszabadítónak nevezhetik 2008-ban azt a vörös söpredéket, amely Magyarországot kirabolta, a magyarságot megalázta, a nőket megerőszakolta, iszonyú nemi betegségeket terjesztett, és nyomorba, szolgaságba, rabságba hajtotta a nemzetet, természetesen a velük Moszkvából visszaérkező, többségében zsidó származású 19-es moszkovitákkal, akiknek egyetlen céljuk a magyarságon való bosszúállás volt. Miért írom ide, hogy zsidó származású? Nem antiszemitizmus ez, hanem a tények felelevenítése. Ugyanis 1919. volt az az év, amely elindította Magyarországon a zsidók elleni akkor jogosnak tűnő, vagy mondjuk ki: jogos ellenérzés kialakulását, de nem a ma oly sokat, és igaztalanul a magyarságra fogott antiszemitizmust! A 19-es zsidó származású forradalmárok épp olyan lelkiismeret furdalás nélkül üldözték a zsidókat is, mint a nem zsidókat, azaz, az őslakosságot, az őket befogadó többségi nemzetet.
Térjünk vissza most április negyedikéhez. Ahhoz a katasztrófához, amely Magyarország cionista felszámolását indította el olyan aljas és embertelen módszerekkel, amelyekhez hasonlót aligha találunk az európai és a magyar történelem elsárgult lapjain. A megszállás csaknem ötven évig tartott, s ezután, máig e megszálló söpredék követői és kiszolgálói állnak az ország élén, akik éppen úgy rabolják tovább és verik dobra megmaradt értékeinket, nemzeti kincseinket, a nép, a nemzet vagyonát, mint elődeik 1919-ben és 1945-től... A cion-fasizmusról és ennek ikertestvéréről, a szocializmusról beszélek.
Mert mi is történt 1919-ben? Magyarokat, zsidókat, rácokat és mindenkit akasztott és lőtt a Dunába(!) a kommün... elindult a halálvonat, és tízezreket küldött a halálba Khon és Szamuely kis gárdája, a Lenin-fiúk ostoba, buta, magyargyűlölő lumpen-proli csapata. (Vaj'h mit tenne Gyurcsány és Veres, ha ma is elindíthatnák ezt a vonatot, vidékről vidékre, városról városra... Veres lökdösődve törne utat magának az akasztásra várókhoz, Gyurcsány pedig az akasztófa mellett magyarázná el, hogy kisebb gondja is nagyobb annál, hogy ez vagy az a pap, paraszt vagy egyetemi tanár, rabbi, lóg vagy nem... a dolog lényege, hogy az ország haladjon, erősödjék.)
És 45-ben? Egy hazaáruló csapat (az ideiglenes nemzetgyűlés) Debrecenben köztársasággá degradálta az ezer esztendős királyságot, noha egyesek felettesei (pl.;Varga Béla felettese Mindszenty József) szigorúan meghagyták, hogy ezt nem írhatják alá, nem szavazhatják meg. S mert ezt a feljebbvalói utasítást nem tartották meg, bármilyen hihetetlen, törvény szerint ma is királyságnak kell tekinteni Magyarországot! És e szovjet követelésre létrejött törvénytelen Magyar Köztársaságban elindult a vörös-cionista lavina, maga alá temetve a magyar értelmiség krémjét, a polgárságot, a nagybirtokosokat, gyárosokat, a nemzetiségeket. Börtönök, kitelepítés, golyó és kötél lett a szocialista demokrácia és egyben proletárdiktatúra beteges ellentétében született magyar ,,jogrend", társadalmi berendezkedés.
Mindent, ami addig érték volt, értéktelenné nyilvánított e vörös-cionista söpredék, papok ezreit tiltották el hivatásuk gyakorlásától, iskolák százait államosították, az egyházi vezetőket börtönbe vetették, sokakat közülük kéjes örömben végeztek ki, államosították a történelmi családok vagyonát, menekülésre kényszerítettek mindenkit, aki '19-ben vagy '45-ben ellenkezett. A pártokat megszüntették, összeolvasztották, azok vezetői is börtönbe kerültek. Magyar milliók szenvedték meg a nagy áprilisi ,,felszabadító" megszállás által kialakult demokratikus ,,munkáshatalmat". Aki a hazai értelmiség köreiből még tudott, elmenekült az országból, aki maradt arra keserves évtizedek vártak, hiszen a Népbíróságok aljas (máig nem történt bocsánatkérés a mai igazságszolgáltatás vezetői részéről!!!!) jogtiprásai félelemben tartották a lakosságot.
Kik örültek mindennek? A munkakerülők, a prolik, a tudatlan társadalmi réteg, amely a nemzet alja volt. A sértettek, a mindig ellenzékben lévők, a köztörvényes bűnözők, és a zsidókat korábban Dunába lövöldözők, akik '45-től ezt a mocskot szolgálták, mert zsarolhatók, büntethetők voltak. Ennek a politikai és büntetőjogi ámokfutásnak a vezetői pedig a táborokból hazajött fiatal zsidók voltak, akik - és sajnos ez is érthető - olyan gyűlölettel voltak a magyarságot és a kereszténységet illetően, amilyen gyűlölet addig soha nem vette körül hazánkat. Ők akkor - és sokan közülük máig - nem értették meg, hogy nem a magyarság, hanem egyes magyarok voltak felelősek az ő elhurcolásukban, hiszen a többség, az egyházak, és a polgárság saját életét kockáztatva mentette, akiket még lehetett menteni. (Ma már a zsidó történész, Karsai, Szálasit is ezek közé a zsidómentők közé sorolja... lelke rajta...) Ám látva a magyarságellenes politikai légkört, e tényeken senki nem gondolkozott el. A lényeg és a fő cél a bosszúállás, az új hatalmon megszilárdítása volt. Úgy, mint a hitleri bevonulás után Bécsben... Illetve nem úgy! Sokkal embertelenebbül és sokkal gyalázatosabban, hiszen Hitlernek örültek a bécsiek, mert a birodalom tagjává lett ismét a keleti tartomány... Österreich.

Április negyedikén reggel felhívott telefonon barátom, Svájcból. A fenti tényekről, Magyarország 1945 óta tartó cionista, ma már maffia-cionista megszállásáról beszéltünk... s ő egy jó ötlettel állt elő: - A Duna-parti cipőkkel szemben cipőket kellene még felállítani. Azoknak a cipőit, akiket Khon Béla lövetett a Dunába... a Szabadság térre pedig a szovjet emlékművel szemben a megerőszakolt magyar nők emlékművét. Mert nem lehet, hogy áldjuk azoknak az emlékét, akik megszállóink és eltipróink voltak.
Nem lehet - mondtam, mert ez egy elvarázsolt ország. Talán a Lipót-mezőt is azért zárták be, mert rájöttek, hogy az egész ország egy hatalmas - bár 1920 óta csonka - Lipót-mező... és jött néhány órával később a miniszterelnöki nemzetközi sajtókonferencia. Ebben pedig igazolni láttam állításomat. Hiszen egy bolond zagyva beszédét sugározta a TV, s ezt viszik a nemzetközi médiumok szerte a világba Magyarországról. A bolond ország bolond vezetőjének a beszédét, aki a feltett kérdésekre egészen más témákat érintve válaszolt... mert nem értette, nem akarta érteni miről kellene beszélnie. Őt maradt örökül 1945 áprilisából nekünk. És a barátai, akik a börtönből is tudnak roncs villamosokat vásárolni... és állami támogatást kapni, akik a börtön elől a bolondok házában keresnek menedéket.
Torz ország, elmeháborodott vagy velejéig aljas vezetőkkel, erkölcsileg megkérdőjelezhető parlamenti jobboldal, s egy már semmit sem érző, agóniában fetrengő, halálraítélt társadalom. És néhány ócska hazaáruló, akik koszorúznak a ,,hősi emlékműnél", mit sem törődve egy nemzet és benne sajátjaik tragédiájával, amely félreértés ne essék: - nem csak a többségi magyarság tragédiája, hanem minden magyar állampolgáré. S mert mindenkié, ezért kellene a nemzeti összefogás... hiszen az a történelmi ,,géppisztolysorozat", amelyet a mai - cionista-kommunista jogutód - kormány lead a nemzetre, az nem válogat... - mint tudjuk 2006. október 23-a óta!


http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=3859&rovat=
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Brüsszeli intõk Magyarors
  2008-04-05 21:44:04, szombat
 
  Brüsszeli intők Magyarországnak



Külföld
Összesen 40 elmarasztaló döntést hozott az Európai Bizottság csütörtökön (2008. április 3.). Magyarországot két esetben - a kutatás-fejlesztések után járó adókedvezményekkel és a madarak védelmével kapcsolatos magyar jogszabályokkal kapcsolatban - marasztalta el a testület.


A Bizottság a tegnapi napon két indokolással ellátott véleményt jutatott el a magyar kormányhoz. A magyar adószabályozásokban a Bizottság azt kifogásolja, hogy csak azokat az adófizetőket részesítik adókedvezményben, akik magyarországi helyszínen végeznek kutatás-fejlesztési tevékenységet. Ez összeegyeztethetetlen a Szerződéseknek a szolgáltatásnyújtás szabadságáról szóló rendelkezéseivel, mivel a rendelkezések visszatartják a magyar társaságokat és vállalkozásokat attól, hogy kutatás-fejlesztési tevékenységeiket más tagállamban végezzék. A Bizottság a kifogásait indokolással ellátott vélemény formájában juttatta el Magyarországnak. Ha a magyar kormány két hónapon belül nem ad kielégítő választ, az ügy az Európai Bíróság elé kerülhet.

A Bizottság továbbá - a 2006. áprilisi első figyelmeztetést követően - utolsó írásbeli figyelmeztetést küldött Magyarországnak a vadon élő madarak védelméről szóló irányelv alkalmazásában tapasztalható hiányosságok miatt. Az irányelv értelmében a tagállamok kötelesek betiltani a vadon élő madarakat veszélyeztető tevékenységeket. Brüsszel szerint azonban Magyarország az irányelv több cikkét nem ültette át megfelelően a nemzeti jogba.

Amennyiben Magyarország két hónapon belül nem tesz eleget az indokolással ellátott véleményekben fogalmazottaknak, a Bizottság eljárást indíthat hazánk ellen az Európai Bíróságon.

A jogi eljárás

A Szerződés 226. cikke felhatalmazza a Bizottságot jogi lépések megtételére egy tagállam ellen, amennyiben az nem tesz eleget kötelezettségeinek.

Ha a Bizottság úgy ítéli meg, hogy a közösségi jogszabályok olyan megsértéséről van szó, amely indokolja jogsértési eljárás megindítását, ,,hivatalos figyelmeztető levelet" (első írásbeli figyelmeztetést) küld az érintett tagállamnak, amelyben felkéri, hogy meghatározott határidőn - általában két hónapon - belül tegye meg észrevételeit.

Az érintett tagállam válasza vagy válaszának elmaradása függvényében a Bizottság dönthet úgy, hogy ,,indokolással ellátott véleményt" (második és egyben utolsó írásbeli figyelmeztetést) küld a tagállamnak. Ebben világosan és határozottan kifejti, hogy véleménye szerint miért áll fenn a közösségi jog megsértése, és felszólítja a tagállamot, hogy meghatározott határidőn (általában két hónapon) belül tegyen eleget kötelezettségeinek.

Ha valamely tagállam nem tesz eleget az indokolással ellátott véleménynek, a Bizottság az Európai Bírósághoz utalhatja az ügyet. Amennyiben a Bíróság megállapítja a Szerződés megsértését, a jogsértő tagállam köteles megtenni a megfeleléshez szükséges intézkedéseket.

A Szerződés 228. cikke felhatalmazza a Bizottságot, hogy az Európai Bíróság egy korábbi ítéletének eleget nem tévő tagállammal szemben fellépjen, és szintén először egy első írásbeli figyelmeztetést (,,hivatalos figyelmeztető levelet"), majd egy második és egyben utolsó írásbeli figyelmeztetést (,,indokolással ellátott véleményt") küldjön. Ezután a cikk lehetővé teszi a Bizottság számára, hogy felkérje a Bíróságot pénzbüntetés kiszabására az érintett tagállammal szemben.

EUvonal
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországnak nincs semmi ke
  2008-04-05 20:27:45, szombat
 
  Magyarországnak nincs semmi keresnivalója Afganisztánban
2008-04-05. 13:28:19

A bukaresti NATO csúcs (április 3.) magyar eredménye: Újabb afganisztáni szerepvállalás.

A kabuli reptér irányítását 2008 őszétől Magyarország veszi át. Az év második felében Magyarország speciális műveleti egységet telepít az országba, és egy katonai kiképző csoportot küld az afgán hadsereg képességeinek fejlesztésére. Gyurcsány szerit ez összességében azt jelenti, hogy a jelenlegi 225 főhöz képest további 80-140 fő Afganisztánba való telepítése várható a következő időszakban.

Korábban (2006-ban) szintén amerikai kérésre Gyurcsányék elengedték Irak 40 milliárd forintos adósságát, majd a 77 db magyar harckocsit ajándékozták oda az iraki bábkormánynak. Mára Magyarország hadserege minden szomszédjánál gyengébb lett. Déja vu érzésre nem is kell hivatkozni, mert a jelenlegi MSZP-SZDSZ tandem nyíltan történelmi elődjének tekinti a Trianont okozó 1918-as Károlyi féle gengszter bandát.

ÚDK: Az keserves a egészben, hogy ehhez a folyamathoz a Fidesz hallgatással asszisztál. A mostani koalíciós válságban a Fidesz egyetlen árva szóval sem kifogásolta az újabb afganisztáni bevállalást. Ismerjük a Fidesz túlbuzgó atlantista politikáját még akár meg is érthetjük őket. Az azonban mégis gyalázat, hogy nincs egyetlen parlamenti képviselő sem, aki kritikusa lenne ennek a minket polip módjára egyre jobban szorító folyamatnak.

Tehát szükség van a parlamentben (legalább) egy, a Fidesztől független nemzeti pártra!

[Forrás: http://www.udk.hu/index.php?subaction=showfull&id=1207338040&archive=& ;start_from=&ucat=47,48&]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az amerikai titkos lobbi paran
  2008-04-05 20:26:33, szombat
 
  Népszavazáshoz: Az amerikai titkos lobbi parancsára kellettek a magyar "reformok"
2008-04-05. 13:24:42

"A 2006-os országgyűlési választások éjszakáján az Amerikai Egyesült Államok akkori magyarországi nagykövete, George Herbert Walker az összes parlamenti párt vezetőjével találkozott, s figyelmeztette őket, hogy el kell fogadniuk a választások eredményét, és megfogalmazta az USA elvárásait.

George Herbert Walker szűk körben találkozott Gyurcsány Ferenccel, s a Köztársasági Őrezred egyik nevének elhallgatását kérő tagja, aki rövid ideig jelen volt a találkozón - felkeresve szerkesztőségünket - a következőket mondta el a Magyar Jelennek: Miután George Herbert Walker nagykövet tolmácsolta George W. Bush gratulációját Gyurcsány Ferencnek, rögtön a lényegre tért. Az amerikai kormány elvárja, sőt követeli, hogy Magyarország "reformokat" vezessen be, mégpedig azért, mert a világ vezető óriásvállalatai, mamutholdingjai (amelyek világuralomra is törnek, s amelyek Rockefeller-, Rotschild-féle dinasztiák és titkos társaságok kezében összpontosulnak - lásd Leleplezett összeesküvés című cikksorozatunkat a 2008/1-2-3. számainkban - a szerk.), melyeknek székhelyei, vagy központjai többnyire az USA-ban vannak, még mindig nincsenek megelégedve Magyarországgal."

Ezeknek a gazdasági, politikai köröknek, pénzügyi oligarchiáknak ugyanis totálisan központosított államapszükségük ahhoz, hogy könnyebben uralkodhassanak. Egy centralizált állam esetében majdnem elég csak a kormányt és a központi bankokat a kezükben tartani, ám egy polarizált, vagy ha úgy tetszik, valóban demokratikus közigazgatás (amelyet egyébként a szavak szintjén éppen ők hirdetnek) jeelntősen megnehezíti a dolgukat. A másik, hogy még mindig nem találták eléggé liberalizáltnak a magyarországi piacot, maradtak még olyan szektorok (mint például az egészségügy), amelyeket elkerült a privatizáció. George Herbert Walker tehát egyszerre követelt erősebb kezű, diktatórikusabb - természetesen szolgalelkű - magyar kormányt és államapparátust, valamint liberalizáltabb piacot. A 2006-os választások óta eltelt idő alatt bekövetkezett eseményeket látva nyilván senkit sem lep meg, ha eláruljuk, hogy Gyurcsány Ferenc nem szállt szembe az amerikaiakkal. A Köztársasági Őrezred lapunkat felkereső tagja arról is beszámolt, hogy az amerikai nagykövet rendkívül határozottan adta elő a követeléseiket, Gyurcsány pedig szolgai módon, szinte hajlongva ígérte meg a "reformok" véghezvitelét.

Ez az információnk egyébként alapjaiban rengeti meg mindazt, amit a magyar történelem alakulására is kiható, földindulásszerű változásokat elindító balatonőszödi beszédről eddig hittünk. Ezek szerint ugyanis egyértelműen bebizonyosodott, hogy Gyurcsány Ferenc - akit a lakosság többsége eddig is csupán egy bábúnak tartott - a nemzetközi gazdasági-politikai érdekkörök által mozgatott marionett-figura, mindenféle szuverenitás nélkül. Hihetetlennek tűnt, hogy valaki így tudjon rezzenéstelen arccal hazudni egy egész országnak, mint Gyurcsány tette a választási kampány során, ám a jelek szerint akkor ő még komolyan gondolta, hogy a megszorítások, "reformok" nélkül is tovább kormányozhatja a semmibe Magyarországot. Gazdái azonban rögtön a választási örömmámora pillanatában tudtára adták, hogy szolgai módon teljesítenie kell a feltételeiket, a magyar nép érdekei és várható tiltakozása ellenében is. Nézzünk csak utána az értesüléseinknek, s lássuk a tényeket, miközben az azóta eltelt idő egyértelműen bizonyítja, hogy információink valósak:

Amikor még senki, maga Gyurcsány Ferenc és az MSZP sem beszélt reformokról, sőt még csak nem is gondolt ilyesmire, az amerikai nagykövet már határozottan nyilatkozott arról, hogy nemcsak Gyurcsányék, de Orbán Viktor is elfogadta a "reformokat". A Hetek című lap, rögtön a választások után a következőket írta tudósításában 2006 május 5-én:
"A nagykövet megfogalmazta az amerikai vezetés elvárásait is az új Gyurcsány-kormánnyal szemben. A költségvetés hiányának egyik fő oka Walker szerint a túlméretezett központi apparátus és a helyi önkormányzati rendszer: "Ily módon Magyarországon 3200 kormány működik, ez nagyon költséges, és elriasztja a befektetőket is." - mondta az önkormányzatok ellehetetlenítését kérő nagykövet. Láthatjuk, hogy azóta ez is kezd megvalósulni. A rögtön a választások után készült tudósítás így folytatódik:
"Örülünk, hogy Orbán Viktor kijelentette, a Fidesz konstruktív ellenzék lesz, és bízunk abban, hogy a kormánnyal együtt fog működni a reformok megvalósításában" - mondta George Herbert Walker, kétséget sem hagyva afelől, hogy a parlamenti ellenzék is az ő füttyükre táncol. Ezt olvashattuk a Hetek és más balliberális lapok tudósításaiban, hangsúlyozzuk, azonnal a választásokat követően, május első napjaiban. Mindez tehát megerősíti mostani értesüléseinket, a jeelk szerint informátorunk igazat mond. A balatonőszödi beszéd aztán 2006. május 26-án az MSZP frakcióülésén hangzott el, amelyen Gyurcsány a saját társait is meglepve szenvedélyesen és trágár stílusban hirdette meg a "reformokat".

Nézzük meg mindezek után, hogy a"reformokat" követelő amerikai nagykövet kiknek a nevében beszélhetett, különös tekintettel arra, hogy például David Admon budapesti izraeli nagykövetet azért váltotta le hivatalából Izrael, mert a hazájában korrupciós bűncselekményekkel vádolták meg, hiszen saját érdekeltségébe tartozó cégeknek lobbizott erkölcstelen módon. David Admon tehát a saját szakállára hozott helyzetbe egyes izraeli vállalatokat. Abban az esetben azonban, amikor a különböző titkos társaságokhoz, szabadkőműves páholyokhoz is kapcsolódó világcégek számára csinálnak helyet a nagykövetek, azt nemhogy nem büntetik, de kifejezetten megkövetelik a külképviseletektől. Kérdés tehát, hogy a világ urának szerepében tetszelgő Egyesült Államok nagykövete a saját szakállára követelte-e ki a nemzetközi érdekkörök előtt mindig feltétel nélkül hajbókoló Gyurcsánytól a "reformokat", vagy netán a világgazdaság 80%-át, s a politikai irányítást is kezükben tartó titkos társaságokon és szabadkőművességen keresztül operáló családi dinasztiák (Rockefeller-, Rotschild-birodalom, stb.), az 1954 óta minden évben összeülő, időnként új, friss tagokkal bővülő Bilderberg-csoport (amelyben a nagy hatalmú politikusok, bankárok, a cég- és médiabirodalmak vezetői ülnek, s amely egyfajta világkormányként működik) utasításait követte. Erre a kérdésre úgy kaphatunk választ, hogy megvizsgáljuk, kicsoda valójában George Herbert Walker, aki - miután fő feladatát elvégezte, a "reformok" következményeivel már nem törődve - 2006. augusztus 18-án átadta a helyét April Foley-nak, az Amerikai Egyesült Államok új budapesti nagykövetének.

Azt már Simon Peresz elhíresült kijelentése óta tudjuk, hogy a világ gazdasági és politikai életét irányító pénzügyi oligarchiák kiemelt fontosságúnak tartják hazánk megszállását. Amennyiben a magyarországi nagykövetek személyét vizsgáljuk, kiderül, hogy nemcsak Izrael, hanem hű szövetségese, az USA is megkülönböztetett figyelmet tanúsít Magyarország és a Kárpát-medence iránt. Nem akárkiket küld ugyanis ide hozzánk. A jelenlegi amerikai nagykövet, April Foley asszony korában két globális világcégnek, a PEPSI-nek és a Reader's Digest-nek volt az igazgatónője, a Washington Post értesülései szerint padig a Harvardon egyetemista korában még együtt is járt, vagyis szerelmi kapcsolatba is került George W. Bushsal. A George Herbert Walker előtti magyarországi nagykövet, Nancy Goodman Brinker ugyancsak Bush legszűkebb környezetéhez tartozik, a Bush család régi barátja, már a jelenlegi amerikai elnök apjának, az idősebb Bush elnökségének idején is a kampánycsapat tagja volt. Nancy Goodman Brinker egyébként a cionista lobbi egyik élharcosa, identitásáról így vallott a Magyar Nemzet 2001. november 22-i számában: "Nagyon szerencsés vagyok, hogy anyám részéről hatodik, apám részéről ötödik generációs zsidó lehetek."

Mindezek után talán nem meglepő, hogyha a Gyurcsánynak 2006-ban a parancsot közuvetítő George Herbert Walkerről eláruljuk, hogy szintén nem akárki, hiszen George W. Bush első unokatestvére. Az amerikai elnök nevében egyébként a W. a Walker rövidítése. George Herbert Walker édesapja, ajelenlegi elnök, George Walker Bush nagymamájának, Dorothy Walker Bushnak a testvére volt, vagysi nagybátyja az elnök apjának, George Herbert Walker Bush exelnöknek. Van azonban még a családi, vérségi kapocsnál is fontosabb kötelék, amely összefonja a két embert. A jelenlegi amerikai elnök, édesapjához, az idősebb Bush-hoz hasonlóan ugyanis tagja a koponya és Csontok Rendjének (The order of Skull and Bones), amely egy szabadkőműves titkos társaság. Ugyanennek a rendnek a tagja George Herbert Walker is, tehát biztosak lehetünk abban, hogy nem a saját szakállára cselekedett, amikor gyakorlatilag parancsba adta Gyurcsánynak a "reformok" végrehajtását, az Új Magyarország programot.
(...)
Toroczkai László

[Forrás: http://szentkoronaradio.com/node/28282]
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Éjjeli Menedéknek mindent e
  2008-04-05 19:39:46, szombat
 
  Az Éjjeli Menedéknek mindent elmesélt a lány a Broadway-es ügyről
2008-04-05. 13:16

A Kuruc.info nemrégiben leközölte egy nemzeti érzelmű lány panaszkodó levelét, aki pusztán jegyet szeretett volna venni egy hazafias rockkoncertre a Broadway nevezetű jegyirodában, ám ott lemagyarozták, lefasisztázták, és közölték: van jegyük, de nem adnak, a lányt pedig kidobták az irodából. Néhány napra rá a jegyirodára Molotov-koktélt dobtak: az akciót a Magyarok Nyilai nevű hazafias szervezet vállalta fel egy a Kuruc.info szerkesztőségének is eljuttatott közleményében, melyhez egy fotót is csatoltak a lángoló irodáról, mely teljesen leégett.

A képhez rövid és tömör üzenetet is csatoltak:

A politikusokat már figyelmeztettük. A Vörös Csepel és a Broadway legyen tanulság a civil szféra számára, hogy a magyarellenességet, a hazaárulást megtoroljuk.

Ideje lenne észbekapni, ők nem viccelnek.

A kidobott lánynak természetesen nincs köze a megtorló akcióhoz, ami után a Broadway-es eladó (kiderítettük: cigány kisebbségi jelölt volt) halállal fenyegette meg.

Tekintse meg az áldozattal készült exkluzív videót alább!


http://kuruc.info/r/1/23341/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szakértői kormány lehet az e
  2008-04-05 19:37:47, szombat
 
  A szakértői kormány lehet az egyetlen megoldás

2008. április 5., szombat 9:00 InfoRádió

Rövid távon nincs komolyabb gazdasági hatása a politikai válságnak - véli a Pénzügykutató Zrt. elnök-vezérigazgatója. Lengyel László szerint már a népszavazás óta beárazták a piaci szereplők, hogy a reformokat nem lehet továbbvinni. A gazdaságkutató szakember szerint egyetlen kitörési pont lehetséges: ha szakértő miniszterelnököt kérnek fel kormányzásra.

A kormány tehetetlensége eddig is látható volt, így a pénzügyi piac számára már nem okozott nagy meglepetést az elmúlt egy hét, amikor a tehetetlenség intézményesen is megmutatkozott - mondta az InfoRádióban a Pénzügykutató Zrt. vezetője.

A piac már beárazta, hogy a reformok nem folytatódnak. Számukra így jelenleg nem ez jelent problémát, hanem az, hogy a végrehajtott reformok - amelyek szokatlanul drasztikus megszorítást hoztak - nem hoztak felemelkedést. A kormány ugyanis arról nem gondoskodott, hogy a gazdaság is növekedjen - tette hozzá.

A szakember hangsúlyozta: a befektetők a káosz helyett valami újat várnak, ha pedig ezt nem tapasztalják, érdektelenné válnak az országgal szemben. Közömbösségük már jelenleg is érzékelhető, a működő tőke egyre kevésbé lát perspektívát az országban.

Lengyel László szerint a politikai elit jelenleg képtelen a helyzet megoldására, és arra is, hogy olyan embert találjon, aki mind belföldön, mind külföldön hiteles lehet, akinek pusztán a neve hallatán mindenki elhiszi, hogy az ország gazdasága fejlődésnek indul; holott most egy ilyen kormányfő oldhatná meg a helyzetet.

A gazdaságkutató szakember szerint egyetlen kitörési pont lehetséges: ha szakértő miniszterelnököt kérnek fel kormányzásra.

Hanganyag: Panulin Ildikó
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Medgyessy is kritizálja a mini
  2008-04-05 19:36:44, szombat
 
  2008. április 05., szombat
Medgyessy is kritizálja a miniszterelnököt

Gyurcsány Ferenc kormányfő ma már ,,több konfliktust és problémát okoz, mint amennyit megold, és ha ez igaz, akkor ennek a konzekvenciáit le kéne vonnia" - közölte Medgyessy Péter, volt miniszterelnök az egyik kereskedelmi televízióban.


Pedig Stirlicz haszonélvezője a lopcsány korszaknak. Utazó nagykövet, leánykának zsíros állami megbízások... És ne feledjük: D-209 KGB-elhárító ügynök hozta a nyakunkra ezt a gátlástalan pápai haramiát.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Százmilliókba kerülhet az SZDS
  2008-04-05 19:35:21, szombat
 
  Százmilliókba kerülhet az SZDSZ-es küldöttek menesztése
2008-04-05 14:31 hírTV

A koalícióból való kilépéssel az SZDSZ nemcsak a miniszteri bársonyszékeket, hanem több száz állami cégben betöltött felügyelőbizottsági vagy igazgatósági tanácsi tagságot is elveszíthet. A liberális küldöttek felállítása több százmillió forintos végkielégítéssel járhat.

Mivel az állami vállalatok pártdelegáltjainak helyzetét jogszabály nem rögzíti, sorsukat politikai alkuk dönthetik majd el. Gyurcsány Ferenc miniszterelnök pénteki sajtótájékoztatóján megerősítette, hogy a koalíció felbomlása nem jelenti automatikusan az állami cégben betöltött posztok újraelosztását.

38 millióval "szúrták ki" Antal Attila szemét

22 millió forintot lefaragott a főváros vezetése a BKV éléről távozó Antal Attila végkielégítéséből, aki így 38 millió forinthoz jut, és "közös megegyezéssel" szakít a közlekedési társasággal. Az önkormányzati cégek felett a Fővárosi Közgyűlés gazdasági bizottsága gyakorolja a tulajdonosi jogokat.

A testület elnöke vasárnap még nem tartotta eltúlzottnak a 60 millió forintos végkielégítést sem. Arra hivatkozott, egy magáncégtől lényegesen több pénzzel távozik hasonló esetben egy felső vezető.

A főpolgármesteri kabinet viszont sokallta az összeget, és jogászokkal próbált lefaragni belőle. Antal Attilától a korrupciógyanús busztender és a tervezett járatritkítások után vonta meg a bizalmat a politika.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A szocik számítanak az MDF tám
  2008-04-05 19:07:46, szombat
 
  A szocik számítanak az MDF támogatására
2008-04-05. 14:21

Nem sorolta egyértelműen a parlamenti ellenzékhez az MDF-et a népi részvényprogram miniszterelnöki megbízottja. A miniszterelnök évértékelő beszédében bejelentett Új Tulajdonosi Program iránt egyébként meglehetősen csekély volt az érdeklődés Gyulán, az eredetileg kiválasztott terem túl tágasnak is bizonyult.

Molnár Csaba miniszterelnöki megbízott meglehetősen magabiztosan nyilatkozott arról, hogy az elképzelés részletszabályozásához egy kisebbségi MSZP-kormány is meg tudja szerezni a parlamenti többséget.

Az SZDSZ és az MDF támogatását csaknem biztosra veszi, de számít szavazatokra a Fideszből és a KDNP-ből is. A politikus az ellenzék kifejezést csak a Fidesz és a KDNP támogatásával összefüggésben használta.

A miniszterelnöki megbízott szavai alapján kevesebb mint 10 százalékos induló tőkével és 20 százalékos kedvezménnyel szerezhet majd tulajdonrészt a lakosság a nyereséges állami vállalatokban.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2008.03 2008. április 2008.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 606 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.