Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Új rekord? Hét képviselő ül a parlamenti patkóban
  2015-10-07 20:30:16, szerda
 
  nem mintha lenne bármi jelentősége ennek az irónikusan parlamentnek gúnyolt látszatbohóckodásnak amivé a demokráciát silányította a ner.
Biztos megint kurvázni vannak.
az asztalokon a karéjban vagy harminc dosszié van szétszórva. Az állandó díszlet?
Parlamentre nincs szükség.
Egyrészt vitázni kellene, ami szemmel láthatólag igen heves...
Másrészt ott a Nemzeti konzultációs központ.
Harmadrészt OV tudja mi kell a népnek.

****************************


Új rekord? Hét képviselő ül a parlamenti patkóban

Botos Tamás
politika
ma 11:22


Hét darab képviselő hallgatja Tállai Andrást az Országgyűlésben szerda reggel. (MTI Fotó: Kovács Attila


http://propeller.hu/itthon/3161282-alulmultak-magukat-politikusok-ma-mar-csak


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Lázár: a mieink is lopnak
  2015-10-07 20:17:34, szerda
 
  2015.10.07. 09:06

Lázár: a mieink is lopnak

Lázár János meglepő dolgokat produkál mostanában. Tegnap például váratlanul olyan őszinte volt, hogy szerintem a mezőgazdasági albizottság ülése után nyomban vért vettek tőle és azóta is nyomozzák, hogy a picsába került a vérébe nátrium-pentotál.

https://youtu.be/klyhoW_3O7U

A megmámorosodott Lázár ledöntött egy jókora tabut és arról beszélt, nem csak a szocialista, a fideszes menedzsment is lop. Lehet miután földről volt szó eszébe jutott, hogy a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal egykori menedzsmentje is lopott fideszes képviselővel kéz a kézben, ráadásul annyira hülyén, hogy a Drajkó-Baranyai páros ügye vádemelésig jutott.

drajko_1.jpg

(kép: Blikk)

Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy miből gondolják ezek a féleszűek, hogy ezek után a Bazi Nagy Földkiárusítás rendben, csencselés és mutyizás nélkül fog lezajlani? Mikor a földbérlet pályázatok körül semmi de semmi nem ment mutyi és csencselés nélkül, mikor az állami vízfej menedzserei a képviselőikkel alkottak támogatáscsaló maffiát. Az eladásra amúgy sem indok, hogy azé'kell mert úgyis ellopják-ellopjuk-eltűnik. Mi lenne, ha az ellopás tudomásulvétele helyett teccenénk tenni valamit? Jó, mostanság oligarchák kezére verni nem túl ildomos, bőven sok a SzörnyetegLajos féle gecigét. Felpiszkálás helyett etetni kell őket, oszt' legfeljebb lesz pár stróman "zsebszerződés" amiért elverik rajtunk a port, na bumm. Egyrészt Lázár megmondta előre, a fideszesek is lopnak, másrészt meg majd nem ordít a budaigyula, hogy oszkópéter a vízerbe mit keres.


http://varanus.blog.hu/2015/10/07/lazar_a_mieink_is_lopnak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem pöcsölnek a pedagógusok: nem lesznek a Fidesz besúgói
  2015-10-07 20:13:14, szerda
 
  2015. 10. 7. 15:51

Nem pöcsölnek a pedagógusok: nem lesznek a Fidesz besúgói

A törökbálinti Zimándy Ignác Általános Iskola pedagógusai nyilatkozatot adtak ki a pedagógusok belső önértékelési rendszeréről: ,,Mi, a törökbálinti Zimándy Ignác Általános Iskola alábbi pedagógusai, nem tudunk azonosulni a BECS (belső önértékelési csoport) által elvégezendő kötelező feladatokkal."



Mint ismeretes most azért lett elege a tanároknak, mert a kormány bevezeti a pedagógusok etikai kódexét és a BECS-et. Ez lesz az oktatási kormányzat által kötelezően előírt önértékelési rendszere. A fellázadt tanárok szerint a kormány besúgórendszert akar építeni. Tiltakoztak a budaörsi Illyés Gyula Gimnázium tanárai, a zuglói Bóbita Óvoda munkatársai és a többi.

A törökbálinti intézmény szerint felesleges a BECS bevezetése:

,,Az iskolánkban egyszerű és jól átlátható Intézményi Minőségirányítási Program (IMIP), Minőségbiztosítási rendszer és vezetői ellenőrzés működött. Átfogó képet alkotott az intézményről és a pedagógusok oktató-nevelő munkájáról és emellett folyamatos önképzéssel, ötletbörzékkel, házi bemutatókkal segítettük, támogattuk egymás munkáját."

Hivatkoznak arra, hogy egyrészről önértékelési jelentések írására nincs ideje a tanári karnak,
másrészt elfogadhatatlannak tartja ezt az egymás bírálatára épülő rendszert.

Céljaikat az alábbiakban fogalmazták meg:

1. Szeretnénk, ha a mi intézményi kultúránkat a továbbiakban is a bizalom, az őszinteség és egymás tisztelete jellemezné. Az új önértékelési folyamatnak sem elszenvedői, sem egymást bíráló kritikus tagjai nem kívánunk lenni.
2. Szeretnénk, ha egymás ellenőrzésén és bírálatán alapuló rendszeres tevékenységek helyett a gyermekek céljait sokkal jobban szolgáló szakmai felkészülés és szakmai fejlődés kapna hangsúlyt a mindennapi feladatok során.
3. Szeretnénk, ha tiszteletben tartanák a munka és a magánélet egyensúlyát, a kifosztott és töltekezni képtelen tanárok személyisége nem lehet forrása a gyermekek türelmet, kiegyensúlyozottságot és nyugalmat igénylő nevelésének.



http://alfahir.hu/nem_pocsolnek_a_pedagogusok_nem_lesznek_a_fidesz_besugoi
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Minél elóbb!!
  2015-10-07 20:07:24, szerda
 
  2015. 10. 7. 17:16

Előbb-utóbb el fogják zavarni Merkelt

Bírálta Angela Merkel menekültügyi politikáját az általa vezetett nagyobbik kormánypárt, a konzervatív CDU 34 képviselője egy szerdán közzétett nyílt levélben.
"A jelenleg folytatott, nyitott határok politikája sem az európai, sem pedig a német jognak nem felel meg, és a CDU programjával sincs összhangban" - olvasható a német kancellárnak címzett dokumentumban, amelyről először a Spiegel online számolt be.

A nyílt levél szerint a CDU tagjainak és választóinak nagy része nem érzi, hogy a CDU vezette szövetségi kormány őket képviselné a menekültpolitikában jelenleg követett irányvonalával. A dokumentum 34 - több szövetségi tartományt képviselő - aláírója világos intézkedéseket követel a menekültáradat tényleges csökkentése érdekében.
Mindenki jöjjön?
A levél szerint a jelenlegi helyzet nemcsak Németország és az EU szuverenitását kérdőjelezi meg, hanem annak kockázatát is magában hordozza, hogy mindez meghaladja Németország befogadóképességének és befogadókészségének határait.

A Focus című hetilap internetes kiadása szerint a levél aláírói felszólították a kancellárt arra: személyesen küldjön üzenetet a válságövezetekbe, hangsúlyozva azt, hogy azok a menekültek, akik nem politikai üldözöttek, nem számíthatnak befogadásra Németországban.
Zuhanó népszerűség
Mint korábban megírtuk, Németországban tovább csökkent, és idei mélypontjára süllyedt Angela Merkel kancellár népszerűségi mutatója egy szerdán ismertetett felmérés alapján, amely azt is kimutatta, hogy a konzervatív CDU/CSU pártszövetség támogatottsága is visszaesett.

Ráadásul a német közhangulat egyre gyorsuló változását az ARD nevű német csatorna provokációja is jól mutatja, akik egyenesen muszlim nőként ábrázolták a kancellárt egy adásukban. Természetesen később bocsánatot kellett kérniük, de ez a lényegen nem változtat:

Jól látható tehát, hogy míg egyesek a magyar határzárat bírálják és Angela Merkel álomliberalizmusát dicsőítik, a valóságban előbbit már kezdi elfogadni a nemzetközi közvélemény, míg a kancellárt külföldön és belföldön egyaránt kőkemény kritikák érik.


http://alfahir.hu/elobb_utobb_el_fogjak_zavarni_merkelt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Goebbels kisinas volt ezekhez képest!
  2015-10-07 20:00:18, szerda
 
 
Minden héten eligazítást tartott a Fidesz a Hír TV-nél

2015.10.07. 16:59

Terjedelmes interjút közölt a Kreatív Tarr Péterrel, a Hír TV vezérigazgató-helyettesével, amiből kiderül, hogy a Fidesz tényleg minden héten bejárt eligazítást tartani a vezérkarnak.
(Balról jobbra) Tarr Péter vezérigazgató-helyettes, Lukáts Péter kreatív kommunikációs igazgató, Pauwlik László vezérigazgató
(Balról jobbra) Tarr Péter vezérigazgató-helyettes, Lukáts Péter kreatív kommunikációs igazgató, Pauwlik László vezérigazgató
Fotó: Huszti István

Tarr elmondja, hogy miután Simicska Lajos tulajdonos durván kiakadt Orbán Viktorra

a Hír TV dolgozóit voltaképpen elbocsátották a Nemzeti Együttműködés Rendszeréből

erről egy Kövér László-interjúból értesült, ahol a parlament elnöke ellenzékinek nevezte a hírcsatornát. Erről egyébként korábban egy sajtótájékoztatón is beszélt, amin az Index is ott volt.
Sikerült gatyába rázni a Hír tévét a G-nap után
Új arculattal, szellősebb stúdióval, felszabadult műsorvezetőkkel tápászkodik vissza az élmezőnybe a hírtelevízió. Bemutatták, hogy mivel robbantanak a héten.


http://index.hu/kultur/media/2015/09/22/sikerult_gatyaba_razni_a_hir_tevet_a_g-na p_utan/

Az interjúból az is kiderül, hogy a Simicska-Orbán ellentét után megpróbálták ellehetetleníteni a csatornát, megfenyegették vagy jobb ajánlatokkal csábították a dolgozóikat. A Hír TV-től azonnal távozó Orbán-hű dolgozók a hajó süllyedéséről és az adó helyének sóval behintéséről beszéltek, miközben a köztévé teljes listával rendelkezett minden ott dolgozó nevével, telefonszámával és fizetésével.

A hivatásos csábítók azt közölték: a megkeresettnek két napja van arra, hogy átmenjen az állami tévéhez, ilyen és ilyen pozícióba, ennyi és ennyi pénzért.

Tarr egyáltalán nem titkolja, hogy a Hír TV mindig is kormánypárti médium volt. Kitér arra, hogy

a kormány kommunikációjáért felelős emberek heti rendszerességgel jártak be eligazítani a vezérkart
korábban ezektől a felelős emberektől kellett engedélyt kérni, hogy kit lehet behívni a tévébe és milyen témát dolgoznak fel milyen módon
témákat állítottak le, ki volt tiltva a Jobbik, de a DK-t és az MSZP-t sem látták szívesen

A NER-ből való kiebrudalás miatt várható volt, hogy a Hír TV állami hirdetéseket sem kap, így kizárólag piaci alapon kell megmaradniuk, ezért is döntöttek a részleges arculatváltás mellett. Végül Tarr azzal fejezi be, hogy Simicska Lajos valószínűleg akkor is finanszírozni fogja a csatornát, ha nem hozzák a számokat, mivel
ő hosszabb távra tervez.

http://index.hu/kultur/media/2015/10/07/minden_heten_eligazitast_tartott_a_fidesz _a_hir_tv-nel/

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Angéla szomorú: csak novemberben ölelkezhet Bibivel
  2015-10-07 19:57:38, szerda
 
  angi -parancsok hiányában- addig is teljesen bizonytalan lesz mit is kell csinálnia európa-rombolás érdekében
Ne búslakodj Angi...Addig is ott vannak azok a helyes "szír" kezeslábasok...Csak mutass rá.Hiszen neked alanyi jogon jár a "jó".


*******************

2015. október 7. 16:15


Angéla szomorú: csak novemberben ölelkezhet Bibivel

Lemondta csütörtökre tervezett németországi hivatalos útját Benjámin Netanjahu izraeli kormányfő a hazájában uralkodó biztonsági helyzet miatt. Az izraeli miniszterelnöki hivatal részéről szerdán több forrás is megerősítette, hogy a jelenlegi körülmények között "a kormányfő Izraelben marad, hogy közelről figyelhesse az eseményeket". Netanjahu, aki Angela Merkel német kancellárral találkozott volna a két ország közötti kapcsolatok felvételének 50. évfordulója alkalmából, már hétfőn úgy döntött, hogy a hazájában uralkodó biztonsági válsághelyzet miatt lerövidíti az eredetileg kétnapos berlini útját. Az EFE spanyol hírügynökséggel később viszont azt közölte a kormányfői hivatal, hogy a két kormányfő közötti találkozót elhalasztják. Netanjahut számos miniszter is elkísérte volna németországi útjára. Az izraeli külügyminisztérium közlése szerint a két ország kormánya közötti találkozót novemberre halasztották. (MTI)

Forrás: https://kuruc.info/r/4/149461/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A Kaszpi-tengerről indított cirkálórakétákat az orosz hadite
  2015-10-07 19:53:13, szerda
 
  Érdekes, itt derül ki, hogy ki kivel is van igazán....
Amíg a szövetségesek bombáztak addig valahogy semmi sem történt. Talán azért mert a sivatagban a rossz homokkupacot lőtték. Talán azért mert nem is lőttek...
A " szövetségesek " ( akik , mint tudjuk a ZSIDÓK és azok szövetségesei ) évtizedek óta csak káoszt csinálnak -miközben milliókat gyilkolnak le - így hát ideje lenne valakinek valóban rendet tenni!
Kiterjesztve ezt a rendcsinálást a ZSIDÓ gyilkosok felett is !

*

2015. október 7. 18:00

A Kaszpi-tengerről indított cirkálórakétákat az orosz haditengerészet az Iszlám Állam szíriai célpontjaira


A Kaszpi-tengerről indított 26 cirkálórakétát az orosz haditengerészet a Szíriában tevékenykedő iszlamista terroristák állásaira. A rakétákat összesen négy hadihajó fedélzetéről indították az Iszlám Állam szíriai célpontjaira, miközben az orosz támadással egy időben Basár el-Ászád elnök kormánycsapai nagyobb szárazföldi támadást indítottak az arab ország tekintélyes részét ellenőrzés alatt tartó iszlamisták ellen - jelenti a Reuters és az El-'Árábijjá összarab hírtelevízió. Zoom Orosz hadihajóról indított cirkálórakéta (Fotó: archív) Úgy látszik, Oroszország másokkal ellentétben nem csak szavakban támadja a kegyetlenségeiről elhíresült Iszlám Állam és más terrorista szervezetek fegyveres egységeit, hadállásait, hanem a gyakorlatban is. Az orosz haditengerészet ma első ízben sújtott le Szíriában az iszlamistákra, még pedig a távoli Kaszpi-tengeren tartózkodó négy hadihajóról tizenegy célpont ellen indított 26 cirkálórakétával. Vlagyimir Putyin elnöknek az orosz védelmi miniszter, Szergej Kuzsugetovics Sojgu tett jelentést a szíriai iszlamista célpontok elleni rakétatámadásról. Zoom Vlagyimir Putyin és Szergej Sojgu védelmi miniszter (Fotó: El-Árábijjá) Az orosz védelmi miniszter egyben elmondta: a Kaszpi-tengerről indított cirkálórakéták Irán és Irak területe fölött is átrepülve mintegy 1500 kilométer távolságot tettek meg, mielőtt becsapódtak a kijelölt szíriai célpontokon. A célpontok megsemmisültek, de a polgári lakosság körében a rakéták robbanása nem okozott sérüléseket, hangsúlyozta az orosz miniszter. J. el-Kudszi - Kuruc.info
Forrás: https://kuruc.info/r/4/149459/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Pozsonyi Ádám: Írónak harmatgyenge volt
  2015-10-07 19:36:00, szerda
 
  Pozsonyi Ádám: Írónak harmatgyenge volt
2015. október 07. 12:01
Hunhír. info


Ma eltávozott az élők sorából valaki, akinek politikai pályafutása a magyarság folyamatos hátbatámadása volt. Nehéz bármit találni az életútjában, ami ne lenne bicskanyitogató. Írónak harmatgyenge volt - zömmel olvashatatlan, de nem hinném, hogy bárki egyáltalán próbát tenne vele napjainkban, mert az ember ugyebár nem olvas Göncz-öt. Miért tenné?

Értékelhető egyedül a műfordítói munkássága. A gyűrűk ura, a Frankenstein, és kedvencem, a Tökfilkók szövetsége. Bár Tolkienről egy tanulmányában kifejtette, hogy egy öreg félős tanárember volt, aki rettegett a »változástól« ezért nem látta meg a haladó világ szépségeit.

Egyes embereket nem szabadna ideológiák közelébe engedni. Bár én még nem láttam embert, akiből ne csinált volna a józan paraszti észt megtagadó, életellenes szerencsétlent bármilyen ideológia, amit túl komolyan vett..."


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=87276
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
MIT NEM LOPTAK MÉG EL EZEK a TETVEK?
  2015-10-07 19:22:44, szerda
 
  MIT NEM LOPTAK MÉG EL EZEK A TETVEK?

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////// ////////////////////////////////

Szétlopták az állami erdészeteket a Kehi szerint

2015.10.07. 16:45

Lázár János egy parlamenti bizottságban kedden azzal érvelt a földprivatizáció mellett, hogy

a szocialista kormány alatt a szocialista menedzsment lopja szét, a fideszes kormány alatt fideszes menedzsment lopja szét. Ez a világ kinek kell?

A Miniszterelnökséget vezető miniszter meglepő állítása alapján Sallai R. Benedek, az LMP országgyűlési képviselője szerdán már Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter lemondását követelte, azt kérdezve, hogy ha Lázárnak tudomása van akár az előző, akár a jelenlegi kormány által végrehajtott bűncselekményekről, akkor miért nem tett feljelentést.

Az ellenzéki közleményben megfogalmazott kérdés azonban tényleges tartalmat nyerhet, miután szerdán az Index birtokába került a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal (Kehi) friss feljegyzése, amely hat erdőgazdaság gazdálkodását vizsgálta.

A Kehi szerint az államnak az erdőterületekből több mint kétszázszor nagyobb bevétele származott volna, ha haszonbérbe adta volna, mint az elmúlt két évtizedben - tehát a Fidesz és az MSZP-kormányok alatt egyaránt - működtetett rendszerből.

A vizsgálat az összesen mintegy 1 millió hektáros állami tulajdonú területen gazdálkodó 22 erdészet közül 6 társaság, a Bakonyerdő Zrt., az Egererdő Zrt., a Verga Zrt., a Mecsekerdő Zrt., a Sefag Zrt. és a Zalaerdő Zrt. 2010 és 2013 közötti gazdálkodására terjedt ki.

Az összefoglaló szerint az ellenőrzött időszakban
az erdészetek gazdálkodását a szabályozatlanság, a versenyeztetés mellőzése, a tulajdonosi érdekek háttérbe szorulása, az átláthatatlan gazdálkodás és a kontroll hiánya jellemezte.

A 22 erdészet 94 milliárd forint nettó árbevétel mellett alig 2,8 milliárdos hasznot tudott kitermelni.

A Kehi szerint az ellenőrzött erdészetek eredménye annak ellenére volt ilyen alacsony, hogy a tulajdonosnak, vagyis az államnak alig kellett díjat fizetniük, és közben összesen több mint 1,7 milliárd Ft agrártámogatásban részesültek.
Prémiumban jók voltak

Volt olyan cég, ahol a bevételek 48 százalékát elvitték a vállalatvezetési költségek.

Az erdészeti vezérigazgatók részére átlagosan évente 8,4 millió forintos prémiumot fizettek, de volt olyan erdészet, ahol 2013-ban 11 millió volt az év végi pluszpénz.

A Zalaerdő Zrt. esetében az erdőgazdálkodási költségeket az is növelte, hogy 2012-ig egyes vállalkozóknak a fakitermelési díjon felül összesen mintegy nettó 406 millió Ft ,,díjprémiumot" is fizetett a munka megfelelő határidőben, minőségben és mennyiségben való elvégzéséért, ami azonban egyébként is a vállalkozó szerződéses kötelezettsége lett volna.
A vállalkozók vitték el a hasznot

Az erdészetek rendszeresen vállalkozóknak adták bérbe az általuk beszerzett gépeket, sőt a Zalaerdő Zrt. már a beszerzést is a vállalkozók igényeihez igazította. Három év alatt összesen 510 millió forint értékben megvásárolt 9 új gépet, de azokat már a beszerzéskor bérbe adta. Máshol olyan drága javításokat is kifizettek a bérbeadott gépekre, amelyeket egyérelműen a vállalkozóknak kellett volna.

Az ésszerűtlen gazdálkodásra hozott példa szerint az Egererdő Zrt. az ellenőrzött időszakban a Szalajka-völgyben található szilvásváradi pisztráng tenyésztésére szolgáló tavakat a hozzá tartozó épületekkel és gépekkel évi nettó 800 000 forintos bérleti díj ellenében adta bérbe egy, a létesítményt már 1990 óta bérlő vállalkozásnak, amelynek éves nettó árbevétele mintegy 65 millió forint, eredménye pedig mintegy 8 millió volt ebben az időszakban.
A Sáfrány Pisztrángtenyészet és Halfüstölde Bt. telepe Szilvásváradon. A Szalajka-patak völgyében kialakított halneveldékben már mintegy száz éve tenyésztenek pisztrángokat.
A Sáfrány Pisztrángtenyészet és Halfüstölde Bt. telepe Szilvásváradon. A Szalajka-patak völgyében kialakított halneveldékben már mintegy száz éve tenyésztenek pisztrángokat.
Fotó: Lehotka László / MTI

A cégek a lakossági árnál 1300-2200 forinttal olcsóbban adták a fát az erőműveknek, jóllehet ott még a szállítási költséget sem számolták fel. A Sefag Zrt. és a Mecsekerdő Zrt. a tűzifa mellett aprítékot, ipari tüzelőanyagot is értékesített erőművek számára. Az apríték egy részét azonban úgy értékesítették, hogy az alapanyagot először egy vállalkozásnak eladták, majd a kész aprítékot visszavásárolták, és azt adták tovább az erőműnek. A Sefag Zrt. így mintegy 150 millió, a Mecsekerdő Zrt. pedig mintegy 15 millió bevételtől esett el.


http://index.hu/belfold/2015/10/07/szetloptak_az_allami_erdeszeteket_a_kehi_szeri nt/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hatezer potenciális vértanú tábornok érkezett tegnap
  2015-10-07 09:23:22, szerda
 
  2015. október 7. 09:06

Hatezer potenciális vértanú tábornok érkezett tegnap


Kedden hatezer embert fogtak el a rendőrök tiltott határátlépés miatt - közölte a rendőrség szerda reggel honlapján. Az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának közleménye szerint közokirat-hamisítás miatt egy emberrel szemben indult büntetőeljárás. (MTI)


Forrás: https://kuruc.info/r/2/149438/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2015.09 2015. Október 2015.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 514 db bejegyzés
e év: 5660 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 386
  • e Hét: 14616
  • e Hónap: 25727
  • e Év: 179223
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.