Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
Tudta?
  2016-08-10 20:37:06, szerda
 
  Tudta?

Most fogtak 14 pokemont Röszkénél, ebből hat 18 éven alulinak vallotta magát.

http://65.media.tumblr.com/d9448f45c6133f9223e581cde93a4d8d/tumblr_inline_obnijj0 5sW1sz6re6_1280.png

Soros kiokosította őket!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Welsz nem akarta a sírba vinni minden titkát, de utána dobj
  2016-08-10 20:23:46, szerda
 
 

Welsz nem akarta a sírba vinni minden titkát, de utána dobják

2016-08-09 13:47:06



Fekete Gy. Attila

Túlzás lenne azt állítani, hogy a hatóságok elkapkodták volna a ,,Welsz-hagyaték" feldolgozását; azoknak a súlyos gazdasági bűncselekményeknek a felderítését, amelyeket a két és fél évvel ezelőtt elhunyt Welsz Tamás utolsó vallomása szerint megannyi irat bizonyít.

Nagy Andrea, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője a Népszabadság érdeklődésére azt közölte, hogy az iratokat - a Legfőbb Ügyészség döntése alapján - a Központi Nyomozó Főügyészség még februárban átvette a NAV-tól. A nyomozás során eddig két személyt hallgattak ki gyanúsítottként, akik ,,nem közszereplők". A szóvivő - a nyomozás érdekeire hivatkozva - arról nem adott tájékoztatást, hogy mit követett el a két gyanúsított.


Az állítólag befolyásos emberek, ismert vállalkozók és alvilági figurák pénzmosásainak, vagyoneltüntetéseinek bizonyítékait tartalmazó teherautónyi iratot Welsz Tamás tisztázatlan körülmények között elkövetett öngyilkossága napján foglalta le a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI). A dokumentumok részben a vállalkozó I. kerületi, Logodi utcában lévő irodájának pincéjéből, részben érdi, erődítményszerű házából valók.


Mint emlékezetes: Welsz 2014. március 20-án Érdről tartott a nyomozókkal Budapest felé, amikor - egy ,,egzotikus méregtől", amelyet feltehetőleg az érdi lakásban vett be - rosszul lett, s egy mentőállomáson meghalt. Ismerősei azóta találgatják, miért vetett véget az életének, s előtte miért adta át addigi ,,munkássága" súlyosan terhelő dokumentumainak sokaságát az NNI embereinek. Igaz, Welsz feje fölött akkorra már összecsaptak a hullámok: nyakig benne volt a Simon-ügyben. Bebizonyosodni látszott, hogy ő juttatta bissau-guineai útlevélhez Simon Gábort, az MSZP adócsalással vádolt egykori elnökhelyettesét. Okkal feltételezte, hogy a politikai felhangoktól sem mentes ügy nem áll meg Simonnál, s őt is eléri.

Welsz előéletét jól ismerő forrásaink szerint

reális esélye volt annak, hogy rövidesen kártyavárként dől majd össze az, amit Welsz a megelőző évtizedekben felépített.

Simon lelepleződése azt is feltételezte, hogy ezúttal nem állnak le a hatóságok, mint korábban, amikor illegális útlevél- és más furcsa ügyletei miatt a Külügyminisztérium feljelentette. Pedig akkor még a titkosszolgálat is rászállt, és az elrendelt vagyonosodási vizsgálat milliárdos eltitkolt jövedelmet állapított meg nála. Mégsem történt semmi.

Welsz számos ügyet megúszott.

Miközben több hatóság is vizsgálódott körülötte, azon volt, hogy a terrorveszély miatt elmaradt, 2006-os Dakar-rali helyett megszervezte a Budapest-Bamako-ralit. Később feltűnt a Malév utódjának szánt Sólyom Airways körül is. Ismerői szerint bissau-guineai kapcsolatai révén - jó pénzért - igazolásokat szerzett a vagyonuk valódi eredetét a hazai adóhatóság elől eltüntetni kívánó magyaroknak. Egybecsengő információk szerint ebből lettek Welsz milliárdjai.

Tevékenysége és kiterjedt politikai, közéleti kapcsolatai miatt okozott meglepetést, hogy miután az iratok a rendőrség kezébe kerültek, nem indult azonnal, nagy erőkkel nyomozás az ügyben.

Helyette az NNI átadta a dokumentumokat az ügyészségnek, majd a NAV-hoz kerültek a papírok: ott bő egy éven át rendszerezték azokat, majd visszaküldték a feladónak, mert az ügyészség a saját hatáskörbe vonta a nyomozást. Akik ismerték Welsz dolgait, állítják: két év bőven elég volt a nagy megbízóknak, hogy legalizálják vagyonukat, illetve eltüntessék a Welsszel kidolgozott csalás nyomait.



http://nol.hu/belfold/welsz-nem-akarta-a-sirba-vinni-minden-titkat-de-utana-dobja k-1626977


http://66.media.tumblr.com/52e7e213bf1e89cd9d997e5f1fba68db/tumblr_inline_obp5oiY PUk1sz6re6_540.jpg
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudta?
  2016-08-10 19:41:39, szerda
 
  TUDTA?

7 hónap alatt 7 milliárd reklámra.


“Tavaly december és idén június között 7,2 milliárd forintot költöttek politikai reklámra és reprezentációra a minisztériumok, a hozzájuk tartozó hivatalok és a tulajdonukban lévő cégek a Hír TV összesítése szerint. Az éllovas a sajtóban csak propagandaminisztériumként emlegetett Miniszterelnöki Kabinetiroda. Rogán Antalék a Nemzeti Kommunikációs Hivatallal közösen közel négymilliárd forintot költöttek. A pénz egy részét a földprivatizáció népszerűsítése és a bevándorlás elleni kampány emésztette fel."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ötkarikás korrupció
  2016-08-10 19:10:35, szerda
 
  Ötkarikás korrupció


Békesi László közgazdászprofesszor azt mondja: először és utoljára 1984-ben, Los Angelesben sikerült üzleti alapon nyereséges olimpiát rendezni. A görögök is belebuktak a gigaeseménybe; a GDP-hez viszonyított államadósság hatvan százaléka emiatt keletkezett náluk. Arról is beszél az egykori pénzügyminiszter, hogy eleve miért nem lehet transzparens az olimpiai játékok megrendezése Magyarországon.

- Boston mégsem pályázik a 2024-es olimpia megrendezésére. Túl magasnak találták a költségeket, ám az amerikaiak visszatáncolásától itthon még csak el sem bizonytalanodott az olimpiai szervezőbizottság. Elképzelhetőnek tartja, hogy Magyarország költséghatékonyabban szervezze meg ezt a gigarendezvényt, mint az Egyesült Államok?

- Az amerikai nyitott, transzparens társadalom. Ott meggyőzhetők a lakosok, hogy nem éri meg több generációra eladósodni semmilyen rendezvény kedvéért. Itthon az olimpiai pályázat gazdasági következményeiről még a döntéshozók is alulinformáltak. A hatástanulmány elkészítésével megbízott PricewaterHouse 1300 oldalas tanulmányának összefoglalójában például csak néhány elnagyolt pontban tesz említést a kockázatokról. A teljes változatot üzleti titoknak minősítették.
Fotó: Riskó Gáspár

- A hatástanulmány szerint a következő 11 évben 774 milliárd forintos kiadással jár a szervezés és 1100 milliárdos állami bevétellel.

- Először és utoljára 1984-ben, Los Angelesben sikerült üzleti alapon nyereséges olimpiát rendezni. De az főképp egy zseniális üzletembernek köszönhető, aki megnyerte az amerikai befektetőket az ügynek: nem szponzorokat, hanem befektetőket keresett. Emellett az orosz bojkottól való félelem miatt a Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) nagyobb támogatást adott, mint bármely más olimpiának. Egyszeri és megismételhetetlen alkalom volt. Ám még Los Angelesben is kihasználatlanok ma az eseményre épült létesítmények: tönkrement a legmodernebb stadion és úszópalota is. Az amerikai gazdaság ezt elbírja, a magyar nem. Vegyük számításba azt is, hogy nem a létesítmények megépítése jelenti a legnagyobb kiadási tételt, noha az is elképesztő összeg.

- Akkor mi?

- Fel kell készíteni a résztvevő városokat a mintegy 1,5 millió látogató befogadására. Ez - sok más mellett - rengeteg színvonalas szállodai helyet jelent. Ezeket a turizmus terén jóval erősebb Görögország sem tudta később kihasználni. De szükség van a közlekedési hálózat, a kiszolgáló infrastruktúra, a szolgáltatások bővítésére is. És a kötelezően előírt gyorsvasút megépítésére, a repülőtérről olyan szárnyvonalakkal együtt, amelyekre később nem feltétlen lesz szükség. Ugyanez vonatkozik a metróhálózat bővítésére a tervezett csepeli olimpiai faluig és Soroksárig, vagy a repülőtéri kapacitások megduplázására. Ha mindezeket összeadjuk, ez már nem 776, hanem körülbelül 5000 milliárd. Ha ehhez hozzávesszük az 1000 milliárd forintos, messze túlbecsült állami bevételt, mindjárt más az összkép.

- Pedig a Budapesti Olimpia Mozgalom vezetői azzal érvelnek, hogy ezek a beruházások nem kizárólag az eseményre készülnek, hiszen az infrastruktúra bővítésére amúgy is szükség lenne.

- Nézze meg, mi történt Athénban. A stadionok pusztulnak, a metróvonalak nagy részén nincs utas, mert olyan nyomvonalon haladnak, amelyek elkerülik a hétköznapi életvitelhez, a munkába járáshoz, szórakozáshoz, bevásárláshoz szükséges helyeket. Az athéni repülőtér három terminálját és hat kifutópályáját kihasználatlanság miatt le kellett zárni az olimpia óta. Volt még egy ijesztő következménye a görögországi játékoknak: a GDP-hez viszonyított államadósság hatvan százaléka emiatt keletkezett. Vagyis: a 180 százalékos államadósság jóval kezelhetőbb szinten, 120 százalékon állna ma, ha Athén nem pályázza meg és nem nyeri el a rendezést.

- Ott is hasonló kommunikációval adták el a szükségtelen fejlesztéseket?

- A görög állami elemzők ugyanazt hangoztatták, mint a BOM vagy a PricewaterHouse: a kiszolgáló infrastruktúrát mindenképp meg kell építeni, legfeljebb az olimpia miatt néhány létesítmény kivitelezése előbbre kerül. Ez Athénban sem volt igaz, Budapesten és az ország érintett régióiban sem az. Épp fordítva van: olyan kapacitású és elhelyezésű létesítményeket kellene megépíteni, amilyenekre az országnak és érintett városainak soha nem lesz szükségük! Az is csúsztatás, hogy az EU különféle infrastrukturális támogatásai részben fedezik majd az építések költségeit. Az EU egyetlen olyan projektet sem támogat, amely nem a lakosság szükségleteit elégíti ki.

- Talán a hazai közvélemény is kezd rájönni erre, hiszen míg a 2010-es felmérések szerint a lakosság 70 százaléka támogatta, hogy Budapest rendezzen olimpiát, mára ez 60 százalékra csökkent.

- Persze, mert amíg a budapesti olimpia gondolata csupán egy kellemesen csengő utópia, nincs tétje a támogatásának. De már ,,élesben" megy. Pályázunk, és erre a hírre a gondolkodó emberek kicsit kezdenek mélyebben elemezni. A Fidesz nem is az észérvekre játszik, hanem a ,,nemzeti érzelmekre". Most is a nemzeti büszkeség és az összetartás ígéretével próbálja visszatornázni megcsappant népszerűségét.

- Nehéz nemzeti sikerről és büszkeségről beszélni ott, ahol a lakosság alsó rétegeinek semmi hasznuk nincs az olimpia megrendezéséből. Mi több: egyes közgazdászok attól tartanak, hogy a leszakadó térségek még reménytelenebb helyzetbe kerülhetnek a magyarországi olimpia után.

- Egyetértek. Hiába vonnak be más városokat is rendezvényhelyszínnek - ez is szerepel a tervekben -, attól még Borsod-Abaúj-Zemplén vagy Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében nem lesz kevesebb munkanélküli. Az újkori olimpiák tapasztalatai azt mutatják: a gigaesemény még a miénkhez hasonló kis országokban is növeli a regionális különbségeket, hát még a mi eleve szétszakadt társadalmunkban. Tudja, mi az egyetlen szerencse ebben a szerencsétlenségben? Hogy Budapest úgysem kapja meg a rendezés jogát.

- Miért biztos ebben?

- Sok nemzetközi sportszervezethez hasonlóan alapvetően a NOB is korrupt, de a magyar szervezők nem tudják a tagok többségének szavazatait megvásárolni. Ezt a gyakorlatot egyébként a sportvilágban szemérmesen ,,lobbierőnek" hívják, egészen addig, amíg a korrumpálók vagy a megvesztegetettek le nem buknak. Erre példa a FIFA legutóbbi botránya is. Emellett bármennyire tisztességtelen alapokon működik is az elbírálás, az a NOB számára is világos: Budapest nem felel meg a rendezés magas követelményeinek, és nem is fog. A ,,kis ország nagy sportsikerekkel"-szlogen a NOB szemében hatástalan. A jóval erősebb és felkészültebb Párizs eddig háromszor pályázott, egyszer sem nyert.

- Fordítsuk meg a kérdést: megúszható-e csúszópénzek és baráti cégeknek juttatott megbízások nélkül a budapesti olimpia?

- Kizárt. Még a Magyarországnál összehasonlíthatatlanul transzparensebb Anglia sem tudta kizárni a korrupciót. Ehhez még csak felmérések sem kellenek, elég a tapasztalat. Nálunk minden állami beruházás az indokoltnál legalább kétszer többe kerül, és az 5000 milliárd forintban nincs benne a ,,korrupciós költség". Hiányzik a tanulmányokból a biztonság garantálásához szükséges gigantikus összeg is, és még így is azt jelentené nekünk a budapesti olimpia: ha optimális esetben - de ez tényleg fikció - meglenne a most ,,hivatalosan" becsült 1000 milliárdos állami bevétel, a mintegy 4000 milliárdos veszteséget az adófizetők térítenék meg az államnak. Ez - tízmillió lakossal számolva - évi negyvenezer forint plusz adóteherrel járna minden egyes magyar állampolgár számára, minimum tíz éven át.



http://m.168ora.hu/itthon/otkarikas-korrupcio-137944.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
1 év alatt 10 MRD EUR-val (!) csökkent az MNB tartaléka.
  2016-08-10 19:03:32, szerda
 
 
1 év alatt 10 MRD EUR-val (!) csökkent az MNB tartaléka.

Néhány hónapja az MNB több mint 110 pisztolyt és közel 200.000 (!) lőszert vásárolt be. Most pedig volt TEK-esekkel és Alkotmányvédelmi Hivatalosokkal erősítette a csapatát, akik - a műsor információi szerint - személyesen Matolcsyt is védik.

ezek szerint van is miért?


http://www.atv.hu/videok/video-20160808-a-nap-hire-2016-08-08
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy nyíregyházi nőnek rendőrt kellett hívnia, miután megáldo
  2016-08-10 18:41:20, szerda
 
  ÁLDÁS :)

Napi szavazópolgár illusztráció

Mint tudjuk: "Hülyének lenni állampolgári jog."
33 évesen, mégis mi a lófaszt gondolhatott? MI lesz a mutatvány vége?
És egy ilyennek ugyanolyan súlyú szavazata van, mint neked. Erre gondolj!

Én ismerek olyan kormányfőt, aki áldást osztogat a pénzünkre! Csak az a baj, hogy tőle nem tudjuk visszaszerezni. :(
Ez a módszer a NER lényege, és működik. Csak akkor van áldás a pénzünkön, ha Orbánéknál van.

*****




Egy nyíregyházi nőnek rendőrt kellett hívnia, miután megáldották a pénzét

Czinkóczi Sándor
bűnügy
augusztus 7., vasárnap 10:53


Pénteken a nyíregyházi piacsor előtt egy 44 éves tiszavasvári asszony azt ígérte a 33 éves helyi nőnek, hogy megáldja a kétezresét, ha egy pillanatra odaadja neki. Az áldást rendben el is mondta, csak aztán már nem akarta visszaadni a pénzt.

A fiatalabb nő hiába követelte, az asszony azt mondta, nem történt lopás, hiszen mindenki láthatta, hogy önként adta át neki a bankjegyet, úgyhogy nem adja vissza. A nyíregyházi nő végül kihívta a rendőrséget, akik még a piac közelében megtalálták az áldást osztogató asszonyt, akit tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt őrizetbe vettek. (police.hu)


http://444.hu/2016/08/07/egy-nyiregyhazi-nonek-rendort-kellett-hivnia-mert-megald ottak-a-penzethttp://444.hu/2016/08/07/egy-nyiregyhazi-nonek-rendort-kellett-hivn ia-mert-megaldottak-a-penzet
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rogán Antal feltalálót veszi védelmébe a kormányzati tájéko
  2016-08-10 18:19:17, szerda
 
 
tehetségtelen büdös komcsi geci


Hogy milyen változatosan tudnak ezek lopni!
Elképesztő! Nyilvánvalóan azért irták rá a nevét a szabadalomra mert egyrészt igy levan zsirozva a "termék" útja ahogy kiderült, másrészt Tónika lehúzhatja a sápot a bevételekből. Mert azt feltehetően senki nem gondolja komolyan hogy ennek a sötét tahónak bármi köze is lehet magához a szellemi termékhez.

Itt az unortodox matematika legújabb vívmánya: egy uborkafára felkapaszkodott, ex-KISZ-titkári köntösben dorbézoló, de buda(buta)pestivé lett echte parasztgyerek nagyotmondását láttuk, hallottuk!
Ha már a bukott pap (álruhában "embörminiszter", avagy Hilton-szállóbéli állami gondozott gyerekek előtt, nagypofára ráksalátát zabáló tahodék, szellemileg értékhiányos ősgyökér) csökkenti a Mo.-on a heti informatikaórák számát, mert így lehet elérni a tolvaj csúti fáraó, avagy Magyar Vezér (Führer) kívánságát a lehető legrövidebb idő alatt - a még gőgösebb, köcsögebb és vörös diplomás Paraj László kamarai főtolvaj támogatását élvezve! - az összeszerelő ország titulust!
Ehhez még méltán csatlakozhatna a mocsártulajdonos, velejéig romlott, hazug, tolvaj országrontó "annyit-is-ér" Jánosunk, de lehetőleg egy kalodába zárva, ahol a nép - ingyen és bérmentve - megdobálhatná ezzel-azzal, valamint leköpködhetné ennyi év után szabadon!
Nyilván Arrogáns feltalálta a kvantumszámítógépeknek is ellenálló titkosítást!
Ja, mégsem?


******************

Rogán Antal feltalálót veszi védelmébe a kormányzati tájékoztatás

Tbg
politika
ma 11:49


Megmondom őszintén kicsit zavarban vagyok. Rogán Antal feltaláló ugyanis saját minisztériumán keresztül sajátos közlményt adott ki.

A Népszabadságra hivakozva ugyanis megírtuk, hogy Rogán Antal neve is szerepel egy elektronikus aláírási eljárási szabadalmon. A szabadalom a Hunguard Kft.-hez köthető, amely több százmillió forintos hasznot húzott be a közműcégek auditálásán. Rogán ráadásul a szabadalmat még fideszes frakcióvezetőként tavaly jegyezte be

(Idén januárban viszont eladták a jogosultságokat a MobilSign Kft-nek. Update: Ennek a cégnek 2014-ben ügyvezetője volt Csík Zoltán, és Lengyel Csaba is a tagjai között szerepelt. Csík és Lengyel neve is feltűnik a szabadalmi jogosultságok között Rogán neve mellett.)

Nem kellett sokat várni, Rogán Antal vagy pontosabban a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK, köznyelven a propagandaminisztérium) szinte azonnal reagált a sajtóhírre.

A szöveget átolvasva nem teljesen egyértelmű, hogy itt most Rogán Antal propagandaminiszter közöl valamit, vagy Rogán Antal sikeres magyar feltaláló és vállalkozó.

A levél ugyanis így kezdődik - ,,küldjük Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter reakcióját a ma megjelent hírekkel kapcsolatban." - majd ilyen mondatokkal folytatódik:

,,Az általunk szabadalmaztatott elektronikus aláíráson alapuló eljárást alkalmazza ügyfélpontjain az ország legnagyobb távközlési szolgáltatója, ügyeik intézésekor százezernyi magyar polgár használja az általunk kifejlesztett elektronikus aláírást. A szabadalomnak semmi köze a Hunguard Kft.-hez, annak piaci hasznosítását egy másik gazdasági társaság végzi. Állami megbízást az elmúlt években nem kaptunk, állami pályázaton nem indultunk."

Tehát Rogán Antal főkabinetvezető miniszter mintha itt elismerné, hogy igenis köze van a szabadalomhoz, bár hogy pontosan milyen tevékenységet végzett benne, az nem derül ki. Azt mindenesetre leszögezi, hogy a Hunguard Kft-hez semmi köze.

A következő vagyonnyilatkozatából mindenesetre lerántja a leplet a szabadalomról is:

,,A szabadalom idei bejegyzését követően természetesen azt soron következő vagyonbevallásomban szerepeltetni fogom, erre mindezidáig nem volt kötelezettségem, hiszen a szabadalom jogerős bejegyzésre csak az idei évben került."


http://444.hu/2016/08/10/rogan-antal-feltalalot-veszi-vedelmebe-a-kormanyzati-taj ekoztatas
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akik politikai célokra használják a vallást
  2016-08-10 18:02:48, szerda
 
 
Akik politikai célokra használják a vallást


Van nekünk, - mármint, kormányzati szinten - véleményvezér magyaroknak egy rögeszménk, ami a legmagasabb szinten eteti a népet a menekültekkel kapcsolatban - akik, sajnálatos módon leginkább az iszlám követői. Így hát mi sem könnyebb, mint - államilag - jó vastagon besározni általuk az iszlámot.

A magyar közvélemény - de attól tartok, számos más országé is - édeskeveset tud az igazi iszlámról. Hála az orbáni médiának, az emberek tudatában összemosódik két fogalom: iszlám és terror. Ráadásul mintha a két fogalom mögött búvó emberek mind ugyanazt akarnák.

Nos, az iszlám nem a terror vallása ugyan, ám a terroristák vallása iszlám, de az iszlám maga nem támogatja a terroristák tetteit. A középkori Európában működött inkvizíció talán kevésbé kegyetlen dolgokat művelt? Nem, de ettől még senki nem nevezi a katolikusokat terroristának. Sajnálatos módon most egy időben létezik az iszlám és a terrorizmus. Ráadásul iszlám egyház, mint olyan, nem is létezik. Nincs szervezeti felépítése, nochdazu legalább négy ágra szakadt, de egyik se alakított ki papi-hivatalnoki-állami hierarchiát, mint a keresztények, vagy a zsidók.

Az iszlám szó maga a békéből, vagyis a szalama-ból ered. Az iszlám világban ma is azzal köszönnek az emberek, hogy szalaam, azaz béke neked. Az erőszak önmagában is ellentétes a hittel, a vallással, habár régebben a muzulmánokat erőszakos térítéssel vádolták. De vajon, a kereszt nevében, nem ezt csinálták a katolikusok is? De az iszlám éppen úgy nem pártolja a bűnt, ahogyan a többi vallás sem. Itt jönnek szóba az öngyilkos merénylők. Az iszlám és istene, Allah, kifejezetten tiltja az öngyilkosságot!

Szent célokról habognak, de ezeket nem az iszlám, hanem az emberek találják ki saját céljaik elérése érdekében. Allah világosan kimondta: aki bármilyen eszközzel megöli önmagát, azzal az eszközzel légyen kínozva a pokolban, a Korán pedig kifejezetten önvédelmi harcot engedélyez csak, és azt is bizonyos, mérsékelt határok közt. Sőt, kimondja, hogy tilos megölni gyerekeket, asszonyokat, öregeket, betegeket, papokat, vagy azokat, akik éppen imádkoznak. Azonban pl. az IS mintha nem igazán tartaná be ezt a parancsot.

Az Izraelben - vagy máshol - gyilkoló palesztinok - de az IS maga is - nem vallásos cselekedetet hajtanak végre, nem Allah követeli meg tőlük, hogy öljenek. Szélsőséges, elvakult emberek hiába az Allahuakbar kiáltással halnak vagy ölnek, ezt a vallás, az iszlám nem támogatja. A vallás számtalan neves papja elítéli a terrorizmust, és ez példaként kellene, hogy szolgáljon az igazhívőknek. Hogyan ítéli meg az iszlám híveinek milliárdos serege azon tagjait, akik az írásnak ellentmondva, saját szellemi és egyházi tekintélyeiknek sem engedelmeskednek: vajon kivetik-e őket magukból? Nos, az egyes arab országokban az egy-egy terrorcselekmény láttán ujjongva táncoló hívek képeit elnézve, nem úgy néz ki.

A tanokat, bizony, kiforgatják azok, akiknek ez érdekükben áll. Az iszlám világában meglehetősen kevesen olvassák a Koránt, meglehetősen kevesen ismerik meg annak igaz, valódi tartalmát. Ennek oka pedig az, hogy az iszlám világában sokmilliós tömegek nem tudnak írni-olvasni, és nincs olyan kiterjedt papi szervezet, mint a keresztényeknél vagy a zsidóknál, hogy az írást megmagyarázzák, a tanokat kellő módon elterjesszék. Maradnak tehát a Korán valódi tartalmát nem ismerő, könnyen fanatizálható tömegek, akiket elég azzal harcba küldeni, hogy Allah nevében!

Akik politikai célokra használják a vallást, azok általában a gyűlöletre alapozzák azt. A gyűlölet élteti őket, az fogja össze és állítja melléjük híveiket, nem is élhetnek már nélküle. Ha a gyűlölet lángja kialszik a társadalomnak abban a kisebb vagy nagyobb részében, amiben feltétlen híveik élnek és mellettük tevékenykednek, akkor kész, kifújt, nekik végük, a mozgalom elsorvadtával nekik annyi. Így hát a terrorszervezetek vezetőinek nincs más útja, mint az erőszak alkalmazása és a gyűlölet ébren tartása. Ezt sok esetben a vallás köntösébe burkolják, még akkor is, ha vallás ezt nem tanítja, sőt, tiltja!

Kanyarodjunk el egy csöppet az iszlámtól - azt hiszem, elfogadhatjuk, hogy a vallás maga nem egyenlő a terrorizmussal, azonban a terrorizmushoz mindenképpen hatalomra van szükség.

A vezető - legyen az egy lázadó, vagy hatalomra törő, esetleg egy rendszerváltó, önjelölt országmentő - belső harcok után foglalja el a parancsnoki státuszt, de azt azután meg is kell ám tartania! Hát így vagy úgy - ténylegesen vagy csak karaktergyilkolva - elteszi az útból riválisait. Castro külföldre küldte harcolni nagyon népszerű és így hatalmára veszélyes fegyvertársát, Che Guevarát, azután jól feladta őt az ellenségnek és hagyta, hogy kinyírják. Jasszer Arafat a Fatahon belüli vetélytársait, ellenfeleit bérgyilkosokkal tetette el láb alól. Kim Dzsong Un saját rokonait sem kímélte. Amikor azután a vezér megszilárdította hatalmát - közben fél szemmel figyelve, hogy a vetélytársak túl nagyra ne nőjenek - el kell kezdenie a tömegek etetését is. Szellemi etetésről van szó, a fizikai túl sokba kerülne. Gondoskodni kell tehát a tömegek fanatizálásáról, hogy mindig készen álljanak a mozgalom (hatalom) céljainak megvalósítására. Ha nincs kit legyilkolni, felrobbantani, elrabolni, ráadásul még a fenyegetőzését se veszik komolyan, olyan hamar elfogy a támogatás, mint a jégkocka a tűző napon! Ekkor, biza, elfogynak mögüle az emberek is, így vagy leszámolnak vele saját mozgalmán belül, vagy köznevetség tárgyává válik, és menekülnie kell. Mit kell hát tennie? Folyamatosan ellenségeket kell kreálnia, hogy legyen kik ellen harcolnia. Ismerős?

Nos, az iszlámmal takarózva is valahogy így mennek a dolgok. De - mint mindenhol a világban - minden társadalomban a középen helyezkedők, a mérsékeltek vannak többségben, méghozzá nagy többségben. Azok az emberek, akiket jobban érdekel a saját életük, a saját viszonyaik, mint a kis- és nagypolitika, a vallás, vagy a pénzvilág. Ha ezek az emberek egyszer eljutnak odáig, hogy hallatni akarják a hangjukat, akkor az iszlám - ahol ez a többség százmilliónyi népességre tehető - kiveti magából a terroristákat, és ismét a Korán, és nem a hatalmasok szavai lesznek a mérvadók.


http://kolozsvaros.com/2016/08/10/akik-politikai-celokra-hasznaljak-a-vallast/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Müncheni kórházban dolgozó orvosnő segélykiáltása. Ezt minde
  2016-08-10 17:33:37, szerda
 
 
Müncheni kórházban dolgozó orvosnő segélykiáltása. Ezt mindenkinek látnia kell!

Tegnap a kórházunkban megbeszélést tartottunk a nálunk kialakult helyzetről és arról, hogy egy másik müncheni kórházban már tarthatatlan a helyzet.
A körzeti orvosi rendelők nem tudják már kezelni a kialakult vészhelyzetet, ezért mindenkit a kórházakba küldenek.
Sok muszlim elutasítja, hogy őket orvosnők kezeljék és mi sem vagyunk hajlandók azok közé az állatok közé menni, különösen azokhoz, akik Afrikából jöttek.
A migránsok és az orvosi személyzet között a kapcsolat a rosszból a még rosszabbra fordult.
A múlt hét óta, azokat a migránsokat, akik kórházba mennek, a K-9-es rendőrségi egység tagjai kell, hogy kísérjék.
Sok bevándorló AIDS-es, szifiliszes, TBC-s és sok egyéb egzotikus betegsége van, úgyhogy mi, itt Európában, nem is tudjuk, hogyan kell kezelni őket. Ha egy receptet kapnak a gyógyszertárban, és megtudják, hogy azért készpénzben kell fizetni, a hihetetlen dühkitöréseket kapnak, különösen, ha a gyerekek gyógyszeréről van szó.

Ők otthagyják a gyermekeket a gyógyszertári személyzetnek ezekkel a szavakkal:
“Úgy, gyógyítsátok őket ti magatok!"
Így tehát, a rendőrség nem csak a klinikákat és kórházakat, hanem a nagy gyógyszertárakat is őrzi.
Nyíltan azt kérdezzük: hol vannak azok, akik a TV kamerák előtt és a pályaudvarokon plakátokkal üdvözölték a bevándorlókat?
Igen, a határokat már lezárták, de már itt vannak milliók és mi biztos, hogy nem tudunk tőlük megszabadulni.
Eddig a munkanélküliek száma Németországban 2,2 millió volt. Most lesz legalább 3,5 millió.
A legtöbb bevándorló egyáltalán nem foglalkoztatható. Ezek a legalapvetőbb oktatásban sem részesültek.
S mi több, a nők általában egyáltalán nem dolgoznak. Úgy saccolom, hogy minden tizedik nő közülük terhes. Több százezer közülük magával hozta a csecsemőjét és 6 éven aluli kisgyerekét, akik lesoványodottak, elhanyagoltak.
Ha ez így folytatódik, és a németek újra megnyitják határaikat, hazamegyek a Cseh Köztársaságba. Senki fog tudni engem ebben a helyzetben itt tartani, még ha kétszeres a fizetés itt, mint otthon. Én Németországba jöttem dolgozni, hogy nem Afrikába vagy a Közel-Keletre.
Még a professzor is azt mondta nekünk, aki a tanszéket vezeti, hogy mennyire elszomorítja , hogy egy takarítónő 800 euróért takarított itt minden nap évekig, majd jön egy migráns fiatal férfi a folyosón, aki mindent csak ingyen szeretne és ha nem kapja meg, akkor dührohamot kap.
Ez nekem tényleg nem kell! De attól tartok, hogy ha hazatérek, egy bizonyos ponton túl ugyanaz lesz a Cseh Köztársaságban is. Ha a precíz németek nem tudják kezelni ezt, ott Csehországban teljes lenne a káosz. Senkinek fogalma nincs róla, aki nem került velük kapcsolatba, hogy milyen állatok ezek, főleg azok, akik Afrikából jöttek, és hogy a muszlimok hogyan bánnak a mi dolgozóinkkal, munkatársainkkal, a vallásuknak megfelelő ellátást követelve.
Mostanáig a helyi kórház személyzete még nem kapta el azokat a betegségeket, amiket a sok száz, meg száz napi ellátást kapott bevándorló hurcolt be magával, de ez csak idő kérdése.
Egy Rajna közeli kórházban a migránsok késekkel támadták meg a személyzetet, azért, mert egy 8 hónapos gyereket halál közeli állapotban adtak át, akit korábban 3 hónapig fél Európán keresztül vonszoltak, és a gyermek két nap alatt meghalt. Annak ellenére, hogy top ellátást kapott az egyik legjobb gyermekgyógyászati klinikán Németországban.
Az orvost meg kellett műteni és két ápolónő az intenzív osztályon fekszik.
Senkit nem büntettek meg.
A helyi sajtóban tilos írni róla, így csak e-mailen keresztül tudunk az esetről.
Mi történt volna, hogy egy német szúrt volna meg egy orvost és az ápolókat a késsel?
Vagy ha ő öntötte volna saját szifilisszel-fertőzött vizeletét egy nővér arcába és így akarta volna őt a megfertőzni?
A minimum az lenne, hogy őt egyenesen a börtönbe vinnék, majd később a bíróság elé. Ezekkel az emberekkel - eddig semmi nem történt.
És ezért kérdezem, hogy most hol vannak mindazok, akik üdvözölték és fogadták őket a vasútállomásokon?
Otthon ülnek és várják, hogy még több vonat érkezzen és várják a pénzt a következő szereplésért, hogy statisztaként üdvözöljék a migránsokat az állomásokon.

Ha rajtam múlna, én felkérném ezeket az ujjongó fogadó üdvözlőket, hogy hozzák őket először ide, mint kísérőket, ide a kórház sürgősségi osztályára. Aztán betenném őket az egyik épületbe a bevándorlók közé, anélkül, hogy a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák vigyáznának rájuk ott, és nem lenne orvosi segítség sem.
Mert egyébként ma Bajorországban minden kórházban csak a fegyveres rendőrség és rendőrségi kutyák tudják fenntartani a rendet.

2016-07-28 13:35:31 - Mindenegyben Blog


http://www.mindenegybenblog.hu/gondolatmorzsak/muncheni-korhazban-dolgozo-orvosno
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Amikor egy Hasszán nevű fejkendős mondja meg a németeknek,
  2016-08-10 17:22:50, szerda
 
 

Tudod Hasszán, a szemita vér már csak ilyen, mert a zsidók is pont olyanok, mint ti. Pont így viselkedtek korábban is.

Az idegenellenességgel egyáltalán nem vádolható németek jóindulatúan beengedték a zsidókat, amikor azok az orosz pogromok elől menekültek.

A zsidók meg ugyanazt csinálták, mint most ti. Visszaéltek az ősi, íratlan törvényekkel. Visszaéltek a jóindulattal és a vendégjoggal. És mivel nem tudtok civilizáltan viselkedni, elárulom, hogy ez nem jó ötlet.

A zsidóknak jó élete volt a németeknél. Annyira jó, hogy a végén már azt hitték, hogy a németek nem is tudnak nélkülük élni. Vicces amikor a bolha azt hiszi, hogy a kutya nem tud élni nélküle és hálával tartozik a bolhának.

A szemita zsidó testvéreitek nevettek a németeken és nap, mint nap gúnyolódtak rajtuk, majd hátbaszúrták a jótevőiket.
És a szőkék olyan dühösek lettek, hogy marhavagonokra rakták a zsidókat egész Európában.

Mert tudod Hasszán, kétféle nép létezik:
Az egyik a magadfajta szemita, gyáva, cigánynép, amelyik bátran hátbaszúr bárkit egy sötét sikátorban, de az anyja picsájába is visszabújik, ha meglát egy nála erősebbet. .

A másik egy jóravaló, dolgos nép, amelyik a légynek sem árt.
De ha ráhúznak egy csukaszürke egyenruhát akkor az összes legyet agyoncsapja...
A zsidók által Európába bevezetett muszlimok ölik a keresztényeket, és talán a keresztények is ölni fogják a muszlimokat, ahelyett hogy a probléma gyökerét, az ellenség-importáló zsidókat semlegesítenék végleg, és a muszlimokat visszapaterolnák a már nem bombázott eredeti élőhelyükre, az európai határokat legalább úgy lezárnák, ahogy az a Szovjetunió idején volt, és így meg van oldva a probléma. De amíg a németek többsége zsidókat választ vezetőnek, az ő ,,sok eszükkel" és ,,nagy bölcsességükkel", addig pusztulnak.

***************************


2016. augusztus 9. 15:45


Amikor egy Hasszán nevű fejkendős mondja meg a németeknek, hogy hálásnak kellene lenniük az országukat feldúlóknak Méghozzá azért, mert a beözönlésüknek köszönhetően végre kiderült, milyen aljas, rasszista nép a német.

A nem is oly tiszta Németország Gyakran elhaladok az autómmal egy valahol Berlin északi részén található jelentéktelen épület mellett. Az előtte unatkozva, a világ által elfeledve ücsörgő emberek látványából arra következtetek, hogy ennek menekültszállásnak kell lennie. Sokáig foglalkoztat még a tekintetük. Hirtelen arra gondolok: »Németország köszönettel tartozik nektek.« Nem viccelek, tényleg azt gondolom, hogy mindannyian köszönettel tartozunk a menekülteknek. (...) Eddig mindenki, aki azon a véleményen volt, hogy Németországban jelen vannak olyan dolgok, mint a rasszizmus, hangos nevetések közepette megkapta a túlérzékeny vagy a paranoid jelzőt. A széles tömegek számára nem volt ez ugyanis érzékelhető. Hogy voltak olyan emberek, akik ezt a bőrükön érezték nap mint nap, a vita szempontjából nem számított mérvadónak. Az őshonos német többség véleménye és tapasztalata volt csak fontos. Ha a menekültek megtanítottak minket valamire, akkor arra mindenképpen, hogy a társadalom alján lévő barna zacc nem is olyan barna, és nincs is annyira lent. Az idegenellenes beállítottság ugyanis mélyen gyökerezik a német társadalomban. Ez nem egy újkeletű dolog. A menekültek ezt már azzal a felszínre hozták, hogy egyáltalán léteznek. A rasszizmus, mint jelenség nyilvánvalóvá vált. A társadalom nagy részének ez olyan, mint kellemetlen ébredés egy szép álomból. Másrészt viszont a vitát csak úgy tudjuk lefolytatni, ha nevén nevezzük a dolgokat. Ha képesek vagyunk arra, hogy definiáljuk őket, bánni is tudunk velük.


(Forrás: Mandiner)
Forrás: https://kuruc.info/r/6/162325/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 15 
2016.07 2016. Augusztus 2016.09
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 334 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3391
  • e Hét: 13658
  • e Hónap: 24769
  • e Év: 178265
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.