Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
Ki a dugót az antiszemitizmus
  2008-07-11 23:14:05, péntek
 
  Ki a dugót az antiszemitizmus felfújt matracából!

Szerkesztő, p, 2008-07-11 10:06 Belföld

Ernst Röhm NSDAP vezér hímorgiák után tervelte ki a zsidóverések forgatókönyvét!

Röhm ( 1887 November 28- 1934 Juli 1. München Stadelheim ) a náci főhomokos jut az eszembe, már csak azért is, mivel a halálának 121-ik évfordulójához igen közeli időpontban kerülnek ezek a hivalkodó és gyomorfordító rendezvények lebonyolításra, egész Európában és így Magyarországon is. A náci Németországban, a "harmadik birodalomban" Ernst Röhm homoszexuális kotlósként maga mellé gyűjtötte a harmadik birodalom összes csinos pedarasztáját, homokosát, hogy kiadós hímorgiák után együtt terveljék ki az elkövetkező hetek zsidó verésének forgatókönyvét.

Milyen érdekes, hogy a melegek nem rá hivatkoznak, hanem az általa agyonvert zsidókra...

Úgy látszik Szegő Péter írásaival mindig valami konfliktusom támad! Miért?

A Hollán Ernő utcai politikai megrendelésre készült látványos műbalhé után Szegő Péter most a melegparádé HVG-s tudósítójaként felháborodott hangon szólt - a valóban szélsőséges mutogatáskényszerben szenvedő transzvesztiták és egyéb szexuális aberránsok- hivalkodó felvonulását fujjoló és tojásdobáló "radikális" jobboldalinak minősített tömegek ellen. Az írás megtalálható itt:
http://hvg.hu/velemeny/20080708_melegfelvonulas_helyszini_tudositas.aspx

Kedves Hölgyeim és Uraim!

Családom egyik tagjától, aki orvosnak tanult, az Auschwitz-i lágerben csupán egy bőrönd maradt.

Ez a bőrönd sok száz kiállítottal együtt elrettentésül hirdeti, hogy világunk, egyik oldalán hataloméhes, másik oldalán pedig közömbös politikusai által milyen mértékig képes elaljasulni.

Nyomatékosan felhívom az érintettek figyelmét arra, hogy ezekbe a gazdátlanná vált bőröndökbe, még átvitt értelemben se akarják nap, mint nap, az összes morális szemetet becsomagolni.

Nem kell a tragédia bőröndjeibe beletuszkolni a devianciát, a melegek érdekképviseletét, a bűnöző és társadalmi normákat napi szinten megsértő cigányokat. A zsidóság tragédiája nem egy szennyes rongy, amely arra szolgál, hogy minden mocskot azzal takarítsanak fel, és minden piszkot belegyűjtsenek.

Most már lassan arra kelek és fekszem, hogy aki utálja a homoszexuálisok hivalkodó parádéját, az burkoltan antiszemita. Az egyik megélhetési cigány jogszónok azt mondja, hogy aki ma rossz szemmel néz a cigány szubkultúrára, az holnap a zsidókat is üldözni fogja!

Azt sugallják, és olykor kimondani merészelik, hogy a devianciák intolerálása egyenesen az antiszemitizmushoz vezet Mi ez a szánalmas idióta játék????

Ott tartunk, hogy lassan minden jellemtelem politikus, semmirekellő, és magamutogató pedaraszta, valamint félidióta, 90 IQ-s mosdatlanszájú lumpen a zsidóságot használja fel, légoltalmi bunkerként. Olyanok bújnak a zsidóság mögé, akik annak belső lényegét és kötelesség rendszerét nem is ismerik.

Senki ne használja a zsidóságot védő palánknak, arra az esetre, hogy ha jön a népharag, akkor irháját menteni mögé rejtőzzön, és onnan kiabáljon: Antiszemiták! Antiszemiták!

A zsidóság eleget szenvedett az elmúlt századok alatt!

De tudják, általában nem saját maga miatt, hanem mások által reá testált dolgokért. Olyanok okozták a legtöbb szenvedést, akik, mint most napjainkban is minden erkölcsi mocskot, hazugságot a zsidóság nyakába akarnak varrni. A kipa pedig kicsi ahhoz és nem is arra való, hogy a közerkölcsöt romboló devianciákat ez alá rejtsék.

A homoszexualitás tilalma és büntetése évezredek óta minden hithű zsidó számára kötelező. Ez egy felülírhatatlan törvény, egy Halacha.

Ezt a törvényt Isten adta az emberiségnek, és az, aki megrontja az isteni kinyilatkoztatás általi törvényt, az megrontja magát Istent is.

,,VE'ET ZÁCHÁR LO TISKAV MI'SKVÉI ISÁ - TOÉVÁ HU". ne háljál úgy férfival, ahogyan az asszonnyal hálsz. [Leviták 18,22 - Szerkesztő]

Ezt a törvényt nem lehet azzal kimagyarázni, hogy férfival, annak anatómiai mássága miatt nem is lehet olyan szexuális kapcsolatot létesíteni, mint amilyent a növel. Ez a törvény, amely minden egészséges szexualitású ember belső törvénye is, az azonos neműek szexuális aktusát tiltja.

Erre valamelyik homoszexuális azt mondhatná, hogy mi van azokkal, akik nem hisznek Istenben! Azoknak miért kellene ehhez a "maradi" törvényhez tartania magát.

Ezeknek üzenem, hogy ha így érvelnek, akkor ne hivatkozzanak a zsidóságra. Ne bújjanak a zsidóság mögé!

A zsidóság tradíciójában az egyik központi gondolat a gyermekközpontú, az anyaság szerepét nagyrabecsülő egészséges család és nem a homoszexualitás. Az ortodox zsidóságnál, a homoszexualitás teljesen ismeretlen és iszonytató.

Az ortodoxia, a tradicionális hagyománytisztelet nélkül pedig elképzelhetetlen a zsidóság. Egy ilyen negyedben próbáltak volna homoszexuális felvonulást rendezni! Tojások helyett kövek hullottak volna.

Végezetül a tálit, a köpeny, az imasál nem arra szolgál, hogy fátylat borítson a tisztességtelenségre a kipa pedig nem arra szolgál, hogy alá rejtsék az erkölcstelenséget, a teffilin pedig nem azért van, hogy körbekössék vele a hazugságot.

Bodó Kirchsteuer Attila

Ja még valami fontosat majdnem elfelejtettem!

A magyarországi meleg parádéról

Ernst Röhm NSDAP vezér ( 1887 November 28- 1934 Juli 1. München Stadelheim ) náci főhomokos jut az eszembe, már csak azért is, mivel a halálának 121-ik évfordulójához igen közeli időpontban kerülnek ezek a hivalkodó és gyomorfordító rendezvények lebonyolításra, egész Európában és így Magyarországon is.

A náci Németországban, a "harmadik birodalomban" Ernst Röhm homoszexuális kotlósként maga mellé gyűjtötte a harmadik birodalom összes csinos pedarasztáját, homokosát, hogy kiadós hímorgiák után együtt terveljék ki az elkövetkező hetek zsidó verésének forgatókönyvét.

Milyen érdekes, hogy a melegek nem rá hivatkoznak, hanem az általuk agyonvert zsidókra.

Mit csináljak nekem a homokosokról ők jutnak az eszembe.

(delilap.hu)

http://portal.jobbik.net/index.php?q=node/6054
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Virtuális bérjáték a munkanélk
  2008-07-11 23:08:16, péntek
 
  Virtuális bérjáték a munkanélküli romáknak?
2008.07.11. 12:00

Minden online játszható nagyobb játékhoz kiépült már a "feketgazdaság", ami azt jelenti, hogy a játékban használatos pénz (arany), tárgy, sőt maga a karakter is megvehető valódi pénzért (euróért). Persze ez teljesen illegális (feketekereskedelem), a nagy játékfejlesztő cégek szélmalomharcot folytatnak ez ellen. Például az Swagvault legalább 30 online játékhoz kínál különböző javakat, az Age of Conantól (ami 1 hónapja jelent meg) a World of Warcraft-ig. (bővebben erről itt)
1000 arany a World of Warcraftban jelenleg 28 eurót kóstál ... De ki termeli ki ezeket?

Természetes a kínai bérfarmerek! Vesznek jó sok hozzáférést, és naphosszat mást sem csinálnak, csak érceket bányásznak, virágokat gyűjtenek stb. (vagyis farmolnak), és mindent aranyra váltanak, amit aztán a cég szépen elad sok-sok euróért Vér Pistinek és társainak, akik lusták saját maguk kitermelni és összegyűjteni a "Oroszlánszívű Ítéletvégrehajtó" vagy az "Igazságos düh mellvértje" árát .... A bérfarmerek kapnak ezért havi 250 dollárt. Sok, vagy kevés? Napi 12 órán keresztül a hét minden napján nyomni a játékot? Kínában ez biztosan sok pénz...
(íme egy Flickr galéria a kínai goldfarmerek szomorú világáról)

Egy remek BBC összefoglaló:


Ehhez kapcsolódóan jelent meg a Népszabadságban Fekete Zsombor videojáték-szakértő, a Level Up (www.levelup.hu) szerkesztő-producerének ötlete:

"Fekete Zsombor a virtuális játékterek tanulmányozása során arra a meghökkentő következtetésre jutott, hogy a magyarországi gazdaságban nehezen helyet találó roma népességnek is munkalehetőséget lehetne biztosítani az online szerepjátékokban való "bérjátékkal". Szerinte állami szerepvállalással géphez juthatnának, vagy közösségi pontokon léphetnének be a virtuális világba a játékra "betanított' romák, és a fejlesztőkkel kialakított együttműködési kereten belül "termelnének" odaát, az online térben. A nyelvtudás hiánya zavaró lehet, hisz a játékok nyelve legtöbbször az angol. Erre Fekete szerint az lenne a megoldás, hogy "kell készíteni egy magyar nyelvű leírást, aztán a többit megtanulják egymástól. Nem kivitelezhetetlen! A játékosok 40 százaléka amúgy is a játékokból tanult meg nyelveket!"

Nofene, vajon feltalálta a spanyolviaszt? Veszélyben sok százezer kínai "farmer" állása?
Apróbb, de cseppet sem mellékes tényező, hogy az így befolyt pénz nem adózott, a feketemunka eredménye, a "farmolás" pedig igencsak ellentétes a játékok szabályzataival, így nehezen elképzelhező a fejlesztők áldása erre ...


http://vastagbor.blog.hu/2008/07/11/virtualis_berjatek_a_munkanelkuli_romaknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Így is lehet: 5 másodperces "m
  2008-07-11 23:05:56, péntek
 
  Így is lehet: 5 másodperces "munkáért" 500 ezer forint
2008.07.11. 08:00

http://vastagbor.blog.hu/2008/07/11/igy_is_lehet_5_masodperces_munkaert_500_ezer_ forint#more562843

Kevés ember tudja jobban irritálni a embereket mint Gáspár Győző. A senkiházi, semmihez sem értő, a romák összes sztereotípiáját megtesítő énekes(?) minden nap az arcunkba tolja magát és az eszméletlenül sötét-buta-tirpák énjét.

Jó lenne, ha az APEH, amikor kicsontozta Bódi Sylvit, akkor újra tenne egy vargabetűt Nógrádba, és megnézné, hogy fizet-e ez a rendes-dolgos-jó munkásember adót? És ha igen, akkor forintra annyit, amennyit kell?

Győzike a The Story of .... filmben (atyám, kitették az imdb-és adatlapra is) kapott egy statisztálásnak sem mondható "szerepet".
A lényeg, hogy 2 mondatot kellett volna angolul (!) mondani az egyik jelenetben, amíg a zenekar játszik a színpadon. Az idióta sehogy sem tudta még ezt a 2 egyszerű angol mondatot sem elmondani, így magyarul kiabálta: "Mit kerestek itt? Takarodjatok innen!"
Végül ez feliratosan kerül bele az angol filmbe ... persze az angol nézők sehogy sem fogják összerakni, hogy mit keresett az angol koncerten egy magyarul beszélő roma ...

Desiré Doubonet:

Félmillió forint körüli összeget kapott Győzi a szerepért, de úgy vélem, ez jó befektetés volt. A főszerepeket olyan angol színészek alakítják, mint a Róma című sorozatból ismert Lee Boardman vagy a Mamma mia! című mozi egyik szereplője Norma Atallah. Ezek között kapott helyet Győzi, és maximálisan elégedettek voltunk vele, megérdemelte a pénzt. A mozi a zeneiparról és a hirtelen jött sztárságról szól, ezekről pedig Magyarországon mindenkinek Győzi jut eszébe.

És erre hogy kontráz az IQ-bajnok Győzike?

"Anyagilag nem igazán érte meg nekem ez a film. Én sokkal többet szoktam keresni, mint amennyit ezért a munkáért kaptam. Csak a buli miatt csináltam az egészet, nagyon jó volt a társaság, és nagyon jól éreztem magam."

Másodpercenként 100 ezer forint az smafu, mi? Ejnye, tiszta proli életmód. Dolgozunk éjjel-nappal, de alig folyik be pénz. Nettó 100 ezer forintot egy egész hónapi kemény munkával szoktak keresni az emberek. 160 óra alatt. Vagyis másodpercenként 17,5 fillérért.

Úgyhogy szépen megkérném a Bors, Story, Blikk, Napi Ász című újságokat, valamint az Aktív és Fókusz című műsorokat, a társadalmi béke érdekében ne zaklassák a rendes embereket több ehhez hasonló hírrel és Győzikével ... így is eléggé tele van a töke mindenkinek.

(fotó: copypasteblog)
62 komment
Címkék: bulvár győzike pofátlan

A bejegyzés trackback címe:
http://blog.hu/goldmine/hedgehog.php/562843
Kommentek, trackbackek, visszapingek:
sala 2008.07.11. 09:04:00
Egyrészt nyilván nem azzal az 5 másodperccel kell osztani, amennyit a filmen szerepel, hanem azzal az idővel, amennyit a felvétellel (szövegtanulással :) ) töltött el. Ez akár 1 nap is lehet.

Egyébként valószínűleg nem hülyék a filmkészítők, többszörösen visszajön a befektetett pénz. Egy halom újság (blog) ír erről a filmről emiatt, olcsó reklám ez.

Az igazán hülye szerintem az, aki újságot vesz azért, hogy ilyen cikket olvasson. vagy megnézi a filmet ezért az 5 másodpercért. De amíg sok ilyen ember van, addig bizony lesznek ilyen felvételek.
Élményindex 2008.07.11. 09:10:58
Ez meg az előző egész jó cikkek!
Liberté__73 2008.07.11. 09:22:57
Valamint a pénz nem minden. Győzikét az élet keményen bünteti, én nem irigylem.
Zep 2008.07.11. 09:24:50
Fasznak lettem közgazdász, amikor vannak nagyságrendekkel jobban fizető szakmák is.
A kedvenceim:
1. roma showman
2. csinos időjós
3. kebelcsoda
4. dekoratív médiaszemélyiség
5. egykori villalakó

Bezuhov 2008.07.11. 09:31:39
"Úgyhogy szépen megkérném a Bors, Story, Blikk, Napi Ász című újságokat, valamint az Aktív és Fókusz című műsorokat" - ILLETVE A BLOGOKAT -", a társadalmi béke érdekében ne zaklassák a rendes embereket több ehhez hasonló hírrel és Győzikével ... "

Köszönöm.
(Ha nem köpködjük folyamatosan a szart akkor egy idö utän kiszärad...)
SilentSound · http://autozz.blog.hu 2008.07.11. 09:39:23
Az a szomorú, hogy erre van igény. Szerintem ennél a blognál is látszik a statisztikákból, hogy mit olvasnak el leginkább az emberek. És a negatív reklám is reklám, sőt, a negatív kritika terjed mindig gyorsabban, ebből élnek az ilyen győzikék meg kiszeltündék...
- Gery Greyhound - · http://www.bestofgyurcsany.hu/news.php 2008.07.11. 09:40:05
Zep, szerintem senki nem tiltja, hogy elmenj kebelcsodának, bár nem tudom hogy ezirányú álláshirdetéseket hol találni... :)
derelye vágó 2008.07.11. 09:40:37
az a baj a Blikk meg a társa reklámozni fogja ezeket a majmokat mer ezért pénzt kapnak mit amikor az axe reklám volt
krtek 2008.07.11. 09:44:50
zero
Látod bejött a filmkészítők döntése mert itt is az ostoba kancigány a téma.

Az ilyen kis médiafosok halála a közöny. Legyinteni egyet és nagyívbe leszarni...

Az egy másik kérdés hagy ez a barom nagyban hozzájárul ahhoz, hogy az is útálja a cigányokat aki eddig közömbös volt (kb. mert nem találkozott velük).
Kozika · http://kutyabaj.blog.hu 2008.07.11. 09:49:46
Úristen, itt a világvége, Bezuhov nem kritizált, vagy provokált!!! Csak nem becsajozott, és rózsaszín a világ? :))))
krtek 2008.07.11. 09:52:02
... vagy rátalált a jobb kezére...
Andie · http://minority.blog.hu/ 2008.07.11. 09:52:48
Gyerekek, én feleennyiért is elmondtam volna, angolul, sőt, akár németül is!
Hogy ezek miért nem találnak meg engem időben?? :)
katkakata 2008.07.11. 09:55:13
Azt gondolom, hogy nagyon jó reklám ez Győzinek.... és nem utolsó sorban azoknak a lapoknak akiknek ez hír anyag.
Nekünk földi halandóknak pedig egy jó példa kellene, hogy legyen: minek tanulni, ha a butasággal is ennyi pénzt lehet keresni??????
AP 2008.07.11. 09:56:18
húzzuk karóba..

.
.
.


..az egész iparágat, aki ezt a szartetűt életben tartja
Bezuhov 2008.07.11. 09:59:15
@Kozika!

Lätszik hogy nem olvasod rendszeresen a blogot.
A kerdesedre amugy välasz: JA WOHL! Szoval mär csak emiatt sem volt erdemes räm mozdulnod...es amugy sem vagy az esetem. (ti. nem csipem a kutyäkat ;))

@krtek
mär reg megvolt! :D ...de amugy mi van ha balkezes vagyok..te kis disszkriminälo :-)
krtek 2008.07.11. 10:08:37
Változatosság gyönyörködtet! :)
-putyin- 2008.07.11. 10:10:43
miért, ez még él?
Kozika · http://kutyabaj.blog.hu 2008.07.11. 10:15:45
ne aggódj, Bezuhov, én csak poénkodtam, tudod, a sok :) azt jelenti. kifejezetten szórakoztat ami itt folyik néha, és ennek te is részese vagy erősen.
egyébként a kutyák sem szeretik a bezuhovokat, asszem.
Hypofx 2008.07.11. 10:16:59
A nap 24 orajaban a "nagy" magyar media tolja a pofankba a celebeket, a kereslet ekkora vagy mi mindent beveszunk?? nem ertem . Lehet hogy a legjobb egy magyar fiatalnak ha ex villalako, vagy ha felturbozott csocsi agyatlan plaza lany? szepen felmorzsolta a maradek erkolcsi szintet is itthon a fogyasztoi tarsadalom, gratula, lassan amerika szintjere sullyedunk, kar hogy a berek es az elet nem sullyed odaig.
derelye vágó 2008.07.11. 10:20:04
csak az a gond a szülök is szarnak az egészre a gyerekkel meg majd lesz valami így a tévé előtt nő fel a kölök
Bezuhov 2008.07.11. 10:21:21
Hi Kozika!

nälam meg a sok ;) jelenti a poent..es en is jol szorakozok itten, de valoban :D... bär en inkäbb aktiv resztvevökent.
"egyébként a kutyák sem szeretik a bezuhovokat" - jah, tapasztaltam :]

na de ne OFF-oljunk annyit, mert itt van ez nagyon fontos tema: GYÖZZZÜK_E! ;))
efry 2008.07.11. 10:22:39
Egyszer egy társaságban Győzike volt a téma. A többiek nagyon jól szórakoztak, de kénytelen voltam fél óra múlva megjegyezni, hogy váltsunk témát, mert baromira unom magam, engem ugyanis tényleg nem érdekel, ezért nem is nézem...
jozicsenko 2008.07.11. 10:25:29
nem kell az apehet küldeni hozzájuk mennek azok oda anélkül is

tv2, napló pár hónapja

az apeh lista előkelő helyein kik vannak?

a sógorasszonya meg az apja

nesze neked
(és itt ér véget a romasóman szapulása, több szót nem érdemel...)
Eagle15 2008.07.11. 10:27:30
Mit berzenkedtek, hát nem jobb egy operettországban élni? Itt lehet az utcán a buzikat szidni, közben azok a seggüket riszálják, egyesek pénzt lopnak, persze halkan, ők ebben lelik örömüket. Mindenki megtalálja a szórakozását, a lényegről nem beszélünk, hogy szarban vagyunk...!
És így minden rózsaszín...!
Kozika · http://kutyabaj.blog.hu 2008.07.11. 10:28:04
nemtom meséltem-e már, vagy látta-e valaki rajtam kívül:
Gőzeke a Balatonon, egy vitorlás fedélzetén (vót valami balatonátszelő vitorlásverseny, ahová meghívták iqbetyár sztárunkat is, természetesen rtl kamerái jelen), naszóval minden ami kell, mentőmellény, úszógumi (Magyarhon büszkesége fél a víztől, tán még úszni sem tud), Gőzeke büszkén feszít a dekken, és nagy vagányan odakiabál a kamerának:
-Megmutatom az egész országnak, hogy lehetek én is a Tenkes kapitánya!!!!
HalivudEstevez · http://www.halivud.hu 2008.07.11. 10:35:30
posztíró: irigység ez... szabad utána csinálni...
Bezuhov 2008.07.11. 10:37:29
ehhh...ez itt a problema! nem kell nezni ökegyelmet, es akkor nem lesz magas a vernyomäs...Nälam ugy van, hogy amint megjelenik a kepernyöen, azon nyomban tenyerelek a täviränyitora :) ..ez olyan nälam mint a pavlov kutya nyäladzäsa, feltetlen reflex!!!
krtek 2008.07.11. 10:38:09
Szerintem be kekkene dobni hogy buzi.

Egy ostoba trendi-buzi kancigány nagyot ütne a médiában. A sok kisbalfasztinó jukupcsekkgábriellák hónapokig csámcsoghatnának rajta, affektálósan okosan.

Kozika
Afasznak nézel ilyeneket?
Kozika · http://kutyabaj.blog.hu 2008.07.11. 10:42:38
nem néztem, csajom nézte, röhögött, én meg megkérdeztem miért.
Kozika · http://kutyabaj.blog.hu 2008.07.11. 10:45:41
jóvan, lebuktam, győzikés póló van rajtam
porter 2008.07.11. 10:59:15
húzzuk.
orv 2008.07.11. 11:00:29
"Ha nem köpködjük folyamatosan a szart egy idő után kiszárad"
Bölcs.
orv 2008.07.11. 11:02:49
"megmutatom én az egész országnak,hogy lehetek én is Tenkes kapitánya!"-mindezt a Balaton közepé,egy vitorláson!
Nem Bölcs.
krtek 2008.07.11. 11:03:29
ugye ugye!

Fiatalok "beszélgettek" a sorban, le is dobtam a láncot: Az egyik mesélt valami hülye médiapicsáról valamelyik sorozatból és a másik nem tudtak kiről van szó. Mire az első azt mondta "Tudod! Akit megdugott a Majka!"
Basszus azonnal tudta...
:)
Bezuhov 2008.07.11. 11:14:28
"Tudod! Akit megdugott a Majka!"

krtek! te meg ezt se tudod?! :DD
krtek 2008.07.11. 11:25:36
Fel is sírok néha álmomban emiatt...

Én csak a bandzsakúrvát ismerem az anyátokköztből. :)
Meg a szadomazó életemnagyszerepe magdinénit.
Bezuhov 2008.07.11. 11:38:30
hej krtek...ugy lätom a fontos közeleti dolgokban teljesen järatlan vagy! :)

De ha mär anyätokköztnel tartunk... regota gondolkodom, hogy vajon mit vetettek a magyarok a magassägas jao Isten ellen, hogy az ilyen hulladek napisorozatokkal+gyözövel büntet minket (...) ha ezt Kölcsey tudta volna, tuti benne lenne a Himnuszban
TD223 2008.07.11. 11:42:27
Én büszek vagyok arra, hogy még egyetlen Győzike showt sem láttam. Sajnos a reklámokat igen.
derelye vágó 2008.07.11. 11:51:12
ez is megérne egy posztot

index.hu/politika/kulfold/fotoir080710/
wagabound 2008.07.11. 12:01:23
"ha ezt Kölcsey tudta volna, tuti benne lenne a Himnuszban "

Ez jó! Szuper!! :-)))
endorpH1N 2008.07.11. 12:11:25
Ez egy nagyon nagyon apró kis csepp a tengerben. Az egész világon olyan túlfizetések vannak hogy az hihetetlen. Szinészek, sportolók, televíziós személyek és még sorolhatnám. Olyan pénzeket kapnak aminek egy átlag ember még a töredékét se keresi meg egész élete alatt. Nem az a baj hogy havonta kap valaki 250 millió forintot dollárban hanm az hogy neki nincs rá szüksége!! De adni azért nem szeretne belőle, holott pár millióan azt se tudják mi a tv, pár millióan nem tudják mi a rádió, nem tudják mi az az internet, viszont nincs hol lakniuk és nincs mit enniük. Amikor a Frei Tamás mutogatja az arab olajsejkeket akkor nekem nem az jut eszembe hogy de kurva jó lenne így élni hanem az hogy a büdös parasztnak a 300 nm-es smaragddal díszített fürdőszobájából kb 100 falut lehetne megmenteni Dél-Afrikában! Nem az a legnagyobb baj hogy aki gazdag az lop nahem az hogy a lopott pénzből nem akarnak adni. Magyarországról már nem is beszélek itt tényleg nem érhet újdonság. 200 Millás szovivo.hu az kell!!!!!! 200 Millió!!! Egy szájbakúrt honlapra!! Magyarország 2008. Csak gratulálni tudok. Minden az ég adta világon fos ebben az országban kivétel az itt élő emberek nagy része aki szeretne de nem tud változtatni! Hát ez van! Arra vagyok kíváncsi hogy mikor fogja ezt megelégelni az ország és akkor nem 2 autót fognak felgyujtani, meg ostromolgatni egy kicsit! Én a nagyokosok helyébe ezt nem várnám meg! Na go back to work! Peace!
Johnny336 2008.07.11. 12:21:05
Barátok közt lehet, hogy hulladék, gagyi a forgatókönyv, de mégiscsak olyan színészek is játszanak benne, akik valóban színészek, tehát értenek valamihez. Persze van egy-kettő, aki elment kasztingra, kirakta a ciciket, torokra vette a producert, oszt jónapot. Ők a vizuális élményt nyújtják :)
Gőzeke nem ért semmihez, kétlem, hogy írás-olvasás megy neki készségszinten akár...
Bezuhov 2008.07.11. 12:27:44
häät nemtom Johnny...de pl van a tv2-n aza korhazos magyarsorozat (tudja a fene, hogy mi a cime)... es a csalad egy resz erre bukik, igy vacsoränäl ältaläban ezt kell(ene) neznem nekem is. .. de bakker, 5 perc utän mär-mär fizika fäjdalmak gyötörnek attol a **-tol, igy inkäbb behuzok a szobäba...:x
átlátó 2008.07.11. 12:32:34
Én a főhős gondozóját okolom mindenért. Miért engedte szabadon?
Johnny336 2008.07.11. 12:40:26
Én is csak röhögök, hogy milyen faszságok vannak benne. Pl. a fullos szöszi pincérnő, meg a nyugdíjas pincér, BudiVili. Mindig késnek, mindig pofáznak a kávézóban munka helyett, visszaugatnak a főnöknek (Zsolt), ehhez képest még mindig kurvára nem rúgták ki őket...ez csak csepp a tengerben.
Mint pl. a Tilda csalta a férjét egy faszival, ez kiderült, a férje besokalt, és lelépett. Erre a csaj teljes depresszióba zuhan, és a paliját okolta, hogy mé kúrogatta. Ez normális? :)
Seduxen · http://hungarisztan.blog.hu/ 2008.07.11. 12:44:12
Bezuhov: azért lássuk be, hogy a tv2-n futó "kórházsorozatból" többet is ki lehetne hozni, ha VadKatica bedobná "régi énjét" :-)
Asszem sosem látott nézettsége lenne a sorozatnak...
X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2008.07.11. 12:45:45
Teljesen egyettértek a cikkel, szánalmas ma MO. Több diplomás, több nyelven beszélő tanult emberek netto 110ért dolgoznak, mig ez a senkiházi cigány a 6 elemijével, aki még magyarul sem tud beszélni milliókat keres. :(
krtek 2008.07.11. 12:46:16
bezuhov,

mommá, mikor próbálta fel utoljára vilibácsi a magdinénit; vagy azt a bajszos nőt aki igényes üzletasszonyt játszik, csak szarul.

Nekem a kedvencem, mikor snitt végén balfasz pofával bámulnak. Ez az igazi rendezői és szinészi bravúr. Csak a tv van fizikai veszélyben.


Johnny
Ezek színészek? Nebassz...
X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2008.07.11. 12:46:41
Vad Katalin :) jaja...és legalább elkerülne főműsoridőből az a szarság is. :)
Kamela 2008.07.11. 12:50:14
MONGYON LE!
Bezuhov 2008.07.11. 12:58:18
@ johnny, kertek

bakker, fogalmam sincs miröl beszeltek :D ... en csak jeleneteket lätok ezekböl az istenverte sorozatokbol, aztän vagy MUTE, vagy POWER gomb, vagy en menekülöl ki az adott helyisegböl.

@Seduxen!

Valoban. Vadkatalin müvesz filmjeit en is jobban ertkeltem. - pärdon!! - ertekelem ;)) (jelen es jövöidöben :D
Seduxen · http://hungarisztan.blog.hu/ 2008.07.11. 13:01:04
X-polgártárs: miért kellene, hogy lekerüljön? Asszem múlt héten valami rögbimeccs szünetében is becsúszott egy 4 perce hardcore snitt...
Bezuhov: ugye-ugye? komolyabb "értéket" képvisel, mint az a "hángöri-er".
Johnny336 2008.07.11. 13:01:56
krtek 2008.07.11. 12:46:16

Nem a Szabó Erikára gondolok (Mátyás Tilda), vagy a BuzImire (Kinizsi Ottó). Vannak olyanok, akik színházban is feltűnnek elég sűrűn, sőt akadnak sokan olyanok, akik azért hagyták ott a sorozatot, mert a színházat szerették volna folytatni.
Seduxen · http://hungarisztan.blog.hu/ 2008.07.11. 13:05:19
Ellenben aki korábban a berényiklaudia fiát (ákos, alias "A halál") játszotta (szerencsére lebaszták egy építkezésen a tetőről asszem), az feltűnt a konkurencia kórházasdijában is. micsoda beltenyészet...
Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.11. 13:06:25
Hehe, pont egy pornóval foglalkozó izé (Desiré Dubonet, leszarom, hogy írják rendesen) mondja, hogy mekkora színészi teljesítményt nyújtott. Nem tűnik hitelesnek. A kis túlnevelt kamunégert meg remélem az APECH majd helyreteszi. Országszégyene.
krtek 2008.07.11. 13:18:18
Fokozzuk. Anyátokközt 2.0BiTurbo

Jöhet a vadszöllő és jöhet a kancigány is. Töcskölnek egyet a ház udvarán (közben az igényes fásyádám dalol az őstehetségtelenség tarackilászlóval duettet), előtte a missröfi combosedina beharangozza a plasztikpicsa détárenyikővel párhuzanyosan. Éa a nézettségi mutató kibassza bisztit...

Itt brésztormingolunk oszt majd jól lenyúlják...
Johnny336 2008.07.11. 13:19:04
Desiré Dubonet egy transzvesztita, ezt tudtátok? Valakinek fentebb volt ötlete: el kéne hinteni Blikknek, hogy Győzike pedofil buzi :)
krtek 2008.07.11. 13:23:32
Én elhiszem...
krtek 2008.07.11. 13:24:32
...és zsidó, de náci.
Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.11. 13:28:42
Jah, ez a Desiré állítólag nagy orvos is ráadásul (hmm, professzor?), kitalált valami eléggé bullshit nevű szerkezetet, amivel a rákot lehet gyógyítani. Kérdés, hogy ebből mennyi igaz.
Meg szerepelt pornófilmekben is. Blehhhh. És ha ez nem lenne elég, övé az alibi café.
Mindenesetre ha az orvosos résznek csak a fele is igaz, máris másabb színben tűnik fel. Attól még persze nem hitelt érdemlőek a szavai Győzike színészi teljesítményét illetően.
Repülő Majom · http://www.kutyushop.hu 2008.07.11. 13:32:27
Mellesleg nem vagyok híve a bemocskolásnak. Ha valaki tett valami rosszat, akkor kapja meg érte, ami jár, de valótlant ne állítsunk róla. Az APEH elég bünti is lehetne akár, bár amit az ízlés ellen elkövetett, azt kb. úgy kellene megtorolni, mint a mechanikus narancsban a főszereplő esetében. Lekötözni egy székbe, szemet-szájat kipeckel, és nyomatni a műsort.
Eagle15 2008.07.11. 16:40:22
krtek!
Hogy zsidó Győzike? Nagyon is! Hogy náci Győzike? Nagyon is! Lényeg, hogy a péz gyűjjön!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
ha ez így folytatódik, a lakos
  2008-07-11 23:05:05, péntek
 
  Eltévesztett légicsapás - 64 civil meghalt!
2008. július 11. 22:44 | Forrás: MTI



Afganisztánban két szövetséges légicsapás 64 civilt ölt meg pár nap különbséggel. Az áldozatok túlnyomó része nő és gyermek volt - számoltak be az esetekről pénteken a kabuli kormány vizsgálóbizottságai.


Július 6-án, vasárnap egy esküvőre igyekvő csoportot támadtak meg kétszer is az amerikai légierő gépei Nangarhar tartományban. A bombázás áldozatául esett 47 ember között 39 nő és gyermek volt, és az egész menetből senkinek sem volt köze a tálib lázadókhoz - állapította meg a bizottság. Az amerikai hadsereg aznap cáfolta, hogy akár egy civil is életét vesztette volna, és később is csak annyit közölt, hogy az incidens kivizsgálás alatt áll.

A másik eset Nurisztán tartományban történt, július 4-én. Ott 17-en vesztették életüket. Az afgán kormány kétezer dollár fájdalomdíjat fizetett a családtagoknak minden halottért, és ezret a sebesültekért, akik szintén sokan vannak.

Az afgán szenátus alelnöke a súlyos incidensekkel kapcsolatban megjegyezte, hogy ha ez így folytatódik, a lakosság el fog távolodni a kormánytól.

Az idei év első három hónapjában a szövetségesek mintegy 700 polgári lakost öltek meg Afganisztánban az ENSZ adatai szerint.

STOP

http://www.stop.hu/articles/article.php?id=351254
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsidó mamutcég Balatonfürede
  2008-07-11 22:52:51, péntek
 
  A zsidó mamutcég Balatonfüredet is akarja
2008. július 11. 19:32HunHír.Hu

Áldását adta a balatonfüredi képviselő testület július 10-i rendkívüli ülésén a városrendezési terv módosítására. A fideszes Bóka István szerint Balatonfüred nem állíthatja meg a globalizációt

Ezzel zöld utat kapott a csaknem egy évtizede tervezett bevásárló központ építése a görög faluval szembeni rendkívül frekventált helyen, a füredi futballklub mintegy kéthektáros területén.

A sportklub anyagi gondjait szeretné ezzel az értékesítéssel megoldani, azonban az önkormányzat évekig halogatta a döntést a beruházás ellenzői miatt, akik még erre a mostani rendkívüli ülésre is megküldték az ügyvédjük által megfogalmazott ellenvetéseiket. A fürediek és a turisták most is bevásárlóközpontokban szerzik be a szükséges dolgokat, csak mivel a Balaton-parti városban nem találnak ilyent, elmennek Veszprémbe, elviszik oda a pénzt. Balatonfüreden úgy tudják, többek között a Tesco áruházlánc is kinézte magának a területet. A beruházás megkezdéséhez azonban még a sportminisztérium hozzájárulása is szükséges.

ingatlanmagazin


http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=11940
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rejtélyes nyomozás a homoszexu
  2008-07-11 22:50:10, péntek
 
  Rejtélyes nyomozás a homoszexuális felvonulás kapcsán



Belföld

Újabb fényképeket tett közzé internetes oldalán a rendőrség. A szombati homoszexuális felvonulás ellentüntetői közül továbbra is több személyt keresnek. Közben kiderült, hogy a tulajdonos tudtával és beleegyezésével tartózkodott az Andrássy úti lakásban az a hat fiatalember, akiket a BRFK még szombaton fogott el, így nem követhettek el magánlaksértést sem, ami miatt nyomozást indítottak ellenük.


Egy Andrássy úti lakásban ütöttek rajta a kommandósok a hat emberen. Az első rendőrségi közlemény szerint a fiatalok ellen közveszély okozás bűncselekménye gyanújával indult eljárás, a rendőrségi jegyzőkönyvekben azonban már csak magánlaksértés vétsége szerepel.

Miután a hírTV nyilvánosságra hozta a jegyzőkönyveket, a rendőrség újabb közleményt adott ki, amelyben azt írták: magánlaksértés miatt nyomoznak. Ezt azonban csak a lakás tulajdonosának magánindítványa alapján tehetnék meg. A tulajdonos viszont nem tett feljelentést a hat fiatal ellen. A Németországban élő Heim Júlia azt mondta: nem tud arról, hogy bárki betört volna hozzá, ezért már vissza is vonta az egyik budapesti rokona bejelentését.

Ennek ellenére a rendőrség továbbra is magánlaksértés címen nyomoz. A bejárati ajtót a rendőrök ideiglenesen lezáratták, így a tulajdonos megbízottja napokig nem tudta folytatni a lakás felújítását. Az építési vállalkozó sem érti, hogy a rendőrök miért rendeztek ekkora felhajtást az ügyben.

A BRFK illetékesei napok óta nem hajlandóak nyilatkozni az ügyben. Mint ahogy továbbra sem nyilvános az a szakértői vélemény, amely megerősítené a rendőrség szombati közleményét, ami szerint a lakásban ismeretlen összetételű vegyi anyagokat és savakat tartalmazó üvegeket foglaltak le. A Hír Televízió birtokába került jegyzőkönyvek szerint valójában a rendőrök zsákmánya, néhány üveg horgászok által is használt aromás etetőanyag volt.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csath Magdolna: Hat kérdés a &
  2008-07-11 22:43:35, péntek
 
  Csath Magdolna: Hat kérdés a ,,melegek" felvonulásával kapcsolatban
2008-07-11 21:55 barikád.hu



Csath MagdolnaCsath MagdolnaHa már egyszer jogállamban és demokráciában élünk, akkor

- egy kisebbség érdekében miért lehet megbénítani a belváros közlekedését?

- a többségnek miért nincs joga ahhoz, hogy akadályok nélkül közlekedhessen, használhassa autóját a városban?

- a gyalogosan közlekedő többségnek miért kötelessége a demokrácia nevében eltűrni a saját értékrendje szerint másokat sértő, obszcén kisebbség viselkedését?

- a felvonuláshoz természetesen minden kisebbségnek megvan a joga. De miért pont az Andrássy úton kell felvonulni? Nem lehetne bárhol máshol, ahol a felvonulás nem zavarja a többség békéjét, közlekedését, és nem sérti értékrendjét?

- miért köteles az átlagállampolgár anyagilag támogatni egy hangos, az elfogadott társadalmi normákat megcsúfoló kisebbség exhibicionista felvonulását?

(Mint hallhattuk, a rendőri biztosítás költsége meghaladta a százmillió forintot!)

Erre van pénz, de például egészségügyre nincs?

Egy munkásember ismerősöm éppen most mesélte, hogy hosszú ideje fáj a mellkasa, de a kórházban, ahol kezelték, csak meghallgatta a tüdejét az orvos, röntgenre már nem küldte el. A beteg többszöri érdeklődésére, hogy miért nem röntgenezik meg, a válasz az volt, hogy mert takarékoskodni kell a pénzzel.

Szeretném, ha a melegfelvonulás mellett nagy hangon kiálló politikusok és a média erre az öt kérdésre őszinte, becsületes választ adna. Mert ugye a demokrácia nemcsak arról szól, hogy egy kisebbség jogait tisztelni kell, hanem arról is, hogy a többségnek is vannak jogai! Például joga van kérdezni, és nem manipulált egyenes választ kapni a politikusoktól és a médiától.

Végül a hatodik kérdés: miért kell büszkének lenni arra, ha valaki ,,meleg"?

Szerintem büszkének arra lehet lenni, ha egy nemzet egészséges családokra alapul, amelyekben szerető szülők és nagyszülők lelkileg és testileg is egészséges gyermekeket nevelnek fel.

Dr. Csath Magdolna


barikád.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Eszik, vagy lakik?” R
  2008-07-11 22:39:03, péntek
 
  2008-07-11 21:59
,,Eszik, vagy lakik?" - A dupla zokni nem megoldás

Nyíregyházán aláírásgyűjtésbe kezdtek az emberek a magas távhődíjak miatt. A szabolcsi megyeszékhelyen a legutóbbi gázáremelés után az önkormányzat a távfűtés tarifáit is megemelte 10 százalékkal. A főképp panellakásokban élők ezért most a szocialista városvezetéstől azt követelik, még a nyáron tegyen valamit a számlák csökkentése érdekében.



,,Eszik, vagy lakik, vagy kiköltözzek az utcára? Vagy mit csináljak?"

Erre az egyszerű kérdése várják a választ a kormánytól nyíregyháza panellakói. A havi rezsiből a legtöbb a fűtésre megy el a téli hónapokban, de nyáron sem egyszerű kigazdálkodni a havi 10-15 ezer forintos alapdíjat.

A fűtési rendszert a nyitás program keretében önállóan szabályozhatóvá tették, így a lakók a tavalyi szezonban már próbáltak spórolni a fűtéssel, a telet dupla zokniban és melegítőben töltötték a lakásban. Ehhez képest a 2008 márciusi számlájuk több mint a duplája lett a 2006-osnak. Az önkormányzat legutóbbi ülésén 10 százalékkal emelte a távhő díját, az emberek attól tartanak, ezt már nem tudják kigazdálkodni. Spórolni meg már egyszerűen nincs min, fizetni pedig sok családnál nincs miből.

A Fidesz helyi képviselői is attól tartanak, egyre többen nem fogják tudni fizetni a magas távhődíjat, azok a családok, ahol pedig valaki munka nélkül van vagy beteg, esetleg kis nyugdíjas lehetetlen helyzetbe kerülnek. Vinnai Győző választókerületi elnök szerint azonnali beavatkozásra lenne szükség, nem pedig magyarázkodásra, hogy miért nem lehet az áfa csökkentésével segíteni a családokon.

Nyíregyházán egy levelet fogalmaztak meg a lakók, amelyben arra kérik a polgármestert, tegyen valamit a távhődíj csökkentésének érdekében, ezt most minél több távfűtéses lakásban élővel alá akarják íratni. Az akció szervezői nem kívántak a hírTV kamerája elé állni, mondván félnek az esetleges következményektől.

(hírTV)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vigyázzatok, ha piros Zsigulik
  2008-07-11 22:33:28, péntek
 
  Vigyázzatok, ha piros Zsigulik érkeznek hozzátok!
2008. július 11. 11:36HunHír.Hu

A HuinHír.Hu információi szerint utazó bűnözők verték szét péntekre virradó éjjel a balatonakarattyai postát, a hivatal valószínűleg hétfőn nyit ki legközelebb. Kik azok, akik ha kell, ha nem, csak rombolnak, s még a templomokba is odaszarnak? Ugye tudják?

Pénzt nem tudtak elvinni, de a hivatal berendezését tönkretették. A postán volt riasztóberendezés, de a betörők azt is szétverték. Az okozott kár felmérése jelenleg is tart



http://hunhir.hu/?pid=hirek&id=11932
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Előkerült a dokumentumfilm Hor
  2008-07-11 18:46:49, péntek
 
  Hatalmas szenzáció: Előkerült a dokumentumfilm Horthy újratemetéséről (+videók!)
2008. július 11. 10:31HunHír.Hu-információ

Robert Parizon felvételt készített 1993-ban Horthy Miklós újratemetéséről.

A dokumentumfilmből a magyar "királyi" televízió nem kért; Európa-szerte 21 TV csatorna sugározta, francia, német és angol nyelven. Magyarul csak Clevelandban adták le. A HunHír.Hu egy olvasója a rendező engedélyével most elérhetővé tette a magyar közönség számára is.



http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=11929
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 26 
2008.06 2008. Július 2008.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 653 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1201
  • e Hét: 11468
  • e Hónap: 22579
  • e Év: 176075
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.