Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
A pofátlanság netovábbja!
  2016-09-25 21:38:56, vasárnap
 
  És a többi? Mennyit?!

Kocsis Máté 10 millió forintot költ a kerületében a bevándorlás ellenes kampányra! Csak a kerületében!!!! Miközben a VIII. kerületben 2016-ban, az egész évben óvodákban szakmai anyagok beszerzésére 5,4 millió forint jut, a bölcsődék karbantartása 6,2 millió forintba kerül, egészségügyi szolgálat eszközvásárlásaira 9 millió forint kerül, az önkormányzat 13 millió forintot költ lakhatással kapcsolatos ellátásokra.

A pofátlanság netovábbja!


https://vastagbor.atlatszo.hu/2016/09/21/10-milliobol-kampanyol-jozsefvaros
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudta?
  2016-09-25 21:22:57, vasárnap
 
  Tudta?
Ha otthon marad, Orbánt megüti a guta.
A sok lopott pénz mind a Lőrincé lesz, de még a kisvasút is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„A Fidesz átnéz rajtunk és a saját ostoba hívein is
  2016-09-25 21:22:26, vasárnap
 
 
,,A Fidesz átnéz rajtunk és a saját ostoba hívein is"


2016-09-25 20:05:12

Munkatársainktól

A közeledő népszavazás kapcsán munkatársaink, Ungár Tamás, Tanács István és Hajba Ferenc, Pécs, Szeged, Veszprém, Győr és Szombathely környékén arra voltak kíváncsiak, mit gondolnak, hogyan fognak voksolni az emberek.

GABRIELLA A Pécs utcáin leszólított helybéliek közül feltűnően sokan nem akarnak voksolni. - Sosem foglalkoztam politikával - szabadkozik az adminisztratív munkakörben dolgozó, 48 éves Gabriella, aki elváltként két egyetemista fiút nevel. - Választáskor sem szavazok, és most sem megyek. A fiaim se. Amennyire tőlük tudom, az egyetemistákat nem érdekli a népszavazás. Azért tartok a migránsoktól. Főleg, hogy a gyerekeim már gyakran utaznak, a nagyobbik fiam Angliában volt hosszabb ideig, és még készül is oda. A terroristák miatt féltem őt, amikor repül. Nem szeretném, hogy Magyarország túl sok menekültet befogadjon.

KRISZTIÁN A hegesztőnek tanuló Krisztián 20 esztendős, így először szavazhat, még nem tudja, él-e a lehetőséggel, azt mondja, a haverokkal nem szoktak politizálni, de a menekültek azért szóba kerülnek, s számukra nem szimpatikusak. - Ha idejönnek, az lesz, mint Németországban, ­ölnek, erőszakolnak - jósolja -, ezért, ha elmegyek, nemmel szavazok. De aligha megyek.

Krisztiántól később megtudom, hogy nagynénje Németországban műkörmös, de az asszony sosem panaszkodott a migránsokra.

GIDA TIBOR - Nem megyünk szavazni - jelenti ki határozottan a 73 esztendős, egykor a kivitelezőiparban dolgozó férfi - Nem veszünk részt ebben a komédiában. Az egész csak azt szolgálja, hogy a Fidesz mozgósítsa az átvert embereket, és erősítse a hatalmát. Elismerem: a Fidesz csinált jót is, de többet ártott az országnak, mint használt. Dühít az arroganciájuk, hogy lekezelik, kiröhögik azokat, akik bírálják őket. Korruptak, és amikor valaki rákérdez a lopásaikra, nem felelnek vagy másról beszélnek. Átnéznek rajtunk és a saját ostoba híveiken is.

Mindamellett Gida Tibor - akinek egyetlen lánya Angliában él, és angol férjével kaszinóban dolgozik - nem akar menekülteket Magyarországon. Kifejezetten a Fidesz iránti ellenszenve miatt marad távol.

TAMÁS Pécstől a horvát határ felé a kérdezettek egyre nagyobb százaléka mondja azt: elmegy és nemmel szavaz. A Siklóson élő Tamás ekképp fogalmaz: - Minket befolyásol, hogy közelben van a határ, és tavaly ilyenkor naponta láttuk, hogy negyven-ötven busszal vitték a menekülteket innen Ausztriába - mondja az egyik útépítő cégnél dolgozó, 38 éves férfi. - Az a nagy mozgás nyugtalanított bennünket. Azt mondják, hogy hatszázezren jönnének az első lépcsőben.


Megjegyzem, hogy egyelőre csak arról lenne szó: 1294 kérelmezőről kellene eldönteni, jogosult-e a menekültstátusra. Tamás a fejét rázza: - Hatszázezer jönne azonnal. Mondták. S később akármennyi. A falvakban sok az elhagyott ház, nyilván odaköltöztetnék őket. Nem akarjuk.

Fotó: Koncz György / Népszabadság

ÉRTELMISÉGI - Én elmegyek, és nemmel szavazok - mondja egy értelmiségi az egyik Szegedhez közeli faluban. Ezen a tanyás településen nem járt annyi menekülő, mint Röszkén vagy Ásotthalmon, a többség vélhetően mégis elmegy, és a nemet ikszeli be. Az itteni embereknek elég a maguk gondja, nem akarják, hogy felforduljon körülöttük a világ. A legtöbben azzal is tisztában vannak, hogy akár érvényes lesz a szavazás, akár nem, akár igennel szavaznak, akár nem, az Európai Unió azt kényszerít rá Magyarországra, amit akar.

MOLNÁR RÓBERT A magyar-román-szerb hármas határ mellett lévő Kübekháza polgármestere, az egykori kisgazda politikus, Molnár Róbert nem megy el szavazni. Szerinte ez a referendum nem is valódi népszavazás. Ha ugyanis valóban kíváncsiak lennének a nép véleményére, akkor egyszerűen csak megkérdezték volna, és nem csináltak volna előtte több milliárdba kerülő, agymosó, egy irányba befolyásoló kampányt. Nincs más céljuk, mint a hatalomkoncentráció, a kormány gyűlöletkeltő politikájának visszaigazolása - ehhez hívő keresztény embernek nem lehet semmi köze.

KŐMŰVESSEGÉD - Nemmel szavazok - mondja egy ötvenes éveiben járó kőművessegéd, aki szerint a rendszerváltás óta egyre rosszabb a helyzete. Huszonhat év alatt tíz év szolgálati időt sem gyűjtött össze, mert muszáj volt feketén dolgoznia. - Én már öreg vagyok Németországba elmenni, és nem is akarok - mondja. - Igaza van a kormánynak: ha tömegével idetelepítik és munkára fogják a migránsokat, akkor elveszik a munkámat. Ha csak idejönnek, és segélyből tartjuk el őket, azt is a hozzám hasonlók befizetéseiből adják oda nekik. Azt akarom, hogy velem is törődjön végre valaki!

DIÓSSY LÁSZLÓ, Veszprém korábbi polgármestere, címzetes egyetemi tanár - Otthon maradok, és környezetemet is arra biztatom, ne asszisztáljanak a gyűlöletkeltéshez, ne legalizálják ezt a népszavazást. Távollétemmel tüntetek az ordas eszmék ellen. Minden magyar állampolgárnak kitüntetett felelőssége van abban, hogy a populizmus, a demagógai ne nyerjen nagyobb teret. Sokat járok az országban, azt érzékelem, az embereknek kezd elegük lenni mindabból, ami itt történik. Meglepetésként ért az utóbbi napokban, hogy jobboldali értékeket valló ismerőseim közül is sokan mondták: inkább otthon maradnak, mint hogy részesei legyenek ennek az értelmetlen népszavazásnak. Azt persze tudom, hogy a kormánypárti média agymosása nem hatástalan, tömegesen vannak Fidesz-hívők, akik mindent megszavaznának Orbán Viktornak. Szabad gondolkodású emberként, a liberális demokrácia híveként döbbenten látom: az az ember, aki egy ideig annak a pártnak a vezetője volt, amelyet én is képviseltem, most nyilvánvalóan a népszavazás érvényességét akarja elősegíteni. Fodor Gábor magatartását szégyellem...

LÁSZLÓ 38 éves győri műszaki mérnök: - Nem szavazok azokra, akik tavaly hordaként vonultak az M1-esen és betegségeket hurcolhattak volna be az országba. Nem szavazok azokra sem, akik csak azért utálják őket, hogy Orbán győzzön, mert a vezérnek mindig győznie kell. Nem szavazok a lassú felfogású szocialistákra, nem szavazok a most mézes-mázaskodó Jobbikra, nem szavazok a szélkakas LMP-re. Ha szavaznék, nemmel szavaznék, mert féltem a lányom, féltem az egészségem, de nem szavazok, mert ha szavazok, akkor valamelyik magyar pártra akaratlanul ráteszem a voksomat. De akkor is, ha nem szavazok. Úgyhogy, nem tehetek mást, csak kikérem magamnak. Ennyi.

JÁNOS Nyugdíjas vasutas Szombathelyről: - Nem kellenek ide migránsok. Dolgozni nem akarnak, nem is értenek semmihez. Meg aztán micsoda felelőtlenség gyerekekkel nekivágni a világnak. Nem is akarnak ezek nálunk maradni, odébbállnak az első adandó alkalommal. Addig miből élnek? Segélyekből? Az én nyugdíjamból ne éljenek. Lopnak, betörnek? Hozzám ne törjenek be, egy élet munkájával gürcöltem össze mindent. Lakást a gyerekeknek, akiket taníttattam, most meg az unokámnak gyűjtögetek, nem azoknak, akik jobban akarnak élni. Én talán nem akarok? Mégse veszem a nyakamba a világot, nem követelődzöm, nem sajnáltatom magam. Nemmel szavazok. Nem vagyok fideszes, utálom, hogy pökhen­diek, de ebben igazuk van.


http://nol.hu/belfold/a-fidesz-atnez-rajtunk-es-a-sajat-ostoba-hivein-is-1633321
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ESETLEg GÉMESI?
  2016-09-25 21:15:05, vasárnap
 
  2016. szeptember 22., csütörtök

ESETLEG GÉMESI?


Abban van minden reményem, hogy a legelfogultabb jobboldaliak is érzik, hogy ami itt folyik, az már csak a hülyeség kategóriájába sorolható.
A legutóbbi kommunikációs irányelvek alapján a Fidesz most az önkormányzati lakások bérlőit riogatja, mondván, ha jönnek a migráncsok, akkor az önkormányzati lakások bérlői mehetnek sátorba, míg a migráncsoknak a polgármester köteles lesz libacombot nyomni a kezébe, és beköltöztetni őket Józsi kecójába, ahova aztán a postás minden hónapban kézbesítheti számukra a kvótapénzt, melynek összege a mindenkori átlagnyugdíj tízszerese lesz.
A legjobb vicc,hogy ez nem vicc, hiszen a kormányszóvivő nem zárta ki ennek lehetőségét, merthogy lassan már kétmilliárd migránsra számíthatunk.
Persze félnünk nem kell, hiszen Viktor drótkerítése megvéd minket, jöjjenek bárhonnan, bármely irányból, magyarember a kerítéssel kerített kerítés mögött tökéletes biztonságban végezheti közmunkáját a jól megérdemelt éhbérért.
Ellenben a munkavállalási és tartózkodási engedéllyel, pénzért betelepülő afrikai embertársunk nem migráns, hanem atomfizikus, aki tőlünk kapja útlevelét és legitimitását szerte Európában.
Ha azt mondom, hogy ez az ország Abszurdisztán, akkor abban semmi túlzás sincs.


Gödöllőn a fideszes országgyűlési képviselő vádolta meg a polgármestert azzal, hogy migránsok tízezreit akarja betelepíteni a városba, pedig a polgármester, Gémesi György nem kimondottan a Téli Palota elől jött T-34-es harckocsin utazva, nem egy elvetemült komcsi.
Ha őt be kellene valahova sorolni (nem kell...), akkor őt a konzervatív polgári demokratákhoz sorolnám.
Huszonéve polgármestere városának, a települési önkormányzatok szövetségének elnöke, nem keveredett soha korrupciós ügybe, nem hőbörög, nem handabandázik.
Sikeres, pedig sokan próbálták már meg ellehetetleníteni.
Higgadt, nyugodt ember, harcedzett, tapasztalt, európai figura.
Sportolói múltja is sikeres, nem kell neki Gerevich Aladár zokniját gyűjteni ahhoz, hogy választott sportágában neve legyen
Kardvívó olimpikon, mégha a Los Angelesi olimpiára politikai okokból nem is juthatott ki.
Mindenesetre nem úgy, nem a kardja miatt hasonlít Gerevichre, mint egyesek Puskásra, a pocakos őrnagyra.
A kultúrához is vonzódik, színházi előadáson Cyrano szerepét játszotta, remélhetőleg a szerepet magáénak érezve:
"Mert magamat kigúnyolom, ha kell,
De hogy más mondja, azt nem tűröm el!"
Nem egy forradalmár alkat, nem várhatjuk tőle, hogy felállíttatja a guillotine-t a Parlament előtt, de azt igen, hogy minden törvényszegést kivizsgáltatna és az igazságszolgáltatást nem akadályozná, nem ülne egyik zsebében a Legfőbb Ügyész, és a másikban sem a bíróságokat irányító hivatal vezetője.


Itt szerencsétlenkedünk, többedik éve, mert nem találunk tisztességes embert a feladatra, hogy az országot - a megfelelő fékek és ellensúlyok mellett - vezesse.
És akkor itt van az orrunk előtt egy ember, aki ezerszer bizonyított, aki évtizedek alatt sem sározta be magát, akiben az általa irányított közösség bízott és bízik ma is - mi meg várjuk a csodagyereket, aki szűziesen kipattan majd valamelyik politikus fejéből, aki még semmit sem lopott ezidáig.
Ami azt illeti, ez nem egy nagy kunszt attól, akinek nem volt módja sem lopni, soha nem kísértette meg senki, nem szeretett bele a hatalomba, mert egy fikarcnyi sem volt neki soha.
De ha valaki évtizedeken át őrizgette közössége pénzesládikójának kulcsát, és mégsem nyúlt bele soha, jóllehet alkalma és lehetősége is lett volna rá - na, az már valami.
Attól se kell tartani, hogy teleépítteti az országot vívótermekkel, őt nem kezelik sem Gödöllőn, sem Grazban...


Bevallom, ha nem nézem meg ma Kálmán Olga műsorában, nem spekulálom végig ezt a személyével kapcsolatos dolgot.
De ha józanul végiggondoljuk a helyzetet, talán ő lenne a tökéletes jelölt egy választási párt élére, mert neki hinnének, jobbról - balról egyaránt.
Tőle nem rettegne az átlag-jobboldali, hogy bevezeti a csajkarendszert, a kolhozt és a nők kollektív megművelését, attól sem, hogy teletelepítené az országot szírrel, afgánnal, attól sem, hogy az önkormányzatokban tisztességesen, közösségükért dolgozó polgármestereket és köztisztviselőket kiseprűzné az országból.
A baloldaliaknak sem kellene félniük attól, hogy semmi sem változik, hogy Gémesi képében Orbán és Kövér viszi az üzletet, hogy ez az új jobboldal elpusztítja a baloldalt, és a szélsőség jut hatalomra.
De attól sem, hogy minden változatlan marad, hogy Mutyiország továbbra is virágozni fog.
Kérdés persze, hogy elvállalná-e, és ha igen, szövetségesei hagyják-e dolgozni a saját ritmusa és elvei szerint.
Jobb lenne az ország, ha ő vezetné - talán.

Egy kísérletet megérne...


http://www.pupublogja.hu/2016/09/esetleg-gemesi.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fordul a Jobbik…
  2016-09-25 20:51:53, vasárnap
 
  Fordul a Jobbik...


Közzétéve 2016-09-25

A legfőbb ügyészhez fordul a Jobbik


A Jobbik a legfőbb ügyészhez fordul, azt tudakolva, miért nem jutottak el a vádemelésig azok a mintegy ötvenmilliárd forint összértékű ügyek, amelyekben egy kormányszerv, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) tett feljelentést.

Staudt Gábor, az ellenzéki párt frakcióvezető-helyettese vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón elmondta, közérdekű adatként kérte ki azokat az ügyeket a Kehitől, amelyekben feljelentést tettek 2010 után, de azokat elutasították. Indoklásként azt mondta, a Jobbik is több ügyben tett feljelentést hűtlen kezelés, sikkasztás gyanújával közpénzzel gazdálkodó intézmények ellen, a nyomozó hatóságok azonban legtöbbször elutasították azt; kíváncsi volt, hogy egy kormányzati szerv feljelentéseivel is így tesznek-e.
Ismertetése szerint az adatok alapján az a 66 ügy, amelyben 2011 augusztusa és 2013 januárja között tettek feljelentést, csaknem ötvenmilliárd forint összértékű; 31 esetben hűtlen kezelés miatt állapított meg visszásságot a Kehi. Az ügyek érintik a 2010 előtti kormányokat is - jegyezte meg.
Staudt Gábor azt firtatta, ki nem ért ahhoz, amit csinál: a Kehi tesz indokolatlanul feljelentéseket, vagy a nyomozó hatóságok kezelik “elképesztően nagyvonalúan" ezeket a feljelentéseket.
Jelezte azt is, hogy az ügyben a legfőbb ügyész mellett megkeresi a Kehit felügyelő Miniszterelnökséget is. Azon véleményének is hangot adott: lehet, hogy a törvényi környezet nem megfelelő, ezért szükséges a hűtlen kezelés, sikkasztás törvényi átgondolása, esetleg egy korrupcióellenes ügyészség felállítása is.
Arra a kérdésre, hogy a miniszterelnök egy esetleges alaptörvény-módosításról beszélt a kvótareferendum után, Staudt Gábor közölte, a Jobbik még tavasszal előterjesztette a népszavazási kérdés alaptörvénybe emelését, így fölösleges lett volna a népszavazás. Amit most lehet látni, az Orbán Viktor és a Fidesz belpolitikai célját, a 2018-as vagy egy előre hozott választás megnyerését készíti elő - hangsúlyozta, megjegyezve, ha a kormánypártot valóban a probléma megoldása érdekelné, elfogadta volna a Jobbik javaslatát, és már benne lenne ez a passzus az alaptörvényben.
A jobbikos politikus a részletek ismerete nélkül nem kívánt nyilatkozni a szombat esti nagykörúti robbanásról. Majd egy másik kérdésre közölte, nem maradhat következmények nélkül az ellenzéki politikusok, köztük Vona Gábor Jobbik-elnök megfigyelése.
(hirado)
Bal-Rad komm: Ritka egy eset, amikor a Bal-Rad egyetért a Jobbikkal. Ez a korrupciós firtatásuk egy ilyen alkalom, még ha reménytelennek is tűnik. Úgyhogy lehet forgolódni Polthoz!-szédületig.
A döbrögista horda esetleges tákolmánymódosításával kapcsolatban emlékeztetnénk, hogy a Jobbik olyan módosításhoz adta volna nevét és szavazatát, ami ÁLTALÁNOS SZERVEZETT BETELEPÍTÉS TILALMÁRÓL rendelkezne, mindenféle qrmányzati kibúvási lehetőség nélkül!
NA ILYEN SZELLEMISÉGŰ TÁKOLMÁNYMÓDOSÍTÁST VISZONT A HORDA NAGYON NEM AKAR!

http://www.balrad.com/2016/09/25/fordul-a-jobbik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mekkmester családi Zrt-je bejelentett!
  2016-09-25 13:19:10, vasárnap
 
  Ki az a marha akii egy szavukat is elhiszi ezeknek a tolvajoknak. A GDP-hez lassan semmi közünk, mert az előállított össztermék nagy részét külföldi tulajdonban lévő vállalatok termelik, a profitot kiviszik. A munkabért alacsonyan tartják. Sok féreg az hiszi még mindig, hogy a magyarok hasra esnek a GDP emlegetése kapcsán. Azóta már mi is megtanultuk, hogy ez a mutató csak akkor adekvát az életszínvonal növekedésével, ha magyar tulajdonú cégek állítják elő.





Mekkmester családi Zrt-je bejelentett!

Közzétéve 2016-09-25

A térségben a leggazdagabb a magyar lakosság



A magyar családok olyan jól tudnak takarékoskodni, hogy a GDP-arányos vagyonuk alapján lekörözzük a visegrádi országokat - derül ki egy jegybanki elemzésből. Ilyen körülmények között felmerül: vajon miért nem általános a jókedv?


Az Unió országaiban viszonylag erős kapcsolat figyelhető meg az egy főre jutó GDP és a háztartások nettó vagyona között - olvasható a Magyar Nemzeti Bank (MNB) inflációs jelentésében, amelyben az egyik kiemelt vizsgálati téma a hazai lakossági gyarapodás volt.

gra

Majd megállapítják, hogy a gazdagabb országok polgárai magasabb jövedelmükből nagyobb arányban tudnak megtakarítani. A nemzetközi összehasonlításból azonban kiderült, hogy nálunk már más a helyzet.

A visegrádi országok közül ugyanis a legmagasabb a magyarországi háztartások GDP-arányos pénzügyi vagyona, ami ráadásul a fejlettségi szinthez képest is meghaladja a régióban tapasztaltat. Például a szlovákoknál a vásárlóerő paritáson mért egy főre jutó GDP magasabb, de a lakosság GDP arányos vagyona jóval kisebb.

Szárnyra kaptak a magáncégek?

Ehhez a remek eredményhez hozzájárult, hogy 2010. óta mintegy 16 000 milliárd forinttal emelkedett a magyar háztartások nettó pénzügyi vagyona, ami 2016 első félévének végére így elérte a GDP közel 100 százalékát. Ez azt jelenti, hogy minden egyes magyar család pozíciója öt év alatt körülbelül négymillió forinttal javult. Persze átlagosan.

A visegrádi országokhoz képest itt a legmagasabb a lakossági állampapírok GDP-arányos állománya. Nemzetközi összevetésben feltűnő eltérés még, hogy a magyar háztartások bankbetét-megtakarítása alacsonynak számít. Minkét jelenség jól tükrözi az erőteljes állami beavatkozást.

Az adatok és arányok alapján tulajdonképpen általánosnak kellene lennie a jókedvnek, de ez valahogy mégsincs így. Ennek oka lehet, hogy - mint az Allianz globális vagyonosodási jelentéséből kiderül - Magyarországon egyértelműen látszik a középosztály lecsúszása. (Szemben például a térségi folyamatokkal.) Vagyis: a jelentős gazdagodást alighanem csak meglehetősen szűk réteg élvezheti. Érdemes persze a vagyongyarapodás mögötti folyamatokra is figyelni. Ezt lehet érzékelni az alábbi ábrán is.

megt

A jelentős javuláshoz hozzájárult a hitelek 4500 milliárd forintos leépítése, és a több mint 6700 milliárdos új pénzügyi megtakarítás. És alighanem itt jön az újabb csavar: a háztartások vagyonát 6500 milliárd forinttal növelte az átértékelés. Elsősorban a tulajdonosi részesedések értéke emelkedett, ahogy az MNB fogalmaz: a ,,fellendülő magyar gazdasági növekedés nyomán". Részletezik is, hogy ,,a lakosság tulajdonában lévő hazai kisvállalatok megtermelt, de ki nem fizetett eredménye a vállalat saját tőkéjének, és így a tulajdonos háztartások pénzügyi vagyonának emelkedésében tükröződött".

Valóban nagyon sok Magyarországon (még egy kuriózum) a kisebb magáncég, de ezek nagy része kényszervállalkozás. Nehéz elképzelni, hogy tömegesen beindult volna neki a biznisz. Arról viszont lehet fogalmunk, hogy mely körben tapasztalható valóban jelentős gyarapodás.
(azenpenzem)

Bal-Rad komm: A honi vagyonosodási folyamatokról érdemes felidézni, amit a Napi.hu 100 leggazdagabbról készített 15. felmérését. Eszerint az Új Nemmzetthy Elyth (és a nem ebbe a körbe sorolt régi vagy nem nemmzetthy) vagyona mintegy 7 százalékkal nőtt tavaly (és akkor gondoljunk arra, itt mennyi is a gazdaság növekedése). Sok olyan udvaronc is felbukkant már ezen a listán, akinek vagyonát gyaníthatóan a hazai mutyiviszonyok hizlalják. Ők pedig a többi, tisztább piaci szituációban versenyképesebb szereplő elől szívhatják el a levegőt. Hosszabb távon pedig ebből a jelenleginél sokkal nagyobb gondok is adódhatnak-írja az a felmérés.

-De a lényeg a lényeg! Mekkmester családi Zrt-je tudomásunkra hozta, (egyúttal a hírről értesülőket is) hogy “... minden egyes magyar család pozíciója öt év alatt körülbelül négymillió forinttal javult..."

Tavalyi hasonló tartalmú bejelentés HÁROM MILLIÓ FORINTNYI BANKBETÉT LÉTEZÉSÉRŐL számolt be, MINDEN EGYES MAGYAR esetében. Egy négytagú családot alapul véve, ezek szerint az összegszerűség negyedmillió forinttal nőtt /magyar! Amit már értékpapírokban zsákol inkább a nép, nem pedig készpénzben.

Ez lehet az oka az éhezésnek, fagyoskodásnak, göthösködésnek! Értékpapírral nem lehet fizetni a boltokban, meg a patikákban! De ezt mi nyereségvágyó magyarok nem látjuk be.

Viszont vannak, akik Mekkmester családi Zrt-jének bejelentése miatt fölforgatják a hajlékjaikat. Akik tudván tudják, hogy nekik nincs értékpapírjuk. Akkor viszont kp-nek kell lennie valahol. És gyanakodva lesik egymást férjek és feleségek! Biztosan a másik rejtette el a pénzt!

http://www.balrad.com/2016/09/25/mekkmester-csaladi-zrt-je-bejelentett/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Három ügyesen elrejtett cél, melyek a kvótanépszavazás hátte
  2016-09-25 13:16:45, vasárnap
 
  Lehetséges célok!-és egy maradék lehetőség!

Közzétéve 2016-09-25

Három ügyesen elrejtett cél, melyek a kvótanépszavazás hátterében állnak

A kötelezőnek nevezett betelepítési kvóta ellen tartandó népszavazás tulajdonképpen a nem a menekültek befogadásáról vagy kiebrudalásáról dönt, hanem olyan kormányzati szándékok megvalósításáról, melyekről elvétve ejtenek szót a voksolás ötletgazdái. Az ugyanis kész tény, hogy amennyiben a kormány nem szeretne befogadni ezerkétszáz menekültet, azt saját hatáskörben megtehetné, nem kellene milliárdokat áldozni a kampányra, hisztériát kelteni a lakosságban, és embercsoportokat kriminalizálni. A valódi célokról szól a Szegedi Kattintós következő összeállítása.

Képtalálat a következőre: ,,Tudta-mém"


1. Látványosan elfogyott a levegő a Fidesz körül, lassan hetedik éve kormányoznak, és semmilyen látványos (értsd kézzel fogható) eredményt nem tudtak felmutatni. A rendszerben már nem igazán található olyan lehetőség, mint a 2014-es választások előtti rezsicsökkentés, a korrupciós ügyek és azok eltussolása egyre több kormánypárti szavazót bizonytalanítanak el, és egyre több állampolgárnak támad az az érzése, hogy az egész rendszert egyetlen ember érdekeire fűzik fel.

Orbán Viktor pávatánca kiüresedett, nincsenek már hiteles mondatai, ráadásul a megoldatlan problémák (lásd, oktatás, egészségügy, szegénység, kivándorlás, gazdasági stagnálás) ügyében nem szólal meg. Úgy viselkedik, mint egy keleti birodalom szakrális vezetője, aki nem piszkítja össze a kezét hétköznapi ügyekkel. Ezért kellett egy olyan ügy, amely elvont, nehezen megközelíthető, és rendkívül összetett.

A migránskérdés éppen ilyen, hiszen a polgárok többségét saját egzisztenciájának a fenntartása foglalja le, nem ér rá azzal foglalkozni, hogy megalapozottak-e a kormány állításai a menekültkérdésről, hogy morális dilemmák boncolgatásával töltse a hétköznapjait, amikor egyre keményebben meg kell dolgozni azért, hogy legalább a jelenlegi életszínvonalukat fenntartsák az emberek. Ilyen közegben hatásos lehetnek az olyan jelszavak, hogy az idegenek el akarják venni a munkánkat, meg akarják erőszakolni az asszonyainkat, gyerekeinket, fel akarják robbantani a kerti törpénket.

A bonyolult döntéshozatali mechanizmusokról ismert Európai Unió állásfoglalásai alig jutnak el a magyar választópolgárokhoz, úgyhogy még azzal is bőven lehet érvelni, hogy az uniós vezetők önmegsemmisítő üzemmódba kapcsoltak. Orbán Viktor, mint előre látó vezér, mint magyar vátesz lép elő a káoszból, és mutatja az utat a saját népének, és reményei szerint előbb a V4-eknek, majd a teljes EU-nak. Nem számít, hogy logikailag követhetetlenek az állításai, hogy nem áll elő valódi megoldásokkal, ő a felfokozott érzelmi hangulatban nem pusztán saját népe, de az egész európai civilizáció vezéreként tud tündökölni.

A kvótanépszavazás valódi célja az tehát, hogy Orbán Viktor nimbuszát megmentse, a hazai korrupciós ügyek sarából kirántsa, és a problémák fölé emelve olyan vezetőként mutassa be, aki évszázadokra előre meghatározhatja a sorsunkat. A nyugatiak azért nem értik Orbán pávatáncát, mert azt hitték, ennek a politikai kultúrának már csupán a közép-ázsiai diktatúrákban van hagyománya, ám rá kellett döbbenniük, hogy az Európai Unión belül ez egy létező, sőt hatásos módszer arra, hogy politikai vezetők a demokratikus intézményrendszerek látszólagos működése ellenére is évtizedekre beágyazzák magukat a hatalomba.

2. Van azonban ennél is kézzelfoghatóbb oka annak, hogy a kormány kommunikációs stratégái körülbelül egy évvel ezelőtt elkezdték felépíteni azt a kampányt, amelynek gyümölcsét reményeik szerint egy hét múlva leszakíthatják. Ha ugyanis egy érvényes népszavazással megtámogatják a magyar polgárok a magyar kormány migrációs politikáját, akkor nem csupán a Brüsszel ellen folytatott szabadságharchoz szolgáltatnak muníciót, de a hazai ellenzék további amortizálásához is kiváló eszköz.

A Jobbik kezéből kicsavarja a leghatékonyabb ütőkártyáját, a liberálisokat megosztja azzal, hogy a bojkott és nem bojkott közül kell választaniuk, a baloldaliak pedig kénytelenek elviselni, hogy törzsszavazóik egy része a távolmaradás helyett elmegy szavazni, és voksával erősíti a kormány pozícióit. A Fidesz ravasz csapdába terelte az ellenzéket, melyben nincs jó döntés, csak rossz és rosszabb.

Gyurcsány Ferenc ismerte fel legelőször ezt a kényszerhelyzetet, és igyekezett a lehető legkisebb veszteséggel kivezetni pártját ebből a helyzetből.

A bojkott nem jó megoldás, de ha a kormány nem enged más lehetőséget, a kormány mielőbbi leváltásában érdekelt pártoknak nincs más lehetőségük, mint az otthonmaradásra ösztönöznie a híveiket.

Miután az ellenzéket vitákra, bizonytalankodásokra (olykor szerencsétlenkedésre) kényszerítették, már nem elképzelhetetlen az a forgatókönyv, hogy ellenzéki szavazatokkal lesz meg az érvényességhez szükséges 50 százalék október 2-án. A mostani kampány egyik rejtett célja tehát az, hogy véletlenül sem közeledjenek egymáshoz az ellenzéki erők, a kormány nagyobb támogatottságot mutasson ki a saját oldalán a valósnál, vagyis feledtesse azokat a kudarcokat, melyek az időközi választásokon érték.

Ha ezt sikerül megvalósítaniuk, akkor akár bekövetkezhet az, amit ellenzékiek (legutoljára Gyurcsány) vizionálnak, hogy a nemek elsöprő győzelmét kihasználva akár egy előrehozott választást is bevállalna a kormány, hiszen a lendület még hónapokig viheti a kormánypártot előre.

3. És szorosan ide kapcsolódik az az egyre nyíltabban hangoztatott terv is, mely szerint a referendum eredményessége esetén egy újabb alkotmánymódosítás jöhet hazánkban. Ezt a lehetőséget Lázár János miniszterelnökséget vezető miniszter már nyíltan el is ismerte, csak az alaptörvény módosításának tartalmáról nem mondott részleteket. Már korábban rágörcsölt a kormánypárt arra, hogy bizonyos kiélezett helyzetekben lényegében teljhatalmat biztosítanának Orbán Viktornak.

Ezt a módosítást ugyan kompromisszumokkal átvitték a Parlamenten, ám most egy olyan hangulatot idézhetnek elő az országban, hogy egyetlen ellenzéki párt sem mer majd nyíltan szabotálni egy biztonságpolitikai jellegű törvénymódosítást.
Lényegében a szavazók nyomásának teszik ki az ellenzéki pártokat, és igyekeznek majd rávenni őket arra, hogy rendkívüli jogosítványokat biztosítsanak a kormány számára válsághelyzetek idejére. Ezzel egyébként önmagában eddig sem volt baja az ellenzéknek, csak azt a sarkalatos kérdést feszegették, hogy mi minősül rendkívüli helyzetnek.

Nem véletlen a bizalmatlanság, hiszen a közép-ázsiai ,,demokráciákban" például eléggé önkényesen határozzák meg a kormányok az ilyen szituációk indokoltságát, és fel is használják az ilyen rendkívüli jogosítványokat arra, hogy vegzálják az ellenzéket, így a terrorveszéllyel való fenyegetőzés lényegében a kormányok leghatékonyabb eszközei saját politikai ellenfeleik ledarálására.

Ha a népszavazás eredményes lesz, és győznek a nemek, lényegében borítékolhatjuk, hogy a kétharmados többségétől megfosztott kormány mégis végigviszi az alaptörvény módosítását, amely tovább nehezíti az Orbán-adminisztráció leváltását 2018-ban.
Mert, ahogy egy dakota közmondás tartja: ,,A sápadtarcúak azt hiszik, hogy ha betonba öntetik magukat, akkor örökké uralkodni fognak, pedig így nem tudnak elfutni a felbőszült tömeg haragja elől."
(szeka)

Bal-Rad komm: “...A Fidesz ravasz csapdába terelte az ellenzéket..."-és ez már látszik is a Jobbikban. “...A bojkott nem jó megoldás, de ha a kormány nem enged más lehetőséget..."

-Nos a Bal-Rad pontosan ARRA A MEGMARADT, EGYETLEN MÁS LEHETŐSÉGRE HÍVJA FEL A FIGYELMET! A SZAVAZÓCÉDULÁK “ELLOPÁSÁBAN" REJLŐ “LEHETŐSÉGRE"! Ami üzenet lehetne qrmánynak és teszetosza álellenzékének!

VELÜNK MÁR TÖBBÉ NEM ÉLHETTEK VISSZA! RÁNK HIVATKOZVA CSALNI SEM TUDTOK!

EGYMILLIÓNYI LE NEM ADOTT-DE A KOSSUTH TÉRRE KIBORÍTOTT SZAVAZÓCÉDULÁJUK LÁTTÁN UGYANCSAK LEGÖRBÜLNE A SZÁJUK SZÉLE!

EZEK ELMENTEK A REFERENDUMRA! EZEK EGYIKÜNKRE SEM HALLGATNAK! ÁTLÁTNAK RAJTUNK!

Egymilliónyi “ellopott" szavazócédula azt jelentené, hogy a haragos nép kezdi összehordani a cementet meg a sódert a betonhoz.

JELENTHETNÉ!


http://www.balrad.com/2016/09/25/lehetseges-celok-es-egy-maradek-lehetoseg/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az a helyzet, hogy volt nálunk egy kis robbanás…
  2016-09-25 13:03:38, vasárnap
 
 


- Halló, az Iszlám Állam képviselőjével beszélek?
- Tessék, mivel szolgálhatok?
- Nézze, én egy meg nem nevezett ország titkosszolgálatától hívom.
- Igen, látom a számkijelzést. Szabad a nevét?
- Hát... szólítson, mondjuk, Szilveszter úrnak.
- Rendben, akkor én Abu Ramadan vagyok.
- Az a helyzet, hogy volt nálunk egy kis robbanás...
- Volt?
- Fogalmazzunk úgy, hogy lett. Két sérült, szögek, ilyesmi.
- És? Szakmai továbbképzést szeretnének? Van egy remek tanfolyamunk...
- Nem, nem, félreért. Azt szeretnénk, ha magukra vállalnák.
- Egy ilyen amatőr munkát?! Mi lenne a renoménkkal? A szakmai hitelünkkel? Mi is a piacról élünk!
- Persze, nem lennénk hálátlanok.
- Persze. Dollár, euró?
- Jobb. Mit szólnának néhány szép letelepedési kötvényhez?

http://kisbiceboca.tumblr.com/post/150904013066/konok
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A nyugdíjasok klubja kirándulásra indul.
  2016-09-25 13:01:18, vasárnap
 
  A nyugdíjasok klubja kirándulásra indul.
Beülnek egy buszba, elindulnak. Kis idő múlva egy hölgy előrejön a sofőrhöz, és panaszkodik:
- Kérem, engem valaki molesztál!
A sofőr megnyugtatja, helyére küldi. Hamarosan jön a következő nénike:
- Valaki molesztál!
A sofőr őt is visszaküldi a helyére. Amikor azonban a harmadik nénike is jön panaszkodni, megáll az út szélén, és hátramegy az ülések közé. Látja, hogy egy bácsi négykézláb mászkál az ülések között. Megkérdezi:
- Bácsi, hát maga meg mit csinál?
- Elveszett a parókám, azt keresem. Már háromszor majdnem megtaláltam, de ahogy elkaptam, mindig elszaladt....
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Nemzethy Kupleráj
  2016-09-25 12:51:12, vasárnap
 
  2016.sze.20.


Írta: Csaba Lőrincz

Nemzethy Kupleráj

palacsik2.jpgBár jelen írásunk témája a kormánypárti politikusaink nőtagjainak "váratlan" szerencséjére fókuszál, nem ők a szóban forgó prostituáltak. A szomorú tény az, hogy a nép kategorikusan került sarokra. De vajon mennyire kóstálható az körülmény, hogy üzletet csináltak a seggünkből?

Először is meglehetős súllyal nehezedik ítéletünkre a körülmény, hogy fideszes politikusaink sorra cserélik élettársaikat jobb szó híján új karosszériára. A hullámot kétségtelenül Andy Vajna indította el, Dobó Katával felsült kapcsolatát követően Palácsik Tímea már fel is vette a Vajna nevet. Különös előnye származhat ebből, hiszen az addig ismeretlen nő mára üzletasszonnyá nőtt ki magát a nemzethy Aranhörcsög közpénztől pattanásig feszülő tárcájának köszönhetően.

Meglehet, a filmipar megújításáért felelős kormánybiztos esetében is feltehetné e kérdést. Vajna Tímea ugyanis csak múlt év májusában alapította társaival a modellközvetítéssel és castingolással foglalkozó cégét, s a Pappa pia már a második, a filmalap által milliárdos nagyságrenddel támogatott film, amelynél a Universe Management megbízáshoz jut. (E filmben Vajna Tímea kisebb szerepet is kapott, amiért állítólag nem kap pénzt.) Az első a Budapest Noir volt, ott prostituáltszerepre keresett statisztákat a kormánybiztos nejének cége. Igaz, utóbbi feladathoz akár jó szeme is lehet: a Blikkben megszellőztetett szakmai önéletrajza szerint tíz éve még az online pornómilliárdos, Gattyán György cégének alkalmazásában népszerűsített weboldalakat.

MNO

Szép, hasznos tudást sejtető szakmai karrier, nemde? Bárhogy is, Tímea asszony csak egy, azok közül, akik olyan sikereket vallhatnak magukénak, amikhez még véletlenül sincs közük. Kétség kívül ő viszi a prímet a népünket humán-erotika menedzserként, továbbiakban madam-ként kiszipolyozók közül.

Elég csak Matolcsy György legutóbbi oldalborda-transzplantációjára gondolni.

A lényegen nem változtat, minden tényeket feltárni szándékozó szó ellenére a nép még mindig úgy szopik, ahogy azt a Nemzethy Kupleráj vezetői elvárják, és a kifizetések pont olyanok, ahogy arra számíthat bármely szajha. Aprópénz, egy kis szadizás és fenyegetés.


http://huvos.blog.hu/2016/09/20/nemzethy_kupleraj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 22 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 387 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2247
  • e Hét: 12514
  • e Hónap: 23625
  • e Év: 177121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.