Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Lebontották a Budai Vár védett
  2008-06-16 23:34:29, hétfő
 
  Lebontották a Budai Vár védett falát

Ami nem ment a törököknek, sikerült az ingatlan-befektetőnek.
Anonymous, h, 2008/06/16 - 11:58


Mélygarázs építése miatt lebontották a Budai Vár nyugati falának egy részét. Bár a fal védettséget élvez, a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal engedélyt adott a bontásra. A férőhelyek már most elkeltek, ezért bővítést terveznek.

A Kulturális Örökségvédelmi Hivatalnál egy korábbi közleményre hivatkoznak, mi szerint az engedéllyel lebontott falrész nem veszélyezteti a világörökségi értékeket. A 300 férőhelyes mélygarázs csak így valósulhat meg, az engedélyt az összes lehetséges változat átgondolása után a legkisebb károsítást jelentő tervre adták ki.
Tehát van az apénz, amiért a Kulturális Örökségvédelmi Hivatal nemcsak behunyja a szemét, hanem még magyarázza is a bizonyítványát.

A mélygarázst a forgalom csökkentése, a várnegyed tehermentesítése miatt kell megépíteni. A hivatal kiemelte, hogy a beruházással olyan részek válnak láthatóvá, amelyeket a mélygarázs építése nélkül nem lehetett volna látni. Így például a garázsban meg lehet tekinteni egy most feltárt lőréses bástyát. (Valóban nagyszerű, szegényebbek is lennénk eme mélygarázs nélkül. Valaki itt minket hülyének néz. - szerk.)

A beruházás jogát 2003-ban nyerte el a Raiffeisen Ingatlan a garázsüzemeltető osztrák WiPark Garagen AG.-vel. A Raiffeisen megépíti, a WiPark pedig 90 évig üzemelteti a négyszintes felszín alatti parkolót. A mélygarázs állami tulajdonban marad.

A Raiffeisen Ingatlan Zrt. nemrég bejelentette, hogy a mélygarázs első ütemének 290 férőhelyére már 330 igény érkezett be, ezért egy második ütemben még 150-200 férőhellyel bővítik a létesítményt. A tervek szerint 2009 őszén fejeznék be a 2,5 milliárdos beruházást.

Hol föld alatt, hol föld felett

A Kortina-falat Zsigmond király építette a 15. század elején. Az elbontott rész korábban nem volt látható, mert a terület az Ybl-féle átépítést követően a föld alá került. A Budai Vár egész területe kiemelten védett műemlék és húsz éve a világörökség része.

(index nyomán Szent Korona Rádió)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mediterrán Moszkvából érkezett
  2008-06-16 23:28:07, hétfő
 
  Mediterrán Moszkvából érkezett: ,,Ugocsa non coronat"


2008.06.15.

- A szociális vívmányokat döntögető és egyáltalán nem siránkozó nagytőkések végletekbe menő elszántsága, avagy a lassan, de biztosan a történelem szemétdombjára kerülő posztkommunista hulladék ,,vakló" típusú ostobán buta hatalomféltése? -

Bocs a kissé hosszúra és nyakatekertre sikeredett alcímért, rögtön érthetővé válik minden. Becsszóra!

Ha a hagyomány állításának hinni szabad, a történelmi Magyarország legkisebb vármegyéje volt Ugocsa. A korai időkben nem szállták meg, királyi vadászterület volt. A tatárjárást követően előbb a ma már nem létező Ugocsa, majd Nagyszőlős vára lett az igazgatás székhelye. A hiába való ellenállás szállóigéje fűződik a vármegye nevéhez, ,,Ugocsa non coronat" - (Ugocsa nem koronáz), mondták az itteni nemesek, amikor a mohácsi vész után I. Ferdinánd a rendeket királlyá választására meghívta.

A tisztelt Olvasó persze mos joggal kérdezheti, főként egy ilyen tényleg hosszúra és nyakatekertre sikeredett alcím után, mi a rossebér is fárasztom őtet nyavalyás történelmi leckékkel rögtön így a cikk legelején. A válasz rendkívül egyszerű. A politika színpadára újonnan és valljuk be őszintén, kissé erőltetetten bevezetett, a narancsos ellenzéki párt prezentálásában műsorra tűzött ún. ,,Évadzárón", mind Navracsics Tibor, mind Orbán Viktor is használta eme kis szösszenet címéül választott ,,Ugocsa non coronat" - (Ugocsa nem koronáz), mára már szállóigévé vált kifejezést.
Ez még nem is lenne különösebb baj, nem is nagyon kellene foglalkozni vele, mi azonban most mégis ezt tesszük. Miért is?

A dolognak rendkívül prózai okai vannak. Talán akkor fejezem ki magamat a legkorrektebben, ha azt mondom, hogy e sorok íróját elsősorban a hazájáért érzett aggodalom vezeti akkor, amikor ismételten és nyomatékosan felhívja tisztelt Olvasó figyelmét arra a végletekig kiéleződött, s a megosztottságban, valamint a múlt nem kívánatos hatásaiban (értsd: az elszámoltatás és a felelősségre vonás teljes hiányában és elmaradásában) gyökerező helyzetre, amely ma a politikai osztály hatalomért vívott csatározásait oly jól és jelzésértékűen jellemzi.
Mert miről is van szó?
Mindannyian unalomig ismerjük már a példabeszédet, amikor azt mondják, ha rossz a diagnózis, nem gyógyítható a beteg, de még az is könnyen előfordulhat, hogy belehal a terápiába. No, mármost valami hasonló megképződésének lehetünk szem- és fültanúi, amikor az ellenzéki évadzárón arról prédikálnak nekünk, hogy ,,Ugocsa non coronat" - (Ugocsa nem koronáz), az áthatolhatatlan politikai lövészárok túloldalán pedig vasmarokkal szorongatják kommunikációs és manipulációs médiafegyvereiket, miközben ellentmondást nem tűrő hangon sziszegik a spanyol polgárháborúban Dolores Ibarruri révén híressé (vagy talán hírhedtté?) vált mondást: No Pasaran: ,,Nem törnek át!".
(A műminiszterelnök eftárs interpretálásában ez valahogy így hangzana: Lószar lesz itt mama, nem előrehozott választás!)
Ha azt mondjuk, hogy a politikai, gazdasági helyzetértékelésben - no és persze a kínálkozó megoldások tekintetében is - árnyalatnyi különbségek mutatkoznak a két szekértábor között, még nagyon enyhén fogalmaztunk, de legalábbis nem járunk messze az igazságtól. A baj csak az a szociális vívmányokat döntögető és egyáltalán nem siránkozó nagytőkések kifelé mutatott végletekbe menő elszántságával, hogy - a költő szavaival élve - itt lenne most már az ideje annak, hogy ,,újult erővel a tettek más mezejére lépjünk."
Mellesleg, ha már Dolores Ibarrurinál tartunk, az egykoron a kommunista ifjúsági szervezet kebelén nevelkedett multimilliárdos kasztnak nem ártana emlékezetébe idézni egy másik, szintén a baszk kommunista vezetőtől származó mondást sem, miszerint: ,,Jobb állva meghalni, mint térdepelve élni".
Asszem szintén nem járok messze az igazságtól, amikor azt mondom, a magyar népnek most mán (urbánus frazeológia, lightosabb változat!) az összes töke tele van az állandó jelleggel térdepelve leélt életből. Szeretne most mán felegyenesedni és a saját lábán megállni, ne adj' Isten, egyszer csak elindulni valamiféle irányba. Ha lehet jó irányba! Mondjuk példának okáért, mint az írek!
Aszongya a kamerába az ír csaj, látszik mennyire demokratikus a Lisszaboni Szerződés, sehol sem kérdezték meg róla az embereket! Hát asszem ez önmagáért beszél, ebben minden benne van!
Az ember persze most önkéntelenül is rácsodálkozik arra, hogyan lehet ugyanazt a dolgot két ennyire egymástól gyökeresen eltérő módon szemlélni. Hát valahogy így. Ahogyan az ír csaj is teszi. Ők nemet mondanak valamire, amiről nem tudják, mi az, aki pedig tudja, az azért, mi pedig, kormányfői szinten, látatlanban aláírunk, pecsételünk, ügyintézünk, ratifikálunk. Összparlamentileg. Most akkor, hol is van valódi demokrácia (népuralom)?
Az ,,Ugocsa non coronat" - (Ugocsa nem koronáz) versus No Pasaran: ,,Nem törnek át!" szemléletmódbeli különbség világosan láttatja számunkra, hogy az egyik résztvevő rendszerbukásából fakadó illegitimitásán túlmenően mennyire képtelenség az igény, hogy a felek egyezséget kössenek egymással. Ugyanis ellenérdekeltek. A narancsos ellenzéki párt, még ha érthetetlen és megmagyarázhatatlan módon néha visszakozik is, amikor a nemzet vagy az ország érdekeiről van szó (lásd Lisszaboni Szerződés elfogadása, Nemzeti Gárdának lekeverünk két pofont stb.), legalább a szándék megvan benne, hajlandó meghallgatni másokat is, figyelembe venni mások elképzeléseit is, ráadásul, hogy tetézzék a bajt, olyanokét, akik nem sok ezer kilométerre innét osztják az észt valamelyik légkondicionált brüsszeli üvegpalota irodájában Excel diagrammok fölé borulva, hanem olyanokét, akik itt élnek, dolgoznak, itt, ebben a szerencsétlen sorsú kis országban próbálnak boldogulni nap, mint nap.
A szegfűmintás utódpárt úgy tűnik erre képtelen. Őket csak a saját érdekeik, a politikai és gazdasági túlélésért folytatott, egy permanens kampányban testet öltött, s mára egyre elkeseredettebbé váló vagdalkozás tehetetlenségi nyomatéka viszi tovább. Lehet, hogy nekik is szükségük lesz egy minden másnál nagyobb és megalázóbb méretű pofonra a magyar társadalomtól, egy olyanra, mint amit annak idején a Fidesz is kapott. Viktor király és csapata láthatóan megtanulta a leckét a nevelési célzattal lekevert makarenkóiból. Ők már tudják azt, amit Francisco még nem tud, nevezetesen, hogy az ,,én tudom, hogy mi a jó ennek az országnak!" (és hiába nem teszi hozzá a műminiszterelnök, hogy ,,csakis én tudom!" mindenki más úgy veszi, hogy hozzátette, ami azt jelenti, hogy a kormányfőn kívül mindenki más hülye és ostoba), meg az olyan kijelentések, mind például ,,majd én megváltom Magyarországot!" többet ártanak, mint amennyit használnak, főként ha a média nagy nyilvánossága előtt hangoznak el. Itt lenne az ideje végre némi alázatot tanulni a pártállami emlőkön nevelkedett újgazdag rablóbandának is, mert ha a nép, az istenadta úgy értékeli a helyzetet, mint a legnagyobb ellenzéki párt, márpedig nagyon úgy néz ki, hogy úgy értékeli, és a No Pasaran: ,,Nem törnek át" helyett az ,,Ugocsa non coronat" - (Ugocsa nem koronáz) helyzetértékeléssel rokonszenvez inkább, könnyen megeshet, bármennyire is azt hajtogatja Vágó István mennyire kitűnően és zökkenőmentesen üzemeltetik az országot a posztkommunisták, szóval könnyen előfordulhat, hogy buknak, mint Rottenbiller.

A szegfűmintás utódpárt most éppen azt a korszakát éli, amely kísértetiesen hajaz a Tom és Jerry rajzfilmek egyes epizódjaira. Vannak emblematikus jelenettípusok és megoldások ezekben a rajzfilmekben. Ilyen például, amikor a macska szemei helyén villanykörte jelenik meg, rájön valamire, vagy a dollár jel, pénz áll a házhoz. Más esetekben, amikor a macseszt akarata ellenére akarják elvinni valahová, mondjuk a sintér bekasztlizza, vagy mit tudom én, és a tíz körmével kapaszkodik a talajba, otthagyva félreérthetetlen nyomait. Nos, a mi szeretve tisztelt komcsi utódpártunk esetében is valami hasonló képződik meg mostanság. Igaz, a dollár jel vagy a villanykörte felvillanása helyett manapság egyre inkább a talajba, vagy még inkább a hatalomba való tíz körömmel történő kapaszkodás nyomai azok, melyekkel egyre másra találkozhatunk.
No Pasaran: ,,Nem törnek át"! Milyen furcsa, és enyhén szólva kontrasztos ez a fajta szemlélet, talán a sors fintora. A nagytőkéssé avanzsált egykori KISZ-führer ,,Nem vak az a ló, kezít csókolom, hanem bátor!", ostoba, mára már mindenki számára döbbenetet keltő és végzetes sodródást eredményező attitűdje.
A király meztelen.
A hatalmas farok jelzésértékű momentumként mered honi közéletünk gondterhelt felhőkkel borított horizontja fölé (ez halmozott képzavar), ékes példáját adva annak, mi történik, ha egy nemzet hagyja, hogy kivegyék kezéből sorsának irányítását. A lassan a Rádiókabarét megszégyenítő honi politikai élet történései és az utcán laza fesztelenséggel nyilatkozó ír csaj között fényévnyi a különbség. Utóbbi tökéletesen tisztában van a demokrácia szó jelentésével, mi több, megéli, gyakorolja is azt.
(Mondjuk az is megérne egy misét, hogyan kommunikálták itthon az írek elutasító véleményét a Lisszaboni Szerződésről. ,,Hatalmas pofon az Uniónak", ,,Az írek tönkretették x év munkáját" stb.)

Míg az írek gyakorolják és megélik a demokráciát, saját kezükbe véve hazájuk, nemzetük és népük sorsának irányítását, addig nálunk a magukat mérvadónak tekintő értelmiségiek még a gödör legalján is aszongyák, frankók ezek a szociálisan érzékeny baloldaliak, kitűnően üzemeltetik ezt az országot, nem is lenne itt semmi gond, ha nem lenne ez a fránya ellenzék.
Ne aggódj eftárs, No Pasaran: ,,Nem törnek át!"
De ha mégis, akkor sírig tartsd a pofád!
Isten áldja Magyrországot!

A szocialista nagyváros öntudatos polgára
www.johafigyelunk.hu
FÚSZ
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
itt tetszettünk elcseszni az e
  2008-06-16 23:23:31, hétfő
 
  Múltidéző videó '91-ből: itt tetszettünk elcseszni az egészet
2008-06-16. 15:41

Rossz kép, rossz hang, de a lényeg itt van. Az elmúlt húsz év lényege. Itt tetszettünk elveszteni a meccset: amikor a petőivánok elkezdték a kommunista bűnöket relativizálni, az igazságtételt és a számonkérést pedig valami kerülendő nemzetpusztító vérengzésnek beállítani, és mi nem tekertük ki akkor rögtön a nyakukat. Csak felzúdultunk egy kicsit, ők meg tették tovább a dolgukat. (Érdekes módon a zsidók munkatempójának felvigyázásával megbízott német férfiúk esetében nem fogadta el a bosszú népe azt az érvet, hogy parancsra cselekedtek, most meg ugye ők hozzák fel saját védelmükben ugyanezt.)

"Ezek után talán könnyebb megérteni, mire gondolt Tomcat, amikor az ÁVO-sok gyerekeinek felakasztásáról vizionált" - írja a felvételre a figyelmünket ráirányító blogger a Szent Korona Rádió honlapján. Erre a választ megadni nem olyan egyszerű, viszont tény, hogy akkor jöttek rá: velünk mindent lehet, pontosabban nekik mindent lehet, és azóta egyéb sincs, mint hogy relativizálnak (már jó ideje Istent, Hazát és Nemzetet), bűnöznek, kisebb-nagyobb merényleteket követve el a magyarság ellen. Majd megmagyarázzák. És mi azt mondjuk: hát Istenem, mit is tehetnénk, ez van, ilyen szerencsétlenek vagyunk mi.
Tünetértékű az alábbi videó.


http://kuruc.info/r/1/26152/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vida nem bánta meg
  2008-06-16 23:20:07, hétfő
 
  Vida nem bánta meg
2008. június 15. 15:23


MNO
Vida Ferenc, a Nagy Imre miniszterelnököt, Maléter Pál honvédelmi minisztert és Gimes Miklós újságírót halálra ítélő népbírósági tanács elnöke a rendszerváltás után, halála előtt közvetlenül sem bánta meg döntését - mondta az MTI-nek szombaton a Nagy Imre-per teljes hanganyagának lejátszása kapcsán Mink András történész, az esemény szervezője.

Vida Ferenc 1989-es nyilatkozataiban határozottan tagadta, hogy instrukciót kapott volna az ítélet végkimenetelét illetően a Magyar Szocialista Munkáspárt akkori vezetőjétől, Kádár Jánostól. Ugyanígy azt sem ismerte el, hogy a párt legfelső vezető plénuma, a politikai bizottság vagy az akkori kormány irányította bírói tevékenységét, amelynek során a népbírósági tanács ellenszavazat nélkül halálra ítélte Nagy Imrét, Maléter Pál volt honvédelmi minisztert és Gimes Miklóst, a november 4. utáni ellenállás szervezőjét.

A Bartók Rádióban 1989. július 19-én Vida Ferenc azt nyilatkozta: politikai részről soha nem kért és nem is kapott eligazítást a Nagy Imre-pert illetően, valamint a vádlottakat ma is elítélné. Két nap múlva, a Kossuth Rádióban már árnyaltabban fogalmazott, azt mondta, hogy bűnösnek tartja őket, de nem biztos, hogy halálos ítéleteket hozna. Ugyanebben az interjúban azt mondta, hogy ,,én nagyon sok embert halálra ítéltem".

Zinner Tibor történész elmondása szerint Vida Ferenc 1911-ben született Csongrádon, jómódú ügyvéd apa fiaként. Részt vett a cionista mozgalomban 1932-1933-ban, közben elvégezte a jogi akadémiát 1934-ben Szegeden, majd 1934-ben Tel-Avivba ment, ahol részt vett az ottani munkáspárt megalapításában. Magyarországon 1936-tól ügyvédjelöltként dolgozott, emellett az illegális kommunista mozgalomban is dolgozott. Ekkor vált ismertté ,,Tunisz" fedőnéven, mivel jellegzetes arabos külseje volt. 1942-ben életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték illegális kommunista szervezkedésért. Magyarország német megszállása után Németországba hurcolták, a második világháború után pedig ügyvédként kezdte újra hazai pályafutását. 1945 júliusában a Magyar Dolgozók Pártja (MDP) budapesti V. kerületi pártbizottságának titkára lett, 1946 és 1949 között a Belügyminisztérium tanácsosaként, azután pedig az MDP Központi Ellenőrző Bizottságának alosztályvezetőjeként dolgozott.

Az Igazságügyminisztérium 1951 decemberétől alkalmazta, 1953. november 8-tól pedig egészen 1972. október 31-ig a Legfelsőbb Bíróságon tevékenykedett, ahol legmagasabb beosztása kollégiumvezető-helyettes volt - folytatta a történész. Zinner Tibor megemlítette, hogy Vida Ferenc a Nagy Imre-perben a megbetegedett Radó Zoltánt váltotta a népbírósági tanács elnöki székében, amit legfőbb pártfogójának, Nezvál Ferenc igazságügyi miniszternek köszönhetett. Ezenkívül nevéhez fűződik többek között Déry Tibor és társai, Erdős Péter, Haraszti Sándor és társai, Kardos László és társai, Lőcsei Pál, Mérei Ferenc és társai, Zsámboki Zoltán és társai; a Corvin közi felkelők fegyveres parancsnoka, Iván Kovács László és társai, a csepeli felkelők, Szente Károly és társai ellen lefolytatott per. Összesen húsz embert végeztetett ki 1956-os tevékenység miatt. Vida Ferenc 1990. november 7-én halt meg.

(MTI)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EU és Izrael: még közelebb egy
  2008-06-16 23:13:33, hétfő
 
  EU és Izrael: még közelebb egymáshoz
2008-06-16. 15:57

Az Európai Unió tagországai hétfőn egyetértésre jutottak abban, hogy készek szorosabb kapcsolatokat kialakítani Izraellel. Idővel majd szépen EU-tag lesz a népirtó apartheid-rezsim, aki pedig ellenezni meri, az lebombázandó antiszemita.

Az EU-külügyminiszterek luxembourgi értekezletükön (egyelőre még) hangsúlyozták, hogy a kapcsolatok elmélyülésének olyan kontextusban kell végbemennie, amelybe "kiemelten beletartozik az izraeli-palesztin konfliktus rendezése a két államot előirányzó megoldáson keresztül" - olvasható a brit hírügynökség birtokába jutott dokumentumban.

A megállapodás néhány órával a Cipi Livni izraeli külügyminiszterrel tartandó találkozó előtt született.

Izrael sokkal szorosabb kapcsolatokat szeretne az EU-val, amit az arab államok és a Palesztin Hatóság a megszállt területeken létesített zsidó telepek bővítése miatt határozottan ellenez.

Diplomáciai források szerint az EU-tagállamok egyebek között a szociálpolitika terén erősítenék kapcsolataikat Izraellel egyelőre, és nagyobb mértékben beengednék a csúcstechnológiával készült izraeli termékeket az uniós piacra. Később ezt majd szép lassan növelik.

Ez viszont még mindig messze elmarad Izrael tavalyi ajánlatától, amelyben rendszeres izraeli-EU csúcsértekezleteket és ágazati miniszteri találkozókat javasolt a külügyminiszterek éves tanácskozásán kívül.

Izrael és a 27 országot tömörítő unió hét éve kötött "társulási megállapodást", amelyben meghatározták a politikai találkozók menetrendjét, döntöttek a kereskedelmi kapcsolatok szabályozásáról, és kijelölték az együttműködés különböző területeit, a belbiztonságtól az oktatásig.

(MTI nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
EU-s minőség
  2008-06-16 22:37:15, hétfő
 
  NEM HAGYHATOM SZÓ NÉLKÜL EGY MONDATBAN


Az, ami Oláhiában történik 2008-ban valóban rothadó EU-s minőség



Bukarestben az a dr.Oprescu (1990 utáni Iliescu ,,elsőszülött) lett a ,,független" polgármester,

akinek a támogató listáinak aláírói között bőven (ezerszám) voltak csecsemők és halottak.

Bukarest 4-ik kerületében (össze-vissza 6 kerület van Bukarestben),

egy olyan polgármestert szavaztak meg az oláhok, Popescu Piedonét,

aki gépkocsivezetői igazolványát, gépkocsivezetői vizsga nélkül, vásárolta meg minap sok Euróért,

a korrupt eurokonform oláh rendészettől.

Egy vegytiszta oláh moldvai faluban, halott embert szavaztak meg polgármesternek!

Jobb helyeken Európában, ezeket a politikus ,,gyerekeket" nem polgármesteri székbe jutatják, hanem:

az első kettőt a börtönbe (törvénytisztelőbb országokban a villamosszékbe ültetették volna polgármestereskedni őket),

az utóbbit pedig a temetőbe.



Mikháza, 2008-06-16

(to)

Polgári Hírszemle
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Volt polgári körösök nyílt lev
  2008-06-16 22:35:24, hétfő
 
  Volt polgári körösök nyílt levele Seszták Ágnesnak
2008-06-16. 16:18

Kedves és nagyra becsült Seszták Ágnes!

Tudjuk, hogy megveti a nyílt leveleket és íróikat, de azért fordulunk most Önhöz e műfajban, mert valóban tehetséges, nyílt szívű, hazáját szerető szakembernek ismerjük és tartjuk Önt. Sajnáljuk, hogy a nemzeti radikalizmusról írott, meggyőződésünkkel egyébként 99 százalékban teljesen egybehangzó publicisztikáját a Strabag Nemzetben tette közzé, hiszen kedvenc hírportálunkon minden bizonnyal többen olvasták volna, mint Liszkai elvtársék fideszes házi kiadványában.

Kedves Ágnes, teljesen igaza van a gondolatmenetében azt illetően, hogy ez egy következmények nélküli ország, ezért nem ismétlem Önt. Mindenben egyetértünk, csak abban az 1 százalékban, Viktor és kollaboráns pártjának bálványozásában nem leszünk soha közös nevezőn.

Már csak azért sem, mert az Ön állításával szemben igenis van nemzeti radikalizmus, csak azt nem a narancsfejű élcsapat testesíti meg, kedves Ágnes. A nemzeti radikalizmus nem kíván másodhegedűse, kollaboránsa lenni az istentagadó, köztörvényes bűnöző, exkommunista, buzeránsokat és pedofilokat tömörítő álliberális ,,politikai elitnek". A Vikipédia egyre bővül, Viktor nemzetellenes bűnlajtsroma egyre részletesebb.

A nemzeti radikalizmus nem éri be többé Orbán Viktor nagyotmondásaival és levegőbe elpufogtatott ígéreteivel, miközben látja, hogy a jó Viktor a dakota közmondásokat elfeledve kívánja eltiporni még maradék híveit is a zsidó áldozati oltárra szánt felajánlásként.

Teljesen mindegy persze, hogy ezt Kérivel beszélgetve is megemlítette vagy sem, vagy csak pusztán eddigi tettei alapján következtet - helyesen - erre minden józan ép eszű magyar. Mi egyszeri, pórias mezei kurucok inkább a szemünknek és a fülünknek hiszünk, mintsem a médiaüzeneteknek. A nemzeti radikalizmus nem felejti el a dakoták és más indiántörzsek sorsát, akik üveggyöngyökért és tüzes vízért cserébe eladták nemzetségeik jövőjét. Nekünk Orbántól sem az üveggyöngyök, sem a tüzes víz nem kellenek. A nemzeti radikalizmus az igazságot, és nem a két megélhetési párt gyomorforgató vetélkedését tartja szem előtt. A nemzeti radikalizmus ugyanis azt mondja, kedves Ágnes, hogy egy jobboldali újságírónak nem csak az a kutyakötelessége, hogy a szocionista bűnöket és bűnözőket leleplezze, hanem az is, hogyha csak a gyanú árnyéka is vetül a ,,magunkfajtára", akkor a ,,mi oldalunk" viselt dolgaival is megismertesse az olvasóit.

De ugye ez nem ildomos mostanság. Mert Magyarországon mindmáig nincsen objektív, tényfeltáró újságírás, nincs újságírói tisztesség, nincs tartás, megbélyegzett és számkivetett mindenki, aki nem a ,,politikailag korrekt" mezőben mozog, aki a narancs klán csontvázait nem kívánja visszatuszkolni a szekrénybe, és nem fogadott örök hallgatást a ,,Fidesz-családnak.".

Azok akik így tettek, saját szakmájuk és szakmai etikájuk ellen vétenek, hiszen ahogy már valaki itt írta a Kuruc.infón, teljesen mindegy, hogy a törvénysértő bűnöző baloldali vagy jobboldali-e, ha bűncselekményt követett el, ha elárulta a nemzetét, akkor nincsen helye a politikai vezetésben vagy a közhivatalokban.

A nemzeti radikalizmus nem kíván mást, mint törvényes rendet az országban, a valláserkölcs oktatásának visszaállítását, a személyiségromboló ultraliberalizmus visszaszorítását a közoktatásból, a kultúrából és a történetírásból, hiszen a halálba vezető utat ezen ideológia kiszolgálói kövezték ki számunkra. A nemzeti radikalizmus el kívánja számoltatni az ügynökhálózatot, tabula rasa-t kíván teremteni, és meg kívánja fosztani őket a közhivatal gyakorlásának jogától egyszer s mindenkorra. Enélkül nincs újjászületés.

Arra pedig tisztelettel kérjük, ne vegyen mérget, kedves Ágnes (kár lenne egy ilyen nagyszerű asszonyért), hogy a nyílt levelek vagy a Fidesszel szemben megfogalmazott kritikák senkit nem érdekelnek. Sőt azt se állítsa, hogy a jobboldalnak ehhez semmi köze. De még mennyire, hogy van köze!

Meglepődne ha tudná, hogy hány ezren kattintanak naponta ezekre a írásokra (túlnyomórészt látható a cikkek olvasottsága a Heti Top 10 rovatban, - a szerk.). Gondolja, hogy a bírósági folyosókon nem adogatták kézről kézre a Don Lomnici bűncselekményeiről szóló tényfeltáró írássorozatot? Nemhogy igazat adtak a leírtaknak, de sokan még ki is egészítették a Kurucon megjelenteket.

Gondolja, hogy a Sándor-palotában és az öt megélhetési párt sajtóirodáiban nem fénymásolgatták és olvasgatták Sólyom László és neje őnagysága életútját bemutató cikkeket? Gondolja, hogy a Fidesz egykori és jelenlegi tagjait, talpasait, vagy az egykor aktív polgári körök mára kiábrándult tagjait nem érdeklik a Fidesz-kormány által privatizált állami gazdaságok, vagy a Deutsch-féle 5 milliárdos sikkasztással megvalósított stadion beléptető-rendszer, vagy a Postabank 100 milliárdos túlkonszolidálásának az igaz története?

Az Ön pénzét is, mindnyájunk pénzét ellopták a jó fiúk, kedves Ágnes, miközben a millenniumi zászló átadásokon könnyeztünk és Orbánt éltettük! És ne mondja, hogy ez a kommunista propaganda kitalációja, mert akkor - kérdezzük mi - vajon az Ön sok tehetséges jobboldali kollégája miért nem járt ezeknek utána, megcáfolva a zsidóbérenc cselédsajtót? A jobboldali kollégák miért nem járják végig a bíróságokat, és szedik elő a bizonyítékokat felgöngyölítve a maffiózó Lomnici Corleonéra hajazó bűntetteit? A jobboldali kollégák miért nem járnak utána Sólyom László múltjának, és általa már érdekes módon egy évvel a megválasztása előtt tudott alkotmánybírósági karrierjének, kedves Ágnes?

A jobboldali kollégák vajon miért nem veszik elő az országgyűlési jegyzőkönyveket, és mutatnak rá, hogyan és hány alkalommal segítette a Fidesz a Gyurcsány-rezsimet talpon maradni, vagy hány szavazattal és tartózkodással, sőt nem-szavazattal akadályozta meg annak idején a narancs-frakció, hogy az ügynöktörvényt elfogadja az Országgyűlés?

De mondhatnék napi aktualitást is: a jobboldali kollégák miért nem fejtik fel a fideszes kórház- és rendelőprivatizációk több mint érdekes szálait? Mert ha a Fidesz nyúlja le a közvagyonunkat, akkor az rendben van? Mindezek közérdeklődésre számottartó, írásban rögzített tények, amelyek felnyithatnák a Fidesz-tábor még mindig fanatikusan hívő részének a szemét is.

A Kuruc.infót meg lehet nácizni, fasisztázni, vagy ahogy legújabban Kövér elvtárs teszi ,,fiatal zsidók aknamunkájának" beállítani, de miért nem cáfolják meg a dokumentumokkal alátámasztható információikat és híreiket?

Ön is tudja, mint ahogy mi is valljuk, hogy ez az ország soha nem volt kétpárti, és az újjászületés zálogaiként már szerveződnek azok az új erők, akikre a közvéleménykutatások szerint is az ország kétharmada vár. Az új erők, akik nem azt várják, hogy ,,az SZDSZ álljon az emberek mellé", hanem azt garantálják majd többek között, hogy az SZDSZ soha többé ne létezhessen a magyar Országgyűlésben. Ha így folytatja, a Fidesz is hasonló sorsra jut, hiszen nagyon hamar elfelejtették, hogy a kisgazdák nélkül soha az életben nem lettek volna kormánypárt, Orbán Viktor soha nem ülhetett volna a kormányfői székbe.

Igen, a tények sajnos (?) makacs dolgok, ugye, kedves Ágnes? Orbán Viktornak nem az SZDSZ-szel kellene új egységet teremtenie, hanem a nemzeti pártokkal kellene szövetséget alkotnia. Azt ugyanis, hogy Orbán Viktoron és pártján kívül senki nem létezhet a jobboldalon, a Kuruc.info és a nemzeti radikális oldal nem fogadja el soha. Ilyet legutoljára a bolsevik kommunisták mondtak, és nem gondoljuk, hogy ez lenne a követendő út Magyarország számára. A Fidesz - agytrösztje ostobaságának megfelelően - megint a közvéleménykutatásoknak hisz, pedig minden alkalommal elbukta a választást, amikor így cselekedett.

Kedves Ágnes, tegye a szívére a kezét: amikor példának okáért a Demokrata, és ha jól emlékszem a Pesti Hírlap szerkesztőségét nem egy alkalommal baseball ütőkkel verték szét pribékek, akkor vajon felszólalt-e a Fidesz vezetősége a sajtószabadság és a szólásszabadság, egyszersmind a két szerkesztőség védelme érdekében?

Tudja, hogy nem, mint ahogy sem a Magyar Gárda, sem pedig a parlamenten kívüli pártok, szervezetek, sem az útlezárók, a Gyurcsány-ellenes tiltakozók, de még a buzik ellen felvonulók sem soha, sehol nem számíthattak eddig a Fidesz segítségére. Mert nekik nem ez a küldetésük, nem erre választották ki őket. Mert ugye azt nem hiszi el, kedves Ágnes, hogy őket a magyar nép emelte pajzsra, a nemzet bizalma predesztinálja a vezető szerepre őket? Erről is írhatna egyszer, kedves Ágnes!

További jó egészséget kívánva, üdvözlettel:

Egy volt polgári kör tagjai, akik mára kuruccá lettek


http://kuruc.info/r/1/26157/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tordasi iskolaügy: csata után
  2008-06-16 22:26:32, hétfő
 
  Tordasi iskolaügy: csata után háború
2008-06-16. 13:36

Megbukott Tordason a bojkottfelhívás. A faluban arra biztatták a szülőket, hogy gyermekeikkel együtt maradjanak távol Kosaras Péter Ákos igazgatóvá választása miatt a szombati évzáró ünnepségtől. A lakosság válaszolt a hangulatkeltésre, soha nem látott érdeklődés övezte az ünnepséget.

A bojkottfelhívás ellenére soha nem látott érdeklődés övezte az iskolai évzáró ünnepséget


A bojkott kezdeményezése Aáry-Tamás Lajos oktatási ombudsman Tv2-ben elhangzott nyilatkozata után fogant meg néhány helybeli szülőben. Az oktatási jogok biztosa az igazgatóválasztás kapcsán tiltakozásra szólította fel a tordasiakat és a gyúróiakat.

A két település képviselő-testülete három hete minősített többséggel Kosaras Péter Ákost választotta meg iskolaigazgatónak. A történelemtanár egy másfél évvel ezelőtt készült fénykép miatt került a balliberális média össztüzébe. Egy pilisi hagyományőrző túrán a Waffen-SS kötelékében harcoló Hunyadi hadosztály egyenruháját viselte, társai pedig orosz és amerikai katonai viseletben várták az ellenőrző ponton a kirándulókat. A szervezők előzetesen bejelentést tettek a rendőrségen a két egyenruhán lévő tiltott önkényuralmi jelkép miatt. Hiába, mert valóságos kampány indult az akkor a budakeszi Prohászka gimnáziumban tanító és igazgatóhelyettesként dolgozó történelemtanár ellehetetlenítésére, és Kosaras Péter Ákosnak távoznia kellett az intézményből.

Egy névtelen szülői levéllel másfél év után újrakezdődött a ellene indított hajsza. A meghurcolt tanár megpályázta a tordasi iskola igazgatói posztját. Az öt jelölt közül három pályázó maradt versenyben. A tordasi önkormányzat már az első szavazáson minősített többséggel Kosaras Péter Ákost választotta, a gyúróiak akkor még nem mertek hasonlóan dönteni. Tóth Béla, Gyúró polgármestere lapunknak korábban azt mondta, hogy a tanár programja, felkészültsége meggyőzte őket, de a sajtóhadjárat miatt időre volt szükségük, hogy átgondolják, milyen szankciók érhetik településüket, ha támogatják Kosaras Péter Ákos kinevezését. Végül minősített többséggel támogatták a történelemtanár kinevezését.


Mengele-maszkos orvosok

Kosaras Péter Ákos megválasztása után három héttel szólalt meg először Hiller István oktatási miniszter az ügyben, majd a Tv2 hétfő reggeli műsorában Aáry-Tamás Lajos oktatási ombudsman arra biztatta a két település lakóit - és a magyar állampolgárokat -, hogy tiltakozzanak Kosaras Péter Ákos megválasztása miatt. "Meg kell nézni - mondta -, hogy feltettük-e magunknak a kérdést: akarjuk-e, hogy gyermekeinket nácik tanítsák? Akarjuk-e, hogy a balesetet szenvedett gyermekeinket Mengelének öltözött orvosok gyógyítsák? Derüljön ki, kik vannak többen." Aáry-Tamás Lajos megjegyezte, nincs olyan eszköz a kezében, hogy az ügyben eljárjon. A helyzet megoldását a tordasiak tiltakozása jelentheti. Az oktatási ombudsman elmondta, az ő feladata, hogy megvizsgálja, alkalmasak-e arra az önkormányzati fenntartású közoktatási intézményi vezetők kiválasztásának szabályai, hogy kiszűrjék a szélsőséges eszméket valló jelölteket. Azt ígérte, a lehető leghamarabb eljár az ügyben, és kikéri a fenntartó önkormányzat véleményét. "Semmilyen megkeresés nem érkezett a polgármesteri hivatalhoz az igazgatóválasztással kapcsolatban" - mondta lapunknak az évzáró ünnepség után Teszár Tamás, Tordas alpolgármestere.


Megpróbálják lejáratni az iskolát

Ők is értesültek a bojkottfelhívásról, de további kommentár helyett körbemutatott a zsúfolt iskolaudvaron.

Kosaras Péter Ákos, bár kinevezése csak augusztus elsejétől szól, társadalmi munkában már hetek óta dolgozik. "A személyes beszélgetések, találkozások feloldották a feszültséget, amelyet mesterségesen generált a sajtó" - mondta lapunknak. Találkozott a tantestülettel, elkezdődött az adminisztrációs feladatok átadása-átvétele is. A posztra pályázó másik két jelölttel közösen vágnak neki az új tanévnek. Egyikük igazgatóhelyettesként segíti majd a munkát. A beszélgetés ekkor félbeszakadt, egy idős hölgy szorította meg az új igazgató kezét, és invitálta kedvesen vasárnapi cseresznyeszedésre.

Tordas és Gyúró szeretne végre megszabadulni attól az országos figyelemtől, amely az igazgatóválasztás miatt irányult rájuk, névvel senki sem nyilatkozik. Egy kétgyermekes anyuka félve megszólított, és félrevont. "Még nincs vége az egész hangulatkeltésnek. Nem mondhatom meg a nevem, mert nem akarok bajt, de most már nemcsak Kosaras Péter Ákost, hanem az egész iskolát megpróbálják majd lejáratni - mondta, s még halkabban hozzátette - Csak nézzen körbe az interneten."


A totális háború küszöbén

"Ezen a településen nem a most megválasztott igazgató az egyetlen szélsőjobbos-náci beállítottságú történelemtanár" - írta az oktatási miniszterhez intézett nyílt levelében Geőcze Zoárd blogger. Arra kéri az oktatási minisztert, hogy olvassa el azokat a fogalmazásokat, amelyet az iskola tanulói írtak magyarságukról. A nyílt levél a Tordas értékmegőrző-fejlesztő és Kulturális Közhasznú Egyesület honlapjának fórumán olvasható. Ez a szervezet gyakorlatilag a mostani faluvezetés külső ellenzékeként működik, soraiban azokkal az emberekkel, akik a 2006-os választások után kiszorultak az önkormányzat képviselő-testületéből. Honlapjuk fórumán olvasható az a nyílt levél, amely újabb frontot nyithat Tordason. A levél szerzője már nem kizárólag az új igazgatót támadja, hanem a leköszönő vezetőjét, és ezen keresztül az egész intézményt.

Geőcze Zoárd állásfoglalásra kérte Hiller Istvánt. "Mit gondol arról, hogy mekkora károkat okozott a dolgozatíró gyerekeknek Hamza Lászlóné, aki - a szövegekből érzékelhetően - évek óta csepegteti beléjük mindazt, amit a jobb- és szélsőjobb politikai és egyéb alakulatai szajkóznak ország- és médiaszerte?"

Az említett Hamza Lászlóné két évtizeden át volt az iskola igazgatója. Korábban a helyi művelődési házban dolgozott. Radnóti-díjas versmondó, mélyen vallásos ember, mindig arra törekedett, hogy nemzeti szellemben oktassa tanítványait, szerinte ez olyan iránytű, amely mindig a helyes utat mutatja. 1991-ben talán nagyobb harcra kényszerült, mint most utóda, Kosaras Péter Ákos. Döntésével szembekerült a szülői közösség ellenállásával, illegálisan kötelező tantárggyá tette a néptáncot. Mostanra ezáltal országos hírnévre tett szert az iskola.

"Az új igazgatóval folytatódhat a munka, amit elkezdtünk - mondta Hamza Lászlóné. - Az iskolában hosszú évtizedek óta nemzeti szellemű oktatás folyik a tantestület többségének és a szülőknek az egyetértésével."

A szokásnak megfelelően az idén is megíratta a végzős diákokkal a fogalmazást, amelyben a hasonló című dokumentumfilm megnézése után arra kérdésre kellett válaszolniuk: mit ér az ember, ha magyar? "Sokat, rengeteget. Nemcsak az a magyar ember, aki itt él Magyarországon, hanem az is, aki úgy gondolkodik, mint egy magyar ember" - írta dolgozatában Áldott Dorottya.

Baki Tamás szerint "ha találkozunk magyarokkal bárhol a világban, azt szinte mindig megismerjük, mert ő is itt született, teljesen nem tud elszakadni hazájától. A magyaroknak ez a kis ország, amely több ezer éve létezik, és senki nem tudta elvenni tőlünk. És ez megmutatja, milyen jó magyarnak lenni, hiszen tudunk küzdeni és bátran kiállni a magyarságunkért. Akármilyen rossz idők következnek Magyarországon, én nem fogom elhagyni az országot, sehol máshol nem fogom hazámat lelni."

A nyugdíjba vonuló tanárnő szerint ezek a sorok is visszaigazolják, hogy munkájának gyümölcse beérett: hazaszerető, büszke fiatalokat nevelt.

Sándor Csilla, Magyar Hírlap
(Fotó: Hegedűs Márta)

http://kuruc.info/r/1/26148/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ír pofon miatt sajnálkozik
  2008-06-16 22:20:37, hétfő
 
  Az ír pofon miatt sajnálkozik ElQró
2008-06-16. 18:45

A Visegrádi 4-ek közül senki sem örül annak, hogy az írek népszavazáson utasították el a reklám szerint az unió jövőjére kitalált Lisszaboni Szerződést. De a vétó ellenére keresztülvinnék azt.

A miniszterelnök "nagyon nagy bajnak" nevezte, hogy Írország a múlt héten népszavazáson elutasította a Lisszaboni Szerződést. Gyurcsány Ferenc erről hétfőn Prágában beszélt, a Visegrádi Négyek miniszterelnöki találkozóján.

Gyurcsány Ferenc szavait megerősítette Mirek Topolánek cseh, Donald Tusk lengyel és Robert Fico szlovák kormányfő is. Abban mind a négy miniszterelnök egyetértett ugyanakkor, hogy jelentősen beszűkítheti az EU belső együttműködését az írek döntése, ezért nem szabad feladni a Lisszaboni Szerződés ratifikációját, hanem megoldást kell találni annak folytatására.

(FH)
http://kuruc.info/r/1/26163/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Köszönjük ír testvérek!
  2008-06-16 22:13:43, hétfő
 
  Lengyel Károly: Köszönjük ír testvérek!

2008.06.15.

Tegnap este kevesen gyülekeztünk a Szabadság téren az Ír Köztársaság budapesti külképviselete előtt. Annál nagyobb volt az öröm, hiszen Írország népe a népszavazáson a nem szavazatokat részesítette előnyben a hírhedett Lisszaboni Szerződésről rendezett népszavazáson.

A kicsike színpadon három zászló volt elhelyezve. Balról jobbra az ír zászló, középen a lyukas EU-zászló, és jobbról a Szent Korona Szolgálat zászlaja.
A köszönetnyilvánításhoz természetesen hozzátartozott az ír zászló. Középen a lyukas kék textil, hiszen mára csak ennyit jelenthet, az EU-mentes szabadságot jelképezte. A rendezvény szervezőinek zászlaja pedig természetes módon a kiutat jelképezte a zsákutcából.

Hiába volt a hírverés, hogy ilyen jó, meg olyan jó nekik is a Lisszaboni Szerződés, az írek népfelségük birtokában és tudatában az egyetlen helyes döntést választották. Dr. Halász József hosszan ecsetelte felszólalásában, miért is jelentené ez a brüsszelita diktátum Európa Trianonját. Most már a napnál világosabbá vált, hogy az európai politikai elit megbukott. Megbukott azért, mert Írország volt az egyetlen hely a vén kontinensen, ahol ebben a témában mertek népszavazást tartani. Az összes többi ország, sajnos köztük Magyarország felsővezetését birtokló bitorlók is csupán a parlamenti ratifikációs folyamot ismerik.

Ugyan miért nem rendeztek erről a kérdésről máshol is népszavazást, mint azt illett volna? Csak nem azért, mert attól féltek, hogy hivatalosan is elutasítja azt a szerződést a józan többség? Hiszen éppen eleget hazudoztak erről.
Egy megfoghatatlan, megnevezhetetlen háttérhatalom hosszúkabátos képviselői súgva a számlák erdejét, világosan tudtára adta az országok vezetésének, nem tűrnek más döntést. Ezeknek a döntéseknek egyértelműen olyan pénzügyi folyamatok állnak a hátterében, amik teljes mértékben szétzilálják a hagyományos társadalmi berendezkedéseket, miközben ezek a figurák könyékig dúskálhatnak mások megszerzett javaiban. Magyarán a rablás klasszikus netovábbja.

Végül Elhangzott egy köszönőlevél is, melyet magyarul, németül és angolul is felolvastak.
A helyszínen a FixTV kamerázott, és a Magyar Gárda civilben biztosította a rendezvényt.

Ismét megmutatkozott a hatalom bitorlóinak diaréig terjedő elemi rettegése, midőn a szerény körülmények között megtartott köszönet-rendezvényt karhatalmilag túlbiztosította. Nékik ez már a Richter-skálán mérhető vészhelyzet. Jól érzik. Az.

S ha az égiek is úgy akarják, ez az írországi népszavazás az EU megszűnésének kezdetét is jelentheti. Talán-talán az undorító trianoni diktátum visszájára fordításához is elvezethet. Nem tanácsos nagyívű, és mélyenszántó következtetések kísértésének engedni ugyan, de hát a magyarból mindig kibújik ez a téma. S vajh' akad e honban, ki merne ennek ellene szólani az agymosott vörös hóhérok ivadékait és újkori pribékjeit leszámítva. Főleg az emberi faj képviselői közül leszámítolva!

További felemelő a dologban, hogy az európai "zilálódás" olyan folyamatokat gerjeszthet a pénzügyi világban, aminek kapcsán a pénz történetének legnagyobb, s egyben végső válságának tűnő események közepette, valamint a világot porig súlytó energiaválság csúcsához közelítve, nem marad más az élhető világ reménységének, mint a Magyar Modellnek elkeresztelt megoldás.

Az írek után tehát mi következhetünk? Magyarország először Európának mutathat kiutat a Szent Korona segítségével, s majd amikor ez a vén kontinensen többségben érvényesült, közvetve megérintheti a többiek lelkét is. Ki is hát a választott nép? Ki is mondja a világnak túl régóta az alapvető igazságokat?
Azt is mondhatjuk talán, hogy a nemzetközi segélykérő jelzéssel vált azonossá a lyukas kék zászló (...---... : Mentsétek meg lelkeinket!).

Európa hosszú történelme során olyan sokat látott, hogy könyvtárak tömegét töltené meg az erről szóló írások rengetege. Volt már birodalmak születésének, felemelkedésének, bukásának-süllyedésének tanúja. Sanyargatták mindenféle mondvacsinált, átkozott eszmékkel, s valóban vértengerek folytak innen szerte.
De ezekben a pénzügyileg vészterhes időkben, amikor a sárga csekkek a vízözön fellegeinél sokkalta sűrűbben lepik el az eget, megjelentek a nemzetközi hódítók. Hátuk mögött lopakodik egy szűk réteg, akik kiválasztottnak tekintik magukat, s akik fél kezükben összpontosítják azt a hihetetlen hatalmat, aminek legyűrésére alig látszik remény manapság. Ez az a lopakodó, orozó réteg, akik egy ilyen felségesen gyönyörű népszavazási eredménytől lesznek libabőrösek.

Vigyázat, a számukra retinába beleégő képek nem sokáig jelentenek sokkot! Újabb és újabb aljasságokat zúdítanak az emberiségre, mígnem mindazok, akik ezt a világsanyargatást elszenvedik, egyszerre kiáltják majd, hogy elég. Ennek az elég-szónak az első betűjét kimondó ír nép heroizmusának voltunk megtisztelt részesei.

Mindössze 56-an voltunk jelen, most már harmadik alkalommal ebben a témában szólván. De az igazság kimondása nem tömegtől függ!
Köszönjük ír testvérek!

Budapest, 2008. június 15.

Lengyel Károly

http://fusz.hu/node/8632
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2008.05 2008. Június 2008.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 705 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1370
  • e Hét: 11637
  • e Hónap: 22748
  • e Év: 176244
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.