Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
Tovább süllyedő gazdaság - még késik a Kánaán
  2012-08-13 19:42:14, hétfő
 
  2012-08-13. 06:56
Tovább süllyedő gazdaság - még késik a Kánaán

A gyenge belső kereslet és beruházási aktivitást már nem tudja ellensúlyozni az export - vélik elemzők.
A kedden megjelenő II. negyedéves GDP év/éves alapon várhatóan 1-1,1 százalékkal csökken - írja a Napi Gazdaság és a Világgazdaság hétfőn.
A Napi Gazdaság elemzői konszenzusa szerint az éves alapon számított II. negyedévi mínusz 1 százalékos GDP mellett negyedéves alapon is visszaesés várható, bár annak mértéke csekély, csupán 0,1 százalék lesz.
Az első negyedévben a Központi Statisztikai Hivatal év/éves alapon -0,7 százalékos GDP adatot közölt.
A lapnak nyilatkozó elemzők szerint a visszaesés a gyenge belső kereslettel, és beruházási aktivitással magyarázható, amit már nem tud ellensúlyozni a külső konjunktúra, azaz a nettó export növekedése.
A Világgazdaság kérdésére válaszoló elemzők év/éves alapon a II. negyedévben 1,1 százalékos GDP-csökkenést várnak, mínusz 0,7 és mínusz 1,3 százalék közötti szélső érték mellett.
A Reuters felmérése alapján a konszenzus mínusz 1 százalék.
A idei év egészére vonatkozó előrejelzések szerint a GDP 0,8-1 százalékkal zsugorodik.
(Napi - VG)

További részletek: http://kuruc.info/r/42/99928/#ixzz23RuZgdyu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Elfogyott a pénz : "segélyesek" tüntettek Tarnabodon - nekik
  2012-08-13 19:35:51, hétfő
 
  2012-08-13. 15:29
Elfogyott a pénz : "segélyesek" tüntettek Tarnabodon - nekik jár

Körülbelül ötven ember tüntetett hétfőn Tarnabodon, mert kiürült a helyi önkormányzat kasszája, és a szociális segélyben részesülők több mint egy hónapja nem kapták meg járandóságukat.
A nyolcszáz fős községben körülbelül hatszázan élnek segélyből. A szomszédos Tarnazsadány az intézményfenntartói társulás és a körjegyzőség működtetése miatt felhalmozott hiánya miatt 6,8 millió forintos inkasszót jegyeztetett be Tarnabod számlájára, ezért késik a kifizetés.
Tarnabod az önhibájukon kívül hátrányos helyzetbe került településeknek járó támogatást igényelt az államkincstárnál. A demonstrálók ennek soron kívüli pozitív elbírálását szeretnék elérni.
Pető Zoltán (független) polgármester elmondta: július eleje óta nem fizették ki az önkormányzati dolgozók bérét és a 28 600 forintos szociális segélyeket sem. Ez utóbbi 107 családot, körülbelül hatszáz embert érint. A pénz elmaradása miatt kenyérgondok jelentkeznek a családoknál - tette hozzá.
A történtekről tájékoztatta az illetékes minisztériumot és a térség országgyűlési képviselőjét, de eddig semmilyen segítséget nem kaptak. Ebben a helyzetben fordult támogatásért az államkincstárhoz.
Ha nem kapnak segítséget, a jövő hónapban sem tudnak fizetni, hiszen az inkasszó alatt a település eddig tartozásának csupán a felét tudta le - mondta a polgármester, és békés tiltakozásra szólította fel az embereket az egész héten folytatódó demonstráció kezdetén.
(MTI)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/99950/#ixzz23RsydfSj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy rendőr olvasónk levele
  2012-08-13 19:32:00, hétfő
 
  Egy rendőr olvasónk levele



Több mint hét éve vagyok rendőr egy borsodi városban. A többi maradjon titok, a nevemmel együtt. Higgyék el, hogy engem nem érdekel a politika, de nálunk már gondolkodni is bűnnek számít! Ha vezető politikus vagy rendőr neve válik kritika tárgyává, akkor azonnal jön a retorzió. Ez történt pár hete is egy társunkkal, aki a vezetőjének egy döntéséről alkotott viccesen véleményt egy privát összejövetelen. A következő hét elején pedig berendelték meghallgatásra. Ez csak egy eset a sok közül, ahol meg akarnak félemlíteni minket.

Mindenkinek van családja, hitele és legtöbbünknek nincs más, a civil életben használható szakmája, így teljesen ki vagyunk szolgáltatva. Vagy kussolunk és tesszük amit mondanak, vagy szakmailag kivégeznek, rosszabb esetben pedig el is távolítanak a hivatásunktól.

Ezt az oldalt pont az igazságtartalma miatt olvasom, bár messze nem értek egyet minden mondanivalójával. Viszont itt kaptam tájékoztatást olyan szakmai dolgokat illetőleg is, amit máshonnan illett volna megkapni!

Talán ez az egyetlen hazafias oldal, ahol nem ,,droidnak", meg ,,orbán pribéknek" neveznek minket. Egyedül itt olvashatunk a TMRSZ dolgairól.

Szima Judit fogvatartása alatt hamarabb kerültek fel ide a TMRSZ-t érintő hírek, mint a hivatalos oldalukra. A megbízott szakszervezeti vezetés hozzáállása a TMRSZ főtitkárasszonyának bebörtönzéséhez (finoman fogalmazva) hagyott némi kívánnivalót maga után. Rejtélyes módon megbetegszik, kórházba kerül, és már csak azt közlik, hogy jobban van? Na, mindegy...

A felmentett vezetőik vergődése nem csupán szánalmas, de felháborító is! Azon kívül, hogy a sokunk (mindannyiunk?) által tisztelt főtitkárasszonynak elsöprő többséggel szavazott bizalmat a tagság, elég összehasonlítani a két időszak eredményeit, ki mit tett le az asztalra?

Szima Judit nem csak felépítette a legerősebb szakmai szervezetet, de bátran az élére is állt a történéseknek. Demonstrációk, tiltakozások, szakmai képviselet, nem kerülve a kormány számára kellemetlen kérdéseket sem. Nem véletlen, hogy a szakszervezet virágzott, gyarapodott, és nyilván ennek megállítása sem. Ebben pedig a következő vezetők, szándékosan vagy gyávaságból, szintén szerepet játszottak.

Egyetlen érdemi megmozdulás nem történt az elmúlt időszakban! A szakma képviselete a béka feneke alá süllyedt, hol volt az a Szima időszakhoz mérve? Jobb lenne hallgatni, mert a kontraszt elég feltűnő!

Egy rendőr Borsod megyéből
2012. augusztus 13.

http://jovonk.info/2012/08/13/egy-rendor-olvasonk-levele
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánnak tetszik, amit Gyurcsány csinált
  2012-08-13 19:11:05, hétfő
 
  Orbánnak tetszik, amit Gyurcsány csinált

2012, augusztus 13 - 14:54


Orbán-Gyurcsány kézfogásEgy, a Bibó István Szakkollégiumban készült videó tanúsága szerint Orbán Viktor korábban méltatta Gyurcsány Ferenc egykori KISZ-titkár tárgyalási kultúráját. A miniszterelnök most erről azt mondta: ,,ott a szervezői és helyzetfelmérő képességével, a teendők logikus számbavételének képességével kitűnt közülük a szóban forgó úriember".

El lehet menni

Úgy látszik, a kormányfőnek nem csak az egykori mszp-s elődje tárgyalási stílusa tetszik, hanem lényeges kérdésekről gondolkodnak hasonlóan. Szavai szerint ugyanis arról akarná meggyőzni a fiatal korosztály tagjait, hogy próbálják ki magukat külföldön. A lényeg ugyanaz, bár Orbán próbál finomítani a mondandóján, azt kéri tőlük, hogy ne maradjanak kint. Mint mondta: a kormány csak annyit tehet, hogy világossá teszi, "nyugodtan mehet, itthon rendben lesznek a dolgok, itt egy olyan ország várja majd, ahova lesz kedve hazajönni".

Igen, valószínűleg így gondolkodnak a határon kívülre kényszerült magyarok: mindegy hogy nincsenek munkahelyek, nem tudnak lakáshoz jutni, és az árak az egekbe szöknek. Csak azért, mert az ország első embere jólétet vizionál, már szaladnak is haza - a létbizonytalanságba.

"Menni, bizonyítani, pénzt keresni, okosodni, aztán hazajönni és szolgálni a hazát" - ajánlja a miniszterelnök, emlékeztetve: ő is elment Oxfordba '89-ben, amikor ösztöndíj-lehetőséghez jutott, megmérte magát, próbált helytállni. Hazajöttem, most itt teszem a dolgom, szolgálom a hazát - fogalmazott.

Orbán a fellegekben: sikeres elszámoltatásról beszél

Elmondta, az elszámoltatás eddigi eredményeit a közelmúltban tekintette át a kormány, és megállapította, hogy komoly munkát végeztek az ezzel foglalkozók. "Inkább ott lehet az embernek csalódottsága, hogy lassabban haladnak az eljárások, mint azt az ember egészséges jogérzéke előre jelezné" - jelentette ki a miniszterelnök.

A sukorói telekcsere ügyében Gyurcsány Ferenc korábbi szocialista miniszterelnök ellen megszüntetett eljárás kapcsán feltett kérdésre közölte: az ügyészség a parlament alá tartozik, így a kormány, ha akarná sem tudná elérni, hogy a hatóság vádat emeljen. "Mi csak azért tudunk felelősséget vállalni, hogy felderítsük a tényeket, összegyűjtsük a dokumentumokat, és utána az igazságszolgáltatás rendelkezésére bocsájtsuk" - jelentette ki.

Budai Gyula munkáját illetően azt mondta, egy áttekinthető könyvben össze kell foglalni, és hozzáférhetővé kell tenni, hogy mindenki lássa, mely ügyek feltárásával foglalkozott a kormány az elmúlt két évben. "Azért, hogy tisztán álljunk az Úr és a választók színe előtt: amit lehetett, mi megtettük" - tette hozzá.

Mint korábban megírtuk, Budait augusztus 31-i hatállyal felmentették tisztségéből. Budai Gyula távozása alátámasztja: Orbán véleményével ellentétben ismét kudarcot vallott az elszámoltatás. Mint ahogy elődjének, Papcsák Ferencnek sem, neki sem sikerült valódi, nagy lebuktatásokról beszámolnia. Gyurcsány Ferenc elszámoltatása például az egyik kiemelt kampányüzenetük volt, de megúszták a 2006-os rendőrterror felelősei is és évek óta nem sikerül pontot tenni a BKV-ügy végére sem. Még mindig nem tudhatjuk ugyanis, hogy Hagyó Miklós volt szocialista főpolgármester-helyettes megkapja-e méltó büntetését. Nevetséges ítélet született Hunvald György ügyében is: a többi között hűtlen kezeléssel és hivatali visszaéléssel vádolt volt szocialista polgármestert ugyan börtönbüntetésre is ítélték - egy év hat hónapot kapott -, azonban ha az ítélet jogerőre emelkedik, akkor már nem is kell rács mögé vonulnia a mutyizó szocialistának, így ő is olcsón megúszta.

Az ügynökkérdésben sincs még igazi előrelépés

"Az ügynökkérdésben jól haladunk" - jelentette ki a miniszterelnök. Úgy értékelte, hogy a magyar ügynökügy rendezettsége jogi megoldások tekintetében figyelemre méltó Európában. "Én azon az állásponton vagyok, hogy a szabadság mellett érdemes lándzsát törni, tehát mindenki, aki áldozata volt az előző rendszernek, például megfigyelték, az korlátozás nélkül hozzáférhessen az őrá vonatkozó összes információhoz" - foglalt állást Orbán Viktor.

Az ombudsmant kritizálja a kormányfő

Orbán Viktor az egyetemi éveire emlékezve Szabó Máté ombudsman oktatói megítéléséről szólva azt mondta: már akkor is olyan volt, mint most, azaz "obskúrus témákkal foglalkozott obskúrus megközelítésekből". Az akkor itthon még nagyon éretlennek számító zöld ügyekkel is foglalkozott - idézte fel, megjegyezve: "de már akkor is alig tudta követni a cikázását az ember, most ombudsmanként is nagyjából ez a helyzet".

Még mindig az unióban bízik

Az unió jövőjét illetően Orbán azt jósolta, "az Európai Unió láthatóan nem ketté fog szakadni, hanem egymástól jól látható módon elkülönülő területekre bomlik majd". Az egyik az államadósságot megfékezni nem tudó államok hanyatló világa, a másik pedig a közép-európai országok felemelkedő világa. Senki nem fog pénzt adni nekünk a közép-európai országokból, senki nem akarja a bajainkat megoldani helyettünk, de azt mindenki érzi, hogy az unión belül erősebb Közép-Európa egy felzárkózó Magyarországgal, mint egy gyenge Magyarországgal - mondta.



elteonline.hu, mti, vg nyomán barikad.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korlátlan hatalom a miniszterelnöknek - készülnek a háborúra
  2012-08-13 08:49:06, hétfő
 
  Korlátlan hatalom a miniszterelnöknek - készülnek a háborúra?

2012, augusztus 13 - 06:55

Az izraeli kormány példátlan hatalmi jogkört szavazott meg vasárnap Benjámin Netanjahu miniszterelnöknek, ő pedig kabinetje ülésén kijelentette, hogy az Irán általi fenyegetés Izrael legsúlyosabb gondja. Ez utóbbi egy újabb jele lehet annak, hogy a kormány katonai csapást tervez a közeljövőben az iráni atomlétesítményekre.

Izraeli katonaA miniszterelnök hatalmi jogköreit érintő tervezett változtatások egészen az állam 1948-as születéséig nyúlnak vissza, amikor is meghatározták a döntéshozás menetét. Netanjahu részt vehetne bármely miniszteri bizottsági ülésen, és újra meg újra felvethetné javaslatait e bizottságokban, hogy végül elfogadtassa azokat. Megsemmisíthetne miniszteri döntéseket, érvényteleníthetne szavazási eredményeket, illetve korlátozhatná a miniszteri bizottságok bármely tagjának szavazati jogát. Ha egy döntést jóváhagytak, neki lehetősége volna megtiltani vagy elhalasztani annak végrehajtását.

A javaslatot a kormány nagy többséggel fogadta el, viszont a teljes politikai elitből heves bírálatokat váltott ki. Selli Jahimovics, az ellenzéki Munkapárt vezetője például úgy reagált, hogy Netanjahu gyakorlatilag érdemi vita nélkül viheti majd keresztül bármilyen akaratát. Erre válaszul a miniszterelnöki hivatal azt közölte az Ynet hírportállal, hogy a javaslat célja "a kormányzás minőségének javítása". Az Ynet azonban hozzátette: a miniszterelnöki hivatal jogtanácsosának, Slomit Barnea Fargónak fenntartásai vannak a tervvel kapcsolatban.

Izrael már régóta katonai csapás lehetőségével fenyegeti Iránt, annak állítólagos fegyveres atomprogramja miatt. Az Egyesült Államok azonban ellenzi a katonai megoldást, és az elmúlt hónapokban igyekezett rávenni Netanjahu miniszterelnököt arra, hogy adjon még esélyt a diplomáciának. Egyes elemzők szerint a katonai csapással való fenyegetőzés diplomáciai eszköz, Izrael valójában sokkal kevésbé volna hajlandó megtámadni Iránt, mert tudja, hogy megvan a veszélye egy totális háború kialakulásának, amelyben Izraelt minden irányból érné támadás. A Jediót Ahronót című konzervatív lap pénteken azt írta: Netanjahu és védelmi minisztere, Ehud Barak amellett van, hogy Izrael még a novemberi amerikai elnökválasztás előtt mérjen katonai csapást az iráni atomlétesítményekre, de a lap szerint a két vezető politikus ehhez nem rendelkezik a szükséges támogatással sem a hadsereg, sem a biztonsági kabinet részéről.

Összefügghet az Iráni elleni esetleges csapásra való felkészüléssel, hogy a hadsereg vasárnap sajátos országos kísérletbe kezdett. Hamis sms-üzeneteket küldözget több százezer ember mobiltelefonjára, és ebben közelgő rakétatámadásra figyelmezteti őket. A kísérlet csütörtökig tart.

MTI - barikad.hu


http://barikad.hu/korlatlan_hatalom_a_miniszterelnoknek_keszulnek_a_haborura-2012 0813
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb milliárdok a cigányintegrációra
  2012-08-13 08:45:36, hétfő
 
 
Újabb milliárdok a cigányintegrációra

2012, augusztus 12 - 19:30

Újabb 7,5 milliárd forint az esélyegyenlőségre. A tervek szerint a programok a cigánygyerekek felzárkóztatását segítenék. A jelenlegi intézmények azonban nem alkalmasak valódi eredmények elérésére.

Az Új Széchenyi Terv keretében a közoktatási intézmények esélyegyenlőségi alapú fejlesztéseinek támogatására, az Iskola-háló programok továbbfejlesztésére, a Tanoda és a Második esély típusú programok támogatására 7,5 milliárd Ft áll rendelkezésre.

Papírforma

A meghirdetett különböző pályázati konstrukciók összessége lehetőséget teremt arra, hogy különösen a hátrányos- és leghátrányosabb helyzetű kistérségek közoktatási intézményei, tanodái, iskola-háló és második esély típusú programjai egyre alkalmasabbá váljanak a halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek/diákok, tanulók, köztük roma gyermekek eredményes nevelésére-oktatására, az iskolai lemorzsolódásukat csökkentő intézkedések támogatására.

A Tanodákra vonatkozó pályázati kiírás közvetlen célja, hogy a bevont célcsoport tagjai minél nagyobb számban fejezzék be az általános iskolát, illetve érettségit adó középiskolában tanuljanak tovább, lehetőleg olyan eredménnyel, hogy a felsőfokú oktatásba is bekapcsolódhassanak.

A Második esély típusú programok számának növelésétől, szolgáltatásaik minőségfejlesztésétől azt várjuk, hogy a programok keretében a középfokú oktatásból kimaradt, tanköteles koron túli fiatalok minél többen és egyre hatékonyabb módon újabb esélyt kapnak arra, hogy középfokú tanulmányokat folytassanak, illetve piacképes szakmát szerezzenek.

A valóság

A Tárki 2009-ben a Roma Education Fund felkérésére készített elemzést a tanodákról. A helyzet korántsem olyan rózsás, mint amilyennek látszik. A tanodák mintegy 21 százaléka a helyszíni szemle alapján nem működik mivel a tanoda hosszabb távra be van zárva, vagy más célra kiadva, gyereket nem találni, esetleg a helyszínre nem is lehetett eljutni. Ahol működik, abban sokszor nincs köszönet.

Van tanoda, ahol a programban résztvevő gyermekek egy órányi időt töltenek a tanodában, de van olyan is, ahol délután kettőtől este hétig folyik a munka. A tanulók, saját elmondásuk alapján, leginkább az iskola után, egy-két órát töltenek a tanodában. A tanodába járó gyerekek többsége szeretné, ha a foglalkozásokat úgy szerveznék, hogy több időt tölthessenek ott.

Fegyelem? Hol?

Több beszélgetés során nehezményezték a tanulók, hogy ,,nem tanodás gyerekek" is szabad bejárást kapnak a tanodába, ráadásul az ott található eszközöket (számítógépek, társasjátékok, stb.) is használhatják. A problémát ecsetelő beszélgetés résztvevői negatív élményként élik meg, hogy míg ők a tanoda nyitvatartása alatt korrepetáláson, foglalkozásokon vesznek részt, addig mások számítógépeznek.

,,Legyen szigorúbb ... mindenki beleszalad a gépekbe, le kéne egy kicsit ülni tanulni, vagy beszélgetni, vagy játszani, fejleszteni az agyunkat, mit tudom én! Mindig csak gépezni! Unalmas egy kicsit." - mondta egy tanodás diák.

A legtöbb tanodában csoportokba szervezik, csoportokba szerveződnek a diákok. A csoportalakításának elvei tanodánként változnak, de a diákok többsége nem tudja, hogy miért és hogyan került egy-egy csoportba. Több tanuló nehezményezte, hogy ha van csoportba sorolás, akkor sem tartják be a tanulók, s így a foglalkozásokon káosz alakul ki. A tanárok pedig nem küldik ki a csoportbeosztás szerint, épp nem ,,odavaló" tanulót a foglalkozásról.

Játék sok pénzért

Esztergomban például az általános iskolás gyerekek a tanítás után, egyenesen az iskolából érkeznek a tanodába. Az egyik csoportvezető elmondása szerint először ,,lazításként" háromnegyed órát számítógépeznek, játszanak, fociznak, majd másfél órás tanulási blokk következik. A foglalkozás nem a másnapi iskolai házi feladat elkészítését szolgálja, de a felügyelő tanár ellenőrzi annak meglétét is. Aki még nem készítette el, az pótolja, majd fejlesztő játékok, feladatok segítségével kompetenciafejlesztés következik ( erre összesen szánnak másfél órát). A tanulási blokk után háromnegyed órás kézműves foglalkozáson vesznek részt a tanulók, amelyet közös uzsonna, majd este hét óráig tartó pingpong, csocsó és társasjáték követ.

Az óvodás csoport hétköznaponként vesz részt a tanoda életében. Délután négytől fél hatig tart számukra a játékos foglalkozás. Utána a tanodában megfürödnek, majd hazamennek. A hétvégenként tánc és sportprogramokat szerveznek, valamint közös kirándulásokat.

Eltáncolt identitás

A tanodák fontos feladata a tanulók identitásának támogatása, erősítése. Ez az elvárás a vizsgált hétköznapi tanodai gyakorlatban többnyire cigánytánc tanításában, zenekar-szervezésben merül ki. A lovári nyelv tanításáról mindössze egy, az identitáserősítést tudatosan célzó közösségi tevékenységek szervezéséről négy helyen számoltak be.

A kormány gátolja az integrációt

Dúró Dóra, a Jobbik Oktatási és Kulturális Kabinetjének elnökét kérdeztük a programról. Elmondása szerint a kormánynak több olyan intézkedése és mulasztása van, ami a cigányság integrációját gátolja. Egyrészt a szemléleten és a módszereken nem változtat alapjaiban, pedig az elmúlt húsz év tapasztalatai alapján világos, hogy a jelenlegi intézmények nem alkalmasak arra, hogy valódi eredményeket hozzanak.

A tanodák működtetése szép dolog, és a semminél több, de a bentlakásos iskolák sokkal hatékonyabbak lennének, hiszen az ott nevelt gyerekeknél sokkal kevésbé érvényesülne a család visszahúzó szocializációs közege a problémás családoknál - hangsúlyozta a jobbikos szakpolitikus.

Megszűnés határán a kollégiumok

Ha a kormány valóban elkötelezett lenne a felzárkóztatás mellett, akkor a tankötelezettség korhatárát 17 évben határozta volna meg a jelenlegi 16 helyett, mert a 17 év az a kor, amikor legkorábban valaki piacképes szakmát tud szerezni.

Emellett a köznevelési törvényben a kollégiumi normatíva folyósításának korhatárát a korábbi 3-ról tízre emelte, így a megszűnés szélére sodorta a működő általános iskolai kollégiumokat.

barikad.hu

http://barikad.hu/ujabb_milliardok_a_ciganyintegraciora-20120812
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy őszinte zsidó gondolatai
  2012-08-13 07:44:40, hétfő
 
  Egy őszinte zsidó gondolatai
2012. 08. 9. csütörtök. - 07:54 Kitartás.hu

Ezt a cikket azért fordítottam le, mert ritkán lehet olvasni zsidó írótól, zsidók részére, zsidókról. A szerző: Manny Friedman, az újság, amiben megjelent az a "Times Of Israel", az időpont, július 12., friss, mint a reggel fejt tej.

Még csak annyit. Ez egy fordítás, igaz nem teljes, mert ismétlődő, felesleges részeket kihagytam (utálok mindent, ami hosszú) :D , de az cikk eredeti "szellemisége" töretlenül megmaradt. Erre kényesen vigyáztam. Ha valaki le akarja ellenőrizne, annak előre megmondom, hogy sose gyakorlom a tükörfordítást. http://blogs.timesofisrael.com/jews-do-control-the-media/ Különben kék betűkkel nyúltam be a szövegbe, ott, ahol fontosnak tartottam.

Mi zsidók furcsa teremtmények vagyunk. Imádunk kérkedni a zsidó színészekkel. Néha állítjuk, hogy egy goj szinész valójában zsidó, mert annyira jó, hogy csak zsidó lehet. Kérkedünk a zsidó szerzőkkel, zsidó politikusokkal, zsidó igazgatókkal. Ha előttünk valaki egy filmet, könyvet, vagy műalkotást dicsér, kivétel nélkül rávágjuk: "Tudod, hogy az alkotója zsidó?" Szóval, mi így működünk.

De abban a pillanatban, amikor egy antiszemita, vagy Izraelt gyűlölő pasi azt meri mondani, hogy: "A zsidók irányítják a médiát" vagy "Washington zsidó irányítás alatt áll", mi menten támadásba lendülünk. Elsődleges célunk, hogy az ilyeneket letiporjuk. Mindent megteszünk, hogy elhallgattassuk. Cikkeket írunk. Létrehoztunk szervezeteket kizárólag azzal a céllal, hogy szétkürtöljék a világban, hogy a zsidók semmit se irányítanak. Fenéket nem irányítjuk a médiát, egyetlen szavunk sincs Washingtonban, legalább is nem több mint bárki másnak. Nem, nem, dehogy, esküszünk, mi olyanok vagyunk, mint bárki más. - - - Megkérdezem, látja rajtam kívül más is (hacsak nem bigott) ennek az egésznek a komikumát?

Zsidó testvéreim, legyünk őszinték, bizony, mi irányítjuk a médiát. Annyi zsidó pasi van a filmgyárak vezetőségében, hogy az már szinte közönséges. Az összes játékfilm, tv sorozat teli van zsidó színészekkel, forgatókönyv írókkal, rendezőkkel. Tudtok arról, hogy a nyolc legnagyobb filmstúdió zsidó kézben van? De ez még nem minden. Irányítjuk a tévé hirdetéseket is. És ne feledkezzünk meg az antiszemiták célpontjáról, az AIPAC-ról. [Az AIPAC = American Israel Public Affairs Committee, egy zsidó szervezet, amit azért hoztak létre, hogy fenntartsa és erősítse Izrael és USA közötti kapcsolatot. Végül is a legerősebb zsidó lobbi.] Gyakorlatilag ez olyan szervezet, mint a Cion Bölcsei. [Ez vajon azt jelenti, hogy Friedman szerint a Cion Bölcsei nem antiszemita fikció?] Sose fogom elfelejteni az egyetemen jelen voltam egy AIPAC gyűlésen, ahol egy ember kiállt a pódiumra és azt mondat, hogy őket csak az 50 legjobb diák érdekli, mert azok fognak a kormányhivatalokban elhelyezkedni, és ők lesznek azok, akik befolyásolni fogják a kormányt. Én tisztességes munkát akartam végezni, és akkor ezek a pasik gyakorlatilag arról beszélnek, hogy be kell épülnünk a kormányba. Tudom, hogy erre mit válaszolnak, hogy mindenki lobbizik. Az össze érdekképviselet, kicsi és nagy egyaránt. Persze, mindenkinek van sikeres barátja vezető pozícióban, de hol van ez attól, hogy miénk Hollywood és Madison Avenue [a hirdetési szakma fellegvára]. Igaz, amit állítanak: arra használjuk a hatalmunkat, hogy elfoglaljuk az egész világot. Erre esküdtünk össze.

Rendben van, mondjuk ez így nem igaz, de ássunk egy kicsit mélyebbre! Valóban mindenki lobbizik, mindenkinek van itt-ott barátja. De nem mi vagyunk, akik állandóan hencegünk? Miért nem valljuk be, hogy kurvára sikeresek vagyunk? Miért nem kiáltjuk ezt bele a nagyvilágba.?

Rendben, feltárom mi az én elméletem, miért nem akarnak a zsidók beszélni arról, hogy ők irányítják a médiát. Először is, amíg a zsidók imádnak felvágni azzal, hogy legtöbbjük sikeres az életben, és hogy majd mindegyikük letett már valamit az asztalra, szörnyen utálják bevallani, hogy ezt a zsidóságuknak köszönhetik. Esetleg elmennek addig, hogy talán a zsidó tapasztalatnak lehet valami szerepe, de egyik se fogja bevallani, hogy van egy belső tulajdonságunk, ami segít minket a sikeres életvitelben.

Az ADL elnöke, Abe Foxman-t [ADL = Anti-Defamation League, vagyis a zsidók lejáratását gátló egyesület elnöke] egy interjúban megkérdezték a témával kapcsolatban, amire így nyilatkozott: "Én azt szeretném, ha az emberek azt mondanák: úgy jött ki a lépés, hogy a vállalati felső vezetőség tagjai véletleneül zsidók." Szerintem ezzel minden meg van mondva.

A teljes igazság az, hogy az antiszemitáknak igazuk van. Nekünk, zsidóknak valami mélyen belénk van oltva, ami minket teljesen megkülönböztet mindenki mástól a világon. Megjártuk a haláltáborokat, kibírtuk a pogromokat, egész családokat tizedeltek meg. Aztán eljöttünk Amerikába, az egyetlen helyre, ahol hagyták, hogy annyi hatalmat ragadhassunk magunkhoz, amennyit akartunk, és mostanra elfoglaltunk mindent. Nehogy azt mondjátok, hogy van még egy ilyen népcsoport a világon! Csak mi, zsidók vagyunk erre képesek. De ez nem az első eset. Azért voltunk az egyiptomi fogságban, mert túl sikeresek voltunk. Menj, nézd meg a Torában, ott megtalálod. És ezt tettük Németországban is.

Ez a készség, ez a hajtómotor nem a sok éves oktatásnak, vagy bármi más tényezőnek a következménye, hanem a minden egyes zsidóban megtalálható belső szikrától származik. Ezt azonban az olyan szervezetek, mint az ADK és az AIPAC utálják bevallani, elsősorban azért mert ezek világi szervezetek. Az egész tevékenységük lényege annak bizonyítása, hogy a zsidók pont olyan emberek, mint bárki más a földön. Ennél nevetségesebb agendát el se tudok képzelni. A francokat! Mi mások vagyunk. Mi különlegesek vagyunk.

Eljött az idő, hogy ne kelljen megváltoztatni a nevünket. Nem kell senkihez se alkalmazkodnunk, mint egy kaméleon, mert az egész rohadt ország a miénk [természetesen Amerikára gondol]. Legyünk büszkék magunkra, de igazodjunk ahhoz, hogy felelősség és hatalmas lehetőség nyugszik a vállainkon.

© 2012 The Times of Israel
(antalffy-tibor.hu)

Kapcsolódó:
AIPAC, az amerikai zsidó lobbi
Média a hungarista államban

Videó: http://www.youtube.com/watch?v=kBWYTFnOJ5g
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
14 jele annak,hogy a modern civilizáció összeomlása már elke
  2012-08-13 07:42:58, hétfő
 
 
14 jele annak,hogy a modern civilizáció összeomlása már elkezdődött

június 22, 2012 NaturaHirek.hu

Sok ember azt hitte, hogy a világ vége 2012 decemberében lesz. Hülyeség. A sokkal őszintébb válasz az, hogy a világ vége már meg is kezdődött. És ez nem jelenti a világ végét, csak egy korszak lezárását és egy új születését. Az átmenet a két kor között azonban lármás és költséges átállás lesz az emberiség számára.


Íme 14 jel, hogy a mostani világ, ahogy azt most ismerjük, a végéhez közeleg. Egy korszak végén és egy új kor elején élünk. A jövőben, amikor majd visszanézünk, mindez egy pillanat lesz csak a történelemben. Most viszont minden úgy tűnik, mintha szinte csigatempóban haladna. Félreértés ne legyen: a mostani világ fejezeteinek végét éljük. A következő könyvben egy új világot fogunk megismerni, amely nagyon különbözik attól, amelyet eddig megismertünk.

# 1 - Tornádók, hurrikánok, földrengések és szökőárak tömkelege -. Eleinte úgy tűnt, csak a véletlenek egybeesése, de most mintaszerűen jellemzőek a Földre. Az időjárás egyre szélsőségesebb. A közelmúltban több mint 120 tornádó pusztított az Egyesült Államok középnyugati részén. Texasban állandó a bozóttűz a rendkívüli szárazság miatt. És ahol nincs tűz és aszályok, ott árvizek vannak.

# 2 - A méhek csendje - A méhek kihalása Észak-Amerikából indult. Azt már tudjuk, hogy részben a kémiai növényvédő szerek (és esetleg a génkezelt termények) az okai a méhek pusztulásának.

# 3 - Az atomtudomány csődje - A fukushimai katasztrófa csak egy dolgot bizonyít: a tudósok veszélyesen arrogánsak a nagy volumenű projektek tervezésében, és nem veszik figyelembe a természet erejét. Az atomenergiáról azt ígérték, hogy tiszta és zöld környezetet és energiát fog adni. Ezzel szemben most csendesen és láthatatlanul mérgezi meg egész bolygónkat.

# 4 - A Wikileaks - Egy olyan korban, ahol ilyen sok a megtévesztés, az információkat kiszivárogtató embereket bűnözőkként kezelik.

# 5 - Az orvosi rendőrállam megjelenése mindenhol - A fegyveres rajtaütések SWAT kommandósai, az oltások és a kemoterápia gyermekekre és felnőttekre való kényszerítése. Az egészségügyi rendszer annyira haszontalanná, korruptá és veszélyessé vált, hogy az ahhoz vezetett, hogy manapság már egyre erőteljesebben győzködik az embereket arról, hogy bevegyék a gyógyszereket, beoltassák magukat stb. Ez egy kikényszerített orvosi monopólium, amely veszélyezteti egészségét és a szabadságunkat.

# 6 - Az egyre gyakoribb az élelmiszerhiány és termés kudarcok. Ez csak a kezdet: az élelmiszer árak továbbra is az egekbe szöknek az elkövetkező években a szélsőséges időjárás, a beporzók elvesztése és a globális génkezelt termények megjelenése miatt. Igazi élelmiszer a mai világban lassan már elenyésző mennyiségű. Érdemes elkezdeni otthoni konyhakertet telepíteni.

# 7 - A világ energetikai társaságainak hibái: a radioaktív sugárzás Fukushimából nem az egyetlen módja annak, ahogy az energetikai vállalatok tönkreteszik a világot. Ne feledkezzünk meg a Deepwater Horizon-ról, a hatalmas olaj szennyezésről a Mexikói öbölben -aminek mellesleg még nincs is vége. Még egy év múlva is Corexitet permeteznek az öbölben!

# 8 - A továbbra is tartó genetikai szennyezés. Ez lehet a legrosszabb fejezete az elkövetkező összeomlásnak. A széles körű genetikai modifikálások bűncselekményt jelentenek az emberiség ellen. Ez egy "gén szennyezés", amely lassan szétterjed a világ élelmiszer-növényeire, termés csökkenéshez és végül éhezéshez vezetve.

# 9 - Amerikában lassan nem lehet eladni igazi, organikus tejet a zsarnokság és büntetőjogi bántalmak megjelenése, farmok bezárása nélkül. A cél az igazi tej tönkretétele. Az FBI még az Amish farmereket is megcélozta. Mi lesz ez után a világ többi részén?

# 10 - A pénzkínálat hamisítása, pénz fedezet nélküli nyomtatása, infláció. Egy bukott gazdasági rendszerben élünk, közel az összeomlás szélén, a hülye vezetők pedig csak olyan "megoldásokat" találnak, amelyek valójában felgyorsítják saját bukásukat. A gazdasági őrület itt mindenkinek nyilvánvaló aki valaha is tanult matematikát.

# 11 - A tömegek zuhanó intelligenciája - Az egyik leginkább zavaró jel a tömegek lebutulása. A fiatal, lusta, tévénéző zombik abszolút semmi értékeset nem nyújtanak a világ számára. Ők az "agyatlan fogyasztók", akik védőoltásért állnak sorba, tévét néznek és szemétkaját fogyasztanak. Adjuk hozzá azt, hogy pszichiátriai gyógyszereken élnek és elhisznek mindent, amit a kormány mond nekik.

# 12 - A hírek teljes és tökéletes fabrikálása- a hírek nagy része teljesen és tökéletesen gyártott: a háború Líbiában, bármely állam adóssága, a munkanélküliség, ... egy intelligens ember a híreket nézve felrobban a nevetéstől. Az információs források nem közvetítik az igazságot többé, csak politikailag célszerű fikciókat.

# 13 - A folyamatos környezetszennyezés - túl a génmódosítás-szennyezésen és a sugárzás hatásain, tömeges gyógyszeripari szennyezettség is tapasztalható. Ez nem csak a gyógyszeripari gyárak termékeinek folyókba való engedéséről szól, az is tény , hogy jóval több mint a lakosság fele szinte naponta szed gyógyszereket, valamint használ kábítószereket. Ez áthatja egész testünket, és végül a vízellátást és a termőföldeket is.

# 14 - A radioaktív szennyeződés belejut a globális élelmiszer-ellátásba - Itt van az egyik, legutolsó, igazán alattomos összetevő: A globális élelmiszer-piac mostanra már a Fukushimából eredő radioaktív sugárzással szennyezett. Azt mondták az értékek "alacsonyak", de nem fogjuk megtudni az igazságot arról, hogy a radioaktív cézium-izotópok évszázadokon át megmaradnak az élelmiszerekben. A radioaktív élelmiszerek, mellkas-röntgenek,CT-k, testszkennerek, reptéri röntgenek... Az emberi fajra mért teljes sugárterhelés mára már eléri azt a pontot, ahol az tömeges meddőséget, vagy éppen rákot okoz. Vagy épp ez lenne a mögöttes cél?

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rendőrségi átszervezés: Azonnal letiltott számítógépek
  2012-08-13 07:42:05, hétfő
 
 
Rendőrségi átszervezés: Azonnal letiltott számítógépek

Az érdekképviselet a sajtóból értesült a történtekről
2012. augusztus 11. NOL

Két évig keményen dolgozott a fiatal nyomozó csak azért, hogy megfeleljen a feltételeknek, és "bekerülhessen az SZBO-ra" (a BRFK szervezett bűnözés elleni osztályára). Két hete teljesült az álma: SZBO-s lett. Csütörtökön vele is közölték, hogy miután az osztály jogutód nélkül megszűnt, mehet vissza, ahonnan jött, valamelyik kerületi vagy Pest megyei városi kapitányságra.

A rendőrség küszöbönálló átszervezése nem volt titok. Pintér Sándor belügyminiszter lapunknak adott interjújában is beszélt arról, hogy a rendőrség hatékonyságának javítása érdekében lesznek szervezeti és személyi változások. A BRFK szervezett bűnözés elleni osztályának megszüntetését utólag és nem hivatalosan a párhuzamosságok megszüntetésével indokolták; Budapesten működött a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni egysége és a BRFK SZBO. Ezek évekkel korábban megállapodtak abban, hogy az NNI a külföldi, a BRFK a hazai "maffiózók ellen nyomoz".

Vizoviczki László ellen viszont végül egyik sem nyomozott, ami forrásunk szerint feltehetőleg nagy súllyal esett latba a felszámolásról szóló döntés meghozatalakor. (Az NNI egységeinek felszámolása már nem annyira egyszerű, mint a BRFK esetében. Utóbbinál elég a miniszter döntése, az NNI-nél ehhez a kormány áldása kell.) Mivel az NNI volt munkatársai alacsonyabb beosztásba kerülnek, az átszervezés többmilliós megtakarítást hoz a BM illetékesei szerint.

Bár Pintér Sándor a már hivatkozott interjúban előre leszögezte: az átalakítások nem feltétlenül lesznek összefüggésben a rendőrségi korrupciós üggyel, a csütörtökön szinte puccsszerűen végrehajtott intézkedések - a BRFK szervezett bűnözés elleni osztályának megszüntetése, a teljes állománycsere a Nemzeti Nyomozó Iroda két szervezeténél - nem ezt sejteti. A "személyzeti döntések" gyorsasága, olykor már-már embertelensége s az a tény, hogy az érintett szervezeti egységek munkatársai öt napot kaptak, hogy eldöntsék, elfogadják-e a felajánlott új beosztást, vagy távoznak a testülettől, inkább arra utal: az "átszervezések" mégiscsak összefüggésbe hozhatók a korrupciós üggyel.

Emlékeztetőül: az ügy két gyanúsítottja (Gulyás Imre, a szervezett bűnözés elleni főosztály volt vezetője és Hopka Lajos, a speciális bűnszervezeti csoportok elleni osztály korábbi vezetője a BRFK-ról került az NNI-hez még 2008-ban. Ma már hétpecsétes titok, hogy annak idején az ő feladatuk volt-e (vagy lett volna-e) a szórakozóhelybirodalom-tulajdonos, Vizoviczki elleni titkos nyomozás. Egyes belügyi források szerint nem a most felszámolt egység volt "ráállítva Vizóra". De ha nem az ő dolguk lett volna a budapesti éjszaka császárának leleplezése, akkor kié?

Az érintett rendőrök nem nyilatkoznak. Félnek. Néhányan elmondták, azt közölték velük, hogy aki konkrétumokról beszélni mer, repül. "Amint bejelentették az osztály jogutód nélküli megszüntetését, lekapcsolták a számítógépeket, mindennemű belépési jogosultságunk abban a pillanatban megszűnt. Ezek után inkább nem gondolunk bele, mi történik akkor, ha kinyitjuk a szánkat" - mondta egyikük. A rendőrség érintett (egykori) egységeit lényegében azonnal elzárták a külvilágtól. Nemcsak a számítógépes rendszerekből zárták ki őket. Többeknek még azt is megtiltották, hogy a családjukat értesítsék: ez a munkanap hosszabb lesz, mint várták.

Volt olyan nyomozó, akinek az óvodába kellett volna mennie a gyerekéért, de mivel nem ért volna oda, fel akarta hívni a feleségét, de nem tudott telefonálni a munkahelyéről. Ma még nem tudni, pontosan hányan fogadják el a felkínált alacsonyabb beosztást - ami nyilván az eddiginél alacsonyabb fizetéssel jár -, és hányan intenek búcsút az egyenruhának. Információink szerint az érintettek több mint háromnegyede elfogadta az új "ajánlatot", a többiek pedig úgy nyilatkoztak, a szakszervezetekkel való konzultáció után döntenek. Az érdekképviseletek már készültségbe helyezték jogsegélyszolgálataikat. Bárdos Judit, a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezete és Pongó Géza, a Független Rendőr Szakszervezet főtitkára egyaránt megdöbbenésének adott hangot. Semmiféle egyeztetés nem folyt az érdekképviseletek és az ORFK vagy a BM között, a döntésekről mindketten a sajtóból értesültek.

A kollektív büntetés, ha arról van szó, elfogadhatatlan, mondták lapunknak, ígérve, hogy minden segítséget megadnak tagjaiknak. Bárdos jelezte: ami az NNI-nél és a BRFK-n történt, hétfőn téma lesz a Rendészeti Érdekegyeztető Fórum (RÉF) ülésén is. Reméli, a rendőrség vezetése magyarázatot ad arra, miért volt szükség az állítólag pontos menetrend szerint zajló átszervezés puccsszerű végrehajtására az érintett szervezeteknél. A testületben most sokan azt találgatják: kik lesznek a következők? Szakértők tartanak attól, hogy a jogutód nélkül felszámolt szervezett bűnözés elleni osztály (BRFK) tagjai közül többeket megkörnyékeznek majd a "túloldalról".

Mások "csak" azt találgatják: kinek állt érdekében feladni azokat a hálózatokat, "operatív bázisokat", információs csatornákat, amelyeket az SZBO munkatársai építettek ki és működtettek. "Pintér Sándor a rendőröknek parancsba adhatja, hogy mától villával kell enniük a levest, és stampedlis pohárból inniuk a kávét, akinek hitele van, családja, gyerekei, és nincs más szakmája, nem akar kivándorolni, az azt fogja tenni, akár van értelme a parancsnak, akár nincs. Azonban az ügynökök, segítők - vagy besúgók, ha így jobban tetszik -, akik nélkül a titkos nyomozások elképzelhetetlenek, nem fognak parancsszóra igazodni az új szervezeti rendhez" - mondta egy a testülettől a közelmúltban, mint fogalmazott, "hasonlóan logikus" átszervezéskor távozott rendőr, aki egykor maga is több hálózatot tartott fenn, és számos "ügynökkel" dolgozott.

Szerinte egy ügynök "csak azért, mert azt mondják neki", nem fog mással ugyanúgy dolgozni, mint azzal, aki beszervezte. A rendőri vezetés ezzel szemben nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az együttműködőket sikerül rábírni, új felelőseikkel tartsák a kapcsolatot. Ha nem sikerül, akkor még az is elképzelhető - állította egy forrásunk -, hogy a szervezett bűnözés elleni szolgálat valamelyik egykori munkatársát kéri fel, hogy új feladatai mellett (külön javadalmazásért) tartsa a kapcsolatot egykori hálózatával.

Összeül a rendészeti bizottság

Sajtótájékoztatón jelentette be tegnap Harangozó Tamás (MSZP), hogy pártja kezdeményezi a parlament nemzetbiztonsági, valamint honvédelmi és rendészeti bizottságának összehívását. A szocialista képviselő így fogalmazott: "A korrupciós ügyről, az akkori állásnak megfelelően, a bizottság korrekt tájékoztatást kapott a tárca illetékeseitől, nem is csináltunk belőle ügyet, hiszen nyilvánvaló volt: egy konkrét bűnügy felderítése és azzal összefüggésben belső rendteremtés zajlik." Harangozó szerint azonban elfogadhatatlan, hogy az embereket bábukként mozgatják, munkahelyeket azonnal, minden átmenet nélkül megszüntetnek, speciálisan képzett nyomozókat bármiféle indoklás nélkül más munkakörbe helyeznek.

Harangozó úgy véli, a mostani intézkedések évekkel vethetik vissza a szervezett bűnözés elleni küzdelmet. Kocsis Máté, a honvédelmi és rendészeti bizottság elnöke érdeklődésünkre közölte: augusztus 20. után, de még az ülésszak kezdete előtt összehívja a bizottságot. Mint mondta, a Belügyminisztérium és az ORFK már jelezte neki, hogy képviselteti magát az ülésen, s addigra a tárca írásos tájékoztatást ad a szervezeti változásokról. (F. Gy. A.)

Ajánlott cikkek
Rendőrség átszervezése: Pintér elküldi a "gyengéket"
Lemond-e Pintér Sándor? (Kettős Mérce)
Pintér mindent borított (Bors)


Kedves Mindenki!

Ez terror jellegű tevékenység volt. A nyomozókat azért vágták el a külvilágtól, nehogy tudjanak szivárogtatni, vagy kimenteni adatokat azzal, hogy átszólnak a kollégáiknak, "hé, nálunk teljesen zároltak mindent, gyorsan tölts le ezt azt, és mentsd ki, és dobd ki a pendrive-ot az ablakon az útra, majd később szedd össze, vagy odaküldünk valakit, aki összeszedi!".

Nyilván mindenkit megmotoztak aznap, aki elhagyta az épületet!TEHÁT LEMENTETT ADATOT, AMI TERHELŐ LETT VOLNA A POLITIKUSOKRA, RENDŐRÖKRE, nem tudtak kivinni!

Ha ez nem terrorszerű, azonnali döntés eredménye lett volna, akkor megszervezték volna, hogy a hozzátartozóknak egy központilag kijelőlt személyen keresztül lehessen telefonálTATni.De még erre sem volt idejük! Ez pánik jellegű intézkedés volt, és ha Pintér tiszta volna, akkor ilyen nem történt volna meg: "azt közölték velük, hogy aki konkrétumokról beszélni mer, repül." Ez azt jelenti, a rendőröket is terrorban tartják! Ez csak akkor történhet meg, ha nem tiszta szándékkal történt az átszervezése a NNI-nek és BRFK két osztályának, hanem azért történt meg, mert féltek, hogy a Kormány és az alvilági maffia együttmüködéséről további információkat szivárogtatnak ki egyesek.

Üdvözlettel: dr. Fórizs Eszter

Az érintett rendőrök nem nyilatkoznak. Félnek. Néhányan elmondták, azt közölték velük, hogy aki konkrétumokról beszélni mer, repül. "Amint bejelentették az osztály jogutód nélküli megszüntetését, lekapcsolták a számítógépeket, mindennemű belépési jogosultságunk abban a pillanatban megszűnt. Ezek után inkább nem gondolunk bele, mi történik akkor, ha kinyitjuk a szánkat" - mondta egyikük. A rendőrség érintett (egykori) egységeit lényegében azonnal elzárták a külvilágtól. Nemcsak a számítógépes rendszerekből zárták ki őket. Többeknek még azt is megtiltották, hogy a családjukat értesítsék: ez a munkanap hosszabb lesz, mint várták.

Volt olyan nyomozó, akinek az óvodába kellett volna mennie a gyerekéért, de mivel nem ért volna oda, fel akarta hívni a feleségét, de nem tudott telefonálni a munkahelyéről.

*** www.nemzetihirhalo.hu *************
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felkészülés az eljövendőkre
  2012-08-13 07:40:50, hétfő
 
 
Felkészülés az eljövendőkre

2012/08/12 SHTFplan.com - Idők Jelei

Sokszor érezzük azt, hogy ennél mélyebbre már nem süllyedhetünk, de sajnos minden jel arra mutat, hogy a mostaninál is súlyosabb válság vár a világra, hiszen a globalisták célja olyan kétségbeesett helyzetet teremteni, amiben az emberek bármit hajlandóak elfogadni a kilábalás érdekében. A világot minden szinten a világkormány és leendő vezetőjének, az Antikrisztusnak a felemelkedésére készítik elő. - Joseph Candel

A globális kormányzás bevezetésére kitalált rendszer az összeomlás szélén áll. A számadás napja közeledik.


Az Egyesült Államok kormányának bizonyos tagjai és a globális kormányzás előkészítésében segédkező bennfentesek nagyon is tisztában vannak a jelenlegi rendszer korlátaival és szavatossági idejével. Tudják, hogy hamarosan ütközőponthoz érünk.

Nem véletlenül folynak soha nem látott mértékű beszerzések a készenléti rendőrségnél, az amerikai védelmi minisztériumnál és több más rendvédelmi szervnél.

Tudják, hogy mi várható. Összeomlás.

Tisztában vannak az irányított összeomlás részleteivel. Tudják, hogy ennek köszönhetően részesül jelenleg 100 millió amerikai az állami segély valamilyen formájában és ezért vándorol a nép jelenlegi és jövőbeli vagyona hol gyorsabb, hol lassabb ütemben egy maroknyi bankár zsebébe.

Tudják, hogy kevés idő van a számadásig és nem akarják, hogy az a nap felkészületlenül érje őket. Ezért akarnak 30.000 drónt a fejünk fölé, ezért van szükség több ezer készenléti rendőrre az utcákon és ezért akarják, hogy az emberek azon vitatkozzanak, hogy vajon Obama újraválasztása vagy Romney megválasztása hozza el a szabadítást.

Sokan, sajnos a legtöbben, még mindig nem értik, hogy semmilyen elnök megválasztása sem hozna változást. (Időkjelei: És ez sajnos a legtöbb országra elmondható.)

Mindegyik úgy táncol, ahogy a háttérhatalom, más szóval azok az emberek fütyülnek, akik senkinek nem tartoznak számadással a föld gazdaságának tönkretételéért.

A tömeges elektronikus megfigyelés, a sok ezer drón, a készenléti rendőrségek, a hadsereg hazai bevetésre történő felkészítése és a szükségállapot bevezetését előkészíteni hivatott törvények és elnöki végrehajtási utasítások mind azonos irányba mutatnak. (http://idokjelei.hu/2012/02/iteletnap-torveny-a-szovetsegi-kormany-osszeomlasa-e setere/)

A globalisták tudják mi következik és készülnek.

Lehet, hogy nekünk is ezt kellene tennünk, mert olyan idők köszönthetnek ránk, amilyet legtöbbünk nem élt még át életében. Miközben a világ példanélküli változásokon megy át, el kell fogadnunk, hogy nehéz, éhezéssel, lázongásokkal és vérontással súlyos idők közelednek.

Ma több millió embernek az Egyesült Államokban, Európában és Ázsiában az is gondot okoz, hogy ételt tegyen az asztalra. Több tucat háború vagy konfliktus folyik a világban ebben a pillanatban, amelyekben férfiak, nők és gyerekek halnak meg. Az elmúlt hónapok során milliók mentek az utcákra a világ szinte minden szegletében, miközben a rendszer, ahogyan azt eddig ismertük összeomlik körülöttünk.

Ha a szemünk előtt álló tények illetve folyamatosan zajló események nem győzik meg az embereket arról, hogy valósidőben történik a világ irányított destabilizációja, akkor nem tudni mi képes erre.

Az állam készül. Lehet, hogy nekünk is ezt kellene tennünk? Kezdjük mondjuk azzal, hogy kinyitjuk a szemünket vagy felébredünk.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 10 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1740
  • e Hét: 12007
  • e Hónap: 23118
  • e Év: 176614
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.