Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
Bűnözői érdekvédelem – állami szintre jutott a szervez
  2012-08-12 18:43:31, vasárnap
 
  Bűnözői érdekvédelem - állami szintre jutott a szervezett bűnözés



Az egyik országos hetilap internetes kiadása tegnap beszámolt a rendőrség egyes csúcsszerveinek megszüntetéséről. Közelebbről nézve, a belügyminiszter intézkedései a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát és a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni szolgálatát és gazdaságvédelmi főosztályát érintik. A lap információi szerint az eltávolított dolgozók körében káosz és reménytelenség tapasztalható, az egyik forrás szerint most megkönnyebbülhet az alvilág, hiszen legalább fél évig nem lesz tisztázott az új szervezeti és beosztási rend.

A változtatások nevetséges indoklása szerint így akarják megtisztítani az állományt. Tulajdonképpen az egész állomány becsületét sárba tiporják azzal, hogy mindenkit elküldenek. A dolgozóknak megnyugtatásképpen a testületen belül ígérnek állást. Nincs más választásuk: elfogadják új beosztásukat vagy leszerelnek.

Meglehetősen átlátszó a rendőrségi csúcsszervek hirtelen szétrobbantása. Ezek az intézkedések nem választhatók le arról a hosszú évek óta tartó - kormányokon átívelő - műveletsorozatról, mely a rendőrség lejáratását tűzte ki célul. A műveletsorozat változatos elemeket tartalmaz, kezdve az izraeli-magyar kettős állampolgárok beépítésétől, egészen a közrendőrök bírságoló-automatává való átállításáig. Szima Judit szakszervezeti vezetőt nem véletlenül hurcolták meg. Felszólalt és fellépett rendőreiért, a becsületük és a szakma nevében.

A szabadkőműves kormány belügyminisztere, Pintér Sándor most szétverte a maffia elleni harc rendőrségi bástyáit. Kérdéses, hogy milyen személyi összetételű és struktúrájú szervezet(ek)hez kerülnek át az illetékességek és a hatáskörök. A legfőbb kérdés az, hogy milyen határidőn belül állnak fel az új szervek.

Átfogó keretbe helyezve az új fejleményeket azt látjuk, hogy két éve minden ágazat irányítását központosítja a kormány. Önmagában nem ezzel van a gond, hanem a végcélok vonatkozásaival, melyek igen sötétnek tűnnek. A Szervezett Bűnözés Elleni Osztály felszámolása ugyanis jelen esetben egy valamit jelent: hogy a szervezett bűnözés állami szintre jutott, és nem csak áthálózza a rendvédelmi szerveket, de olyan pozícióban van, hogy a rendvédelmi szerveket kénye-kedve szerint bármikor átszervezheti, a törvényeket pedig érdekeinek megfelelően hozzáigazíthatja.

Ez az országot áthálózó szabadkőműves maffiahálózat tehet arról, hogy névlegesen van már csak magyar állam. Eszmélnie kell minden elhivatott, hazáját megvédeni és szolgálni vágyó rendvédelmi dolgozónak, vagy ha ez nem történik meg, ez a névleges "Magyarország" is eltűnik a térképről!

Juhász Iván - Jövőnk.info
2012. augusztus 11.


http://jovonk.info/2012/08/11/bunozoi-erdekvedelem-allami-szintre-jutott-szerveze tt-bunozes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mit ér a magyar a saját hazájában? BOTRÁNY a köbön!
  2012-08-12 18:38:10, vasárnap
 
  Mit ér a magyar a saját hazájában? BOTRÁNY a köbön!

Kamaraerdő hobbitelkes részeiről eltávolítják a magyar bérlőket, házaikat saját költségükön kell lebontaniuk. Van, aki majd harminc éve műveli itt a kertet, tartja karban hétvégi házát. Ám menniük kell, mert a területet többek között egy izraeli befektetési csoport szerezte meg, akik lakóparkot építenek a gyönyörű vidékre.

Az eset sajátossága, hogy az önkormányzat a bérlőknek nem volt hajlandó eladni az bérleményeket, annak ellenére, hogy az eredeti bérleti szerződésben elővásárlási joguk lett volna. Az önkormányzat szerepe több szempontból is kérdéses. Kinek az érdekében működik? Mennyiben szolgálja a magyar lakósok érdekét? Ki és kinek az érdekében születtek meg a döntések? Korrupciógyanús az egész ügy.

Az eset fonáksága, hogy a magyar bíróság lényegében a magyar honpolgárt másodrendű állampolgárrá minősítette. Hogy kikkel szemben? ...

A riport: http://www.youtube.com/watch?v=N1lYhOmhCyA&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szocialisták
  2012-08-12 18:20:41, vasárnap
 
 
Szocialisták



Rengeteget hallunk a szocializmus dicséretéről baloldali berkekben, de hiányzik mellőle egy jobboldali hang . Mert az izmusok közül, csak azok életképesek, amelyek nemzeti jelleggel jöttek létre . Mindannyian ismerjük az 1933 előtti Németországot . Weimari Köztársaságnak hívtak, ami rombadöntötte telesen a német gazdaságot, ellehetetlenítette az emberek életet, egyedül a zsidó kisebbség érdekeinek kedvezett . A németek eladósodtak, házaikat elárverezték, szép lassan minden tuljadonjog átkerült a spekulánsok kezébe . Ezt a helyzetet változtatta meg egy csapásra Hitler hatalomrajutása 1933-ban . Ismétlem, az ország minden téren romokban állt, a márka szinte semmit sem ért már ekkor, talicskával tolták az értéktelen valamit, amikor kétségbeesésükben, háromnegyedes többséggel megválasztották vezetőjüket .



Ezt akarta volna a zsidóság ? Nem tudom, de rengetegen értekeznek afelől, hogy az első számú közellenségnek kikiáltott Hitlert is ők pénzelték, legalább az elején . Az általa alapított birodalmi márka a német nép munkájára alapult . Csak hozzátett értéktől növekedhet egy gazdaság, ami kezdetben útépítésekkel, víztárolókkal kezdődött, csak később kezdtek el fegyverkezni, a többiekhez hasonlóan . Ez a fajta szocializmus nagyon jól működött a németeknél . Nekünk is bejött Horthy vezetése alatt, amit másként neveztek ugyan, de mégis hasonló elveken alapult . Nemzeti érdekből politizálás, országépítés nagy bűn az atomizált társadalomra törekvő globalizmus szemében ! Ezért támadják kormányzónkat még ma is vehemensen a baloldalhoz kapcsolódó tollforgatók . Furcsa ez a történelem ! Igazságot csak mondatok között olvashat az ember . Akadémikusaink, politikusaink egészen másról beszélnek, mint a nemzet érdeke .



Nemzetek szempontjából létrejövő szocializmus mindig működik, mert építeni akar . Nem rombol, mint nemzetközi társa . Egyik saját magának készíti a szebb jövő reményét, a másik oldalon a nemzet érdekeivel szemben, annak bukása érdekében dolgozik minden erejével, amit külső tőke szabad áramlása biztosít neki . Egyenesen tiltják a közbeszéd kialakítói nekünk, hogy a zsidóságról bármit mondjunk, a legcsekélyebb szinten kritizáljuk őket, azonnal antiszemitizmust kiáltanak . A zsidó szemitizmus nem fér össze egyetlen nemzet sajátos érdekeivel, Izraelt leszámítva . Ez a műállam sem engedi a maga területén, hogy bármiféle, a zsidótól eltérő identitás létezzen . Ezt nevezik nácizmusnak ha jól emlékszem, bár ezt összehozni velük soha sem ildomos .



Kettős beszéd, kettős mérce uralja hétköznapjainkat, amit maguknak ugyan biztosítanak, de nem jár a többségi nemzet képviselőinek, szemben a jól ismert izraeli modell fasiszta túlzásaival . Ott minden csak a zsidóság érdekében működhet . Minden támogatást magukra költenek . Nem tenyésztenek maguk ellen parazita kisebbséget az adófizetők pénzéből ! Otthon mindenki másként szokott viselkedni . Elengedheti önmagát, kényelmesen kinyújtózkodhat, de ma már nem teheti, elvették tőle még a hazához való jogot is betelepített kisebbségei, mindenféle izmusokhoz fűzött ideológiák segítségével . Közbeszédünk meghatározását monopolizálták, miközben rátelepedtek az oktatásra, egészségügyre és a második vonal politikai vezetésére .



Ha Magyarország ki akar szabadulni valamikor ebből a reá kényszerített helyzetből, akkor ezt a tabut le kell döntenie ! Modernkori könyvégetés folyik egészen a mai napig . Közkivánatra megbocsátottak ugyan néhány jeles tollforgatónknak, akiket zsidóellenességgel vádoltak sokáig, bár sehol sincs előírva, hogy szeresse az elnyomóját ! Aki igazságról merészel írni, azt azonnal megbélyegzik bevált módszerük szerint, ami főoldalon, nagy betűkkel szedve jelenik meg szinte minden lapban . Jellemző, hogy újságjainkat, rádió és televízió csatornáinkat privatizálták először ezek a nemzetközi szervezetek . Másnak tényleg nem lenne nyereséges újságot működtetni, mert a reklámokból befolyó hatalmas összeget, csak társaiknak utalják át a nagy tőkeerővel rendelkező cégek . Ezekből támogatják azokat a politikai pártokat, amelyek hatalomrakerülvén, többszörösen visszafizetik a megelőlegezett bizalmat, kormányközeli megrendelések formájában .



Ha valódi nemzeti szocializmus lenne, akkor ideológiai előnyei megvalósulhatnának egy közösség soraiban . Amikor összezár egy nemzet, saját termékeit vásárolja, környezetét tisztán tartja, önmagától végzi el a reá eső feladatokat . A szocializmus magyarországi változatában senki sem érezte övének az országot, csak a könnyen mozdítható valamit vitte haza magával, mert övének mondták . Ha még is elkapták érte, példásan megbüntették . Ez a hazugságokon alapuló, alantas szándékból létrehozott közösség becsapta híveit, olyan dolgokkal ámította, amit képtelenség megvalósítani . Egy globalizált demokráciában nincs szükség azokra, akik eljuttatták őket oda . A kiváltságosok védelmére létrehozott intézmények, és e rendszer rabszolgáin kívül csak néhány milliomos élvezi majd az igéret földjét .



Korunk társadalmait fertőzi a liberalizmus szabadossága gyermekkortól kezdve, hiába próbál megtenni mindent gyermekéért az anya, ha kikerül kezéből, mert dolgoznia kell . Nem elég egy fizetés a család eltartására . Régebben anya volt a család központja, ami megfelelt az anyaközpontú gondolkodás számára . Nem látott akkor konkurenciát egymásban a férfi és a nő . Az anyaság betölti egy asszony életét, akinek az otthonteremtés művészetét tanították az iskolában . Amikor a nők egyenjogúságot követelnek maguknak, sőt olyan nehéz munka elvégzésére törekednek, amire amúgy sem minden férfi alkalmas, akkor megcsóválom a fejem : ki a fenének kellenek ilyen elférfiasodott nők otthon ? Korunk betegsége a szexualitás fokozott hangoztatása, ami összezavarja a kifejletlen lelket, s más irányban indul neki a világnak . Nincs visszatartó erő ma már, mert mindent szabad !



A szociálizmusból eltüntek a szocialisták, nyomuk veszett, helyükbe levitézlett nyugdíjasok kerültek, akik továbbharcolják az eszme értelmetlenségeit, még a hazaárulás bűnét is magukra vállalják, pedig azt sem értik mire megy ki a játék . A bankárok pénzelte különféle izmusok ideje lejárt . Nagy változás előtt áll az emberiség . Képtelenek meglépni a szükséges lépéseket, mert összeomlana egy csapásra minden igaznak hitt elmélet . A fejük tetejéig eladósított társadalmak tovább nyögik a bankárok játékaiból reájuk maradt terheket . Nincs az a hagyományosan működő gazdaság, ami kitermelné munkával ezt a hatalmas összeget . Talán a nemzeti szocializmus szolidaritására épülő rendszer lenne képes megbirkózni ezzel a nagy feladattal, egy zárt társadalom keretében . Más választásunk nem maradt, mert eltűntetnek minden gyarapodásra fordított pénzt a tőke jól ismert hatásait látva .



VGB
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Szaniszló Ferenc Magyar Olimoikonkat gyalázó acél Bocskoros
  2012-08-12 11:15:35, vasárnap
 
 
Szaniszló Ferenc Magyar Olimoikonkat gyalázó acél Bocskoros liberokról beszél

Világ panoráma -Szaniszló Ferenc Magyar Olimpikonokat gyalázó acél Bocskoros liberokról beszél



*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Cigányok némították el a magyarokat Tiszabőn (videóriport)
2012, augusztus 11 - 15:56 barikad.hu

Tiszabőről egy tanulmány csak úgy fogalmaz: a település amelynek határában megszűnik a magyar jogszolgáltatás. A helyi magyarok félnek a cigányoktól, a település annyira szegény, hogy lassan már lopni sincs mit. A házaknak semmi értéke a községből menekülni szinte lehetetlen.


http://www.youtube.com/watch?v=vgbQIReDwWE

*** www.nemzetihirhalo.hu *************

Pintér vérfürdője: "lubickol az alvilág"
2012. augusztus 10., péntek, 14:20 HVG

Teljes a káosz és a reménytelenség a rendőrségen a hvg.hu-nak nyilatkozók szerint azt követően, hogy példátlan módon megszüntették a Budapesti Rendőr-főkapitányság Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát és a Nemzeti Nyomozó Iroda szervezett bűnözés elleni szolgálatát és gazdaságvédelmi főosztályát. Az elküldötteknek nem volt választásuk, vagy elfogadják új beosztásukat vagy leszerelnek - számolt be a vele történtekről néhány érintett rendőr. A szakszervezetekkel a belügyi vezetés nem egyeztetett, igaz, ezt nem is kell megtenni.

"Az alvilág lubickol" - ezzel összegezte egy volt rendőri középvezető a hvg.hu-nak a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) és az Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) osztályainak felszámolását. Csütörtökön számoltunk be arról, hogy a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályát jogutód nélkül megszüntették, az ott dolgozókat pedig Pest megyei városok kapitányságaira helyezték át. Az NNI felszámolt egységeinél lévők számára pedig kerületi kapitányságokon ajánlottak fel új beosztásokat. Sajtóértesülések szerint összesen több mint négyszáz emberről van szó.

Mindezt egy másik beosztásba helyezett rendőr elmondása szerint egy állománygyűlésen közölték velük, ahol csak annyit mondtak, hogy a testületnek "meg kell újulnia és ennek érdekében néhány szolgálati ágban kisebb átszervezést hajtanak végre. Mindenki nyugodjon meg, mert munka mindenkinek lesz, és mindenki munkájára számítunk". Ezután a vezetőség egyenként hívta be az érintetteket egy "elbeszélgetésre", aminek eredményeként augusztus 10-i hatállyal mindenki kézhez kapja a parancsát arról, hogy mi lesz az új szolgálati helye. "Több évtizedes tapasztalattal rendelkező osztályvezetőt például egy kerületi rendőrkapitányság bűnügyi osztályára helyeztek át kiemelt főnyomozónak" - mondta forrásunk.

A nyomozó a híradásokkal ellentétben nem tudott arról, hogy orvos vagy pszichológus jelen lett volna, hogy az embereknek segítsen feldolgozni karrierjük kettétörését. Szerinte a vezetést nem érdekli az állomány, az, hogy kinek milyenek a személyes körülményei. "Nincs felajánlás, nincs gondolkodási idő. Könyörtelen parancs van és ennyi. Ha nem fogadod el, vagy nem írod alá a parancsod, akkor azonnali hatállyal elküldenek."

Álságos indok, hogy a rendőrség így tisztítható meg?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=IeDSuup6Gmc

Egy másik, a BRFK Szervezett Bűnözés Elleni Osztályának (SZBEO) nyomozója szerint álságos indok a rendőri, illetve a belügyminisztériumi vezetők részéről, hogy a testület megtisztulása így érhető el. "Az SZBEO szélnek eresztett állománya, mintegy negyven ember kilencven százaléka nem dolgozott a gyanúba került volt rendőri vezetőkkel, mivel már akkor érkeztek az osztályra, amikor utóbbiak már nem ott dolgoztak, hanem az NNI-nél" - mondta.

A nyomozó szavai is alátámasztják az előző forrásunk által elmondottakat, hogy az új beosztások felajánlása "ultimátumszerűen történt", és "aki nem fogadja el a valamelyik Pest megyei kapitányságon felajánlott helyet, az repül". A nyomozó szerint a történteket nem lehet szakmai alapú átszervezésnek nevezni, hiszen "az ezen az osztályon dolgozók nagy tapasztalattal rendelkező, a rendőrség átlagéletkorát is figyelembe véve, olyan idősebb kollégák, akik nem azért jutottak el idáig, hogy alacsonyabb szintű szerveknél 'piti' ügyekkel foglalkozzanak ismét".

"A felajánlott beosztások papíron azonosak, viszont a szervezeti besorolások miatt a fizetése kevesebb lesz mindenkinek" - hangsúlyozta a rendőr. Úgy tudjuk, van, akinél ez ötven-százezer forint kiesést is jelenthet. "Háttérből közölték (megsúgták) azt is" - tette hozzá -, hogy akik maradnak és tovább dolgoznak valahol Pest megyében, nem mehetnek vissza a Budapesti Rendőr-főkapitányságra, illetve nem kerülhetnek központi szervekhez sem, ezért áthelyezési kérelmekkel nincs értelme próbálkozni".

Kollektív büntetés és mindent átható rettegés

Egy másik, név nélkül nyilatkozó rendőr szerint azonban csak így lehet a teljes szervezetet megtisztítani. Ő is kételkedett ugyanakkor abban, hogy a mindenkit érintő kollektív büntetés eredményre vezet-e, mert "a testületet jelenleg áthatja a rettegés". Egy volt rendőr viszont nem tartotta jónak a Belügyminisztérium mostani megoldását, szerinte ugyanis egy ilyen átszervezés után legalább fél évig semminek nem lesz felelőse, nem lesz gazdája. Ezzel nagy lépéselőnyhöz jutnak a bűnözők.

A hvg.hu információ szerint az NNI átalakítása már tavaly ősszel is napirenden volt. Úgy tudjuk, akkor is arról volt szó, hogy a nyomozó iroda operatív munkát végző figyelői és titkosszolgálati csoportját a szakszolgálatokhoz teszik, amit szakmailag indokoltnak is tartottak volna a hvg.hu által megkérdezett rendőrök, egykori nyomozók. Az átszervezés időpontjának jobbnak tartották volna 2011. december 31-ét, mivel addig a "szélnek eresztések" emberibb formában bonyolódhattak volna le, így például néhányan elmehettek volna nyugdíjba, pontosabban járadékos rendőrök lehettek volna, valamint a rendőrségtől végkielégítéssel távozhattak volna azok, akiknek az osztályát jogutód nélkül szüntetik meg.

Tehetetlen szakszervezetek

"Az elmúlt húsz évben nem fordult elő, hogy így szüntessenek meg rendőrségi osztályokat" - közölte a hvg.hu-val Bárdos Judit, a Belügyi és Rendvédelmi Dolgozók Szakszervezetének főtitkára. "Szakmailag nem tudom, mi az oka, de jelenleg fontosabb az, hogy ez miként érinti a munkavállalókat." A szakszervezeti vezető hangsúlyozta, a történtek is azt mutatják, hogy morális válság van a testületben, amelynek tagjait most egységesen bűnbaknak kiáltották ki.

Pongó Géza, a Független Rendőrszakszervezet vezetője is hiányolta, hogy az átszervezésről előzetesen senkinek nem szóltak. Öt évvel ezelőtt a határőrség rendőrségbe integrálásakor több hónapig egyeztettek, hogy mely szervezeti egységek szűnnek meg, illetve hogy mi lesz az érintettek sorsa. "Most viszont az emberek ultimátumot kaptak, és nem tudunk arról, hogy közölték volna velük, hogy a teljesítményértékelés során gyengének bizonyult az ő, illetve az osztályuk munkája." Pongó Géza elmondta azt is, ha valóban volt orvos és pszichológus a változások közlésekor, akkor nem ártott volna, hogy az érdekvédelmi szervezetek jogsegélyt nyújtó munkatársai is ott legyenek.

Destabilizálódhat a rendőrség?

Mint csütörtökön megírtuk, miniszteri rendeletében Pintér Sándor éppen azzal indokolta az NNI megszüntetését, amiért 2004-ben létrehozták azt. Az ilyen nagyszabású átszervezésekről 2007-ben Túrós András, az Országos Polgárőr Szövetség elnöke (aki 1991-1996 között az országos főkapitány közbiztonsági helyettese, majd az ORFK közbiztonsági főigazgatója volt) a rendőrség internetes oldalán, a police.hu-n megtalálható tanulmányában a következőket írja: "Nem lehet újra és újra a kormányváltásokkal a rendőrségi struktúrát módosítani, rendőri vezetőket lecserélni. Egyes politikusoknak küldetéstudatuk van, átszervezik a rendőrséget, majd visszaszervezik - volt rá példa egy cikluson belül is. A rendőrség huszonegy, első számú vezetőjét bizonytalanságban tartják. Így a rendőri vezetők nem a lakosságnak, nem az embereknek, nem a közösségnek akarnak megfelelni, hanem az aktuális politikusoknak. Ez veszélyes játék, hosszú távon a rendőrség destabilizálásához és a közbiztonság romlásához vezet."

További átalakítások várhatóak

Az átszervezésekről a Belügyminisztérium a hvg.hu-val azt közölte, hogy a megszüntetett osztályok dolgozóinak öt munkanapjuk van arra, hogy a számukra felajánlott új beosztás elfogadásáról döntsenek. A rendőri szervek munkáját egyébként a tevékenységükhöz kapcsolódó szakmai és hatékonysági adatok alapján értékelték. Ennek során tekintettel voltak a működési feltételrendszerükre.

A Készenléti Rendőrségbe (KR) integrálódó Nemzeti Nyomozó Iroda állományának illetménye változatlan marad - írták -, KR egyéb szervezeti egységeihez kerülök "illetménykülönbözet mértékét kompenzációs illetmény-kiegészítéssel korrigálják."

Az NNI "a Készenléti Rendőrség parancsnokának közvetlen alárendeltségébe tartozik majd, igazgatósági jogállással. A Nemzeti Nyomozó Iroda vezetője, főosztályvezetői besorolással, tábornoki rendfokozati kategóriával, egyben a Készenléti Rendőrség parancsnokának a helyetteseként vezeti a rendőri szervet." Hozzátették, az integrációval egy időben a KR irányítása közvetlenül az országos rendőrfőkapitányhoz kerül. "A Készenléti Rendőrség parancsnoka országos rendőrfőkapitány-helyettesi besorolású rendőri vezető lesz" - jegyezték meg.

A Belügyminisztérium válaszából kiderült az is, hogy további átszervezések lesznek, ezek előkészítése most zajlik.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köves Slomóék aranyozzák be az alkonyatot
  2012-08-12 11:12:52, vasárnap
 
 
Köves Slomóék aranyozzák be az alkonyatot
aug 9, 2012 PestiSrácok

Elhárult a szociális katasztrófa veszélye, az ezerötszáz idős embert ápoló, csődbe jutott Aranyalkony otthonokat az ortodox zsidó egyház szerezte meg.

Eladási kényszerbe kerültek az Aranyalkony idősotthonok tulajdonosai, több cégük ellen végrehajtást kezdeményezett az adóhatóság - derítette ki a PestiSrácok.hu. Az amúgy kalandos múltú hálózatnál most sem zajlott semmi simán. Úgy tűnt, két egymástól független vevő is akadt, s az utolsó pillanatig mind a ketten azt állították, hogy ők veszik át a kilenctagú hálózatot. A győztes befutó végül a Köves Slomó által vezetett Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség lett, holott az eddigi fenntartó, a sajtóban már több ízben is bizniszegyházként megbélyegzett és a hazai történelmi egyházzal semmiféle kapcsolatban nem álló Kálvin János Református Presbiteri Misszió a másik, ugyan nem izraelita, de izraeli kötődésű vevőjelöltet favorizálta. Azaz a cipruson bejegyzett GBES nevű céget, amelynek tulajdonosa, Gad Raveh néhány hete kész tényként tálalta az otthonok lakóinak az adásvételi szerződés aláírását. Az idősek a sokéves kálvária után fellélegezhetnek, hogy az off-shore lovagok helyett mégiscsak az ismert hazai ortodoxok vették át az irányítást.

SIPOS ANETT

A kormányhivatal tisztségviselője még a múlt héten is arról tájékoztatta az Aranyalkony egyik érdekképviseleti szervét, hogy mindkét fél fenntartja vételi szándékát és meg van győződve arról, hogy ők lesz a befutó. A GBES mellet a tőkeerő áll, és azt valószínűsítették, hogy, az ingatlanokat a Református Presbiteri Misszióval együttműködésben eddig birtokló Medicatus-cégcsoportnak hitelező bank is őket preferálja majd a hitelszerződés átvételét illetően. Azt is hallani lehetett, hogy a GBES minél előbb ki szeretné fizetni a vételárat, hogy aztán Medicatus vezetőinek semmi további vacakolásra ne legyen alkalmuk. A GBES cégcsoport birtokosa az Engel Youst Europe Ingatlanfejlesztő vállalkozás és a Kinberly Entertainment holland cég. Utóbbi kint van a londoni tőzsdén is.

Valami nem stimmel

Az Aranyalkony otthonokra szemet vető Gad Raveh Izraelben ügyvédként kezdte a pályafutását, majd egy igen komoly birodalmat épített fel, amolyan egészségügyi vállalkozóként. Már két évvel ezelőtt is körülnéztek az Aranyalkonynál, és most is mindent alaposan szemügyre vettek. Ez érthető, mert a lakók elmondása szerint a kívülről nagyon mutatós Paskál Otthonokban igazából a megépítés óta nem volt karbantartás, komolyabb felújítás. Ha kellett, az izzókat kicserélték, a zárat megjavították, de mást nem nagyon. Tehát a fenti nyilatkozatok és tények alapján egyértelmű, hogy a csődbe jutott eladókat két vevő is kerülgette, ám Hirsch László az Aranyalkonyt eladó Medicatus-cégcsoport többségi tulajdonosa a PestiSrácok.hu-nak meglepő módon azt nyilatkozta, hogy ő csak Köves Slomóékkal tárgyalt. Szerettük volna megkérdezni Tombor Bálintot, Raveh úr magyarországi képviselőjét is, hogy kivel, és miről egyeztettek, de bő három hét alatt sem tudtunk időpontot kapni tőle. Legutolsó levelében azt írta, hogy pont a (végül is meghiúsult) tranzakció miatt nagyon szűkösek a lehetőségei. Megkérdeztük Nógrádi Bálintot az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség operatív vezetőjét is, hogy be akarják-e vonni Gad Raveh urat az üzletbe, de azt mondta semmi közük nincs egymáshoz.


Tarlós István főpolgármester-jelölt 2006-os korteslátogatása a zuglói Aranyalkony otthonban. Nagy nap, finom falatok a mákos tészta helyett. (Fotó: MTI/Kollányi Péter)

Mint a PestiSrácok.hu végül megtudta, a keverés abból adódott, hogy az Aranyalkony fenntartója, a Kálvin János Református Presbiteri Misszió foggal-körömmel ragaszkodott az idősotthonokhoz, annak ellenére is, hogy az ingatlantulajdonos Medicatus-szal egy éve végzetesen megromlott a viszonyuk és a működési engedélyük is hamarosan lejár. A presbiteri misszió vezetője, Erdős János kérdésünkre, hogy mi az oka a misszió és a Medicatus közötti egyre mélyebb konfliktusnak, hiszen korábban sok éven át zökkenőmentesnek tűnt az együttműködésük, úgy válaszolt: "Azt tudom, hogy a Medicatus nem kíván velünk további fenntartói szerződést kötni. Nyilván addig lesz ez így, amíg van jelentkező. A missziónak jelenleg is célja az, hogy fenntartói tevékenységünk az idősgondozás területén az ellátottak érdekében folyamatos és biztonságos legyen, és megegyezésre törekszünk a Medicatus mindenkori képviselőivel. Ez a szándék és eljárásaink remélhetőleg és minden bizonnyal lehetővé teszik majd, hogy 2013-ban is folytassuk diakóniai szolgálatunkat." Erdős a nyilatkozat megtételekor még nem tudta, hogy Köves Slomóék végük kiütötték őket a nyeregből .

Berekesztett egyházi biznisz

A presbiteri misszió főnöke, Erdős János szerint az elfordulás oka, hogy 2011-ben a parlament elfogadta az új egyházi törvényt, amely megvonta a misszió egyházi státuszát és ezzel az egyházi normatívát is. Márpedig a Medicatus ragaszkodott az otthonokért fizetendő bérleti díj teljes összegéhez, ami addig a misszió éves egyházi kiegészítő normatívájának több mint felét tette ki. Erdős emlékeztetett rá, hogy a Medicatus nem ment bele a bérleti díj csökkentésébe, hanem megkísérelt olyan egyházat keresni, ami nem vesztette el a státusát.

Fülöp Róbert a Medicatus képviselőjeként másként emlékszik a kapcsolat megromlásának okára. Az - amint azt oknyomozó blogunknak állította - oda vezethető vissza, hogy a misszió egyoldalúan felrúgta a szerződésüket. Fülöp a Köves Slomó egyházával való szerződéskötés előtt úgy fogalmazott: bíznak benne, hogy sikerül megállapodni velük, el lehet kerülni a szociális katasztrófát és az adásvétellel biztosítottá válik 1500 idős ember nyugalma.

Kiszolgáltatottság, félelem

Bizonytalanok és félnek az idős emberek. Sokan bő egy éve realizálták csak, hogy amikor beköltöztek az Aranyalkonyba nem apartmant vettek, hanem humán egészségügyi szolgáltatási szerződést, így a lakhatásuk biztosítására senki nincs kötelezve. A férőhelyek fenntartása még a misszió dolga, de ez csupán abból adódik, hogy ők a fenntartók, ők bérlik az Aranyalkony vezetésétől, azaz a Medicatus csoporttól az ingatlanokat. Az egyszeri nagy összeg viszont, amit az idős emberek, vagy rokonaik leraktak a beköltözéskor, nem a presbiteri misszióhoz került, hanem a csődközelbe jutott Medicatus-cégekhez.

Völgyesi József, az Aranyalakony Paskál Otthon egyik lakója azt mesélte, hogy az idősek körében Köves Slomóék nagyon szimpatikusak voltak, emberségesnek mutatkoztak. Ez komoly tényező, miután sokan attól tartanak, hogy a befizetett millióikból már semmi sincs, és ezentúl mások jóindulatától fognak függeni. Abban is bíznak, hogy a tulajdonosváltással a személyzet is kicserélődik, mert a nővérkéken kívül a legtöbb alkalmazottban már tökéletesen megingott a bizalmuk.

Nógrádi Bálint, a Köves Slomó-féle EMIH részéről megerősítette kérdésünkre: rendezni akarják az idősek helyzetét. Az itt lakásuk körülményeinek jogi legalizálása - ami egész idáig nem volt megoldott - még nem dőlt el milyen módon, de megoldott lesz. A más idősotthonokban szokásos módszert veszik alapul, hogy az idősek biztonságérzete visszatérjen. "A szándék részünkről végig adott volt a vásárlásra. Mi azt a feltételt támasztottuk, hogy az idősektől érkezzen egy levél, hogy ők is szeretnék, hogy az EMIH vegye át az Aranyalkonyt. Ez végül mindegyik érdekképviseleti szerv kiadta. Miután találtunk két európai zsidó alapítványt, akik segítettek az Aranyalkony Idősotthonok megvásárlásában már csak a megállapodást kell tető alá hozni" - magyarázta.


Közel a tűzhöz. Az ortodoxok és neológok hazai vetélkedésében a kormány inkább az előbbiekhez tartozó Köves Slomó Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségét támogatja. A képen a kárpótlásokat és a zsidó szervezetek támogatásait szétosztó Magyar Zsidó Örökség Közalapítvány májusi ülésén Köves Slomó (balra) és Oberlander Báruch,a Chabad-Lubavics irányzat magyarországi megteremtője látható. (Fotó: MTI/Bruzák Noémi)

A Pesti Srácok.hu Köves Slomót is elérte, aki hangsúlyozta tiszta, egyértelmű helyzetet szeretnének teremteni. Nemcsak az üzemeltetést, hanem az ingatlanok tulajdonjogát is a kezükben tartanák. Ami komoly előrelépés lenne az eddigi állapotokhoz képest, s véget érhet az egymásra mutogatás.

Eltűntek a "belépő milliók"

2007-ben a kormányhivatal felkérésére az ügyészség feljelentést tett, mert alaposnak találták a gyanút, hogy az átlagosan személyenként 6-7 millió forintos beköltözéskor fizetendő díjakat különféle társvállalkozásokba szivattyúzták át, ahonnan osztalékként már könnyedén kivehető a pénz. Az ilyen cselekedet azonban ellentétes az eredetileg vállalt közhasznú céllal.

2011-ben a görög katolikus egyház vezetésével rúgták össze a port az Aranyalkonysok. A céljuk az volt, hogy akár hamis papírokkal is, de megszerezzék a 2011-es jogszabályváltozásig is folyamatosan igénybe vett egyházi normatívát, ami tavaly 762 millió forint volt. Tudták, hogy a régi egyházukon keresztül nem jogosultak rá, mert a 2011-es új egyházjogi törvény alapján csak a történelmi egyházaknak jár a támogatás. A korábbi újságcikkekből - például a Magyar Nemzet oknyomozó írásából - már ismert, hogy a görög katolikus egyházat vezető Kocsis Fülöp püspök elutasította az ajánlatukat (mint a korábban felkeresett többi történelmi egyház). A püspök háza mögött a görög katolikusok esztergomi papja azonban kötélnek állt, és a püspöki pecsét meghamisításával leszerződött a Medicatus-szal és a misszióval. Amikor Kocsis Fülöp értesült minderről, a papot felmentette, és minden hivatalos szervezet azonnal értesített a csalásról. A per azóta a Komárom-Esztergom Megyei Törvényszéken zajlik.

A Medicatus csoport végpontjai Lichtensteinbe és Belize-be vezetnek:

Forrás: Magyar Nemzet

Kinek is katasztrófa?

Utánaszámoltunk mi okozhatta a pénzügyi, illetve szociális válsághelyzetet a luxus idősotthonok hálózatában. Annyit előrebocsájtunk, hogy nagyon sok honfitársunk szeretne részese lenni ennek a Medicatus vezetője által fent szociális katasztrófának nevezett vészhelyzetnek. Hogy még pontosabbak legyünk, a kétezres évek elején beindult emelet szintű idősotthon-biznisz egy oldalon okozhatott katasztrófát, az pedig az államkincstár. Az üzleti modell úgy épült fel, hogy a nagyrészt orvosok által alapított Medicatus szedte be a vaskos milliós belépő összegeket. Ezért cserébe nem apartman jár holtukig az időseknek, hanem úgynevezett. humán egészségügyi szolgáltatás, ami azért is különös, mert az OEP emellett fejenként is folyósított támogatást az idősek orvosi ellátásáért a Medicatusnak.

A mostani díjszabás szerit, aki már elmúlt 90 éves, annak 2012-ben 4,5 millió forintot kell letennie azért, hogy az Aranyalkonyba költözhessen. Aki még csak a hetvenek töltötte be, annak 9,9 millió forint a beköltözés díja. Ezen felül a Medicatusnak volt abból is jövedelme, hogy a misszió bérleti díjat fizetett nekik az ingatlanokért. Egy éve, mikor a görög katolikus egyház nyakába került az egész Aranyalkony, kiderült, hogy a kilenc darab idősotthonért havi 40,3 millió forintot várt volna a Medicatus-csoport. Itt még nincs szó a reggeli zsemle költségeinek fedezéséről, az ugyanis a fenntartási költségekhez tartozik, ami a missziónál csapódott le. Utóbbinak pedig a bent lakó idősek havi 90 ezer forintos térítési díjat voltak kénytelen fizetni, többnyire a nyugdíjaikból. Pedig a misszió tavaly év végéig az egyházi kiegészítő normát is megkapta, ami fejenként 40-50 ezer forint, és erre jött még a szociális törvény alapján járó újabb 50 ezer forintos állami támogatás.

Ez tehát az a katasztrófálisan alacsony forrás, amiből el kellett volna látni a lakókat. Számoljunk csak! A belépő milliók a Medicatus zsebében landoltak, de az idősek havi ellátására szánt pénzből is kiszivattyúztak havi negyvenmilliót. Így nem csoda, hogy bár a lakók ellátására száznyolcvan-százkilencvenezer forint jutott volna havonta, végül mégiscsak bablevesre, meg finomfőzelékre futotta. Pedig az egyházi pénz megvonása után maradó havi 140-ből is könnyen el lehet látni egy embert, főleg a belülről luxusnak már legkevésbé sem tűnő Aranyalkonyos színvonalon, hiszen a legtöbb nyugdíjas ennél jóval kevesebb pénzből él.

Két számot még a végére: az étkezési alapanyagnormát 2011-ben mindössze napi 480 forintban állapította meg az üzemeltető, ami már az ott dolgozó szakácsokat az addiginál is nagyobb kreativitásra kényszerítette. A sokat szidott önkormányzati idősotthonokban is több pénzből hozzák ki a napi menüt: ilyen helyeken átlagosan 650-720 forint az élelmezési nyersanyagköltség.

Eszünk ágában sincs megkérdőjelezni Köves Slomó egyházának tisztességes szándékát, de az a fentiekből is látható, hogy nem fog túl nagy anyagi áldozatot követelni tőlük az Aranyalkony átvétele.

http://pestisracok.hu/koves-slomoek-aranyozzak-be-az-alkonyatot/?honnan=Nemzeti_H irhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A manipuláció módszertana
  2012-08-12 11:09:52, vasárnap
 
 
A manipuláció módszertana

A küldemény feladója szerint ez alapján dolgozik az egyik magyarországi párt. Vagy mindegyik...

HELYZETÉRTÉKELÉS

A 2002-es választási kampány során megjelent Magyarországon Ron Werber kampányguru. Félelmetes vehemenciával kiképezte az egész országban a szocialista kommunisták választási kampánycsapatát. Előzőleg sok választási kampányt levezényelt, neki köszönhette Borisz Jelcin, hogy Oroszország elnöke lehetett attól függetlenül, hogy józanon nem igen jelent meg a kampány során sem.

2002-ben meg is nyerték a szocialista kommunisták a választásokat, és szégyenszemre Horn Gyula pufajkás múltú miniszterelnök után újra egy pöttyös kommunista, a D-209-es forgalmi rendszámmal ellátott titkos ügynök lett Magyarország miniszterelnöke. A szabad varjakkal koalícióra léptek, de miután kiderült a titkos ügynöki múlt (amiről Medgyessy azt mondta, hogy Magyarországot védte a KGB ellen - ettől a kijelentésétől többen röhögő görcsöt kaptak), a szabad varjak ki akartak táncolni a koalícióból. Ekkor lépett színre egy időközben elhunyt szoci, aki meglátogatta a szabad varjak frakcióját. Elmondta nekik, hogy az irodák, a személygépkocsik kulcsait, az állami mobil telefonokat, a számítógépeket azonnal adják le, és köszönjenek el a titkárnőktől, vagyis a zsíros állásaiktól. A varjak a kijelentés után visszatáncoltak! Hiszen dolgozni egyikük sem akart, csak ártani a hazának... (szabad varjaknak nevezzük a szabad demokratákat, akik örökkön örökké károgtak!)

Talán két év múlva Medgyessy elszólta magát, hogy az SZDSZ tele van korrupciós ügyekkel (az MSZP hasonló dolgairól hallgatott), még két napig volt miniszterelnök. Nem került azonnal kiírásra előrehozott választás, ezt a szalonellenzék nem szorgalmazta... És hosszú évekre a világ szégyenére beült a miniszterelnöki székbe Gyurcsány Ferenc, a Kommunista Ifjúsági Szövetségben kiképzett nagylegény. Amikor Gyurcsánynak is lejárt a kihordási ideje, akkor sem lettek előre hozott választások, mert a szalonellenzék ismét szelídre vette a figurát. A szocialista kommunisták zavartalanul cserélgették a miniszterelnököket. Utoljára következett az a Bajnai Gordon, aki úgy vásárolta fel a libákat a termelőktől, hogy a vételárat mind a mai napig nem fizette ki.
Az a bizonyos szalonellenzék ma kétharmados parlamenti többséggel kormányzó erő!

A fenti tények is bizonyítják, hogy milyen fontos a manipuláció...

Kaptunk a levelesládánkba egy nagyon érdekes anyagot a manipuláció módszertanáról. A feladó szerint ezt a módszertant használják a manipulátorok napjainkban is...

A MANIPULÁCIÓ MÓDSZERTANA

A média ellenőrzése

Az első és legfontosabb lépés az információk feletti kontrol. A média tulajdonlása központi szerepet játszik az emberek manipulálásában. Az emberek manipulálása egyenlő a szavazataik manipulálásával. A médiát birtokolni kell, ha más nincs, akár szívességekkel (állami pénzek, megbízások) meg kell nyerni a média birtokosait.

Folyamatos háború

Az egyetlen olyan nép a magyar, amely egyesülten és boldogan adja át a hatalmat a vezetőnek, csak külső, belső vagy virtuális ellenséggel meg kell őket ijeszteni.

Orwell szerint

"S ugyanakkor a tudat, hogy háborúban állunk, s következésképp veszélyben vagyunk, azzal jár, hogy a megmaradás természetes, elkerülhetetlen feltételének tartjuk azt, hogy minden hatalom egy kis kaszt kezében van."

Hermann Göring szerint a népet bármikor rá lehet bírni a vezér szolgálatára. Ennél mi sem könnyebb. Mondd nekik, hogy támadás alatt állnak, és a béketeremtőket nevezd hazaárulónak, az országra veszélyesnek.

A nyelvhasználat, új beszéd

A nyelv ellenőrzése egyenlő az emberi gondolatok ellenőrzésével. A nyelv újradefiniálása, a szelektált szókincs alkalmazása (Nemzeti Együttműködés Rendszere, pénzügyi forradalom) előfeltétele a nép irányításának. Az új beszéd célja a gondolatiság szűk tartományba terelése.
Azt mondják, hogy nincs megszorítás. Átnevezik Széll Kálmán-tervnek, sőt legújabban azt mondják, hogy RACIONALIZÁLÁS! Hogy törne bele ki a nyelvük! Még inkább a nyakuk...

Hazafiság

Első ránézésre a hazafiság az emberekkel és a hazával való szolidaritásnak tűnhet, de valójában ez a leghatékonyabb módszer arra, hogy "rávegyük" az embereket arra, hogy oly módon szolgálják kormányukat, amely igazából nem szolgálja a saját érdeküket, a közösség érdekeit. Illetve a hazafias ember általában figyelmen kívül hagyja a hazafiasnak mondott kormány bűneit.

Lev Tolsztoj szerint

"... az emberek alávetettsége a kormánnyal szemben addig fog folytatódni, amíg a patriotizmus létezik, mert minden uralkodó hatalma a patriotizmuson nyugszik, az emberek emiatti készségén, hogy a hatalmat átadják."

Poroszos oktatási rendszer

Tévedés azt hinni, hogy csak az iskolázatlanokat lehet manipulálni. Valójában azokat a legkönnyebb manipulálni, akik nagy mennyiségű és monoton információk mechanikus feldolgozására vannak kényszerítve, mert bár meg vannak győződve róla, hogy tanultak, azonban elemző készségeik fejletlenek és valós kritikai látásmódjuk nincs.

Vallás és egyéb kultuszok

A hatalom transzcendens, elvont átértelmezése a politikai rendre, mint felülről, kegyként kapott abszolútumra tekint. Ez mind morálisan, mind intellektuálisan eltéríti a népet a realitásokon alapuló, demokratikus, szekuláris berendezkedéstől.

Devizahitelek és árfolyamjátékok

Egy népet, egy nemzetet, amely eladósodott, sokkal könnyebb manipulálni, mert tagjai azzal vannak elfoglalva, hogy fizetnek. A pénzügyi rabságban élő ember politikai és gondolkodásbeli szabadságról alkotott nézetrendszere is beszűkül.

A 2010-es választási kampányról és napjaink történéseiről

Ez a kampány is ugyanúgy a manipuláció, a hazudozás jegyében telt, mint a többi! Ezúttal a Fidesz volt a karmester az úgynevezett Kubatov-listával! A nagy manipulátor Orbán Viktor volt, aki szintén a nagy ígéretek mestereként mutatkozott be, mint a nagyra nőtt elődje!
A WikiLeaks-es jegyzőkönyvekből kellett megtudni, hogy arra kérte az amerikai nagykövetet, hogy kampány idején ne figyeljen a szavaira, hanem majd a tetteit kövesse!
Milyen kár, hogy ezt nem a magyar embereknek, mint kenyéradóinak mondta Orbán úr! Az egykulcsos adóval milyen jól tetszettek járni, a kisemberek meg milyen rosszul...

Mi köze van Amerikának a magyar belpolitikához? Csak nem ide akarnak már települni az amerikaiak is?

A furcsa választójogi törvénnyel 53 százalékos szavazati aránnyal parlamenti kétharmadot lehetett elérni, amivel lehet élni, és lehet visszaélni! Egyelőre a visszaélés folyamata zajlik!
Ma már azon élcelődnek az emberek egymást közt, hogy Ne hazudj, nem vagy Te miniszterelnök!

Se elszámoltatás, se felelősségre vonás! Az elkövetők még mindig a parlamentben ülnek a börtön helyett! A korrupció folytatódik, mintha nem is lett volna kormányváltás... Lopnak az unióban is a hétpróbások, de a bankárok nem hagyják magukat lekörözni! Ők a legtalálékonyabb módszerekkel kifosztották az egész világot!
A magyarországi devizahitelezés túlburjánzásáért felelősség terheli Medgyessy Péter és Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnököket, Draskovics Tibor és Veres János volt pénzügyminisztereket, Farkas Ádámot, a PSZÁF volt elnökét, és tisztázni kell Járai Zsigmond akkori bankelnök felelősségét is! A fő felelős Gyurcsány Ferenc és Veres János, az ő hatalmi idejük maga volt a pokol...

Kevés embert rövid ideig meg lehet téveszteni, de sok embert sokáig nem!

Békéscsaba, 2011. szeptember 27.
Anton

Emlékeztető: "1997-ben a Tocsik-botrány miatt megbukott Suchman Tamást felváltó Csiha Judit privatizációs miniszter kikotyogja a parlamentben, hogy hétmilliárd dollár (nem elírás: dollár)) privatizációs bevétellel nem tud elszámolni a kormány. Ha a világ bármely parlamentjében hangzott volna el ez, azonnal bukott volna a kormány, országos botrány lett volna. Nálunk a fű sem rezdült...
Lumpen ország, lumpen politikai osztály, lumpen szakmai értelmiség..."
(Gazdag László közgazdász, egyetemi docens)

sokkaljobb.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Cigányok némították el a magyarokat Tiszabőn (videóriport)
  2012-08-12 10:29:36, vasárnap
 
  Cigányok némították el a magyarokat Tiszabőn (videóriport)

2012, augusztus 11 - 15:56 barikad.hu

Tiszabőről egy tanulmány csak úgy fogalmaz: a település amelynek határában megszűnik a magyar jogszolgáltatás. A helyi magyarok félnek a cigányoktól, a település annyira szegény, hogy lassan már lopni sincs mit. A házaknak semmi értéke a községből menekülni szinte lehetetlen.


http://www.youtube.com/watch?v=vgbQIReDwWE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 7 
2012.07 2012. Augusztus 2012.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 204 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 181
  • e Hét: 14411
  • e Hónap: 25522
  • e Év: 179018
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.