Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/85 oldal   Bejegyzések száma: 841 
Ez az ország egy nagy mónikasó
  2008-10-31 20:58:08, péntek
 
  Ez az ország egy nagy mónikasó.. Márcsak a szöges korbácsokat kell kiosztani, hogy az elégedettség 100%-os legyen. Vazze..HÜLYE NÉP! MÉG MEG IS KÖSZÖNÖD HA FEJED A VÍZ ALÁ NYOMJÁK?
A természet törvényei szerint a gyengébb elhullik.. Ennyit MAGYARországról..(Nem jó helyre születtem.... nagyon nem.. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ)
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Vastag boríték
  2008-10-31 20:09:07, péntek
 
  Vastag boríték
Álláspont



Hírét vettük a minap, hogy egy olyan cikk jelent meg valamelyik külföldi lapban, amely szerint töretlenül fejlődik a magyar gazdaság, s általában is minden rendben van nálunk.

Na, ezt csak a Krokogyil közölhette, mondtuk, de annak is csupán a szibériai mutációja. Ugye, a távolság...

Kiderült azonban, hogy az írás a Nyugat egyik tekintélyes lapjában, a Herald Tribune-ben látott napvilágot. Ez csak turisztikai hirdetés volt, szabadkozott a magyar kormány, a lényegen azonban ez mit sem változtat. Gyurcsány épp ilyen hazugságokkal igyekszik most diadaljelentést varázsolni abból a történetből is, amihez inkább egy nekrológ illene. Az IMF-től kunyerált 12 milliárd dolláros mentőöv ugyanis azt jelenti ennek a nemzetnek, mint csirkének a kés. Kapunk! - kiáltozza széles vigyorral a miniszterelnök, mintha a valutaalap hitele elismerés és dicséret lenne. Miközben mi vagyunk az első és az egyetlen uniós tagország, amely egyáltalán az IMF segítségére szorul.

Amúgy ez a szervezet, vagyis a valutalap régi vendég nálunk. Vendég, a háziúr hatalmával. Amely nemcsak időnként szólt bele a magyarországi privatizáció hosszúra nyúlt és szándékosan szövevényessé tett folyamatába, de irányította is azt. Persze inkább zsarolva, mint kérlelve. 2002-ben odáig ment, hogy már nemcsak az ország gazdasági és pénzügyi programját mondta tollba a hazai neoliberális köröknek, de kormányt is választatott magának. És megerősítette hazai komprádorait, hiszen töröltette a "privatizációs számonkérés" fogalmát a magyar közbeszédből. Emlékezzünk, hogyan áradozott a valutaalapról Medgyessy Péter, aki elmondása szerint épp az IMF-et védte a KGB ellen még annak idején, D-209-es fedőnévvel. Mellesleg ez a sztori is a Krokogyilba illik.

Szinte már közhely, milyen sokba kerül nekünk ez a 12 milliárd dollár. Hosszú távon a többszörösébe, de hát már csak ilyenek az IMF-hitelek. Lesznek kellemetlenségek, mint például a 13. havi nyugdíj csökkentése, a közszféra béreinek befagyasztása, a közalkalmazottak 13. havi fizetésének megvonása. Fodor Gábor nyújtotta meg egy ötlettel a listát, mondván, húzzanak a nadrágszíjon az önkormányzatok is. Hosszú távon pedig ott a vizünk, a gázkészletünk, a postánk, vagy ami még fontosabb, a termőföldünk! És ezt mind kérik.

Gyurcsány tegnap egy kis ötpárti egyeztetést hívott össze az IMF-pénz ügyében. A recept ugyanaz, mint a nemzeti csúcsnál. Azaz szét akarta kenni a felelősséget azok között, akik ezt a meghívást egyáltalán elfogadták. Nem is született megállapodás. De hát hogyan is születhetett volna, amikor a világban szinte mindenütt fejlesztésekkel, bővítésekkel válaszolnak a kormányok a válságra, Gyurcsány viszont valamiféle hadikommunizmust akar ránk erőltetni. Az IMF pénzét sem fejlesztésre, hanem adósságtörlesztésre használná, végső soron tehát duplán jól járna velünk a valutalap. Ha nem triplán. Tegyük hozzá, ez a 12 milliárd dollár csak készenléti hitel. Azaz, ha kell, hozzányúlhatunk.

De fogadjunk, akárhogyan is alakul, Gyurcsányék hozzányúlnak! Bolondok lennének csak úgy otthagyni egy ilyen vastag borítékot.

Mi pedig majd fizetünk. Hetedíziglen.

Sinkovics Ferenc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ez a GYURCSÁNYISZTÁN diktatúra
  2008-10-31 20:06:35, péntek
 
 
Ma már beigazolódni látszik a diktatúra-elmélet. Ez a GYURCSÁNYISZTÁN diktatúra a javából. Lassanként a demokráciának a nyoma sem marad meg: gondolom a médiarendőrség után már a gondolatrendőrség következik.



MSZP: képviselőket ijesztgetnek

Jelképesen sem készülnek felelősségre vonni az államot a csőd szélére sodró kormányfőt az MSZP-ben. A lapunknak nyilatkozó nevük elhallgatását kérő szocialisták megfélemlített, elkeseredett parlamenti képviselőkről, taktikázó pártvezetőkről beszéltek. Mások a válságra hivatkozva nem tartották időszerűnek a számonkérést.
"Jól működik a Szilvásy-féle besúgóhálózat a pártban is, nem beszélve a megfélemlítésről. Már nem merünk kényes témákról beszélni egymással, zsebünkben mobiltelefonnal. Ha valaki nyilvánosan ki meri nyitni a száját és kritizál, jó, ha jelzi, lapul néhány dokumentum biztosítékként egy páncélszekrényben" - mondta lapunknak egy második vonalbeli, vidéki szocialista, amikor Gyurcsány politikai felelősségre vonásának lehetőségéről, a válság hatásairól kérdeztük. A politikus elképzelhetetlennek tartotta, hogy következménye legyen a csődhelyzetnek a párton belül a kormányfő-pártelnökre nézve. Biztosra vette, hogy a jövő tavaszi tisztújító kongresszuson újraválasztják Gyurcsányt. Úgy látja, a pártelnökségre korábban legesélyesebbnek tartott kihívók - Kiss Péter, Szekeres Imre - visszavonultak, taktikáznak. Eddig várták a megfelelő pillanatot a fellépésre, most már látják, hogy az esély elszállt - értékelte a helyzetet.

Párttársa egy tiszántúli kisvárosból arról számolt be, hogy "aki túl sokat ugrál, annak újabban azt üzenik, úgy járhat, mint a Zuschlag". Az enyhébb változat szerint felhívják a képviselők figyelmét arra, hogy pályázatuk véletlenül kimaradhat a fejlesztési pénzek elosztásakor. Elkeseredettek és tehetetlenek - tette hozzá. A szocialista frakció egyéni képviselőinek túlnyomó többségéből egyszerű szavazógomb-nyomogató lett. Már félve mennek haza körzetükbe, mert tudják, hogy a válság igazi következményeit az emberek csak a jövő év elején kezdik igazán érezni. Kevesen, de azért szerinte még vannak olyan képviselők is, akik hisznek Gyurcsány ígéreteiben. Ők azt hangoztatják, hogy ilyen vészterhes időben nem szabad gyengíteni a kormányfőt. Egy nagyvárosi szocialista szerint a valódi szociáldemokraták legszívesebben menekülnének az MSZP-ből, de nincs hová. "Annak egyre kevésbé látják esélyét, hogy - mint mondta - Gyurcsányt és az Apró-klánt eltávolítsák a szervezetből." Ezért továbbra is napirenden tartják egy új párt alapításának gondolatát. "Nem érdekli őket, mi lesz a kisemberekkel, a nyugdíjasokkal, az a fontos, hogy amíg a tűz közelében vannak, ellopják, amit tudnak. Csak egy példa: ilyen nehéz időkben miért kell tovább építeni az M6-oson egy felesleges alagutat? Azt sem bánják, ha a következő ciklusban ellenzékben lesznek. Annyian úgyis szavaznak a pártra, hogy ők biztosan benn üljenek a parlamentben" - mondta felháborodva a képviselő.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A megszorítások alatt is dübör
  2008-10-31 19:12:38, péntek
 
  2008-10-31 12:17
A megszorítások alatt is dübörög a kormánypropaganda

A kormányzati megszorítások közepette 1,3 milliárd forintot költ idén a kormány csak a propaganda hirdetések megjelenítésére, miközben a reklámkampányok leállítását ígérték.



Médiatervezési és vásárlási feladatok elvégzésére a Miniszterelnöki Hivatal először januárban kötött bruttó 800 milliós szerződést a Médiaedge nevű céggel, a megállapodás nyáron lejárt, a keretet addig el is költötte a kancellária. Ezután újabb közbeszerzési eljárást írtak ki, a megbízást ugyanaz a cég kapta.

Ezúttal 700 millió forintos szerződést írtak alá október elsején. A kormány egy héttel ezután kezdte meg tárgyalását a Nemzetközi Valutaalappal a pénzügyi segítségről.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bajnai az eddigieknél is súlyo
  2008-10-31 19:08:48, péntek
 
  2008-10-31 18:21
Bajnai az eddigieknél is súlyosabb megszorításokra számít

A gazdasági miniszter az eddigieknél is súlyosabb megszorításokról beszélt a kormány minisztereit és több hazai vállalkozás képviselőit tömörítő Gazdasági Egyezető Fórumban.


Bajnai Gordon szűkülő piacokra, zsugorodó finanszírozási lehetőségekre, gazdasági visszaesésre és növekvő munkanélküliségre számít, amire szerinte a kormánynak nagyon aktív és gyors lépésekkel kell reagálnia. A gazdasági miniszter javaslatokat kért a testülettől. Futó Péter a Magyar Gyáriparosok Országos Szövetségének elnöke a tanácskozáson a régóta halogatott szerkezeti reformok megkezdését sürgette.

hírTV
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Fidesz kissé dermedten figye
  2008-10-31 19:02:14, péntek
 
  Századvég: Már nem akarnak olyan sokan kormányt váltani


A változások hátterében vélhetően a válság húzódik meg, az emberek stabilitásra vágynak
Az elmúlt hónap jelentős változást hozott a kormányváltást akarók arányát tekintve a bizonytalanok körében - derült ki a Századvég-Forsense által most publikált felmérésből. Korábban a bizonytalanok meghatározó többsége mondta azt, hogy kormányváltásra lenne szükség, a jelenlegi adatokból viszont az derül ki, 43 százalék szerint inkább a jelenlegi kormánynak kellene vinnie az országot, míg csupán 23 százalék szorgalmaz váltást.


A bizonytalan szavazók gondolkodásában vélhetően a a válság és annak hazánkat is elérő rezgési idéztek elő változásokat, hiszen ilyen időszakban általában az emberek stabilitásra vágynak.

A kormány munkáját és az ellenzék tevékenységét is pozitívan megítélők aránya két hónapja kiegyenlített képet mutat. A felmérés szerint a pártválasztásukban bizonytalanok háromnegyede alkot negatív véleményt az ellenzék tevékenységéről. Ezzel párhuzamosan a kormány tevékenységét kevesebben, 61 százalék ítéli meg negatívan.

A kormányváltás szükségességének megítélésében jelentősebb változást tapasztalni szeptemberhez képest. Míg a múlt hónapban 12 százalékponttal nagyobb volt a kormányváltást támogatók tábora a kormány megtartása mellett kiállókénál, addig októberre ez a különbség minimális lett. Immár a megkérdezettek több mint fele (52 százalék) van azon a véleményen, hogy az MSZP valószínűleg vagy biztosan képes lenne 2010-ig önállóan kormányozni, ami 4 százalékpontos emelkedést jelent.

A két nagy párt támogatottsága közötti különbség 10 százalékponton állandósult, mind a Fidesz (28 százalék), mind az MSZP támogatóinak aránya (18 százalék) egy százalékponttal haladja meg a szeptemberi eredményeket. Az SZDSZ támogatottsága sem változott (1 százalék), ugyanakkor az MDF tábora az előző havi 3 százalékhoz képest a liberális párt támogatottságának szintjére csökkent.

A kutatásból azonban az is kiderült, hogy az ország jelenlegi gondjainak megoldását egy, a mostani pártoktól független, harmadik erőtől várnák a legtöbben.

A Fidesz kissé dermedten figyelte az eseményeket

A legnagyobb ellenzéki párt némileg kiesett szerepéből és elvesztette a kezdeményezést az utóbbi két hétben. A Fidesz korábban gyakorlatilag folyamatosan kezdeményező módon tudott fellépni, melynek egyik fő eleme az volt, hogy ügyesen vetítették rá a felelősséget a kormányra és magára Gyurcsány Ferencre az ország nehéz helyzetét illetően. Az ellenzéki párt sikereihez a kormányzat folyamatosan elkövetett kommunikációs és egyéb hibái is hozzájárultak melyeket a Fidesz jól ki tudott használni.

A nemzetközi hitelválság azonban fordulópontot hozott a két párt viaskodásában. Az amúgy rendkívül népszerűtlen kormányfő jól lovagolta meg a helyzetet és jó ütemben reagált a körülményekre, amit némileg a fenti adatok is tükröznek. A nemzeti csúcs összehívásával sikerült egy konszenzusos árnyalatot vetíteni a közvélemény elé, melynek egyik alapja, hogy a kisebbségi kormány minden kompromisszumra képes az ország érdekében. Azt persze fontos hozzátenni, hogy ezek a konszenzusok általában a felszínen léteznek, a háttérben általában inkább elhalványulnak.

A kormány továbbá jól lovagolta meg azt a tényt, hogy válság idején az emberek inkább stabilitásra vágynak, továbbá azt is, hogy a választók nagyobb része már belefáradt a folyamatos politikai acsarkodásba.

A Fidesz egyébként számos elemzői vélemény szerint hibát követ el azzal, hogy a felelősséget kizárólagosan Gyurcsány Ferencre igyekszik rávetíteni, ugyanis egy jól ütemezett miniszterelnök cserével ki lehet ütni a Fidesz kezéből a kezdeményezést, legalábbis rövid távon biztosan. A szocialisták számára azonban a kormányfő lecserélését illetően egyre inkább fogy az idő, így utolsó mentsváruk az lehet, hogy konszenzusos, a megoldást kereső kizárólagos erőként tüntetik fel magukat.

CTRL-MTI
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Húsz évre a HospInvesté az egr
  2008-10-31 18:52:18, péntek
 
  Húsz évre a HospInvesté az egri Markhot Ferenc Kórház!

péntek, 2008. október 31.

Dulakodás tört ki a Heves megyei közgyűlés pénteki ülésén, amelyen megszavazták, hogy a megyei kórházat a Hospinvest Zrt. üzemeltesse. A magukat kórházvédőknek nevezőket ugyanis a biztonságiak el akarták távolítani az ülésről. A tanácskozást korábban bombariadó zavarta meg.
http://www.origo.hu/itthon/20081031-bombariado-miatt-csuszik-a-hospinves...

Dulakodás a hospinvestes közgyűlésen
MTI[origo]2008. 10. 31., 10:35Utolsó módosítás: 2008. 10. 31., 16:11


,,Csak harminc embert engedtek be, majd megpróbálták a nyilvános ülésre érkezőket kizárni és becsukni az ajtókat, ekkor kezdődött valóságos közelharc, kiabálás" - mondta az [origo]-nak a helyszínen tartózkodó Cser Ágnes, az Egészségügyben Dolgozók Demokratikus Szakszervezetének (EDDSZ) elnöke, hozzátéve, hogy ,,óriási ribillió lett, tragikus körülmények között zajlott a közgyűlés".

Átadták a kórház működtetését

A Heves Megyei Közgyűlés döntése alapján november 1-jétől a HospInvest Zrt. működteti az egri Markhot Ferenc Megyei Kórházat. A kórház így szombattól már nem a megyei önkormányzat költségvetési szerve, a dolgozók közalkalmazotti jogviszonya megszűnik, végkielégítésük kifizetésére pályázatot adott be az önkormányzat. A döntést a szocialista képviselők és egy független képviselő támogatásával hozták meg.

Cser Ágnes szerint szerint a működtetés átadása törvénytelen, mert az intézményben dolgozó több száz közalkalmazott nem kapta meg az utolsó munkában töltött napon, azaz pénteken a jogszabályban előírtaknak megfelelően a végelszámolási iratokat. Az érdekképviseleti vezető azt is elmondta, hogy 21 képviselő ellen nyújt be büntetőfeljelentést hivatali hatalommal való visszaélés és hűtlen kezelés miatt, mert szerinte nem lett volna szabad aláírniuk a szerződést a céggel egy érvénytelen pályázat alapján.

Bombariadóval indult az ülés

A pénteki ülés bombariadó miatt már késve is kezdődött, Petrovics András, Eger rendőrkapitánya az ülés megkezdése előtt bejelentette, hogy egy jelzés szerint a megyeházán bombát helyeztek el, ezért mindenkit megkért arra, hogy hagyja el az épületet. Miután a tűzszerészek átvizsgálták az épületet és nem találtak robbanóeszközt, folytathatta a munkáját a közgyűlés.

A hevesi közgyűlés március 7-én döntött arról, hogy a következő 20 évben a HospInvest Zrt. üzemelteti a kórházat. A határozatot 20 szocialista, valamint egy független képviselő szavazatával fogadták el, a 19 fideszes képviselő ellene szavazott.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
„Mindszenty mentette a z
  2008-10-31 18:34:22, péntek
 
  ,,Mindszenty mentette a zsidókat, és mentette volna a magyarokat is, ha a zsidók hagyják"

2008-10-31 11:58

Ártatlannak és igaznak nevezte a Népszabadságnak adott nyilatkozatában Rácz Sándor azt a feliratot, amely az ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban rendezett kiállításon, Mindszenty József bíboros hercegprímás arcképe alatt olvasható, és amelyre egyik olvasónk hívta fel lapunk figyelmét.


"Az új kardinálisok közül - mondta neki XII. Piusz pápa 1946. február 21-én - Te leszel az első, akinek vállalnod kell a bíbor színnel jelzett vértanúságot!"
Az ,,Ő mentette a zsidókat, és mentette volna a magyarokat is, ha a zsidók hagyják" feliratról a Magyarok Világszövetségének tiszteletbeli elnökét, volt ötvenhatos halálraítéltet, a kiállítás rendezőjét kérdeztük. Válaszul Rácz Sándor az alábbi nyilatkozat teljes terjedelmű közlésére kérte a Népszabadságot:

,,Az a kor, melyben Mindszenty hercegprímás és én éltünk, fájdalmas, mély nyomokat hagyott az életünkben. Ezeket a fájdalmakat polemizált újságcikkekkel nem lehet kezelni. Az ártatlan felirat a kép alatt az általam ismert igazságot tartalmazza. De akik emiatt rögtön antiszemitizmust kiáltanak, azoknak az irányultságával van baj. Kérem, vegye elő a korabeli újságokat, és olvasás közben tegye fel a kérdéseket! Ki volt az ország akkori vezetője (1948 Karácsonya)? Ki adta ki a letartóztatási parancsot? Ki vitette a magyarországi hercegprímást az Andrássy út 60-ba? Kik és milyen módszerekkel vallatták? Ha a kérdésekre pontos és igaz választ kap, akkor meg fogja érteni a kép alatti írást."

Rácz megválaszolta a kérdéseket, mintegy ,,emlékeztetőként" közölve, hogy Mindszenty letartóztatásakor a szovjetek által megszállt Magyarország vezetői Rákosi Mátyás, Gerő Ernő, Farkas Mihály, Péter Gábor voltak, ,,valamennyien zsidó származásúak".

Czifra Károly, az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark Kht. jogi képviselője tegnap tudósítónknak leszögezte: a társaság teljes mértékben elhatárolódik a felháborító, arcátlan, antiszemita felirat tartalmától, és felszólította a Magyarok Világszövetségét, hogy a feliratot haladéktalanul tüntesse el a bíboros képe alól. Hozzátette: a Magyarok Világszövetsége résztulajdonosa a kht.-nak, de ez nem jelenti azt, hogy a közhasznú társaság bármiféle közösséget vállalna a felirattal. a tulajdonosok taggyűlése dönt majd arról, alkalmaz-e szankciót az MVSZ-szel szemben. Hangsúlyozta: egy ilyen felirat sem a kht., sem az emlékpark szellemiségével nem egyeztethető össze.

A Csongrád Megyei Önkormányzat - az emlékparkot működtető kht. többségi tulajdonosa - a történtek teljes körű kivizsgálását kérte, hangsúlyozva, hogy az antiszemitizmus minden megnyilvánulási formáját elítéli.

Az ominózus feliratot jelenleg nem láthatja a közönség, mert október 27-e óta az emlékpark átállt a téli nyitva tartásra, így az összes külső kiállítás, köztük az 1956-os is, bezárt.

A barikád.hu szerkesztősége gratulál Rácz Sándornak és az MVSZ-nek a bátor kiálláshoz.

Forrás: nol.hu - barikád.hu
http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/6136
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olvasó: mi magunk vagyunk szer
  2008-10-31 18:31:18, péntek
 
  Olvasó: mi magunk vagyunk szerencsétlenségünk kovácsai
2008-10-31. 12:57


Valamikor engem is, mint sok más olvasót, lelkileg megragadott egy kép, melyet akkor a Magyar Fórumban láthattunk. Egy hatalmas, víziló méretű, csak izomból álló bikát vezetett egy kis ember az úton az állat vesztőhelye, életének utolsó állomása felé. A MÉSZÁRSZÉKBE! Pedig még nem idős ahhoz, hogy utódokat hozzon létre, hasznára váljon a világnak. Valakiknek viszont útban van. Talán pont ezért. Esetleg szükség van életterére az istállóban.

A kis ember egy vékony kötélen vezeti a csuklyával letakart fejű Taurust. Ahogyan most a magyar népet vezetik. Orrba fűzött karika időnkénti fájdalma jelzi az állatnak, merre menjen. Buta bikaagyával nem tudja, hogy csak egy erőteljes fejrándítás, egy öklelés, és a kis ember elrepül, jöhetne még tíz ember lefogni, ha bevadulna. Ha tudatosan megpróbálná védeni életét!

Ez a mai Magyarország húsz esztendeje tartó helyzete.

Érdekvédők, szakszervezeti és szövetségi vezetők, terméktanácsok tisztségviselői, igazságszolgáltatás, a pártok emberei mind a ,,kis ember" oldalán állnak, fantasztikusan manipulálva a társadalmat.

A tulajdonosi kör megszervezi és a ,,Zalabaromfi" megy tüntetni a cég hitelező bankjához. Nem a panamázó főnökeik házához, akik hozzá nem értéssel, trükközéssel ,,hajdúbéteztek". A tüntetők mit szólnának, ha bankjuk levélben közölné velük: ,,Tisztelt Ügyfelünk, most az Ön betétjét felhasználva adunk hitelt egy rendkívül kockázatos tevékenységet végző cégnek". Tisztelet a kivételnek, együttérzésem a valóban önhibáján kívüli kárvallottaknak, de a többség tehet az így alakult sorsáról!

Nagyobb részük valószínűleg a szocikra szavazott, nem tanulva az előző négy esztendő hazugságaiból, és talán most is a ,,munkás öntudat" vezérli majd kezüket a szavazócédulán.

A meggy-, a dinnye-, a gabona-, a tojás-, a szőlő-, stb. stb. termesztőkhöz hasonlóan többségük hozzájárul önmaga gazdasági megsemmisítéshez. Például akkor amikor a ,,Zalabaromfi" állandóan a külföldi tulajdoni hipermarketben vásárolja az ,,akciós import" meggyet, dinnyét, lisztet, húst, tojást, tejet stb. stb. Mint az az olvasó, aki a gazdákat próbálta hergelni gyermekének vásárolt import szőlő ára miatt! Ő is este a nagyáruházba rongyolt, nem a piacra kora reggel magyar termelőhöz.

A többség sajnos így teszi tönkre bután, agymosottan a magyar gazdaságot. Vásárlásával, politikai döntéseivel hazai munkahelyeket szüntet meg, idővel önmagáét is. Aztán hitelt vesz fel az élet, a túlélés érdekében. Biztos jövedelem híján feléli tulajdonát. Eladja, vagy életjáradékra felajánlja ingatlanát.

Pedig ma még csak egy hatalmasat kellene rántania a fején. Hogy a falhoz vágódjon a ,,kis ember"! Az orrból kiszakadó karika okozta fájdalom elviselhetőbb egy lassú halálnál.

Johan
http://kuruc.info/r/1/30169/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nemzetközi bíróság elé állítan
  2008-10-31 18:06:04, péntek
 
  Nemzetközi bíróság elé állítaná a válság okozóit egy svájci politikus
2008-10-31. 09:31


Nemzetközi törvényszék elé állítaná a gazdasági válság okozóit Jean Ziegler volt szociáldemokrata politikus, egykori ENSZ-raportőr, egyetemi tanár. Egészen pontosan új nürnbergi perek szükségességét emlegeti, mely nemcsak a zsidók szerint, hanem szerintünk is helytelen.




Remélem, hogy azon rablók és spekulánsok számára, akik ezért a krízisért felelősek, egy nürnbergi pert szerveznek - fogalmazott Jean Ziegler. A bíróság elé állítást azzal indokolta, hogy emberiség elleni bűnöket követtek el a tettesek - akárcsak azok, akiket Nürnbergben ítéltek el. Szerinte. És éppen ezzel hitelteleníti el amúgy helyes mondanivalóját, köztudott ugyanis, hogy Nürnbergben nem bírósági perek voltak, hanem talmudista zsidó vérivás, az igazságszolgáltatást meggyalázó koncepciós perek.

Persze a zsidók is tiltakoznak, merthogy annak a bizonyos hatmillió (vagy sokkal több) zsidónak a megdolgoztatása nem említhető egy napon az egész országokat a csőd szélére juttató zsidó bankpolitikával. Így gondolják ők.

Kuruc.info
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/85 oldal   Bejegyzések száma: 841 
2008.09 2008. Október 2008.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 841 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.