Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Nem elég magyarnak lenni, orbánistának is kell látszani
  2016-09-08 21:58:10, csütörtök
 
  2016.sze.08.

Nem elég magyarnak lenni, orbánistának is kell látszani



A minap két hírecske jelent meg.

Az egyik szerint

Négy olyan terület létezik, ahol muszáj elérni, hogy a hazai tőke a nemzetközi fölé nőjön. Ezek a média, a bankok, az energia és a kiskereskedelmi hálózat. Hárommal megvagyunk, a negyedikbe beletörött a fogunk. Kénytelenek vagyunk ezért új ötleteken dolgozni. Sajnos a kereskedelmi hálózatok furfangosabbak nálunk. Még néhány év, és ezt a célt is teljesítjük.

A másik szerint a CBA lánchoz tartozó egyik nagykereskedelmi vállalkozás, a Palóc Nagykereskedelmi Kft. a csőd közelébe került.

Pedig aztán volt itt magyar tőke, meg afféle szabályozás, amelyik a gonosz multikat akarta kinyirni doszt. Aztán meg mégis ez lett belőle. De ne izguljunk,
lesz itt még nemzeti bevásárlás.

Hazai tőke - nemzetközi tőke - ízelgessük egy kicsit a kifejezéseket.

Nagyjából másfél évtizeddel ezelőtt Debreczeni József egy portrékönyvet írt Orbán Viktorról (Debreczeni József: Orbán Viktor, Osiris, 2002 ), s már ebben részletesen leírja, hogy Orbán Viktor első kormányzása idején miként próbált szembeszállni a globális tőkével, a ,,globális hatalmi erőtér" elvárásaival.

Debreczeni - ekkor még viszonylag együttérzően - idézi például, hogy akkoriban Orbán úgy vélte, hogy például

az autópálya-építés «piacát» uraló három multinacionális céget nem szabad újra beengedni az üzletbe (...), mert a multikkal szemben magyar cégeknek kell esélyt adni.

Majd úgy folytatja, nincs mese, miután a nagy külföldi cégek egymás között lekártyázzák a pályázatokat, kartellt alkotnak és kiszorítják a magyar cégeket, az államnak vállalnia kell, hogy akár közbeszerzés nélkül is a magyar cégeknek adja a munkát, vállalva a protekcionalista eljárás vádját is.

S már 2002-ben felfigyelt a szerző - ó, az ő próféta lelke - arra, hogy
a ,,gazdasági patriotizmus" felveti a klientúra-építés gyanúját.

2016-ban már jóval tapasztaltabbak vagyunk. Látjuk a ,,nemzeti tőke" felemelkedését. Mészáros Lőrinc, Garancsi István, vagy éppen az aktuális kegyesztetteket Simicska Lajost, Spéder Zoltánt - a sort hosszan folytathatjuk mind a két oldalon.

Az elmúlt hónapokban azt is tapasztalhattuk, hogy az Orbán kegyenceihez köthető cégekből - sokszor minden közgazdasági logikával szemben - kivonták azt a pénzügyi eredményt, amit csak lehetett, s a milliárdokat felvették. Biztosak lehetünk benne, hogy ezek a pénzek ma már egészen jó helyen vannak, s nem kell attól tartani, hogy ha az új oligarchák esetleg lázongani mernének, akkor igen nehéz lenne hozzájuk jutni.

Mindezt egy külföldi tulajdonú céggel nehezebb megcsinálni. Jó, nyilván azoktól is megpróbálják behajtani a sápot (lásd erről a történetet a növényolajról, ahol egymilliárdért simán elintéztek volna valamit egy amerikai cégnek). De mégiscsak egyszerűbb a dolog, ha közvetlenül kézben lehet tartani a tőkés nertársat.

garor.jpgA nagy állami - rádásul leginkább EU pénzekből finanszírozott - beruházásokat a legtöbb esetben az arra érdemes
vazallusok cégei kapják meg.

Több ez már, mint ,,gazdasági patriotizmus". Nem elég magyarnak lenni, orbánistának is kell látszani. A Közgép nem magyar? Csak éppen most rossz magyar. A Jó Magyar most a Market Zrt. vagy Mészáros gazda cégei.

A recept csak kicsit finomodott a kétezres évek eleje óta.

A legfontosabb ebben a hűbéri láncban a vezérhez való odaadás, amelyet pénzzel lehet bizonyítani. Ha elég jól bizonyitasz/perkálsz, akkor talán még az is megbocsátható, ha nem vagy fajmagyar.

És ha a területeket nézzük akkor sem ér minket különösebb meglepetés.

Ami az energia-szektort illeti, ott aztán nagy pénzek szaladgálnak. Lásd csak a MET-féle modellt. Olcsón venni, drágán eladni, állami segítséggel, majd a profitot egy magáncégbe csurgatni, nincs is ennél lélekmelegítőbb.
Bankot venni azért jó, mert az majd annak ad hitelt, pénzt, aki a mi cimboránk. Szükség esetén a Magyar Nemzeti Bank majd a közösből kisegíti - legfeljebb, ha egy unokatestvér vagy nagybácsi kell a boltba.
A média egyrészt nagyszerűen alkalmas a pénzmosásra. Hopp nyolcvan-kilencven milliárd az állami médiának, amit aztán is feltünés mellett jelentős részben ki lehet osztani az arra érdemeseknek, hűségük fejében. De jó erre a célra plakátcég vagy újság is. A állam feladja a hirdetést Rogán Antal valamelyik barátjának vagy szomszédjának a segítségével, és a laptulajdonos már nyálazhatja is a plajbászát, mennyit kell továbbutalnia. És akkor most nem is beszéltünk az ideológiai járulékos hasznokról.
Jó, a kiskereskedelem bonyolultabb, mert a hülye vásárlók éppen kezdtek hozzászokni a versenyhez és az ezzel járó kellemes dolgokhoz. De semmi izgalom, rövidesen fogunk mi még a félnyolcas híradó után afféle hirdetést nézni, hogy: Cipőt a cipőboltból.

És akkor még két hír. Idén február elején Tatabányán fejtette ki a miniszterelnök, hogy a nemzeti tőkét kell támogatni, a másik, hogy az EU által induló, hazai innovációs cégeknek szánt milliárdok fideszközeli emberek kezében ,,elpárologtak".
Eltűntek. Ellopódtak.

De legalább a Mészáros Lőrincek ki tudják fizetni a luxusjachtjaik fenntartását.

És inkább egy Mészáros üljön a taton a jaccuzziban, mint valami német vagy francia kapitalista, mi?

http://b1.blog.hu/2016/09/08/nem_eleg_magyarnak_lenni_orbanistanak_is_kell_latsza ni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Napi beszarás:
  2016-09-08 21:47:05, csütörtök
 
  Napi beszarás:

felháborítóan kevés buzernyákot szerepeltetnek a hollywoody filmekben - adta hírül a Dél-kaliforniai Egyetem (USC) Stacy Smith által jegyzett tanulmánya.
Szerintük a 2015-ös év 100 legfontosabb (?) filmjében a szerepek kevesebb, mint egy százalékát kapták a dúltseggűek. "Akár a nemet, a fajt, az etnikumot, az LMBT-embereket vagy fogyatékkal élőket vizsgáljuk, minden esetben megfigyelhető, hogy alig jelenik meg valaki, aki nem heteroszexuális, egészséges, fehér férfi" - állítja a tanulmány szerzője. A száz vizsgált filmben egyetlen "transznemű" karaktert ábrázoltak.
Jó hír viszont, hogy a mostani, és az ezt megelőző, 2007-ben közzétett tanulmány adatai között nem figyelhető meg változás a néger (12 százalék), latin (5 százalék) és ázsiai (3,9 százalék) karakterek arányában.


(BBC - MTI nyomán, szerkesztve)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb történelmi siker az elszámoltatásban
  2016-09-08 21:44:35, csütörtök
 
 

Sajnos a napnál világosabb tény, hogy ez 1 párt (ZSIDESZMSZP), csak két külön tagozata, a vörösek, és a narancsosok. Egy cél vezérli őket (lopás, hatalom, korrupció, magánérdekek), egy ideológiát képviselnek (cionizmus, liberalizmus, posztkommunizmus), a programjuk is nagyjából azonos (úgy kell csinálni mintha az országot képviselnék, holott csak az számít, hogy ők jól éljenek, gazdagodjanak, meg a közvetlen környezetük, haveri körük). És van az a mondás, amit Vona Gabi már sokszor megfogalmazott: "Holló hollónak nem vájja ki a szemét". Ha egy buzeráns ember lenne a miniszterelnök, szerintetek kormányon üldöznék a melegeket? Ha egy kemény drogos lenne a miniszterelnök, akkor kormányon üldöznék a füveseket, kokainistákat? Ha egy tolvaj-patkány-féreg lenne a miniszterelnök szerintetek kormányon üldöznék a hasonló kvalitású embereket? Azt hiszem ennyi...

Ezért nem volt, és nem is lesz semmilyen elszámoltatás, még a ZSIDESZ vagy MSZP bármelyike a kormányrúd közelében van! Fogalmazhatnánk úgyis, hogy Jobbik-kormány nélkül SOHA, SEMMILYEN elszámoltatás NEM LESZ! NE IS VÁRJA SENKI!

********

2016. 09. 8. 15:27

Újabb történelmi siker az elszámoltatásban

Jó, csak vicceltünk. Biszku Béla, Gergényi Péter és a többi szocialista felmentése - és Budaházy György üzenetértékű, brutális, 13 év fegyházas ítélete után - a Kaposvári Törvényszék katonai tanácsa felmentette a "kémkedési per" vádlottjait csütörtökön hozott elsőfokú határozatában. A DK természetesen üdvözli a bíróság döntését.

A Katonai Ügyészség Galambos Lajos nyugállományú vezérőrnagyot, a Nemzetbiztonsági Hivatal 2004 és 2007 közötti főigazgatóját kémkedéssel, Szilvásy Györgyöt, a Gyurcsány-kormány titokminiszterét felbujtóként elkövetett kémkedéssel, Laborc Sándor volt dandártábornokot, a Nemzetbiztonsági Hivatal 2007 és 2009 közötti főigazgatóját kémkedéssel kapcsolatban, hivatalos személy által elkövetett bűnpártolással, P. Lászlót, a kémbotrányban felbukkanó, orosz hátterű biztonságtechnikai cég tulajdonosát államellenes bűncselekményekkel vádolta meg.

A Kaposvári Törvényszék új eljárásban, azután hozott döntést, hogy a Fővárosi Ítélőtábla tavaly eljárási hibák miatt hatályon kívül helyezte a Debreceni Törvényszéknek az ügyben 2013-ban hozott elsőfokú ítéletét.


http://alfahir.hu/ujabb_tortenelmi_siker_az_elszamoltatasban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kétséges Merkel jövője
  2016-09-08 21:40:43, csütörtök
 
  Kétséges Merkel jövője


Nagy Gábor

2016. szeptember 8. 17:58

A kancellár egykori szövetségesei, a Keresztényszociális Unió (CSU) politikusai azt tervezik, hogy megakadályozzák Merkel újraindulását a jövőre esedékes választáson. Az indok egyszerű: a kancellár által preferált liberális bevándorláspolitika veszélyt hoz Németországra és Európára.
Fotó: AFP

Németország első számú bulvárlapja, a Bild csütörtökön arról írt, hogy több CSU-s politikus azt kéri a párt vezető politikusaitól: ígérjék meg, hogy nem fognak beállni Merkel mögé. A bajorországi párton belüli, leginkább kancellár-ellenes szárny mögött a lap szerint a fiatal Hans Reichert állhat.

Már korábban is volt példa arra, hogy bajor vezető politikusokat felbőszítette a Merkel-féle liberális bevándorláspolitika - akik kijelentették: nyilvánosan nem fogják támogatni a kancellárt. A CSU vezetője, Horst Seehofer jelenleg is kivár, hiszen a belpolitikai helyzet eléggé instabil Németországban. Mint egy korábbi elemzésben elmondták: a Keresztényszociális Unió egy esetleges, menekült által elkövetett terrorgyanús támadás után csak akkor tudna hiteles maradni, ha egyértelműen elszigeteli magát Merkeltől.

A kancellár eddig nem erősítette meg, indul-e a 2017-es választásokon. Szerdai parlamenti beszédében is - az Alternatíva Németországnak (AfD) párttól szenvedett csúfos vereség után - arról beszélt, hogy az igazság oldalán állnak, és vissza fogják nyerni az emberek bizalmát.

A Bild információi szerint Merkel még mindig nem fogadta el a CSU meghívását a párt éves, november 4-ére tervezett müncheni gyűlésére, amely mindenképp törést jelent a kancellár pártja, a Kereszténydemokrata Unió (CDU) és a Keresztényszociális Unió között. A lap hozzátette, hogy Seehofer nem akarja megismételni a 2015-ös gyűlésen elmondott gondolatait.

A német DPA hírügynökség szintén csütörtökön írt arról, hogy a CSU-s politikusok már összeállítottak egy a kancellár javaslatánál jóval szigorúbb törvénycsomag-tervezetet, amely komoly megszorításokat tartalmazna a menekültek és a bevándorlók számára. Ráadásul a tervezetet a párt pénteken és szombaton tartandó felső-bajorországi regionális konferenciájára már be is nyújtották.
Angela Merkel helyzetét, újraválasztását nagyon sok minden befolyásolja

A kancellár úgy tűnik, hogy kitart liberális bevándorláspolitikája mellett, hiszen a szerdai Bundestagban mondott beszédében is azt hangsúlyozta, hogy

a változás nem egy rossz dolog [...], Németország továbbra is Németország marad."

A Bild szerint ez a politikai irányvonal annyira tartós lehet, hogy ha esetleg elindulna Merkel a 2017-es választásokon, akkor valószínűleg ez is lehet majd a szlogenje. Az ellenszél azonban hatalmas, de nemcsak a CSU részéről, hanem az Európai Unión belül is - ahol egyre gyakrabban bírálják a kancellárt. Végül a globális körülményektől is függ Merkel sorsa, ugyanis az ENSZ prognózisa szerint is több százezer menekült készül arra, hogy Európába vándoroljon.

http://888.hu/article-ketseges-merkel-jovoje
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Merkel lemondta budapesti látogatását
  2016-09-08 21:32:26, csütörtök
 
  A kanzlerina reménykedik!

Közzétéve 2016-09-08

Merkel lemondta budapesti látogatását


Ahol a magyar miniszterelnök megérzi a vákuumot, oda benyomul, ez történik az Európai Unióban is

A lap diplomáciai forrásokból úgy értesült, hogy Budapest megpróbálta megnyerni Angela Merkel kancellárt, hogy vegyen részt díszvendégként az NGM novemberi digitalizációval kapcsolatos konferenciáján. A kancellárnak köztudottan szívügye a téma, és ez végre közös platformot teremthetett volna Orbánnal.
A miniszterelnök állítólag erről is tárgyalt, amikor tavasszal Németországban járt. A kancellár - nyilván a Telekom közbenjárására - először igent mondott a meghívásra, ám később visszakozott. Nehéz lett volna eladnia Németországban, hogy miért jön vendégségbe az “ősellenségéhez". A Figyelő forrásai elismerik, hogy
a menekültügy túszul ejtettte a kétoldalú kapcsolatokat, de Berlinben még ennél is súlyosabb aggodalmat vált ki, hogy Orbán - aki már egyértelműen a véleményvezér szerepére törekszik Európában - egy amúgy is kényes időszakban újabb árkokat ás az EU-n belül.
Mindkét kormány tudatában van annak, hogy a kétoldalú viszony fagyos, de egymástól várják a gesztusokat. Német részről élnek bizonyos remények, hogy a kvótanépszavazás után a magyar kormány konstruktívabb álláspontot foglal el, és akár menekültek önkéntes befogadására is hajlandó.
(atv)
Bal-Rad komm: Germánia Ribanca egy jól átgondolt terv szerint cselekszik. Ehhez-a jelek szerint-kellő ereje van. És elszántsága. Csalfa, hiú, vak reményeket ő nem táplál. Magabiztosan teszi a dolgát. A hír utolső mondatát ennek jegyében kell kezelni!
Így szól: “...Német részről élnek bizonyos remények, hogy a kvótanépszavazás után a magyar kormány konstruktívabb álláspontot foglal el, és akár menekültek önkéntes befogadására is hajlandó."
-ÖNKÉNTES BEFOGADÁSBAN reménykedik Germánia Ribanca!
Mert-ugye-a “MAGYAR" Országgyűlés dönthet úgy, hogy...
Hiszen a kvótareferendum kérdése az úgy szól, hogy “Akarja-e, hogy az EU az Országgyűlés hozzájárulása NÉLKÜL IS..." stb. stb. stb.
A kanzlerina csalfa, hiú, vak reményeket nem táplál.
DE REMÉNYKEDIK, HOGY A “MAGYAR" ORSZÁGGYŰLÉS....
Hát ez van! Nála a remény!-valamint a korbács és a mézesmadzag!
Döbrögink és a hozzá hasonszőrű Keresztapák pedig MIATTUNK egyetlen suhintást sem vállalnak be!-ebben biztosak lehetünk! A mézesmadzag meg csakis NEKIK jár!
A kanzlerina TALÁN NEM VÉLETLENÜL REMÉNYKEDIK! És a “magyar" Országgyűlés megenyhül.
Megteheti, hiszen addigra már a RENDSZER ESETLEGES HIBÁI kibuknak, és a renoválása már folyamatban lesz!
Ha Germánia Ribanca fölbukkan Pesten, az lesz a migránsok fölvezetője!


http://www.balrad.com/2016/09/08/a-kanzlerina-remenykedik/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó ez a qrmány…!
  2016-09-08 21:29:43, csütörtök
 
  Jó ez a qrmány...!

Közzétéve 2016-09-08

Pukli után Pilz sem akarja eltakarítani az Orbán-rezsimet

Képtalálat a következőre: ,,Pukli-kép"
Sorra nyilatkoznak az ellenzéki Tanítanék Mozgalom vezetői a kormánypárti Magyar Időknek. Pukli István után most Pilz Olivérnek adták meg a lehetőséget, hogy elmondja: Nem a kormánybuktatás, hanem az oktatási rendszer megváltoztatása a cél.

Pilz ugyanakkor azt is elmondta, hogy a kormánnyal nem tudnak együttműködni, a szaktárcánál hiába kezdeményeztek eddig külön egyeztetéseket.


A Köznevelési Kerekasztalt nem tartják a megfelelő fórumnak.Az év eleji pedagógustiltakozási hullám után megalakult Tanítanék Mozgalom szerdán közzétett felhívásában úgy fogalmaz: “Sajnos azonban azt látjuk, hogy ez a kormány sem az általunk képviselt alapértékeket, sem az általunk javasolt gyakorlati formákat, eszközöket nem hajlandó átemelni, befogadni, megvalósítani. Amíg ez így van, addig nyomást fogunk gyakorolni rá."
A szövegről Pilz a Magyar Időknek azt mondta, hogy nyilvánvalóvá kellett tenniük, milyen értékek mentén működnek.
(index)
Bal-Rad komm: Nyilvánvalóvá is tették! A qrmány amúgy jó! Annyira nem rossz az, hogy... Ezért hát a jövőben narancssárga-kék-fehér-kockás ingben fognak nyomást gyakorolni. ÉRTÉKEK mentén!
Vajon mindenki számára nyilvánvalóak ezek az “ÉRTÉKEK"?


Sándor Mária és egészségügyis mozgalma számára is evidencia már?

http://www.balrad.com/2016/09/08/jo-ez-a-qrmany/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Berúgta a horda a motort!
  2016-09-08 21:25:29, csütörtök
 
  Berúgta a horda a motort!






Közzétéve 2016-09-08

Újabb akciót jelentett be a Fidesz

Közterületi kampányolásba és országjárásba kezd a Fidesz, hogy arra buzdítsa a választókat, szavazzanak nemmel az október 2-i kvótareferendumon.

A kampányról Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője számolt be Balatonfüreden, a Fidesz-KDNP évadnyitó frakcióülésének helyszínén. Elmondta, a Fidesz önkéntesei több mint 700 helyszínen szerveznek majd közterületi standolást, és csütörtökön elkezdődik a népszavazással kapcsolatos országjárás is, amelynek során több mint 200 fórumot tartanak - 80 előadó részvételével -, az elsőt Veszprémben. A szóvivő azt is közölte, hogy a korábbi kvótaellenes petíciójuk minden aláíróját megkeresik.

or
Népességfogyás
Tudatta továbbá, hogy a Fidesz-KDNP úgy döntött, a kampány idején a kormány által készített reklámokat jeleníti meg - a kabinet hozzájárulásával - televíziókban, rádiókban. Október 2-án pedig a kormánypártnak minden szavazókörben lesznek delegáltjai - tette hozzá.
Halász János tájékoztatást adott Orbán Viktor miniszterelnök frakcióülést megnyitó beszédéről is, amelyben - idézte - a kormányfő a családpolitikáról és a migrációs válságról szólt. Előbbivel kapcsolatban Orbán Viktor a népességfogyás megállítását nevezte a legfontosabbnak, aminek érdekében tovább kell erősíteni a családtámogatási rendszert, és tovább kell építeni a munkaalapú társadalmat.
Migrációügyben elhangzott - folytatta -, hogy az októberi népszavazás nem a napi belpolitikai küzdelmekről, hanem Magyarország jövőjéről szól, ,,az a tét, hogy meg tudjuk-e védeni közösségeinket, kultúránkat, és meg tudjuk-e erősíteni biztonságunkat".
Szájer: Ez nagyban segítene
A sajtótájékoztatón Szájer József fideszes európai parlamenti (EP-) képviselő elmondta, hogy a frakcióülésen részletes tájékoztatást adott a brüsszeli kvótacsomagról, a korábbi európai uniós döntésekről. Hangsúlyozta, hogy a Fidesz-KDNP-s EP-képviselők brüsszeli munkáját is nagyban segíti, ha a magyarok kinyilvánítják, nem kérnek a migránsok kötelező elosztásából.
Komoly mozgás lehet
Bakondi György, a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója a migrációs helyzetről adott számot. Elmondta, hogy az Európába történő bevándorlásnak két fő iránya van: Líbiából - a tengeren keresztül - Olaszország felé, valamint Törökország felől a Balkánon át. Utóbbival kapcsolatban kiemelte, hogy az EU és Törökország közötti egyezmény jövője bizonytalan.
Új fejleményként szólt arról, hogy Szerbia is “határőrizeti tevékenységbe kezdett" a szerb-bolgár és a szerb-macedón határon, aminek vannak bizonyos eredményei, de a magyar-szerb határon a nyomás állandó.
Ha az EU-török-megállapodás hatályát veszíti, és elindul a migránsok áradata, akkor “komoly mozgás" lehet ősszel - hívta fel a figyelmet Bakondi György, jelezve, hogy a kormány ezért úgy döntött, háromezerrel emeli a rendőrség létszámát, újabb kerítést húznak fel a magyar-szerb határra, manőverutat építenek, bővítik a technikai felszerelést. A mostani kerítés akkor nyújt megfelelő biztonságot, ha százak, ezrek érkeznek egyszerre, de fel kell készülni a legrosszabb forgatókönyvre is, hogy akár tízezrek érkeznek a határhoz - mondta.
Kiadják
A feleségét Németországban megfojtó afgán férfi ügyében - akit Kelebiánál fogták el - a főtanácsadó kérdésre kifejtette: a magyar rendőrség azért szállíttatta le a férfit és gyermekeit a Szerbiába tartó vonatról, mert nem voltak rendben az okmányaik, és miközben az ellenőrzésük megkezdődött, a német rendőrség kibocsátotta az elfogatóparancsot. A férfit kiutasítási őrizetbe helyezték, ki fogják őt adni Németországnak, a gyermekek pedig Fótra kerültek.
Orbán később száll be
Mint arról az Origo korábban beszámolt, Orbán Viktor aktív kampányra készül. A miniszterelnök a szerepvállalásával azt szeretné elérni, hogy minél többen menjenek el szavazni október 2-án, és voksoljanak nemmel. A Fidesz teljes mozgósítással készül a népszavazásra.
(origo)
Bal-Rad komm: Pazar témaösszekapcsolással rúgta be a VÁLASZTÁSOK MOTORJÁT a döbrögista horda. Migránskvóta és migránsroham! Ugyan a kettőnek köze nincs egymáshoz, mert az egyik jogi, a másik bűnügyi kategória, de hát...Együtt ez a kettő csodásan megférnek!
Ugyanakkor látszik, hogy a döbrogisták úgy kapaszkodnak a kvótareferendumba, mint fuldokló a szalmaszálba! Érthető! Az életükért küzdenek!
A rengeteg bukott időközi választás és beégés beindította náluk a veszélyérzeti reflexeket. Hiába donnyugja Kósa Fejenagy, hogy október elsején is-meg október harmadikán IS Döbrögi lesz a vajda, érzik: korántsem biztos a 2018-as diadal! Érzik, hogy megtört a lendület-VALAMI SIKERT KÉNE FÖLMUTATNI!
Valószínűleg rádöbbentek arra is, hogy a varázsszerként kitalált-TÉT NÉLKÜLINEK GONDOLT-kvótareferendum jelentőségének túllihegésével túltolták a biciklit!
Arra ugyanis-amikor ezt a bulit kitalálták-nem gondoltak, hogy a magyarok rájönnek a referendumra bocsájtott kérdés ellentmondásosságára!
DE A MAGYAROK-akiknek cca. nyolcvan százaléka elutasítja a migránsbetelepítést-LEGALÁBB FELE FÖLÖSLEGESNEK TARTJA A NÉPSZAVAZÁST!
A többség úgy véli, hogy a betelepítés tilalmát tákolmányba foglalva meg lehetne oldani a problémát!
ÁM A TÁKOLMÁNYOSÍTÁS NINCS IS TERVBE VÉVE A DÖBRÖGISTA HORDA RÉSZÉRŐL MÉG ABBAN AZ ESETBEN SEM, HA A REFERENDUM ÉRVÉNYES ÉS EREDMÉNYES LESZ!-ÉS GYŐZNEK A “NEM"-SZAVAZATOK!
Vajon miért nem?
Azért nem, mert MAGASABB SZINTŰ JOGI SZABÁLYOZÁST (EU-s-jog) DÖBRÖGISZTÁN TÁKOLMÁNYA NEM ÍRHAT FÖLÜL!
Hát ezért nem!
Viszont a kvótareferendum esetleges hordagyőzelme:
1.-legalább másfél esztendei folyamatos diadaljelentésekre és NÉPAKARAT KÉPVISELETÉRE VALÓ HIVATKOZÁSOKRA adhatna alapot a döbrögista hordának! ITTHON!
2.-a kvótareferendum a 2018-as “választások" technikai főpróbája lesz! Szavazatösszesítés-számlálás a választások kaptafájára lesz ráhúzva! Akárcsak a kvótakampány a “választási" kampányra!
“...kezdődik a népszavazással kapcsolatos országjárás is, amelynek során
több mint 200 fórumot tartanak...a korábbi kvótaellenes petíciójuk minden aláíróját megkeresik...Október 2-án pedig a kormánypártnak minden szavazókörben lesznek delegáltjai..."
-TOTÁLIS FELKÉSZÜLÉS A TÚLÉLÉSRE, AMI PEDIG TÖBB ANNÁL! 2018 TÉTJE A DÖBRÖGISTA HORDA SZÁMÁRA A MINDENT-VAGY SEMMIT!
Tudják jól: ha 2018-ban nem szereznek akár minimális parlamenti többséget-AMIVEL DÖBRÖGI VAJDA MARADHAT-az számukra a vég! Az börtön!
Az októberi kvótanépszavazás valójában erről szól! A legfaramucibb a dologban az, hogy a MAGYAROK SZÁMÁRA 2018-nak semmi jelentősége nincs! Teljesen mindegy, hogy melyik horda nyer! A maffiák közti háború szórakoztató lehet majd, de sem az országon, sem a megnyomorított tömegeken nem fog segíteni. Tehát mindegy hogy melyik banda nyer majd! A NÉP TOVÁBBRA IS VESZTES LESZ! Még annál is tovább!
A kvótareferendumon RÉSZT KELL VENNI! Ezzel valójában eleget teszünk alkotmányos jogaink gyakorlásának, DE SZAVAZNUNK EGYIK VAGY MÁSIK HORDÁNAK KEDVEZŐ MÓDON NEM SZABAD!
SE “IGEN"-SE"NEM"!
Ránk ne hivatkozhasson egyik bűnbanda sem! 26 éve ezt teszik!
RÁNK HIVATKOZVA LOPTAK MEG BENNÜNKET! ÉS MOST ISMÉT ÁLTALUNK AKARNAK ÖNMAGUK SZÁMÁRA NÉPSZERŰSÉGET ÖSSZECSIHOLNI! HIVATKOZÁSI ALAPNAK KELLÜNK CSAK! 26 ESZTENDEI RABLÁS ÉS FOSZTOGATÁS UTÁN!
De menjünk el a kvótareferendumra! Írjunk alá, és vegyük át a szavazócédulát és a borítékot. És menjünk be vele a fülkébe! Utána pedig a borítékot dobjuk az urnába!
Jelezzük nekik, hogy HAJLANDÓK VAGYUNK MOZDULNI! De ránk ne számítsanak!
És ha találnak egymillió üres borítékot!-akkor rájönnek: ITT A VÉG KEZDETE! ÜZENT A NÉP! ÜRES BORÍTÉKKAL ÜZENT!
ENNYIT ÉRTEK NEKÜNK HÖLGYEK ÉS URAK!
EGY JOGKÖVETKEZMÉNYEK NÉLKÜLI KVÓTANÉPSZAVAZÁS?

http://www.balrad.com/2016/09/08/berugta-a-horda-a-motort/
NE ADJUK HOZZÁ A SZAVAZATUNKAT!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2016.08 2016. Szeptember 2016.10
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 387 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 370
  • e Hét: 10637
  • e Hónap: 21748
  • e Év: 175244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.