Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
Végrehajtás alatt a BRFK
  2014-08-08 22:28:50, péntek
 
  Végrehajtás alatt a BRFK

Posted on 2014/08/07 Szerző: Admin

Más állami szférához szorosan kötődő szervezet mellett a Budapesti Rendőr-főkapitányság is végrehajtási eljárás alatt áll - derítette ki az mfor.hu.
A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) adatbázisa szerint végrehajtási eljárás alatt áll a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK). Így volt ez július 29-én, amikor is az mfor.hu kiderítette az eljárás tényét, illetve a cikk megjelenésekor, augusztus 7-én is.

Kattintson a teljes képért!

Tényként kezelendő a végrehajtás

Az ügyben megkerestük az adóhatóságot, ám a BRFK-t konkrétan érintő kérdéseinkre nem tudtak felvilágosítást adni, az információk ugyanis adótitoknak minősülnek. Általánosságban viszont arról tájékoztattak: “amennyiben valamely adózó a (...) közzé tett listán szerepel, az ellene folyó adóvégrehajtást tényként kell kezelni".
Magánál a ténynél többet azonban nem lehet tudni a végrehajtás állapotáról, sem kiváltó okairól, sem pedig arról, milyen régi és mekkora összegű tartozás miatt került listára a BRFK. Talán elsőre valamilyen adó-, járulék- és illetéktartozásra gondolnánk, tudni kell, hogy az adóhatóság kompentenciájába tartozik azon köztartozások, igazgatási és bírósági szolgáltatási díjak behajtása is, melyekre a törvény az adók módjára történő behajtást rendeli el.
Kérdéseinkkel megkerestük a BRFK-t is, viszont a több mint egy hete elküldött levelünkre a cikkünk megjelenéséig nem érkezett válasz.
Ez a helyzet a BRFK-val azért is pikáns, mert a jelentős összegű költségvetési pénzből gazdálkodó állami, fegyveres rendvédelmi szervről van szó. Amely ellen az állami adóhatóság indított végrehajtási eljárást. A BRFK-tól érkező válasz hiányában feltételezzük, hogy minden bizonnyal csak átmeneti késedelmes fizetésről, rövid idejű, átmeneti likviditási problémákról lehet szó.
Vannak még itt az állami szférából...
Ugyanakkor nem a fővárosi rendőr-főkapitányság az egyetlen olyan közigazgatási, közszolgáltatási területen költségvetési pénzből működő szervezet, mely a NAV végrehajtás alatt állók listáján szerepel.
Meglepetésünkre az alábbi állami szférához szorosan kapcsolódó szervezetek is végrehajtás alatt állnak:
Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) Médiatanács
Pest Megyei Kormányhivatal
Budapest XIII. kerület önkormányzat
Budapest VI. kerület polgármesteri hivatala
Budapest VIII. kerület polgármesteri hivatala
Budapest XVII. kerület polgármesteri hivatala
Budapest XX. kerület polgármesteri hivatala
Budapest XXIII. kerület polgármesteri hivatala
Esetükben is nagyjából ugyanannyit lehet biztosra venni, mint a BRFK-ügyében: a listán való szereplés révén tényként kezelhetjük a végrehajtást, illetve közel sem biztos, hogy munkabérekhez kapcsolódó járulékok miatt indította el a NAV az adóvégrehajtást.
Bár most több költségvetési intézmény, szerv is végrehajtás alatt áll, azt nem lehet tudni, ez mennyire kirívó eset. A NAV megkeresésünkre ugyanis közölte: nem vezetnek archív nyilvántartást az adósokról.
Médiatanács

Kattintson a teljes képért!
Pest Megyei Kormányhivatal

Kattintson a teljes képért!
XIII. kerület önkormányzat

Kattintson a teljes képért!
Polgármesteri hivatalok
Kattintson a teljes képért!
(mfor)
Bal-Rad komm: De amúgy Banditisztán bödzséje teljesen rendben van!
Dübörög a döbrögista számmisztika!

http://balrad.wordpress.com/2014/08/07/vegrehajtas-alatt-a-brfk/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ostoba magyar külpolitika – Ennyi gáz kapnak tőlünk az
  2014-08-08 22:26:01, péntek
 
  Ostoba magyar külpolitika - Ennyi gáz kapnak tőlünk az ukránok
Posted on 2014/08/07 Szerző: Admin

De miért tőlünk? - Azért, mert Oroszország június 16-án leállította az ukrán gázszállításokat kifizetetlen számlákra hivatkozva.

Az elmúlt hónapban Ukrajna 221 millió köbméter gázt importált, 118 milliót Lengyelországból és 103 milliót Magyarországról, míg egy évvel korábban kétmilliárd köbmétert tett ki az importált mennyiség.

“Az európai behozatalunk kevesebb annál, mint amire számítottunk" - tájékoztatta egy ukrán gázipari forrás a Reuters hírügynökséget. Jurij Prodan ukrán energiaipari miniszter az elmúlt hónapban az európai gázimport akadályozásával vádolta meg Oroszországot. Elmondása szerint Ukrajna először július közepén észlelte az Európából érkező mennyiség csökkenését.

Az ukrán Naftogaz állami energiaipari konszern szerint az Európából Ukrajnába irányuló szállítások napi 7 millió köbméteres teljesítménnyel folynak a 18 millió köbméteres kapacitás helyett. Júniusban még napi 16 millió köbméteres teljesítménnyel folyt a szállítás, ebből napi 12 millió köbméter Magyarországról érkezett.
(Privát bankár)

A Bal-Rad kérdése: Aztán mondja meg valaki, hogy az a gáz, amit az ukránok tőlünk kapnak, - ugyan már honnan származik? - Bár ez csak költői kérdés, mindenki tudja, hogy az oroszok nekünk szállított gázából adunk az ukránoknak.

Természetesen az orosz fél ebbe nem egyezett bele, hiszen nem véletlenül állította le június 16-án az Ukrajnának szóló gázszállításokat, - mert Ukrajnának kétmilliárd dollár lejárt tartozása van (az eddig elfogyasztott, de ki nem fizetett gázért), - Oroszország felé.

Ugyanakkor a Magyar Külügyminisztérium az orosz válasz szankciók kapcsán “elvárja,hogy Oroszország betartsa a WTO tagságából fakadó kötelezettségeit." (Kormany.hu)

Ugyan már mit várhat el a külügy és a kormány, ha hátba lövi az oroszokat azzal, hogy a nekik horribilis összegekkel tartozó ukránoknak, - orosz gázt szállít.

Ezzel pofátlan és haszonleső lépésével a magyar kormányzat, már Magyarország gázellátását is veszélyezteti. - Mert az ukránoknak szállított gázzal a magyar készletek is csökkennek, - melyekre óriási szükség lehet még, - ha az oroszok ezen a kisstílű húzáson bedühödnek és a végén Magyarország gázcsapját is elzárják.

Akkor fagyoskodhat majd a nép a kemény télen, az kormány ostoba külpolitikája miatt, mellyel maga alatt vágja a fát.

B-R

http://balrad.wordpress.com/2014/08/07/ostoba-magyar-kulpolitika-ennyi-gaz-kapnak -tolunk-az-ukranok/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az USA a „korlátlan lehetőségek országa” –
  2014-08-08 22:19:21, péntek
 
 
Az USA a ,,korlátlan lehetőségek országa" - volt! A legnagyobb (látszat)demokrácia, ahol a szabadságjogok napról-napra csökkennek. Az ország félgyarmati sorba süllyedt. Ma a zsidók paradicsoma. Közben az amerikai középosztály köddé válik. Már lezüllesztették az USA-t! A fehér többség már a múlté!
Kik irányítják? No, nem az elnök! Ő a legkevésbé. Akkor nem lehetne egy mitugrász nigger majom az elnök! A pártokkal (azzal a kettővel) játszadoznak! Kik? A Fed, a zsidó lobbi, a zsidó maffia, az AIPAC (és más szervezetek), a CIA, az FBI és egyéb háborús bűnös szervezetek.
De így megy ez már vagy 100 éve! J.F. Kennedyt nem éppen ma gyilkoltatták meg! Aki az USA elnöke volt. Papíron a legnagyobb hatalom. Ő szólt a háttérhatalomról. Nevezetes rádióbeszédében nem mondta ki a zsidó nevet! De egyértelműen rájuk utalt! Ki kellett volna mondania!
Nos, Dallasban megölik az elnököt. Papírrongyok milliói születnek. És láss csodát! Azokat 70 évre titkosítják!!! Ezt magyarázza meg nekem valaki!
TITKOSÍTJÁK! A demokrácia hazájában! Nem egy drogos-koszos niggert, vagy egy csatornalakót öltek meg! HANEM AZ ELNÖKÖT! És nem akarják megismertetni az amerikai néppel az igazságot! A nép pedig hagyja magát megvezetni!
Mi a közös a zsidó lobbiban, a FED-ben, a CIA-ben, Izraelben, az AIPAC-ban, a zsidó maffiában stb. Akik nagyon gyanúsak! A zsidó a közös! A ZSIDÓ! Akiknek elsőrendű érdeke volt Kennedy ,,eltüntetése"! Ezt tették a tanúk tucatjaival és az egész Kennedy-családdal is!
Szegény, szegény USA!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hogy mire megy el a pénzünk! Stadionavató Orbánnal, galambok
  2014-08-08 22:14:15, péntek
 
  Hogy mire megy el a pénzünk! Stadionavató Orbánnal, galambokkal


Posted on 2014/08/08 Szerző: Admin

A miniszterelnök, a főpolgármester, sőt Kubatov Gábor klubelnök veretes beszéde mellett “heroikus" filmet is láthatnak azok a szerencsések, aki vasárnap este részt vesznek a Ferencváros új stadionja avatásán. A Cink megszerezte és közre is adja az est programját, ahogy ennek kapcsán fogalmaznak: “a rendezvényen mellékesen fellép a Chelsea is, a nézőszámmal viszont lehet probléma."

Labdarúgás - A Ferencváros-Újpest öregfiúk mérkőzés a F
A program a magyar nemzeti Himnusz “eléneklésével" veszi kezdetét, ezt Rúzsa Magditól hallják majd a nézők (időtartam: 2 perc) Ezután fehér galambokat engednek szabadon, a feladatuk pedig, hogy boldogan és áhítattal szálljanak az ég felé.
Még mielőtt az igazi “nagyágyúk" - Orbán Viktor miniszterelnök, illetve Tarlós István főpolgármester megszólalnának - ünnepi beszédet mond “Fürjes Balázs Kormánybiztos Úr" , a program ígérete szerint mindössze 4 percben. Ugyanilyen hosszúságú beszéddel készül “Kubatov Gábor Elnök Úr" is.
Filmvetítés is lesz a Fradi Stadion építéséről, majd “elindul egy heroikus film a Fradi múltjáról, sikereiről, büszkeségeiről, összegyűjtve és bemutatva benne az összes legendás játékost"
Ha mindez nem lenne elég, ezután 3 Grippen gép repül el a stadion felett, zöld-fehér-zöld csíkokat húzva maga után. A program azt is betervezi, hogy " minden szem az égre szegeződik" majd.
De lesz zászló show gyerekekkel, élőképek, sőt a közönség szektoraiba “beépített" dobosok - szegények - “így a teljes stadion egy ünnepi dob-show részesévé válik, a közönség aktív részvételével."
Ja, és lesz meccs is. FTC - CHELSEA 20.45-től.
Dühös ultrák: Kubatov próbálkozása szánalmas a Chelsea-val
Nem fogynak a várt ütemben a Fradi Chelsea ellen játszott vasárnapi stadionavató mérkőzésére a jegyek. Akik méregdrágán megvették őket, pórul jártak: most már ingyen is osztogatják a belépőket- morognak internetes oldalukon az ultrák. Kubatov Gábor FTC-elnök nem szeretne lebőgni a stadionavatóval, a vezetőség ezért minden eszközt bevet, hogy tele legyen a stadion- írják.
“A nyitómeccsre szóló legolcsóbb, kedvezményes jegyek ára az állóhelyekre 6300 forint, a további árengedményes belépők 10 500 és 28 ezer forint közötti összegért válthatók meg. Kedvezmény nélkül az állóhelyekre szóló jegyek 9000 forintba kerülnek, a lelátó további részeire 15 ezer és 40 ezer forint közötti árakon lehet belépőt venni. Nem meglepő, hogy nem túl nagy a tolongás, a meccs előtt egy héttel a belépők körülbelül mindössze egyharmada talált gazdára." - írják.
A blog írója szerint Kubatov Gábor FTC-elnök nem szeretne lebőgni a stadionavatóval, a vezetőség ezért minden eszközt bevet, hogy tele legyen a stadion. Amitől aztán végképp begurultak: a Főtaxi honlapján és Facebook-oldalán is hirdetés jelent meg, miszerint, aki 10 ezer forint értékű taxikártyát vásárol, ajándékba kap mellé két ingyenes belépőt a meccsre. A szurkolók pedig sokan több tízezer forintért vásároltak jegyeket, amikhez most akár ötezer forintért (illetve annak, aki rendszeresen jár taxival, gyakorlatilag ingyen) hozzá lehet jutni. Kubatov Gábor a Facebookon erre úgy reagált, hogy a cég ezer jegyet vásárolt meg teljes áron, így azt csinálnak velük, amit akarnak...
(Népszava)
Bal-Rad komm: (E sorok beszerkesztője úgy jó 50 éve fradista! Az utóbbi 20-ban mérsékelten. Nagyon mérsékelten!)
Hirlik, hogy Banditisztán legdrágább jegyárai lesznek az Új Szent Helyen!
Több szót erre a rongyrázásra nem is érdemes vesztegetni.


http://balrad.wordpress.com/2014/08/08/hogy-mire-megy-el-a-penzunk-stadionavato-o rbannal-galambokkal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ajjaj, a kijevi ólban nagy a baj!
  2014-08-08 21:55:22, péntek
 
  Kinek fog fájni?

Ajjaj, a kijevi ólban nagy a baj! - Már a kijevi kormányzati média is elismeri, hogy hatalmas veszteségeket szenvedtek el az erőstruktúráik.
Kinek fog fájni?

Ajjaj, a kijevi ólban nagy a baj! - Már a kijevi kormányzati média is elismeri, hogy hatalmas veszteségeket szenvedtek el az erőstruktúráik.

Vajon akkor ténylegesen mekkora veszteségeket is szenvedhettek, ha a sok győzelmi jelentés ellenére ezt így leközölték? - Egyes elemzők szerint a beismertnek akár a többszöröse is lehet...

Súlyos ukrán veszteségek. - írják az ukrán "podrobnosti.ua", "segodnya.ua", kormányközeli lapok a beszámolóikban.

Közlésük szerint Sahtyorszk városnál 702 ukrán katona megadta magát a felkelőknek. Ugyanitt három ukrán BTR-t megsemmisítettek.

Metalliszt településnél egy ukrán tankot és egy BTR-t kilőttek, 25 ukrán katona meghalt.

Sznyezsnoje közelében három ukrán tankot és egy BTR-t lőttek ki.

Donyecktől nyugatra, Marinkánál szintén három tankot és egy BTR-t vesztett az ukrán hadsereg.

Mindezen veszteségeket két nap alatt szenvedték el az ukrán erőstruktúrák, írják a kijevi hírportálok.

A "korrespondent.net" szintén ukrán magát "függetlenként" aposztrofáló hírportál ennél jóval magasabbra, több százra teszi az ukrán elesettek, és legalább kettőezer körülire a milíciáknak magukat megadók létszámát. Több ezer dezertőrről, és a behívó parancsot megtagadókról is értekezik az oldal. Írja, hogy az ukrán galíciai tartomány egyik városában - Ivano-Frankovszkban egy frissen felállított zászlóalj tagadta meg a kelet ukrajnai frontra való részvételét. A hírközlés szerint továbbra is zavargások vannak a kijevi Majdan főtéren, és tüntetések a háború, és a behívások ellen Kárpátalján.

Ma robbanás történt Kijev központjában, egy férfi gránátot dobott az Ukrán Házra.

Rettegnek a bármikor bekövetkezhető orosz katonai beavatkozástól

Tusk: nőtt az esélye az orosz beavatkozásnak
"Fel kell készülni minden helyzetre"

Donald Tusk lengyel miniszterelnök szerint az elmúlt napokban jelentősen megnőtt az esélye egy Ukrajna elleni orosz katonai inváziónak.

,,Ez a konfliktus nem úgy fog kinézni, mint ahogyan azt a könyvekben olvastuk, amikor egyik ország hadat üzent a másiknak, és léteznek bizonyos szabályok. Ez a konfliktus felülírja a korábbi szabályokat és procedúrákat. Ezért készen kell állnunk a legváratlanabb helyzetekre is." - mondta a lengyel kormányfő.

Varsói sajtótájékoztatóján Tusk azt mondta, olyan információk kerültek a lengyel vezetés birtokába, miszerint az orosz katonai beavatkozás Ukrajnában most valószínűbb, mint akár néhány napja. Varsónak egyelőre nincs válasza arra, mit tegyen, ha bekövetkezik a közvetlen orosz katonai beavatkozás.

Jelenleg nagyszabású orosz hadgyakorlat zajlik az ukrán határ közelében.

Kicsi az esély arra, hogy a NATO és az EU katonailag közbelépjen, egy orosz beavatkozás esetén. Jacenyuk ukrán kormányfő kormányfő ezért nyomást próbál gyakorolni az EU-ra az által, hogy
az orosz gáztranzit beszüntetésével fenyeget az EU irányába.
Ezen lépés, már a végső kétségbeesés jeleit mutatja a kijevi kormány részéről.

Kitiltották az ukrán gépeket az orosz légtérből
A jövőben szóba kerülhetnek európai társaságokat érintő szankciók is
Az ukrajnai légitársaságok számára megtiltották, hogy tranzitcélból igénybe vegyék Oroszország légterét - közölte Dmitrij Medvegyev orosz miniszterelnök. ,,Ez a döntés már elfogadásra került."
Oroszország áttekinti a transszibériai marsrut használatának feltételeit is. Ezek az intézkedések már európai légitársaságokat is érinthetnek. írja a Nyezaviszimaja Gazeta.

Putyin mesterlövése
Az orosz elnök egy mesterlövész pontosságával választotta ki, hova célozzon. Következik az autóipar?

Putyin mesterlövése

Pjotr Tverdov, a Nyezaviszimaja Gazeta újságírója szerint Vlagyimir Putyin orosz elnök mesteri módon válaszolt az Oroszországot érintő nyugati szankciókra.

2014. augusztus 6-án 18 óra 50 perckor jelent meg az orosz elnöki honlapon a ,,Néhány különleges gazdasági intézkedés bevezetéséről az Oroszországi Föderáció biztonsága érdekében" elnevezésű dokumentum.

Az intézkedés szerint minden olyan országból, amely szankciókat foganatosított Oroszország (oroszországi jogi vagy magánszemélyek) ellen, tilos lesz élelmiszert, nyersanyagot, mezőgazdasági termékeket importálni. Az intézkedés egy évig érvényes.

,,Ez Putyin első komoly gazdasági válasza a Nyugat szankcióira." Az orosz intézkedés a nyugati mezőgazdasági termelőket érinti hátrányosan, akiknek nemcsak gazdasági, de jelentős politikai súlyuk is van. Ez garantálja a nyugati gazdák számára, hogy óriási támogatásokat kaphassanak az államtól.

Vlagyimir Putyin egy mesterlövész pontosságával választotta ki, hova célozzon. Az orosz szankciók rövid időn belül egy sor gazdasági problémát fognak okozni a nyugati országokban eladhatatlan termékek, kieső bevételek, adók, költségvetési elvonások formájában.

Ezek a lépések ráadásul az orosz mezőgazdaság újjászületéséhez is hozzájárulhatnak.

Bennfentesek tájékoztatása szerint a szankciók következő köre a nyugati autóipart fogja érinteni. Vajon mi lesz a reakciója a német, francia, japán, amerikai, angol autóipari cégeknek, amikor bezárják előttük az orosz piacot? - tették fel a kérdést nyugati gazdasági elemzők.

Az Orosz Pravoszláv Egyház megalapozottnak tartja és támogatja a Vlagyimir Putyin elnök által elrendelt élelmiszer importstopot.

Vszevolod Csaplin, az Orosz Pravoszláv Egyház társadalmi kapcsolattartással foglalkozó osztályának vezetője szerint az importtilalom segít abban, hogy az emberek "ne a nyugati fogyasztási szokások után loholjanak". A Nyugattal Oroszország a saját társadalmi modelljét állíthatja szembe, amely ,,a legfelső igazság" alapján áll.

Csaplin szerint Oroszországnak válaszolnia kellett a szankciókra, és olyan választ adott, ami segítheti az orosz mezőgazdaság fejlődését is. Oroszországnak elég erőforrás áll rendelkezésére, miközben az elmúlt években diszkriminálták az orosz termelőket a nemzetközi élelmiszerhálózatok javára.

Csaplin mindjárt javaslatot is tett a szankciók bővítésére. Felmerül a kérdés, miért működhet ilyen szabadon a nyugati bankszektor Oroszországban? Miért működhetnek Oroszország a Carnegie Alapítványhoz hasonló szervezetek? (echo.msk.ru)

A gőg nyelvén próbál kommunikálni a magyar kormány. - Budapest arrogáns reakciója az orosz importstopra

Orosz hírportálokon a fenti megjegyzéssel közölték le az Orbán kormány megnyilatkozását, az EU-t sújtó orosz válasz-szankciókra.

"Az orosz kormány döntése negatívan hathat a prosperáló magyar-orosz kétoldalú gazdasági, illetve EU-orosz kapcsolatokra is."

A Magyarországot is érintő orosz importkorlátozások okán a következő közleményt adta ki a Külgazdasági és Külügyminisztérium 2014. augusztus 7-én:

"Az orosz kormány 2014. augusztus 7-ei határozata a korábbi nyugati szankciókra hivatkozva egy éves időtartamra teljes importtilalmat vezetett be egyes, az Európai Unió tagállamaiból, az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából és Norvégiából származó mezőgazdasági és élelmiszeripari termékekre.

Ez a sajnálatos orosz lépés hátrányosan érintheti mind az Európai Uniós termelőket és exportőröket, mind az oroszországi fogyasztókat. Az orosz kormány döntése negatívan hathat a prosperáló magyar-orosz kétoldalú gazdasági, illetve EU-orosz kapcsolatokra is.

Magyarország elvárja, hogy Oroszország betartsa a WTO tagságából fakadó kötelezettségeit. Az orosz lépés hatásait EU-s partnereinkkel, illetve az Európai Unió intézményeivel közösen vizsgáljuk és egyeztetünk a szükséges, összehangolt intézkedésekről
(Külgazdasági és Külügyminisztérium, kormany.hu, 2014. 08. 07.)"

Vajon átgondolta-e a magyar kormány nyilatkozatainak, és válaszainak hosszútávú súlyát? Tette fel a kérdést az orosz kormányzati lap a Rosszijszkaja Gazeta.

SVPSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Exkluzív ajánlatunk pihenni vágyóknak.
  2014-08-08 21:47:30, péntek
 
  Exkluzív ajánlatunk pihenni vágyóknak.

Töltsön egy felejthetetlen éjszakát a Balatonban!





Csak 7.990 forint /fő/éj

A csomag tartalma:

Egy teljes éjszaka ellátás nélkül a magyar tengerben

Szabadon választható helyszín

Érkezés kabinzárás után

Bársonyos iszap a lába alatt

Parkolási lehetőség a parton

Tücsökciripelés

,,Dühös horgászok" - Élethű folklórbemutató

Szükség esetén orvosi ellátás a legközelebbi ügyeleten

Adott esetben telihold

GPS-es hínármező-meghatározás már 8490 ft-tól

Hajnaltól kifli és zacskóstej a sarki bolt előtt már 9990-től
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
A dráguló liszt és a gyenge forint miatt idén ősszel 25-30 s
  2014-08-08 21:34:57, péntek
 
  A dráguló liszt és a gyenge forint miatt idén ősszel 25-30 százalékkal nőhet a kenyér ára.

Hát igen! Albánia oszlopos tagja az Európai Uniónak!
Tehát nem mi nyitottunk Bécsben cukrászdát! - hanem az albánok nálunk - pékséget!
Különben meg mi az a kenyérbe való külföldi holmi, ami a forintgyengülés miatt még plusz drágitja a kenyeret?
A nagymama kenyerébe (igaz régen volt) liszt, “morzsoltka", viz, egy kis krumpli, meg só került. (Bár a só...! Az drágulhat.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lengyelek a katlanban?! Alakul a botrány?
  2014-08-08 21:32:22, péntek
 
  Lengyelek a katlanban?! Alakul a botrány?! Mi a kurva édes anyjukat keresnek ott a Lengyel zsoldosok !??????????

Komoly nemzetközi botrány van kialakulófélben a “katlan" miatt!
Miközben tegnap késő délutánra Nyalókakirály “mellékkatlanba" bezárt 72. gépesitett dandárát az önvédelmi erők teljesen felszámolták, furcsa dolog derült ki.
A “főkatlanban" fortyogó valcmanisták menekülnének is - meg nem is! Hezitálásuk egyik oka, hogy több olyan falkavezér is a katlanban rekedt, akiknek igazán van félnivalójuk a fogságbaeséstől. Ők a csodában reménykednek, hogy tán' jön majd valami felmentőcsapat féle.
A problémát ezen túlmenően fokozza, hogy a hirek szerint - állitólag - a lengyel reguláris hadsereg katonái, és lengyel bérgyilkosok is a katlanban rekedtek. Márpedig Nyalókakirályék és megbizóik nehezen tudnák hihetően előadni a világnak, hogy a NATO - tag Lengyelország reguláris csapatai mit keresnek Donbasszban? Egy csomó bérgyilkos társaságában!
Meglehetősen furcsán venné az ki magát, hogy orosz fogságba esnek a lengyel katonák. Nem véletlenül ódzkodnak a lator lengyelek a megadástól! Persze van még egy lehetőségük. A pusztulás!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MOST KEZDŐDIK ... a TÁNC
  2014-08-08 21:24:10, péntek
 
  MOST KEZDŐDIK ... A TÁNC

Putyin elnök rendeletével egy évre betiltották agrártermékek bizonyos körének behozatalát Oroszországba mindazon országokból, amelyek csatlakoztak a Moszkva elleni szankciókhoz.

A rendelet már életbe is lépett - de a behozatali tilalmi listák pontosítását, az államfő utasítására, a kormánynak még el kell végeznie.

Lengyelország ellen már korábban teljes behozatali tilalom lépett életbe, mindenfajta zöldségre és gyümölcsre. Jobb híján kampány indult az országban, hogy egyen mindenki lengyel almát. Valcman bábelnök is elhatározta, hogy csatlakozik a lengyel alma önkéntes fogyasztóihoz.

Válaszul egy orosz légitársaság repülési tilalmára, Oroszország elrendelte: az Ázsia felé az Északi Sarkon keresztül repülő nyugati légitársaságok ezentúl nem léphetnek be Szibéria légterébe. A hírre a világ tőzsdéin esni kezdtek a nagy légitársaságok részvényeinek árai - ami máris mintegy 4,5 milliárd dollár veszteséget okozott.

http://rt.com/news/178484-putin-russia-sanctions-agriculture/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
...és akkor Szijjártó mérgeset toppantott
  2014-08-08 21:15:13, péntek
 
  2014.08.08. 05:04


...és akkor Szijjártó mérgeset toppantott


Legkedvesebb Medvénk, szeretett Barátunk, drága Vlagya!

Most mondd meg, ezt érdemeltük? De most komolyan, ezt? Azok után? Viktor hízelgő és kényeztető ajkai után? Paks II villámgyors elintézése után? A lengyelek fecsegése és a világ röhögése után? Ezt érdemeltük tőled, Vlagya?!

orbán sertés export.jpg

Nem értelek. Kikűtted ezt a Medvegyevet a kirakatba aki tilalmi egyenlőségjelet tett a mindenki és miközénk. Nem mondta, hogy az almával cukkolódó kurva lengyeleknek két év tiltólista, nekünk, a lesunyt fejjel kussolóknak meg egyse, mert 27 tagállamból csak kell egy kivétel, ami erősíti a szabályt.

Te nem kivételeztél velünk úgy, ahogy mi teveled!

Miféle barátság ez? Most majd azt ordítják az önkormányzati kampányban, hogy ingyen volt az aktus! Használod Te a fejed néha? Arról nem is beszélve, hogy mi lesz a tieiddel? Éhezni fogtok? Oké, azt vágom, hogy a vodka ubival fain, de azt nem hiszem, hogy az uborka alma, körte és sertéskaraj helyett is olyan fain lenne. Úgyhogy ha egy kis eszed van, akkor betartod a WTO tagsággal járó kötelezettségeidet. Akarom mondani tarccsad be. Na jó, a felkiáltójelet nem mertem ideírni a mondat végére, de a lábammal toppantottam. Egy aprót, nagy port nem kavart, de akkor is tegyél úgy, mintha jelentősége lenne. Tudom, tudom, ti simán lelőttök egy polgári gépet 300 utassal, szartok a WTO tagság kötelezettségeire, az én okvetetlenkedésemre, a magyar gazdákra, gazdasági növekedésre meg különösen, de gondolj bele: Mi vagyunk azok, Vlagya, a meleg szájak és KGBélák országa, a legnyugatibb neked eladósodott megyéje Oroszországnak.

Hogy baszhattál így ki velünk? Szívd vissza!

http://varanus.blog.hu/2014/08/08/_es_akkor_szijjarto_mergeset_toppantott
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2014.07 2014. Augusztus 2014.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 457 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 0
  • e Hét: 14230
  • e Hónap: 25341
  • e Év: 178837
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.