Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Egy Jobbik jövő reménye
  2009-03-16 23:37:41, hétfő
 
  2009. március 15.

Egy Jobbik jövő reménye

http://4.bp.blogspot.com/_k7lKFnqMzdU/Sb1604WxKSI/AAAAAAAAAcY/GaWBjdI6fQ4/s1600/m ar_nem_www_ujradikali_info_thumb%5B1%5D.jpg

Ha ma valaki kint volt a Hősök terén, a Magyar Gárda avatási ceremóniáján, vagy a Deák téren a Jobbik Magyarországért Mozgalom Párt ünnepi rendezvényén, akkor az a saját szemével győződhetett meg a Harmadik Erő tanúbizonyságáról.

Több ezren voltak kíváncsiak a Gárdaavatásra, illetve a Jobbik, március 15. ünnepére, annak ellenére, hogy a hatalom és a média mindent megtett az emberek távoltartásáért, valamint a rendezvénysorozat ellehetetlenítéséért.

Nemzeti színű, Árpádsávos és Jobbikos zászlók tucatjai meredtek az esőfelhőkkel borított ég felé, mint egy büszkén lobogó, elpusztíthatatlan erdő, amely oxigénnel láthatja el idővel az egész nemzetet.

A politikai elit szívesen kivágná ezt az erdőt, hogy eltüzelje saját hatalmának megőrzése érdekében, melegen tartva bitorolt helyét a nemzet fején, miközben a keletkező füst megfojtaná az életet, örökre eltakarva a napot a kiégett pusztává változtatott országunk elől!

Csakhogy ezt a tölgyerdőt egyre többen és többen védelmezik bátran, rendíthetetlenül, büszkén! Ápolják és újakat ültetnek!

Ennek az erdőnek az erdészévé vált a Jobbik és a pásztorává mindazok, akik elfogadták kinyújtott kezét, hogy összekovácsolják a magyar nemzetet.

Hogy ez csupán csak demagógia lenne?

A mai Magyarországon, a politika szitokszó lett, a politikus megvetett személy, a pártok pedig megélhetési szindikátusokká degradálódtak.

De sokan megfeledkeznek arról, hogy a politika, egyben eszköz is az emberek kezében, amely egy közösség törvényes, felelős kormányzására irányul. Nem az ország, nem a nemzet felett, hanem az emberek által. Mindig az embereken múlik, hogy egy politika emberarcúvá válik e, a nemzet javát szolgálva, vagy elnyomóvá szellemileg, egy demagógia szolgálatában, illetve fizikálisan, egy diktatúrát testesítve meg.

Minden embernek lehetősége van arra, hogy egy adott pártba való belépésével, maga is alkotójává, formálójává váljon a politikának!

Ahhoz, hogy ma Magyarországon végre bekövetkezzék egy politikai-gazdasági szemléletváltás, amely 20 éve várat magára, sokak segítségére és összefogására van szükség!

Ma a Jobbik egyértelműen kilépett a legnagyobbnak tartott ellenzéki párt árnyékából és bebizonyította, hogy kellő erővel és szervezettséggel képes azt túlszárnyalni, hiszen egyetlen más pártnak sem sikerült ezen a napon annyi embert maga mögé sorakoztatnia, mint a Jobbiknak.

Miért választják egyre többen a Jobbikot?

A parlamenti pártokat már mind láthattuk kormányzati szerepben. 20 év alatt sikerült erkölcsileg, morálisan, illetve politikailag és gazdaságilag is tönkretenniük ezt az országot.

A Jobbik azoknak a pártjává vált, akik bizalmukat vesztették ebben a 20 éve működő politikában, de nem veszítették el reményüket egy jobb jövő lehetőségében!

Adjon az Isten!

Szebb Jövőt!
Bejegyezte: Nótin Tamás


http://ellenkultura.blogspot.com/2009/03/egy-jobbik-jovo-remenye.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ugyan ki akart volna ezzel a k
  2009-03-16 23:33:50, hétfő
 
  2009. március 16.

Ugyan ki akart volna ezzel a kormánnyal együtt emlékezni?!

Több barátomtól hallottam felháborodva kommentálva, hogy gyakorlatilag a kormány kizárta az embereket az állami megemlékezésekről.

Miféle ország az, ahol a hatalom kordonok és rendőrök tucatjai mögé bújva egy olyan napot ünnepel, amikor az emberek az ország és annak népének szabadságáért, szuverenitásért álltak fel az elnyomás ellenében?

Pont olyan, amilyenben újra aktuálissá vált 1848. március 15. szellemisége!

Éppen ezért, egyáltalán nem is vágyom arra, hogy egy olyan állam képviselőivel egyetemben hajtsak fejet, akik megcsúfolása mindannak, amit ez a nemzet 161 éve képviselt!

A hatalom kizárta magát a nemzetből, amikor elárulta népét hazugságaival, amikor kirabolta, hogy saját zsebét tömhesse, amikor tönkretette, kisemmizte azt a földet, azt az országot, amelyet Őseink hagytak Ránk örökül!

Nem méltóak a megemlékezésre és arra sem, hogy mellettünk állhassanak!

Nem tudok és nem is akarok ezeknek az embereknek megbocsátani!

Nem tudom és nem is akarom Őket elfogadni!

Egyszer azt mondta Nekem egy tanárom, hogy egy országnak akkor van kormánya, ha a kormánynak van népe.

Ennek a kormánynak nincs népe, csak kordonjai, meg rendőrei, amellyel elkerítik a műveleti területüket!

Ennek az országnak nincs kormánya! Nincs, aki vezesse, nincs, aki képviselje!

Magyarországnak csak bitorlói vannak, akik bár emlékeznek a maguk módján, mégis elfelejtik, hogy 161 éve az olyanok ellen emelte fel előbb a hangját, majd pedig a kardját a nemzet, mint Ők maguk!


Bejegyezte: Nótin Tamás



http://ellenkultura.blogspot.com/2009/03/ugyan-ki-akart-volna-ezzel-kormannyal.ht ml
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyurcsány két mondata egy hét
  2009-03-16 23:28:13, hétfő
 
  Gyurcsány két mondata egy hét alatt...



"A szólás szabadságának együtt kell járnia a szólás felelősségével és a szólás méltóságának megőrzésével" - jelentette ki Gyurcsány Ferenc miniszterelnök a Szabad Sajtó-díjak átadásán vasárnap Budapesten.


"Vagy intellektuálisan képtelen a válságra válaszolni, vagy híján van a politikai bátorságnak. Egyik rosszabb ok, mint a másik. Fenntartom tehát, amit korábban mondtam, hogy tudniillik, a rendszerváltás óta eltelt időszak legveszélyesebb politikai szélhámosával állunk szemben." (Gyurcsány blogja 2009.03.09)

A Szabad Sajtó Alapítvány idei díjait egyébként Zalai István, a Népszabadság és Andrassew Iván, a Népszava újságírója kapta a hazaiak és az újságírók közül, akik úgymond leginkább megőrizték a "szólás felelősségét" és a "szólás méltóságát". Utóbbi nyilván mint eszelős kirekesztő...

És Debreczeni József? Őt már meg se szégyenítik?

Gondola
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Románia hatvan év alatt hatszo
  2009-03-16 23:24:08, hétfő
 
  Románia hatvan év alatt hatszor árulta el szövetségeseit






2009 március 14 - szombat, 21:25


Átlagban minden tíz évben egyszer.

George Jonas, kanadai író szerint, ha lehet az egyes nemzetek erényeiről beszélni, úgymint a németek lelkiismeretes munka etikájáról, akkor lehet azok jellembeli hibáiról is beszélni. Jónás, negatív példaként, a világ összes államai közül, Romániának a szövetségesei iránti megbízhatatlan magatartását említi.

1. Románia a Balkán háborúk idején elárulta elsődleges szövetségesét Bulgáriát, és ezért jutalmul háromezer négyzetmérföld területet szerzett meg a maga számára volt szövetségesétől, Bulgáriától.

2. Semmibe vette az Osztrák Magyar Monarchiával kötött semlegességi szerződést, és amikor úgy ítélte meg, hogy a Szövetséges hatalmaknak nagyobb esélye van a győzelemhez, titkos szerződést kötött az Antant hatalmakkal, és 1916 - ban megtámadta Magyarországot.

3. Megszegte az Antant hatalmakkal kötött szövetségeset és békét kötött a Központi hatalmakkal (Bukarestben)

4. Megszegte a bukaresti békét és a Monarchia összeomlása után megtámadta Magyarországot.

5. Elárulta a Szövetséges hatalmakat, és Hitler oldalára által, amikor annak csillaga felmenőben volt. Ezért, 1940 - ben visszaadta Erdélyt Magyarországnak.

6. Amikor Hitler vesztésre állt, Románia elárulta a Tengely hatalmakat, átállt a Szövetségesekhez és ezért jutalmul ismét megkapta Erdélyt.
Jonas szerint, Romániának ez a kétszínűsége páratlan az országok történetében.

(George Jonas: "Beethoven's Mask" ("Beethoven álarca") c. könyve 2005 - ben jelent meg. Key Porter Books ISBN 1-55263-710-7)

Kaslik Péter, cambridge, Ontario, Kanada
http://www.l88.hu/about3582.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Könnygáz és gumibot nélküli ma
  2009-03-16 23:11:00, hétfő
 
  Könnygáz és gumibot nélküli magyar ünnep
2009. március 16. 15:19:46

No, nem a még ,,magyar" nevet viselő országban...

Ötvenkét autóbusznyi magyarországi diák indult el vasárnap hajnalban határon túli magyar diákokkal együtt ünnepelni a történelmi Alsó- és Felső-Magyarországra; vagy ha úgy jobban tetszik: Felvidékre és Kárpátaljára - politikai korrektül Szlovákiába és Ukrajnába. A Rákóczi Szövetség szervezi másfél évtizede ezeket az utakat - többet téve ezzel a magyarság fennmaradásáért, mint tucatnyi, jólfizetett külügyminiszterünk.

Az ötvenkét helyszínből kiválasztottam a Zoboralját - tán kedvet kap a többi ötvenegy helyszínen jártak közül néhány egy-egy hiteles beszámolóra!

(Tudjuk-é, hol van ez a Zoboralja, más néven Zoborvidék? Északon, a Kárpát-medencében magyar szigetként a legészakabbra, a Zobor-, a Gimes (Ghymes)- és a Csitár alatt - a falvak neve ősi ázsiai puszták illatát hozza felénk: Ghymes, Pográny, Béd, Csitár, Kolon, Menyhe...)

Az alsóbodoki Magyar Tannyelvű Magán-szakközépiskola - a maga nemében egyetlen Szlovákiában - látta vendégül testvériskolájának, a szombathelyi Bolyai Gyakorló Általános Iskola és Gimnázium diákjait. De itt volt vendég Heizer Antal, derék pozsonyi nagykövetünk is - és az ünnepi helyszíneken a Zoboralja magyarsága. A körülményekről annyit: magyar zászlók, kokárdák, koszorúk - rendőr egy szál se...

A műsorok? Nemcsak 1848-ról szóltak. Nem ismételgették a Nemzeti Múzeum lépcsőjéről, meg a reszketni méltóztató helytartótanácsról szóló műsorközhelyeket... Dsida Jenő, Kányádi Sándor, Utassy József versei, a szereplő ,,idegen katonák" szláv típusú egyenruhái jelezték: 1848-nál nincs maibb, időszerűbb!

A ,,branyiszkói pap", Erdősi Imre nyitrai sírjánál a kokárdás, trikolóros környékbeli magyarok a máig ,,fasiszta" háborús bűnös gróf Esterházy Jánosról is megemlékeztek - a nagykövet úr pedig elmondta: nemcsak a felvidéki harcokban elesett, ismeretlen helyen nyugvó nagyapjának, hanem Esterházy Jánosnak is joga legyen hazai földben, megjelölt sírban nyugodni - és mindent elkövet, hogy így is történjék.

Ismételjem? Sehol egy rendőr, pedig voltak a tömegben cumisüveges kismamák, a cudar idő miatt az arcok eltakarására alkalmas sálak, tán még pálinkás üveg is - esernyő pedig száz ... És eszünkbe se jutott Sturt, Hurbant, Kolárt - s hogy az erdélyiek is értsék: Balcescut - még csak megemlíteni se!


Sárközy Csaba



Utóirat

Az iskolaalapító, és ezt a felejthetetlen napot nagyrészt szervező nagyszerű magyarról, Paulisz Boldizsárról írnék legközelebb.


Forrás: Sárközy Csaba


http://www.nemenyi.org/default.asp?SID=0&Cal=&AID=0&Direkt=Konnygaz_e s_gumibot_nelkuli_magyar_unnep_55709
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A kajmánok kívánsága Kúrcsányt
  2009-03-16 23:08:16, hétfő
 
  A kajmánok kívánsága Kúrcsánytól: lassú kínok között pusztuljon a magyar
2009. március 16. 18:10
HunHír.Hu

A kormány előterjesztése szerint akár tíz százalékkal is drágulhatnak a gyógyszerek, emellett pedig számos termék kerül ki a támogatotti körből. Többe kerülhetnek áprilistól a koleszterinszint-csökkentők, szívgyógyszerek, szemcseppek és hormonkészítmények. Hogy haljon a magyar, de nez árt, ha szenved is egy kicsit.
A Székely Tamás nevű zsidó egészségügyi miniszter februárban jelentette be 30 milliárdos megszorítási csomagját. Mindezt arra hivatkozva tette, hogy a válság az ágazatot sem hagyja érintetlenül, és ha az E-Alap bevételei csökkennek, meg kell húzni a nadrágszíjat.


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=17757
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
TMRSZ: több százezres jutalma
  2009-03-16 22:59:21, hétfő
 
  2009-03-16. 20:05

TMRSZ: több százezres jutalmakat vettek fel a terrorért az ávós vezérek


A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete a 2009. március 15-i ünnepi rendezvények rendőri biztosításával kapcsolatos jelenségek, visszásságok, törvénytelenségek okán az alábbi közleményt teszi közzé.

A Magyar Köztársaság Rendőrségének vezetése, de különösen a Budapest közrendjének biztosításáért felelős BRFK szakmai vezetése a 2009. március 15-i rendőri biztosítások során a közrend fenntartását összességében ugyan képes volt biztosítani, azonban mindezt egy demokratikus jogállamban megengedhetetlen eszközökkel és módszerekkel tette!
A nemzeti ünnep alkalmából az évforduló napját megelőzően magas rangú rendőri vezetők fejenként több százezer forintos jutalmakat vettek fel még mielőtt sor kerülhetett volna a rendezvények biztosításának sikeres vagy sikertelen végrehajtására.
Természetesen a biztosításokban ténylegesen munkát végző utcai rendőrök sem túlórapénzt, sem jutalmat nem kaptak előzetesen, ugyanis az előrefizetés eddig is csupán akkor volt jellemző, ha a rendőri vezetők elkötelezettségét, lojalitását kell ,,megerősíteni".
Az utcán szolgálatot teljesítő rendőrök tapasztalataink szerint távvezérlés alapján, sok esetben kaptak ,,távirányítású" parancsot, azon egyszerű oknál fogva, hogy míg a végrehajtó állományból több ezer rendőr volt a közterületen, addig magas beosztású rendőri vezető egy sem akadt, aki a helyszínen - a közterületen jelen levő állampolgárok mozgását illetve szándékait figyelembe véve - irányította volna a szükséges rendőri műveleteket.
Az elmúlt évek történései tükrében ez ugyan nem meglepő, hiszen ma már csaknem megszokott, hogy a rendőri vezetők előre felveszik a jutalmakat, majd amikor az utcán a rend fenntartására vagy felelősségteljes parancs kiadására lenne szükség, hirtelen nem lelhető egy parancsnok sem. Ez a rendőri vezetők részéről tapasztalható mentalitás, a munka és a felelősség elhárítása, az utca ünnepelni szándékozó állampolgárával való találkozás helyett az elbúvás, valamint a jogsértő parancsok kiadása a végrehajtó állomány részére, és ezáltal az utca emberének az utca rendőrével való szembeállítása ma már nem írható csupán a hozzá nem értés, vagy az amatörizmus számlájára.
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete elfogadhatatlannak tartja a rendőri felső vezetés ,,eltűnését" a közterületről, ugyanis egy rendezvény biztosítása során másodpercek alatt kell fontos döntéseket hozni, ami távol a helyszíntől, egy kényelmes fotelben ülve, a rádióforgalmazást követő ,,értékelés" eredményeként nem lehetséges.
Az 1848-as szabadságharc előestéjének számító március 15-i események során a magyar nemzet - többek között - a szabad sajtó, és a szólásszabadság jegyében fogalmazta meg követeléseit. Az emberek 2009-ben Európában példa nélküli módon - de talán az egész világon is csak a nyilvánvalóan diktatórikus berendezkedésű államokhoz hasonlóan - hármas vaskordonok mögött, több száz méterre a pozícióban lévő állami és önkormányzati vezetőktől eltávolítva voltak kénytelenek ünnepelni a szólásszabadság törvényi kereteinek béklyójában. A rendőri vezetés ilyen mértékű politikai szerepvállalása szakmai indokokkal nem igazolható, nem elfogadható.
A Magyar Köztársaság Rendőrségének vezetése ismét tanúbizonyságát adta annak, hogy az Alkotmányban és a Rendőrségről szóló törvényben foglaltaktól eltérően képtelen pártsemleges és politikailag is semleges módon fenntartani a közrendet. Ismét bebizonyosodott, hogy a Magyar Köztársaság Rendőrsége elsősorban nem az adófizető állampolgárok közrendjének biztosítását, hanem a Magyar Köztársaságot gazdasági és morális végveszélybe sodró, regnáló politikai vezetők uralmának fenntartását tartja elsődleges, legfontosabb céljának, még akkor is, ha ezt csak az állampolgárok karanténba zárása árán érheti el.
Ismét nyilvánvalóvá vált, hogy a mai magyar Rendőrség ,,szakmai" vezetése erre a feladatra alkalmatlan, ugyanis az alkalmasságot nem a zubbonyra kitűzött kitüntetések súlya és száma, sem a különböző tudományos fokozatok, vagy tanácsosi címek, de nem is az előre kiosztott milliós jutalmak igazolják.
Hűen tükrözi a mai magyar közhangulatot az a jelenség, hogy a közélet vezető személyiségei kizárólag az ünneplő és elégedetlenkedő tömegtől elszeparálva, túlzás nélkül az ország teljes hadra fogható rendőri állományának Budapestre történő felrendelésével mernek csak közterületen beszédet tartani, demokráciáról szónokolni.
A rendőr-szakmai veszélye ennek nyilvánvaló. Az alulfizetett, napi megélhetési gondokkal küzdő rendőröknek az elégedetlen tömeg és a választott vezetők közé állítása 2009. március 15-én indokolatlanul tette ki a rendőröket az ünnepelni kívánó tömegek elégedetlenségének. A rendőrség végrehajtói állományának az utca emberét vegzáló, lépten-nyomon igazoltatást elváró kényszere egyértelműen a közrend biztosításáért felelős rendőri vezetők súlyos szakmai hibája.
Az utca rendőrének és az ünnepelni, vagy éppen kritizálni szándékozó tömegeknek a szembeállítása súlyos szakmai tévedés, amelynek mögöttes indítéka, mozgatórugója a politikai felelősségre vonás alóli menekülési szándék volt egy nemzeti ünnep alkalmával.
Milyen példamutató szakmaiság az, ahol a rendőri vezetők a föld alá bújnak, majd onnan osztogatják az utasításaikat, miközben a demokratikus jogaival élni kívánó több ezer adófizető állampolgár beosztottjaikat joggal kritizálja?
Milyen demokrácia és milyen szakmaiság az, ahol a föld alatt megbúvó rendőri vezető az ország harmadik legerősebb, az állampolgárok által egyre nyilvánvalóbb módon támogatott pártjának prominens vezetőjével szembeni kényszerintézkedésre ad ki utasítást?
Milyen szakmaiság az, ahol a békésen hazafelé tartó tömegben egy politikai párt EU-listáját vezető személyét és környezetét gázspray-vel lefújathatják, földre tepertethetik? Ez lenne a Bizalom, Biztonság és a Becsület megnyilvánulása?
Milyen szakmaiság az, ahol a közrendet külföldi tulajdonú civil őrző-védő Kft. jogosult fenntartani és a magyar adófizető állampolgároktól, kisgyermekes anyukáktól kobozzák el mindenféle ürüggyel az enni- és innivalójukat, valamint a felnövekvő ifjú nemzedék tagjainak cumisüvegét, mondván, hogy azzal ,,dobálni is lehet"?
Milyen szakmaiság az, ahol a Rendőrség szakmai vezetése nem emelte fel a hangját az ellen, hogy a verbális önkifejezés, vélemény-nyilvánítás 161 évvel a szólás- és sajtószabadság követelésének megfogalmazását követően ismét tiltott tevékenység lett Magyarországon?
Milyen szakmaiság az, ahol a Rendőrség a jogszabályok megalkotása során szó nélkül tűrte, hogy valakit pusztán azért, mert alkotmányos jogával kíván élni, bebörtönözhessenek, vele szemben a rendőrök akár erőszakot alkalmazhassanak, életét, egzisztenciáját tönkretehessék?
Milyen szakmaiság az, ahol dr. Paczolay Péternek az Alkotmánybíróság elnökének a március 15. előtti napokban egyértelműen kinyilvánított állásfoglalásával szemben - mely szerint még a ,,gyűlöletbeszédet" sem lehet büntetőjogilag szankcionálni, nem hogy a kormánnyal és egyes politikusokkal szembeni nemtetszésnek hangot adó vélemény kinyilvánítását - a rendőrség az alkotmányosság ,,jogforrásaként" megszólaló elnök úr véleményét teljes mértékben figyelmen kívül hagyta?
Hová tovább Rendőrség?
Miért gondolja azt a rendőrség jelenlegi vezetése, hogy mindazoknak a szakmaiatlan és jogsértő döntéseknek - amelyben a testület társadalmi megítélése a jelen állapotát mutatja - a közeljövőben nem lesz semmilyen következménye?
Az utóbbi két évben fokozódó szakmaiatlan, a rendőri eskü szellemétől idegen, nemzetellenes rendőri vezetők által tanúsított magatartások minden eddig tapasztaltnál mélyebb morális szakmai válságba taszította a rendőri állományt és annak társadalmi megbecsülését.
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete a végrehajtó és középvezetői rendőri állomány védelme érdekében, továbbá a Rendőrség alapfeladata teljesítésének veszélyeztetettségét látva, tapasztalva a rendőri állomány politikai célok megvalósítására irányuló bevetését, a leghatározottabban tiltakozik a 2009. március 15-én tapasztalt indokolatlan erődemonstráció, a végrehajtói állomány ilyen jellegű felhasználása ellen.
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete két év elteltével ismét a tisztességes adófizető magyar emberek előtt szégyenkezik mások helyett azért a szakmaiatlan rendőri vezetői ténykedés miatt, amely a demokrácia rossz értelmezéseként az utca emberét vaskorlátok erdejével választja el a megemlékezés helyszíneitől, csupán azért, mert a Magyar Köztársaság politikai irányítóinak személyes érdeke ezt kívánja meg.
A Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete elhatárolódik a magyar rendőrség jelenlegi vezetésének szakmaiatlan ténykedésétől és a jövőben minden törvényes eszközt fel fog használni azért, hogy hasonló színvonalú rendőri szerepvállalás ne következhessen be egy nemzeti, vagy állami ünnepség biztosítása során sem.
Nyilvánvaló hogy a Magyar Köztársaság Rendőrségének szűk vezetői rétege megengedhetetlen módon, politikailag elkötelezett a jelenlegi állami és Fővárosi vezetés mellett. Ezért a rendőri vezetők ma már az ünnepek napját megelőző időben, szégyenérzet nélkül a világ legtermészetesebb módjaként - biztos, ami biztos alapon - előre jutalmakat vesznek fel az adófizetők által biztosított költségvetési forrásokból, majd ezt követően azokat vegzáltatják, akik egzisztenciális életnívójuk fenntartásának alapját megteremtik.
A rendőri vezetők - a föld alá bújva, természetesen arc és hang nélkül - a törvényben biztosított hatáskörök gyakorlása helyett, az adófizető magyar állampolgárok Alkotmányban biztosított jogait korlátozó - meggyőződésünk szerint Alkotmányellenes - jogszabályi rendelkezések betartását tartja legfontosabb szakmai feladatának akkor, amikor az utcán kellene helytállniuk, és eközben elfeledkeznek arról 2009. március 15-én, hogy mit is kíván a magyar nemzet.

Szekszárd/Budapest, 2009. március 16.
Szima Judit főtitkár
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Már gyilkolni akar a zsidó te
  2009-03-16 22:56:12, hétfő
 
 

Már gyilkolni akar a zsidó terrorállam leendő cionfasiszta külügyére
2009. március 16. 20:22
HunHír.Hu

A Gázai övezetet uraló Hamász-kormányzatot meg kell semmisíteni, Izraelnek pedig ellenőriznie kell a palesztinok lakta övezet és Egyiptom határát - mondta Avigdor Lieberman, az izraeli külügyminiszteri tisztség várományosa egy hétfői interjúban. Az egykori izomagyuból lett cionfasiszta zsidó embererek tízezreit akarja meggyilkoltatani.

A cionfasiszta politikus úgy vélekedett, hogy Izrael közelmúltbeli gázai offenzívája nem eredményezett egyértelmű győzelmet a területet uraló Hamász palesztin iszlamista mozgalom felett.

Hozzászólás


idirablo - 2009.03.16. 20:54
http://www.antidogma.hu/node/39
2007/12/28

"a muzulmán arabok Izrael és a megszállt területek lakosságának felét képviselik, szemben az 1967-es 37 százaléknak. (...) A megszállt területek palesztin népessége 24 év alatt a négyszeresére növekedett. (...) Izraelben és a megszállt területeken az arabok 51 százaléka húsz éven aluli, míg a zsidóknál 34 százalék ez az arány. Ezzel az ütemmel 2025-ben, ha semmi nem változik, csupán Ciszjordániában és Gázában 7,4 millió arab fog élni, szemben a jelenlegi 3 és fél millióval. Az izraeli kormány nagyon is tisztában van ezzel, és nyugtalankodik is a demográfiai bomba miatt."

Hasonló demográfiai bomba ketyeg nálunk is - a cigányok javára.
2T - 2009.03.16. 20:29
Miért? Mi a fenére számitottatok?


http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=17762
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olvasói gondolatok a Fidesz pr
  2009-03-16 22:53:12, hétfő
 
  Olvasói gondolatok a Fidesz prominensek beszédeivel kapcsolatban
2009-03-16 19:17 barikád.hu

Orbán a budai Várban megint nagyot alakított. Szokásos kis átvezetések, aprócska humor, stb. Igazából nekem a tartalommal van bajom. Hogy lehet azt ennyire ragozni, hogy a Fidesz hét éve folyamatosan - egyre nagyobb hatásfokkal... - buktatja a kormányt? Mint, Orbán Viktor évértékelő beszéde: a diagnózis részben sok minden figyelemre méltó; de mi van a terápiával? Emlékszik valaki olyasmire, hogy Orbán Viktor előrehozott választásokat követelt volna? Vagy ez most már eszébe sem jut nekik? Amúgy több írásban is felhívták rá a figyelmet: Orbán megvilágosodása biztos nem az új (2008. őszén kezdődő) gazdasági válság hozta meg. Sokan sok mindenre felhívták már a figyelmét, de úgy tűnik a "vezénylőtábornokúr" jó stratégához híven, mindig azt csöpögteti híveinek, amilyen beszédre vágynak. Ezzel persze, csak az a baj, hogy nem túl következetes és hiteles. Egyelőre tegyük is őt félre.

Kósa Lajos (Lali király) is igen figyelemre méltó mondatokat tudott összehozni: "forradalmat kell csinálni". Ejha... De aztán a hirtelen gerjedt feszültség után mindenki gyorsan megnyugodhat: "fegyverrel senki sem akar az alkotmányos rend ellen fellépni". Huh. Gondolom nagyon sokan fellélegeztek, hogy Kósa nem akar Btk-s bűncselekményeket megvalósítani.

Csak azon csodálkozom, hogy Kövér most épp nem uszított a Jobbik ellen sehol. Kövér lassan már olyan, mint egy rossz lemez lovas, mindig ugyanazt az ütött-kopott agyonhallgatott és ezért halálraunt nótát játssza, ti. hogy a Jobbik MSZP kreatúra. Azért van abban valami elgondolkodtató, hogy az MSZP-SZDSZ-MDF konglomerátum a Jobbikban a "Fidesz fasiszta szárnyát" látja, addig a Fidesz az MSZP nyakába akarja varrni a pártot. Az persze még véletlenül sem jut eszébe senkinek, hogy a többszörösen lejáratódott és alkalmatlanságát bizonyító politikai elit után az emberek egy igazi nemzeti pártot akarnak látni... Bocsánat, korrigálnom kell magam - én is az álnaivitás bűnébe estem: elitünk pontosan tudja ezt, csak fél, mint az ördög a tömjénfüsttől.

És ha megengedik egy kis "demagógiát" is hagy csempésszek a végére: Nekem csak az a bajom ezzel az egész Fidesz-színjátékkal, hogy büdös. Sokan elmondták már, és többször be is bizonyosodott, ez az "egy a tábor, egy a zászló" ideológia nem működik. Miért? 2002 és 2006 világos bizonyíték erre. Most persze sokan azt mondják, dehát csalások történtek: láncszavazás, meg sok "hátrányos helyzetűt" megvettek lejárt száraz tésztával. Igen. De kérdezem én: mi lett volna, ha mondjuk a Fidesz 2006-ban győz, alig 1-5 mandátum többséggel? Vajon hogyan tudtak volna lavírozni, és mennyi érdemi munkát tudtak volna végezni? Továbbá nekem az sem tetszik, hogy miközben állandó összefogásról hallunk, elvárják a Jobbikos szavazóktól, hogy azokat támogassák, akik állandóan pofánköpik őket. És az utolsó kérdés: emlékszik még valaki a D-209-es ügyre, Fittelina-ügyre, Kulcsár-ügyre, 2006 október 23-ára, Fidesz kordon bontásra, három napos ultimátumra és még a végtelenségig folytatható ügyek sorozatára? Nekem ügy tűnik, hogy a Fidesznek fontosabb, hogy őrizze jó Atlantista kapcsolatait, minthogy igazából a nemzetért tegyen. Olyan, mint, aki a tűzzel játszik, de főzni már nem akar. És? Addig mi lesz velünk? Hányan fognak a következő télen megfagyni saját lakásukban? Hány deviza-hiteles kerül családostul utcára? Hány ember fog külföldre "menekülni", hogy ott vállaljon munkát? Hány fiatalember nem tud továbbtanulni a bizonytalanság miatt? Meddig játssza még azt a Fidesz, hogy demokrácia van?

Tisztelettel:
N. Tibor

barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem lehet kikerülni a Jobbikot
  2009-03-16 22:50:01, hétfő
 
  Nem lehet kikerülni a Jobbikot! Politológusok értékelték a tegnapi napot (Videó)
2009-03-16 10:36 barikád.hu

A Napkelte és a TV2 reggeli műsoraiban is foglalkoztak a tegnapi tüntetésekkel. A politológusok elemzéséből kiderült, hogy a Fidesz a Várban tartott március 15-ei gyűlésén a Jobbik szavazóit igyekezett elszedni. (Vagyis nem igaz az a közkeletű vélekedés, hogy a Fidesztől vesz el szavazatokat a Jobbik, éppen fordítva igaz!) Orbán Viktor néhány keményebbre faragott mondatával ismét a régi taktikát igyekezett alkalmazni, vagyis átvéve a témáit és hangnemét, megakadályozni egy nemzeti párt megerősödését. 2002 óta erre pedig a legnagyobb esély van arra, hogy ez ne sikerüljön nekik, hiszen a Jobbik tüntetésén volt a legtöbb ember, kb. 15 000 fő.

Nagyon érdekes volt a reggeli műsorokban, mennyire ment a dörgölőzés a Fideszhez. A Napkeltében Bethlen szinte könnyes szemekkel mondta, hogy ,,hú, mennyien voltak a Várban, ahogy láttam az egész tele volt." Miközben a valóság az, hogy 2002 óta ennyire kevesen nem voltak kíváncsiak Orbán Viktorra. A TV2 Mokkájában pedig Kárász Róbert a Fidesz elnökét ,,Orbán úrnak" szólította még távollétében is. Szánalmas.

Ami azért a sok hazudozással és elhallgatással ellentétben örömmel tölt el, hogy mind a két csatornán a beszélgetés vége a Jobbik esélyeinek latolgatásába torkollt, vagyis a nemzeti pártot már nem lehet megkerülni. Még nekik sem. És hogy az SZDSZ-ről és az MDF-ről szó sem esett. Hála Istennek!

K. Tibor
Kiskunfélegyháza
http://barikad.hu/node/25827
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2009.02 2009. Március 2009.04
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 1147 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.