Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
Lipusz Zsolt "Iványi prófétáék
  2009-12-08 22:22:29, kedd
 
  Lipusz Zsolt "Iványi prófétáék" Jobbik- és keresztényellenes gyűlöletbeszédéről
2009. december 8. 12:12:28

A címben megnevezett, ószövetségi prófétai átkozódástól feltüzelt Iványi Gábor, a Szent Jobbot tetemcafatnak nevező hasonszőrű társával, Majsai Tamással kiadott egy, a Jobbik és a kereszténység ellen irányuló gyomorforgatóan undorító, hazug közleményt.

Az aláírók szerint Pomázon a minap ,,egy köztérre talicskázott, és külön köztisztasági problémát is okozó fatákolmányt" döntöttek le. A két hamis próféta neonáci pártalakulatnak nevezi a Jobbikot, amely kényszerképzetes lázálmukban ,,gyűlöletkeltő és kirekesztő céllal" állította fel a keresztet.

Na mármost, Iványi és Majsai hazug próféták, kérdéseink a következők. Honnan veszitek azt az orbitális baromságot, miszerint a Jobbik neonáci szervezet lenne? S amennyiben az volna, szerintetek a most regnáló hatalom nem tiltotta volna be már régen? És ha mégis igaz lenne állításotok, miért is ne működhetne Magyarországon egy nemzetiszocialista párt, ha például olyan kirívóan élet-, ember- és nemzetellenes halálbrigád legálisan tevékenykedhet, mint az MSZP? Egyébiránt honnan tudjátok, hogy a Jobbik gyűlöletkeltő, kirekesztő, rasszista és antiszemita céllal állította e keresztet? Talán rá van írva? Esetleg e legismertebb keresztény szimbólum felállításakor az ott jelen lévő papok, illetve jobbikos politikusok valamelyike ezt hangoztatta volna: ,,kérem, e keresztet azért állítjuk, hogy honfitársainkat emlékeztesse arra, miszerint advent ideje lévén, legfontosabb cselekedetük az, hogy gyűlölködjenek, közéleti kútmérgezésbe kezdjenek, és kirekesszenek mindenkit, aki nincs egy véleményen velünk"? Nem unjátok még ezt a sok eszement jajveszékelést? Nagyon recseg már ez a lemez...

Ami a keresztényellenes, istenkáromló ,,kufárszellemű politikai társaság" megnevezést illeti, az talán Iványiék kedvenc pártjával, az azóta már - hála Istennek - kiszenvedett SZDSZ-szel hozható intim, meghitt kapcsolatba, de luciferi prófétáink szocialista elvtársaitól sem áll túlságosan messze ez a mentalitás. Nem is szólva arról, hogy Jézus a biblikus időkben nem keresztény kufárokat kergetett ki a templomból. Ami pedig báránybőrbe bújt prófétáink azon állítását illeti, miszerint ,,az ország életét katasztrofális irányba sodorni igyekvő jobbikos törekvésekkel szemben" megfelelő, védelmi nemzetstratégiát kell kidolgozni, kérdéseink a következők. Hol éltetek, Iványi és Majsai sátánszolgák az elmúlt húsz év alatt? A Holdról érkeztetek Magyarországra a minap, hogy ennyire nem tudtok semmit a valós, hazai társadalmi problémákról? Esetleg még messzebbről, a Marsról pottyantottak ide benneteket? Nem tűnt fel nektek, hogy szeretett pártjaitok, és ti, meg a veletek egyivású cimborák juttatták tragikus, már-már jövő és perspektíva nélküli, reménytelen helyzetbe ezt a jobb sorsra, valamint jobb vezetőkre kiérdemesült nemzetet? Írásotokban a szokásos koreográfia szerint felszólítjátok ,,Krisztus egyházának lelkészeit", hogy ,,hitvalló őszinteséggel határolódjanak el azoktól a papoktól és más egyházi személyektől is, akik segédkezet nyújtanak a Jobbik közéletmérgező gyalázatosságaihoz". Tényleg nem unjátok még? Nem gondoljátok, hogy itt lenne az ideje, hogy végre önmagatoktól és a saját baromságaitoktól határolódjatok el?!

Ez a hazug, rágalmazó iromány azokat minősíti, akik aláírták azt. Egyvalamit azonban tudomásul kell venniük. Ők és a velük egy akolban lévő társaik a radikális nemzeti oldal politikáját, törekvéseit és cselekedeteit nem befolyásolják. Miként az Iványiékhoz közel álló Political Capital Látlelet 2009 című elemzésében sajnálkozva megállapítja, a nemzeti oldalon egy olyan intézményháló épült ki, amelyre nekik semmiféle hatásuk nincs. Végre ezt is sikerült elérnünk. S az, hogy miképpen átkozódik-hazudozik és tobzódik Iványi, Majsai és a többi szocialista-szabaddemokrata politikai tetemcafat, immáron nem érdekel senkit széles e hazában, mi megyünk tovább a saját magunk kijelölte úton.

Lipusz Zsolt - Kuruc.info

Forrás: kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Örül a szélhámos Wiesel látog
  2009-12-08 22:10:27, kedd
 
  Videók, Antimagyarizmus
2009-12-08. 19:19


Örül a szélhámos Wiesel látogatásának a Zsidesz, Balog az ország igazi, "nem gyűlölködő" arcát szeretné megmutatni neki


Képen is, hogy ne vesszen a feledés homályába, hogyan vigyorog Balog testvér a bűnözőképű zsidrákok között:


YouTube-videóval frissítve:

http://www.youtube.com/watch?v=A_awn_J2rJ8&feature=player_embedded



http://kuruc.info/r/34/51812/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kérdezzék Simon Pereszt!
  2009-12-08 22:06:06, kedd
 
 
2009-12-08. 18:08
Kérdezzék Simon Pereszt!

Simon Peresz kedden Jeruzsálemben felavatta a saját YouTube-csatornáját, s arra kérte a világhálón böngészőket, hogy kérdezzék és vitatkozzanak vele. Az izraeli államelnök hivatalában már most megígérték, hogy karácsony előtt üdvözlő beszédet mond a világ keresztényei számára.


Simon Peresz kedden a jeruzsálemi államelnöki rezidencián fölavatta saját YouTube-csatornáját, amelyen a jövőben előzetes bejelentkezés után időnként sajtókonferenciát is tart, kérdezni lehet a közel-keleti békefolyamat kilátásairól, sőt, a más véleményen levőkkel még vitatkozni is hajlandó (hogy civilizált, érvelő vezető látszatát keltse, miközben a megszállt palesztin területeken golyó a jutalma annak, aki más véleményen merészel lenni, mint a megszálló terroristák - a szerk.).
Az angol és héber nyelven elmondott beköszöntőjében a nagy fölvásárló arra kérte a világhálón bóklászókat, hogy lépjenek vele kapcsolatba, beszélgessenek és vitatkozzanak vele erről-arról, miközben a nála fiatalabbak okulhatnak a tapasztalatából, ő pedig a fiatalok frissességéből meríthet erőt. (A YouTube-kép bal alsó sarkában lehet nyelvet választani. Peresz magyarul egyelőre még nem beszél.)
"Vegyék föl velem a kapcsolatot, álmodjunk együtt, tervezgessünk és folytassunk párbeszédet, hiszen manapság mindenkinek megadatik a kibeszélés lehetősége", mondta Peresz egy hatalmas izraeli zászló mellett és könyvekkel zsúfolt polc előtt ülve.
Az izraeli államelnök hangsúlyozta, hogy olyan országok polgárainak bejelentkezését is szívesen várja, amelyekkel Izraelnek nincs diplomáciai kapcsolata. Egyértelmű, hogy ezen utóbbi megjegyzésével egyes arab államokra célzott. Peresz elnöki hivatalából származó hírek szerint a politikus a YouTube-csatornán karácsony ünnepe előtt külön üdvözletet küld a világ keresztényeinek.


http://www.youtube.com/watch?v=Ib41HeqW4tE&feature=player_embedded


Júszef el-Kudszi - Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 3 
2009.11 2009. December 2010.01
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 510 db bejegyzés
e év: 7232 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.