Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Bármit a szavazatért Így használt fel Orbán – vallott
  2016-01-08 22:53:16, péntek
 
  Bármit a szavazatért
Így használt fel Orbán - vallott Ángyán

MNO, 2016. január 7., csütörtök 19:04,
Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet


Osztottak-szoroztak, a Fidesznél kiszámolták, hány szavazatot hozhat a gazdákkal egyeztetett Ángyán-féle program és a politikus személye a 2010-es választásokon. Pozícióval és a programja megvalósításának ígéretével a kormányba csábították, de csakhamar rájött: a háttérben a megbeszéltekkel totálisan összeegyeztethetetlen dolgok történtek - mondta el a volt államtitkár még tavaly egy konferencián.

Ángyán József, a második Orbán-kormány vidékfejlesztési államtitkára az Átlátszó.hu videóján beszélt erről, és arról is, hogy mikortól kezdve lett elege az egészből.


https://youtu.be/yLClcNXTW6U

Ángyán elmondta azt is, miért volt szüksége rá a Fidesznek.

,,A 2005-ös gazdademonstráció kapcsán volt egyfajta erkölcsi tőkém, a fiúk ezt beárazták, hogy szavazatokban ez mit jelenthet" - állította,

így kapott meghívást Orbántól 2010 februárjában, aki ott ,,egy csomó szép dolgot mondott, benne volt az összes hívószó", mint mondta, így került be a kormányba.

Ott pedig úgy tartották számon, mint ,,az Orbán embere", mivel benne volt abban a nyolc-tíz személyben, akiket a hetventagú kormányból, ahogy Ángyán fogalmazott, a kormányfő jelölt ki. A többieket a politikus szerint a különféle gazdasági érdekcsoportok választották ki, akik csodálkoztak is Ángyán megjelenésén.
Megette, amit hallott

Orbán két órán keresztül beszélgetett Ángyánnal: szó esett pozíciókról, aprólékosan végigbeszéltek mindent.

,,Őszinte, emberi, meggyőző volt"

- foglalta össze a volt államtitkár, hozzátéve: utána nem nagyon volt kapcsolata Orbánnal.

A földügyek kapcsán láttam először, hogy teljesen más történik, mint amiben [a miniszterelnökkel] megállapodtunk - mondta a 2011 nyári földbérleti pályázatok kapcsán.
Előre tudták, hogy nem így lesz

,,addig én meg voltam győződve, hogy azt fogjuk csinálni, amiben megállapodtunk, de ők közben már 2011 elején elkezdték előkészíteni a Lőrinc birtokát - már beruházott a Mészáros Lőrinc úgy, hogy még ki sem voltak írva ezek a földek."

Ángyán szerint a miniszterelnök ráadásul nem menet közben változott meg; ,,én azt hiszem, hogy eleve erre az irányra készült", ez pedig ,,emberileg sokkal súlyosabb olvasata a történetnek" - így Ángyán.
Nélkülözhetetlen volt

Orbán, mint Ángyán visszaemlékezett, egy ízben azt is elmondta, hogy ,,vagy olyan felhatalmazást kap, amivel azt csinál, amit akar, vagy nem vállalja. Ahhoz, hogy elementáris ereje legyen a parlamentben, valószínűleg kellett az a pár százezer szavazat", amit vidéken szedtek össze, mert

,,vidéken a Fideszt utálták".

Orbán ezzel tisztában volt, ezért vállalta be azt a programot, ,,amit az emberekkel 2005, a gazdademonstráció óta" Ángyánék kidolgoztak.

Szijjártó egyébként a volt tárcavezető szerint Orbán saját kezű megjegyzéseivel ellátva hozta vissza a tervezetet Ángyánnak, mondván, ,,professzor úr, a főnöknek tetszik, ez lesz a programunk!" A megvalósításhoz Ángyánt nevezték ki stratégiai államtitkárrá, akit a miniszterelnök időnként meg is erősített abban, hogy a program megvalósul.
Ez volt az eredeti terv is

,,Közben a háttérben már történtek az ezzel ellenkező dolgok" - mondta, hozzátéve: ő már nem hisz abban, hogy bármiféle külső nyomás történt; ,,ez az eredeti irány, ahová most tartunk, csak ezt én és sokan mások nem vettük észre".

,,Ha tudja az ember, bele nem vág, én személy szerint biztos nem vágtam volna bele egy ilyen kalandba"



http://mno.hu/belfold/igy-hasznalt-fel-orban-vallott-angyan-1322540
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A KDNP ifjúsági tagozata lefújta a saját vitaestjét a szing
  2016-01-08 22:49:58, péntek
 
 
A KDNP ifjúsági tagozata lefújta a saját vitaestjét a szingliadóról

Pár órája még beszélgetni akartak a képtelen ötletről, most már perrel fenyegetőznek.


http://45.media.tumblr.com/6a6d61ede69af346000cc40d910af1b7/tumblr_o0lt03pO9Q1ts6 grxo1_400.gif
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ne dőljünk be Gyárfás mocskos akciójának!
  2016-01-08 22:49:22, péntek
 
  Ne dőljünk be Gyárfás mocskos akciójának!
2016.01.08.



Vannak axiómák a világban! Az egyik ilyen: Gyárfással szemben bárkinek és mindenkinek igaza van!

Hosszú Katinka és Orbán Viktor. A médiahadjárat ellenére az a valóság, hogy Hosszú Katinka képviseli a magyar úszósportot Gyárfás Tamással szemben!
Hosszú Katinka és Orbán Viktor. A médiahadjárat ellenére az a valóság, hogy Hosszú Katinka képviseli a magyar úszósportot Gyárfás Tamással szemben!

Gyárfás ugyanis a legrosszabb fajta aljas kommunista maffiózó.

Csak két momentum Gyárfás áldásos tevékenységéből:

Az első: a Fenyő-gyilkossággal többször is kapcsolatba hozták a nevét és hitelt érdemlő cáfolat a mai napig sem érkezett. Igaz - egyelőre - bíróság elé sem állították, pedig többen állítják, hogy ő volt a felbujtó.

A második: Gyárfás és a Napkelte annyira nyíltan elfogult volt a Fidesszel szemben, olyan mélyen benne volt az mszp és az szdsz kormány seggében, hogy az akkor még ellenzékben lévő fideszes politikusok hosszú ideig bojkottálták a Napkeltét. Juszt László és a többi mocskos alak máig Gyárfás puszipajtásai és ma is együtt dolgoznak a Fidesz-kormány ellen.

Sajnos Gyárfás - a kevés kivétel egyikeként - mindezek ellenére sem bukott a balliberális politikai csürhével együtt. A keze sajnos messzire elér, főleg nemzetközi szinten. Olyan messzire, hogy jelenleg még az Orbán-kormány sem akar vele ujjat húzni.

Hosszú Katinka és amerikai férje viszont úgy döntöttek, hogy véget vetnek annak a gyakorlatnak, hogy az államtól kapott milliárdokat Gyárfás és bandája nem az élsportolók eredményes felkészítésére és az utánpótlás nevelésére költik, hanem ki tudja, mire szórják el.

A magyar úszósport számára Katinka ugyanis joggal követel legalább közelítőleg ugyanolyan feltételeket, amilyeneket azok kapnak, akikkel az olimpiákon harcolniuk kell!

Katinka fellépése lehet, hogy van, akit sért, és van, akit megbotránkoztat, de abszolút jogos!

Gyárfás először megrettent és a régi jó szokásához híven ,,kénytelenek vagyunk neki lökni néhány millát, hogy kussoljon" mentalitásával akarta kezelni az ügyet. De Katinka - Kiss Lászlóval és sok edzővel, sportolóval szemben - nincs egyáltalán kiszolgáltatva a Gyárfás vezette szövetségnek, így nem fogta be a száját.

Gyárfás ekkor taktikát váltott, és a jobb sorsra érdemes Kiss Lászlót tolta maga elé pajzsnak. Számítása be is vált, hiszen a ,,hétszeres olimpiai bajnok" szakvezetőt eszközül sikeresen használta fel.

Hogy Katinka nem tárgyalt Kiss Lászlóval? Valóban! De miért is tette volna? Szögezzük le: Hosszú Katinkának NEM Kiss Lászlóval volt-van vitája! Ugyanis a felkészülési feltételek biztosítása nem Kiss László, hanem a szövetség dolga. A ,,szövetség" mégis a kiváló szakembert szalajtotta tárgyalni Katinkával. Miért is? Mert az ő hitele és tisztessége mögé bújt a hiteltelen és tisztességtelen Gyárfás!

Gyárfás bűne most már nem csak az többi között, hogy évtizedek óta dézsmálja az úszók pénzét, hanem az is az ő lelkén szárad, hogy Kiss Lászlót ilyen méltatlan helyzetbe hozta, csak azért, hogy a saját seggét védje!

S csak egy adalék, hogy Gyárfás keze milyen messzire elér: a neki lekötelezett számos firkász az elmúlt napokban cikkek, írások százaival öntötte el a médiát, lejáratva Katinkát azzal, hogy ő bánt méltatlanul Kiss Lászlóval. Ezért aztán szögezzük le még egyszer: NEM Katinka bánt tisztességtelenül Kiss Lászlóval, hanem Gyárfás Tamás!

Gyárfás a politikát is hadrendbe állította: Kurcsány Fletóék plakátra emelték Katinkát, amellyel két legyet ütöttek egy csapásra! Egyrészt a jobboldali közösség egy része rögvest zsigerből Katinka ellen fordult. Másrészt azt akarják ezzel elhitetni, hogy Katinkának a ,,hatalommal", azaz Orbán Viktorral van baja.

De ugyan miért is lenne? Az úszósport milliárdos összeget kap az államtól évente! A pénz a szövetséghez érkezik, amelynek működésére, Gyárfás vezetése alatt, a kormánynak semmiféle ráhatása nincs. Ezt pontosan tudja Katinka is, nem véletlenül hangsúlyozza mindig, hogy neki semmi mással nincs konfliktusa, csak a szövetséggel! Ott pedig a kommunista Gyárfás a korlátlan úr.

Úgyhogy kéretik nem bedőlni a kommunista Gyárfás ócska és aljas médiakampányának! Gyárfással szemben Katinkának van igaza! Mindenben!


http://demagog.blogstar.hu/2016/01/08/ne-doljunk-be-gyarfas-mocskos-akciojanak-/2 3739/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Összeomlott Angela Merkel képzelt világa
  2016-01-08 22:17:25, péntek
 
  hidfo.ru 2016.01.06. 17:29 Nyugati világ

Összeomlott Angela Merkel képzelt világa

Angela Merkel német kancellár se nyilvánosan, se személyesen nem tett még semmilyen megjegyzést a müncheni terrorriadóval és a migránsok nők elleni nemi zaklatásaival, nemi erőszak esetekkel kapcsolatban. Monoton módon ismételgeti az általa követett ideológia dogmáit, a valósággal szembenézni nem hajlandó.

A Deutsche Wirtschafts Nachrichten német napilap kedden arra hívta fel a figyelmet, hogy egyik esemény 5, másik 6 nappal ezelőtt történt, de a kancellár még semmilyen kommentárt nem fűzött a történtekhez, pedig mindkét eset sokkolta a német lakosságot. “Aki egyetlen tiszta, legalább egy könyörületes megjegyzést várt a kancellártól, nagyot kellett csalódjon."

Ahelyett, hogy Angela Merkel megfelelő reakciót adott volna a tragédiára, továbbra is azt sulykolja a német lakosságnak, hogy bizonyos dolgok jobbra fordulnak majd. A német kancellár egyetlen, a nemi zaklatásokkal kapcsolatba hozható nyilatkozatot tett, ami a következőképp hangzott: “Számos történés vár ránk ebben az évben, de nem szabad hagynunk, hogy ez elbátortalanítson minket. Mindig meg kell győznünk egymást arról, hogy képesek vagyunk jobbá tenni a dolgokat. Egyes dolgok jobbá válhatnak."

Ennyit volt képes mondani a német kancellár azoknak a német nőknek, akiket az általa importált afrikaiak molesztáltak, kiraboltak, megerőszakoltak. Se egy ígéret a bűnösök elfogására vonatkozóan, se egy felszólítás az “idegen kultúrájú" (ha ezt lehet annak nevezni) bevándorlók felé, hogy eddig és ne tovább. A német vezetőt paralizálta a kialakult helyzet - közel egy héten keresztül nem sikerült olyan választ találnia a sokkoló eseményekre, ami legalább a további arcvesztést megakadályozná.

Németországban az újévi ünnepségek fordultak tömeges zaklatásokba, rablásokba és nemi erőszakba, amit több ezer, nagy csoportokba verődött nem-európai bevándorló követett el a nyílt utcán. Január 1-jén pedig a francia hírszerzés figyelmeztette a német hatóságokat két öngyilkos merénylővel és öt bűntársukkal kapcsolatban, akik Münchenben akartak elkövetni terrortámadást. A német lap szerint Merkel elveszítette kapcsolatát a valósággal - ami egyébként teljesen megváltozott a szilveszteri migránserőszak hatására -, és ismeretlen motivációk által vezérelve egyszerűen nem hajlandó figyelembe venni a valós biztonsági kihívásokat. “Baráti arcot akar mutatni" - nem tudni, kinek, mert a választópolgárok többségének biztosan nem. A DWN publicistája megjegyzi; reméli, Angela Merkel nem fogja azt javasolni az embereknek, hogy amikor a migránsok támadnak, “fordítsák oda a másik orcájukat is".

http://www.hidfo.ru/2016/01/osszeomlott-angela-merkel-kepzelt-vilaga/?honnan=Nemz eti_Hirhalo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Fogy a türelmünk...
  2016-01-08 21:58:43, péntek
 
  Fogy a türelmünk...

Türelmesen végignéztük,Orbán Viktor meggazdagodását.
Türelmesen végignéztük,hogy Simicska Lajos,a Közgépen keresztül lenyúlta az Uniós beruházásokat és vele száz milliárdokat. Türelmesen végignéztük,hogy a mi Lőrincünk,gázszerelőből az ország egyik leggazdagabb emberévé válik. Aztán türelmesen néztük,hogy Matolcsi 3 ezer milliárdot eltapsolt,döglött ingatlanokra,festményekre,és saját alapítványaira. De türelmünk kitartott,még akkor is amikor,Szijjártó,Lázár,Rogán, akik a semmiből jöttek, és mindenné váltak. Türelmünk csak nem fogyott,még akkor sem,
amikor Orbán Ráhel és férje Tiborcz István saját lábra állva,több milliárd közpénzt vágott zsebre,földbirtokosok lettek,és most kastély tulajdonosok. És még mindig nem fogyott el a türelmünk,pedig már kendőzetlenül rabolják a magyar állami földeket,a pillánk sem rebben már a bróker cégeken keresztül lecsapolt milliárdok hallatán és fel sem kapjuk a fejünket,amikor bemondják a hírekben,hogy; Orbán közeli nyerte,vagy vette,vagy kapta meg.
Türelmesek vagyunk. Igaz,a türelem az ember legnagyobb erénye. De a jó Isten áldjon már meg bennünket, a türelem csak addig erény,amíg vissza nem élnek vele!
És a Mi türelmünkkel,nap mint nap visszaélnek ezek a csúszó-mászó férgek! Elfogyott a türelmünk! Már mindent elloptak!
Nem hagytak mást,csak a szemünket,hogy sírni tudjunk!
Azt mondom; Eddig és ne tovább!

Csiki Vilmos

https://www.facebook.com/Orb%C3%A1n-lapj%C3%A1r%C3%B3l-kitiltottak-t%C3%A1rsas%C3 %A1ga-245315675667043/?fref=nf
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“…még az se olyan biztos.”
  2016-01-08 21:56:43, péntek
 
  “...még az se olyan biztos."

Posted on 2016-01-07 by Admin

Megvizsgálják, kinőtt-e a lába


Egy 57 éves, amputált lábú férfi azért nem kapja meg januári rokkantnyugdíját, mert rossz helyre küldtek ki egy határozatot. Amikor a polgár azt tudakolta, miből fizesse albérletének díját, a hivatalban azt ajánlották: kérjen kölcsön.
Amikor megláttam a határozatot, azt hittem, leesek a székről - mondja Horváth Győző kispesti albérle­tében. Az 57 éves férfi aktív időszakában a vendéglátásban ténykedett, szakács volt meg felszolgáló, dolgozott Balatonon is. Sokáig Zuglóban lakott, aztán Csepelre keveredett, mígnem 1992-ben egy vérrög miatt háromszor is csonkolni kellett a bal lábát. Előbb boka fölött, majd térd alatt vágtak le egy darabot, de szükség volt egy harmadik beavatkozásra is. Művégtaggal jár, de otthon inkább mankózik. A műtétek után leszázalékolták, és rendben kapta a rokkantsági nyugdíjat, a 70 ezer forintból a bank 20 ezret levesz kölcsöntartozás miatt. Így marad annyi, amiből az albérlet árát ki tudja fizetni.
- December 10-én kaptam egy levelet a kormányhivataltól - sorolta a férfi -, melyben azt közölték, hogy január 1-jével megszüntetik a rehabilitációs ellátást, ez lett a rokkantnyugdíj új neve. Azért nem kapom meg a pénzt, mert nem jelentem meg felülvizsgálaton.
A november 20-án kelt levélben valóban az áll, hogy a hatóság ,,2015. november 20-i végzésében felhívta az ügyfelet, hogy december 2-án 9.30-kor jelenjen meg az első fokon eljáró rehabilitációs hatóság szakértői bizottságánál". A gond csak az, hogy az ügyfél a végzést nem kapta meg, mert rossz címre küldték az értesítést. Ez a ­rossz cím az állandó lakcím volt, mely Csepelen található. Horváth Győző viszont ott nem található. Igaz, kispesti tartózkodási címén, melyre a nyugdíját is postázták évtizedeken át, minden hivatalos küldeményét pontosan kézhez kapja.

fl
- Amikor december 23-án befáradtam a kormányhivatal óbudai központjába, arról tájékoztattak, hogy ,,a lakcímre és a tartózkodási helyre kiküldött tértivevényes végzések elköltözött jelzéssel visszaérkeztek." De hát ez nem volt igaz. A november 20-i határozatot december 23-án nyomták a kezembe. Amikor rákérdeztem, hogy ha nem kapom meg a januári nyugdíjamat, miből fizessem ki az albérletet, azt felelték: kérjek kölcsön.
Érdekesen alakulnak különben az állam levelezési szokásai, mert a felülvizsgálatra szóló felhívás elhányódott, az ellátás megszüntetéséről szóló papírt viszont fegyelmezetten kiküldték Horváth Győző kispesti címére. Magáról a felülvizsgálatról a kispesti férfi eléggé ingerülten nyilatkozott. - Azt akarják ellenőrizni, hogy valóban rokkant vagyok-e? Mert a szervi bajok miatt leszázalékoltak sokat trükköztek, el akarják csípni a kamu rokkantakat. De hát a papírjaimon ott van, hogy végleges az állapotom. Nem ideiglenesen vágták le a lábam, nincs sok értelme azt vizsgálni, hogy közben kinőtt-e.
Horváth Győző végül ,,kérte az újabb felülvizsgálatra történő beidézését". Azt mondták neki, várjon türelemmel, a lábvizsgálatot már Pesten, a Thököly úton hajtják végre. Ha minden jól megy, nem neki kell majd átbicegnie a Fiumei útra a Nyugdíjfolyósító Igazgatóságra, hogy újra megkapja letiltott ellátását.
- Megkérdeztem, vajon visszamenőleg megkapom-e - jegyezte meg a rokkant férfi, aki az egyhavi kiesés miatt is könnyen az utcára kerülhet. Azzal ,,biztatták", hogy még az se olyan biztos.
(NOL)
Bal-Rad komm: Akár röhöghetnénk is a történeten! De nem tesszük, mert a 70 ezer forintos “rehabilitációs ellátás"-még ha csak egy lábat kell is nevelgetni belőle-nem tűnik vastag nyugdíjnak. (Bár mostmár 1120 forinttal több lesz az!)
A másik dolog, hogy lehet akármilyen csökkent tudású is egy ügyintéző a gépezetben, azért annyit tudhatna: fölöslegesen küldözgetnek egy csonkolt végtagú embert “bizottság elé"! Az jobbulást megállapítani-szakmai alapon-nem fog! Rosszabbodást jó eséllyel.
e mivel Döbrögisztánban élünk, itt azért csodás esetek előfordulhatnak. Csupán nézőpont kérdése az egész!

http://www.balrad.com/2016/01/07/meg-az-se-olyan-biztos/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
“…miről álmodik a lány?…”
  2016-01-08 21:53:25, péntek
 
  “...miről álmodik a lány?..."

Posted on 2016-01-08 by Admin


Hajszárítóval melegíti a kezét a 8 fokos lakásban a makói tinédzser

Rokkantnyugdíjas édesanyja mellett egy hideg lakásban, betegen egészen hétköznapi álmai vannak egy makói tinédzsernek.
- Szeretném, ha meggyógyulnék, ha elvégezném az iskolát, és aztán csecsemőgondozó lehetnék. De pillanatnyilag azzal is beérném, ha egyszerűen csak meleg lenne nálunk - mondta álmairól a makói tinédzser, Kiss Eliz. A szobában, ahol édesanyjával együtt beszélgetünk, a hőmérő mindössze 8 fokot mutat. A kandalló, amivel legalább ezt az egy szobát felfűthetnék, jó ideje üres. Az ablak, amit egy rongyos függöny takar, be van törve, süvít be rajta a szél. Eliz elgémberedett kezét időnként a hajszárítóval melengeti egy kicsit. A Paizs utcai otthon többi helyisége, a szegényes konyha és a gondosan berendezett, de használaton kívüli nagyszoba még hidegebb. A ház egyébként önkormányzati bérlemény, 10 éve laknak itt - korábban Makó-Rákoson éltek, de azt a házat életveszélyessé nyilvánították.

balradlogo
A 18 esztendős diáklány édesanyjával, Kovács Erzsébettel lakik egy fedél alatt, a szülők évekkel ezelőtt elváltak. A nő rokkantnyugdíjas: korábban a makói kórház belgyógyászatán takarított, majd évekig közmunkás volt - dolgozni azóta nem tud, hogy 2011-ben megoperálták, csavarokat ültettek a gerincébe. A lábait nem érzi, ha a házból ki kell mennie, a lányába karol, hogy el ne essen. Eliz pedig tanulna, de mivel ő sem egészséges, épp a napokban kellett felfüggesztenie tanulmányait, amíg meg nem gyógyul. Olyan sokat hiányzott az első félévben, hogy más választása nem volt. Neki két komolyabb gondja van: lyukas szívvel született, illetve sorvad a jobb keze, amin az ujjakat már kiegyenesíteni sem tudja.

Ez utóbbi egy 5 évvel ezelőtti, akkor orvosi ellátás nélkül maradt sérülés következménye. Kezelése most ott tart, hogy a következő CT-eredményt várja, ezen múlik, hogy operációval lehet-e javítani az állapotán. Emellett a hideg, penészes lakás miatt asztmával és állandó megfázással is küzd. Eredetileg varrónőnek tanult, de ezt nem bírta a keze. Ezután kezdett kisgyermekgondozást tanulni, de ebből csak egy félévet tudott elvégezni, közepes eredménnyel.
Ketten együtt összesen nagyjából 60 ezer forintból próbálnak megélni, amiben már benne van az édesapától érkező havi 12 ezres gyerektartás is. Számláikat igyekeznek fizetni, de az áramszolgáltatónál már van hátralékuk, összege 100 ezer forint körüli. - A tüzelőnek, az élelemnek, de bármi másnak is örülnénk. Már ott tartunk, hogy sokszor azt esszük, amit ajándékba kapunk ismerősöktől - mutatja a csaknem üres, hűtőszekrény nélküli kamrát Erzsébet. Egy szatyorban néhány szem krumpli, a földön egy-két mandarin. - Ezeket a Heti Betevő csapatától kaptuk, akik rászorulókat vendégelnek meg kéthetente meleg étellel. Olyankor mi is ott ebédelünk - teszi hozzá.
(delmagyar)
Bal-Rad komm: “...hétköznapi álmai vannak egy makói tinédzsernek..."
-HA CSAK EGY MAGYAR tinédzsernek lennének ilyen hétköznapi álmai!

http://www.balrad.com/2016/01/08/mirol-almodik-a-lany/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Csoportosan erőszakolták meg a 14 és 15 éves német lányokat
  2016-01-08 21:16:21, péntek
 
 
Csoportosan erőszakolták meg a 14 és 15 éves német lányokat a szír migránsok szilveszterkor

Külföld

január 8. | 10:22
Faktor


Özönlenek a nők elleni erőszakoskodásokról szóló hírek Németországban. Amióta kiderült, hogy szilveszter éjjel migránsok támadták meg a nőket Kölnben, Németország más városaiból is sorra érkeznek a szexuális bűncselekményekről szóló hírek.

Három szíriai férfit tartóztattak le egy dél-németországi városban. A 21 és a két 14 éves férfi két tinédzser lányt tartott fogva órákig szilveszter éjjel. Az ügyészek szerint a férfiak mindhárman megerőszakolták a lányokat.
Mást mondanak a rendőrök, mint a politikusok. Forrás: bild.de

Mást mondanak a rendőrök, mint a politikusok. Forrás: bild.de

Az eset a német-svájci határ menti kisvárosban, Freidlingenben történt. A lányok és a fiúk a 21 éves férfi lakásán ünnepelték az újévet. Mindhárom támadót letartóztatta a rendőrség és Weil am Rhein-ben tartják őket fogva.


Az esetet csak most hozták nyilvánosságra, pedig már napokkal korábban letartóztatták a férfiakat. Az ügyészek ezt azzal indokolták, hogy így akarták védeni a lányok személyiségi jogait. A rendőrség keres egy negyedik, 15 éves erőszakolót is, aki a testvére lehet a legidősebb férfinek. Az ő nevét sem árulták el, szintén személyiségi jogi okból.

A 21 éves és a 15 éves fiú régóta Németországban él. A másik két fiú Svájcból és Hollandiából érkezett. Az ügyészek nem hiszik, hogy az eset kapcsolatban áll az ország többi városában történt, szilveszteri szexuális bűncselekményekkel.

Időközben egyre több és több a napvilágra kerülő szilveszteri bűncselekmények száma. Kölnben már 120 nő tett feljelentést - írta a Telegraph. Hamburgban 50 esetről tudnak eddig, amelyek közül 39 volt szexuális támadás.

Levadászták a nőket
A rendőrök ott voltak, de nem avatkoztak közbe. Forrás: youtube.com



A szemtanúk úgy írják le az eseteket, hogy a férfiak csoportosan vadásztak rájuk.

"Egyedül voltam és hirtelen azt éreztem, hogy férfiak fogdosnak. Ellöktem a kezeiket és sikítani kezdtem. De nem bírtam velük, egyre csak újabb és újabb kezek fogdostak."

- mondta a Spiegel magazinnak az egyik áldozat. Düsseldorfban 11 nő tett feljelentést. A rendőrség szerint ugyanúgy erőszakoskodtak ott is, mint Kölnben. A városban polgárőrséget alakítottak a helyiek, hogy a jövőben megvédjék a nőket.

Frankfurtban hét esetet vizsgál a rendőrség. A hét szexuális bűncselekményből három úgy történt, hogy legalább tíz férfi támadott és fogdosott meg egyszerre egy nőt.

Stuttgartban két tizennyolc éves nőt vett körbe nagyjából 15 férfi. A telefonjaikat is ellopták. A rendőrség szerint a tettesek délinek vagy arabnak tűntek. A szemtanúk szerint Bielefeldben 150 észak-afrikainak kinéző férfi zaklatta szexuálisan a nőket az utcán és egy népszerű szórakozóhelyen.

A Faktor korábban már írt róla, hogy egy kiszivárgott rendőrségi jelentés szerint a kölni támadók közül néhányan szíriai migránsok voltak. Az erőszak mértéke pedig sokkal nagyobb, mint az korábban megbecsülték. Egy magas rangú rendőrtiszt attól félt szilveszter éjjel, hogy akár halálos áldozatok is lehetnek.

"Szíriai vagyok, bánjatok velem kedvesen, Merkel asszony hívott ide."

- mondta az egyik letartóztatott, míg egy másik széttépte a rendőrök előtt a papírjait és azt mondta nekik, hogy nem tehetnek ellene semmit, holnap szerez újat helyettük.

A kiszivárgott rendőrségi jelentések ellentétben állnak Angela Merkel és néhány más politikus nyilatkozataival, akik korábban arról beszéltek, hogy nincsenek bizonyítékok arra, hogy most érkezett migránsok támadtak volna a nőkre.

A kölni főtér szilveszter éjjel. Foto: Europress - Maja Hitij/DPA/AFP


A kölni helyi újság szerint 15 szíriait és afgánt tartóztattak le a rendőrök a szilveszteri szexuális erőszak miatt, de aztán mindenkit szabadon engedtek. Az Express című újságnak névtelenül beszélt egy rendőr, aki azt mondta:

"Közülük 14-en szíriaiak voltak és volt köztük egy afgán is. Csak pár hete érkeztek Németországba. Ez az igazság. Még ha fáj is."

- mondta a rendőr a lapnak. Egy másik rendőr is megerősítette, hogy mind a 15 letartóztatott menedékkérelmének folyamatban van az elbírálása. Arról nem beszéltek a rendőrök, hogy miért engedték szabadon a férfiakat.

Az egyik áldozat elmondja, hogy mi történt a kölni főtéren:

https://youtu.be/kBGuMeC7qnQ


http://faktor.hu/faktor-csoportosan-eroszakoltak-meg-a-14-es-15-eves-nemet-lanyok at-a-sziriaiak-szilveszterkor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megöllek! - ezzel fenyegették az arab férfiak a kölni nőket
  2016-01-08 21:04:52, péntek
 
  Megöllek! - ezzel fenyegették az arab férfiak a kölni nőket


A kölni rendőrség 31 gyanúsítottat azonosított a szilveszter éjszakai erőszakoskodók közül. Tizennyolcan migránsok. A belügyminisztérium szóvivője, Tobias Plate pénteken elmondta, hogy főként lopással és testi sértéssel gyanúsítják a férfiakat.

A gyanúsítottak között kilenc algériai, nyolc marokkói, négy szír, öt iráni, két német és egy-egy szerb, iraki és amerikai van - írta a BBC. Időközben már 170 nő tett feljelentést, 117 esetben azért, mert valamilyen szexuális visszaélés történt.

Kölnben még szilveszter éjjel igazoltattak a rendőrök két észak-afrikai férfit. Ez nem sokkal azután történt, hogy a rendőrök kiürítették a főteret. A férfiak telefonján a szilveszteri káoszról készített videók voltak - írja a német Focus Online-ra hivatkozva a HVG.

A férfiaknál olyan papírcetliket találtak, amelyekre durva arab mondatok és a német fordításuk volt felírva.


http://faktor.hu/faktor-megollek-ezzel-fenyegettek-az-arab-ferfiak-a-kolni-noket? source=rss
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tarlós zsarolni kezdte a kormányt
  2016-01-08 20:56:39, péntek
 
  Tarlos mint ellenzeki fideszes, jaj.

Tarlóst lehet, hogy hamarosan konzerválják egy elbontott Mahir oszlopban, befenekelik annak két végét, és legurítják a Várból, bele a Dunába, aztán irány a Vaskapu. Elközlekedtetik minden lehetséges közigazgatási határon túlra, mert a hatalmat zsarolni nem lehet. Felvirradhat Vitézy napja..

Dugódíj?
Miről maradtam le már megint?
A dugás mindig is pénzbe került.
Vacsora, pezsgő, virág, stb.
És akkor a házasságot még nem is említettem...

A város történelmi látképéhez tartozó oszlopokat is nagy csicskaságában kezdte elvitetni. Azt se tudja hogy prostituálódjon. Még jó hogy nem tüzel :D


Már kilenc milliárdnál tart a felcsúti majom játékvasútjának költségvetése.

Na ilyen okosságokra kell a pénz b+!


Még jó hogy Magyarországjobbanteljesít... Ha jobban teljesít miért nem telik csomó mindenre? Miért nem jut közösségi közlekedésre? Miért nem jut kórházakra? Miért kell kevesebb diák felsőoktatását finanszírozni ha annyira jól teljesít az ország?

Fővárosi költségvetés már csak 60-70%-a az "áldott" Demszky időszaknak... nyilván való volt hogy húzni kell, és egyre többet!

Gyakorlatilag ott gyilkolják Bp-et ahol tudják. Körgyűrűre útdíj!?!?!? Aztán majd jön a belvárosi dugó díj... Közben a tömegközlekedés sokszor így se bírja az utasmennyiséget, busz lerobban, ha meg eljut a megállóba sokszor van hogy nem férnek fel rá...
Egy éve útdíjat szednek az elkerülő szakaszokra - a Világon nincs ilyen sehol-, azzal az indokkal: a közösségi közlekedést kell fejleszteni belőle.
Hova a kurva anyjukba tüntetik el a pénzt?!

********************
Tarlós zsarolni kezdte a kormányt

Horváth Bence
POLITIKA
ma 15:28


Február 17-e után a főváros nem fizeti az elővárosi buszközlekedés költségét

- mondta el Tarlós István a vs.hu szerint.

Egyben pedig a BKK fizetési felszólítást küldött a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumnak, hogy fizessék ki a 12 milliárdos számlát, különben felmondják a szerződést. Két hetet adtak a minisztériumnak, ha pedig nem fizetnek, akkor a főváros felmondja a 2013-ban kötött szerződést, aminek értelmében 2022-ig vállalták az elővárosi közlekedés működtetését.

Az ultimátumot Tarlós sajtótájékoztatón jelentette be, ahol arról is beszélt, hogy törvény szerint az állam feladata a helyközi közlekedés biztosítása. Ha nem kapnak pénzt, akkor februártól ez a feladat visszaszáll az államra.

A BKK megbízásából jelenleg szolgáltató Volánbusz ugyan azt követően is indíthat ki meg be járatokat, csak nem biztos, hogy ki fogják fizetni.

- tette hozzá Tarlós, aki szerint mivel 2015-ben céltámogatásként egyetlen fillért se kaptak a helyközi közlekedés finanszírozására, ezért simán felmondhatják a szerződést.



http://444.hu/2016/01/08/tarlos-zsarolni-kezdte-a-kormanyt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2015.12 2016. Január 2016.02
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 488 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.