Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
Nőni fognak az élelmiszerárak az e-útdíj miatt
  2013-07-16 21:35:01, kedd
 
  Nőni fognak az élelmiszerárak az e-útdíj miatt
2013. július 15., hétfő 10:02


Az élelmiszerek közül a hústermékek árát befolyásolhatja a legnagyobb mértékben az e-útdíj bevezetése. A takarmány, a növendék és a vágóállat szállítása esetén is felmerül az új költség, ami így a végtermékben halmozottan megjelenik - írja a Világgazdaság.

Az e-útdíj felülvizsgálatát, a kedvezményben részesülő mezőgazdasági termékek és élelmiszerek körének bővítését kérte a kormánytól az Élelmiszer-feldolgozók Országos Szövetsége (ÉFOSZ) a napokban, támogatva a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) korábbi, a kedvezmények bővítésére vonatkozó kezdeményezését.

A múlt héten Menczel Lászlóné, a Vágóállat és Hús Szakmaközi Szervezet és Terméktanács (VHT) titkára is kijelentette: az e-útdíj bevezetése 20-30 százalékkal növeli a sertésszállítás költségeit, ami tovább növeli az ágazat veszteségét. Mivel a változásra egyre kevesebb az esély, a termékpálya szereplői áremelésben gondolkodnak.

http://www.penzcentrum.hu/vasarlas/noni_fognak_az_elelmiszerarak_az_e-utdij_miatt .1037085.html?utm_source=penzcentrum&utm_medium=mail&utm_campaign=hirleve l
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nesze neked, rezsicsökkentés! Ezrek kerülhetnek utcára
  2013-07-16 21:28:22, kedd
 
  Nesze neked, rezsicsökkentés! Ezrek kerülhetnek utcára

Elkezdődtek az elbocsátások a rezsicsökkentésben érintett vállalkozásoknak beszállító cégeknél. A szolgáltatók ugyanis sorra állítják le a beruházásokat, ami hátrányosan érinti a velük kapcsolatban álló vállalkozásokat. Egyes vállalkozásoknál pedig január elsejéig visszamenőlegesen csökkentették a cafetéria összegeket. Fontos munkahelyvédelmi beruházások maradhatnak el - osztotta meg a szolgáltatókkal folytatott egyeztetések tapasztalatait Székely Tamás, az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének elnöke.


Láthatóan egyáltalán nem érdekli a kormányzatot a rezsicsökkentés foglalkoztatásra gyakorolt negatív hatása - ecsetelte a szakszervezeti vezető kedvezőtlen tapasztalatait újságírók előtt. A legnehezebb helyzetben azok a munkavállalók vannak, akik önkormányzati kézben lévő víziközmű-szolgáltatónál dolgoznak. Leépítésekhez vezethet az is, hogy a gázkészülékek és a gázvezetékek átvizsgálásának költségeit a szolgáltatóknak kell viselniük. Emellett óriási tehernövekedést jelent a vállalatok számára, hogy a duplájára emelkednek a tranzakciós illetékek. Mindezeknek a intézkedéseknek a foglalkoztatásra gyakorolt konkrét hatása egyelőre még nem ismert, mivel - legalábbis az ágazati szereplők ismeretei szerint - nem készült részletes hatástanulmány erről a kérdésről. Két évvel ezelőtt megszűnt az érdemi párbeszéd is arról, milyen hatással vannak a gazdaság adott szegmensére a kormányzat által tervezett intézkedések.

Idén ősszel megalakulhat az új szakszervezeti konföderáció az Autonóm Szakszervezetek Szövetségének (ASZSZ), a Magyar Szakszervezetek Országos Szövetségének (MSZOSZ) és a Szakszervezetek Együttműködési Fórumának (SZEF) egyesülésével. Az Autonóm Szakszervezetek célja olyan konföderáció létrehozása, amelyben a köz- és a versenyszféra munkavállalói erőteljesebb érdekvédelmet kapnak, s minél szélesebb munkavállalói réteget tudnak képviselni. A tömörülés több mint a kétharmadát képviseli majd a jelenlegi 400-420 ezer dolgozót számláló szakszervezeti tagságnak, s lefedi a teljes ipart, a teljes közszférát, beleértve az állami tulajdonban lévő közüzemeket, illetve a versenyszférában a közszolgáltatás területén dolgozókat is.

Székely Tamás fontosnak tartja kihangsúlyozni, hogy az új tömörülés nyitott szervezetként kíván működni, tehát folyamatosan várják azoknak az érdekképviseleteknek a jelentkezését, amelyek első körben nem kívánnak csatlakoznak. A szakszervezeti vezető abban bízik, hogy a konföderáció jobban tudja majd érvényesíteni a dolgozók érdekeit. Megjegyezte ugyanakkor, hogy a versenyszféra és a közszféra érdekképviselet közötti kapocs az elmúlt időszakban erőteljesen meggyengült. Arra kívánnak törekedni, hogy ha a jövőben hátrányos helyzetbe kerülnek például egy gumigyár dolgozói, akkor azt a pedagógusok is ugyanolyan problémának érezzék, mintha őket érintené, és fordítva.

Mi lesz a korengedményes "nyugdíjjal"?
A szakszervezetek értetlenül állnak azelőtt, hogy a kormányzat évek óta nem hajlandó tárgyalni a korábban megszüntetett korengedményes nyugdíj bármilyen foglalkoztatáspolitikai eszköz formájában történő újraélesztéséről. Ez a fajta ellátás egyáltalán nem terhelné a költségvetést, sőt, még akár nyerni is lehetne vele. A korengedményes nyugdíj lényege ugyanis, hogy a munkáltató az öregségi nyugdíjkorhatár betöltéséig előre kifizeti az államnak a nyugdíjjárulékot, valamint az ellátás folyósításának postaköltségét, a dolgozó pedig rendszeres havi ellátást kap (ez a státusz korábban hasonló jogokat biztosított, mint az öregségi nyugdíj). Vagyis az állam a munkahelyvédelmi akciótervhez képest összességében még nyer is ezzel a lehetőséggel, mivel egyetlen pluszfillérjébe sem kerül a költségvetésnek. A vegyipari vállalatok között végzett felmérés tanúsága szerint a munkáltatók majdnem száz százaléka azt nyilatkozta, hogy alkalmazná ezt a foglalkoztatás-politikai eszközt, amennyiben meglenne az ahhoz szükséges törvényi háttér.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A diplomásokról is hazudik a kormány
  2013-07-16 21:23:43, kedd
 
  A diplomásokról is hazudik a kormány

2013. július 15., hétfő 15:56

A kormány folyamatosan bizonyítja, hogy nem tudja rendesen működtetni az oktatásügyet. Az iskolákban az államosítás miatt napokat kell várni egy zár megjavítására, a fénymásolókba nem tudnak tintát venni, és mindent betemet a papírmunka. Hazudoznak az életpályamodellről, aminél csak az a biztos, hogy emelkedik a tanárok munkaterhe. Közben Hoffmann Rózsa a tanév menetrendjét nem képes az általa ígért időpontra sem összerakni. Ma pedig arról olvashattunk: az iskolakezdési utalványokkal is gond van, alig lesz idejük a szülőknek a tankönyveket megvenni.

Persze érthető, hogy ez a helyzet, ha a legtöbb oktatási intézkedésük mögött egyszerűen a pénzkivonás szándéka áll. Az egyetemek költségvetését is a harmadával csökkentették 2010 óta. Itt a 2008-ban a tandíj ellen kampányoló Fidesznek azt kell megmagyaráznia, hogy miért csökkenti brutálisan az ingyenes képzések férőhelyeit. A Fidesz erre egy hazug kampányt kezdett, hogy Magyarországon hatalmas a munkanélküliség, sok diplomás meg így is alacsony fizetésű szakmákba kerül. Csakhogy mindkét állítást egyértelműen cáfolják a tények.

A diplomások aránya jóval alacsonyabb a munkanélküliek között. Ráadásul a diplomások ,,jobban bírták" a válságot is. ,,A munkanélküliség erőteljes emelkedése leginkább a középfokú végzettségűeket ütötte meg, 2008 és 2011 között 6 százalékponttal emelkedett körükben a munkanélküliség. A diplomások körében az emelkedés 1,6 százalékpontos volt."

diplomasok_munkanelkulisege_allaskeresok_vegzettsege_szerint.png

A másik fontos tényező, hogy a diplomások Magyarországon átlagosan kétszer annyit keresnek, mint a ,,csak" középfokú végzettséggel rendelkezők.

Az OECD 2013-as Education at a Glance című elemzéséből kiderül, Magyarországon messze átlag fölötti az elérhető diplomás ,,bérprémium", sőt, az országok közül a második legmagasabb, a 25-64 éves diplomások körében +107 százalék. Az OECD átlagában a prémium +57 százalék. (Csak Chilében magasabb a bérprémium, de ez EU-tagok között a legmagasabb).

A kormány igazmondását ismerve, persze nem meglepő, hogy a diplomásokról is hazudtak Orbánék...

http://egyenlito.blog.hu/2013/07/15/a_diplomasokrol_is_hazudik_a_kormany
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Izrael magasról tesz az EU irányelveire
  2013-07-16 21:09:59, kedd
 
 
Izrael magasról tesz az EU irányelveire
2013, július 16 - 20:18


Izrael nem fogad el külföldi diktátumokat határai ügyében - jelentette ki Benjámin Netanjahu kedden, miután nyilvánosságra került az Európai Unió új irányelve, amely megtiltja az együttműködést a megszállt területeken élő izraeliekkel.

"Miniszterelnökként nem hagyom, hogy sérelem érje a Ciszjordániában, a Golán-fennsíkon vagy az egyesített fővárosunkban, Jeruzsálemben élő izraeliek százezreit" - mondta Netanjahu sajtótájékoztatóján, amelyet egy szűk körű, rendkívüli kormányülést követően hívott össze.

MTI - alfahir.hu

http://alfahir.hu/izrael_magasrol_tesz_az_eu_iranyelveire
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Állítólag minden kassai zsidót vagonba raktak a magyar fasis
  2013-07-16 20:57:20, kedd
 
  Állítólag minden kassai zsidót vagonba raktak a magyar fasiszták
2013. július 16. 17:02
Hunhír.info

A Mendelssohn Kamarazenekar, a Budapest Klezmer Band és Avishai Cohen izraeli bőgős-komponista is koncertet ad a Mazal Tov! Zsidó Kulturális Fesztiválon, amelyet már második alkalommal rendeznek meg Kassán, ezúttal az Európa Kulturális Fővárosa 2013 (EKF) projekt keretében.

A MoreMusic nevet viselő civil egyesület által szervezett Mazal Tov! fesztivál csütörtökön kezdődik és hétfőig tart, a rendezvény kiállítások, zenei és holokauszt-oktató jellegű programok egész sorát, köztük több magyarországi zsidó fellépését kínálja.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=66811
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: A Microsoft magyarok ellen is kémkedő megamulti!
  2013-07-16 20:53:00, kedd
 
  Jobbik: A Microsoft magyarok ellen is kémkedő megamulti!
2013. július 16. 15:28
Hunhír.info

2_2_serverrack.jpgEdward Snowden újabb bizonyítékainak hatására az amerikai óriásvállalat, a Microsoft kénytelen volt elismerni, hogy az amerikai hírszerző szolgálatok számára ,,külön bejáratokat" működtetnek az általuk kiadott szoftverekben, így biztosították több millió magyar állampolgár és a magyar közigazgatás lehallgathatóvá tételét az amerikai szervek számára.

Míg a magyar kormány tagjai kedvesen bájolognak amerikai kollégáikkal, addig az Egyesült Államok folyamatos kémtevékenységet végez állítólagos szövetségesei, így hazánk ellen is. Ez a kérdés azért fontos, mivel pár hónappal ezelőtt a Fidesz felrúgta a saját ígéretét, és annak ellenére kötött több tízmilliárd forintos stratégiai megállapodást a Microsofttal, hogy korábban azt ígérte, hogy végre szakít a horribilis összegbe kerülő licenszbérlésekkel, helyette a magyar kis- és középvállalkozók nyílt forráskódú fejlesztéseit, illetve szoftvereit fogja preferálni.

Akkor ennek a hírnek örültek a hazai fejlesztők, szakemberek és vállalkozások, de csalódniuk kellett: 2012 végén Orbán Viktor miniszterelnök rejtélyes megbeszélést folytatott a több országban korrupciós botrányba keveredő Microsofttal és személyesen annak alelnökével. Ezt a már említett stratégiai megállapodás követte, ami feleslegessé tette két év munkáját, amelyek előkészítették volna a közigazgatás bizonyos szektoraiban a (sok esetben ingyenes és biztonságosabb) nyílt forráskódú szoftverekre való átállást.

Edward Snowdennek köszönhetően azonban már tudjuk, hogy a Microsoft hogyan teszi lehetővé az adatok továbbítását a CIA, az NSA és az FBI számára. Ez pedig felveti a Microsoft nemzetbiztonsági kockázatának veszélyét, hiszen a tavalyi stratégiai megállapodás Magyarországot egy teljesen egyoldalú Microsoft-függőségbe taszította. A Jobbik ezért azt javasolja, hogy vizsgáljuk felül a stratégiai megállapodást, és az amerikai multi helyett a magyar vállalkozókat helyezzük előnyösebb helyzetbe. Emellett biztosítsunk Snowdennek menedékjogot a Magyarország elleni kémtevékenységek kivizsgálásának céljából - olvasható Németh Zsolt, a Jobbik országgyűlési képviselője közleményében.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=66807
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mészárlásra készülnek a cigányok Pusztakovácsiban
  2013-07-16 20:41:23, kedd
 
  Mészárlásra készülnek a cigányok Pusztakovácsiban
2013, július 16 - 20:13


Pusztakovácsiban július 14-én vasárnap börtönből, történő szabadulásukat ünnepelték a helyi cigányok. A dáridó hevében még az élő fába is belekötöttek. Egy éppen arra járó, magyar fiatalokból álló csapat a saját bőrén tapasztalhatta meg, hogy mi is az az eltérő kultúra.

késsel fenygető alakA túlerőben lévő cigányok ámokfutását egy magyar leány arccsontja és három magyar fiú orra bánta. A dicsőséges marcali rendőrség, mint ahogyan eddig is tette, most is megpróbálta eltussolni az ügyet.

Másnap eddig tisztázatlan körülmények között kigyulladt az egyik cigány putri. A liberális jogvédők elvárásainak megfelelve, erre már azonnal reagáltak a rend éber őrei. Rögtön előállították az egyik előző nap bántalmazott magyar fiatalt, aki hiába tagadta, hogy nincs semmi köze a tűzesethez.

A cigányok szokásukhoz híven felhergelték magukat. Ma éjszakára azt az ígéretet tették, hogy késhegyre szúrják az összes magyart Pusztakovácsiban.

A helyiek kétségbeesetten kérnek segítséget a somogyi Jobbiktól, és az Új Magyar Gárda Mozgalom somogyi szakaszától, mert a rendőrség vagy nem akar, vagy egyszerűen nem mer tenni semmit.

Sajnos kritikussá vált a helyzet a településen. A magyar lakosok rettegnek a cigány terrortól. Állítólag Kaposvárról is indultak el cigányok, az ottani ,,testvéreik" megsegítésére. Pattanásig feszült a hangulat, jelenleg megjósolhatatlan mi fog történni éjszaka.

alfahir.hu

http://alfahir.hu/meszarlasra_keszulnek_a_ciganyok_pusztakovacsiban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cégek ezrei mehetnek tönkre a dohányboltok miatt
  2013-07-16 20:27:16, kedd
 
  Cégek ezrei mehetnek tönkre a dohányboltok miatt

2013.07.16. 18:24


Sokan lesznek kénytelenek bezárni üzletüket.

A trafiktörvény több ezer kiskereskedelmi céget tehet tönkre, mivel a cigaretta mellett mást is áruló kisboltok jövedelmezősége olyan alacsony, hogy már kismértékű forgalomkiesés is veszteségessé teheti őket - közölte az Opten céginformációs szolgáltató kedden.

A kiskereskedelmi cégek száma az elmúlt években folyamatosan nőtt, ez a dohányboltok megnyitásának köszönhetően várhatóan idén is így lesz, hiszen ezzel megduplázódik az évente újonnan alapított vállalatok száma az ágazatban.
Jelenleg 18 759 cég működik a kiskereskedelemben, ez több mint 1200-zal több az egy évvel korábbinál.

Az Opten folyamatosan vizsgálja az adott időszakban alapított és megszűnt vállalkozások számát. A kettő viszonya - a CFI index - idén 25 százalék, tavaly még csak éppen a fele volt. Az előrejelzések szerint a fővárost érinti legkevésbé a változás - mindössze 17 százalékos CFI indexszel.

Az ágazati szintű veszteség 2010 óta folyamatosan meghaladta az 50 milliárd forintot, amit hosszú távon akkor sem bírna el a piac, ha a követelésállomány nem növekedne többmilliárd forinttal évről évre - állítja az Opten közleménye.
Ha a kiskereskedelmi vállalatok pénzügyi adatait egyenként vizsgáljuk, akkor látható, hogy a rendben működő (nem áll végelszámolási, felszámolási, csőd vagy kényszertörlési eljárás alatt) cégeknek több, mint 40 százaléka veszteséges. Ezeknek a cégeknek a számára egy minimális forgalomcsökkenés is azt eredményezheti, hogy tulajdonosaik kénytelenek lesznek bezárni üzletüket - olvasható az Opten közleményében.


Forrás: MTI

http://www.hir24.hu/gazdasag/2013/07/16/cegek-ezrei-mehetnek-tonkre-a-dohanybolto k-miatt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Gyógyír a világ bajaira
  2013-07-16 18:01:46, kedd
 
 



Gyógyír a világ bajaira

Szeretném megtalálni a módot arra, hogy megváltozzon ez a lelki nyomorúság, ami körülvesz bennünket minden hullámhosszon . De csak a globalizmus soknevű ördögét látom . Az egyközpontú világot, amint rólam határoz, felőlünk dönt nap mint nap . Jó lenne megoldást találni, de ebben a rendszerben ez nem lehetséges . Más kellene . Egy újjászületés szerű, világmegváltó gondolat . Kicsi vagyok hozzá, tudom . Az igény meg van bennem, de a szükséges javakkal, elegendő jövedelemmel nem rendelkezem, mint annyian, akiket szintén ehhez hasonló gondolatok kínoznak .

Néhány konspirációs elméletet kutató ember már próbálja felrázni ezt az átvert világot cikkeivel, alapigazságaival, de lassan megy . Semmit sem változtat az érzéketlen, pénzközpontú rontáson . Mennyire volt másként Mátyás korában ? Azt mondták róla, hogy igazságos volt . Utánna a Habsbourg dinasztia ámokfutása következett, amibe ugyanúgy beleszoktunk, mint a török rabigába . Rákóczi is megpróbálta egyszer, majd Kossuth és Széchenyi is belevágott ebbe a nagy fába, de nem sikerült . Végül is kiegyeztünk a sógorral, akik emancipálták azokat is, akiket nem kellett volna .

Sehol sem készült addig olyan törvény, hol egy idegen népcsoportot, azonos jogokkal felruházva, maguk közé befogadtak volna . Főleg akkor, amikor ez a népcsoport ellenségének tartja az őket befogadókat is, sajátos vallásától fogva . Európa mióta világ világ, létezett . Itt terpeszkedik hideg és meleg közt, menedéket nyújtva azoknak, akik itt éltek . Barlangjai mélyén melegvízforrások fakadnak, ivóvíze is van bőven . Amolyan fürdőváros volt mindig Budapest . Nincs Európa Magyarország nélkül . Olyan ez mintha a gyümölcsnek csak a héját enné meg valaki, de a közepét, a lényegét, eldobná .

Minden népcsoportot szomszédjára uszított ez az új Világrend, amikor az évezredes Rendet felszámolta . A kereszténység már nem felelt meg többé a számára, mert az urbanizációval egy olyan új korszak kezdődött, ahol megsokszorozódott a pénz szerepe . Határok nélkül kifolyik az országból még a haszon is . Észrevétlenül egy kis csoport kisajátította magának a nemzetközi kereskedelmet úgy, mint a tőzsdét és a bankrendszert . Ma már teljesen mindegy, hogy kik hozzák a törvényt, ha az egyes nemzetek működéséhez szükséges tőkét más adja nekik kamatra . Legtöbb esetben a nyereség annyira csekély, hogy képtelenség kigazdálkodni ezeket a plusz kiadásokat . Szép lassan, évszázados lassúsággal vándorol át a különféle nemzetek vagyona, a nemzetközi bankárok vezette pénzoligarchia kezébe .

Nem sietős . Az idő nekik dolgozik . Maga a pénz hatványozódik . Éjjel-nappal csak gyarapszik, amint a számok az éterben száguldoznak műbolygók hálózatán át a profit reményében . Pedig a piacnak valóságos árút kellene forgalmaznia, nem a pénzt magát, mint befektetési egységet . Belső információk tudatában, előre megfontolt szándék igazgatja ezeket a számokat, amelyek valósággá, ingó és ingatlan vagyonná válnak gombnyomásra . Kik jövedelmeznek ebből ? Csak azok, akiknek korlátlan mennyiségű hitel áll rendelkezésükre . A hitelképesség óriási előnyt jelent pénzszűke esetén . Manipulált számok szárnyalnak szerte a világban, ami úgy beindult mára, hogy robotok intéznek egyes fázisokat . Az ördög és a tőzsde sohasem alszanak . Éjjel-nappal forgatják a pénzt jelképező számokat, amit saját maguk garantálnak maguknak .

Feneketlen kút ez a javából, amelybe mindenki beledobhatja értékeit, majd ezeknek a fedezetére teremt új pénzt a semmiből . Ezt a pénzt garantálja nekünk a bankrendszer . De ! Az így teremtett pénz kamatjaival együtt már a sajátja ! Gondoljuk alaposan végig . Mindannyian bankban tartjuk a pénzünket . Van aki leköt belőle egy bizonyos mennyiséget, van aki nem . Lekötött betéteinkre adnak valamekkora kamatot, de a minden nap használatos betétekre semmit . Ezeken a számlákon ezermilliárd dolláros nagyságrendben nyugszik a pénz . Ezek fedezetére hiteleznek a bankok ! Mibe kerül ráírni egy darabka papírfecnire, hogy egymillió dollár ? Ha elfogadják, akkor annyit is ér ! A befizetések már a bank saját számlájára érkeznek ... Mire kifizeti valaki a felvett összeget kamatjaival együtt, addigra duplájára, gyakran háromszorosára növekedik az eredetileg még a levegőből előállított öszeg !!!

A rendszer az övék ! Mi garantáljuk nekik ezt a rendszert azzal, hogy elfogadjuk a velejáró kamatterheket is tőlük, használjuk őket az élet minden mozzanatában . Ne panaszkodjunk hát emiatt ! Nélkülünk nem működhetne ez a maffia szervezet . Olyan összegre tettek szert az utóbbi közel két és fél évszázad alatt az emberek munkája révén, hogy a körénk épült metropoliszok is eltörpülnek mellettük . Eleinte még aranyfedezetet garantáltak papírpénz ellenébe, de a világon nincs annyi fizikai arany, ami kiegyenlíthetné a felgyarapodott tartozásainkat . A kamatos kamat használatával meghatványozódtak ezek a számok, miközben aranyrudaikat is biztonságba helyezték valami ismeretlen helyre ezek a pénzben utazó bankárcsaládok .

Eladósodottságunk olyan méreteket öltött mára, hogy azt visszafizetni már nem lehet . Nem csak a miénk, hanem minden egyes állam, nemzet, vagy ország, amelyeknek korrupt vezetői beálltak a sorba . Ezért nincs elszámoltatás, mert a mi esetünkben már Mátyás óta ellenünk dolgoznak a királyaink . Nemzetközi támadások sora ért már bennünket, amelyek mögött mindig ott látjuk az örök ellenséget . Legutóbb Trianon súlyát érezhettük magunkon, ahol a világ szabadkőműveskormányai összeesküdtek ellenünk . Nevezhetjük ahogyan csak akarjuk, de a lényeg ezzel nem változik .

Van aki kommunistának nevezi őket, mások zsidónak, a harmadik illuminátusoknak, a negyedik neoliberális összeesküvésnek, de a lényegen nem változtat semmit . Őket szolgálják az anarchisták, terroristák, a szélsőséges vallási irányzatok, a különféle keresztény szekták, ateista világszervezetek, rágalmazásellenes liga, akik csak a zsidók elleni rágalmakat torolják meg az egész világon . Igen, a zsidók is benne vannak ebben a világméretű összeesküvésben, ami immár nem csupán elmélet, mert valóban megcáfolni senki sem tudja ezeket a vádakat . Cionista vezetés, zsidó-keresztény egyházak, nőmozgalmak, média birodalom, melegmozgalmak, (vagy miként nevezik mostanában finomabban a buzikat ?) .

Benne vagyunk a falban, s ezzel a rendszer részeivé lettünk, s így nem látjuk a fától az erdőt . Pedig mi magunk építjük magunk köré ezeket a falakat, mert velük játszunk elfogadva a rendszerüket . Megszoktuk az üzemanyag szolgáltatta kényelmet, gyors autót, elektromos áramot, a bármikor rendelkezésünkre álló gázt, televíziót, mobil telefont, mozit, szinházat és cirkuszt . Mindent, amivel szórakoztatnak bennünket a darabka kenyér mellett . És mi szórakozunk velük... Pedig a változást mindenkinek magában kell elkezdenie, s akkor egy csapásra megváltozhat minden .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fehérvári életkép: munkában megfáradt romák ballagnak jól me
  2013-07-16 17:58:01, kedd
 
  2013-07-16. 17:31
Fehérvári életkép: munkában megfáradt romák ballagnak jól megérdemelt, új építésű szociális lakásaik felé


http://www.youtube.com/watch?v=wovOU_uANpI&feature=player_embedded

További részletek: http://kuruc.info/r/6/115107/#ixzz2ZDzGZMIL
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/5 oldal   Bejegyzések száma: 40 
2013.06 2013. Július 2013.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 558 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 589
  • e Hét: 10856
  • e Hónap: 21967
  • e Év: 175463
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.