Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
Normális
  2013-05-17 18:53:38, péntek
 
  2013-05-17. 15:16
"Normális" szokások a "normális" Izrael hadseregében - egymás fejére szarnak , majd fizetnek érte

A Népszabadság hírportálján egyelőre nem olvasható gyomorforgató történet nem azért figyelemre méltó, mert állatemberek a főszereplői, hanem azért, mert elgondolkodtató: mire lehetnek képesek a megszállt területeken élő lakossággal azok, akik egymással is ilyen aljasságot művelnek? Az izraeli hadsereg hírhedt Egoz egységének katonái egymás fejére rondítanak, a jelenetről fölvételt készítenek, majd a "lesajnált" harcos anyagi hasznot húz a saját megalázásáról készült videóból.

A "lesajnálós" videó egyik jelenete
Az izraeli hadsereg Goláni brigádja keretén belüli Egoz nevű elit alegységének "öreg" katonái, akárcsak más egységekben, a kezdetetektől fogva megalázó beavatási procedúrának, primitív szokásoknak vetik alá az újoncokat, ám ezúttal videófölvétel is készült a rendkívül gyomorforgató történetről. A Válláh!Hádásot izraeli hírportál szerint a videó közzététele után az Egoz egység magas rangú tisztjei közül többen parancsnoki dorgálásban részesültek. A fölvétel megtekintését csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk.
A Válláh!Hádásot hírportálnak az ügyben nyilatkozó katonák szerint a videón látható képsor egyáltalán nem nevezhető megalázó beavatási szertartásnak, mert azt csupán játékból, fogadásból rögzítették. Az egység idősebb katonái azt is elmondták, hogy a "lesajnált" katona a jelenetért 300 sekel összeget kapott a "lesajnálójától". Az anyagi bevételnek ezzel még nincs vége, mert az Egoz egység minden katonája, aki a jelenetet élőben kívánta végignézni, illetve az, aki később csak a videót szerette volna megtekinteni, egyenként 30-30 sekelt fizetett a "lesajnált" főszereplőnek, nyilatkozta az egyik harcos.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=jyQtVg5P0OM

A hírportálnak az Egoz egység másik katonája azt is elárulta, hogy a botrány kipattanásáig, az egység magas rangú parancsnokainak felelősségre vonásáig a "lesajnált" katona valósággal "megtollasodott" a videó nagy népszerűségének köszönhetően, azaz a sokak általi megtekintés hozadékaként több mint ezer sekel bevételre tett szert. A sajtóközlés azonban véget vetett a búsás jövedelemmel járó vállalkozásnak. (Egy USA dollár kb. három izraeli sekel.)
Júszef el-Kudszi - Kuruc.info

További részletek: http://kuruc.info/r/6/112311/#ixzz2TZNPGnND

**************


ÉN MEG IS ETETNÉM VELÜK!!!


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Napi marketing:
  2013-05-17 18:45:46, péntek
 
  Napi marketing:

Egy utcai virágárus csalogatja a vevőt:
- Uram, vegyen egy szép rózsacsokrot, lepje meg vele a feleségét!
- Köszönöm, de nincs feleségem.
- Akkor vegyen a barátnőjének!
- Barátnőm sincs.
- Akkor vegyen egy csokrot, és ünnepelje meg, hogy ilyen szerencsés!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Egyszer megkérdezték Hafez Al-Assad elnököt
  2013-05-17 18:40:53, péntek
 
  Egyszer megkérdezték Hafez Al-Assad elnököt, hogy mi történne ha országa és Izrael között háború törne ki. A szír elnök azt válaszolta: Mind a két ország száz évet menne vissza a múltba, csak hogy Izrael száz éve nem is létezett.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarországon a sajtó 90%-ig a zsidóság kezében van - ma is
  2013-05-17 18:37:44, péntek
 
  2013-05-17. 11:41
Magyarországon a sajtó 90%-ig a zsidóság kezében van - ma is aktuális lapszemle 1933-ból

Német lapszemle Magyarországról, 1933. május 17.

,,Magyarország és a német forradalom" felírással hosszasan fejtegeti a Völkische Beobachter (15-135) a cikk címében kifejezésre jutó kérdést, abból indulván ki, hogy Magyarországon a sajtó 90 százalékig a zsidóság kezében van, akik olyan hatalomra tettek szert, hogy ma közvetlen veszedelem valamely nem-zsidó számára Magyarországon a vélemény nyílt nyilvánítása. (Ne feledjük, Horthy ekkor 13. éve van hatalmon - a szerk.)
A gyáva polgárság nyugalmat és rendet akart, és inkább a héberek előtt kapitulált, semhogy végrehajtsa a nemzet életküzdelmét és meghozza a vele járó áldozatokat. Míg a magyar kormány nem képes gondoskodni a szellemi proletariátus félelmetes hadseregéről, addig Magyarországon a zsidóság gazdagabb, mint valaha, és brutálisabb és szemtelenebb is. E borzalmas nyomor és munkanélküliség közepette Hatvany-Deutsch zsidó cukorbáró a zsidó fajtestvérek százait képezi ki birtokain mezőgazdáknak, hogy, mint mondják, Palesztinában mint gazdák egzisztenciát találhassanak. Hogy a közvélemény figyelmét e dologról elterelje, a budapesti zsidó journaille általános támadást intézett a nemzetiszocialista Németország ellen, és hónapok óta törekszik a magyar lakosságot Németország ellen izgatni. Sajnálattal kell megállapítani, hogy ez széles mértékben sikerült is neki, mint ahogyan a magyar parlamenti vitából kiderül, ahol néhány képviselő Magyarországnak Németországhoz való viszonyával foglalkozott, és a ,,német veszedelmet" festette a falra.

Hatvany-Deutsch, a cukorbáró
- Gömbös magyar miniszterelnöknek és Kánya külügyminiszternek e beszédekre adandó válasza csak a költségvetési vita befejezése után fog megtörténni, és nem lehet kétség aziránt, hogy úgy Gömbös miniszterelnök, valamint Kánya külügyminiszter vissza fogják utasítani magyar képviselőknek a német birodalom belügyeibe való beavatkozását, mint ahogyan ezt a magyar képviselőház elnöke és a kormánypárt néhány szónoka már megtették. A magyar nép és a magyar kormány állásfoglalását a németországi viszonyokhoz és a zsidó sajtó magatartásához a kormányhoz közelálló Budapesti Hírlap ,,Ne seperjünk idegen ajtók előtt" felírású vezércikke tükrözi vissza. A magyar nép, amely ma mint a nemzetközi zsidóság rabszolgája, alig meri saját országában hangját hallatni, lázas érdeklődéssel és őszinte örömmel követi a nemzetiszocialista birodalom fejlődését, és reméli, hogy a német népnek sikerülni fog azt az ellenséget véglegesen leküzdeni, amely Magyarországot kétszer terítette le, és még ma is megnehezíti lélegzését. (...) (MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/8/112300/#ixzz2TZJt7H7b
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
”Magyarország össze akarja írni a zsidókat - mert mind
  2013-05-17 18:30:28, péntek
 
  "Magyarország össze akarja írni a zsidókat - mert minden magyar antiszemita
2013. május 17. 17:59
Kincses Albin - Hunhír.info

Bocsánatkérésre szólították fel az Európai Parlament elnökét a szervezet fideszes képviselői pénteken, amiért a szarmata származású Martin Schulz egy belga lapnak azt mondta, hogy Magyarország "össze akarja írni a zsidókat". A képviselőcsoport a leghatározottabban visszautasítja "az egész magyar nemzetet és minden magyar polgárt becsületében súlyosan sértő kijelentést" - olvasható a frakció nyilatkozatában.

A magyar néppárti EP-képviselők példátlannak és elfogadhatatlannak tartják, hogy az Európai Parlament elnöke "egy egész országot és annak minden polgárát antiszemitizmussal vádolja". A képviselők ezért nyilvános bocsánatkérésre és helyreigazításra szólították fel Martin Schulzot.

A nyilatkozat a brüsszeli Metro újság csütörtöki számában jelent meg. A lap az EU jövőjével kapcsolatos vélekedésekről közölt összeállítást, megszólaltatva különböző pártállású politikusokat.

A német szociáldemokrata EP-elnök annak a véleményének adott hangot, hogy az unió létrehozásával
Európában lehetővé vált "a XX. század démonainak eltemetése". Szerinte a rasszizmust, az antiszemitizmust már sikerült ellenőrzés alá vonni, de még nem sikerült megszüntetni, sőt a válság nyomán valós a veszélye annak, hogy újraélednek. Erre példaként említette Schulz a lap szerint, hogy Magyarország "össze akarja írni a zsidókat".

Az EP-elnök ezután más, nem magyar példát hozott fel tétele alátámasztására: említést tett egy volt olasz miniszter bevándorlókkal szembeni gyűlölködő kijelentéséről, valamint arról, hogy egy 20 százalékos népszerűségű francia párt vezetője szerint a gázkamrák csupán a történelem részletkérdései közé tartoznak.

A fideszes EP-képviselők szerint Schulz kijelentése "jól illeszkedik abba az európai baloldali lejárató kampányba, amely során baloldali politikusok Magyarországról alaptalan, hazug, torz és sértő kijelentéseket tesznek".

Az EP-elnök ezen kijelentése azonban "túlmegy minden eddigi határon" - olvasható a közleményben.

A képviselőcsoport azt írta, hogy a magyar kormány nem tűri az antiszemitizmus semmilyen formáját, és a leghatározottabban fellép minden ilyen megnyilvánulással szemben.

Mert ez a lényeg, a Fidesz szerint. Nem pedig az, hogy a magyarországi zsidó szervezetek, hitközségek, egyebek valahogyan megint elfelejtettek tiltakozni, hogy ez a volt könyvesboltos szatócs miket hord megint össze vissza hazájukkal és népükkel szemben. Ugyanis a zsidó nagykövet szerint a hazai zsidók zsidó vallású magyarok, úgyhogy hiányoljuk, hogy még nem rikácsol a máskor olyan aktív Mazsihisz, hogy vérlázító hungarofób szellemi terrortámadás történt Magyarország ellen.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64894
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2014-es választások a különböző SZDSZ-es belső pártok rejtet
  2013-05-17 18:27:44, péntek
 
 

2014-es választások a különböző SZDSZ-es belső pártok rejtett konfliktusairól és rejtett ?koalícióiról? szólnak majd
2013. május 16. 12:22
Hunhír.info

Az LMP, a DK és az Együtt 2014, valamint a Bokros Lajos és Fodor Gábor által alapított pártok mind-mind ?new SZDSZ? formációk, és bohózatba illő módon láthatóan komolyan gondolják, hogy ezzel a ?programmal? újra uralkodó pozícióba kerülhetnek.

Az SZDSZ nevű politikai párt formálisan létezik még, de politikai értelemben valójában elpusztult már. Ugyanúgy, ahogyan az MDF nevű politikai párt is, pedig ez a két alakzat 1990-ben a parlamenti mandátumoknak egész pontosan a 66,6 százalékát birtokolta, vagyis akár kétharmaduk is lehetett volna, ha létrehozzák az akkor oly sokat emlegetett ?nagykoalíciót?. Most már a lehető legkisebb ?kiskoalíciót? sem tudnák létrehozni, hisz a két formálisan még létező párt együtt is alig tenne ki egy százalékot.

Ha valaki 1990-ben megjövendöli, hogy ez bekövetkezik, nyilván nevetség tárgyává vált volna, hisz mindenki úgy gondolta, hogy ezek a pártok, ha váltakozó sikerrel is szerepelnek majd, de azért mindig nagy pártok maradnak. Mint ahogy a Fideszről sem lehetett megjósolni a hatvannyolc százalékos példátlan győzelmet akkor, amikor 5,1 százalékkal épp csak bejutott a parlamentbe 1994-ben. Az MDF és az SZDSZ helyét a jelek szerint tartósan a Fidesz és az MSZP vette át, amelyek együttes mandátumaránya 1998 óta folyamatosan hetven és nyolcvan százalék között van. Az előttünk álló, módfelett kalandosnak ígérkező évtized(ek)ben azonban ez utóbbiak is az elődeik sorsára juthatnak, és helyüket ma még esetleg teljesen ismeretlen politikai formációk vehetik át.

Bár az uralkodó beszédmód és a magabiztosságot mímelő pártok ezt tagadni igyekszenek, a magyar társadalom most már több mint harminc éve egyre súlyosabb reprodukciós válságban van, és mindez lassan, de biztosan szétzilálja a politikai rendszert is. A főáramlatbeli politológiai elméletek nemigen tudják megmagyarázni ezt a növekvő instabilitást, és ez valóban nem is egyszerű feladat. Én is inkább csak arra vállalkoznék, hogy néhány olyan mozzanatra hívjam fel a figyelmet, amely talán segíthet a lényeg megértésében.

Először is szembesülnünk kell azzal, hogy ezek a sajátos politikai alakzatok nem egyszerűen ?nagy pártok? voltak, hanem olyan bonyolult ?nagykoalíciók?, amelyek azért bomlottak fel, mert a bennük helyet foglaló ?belső pártok? közötti konszenzus szétesett, sőt egy idő után értelmezhetetlenné vált. Bár a felbomlási folyamatok mindegyikük esetében több hasonlóságot mutatnak, az SZDSZ kivétel, így főként az ő szerepére kell összpontosítani.

Valamikor 1990-ben újdonsült MDF-es országgyűlési képviselőként szomorúan állapítottuk meg, hogy a parlament mind a hat pártja ?kollaboráns?, vagyis az ?új birodalom? kegyeit keresi. És akkor egyikünk ironikusan hozzátette, hogy az SZDSZ kivétel, mert ez a párt nem ?kollaboráns?, ám csak azért nem, mert ő maga a ?laboráns?. Vagyis az SZDSZ nem egy szokványos magyar politikai párt, hanem a globális hatalmi rendszernek a lokális politikai gépezetbe betüremkedő nyúlványa.

Amíg a többi párt Magyarország felől épült, és legalább kísérletet próbált tenni a helyi érdekek birodalommal szembeni képviseletére, az SZDSZ a globális hatalomszerkezet felől felépülvén egyetlen feladatának a lokalitás teljes alávetését és kifosztásának biztosítását tartotta.
Sikeresen beépült valamennyi politikai erőbe, és ez egy idő után mérhetetlen előnyt biztosított számára, hiszen így, politikai arányától függetlenül irányíthatta a társadalmi-gazdasági újratermelési rendszerünk egészét. Az ?eredmény? közismert, a magyar társadalom kifosztott többsége nemcsak hogy felemelkedni nem tudott, de ma már azt az életminőséget sem képes elérni, amit a hetvenes években egyszer már élvezhetett. Az SZDSZ tehát kiváló munkát végzett, áldozatossága nyomán pedig a magyar társadalom értéktermelő rendszerei-ből hatalmas vezetékeken keresztül áramlik ki zavartalanul a ?bennszülöttek? által előállított erőforrástömeg java része. Ráadásul anélkül, hogy mindennek az okairól és mibenlétéről a bennszülötteknek a leghalványabb fogalmuk volna.

A birodalom azonban joggal tartott a lázadástól, ezért igyekezett ?kimenteni az övéit?. Ahogy Cseh Tamás énekli: ?kihúzom, leereszt, elteszem?, tehát szépen kivezette az SZDSZ-t a gépezetből, nehogy a lázadás tárgyát benne megtalálva rajta vegyen elégtételt a magyar nép. Hisz így esetleg még arra is rájöhetett volna, hogy akiket a jótevőinek tekint, azok valójában kifosztói és elpusztítói.

Tragikomikus módon azonban most mégis annak lehetünk a tanúi, hogy éppen a birodalom által kivezetett SZDSZ helyére csupa SZDSZ-klón akar benyomulni. Az LMP, a DK és az Együtt 2014, valamint a Bokros Lajos és Fodor Gábor által alapított pártok mind-mind ?new SZDSZ? formációk, és bohózatba illő módon láthatóan komolyan gondolják, hogy ezzel a ?programmal? újra uralkodó pozícióba kerülhetnek.

Egyedül az MSZP óvatosabb, hiszen ?gazdaállatként? drámai módon élhette át, hogy kis híján kivégezte őt az SZDSZ birodalmi parazitája. De látszik ma már az is, hogy önpusztító reflexei mégiscsak a gazdaállatszerep történelmi ?újrajátszása? felé lökik. A 2014-es választások tehát, mint az eddigiek is, a különböző SZDSZ-es belső pártok rejtett konfliktusairól és rejtett ?koalícióiról? szólnak majd.

Bogár László - Magyar Hírlap

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64859
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi lenne ha...
  2013-05-17 18:26:10, péntek
 
 




Mi lenne ha...

Mi lenne ha minden úgy történne a világban, ahogyan valóban kellene . Itt most nem a gazdagabbak lágy szívéről írok, hanem az ember józan eszére építve, kitalálni valami fantasztikusat . Sokan mondják, hogy nincs szükség bankokra, de valamilyen hivatalos váltóeszköz még kellene . Bankárok valóban nem kellenek többé, mert egy műanyagkártyás rendszer megoldaná a mindennapi elszámolásokat . Régóta használjuk világszerte . Korunk globalizációs folyamatait nehéz lesz megállítani, mert akiknek mindig is az érdekében állt, azok megtesznek mindent csak azért, hogy megmaradjanak az eddigi erőviszonyok .

Amíg kereszttulajdonlású nemzetközi nagyvállalatok léteznek, addig bármennyi pénzt hozunk forgalomba, mind átvándorol a nemzetközi nagytőke zsebébe . A Piac és a tőzsde ennek a rendszernek részei, amelyek hivatalossá teszik a feketepénzek kifehérítését . Jövedelmeiket azért tartják offshore paradicsomban, mert ott nem kérdezi senki tőlük, hogy miből származott a bevételük . E magánbankrendszer nemzetközi maffiarendszere korrupttá tette a demokratikus intézményeket, amelyek négyévenkénti választásokon kívül egyebet nem tartanak be .

Évszázados múltú hamispénzteremtő vállalatok egymás között garantálják a pénzforgalom biztosítását, amibe ha csak egyetlen porszem kerül, azonnal megáll . Egy nemzetek feletti nagy család szemfényvesztő garanciája ez, amit minden bank kötelezően betart . Nélkülük megbénul a rendszer, amit SWIFT KÓD-dal védenek és működtetnek . Ez a kódrendszer az ő találmányuk, amit bojkottálni kellene egy alternatív rendszer beindítása esetén, mert ezt a bűnöző bandát el kell távolítani a pénzforgalmazás, és a kormányok működtetését szabályozó intézmények mellől .

Ezek a mostani királyok, hercegek, grófok tömeggyilkosságok árán kerültek azoknak a helyébe, akik egy másik világnézet végóráiban még a helyükön voltak . Ez a csalárd maffia tartja kezében földünk pénzforgalmának intézményesített rendszerét, amit meg kell szüntetni . Őket szolgálja az ENSZ ugyanúgy, mint a volt Varsói Szerződés, és NATO országok . Szovjetúnió utódállamait is befolyásolhatják kipróbált embereiken keresztül . Vlagyimir Putyin, vagy a kínai kommunista párt vezetői is őket szolgálták korábban . Izrael befolyása ezekre az országokra egyedülálló, amit az USA, és a korrupt EU vezetés bizonyít nekünk .

Miként állíthatjuk meg a modern fegyverekkel ellátott új Hitlert, Izrael hadseregét, akik szemtelenül lebombázhatják szomszédos államok fegyverraktárait ugyanúgy, mint épülő erőműveket, ha nekik az nem tetszik . Izraelnek számos atombombája van . Nálánál többel csak Oroszország, Amerika, Anglia, és Franciaország rendelkezik . Akinél a fegyver, annál az igazság ! Mindig a győztes hatalmak írják a történelmet, irányítanak határokat rajzoló kezeket ugyanúgy, mint a jövendő generáció oktatásának irányát is egyben .

Izrael nem létezett még akkor, amikor a nemzetközi zsidóság hadat üzent Hitler Németországának, amikor a Führert óriási többséggel megválasztották 1933-ban . Azóta szervezkedtek ellene . Az USA megnyerte nekik a háborút . Hálából felemésztették a megmaradt egyetlen szuperbirodalmat, akikre rátelepedtek a XX-ik század során .

Mi lenne, ha felébredne Amerika ? Ha egyszer csak odaállnának vagy kétmillióan a Fehér Ház és a Capitolium épülete közé, és elkergetnék onnan a kétpárti demokrácia egypártrendszerét . A cionisták kaparintották meg a hatalmat az izraeli lobby segítségével, de most is másokra mutogatnak, megelőző csapásokat mérnek vélt ellenségre, miközben megnyomorítják a velük élő amerikaiakat . 750 katonai támaszpontja van világszerte, de még mindig Hitlert emlegetik, aki nem akart élve a kezükre kerülni, és megmérgezte magát . Mindannyian ismerjük a kegyetlenségüket, láttuk mit műveltek a Tanácsköztársaság 133 napjának idején, de a Rendszerváltásig eltelt 45 év is megmutatta mire képes ez a nép, ha a másikát leigázhatja büntetlenül .

Oroszország is megtapasztalhatta gyilkos természetüket már 1905-től, de a forradalom csak 1917-ben győzedelmeskedett . Halálvonatok segítségével terjesztették ki a terrort az egész ország területére . Kegyetlenül megtorolták ha védekezni próbált valaki ellenük . Mi sem változott azóta, bár az oroszok függetlenné váltak, s velük együtt Európa keleti fele, de a kommunizmus maradványait azóta is magunkban hordjuk . Beleivódott génjeinkbe a tehetetlenség, a tunyaság, a sunyiság, a félelem, a korrupció, és a hazugság . Ezekkel viszont nem sokra megyünk egy olyan világban, ahol becsületes munkáért életet kaphatnak majd azok, akik túlélik a globalizált intézmények eltűnése utáni éveket .

Mi lesz a bűzös városokkal ? Abban a pillanatban, amikor kirabolták a boltokat, halálra vannak itélve azok, akik ottmaradnak . Még a vízellátást is egy francia cég kezeli Magyarországon ! Kitépték a földből az artézi kutakat . Nem engedik többé az embernek, hogy ingyen a szomját oltsa . Kiszolgáltatott embert akar csak, mert azokat irányíthatja . Szinte mindenki hallott már a konspirációs elméletekről, de megijednek tőlük, a biztonságukat féltik, elodázzák sorsukat . Pedig megcáfolni nem lehet azokat a vádakat, amelyeket a 2001-es önmerénylet során elkövettek azok a titkosszolgálatok . Miként omolhat magába egy több mint százemeletes, acélszerkezetű épület ? És mégis . A holdraszállás holdkórosságával megvezetett ember elfogadja a hivatalos palacsinta elméletet .

Átvágtak bennünket jócskán, de még sem akarjuk észrevenni, sőt aki rámutat a csalásokra, azokat kezdik ütlegelni helyettük . Száz évvel ezelőtt erőltették reánk a magántulajdonú bankrendszerüket . Azóta egyik háború a másikat követi, válság válság után ér bennünket, de nem akarjuk meghallani a figyelmeztető hangot . Vicsorít mindenki mindenkire, de az értelmes szót már senki sem hallja . Öt ember kezében öszpontosul az amerikai média ! Azt mondanak nekünk amit akarnak, még a nácikat is ők toborozzák azért, hogy fenntarthassák velük az antiszemitizmus félelmetes valótlanságát . Megtárgyalni sem lehet a holohoax képzelt eseményeit, mert az ma már gyűlöletbeszéd ! Mivé lettél ember ?

Kevesen vagyunk ! Kevesen vannak azok, akik felismerték a gonoszt . A sátán zsinagógája egy jól megszervezett bűnszövetkezet, amit állami pénzen garantál minden egyes állam . Annyi zsidó intézményt tartanak fel közpénzen, hogy abból akár irányítani is lehetne a föld lakóit . De nem ez a szándék . Aki uralkodni akar embertársai felett, annak nem érdeke, hogy életben maradjunk .

VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán meg a Tigris-tankok
  2013-05-17 12:31:26, péntek
 
  Orbán meg a Tigris-tankok
2013. május 17. 09:03
Hunhír.info

Brüsszel és Magyarország vitája értékelése szerint egyébként abból fakad, hogy a nagy nemzetközi cégek a magyar kormány több intézkedésének, a bankadónak, a multiadónak és a rezsicsökkentésnek a visszavonását szeretnék elérné az EU-ban. Erről Orbán Viktor miniszterelnök beszélt pénteken a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.



"Erről szól Brüsszel és Magyarország vitája, az összes többi ügy, politikai, emberi jogi és egyéb ügy, csak ürügy" - mondta, majd az alapjogok magyarországi helyzetét vizsgáló európai parlamenti jelentés tervezetéről - amelyet a portugál, zöldpárti Rui Tavares mutatott be a múlt hét elején - szintén úgy fogalmazott: "a közjogi köntösben megjelenő" bírálatok is csak ürügyek a magyar gazdaságpolitika miatt, amely sérti a nagy nyugati cégek érdekeit. "Hogyan lehet kifogásolni az Alkotmánybíróság jogkörének bizonyos mértékű korlátozását, amikor a velünk egy közösségbe tartozó országok némelyikében még Alkotmánybíróság sincs?" - tette fel a kérdést példaként.

Azzal kapcsolatban, hogy Angela Merkel német kancellárt a minap arról kérdezték, lovasságot kell-e küldeni Magyarország ellen vagy sem, Orbán Viktor úgy fogalmazott: "a németek küldtek már lovasságot Magyarországra, tankok formájában jöttek, ne küldjenek, az a kérésünk. Nem volt jó ötlet, nem vált be".

Akkor bezzeg jók voltak azok a tankok, amikor ment a magyar baka Erdélyt visszaszerezni, Ugye, miniszterelnök úr? Persze, itt Magyarmaton csak az számít, hogy a tankokról a kivételezetteknek más jut az eszébe.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=64883
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ezért volt értelme odaadni a zsidóknak a nyugdíjunkat: a ko
  2013-05-17 11:55:06, péntek
 
  2013-05-17. 10:27
Ezért volt értelme odaadni a zsidóknak a nyugdíjunkat: a kormányváltás előtti szinten az államadósság

A GDP 82,2 százalékán állt az államadósság március végén, ez gyakorlatilag a kormányváltás előtti szintet jelenti. A februári kötvénykibocsátás és a forintgyengülés dobta meg.
Az államháztartás bruttó adóssága a GDP 82,2 százalékán állt 2013 első negyedévének végén - derül ki a nemzeti számlák első negyedévi előzetes adataiból, melyeket pénteken tett közzé a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
A bruttó adósság március végén 23 340 milliárd forintot tett ki. Az adósságot a hitelfelvétel (a 3,25 milliárd dolláros devizakötvény-kibocsátás) 491 milliárd forinttal, a forint gyengülése 468 milliárd forinttal növelte.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/112296/#ixzz2TXgX0P9Y
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eladó a TV2, Nyerges veheti meg
  2013-05-17 10:36:03, péntek
 
  2013-05-17. 09:55
Eladó a TV2, Nyerges veheti meg

Német tulajdonosa tárgyal a TV2 eladásáról. A két komolyan vehető érdeklődő közül az egyik a fideszes médiabirodalmat építő Nyerges Zsolt cége.
Eladó a TV2, már folynak a tárgyalások a kereskedelmi tévé iránt érdeklődőkkel - írja a HVG. A portál szerint információját nem cáfolták a csatorna hazai vezetőségének megkérdezett tagjai, valamint a német tulajdonos, a ProSiebenSat.1 képviselői sem.
A cikkben meg nem nevezett piaci és tévés forrásokra hivatkozva az áll, hogy mára két komolyan vehető ajánlattevő maradt: a Nyerges Zsolt többségi tulajdonában álló Infocenter.hu és a Viasatot is működtető Modern Times Group (MTG).
A Fidesz gazdasági hátországának egyik legbefolyásosabb üzletemberének számító Nyerges Zsolt az Infocenter.hu Zrt.-n keresztül jelenleg is több médiacéget birtokol, így a Heti Választ, a Lánchíd Rádiót és a Class FM-et.
(Origó - HVG nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/112294/#ixzz2TXKFP1J9
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     2/3 oldal   Bejegyzések száma: 27 
2013.04 2013. Május 2013.06
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 599 db bejegyzés
e év: 7437 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3451
  • e Hét: 17681
  • e Hónap: 28792
  • e Év: 182288
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.