Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
Sarkozy hűségesküt tett Izrael
  2008-06-22 21:22:15, vasárnap
 
  Sarkozy hűségesküt tett Izraelnek, Tel-Avivban háborús bűnösökkel bratyizik
2008-06-22. 20:50

A cionista, félzsidó francia elnök vasárnap Tel-Avivban leszögezte: egy palesztin állam létrehozása elengedhetetlen Izrael biztonságához (Figyeljük meg a szemétláda szempontját: Izrael biztonsága miatt, s nem azért, mert a zsidók elfoglalták az országukat, elvették a földjüket és nagyrészüket elűzték részben lemészárolták. A zsidó ellenőrzésű, palesztin állanmnak csúfolt, gettófallal és szögesdróttal körbevett képződményt pedig hagyjuk - a szerk.). Nicolas Sarkozy vasárnap érkezett a fajüldöző Izraelbe, ahol fogadására megjelent a szélsőséges cionrasszista banda krémje: emberiség elleni bűnös Simon Peresz elnök és a szintén tömeggyilkos, ráadásul vérkorrupt Ehud Olmert kormányfő. A mind népszerűtlenebb Sarkó azt hangsúlyozta: "Azért vagyok itt, mert minden korábbinál jobban meg vagyok győződve arról, hogy Izrael biztonságát csak egy második állam, a palesztin állam létrehozásával lehet garantálni" (Persze amíg Amerika és csatlósai a zsidó terrorizmust pénzelik és fegyverekkel is ellátják, addig még az ilyen félmegoldásokból sem lesz semmi - a szerk.).

Sarkozy szerint nyitva áll a béke útja, amelyhez Franciaország és az Európai Unió segítséget kíván nyújtani (Ezt már ismerjük, évek, évtizedek óta ugatják, miközben a zsidók zavartalanul népirtást folytathatnak, plusz lopnak, csalnak, hazudnak és a Nyugatot pumpolják háborúik és a megszállás finanszírozásához - a szerk.). Mint mondta, lehetséges a jövőben az izraeli-palesztin békemegállapodás, "amely lehetővé teszi majd a két nép számára, hogy békében és biztonságban éljenek egymás mellett". (Nevetséges szájkarate. Izrael már 1993-ban aláírta Oslo-ban egy palesztin (báb)állam létrehozását, de még ebből sem lett semmi - a szerk.)

Izrael és a Palesztin Autonómia 2007 novemberében kezdte újra a "béketárgyalásokat" az egyesült államokbeli Annapolisban, azzal a céllal, hogy 2008 végéig megszülessen a megállapodás, a tárgyalások azonban azóta is egy helyben topognak. Ahogy 40 éve egy helyben topognak, mert a zsidók nem békét akarnak, pláne nem igazságosat, hanem továbbra is megszállni, gyilkolni ésatöbbi. Jellemző, hogy még a saját bábjukkal, Abbasz palesztin főárulóval sem tudnak megállapodni, mivel szokásukhoz híven egy százalék engedményre nem hajlandóak és a palesztin önállóság minimumát sem viselnék el. "Tudják, soha nem is titkoltam, hogy én Izrael barátja vagyok" - mondta ki a lényeget a cionista Sarkozy, aki a fajüldöző izraeli terrorállam 60 éve történt megalapítását a XX. század nagy cselekedetének hazudta "két évezredes száműzetés és a soá szörnyűsége után". Sarko nem beszélt az izraeliek által végrehajtott népirtásról.

"Nagy francia vezetőt fogadunk ma, aki egyben Izrael közeli barátja" - hangsúlyozta a gyarmatosító, emberiség elleni bűnös, szélsőséges Simon Peresz izraeli elnök, üdvözölve Sarkozy hazug, zsidó álláspontját az iráni atomprogram által a világ békékére jelentett, nem létező veszéllyel kapcsolatban, miközben a vén takony, akárcsak a franciaországi zsidó elnök, mélyen kussolt Izrael illegális tömegpusztító fegyvereiről, atom, biológiai és vegyi arzenáljáról.

Sarkozy, akit elkísért legújabb felesége, Carla Bruni-Sarkozy is, Tel-Avivból Jeruzsálembe utazott, ahol Simon Peresszel tárgyal, majd a francia elnöki párt a libanoniak és palesztinok ezreinek lemészárlásásért felelős Olmert és luvnyája látja vendégül (vélhetően kóser) vacsorára. A franciaországi zsidó helytartó hétfőn beszédet mond a kneszetben, kedden pedig a ciszjordániai Betlehembe látogat, ahol az amerikaiak és Izrael által pénzelt és hatalomban tartott Mahmúd Abbász palesztin bábelnökkel találkozik.

Sarkozy állami látogatásának - amely a második francia elnöki vizit második Francois Mitterrand 1982-es izraeli útja óta - célja, hogy megpecsételje a szívélyesebbé vált francia-izraeli viszonyt az Izraelben arabpártiként elkönyvelt Jacques Chirac elnöksége alatti feszültségek után. Magyarán a teljes behódolás, az önálló és nemcionista francia politika szétzúzása.

Nicolas Sarkozy, Franciaország cionista, atlantista és félzsidó elnöke is bemutatta: az Európa-szerte tomboló fehérellenesség és kereszténygyűlölet nem érdekli, de egy szélsőséges zsidó megverése miatt azonnal óbégatni kezdett.

Sarkozy egy szombat esti verekedés kapcsán hápogott, melyben a zsidók maradtak alul az arabokkal szemben. A francia(országi) elnök rövidesen Izraelbe érkezik, ahol, mint eddig is, természetesen kussolni fog a zsidók által folytatott népirtásról, etnikai tisztogatásról, gyilkosságokról, nemzetközi tolvajlásról, kamukausztbizniszről.

Múlt éjjel Párizsban egy verekedésben megsérült egy kipás, szélsőséges ortodox zsidó kamasz. Hasonló korú arabokkal csapott össze, s most ő húzta a rövidebbet. Franciaországban rendszeresek az etnikumközi összecsapások, az integrálódásra amúgy az izraelitákhoz hasonlóan nemigen hajlandó arabok nem egyszer vesznek elégtételt társaik palesztinai gyilkolása miatt, de a zsidók is gyakran támadnak meg muszlimokat.

Bár a cionistáknak Franciaországban is régóta komoly hadállásaik vannak, nyíltan Izrael-párti és Amerika-kollaboráns elnökük Sarkozy előtt nem volt. Az elnök - aki EU-s vonalon is agresszív, globalista politikát folytat - gyakorlatilag megkezdte az önálló francia külpolitika felszámolását és a teljes Izraelhez igazodást, miközben népszerűsége, más tényezők miatt is meredeken zuhan.

Kuruc.info - MTI-s és indexes hazugsághalmazt és elhallgatásokat korrigálva

http://kuruc.info/r/4/26377/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Olcsó internet - csak cigányo
  2008-06-22 21:19:33, vasárnap
 
 
Olcsó internet - csak cigányoknak

A cigányteszénytő, rasszista megkülönböztetés újabb megnyilvánulása az elgettosodott falvainkaban.
senkialfonz, v, 2008/06/22 - 20:31



Eddig több mint száz, a Jóisten háta mögötti kistelepülésen nagyjából ezer mély szegénységben élő család jutott számítógéphez és interneteléréshez Borsodban és Szabolcsban, a wififaluprogram a harmadik világból ellesett internetterjesztési modellje a magyarországi cigányok között is működik.

A mélyszegénység IT-piaca

Felmérések szerint a mély szegénységben élők körében Magyarországon jelenleg 7 százalékos az internetpenetráció (kell is ez nekik, helyette még véletlenül sem a kapa, kasza, gereblye, ásó és egyéb mezőgazdasági kéziszerszámok, valamint a rendre és munkára kényszerítés - a szerk.). A kereskedelmi internetszolgáltatók kínálata megfizethetetlen ebben a szegmensben, kevés és régi, buherált számítógépet használnak. A mobiltelefon penetrációja 50 százalék, készülékre presztízsből meglepően sokat költenek (illetve lopják a telefonokat - a szerk.), a forgalom azonban az országos átlag fele. A műholdas televízió, jellemzően a DigiTV viszont a háztartások 90 százalékában jelen van és sok az olcsó dvd-lejátszó is (erre is telik a megélhetési purdégyártásért kapott éves sok száz milliárdból - a szerk.).

Az itt következő, felháborító tudósításában a kettős mércéről és a dolgozó, adófizető emberek pénzének elherdálásáról, a cigánykérdés degenerált, pénzlopással, a bűnözés gerjesztésével együtt járó súlyosbodásáról olvashatunk - mindezt liberális módra. Persze: nem munkát, tanulási lehetőséget kell adni, pontosabban nem munkára, tanulásra kell kényszeríteni tetveséket, hanem jelképes összegekért internetet nekik, hadd ténferegjenek a számítógép előtt és néhány nap után hadd lopják el, adják el a kapott eszközöket, hogy azok ára is az italboltba, a játékgépekbe vándoroljon. Emlékezzünk vissza: még egy éve sem történt, hogy Tarnazsadányon egy teljes teleházat rendeztek be és Kolompárék 1-2 hét elteltével meg is oldották, hogy csak a négy fal maradjon belőle.

"Hernádszentandrás belőve" - adta hírül büszkén a wififaluprogram hivatalos blogja valamikor februárban és azóta jelentősen felpörögtek az események a Login projektként kezdődött, de azóta átkeresztelt szociális internetellátó program házatáján: a néhány falura kiterjedő pilot projekt után a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium 200 millió forintos támogatásával (más szóval: újabb közpénzeket dobtak a szemétbe - a szerk.) és a T-Com által adományozott bérelt vonalakkal beindult az "alfa pilot".

Fél év leforgása alatt több, mint száz kistelepülés kapott routert és körsugárzó wifiantennát a templomtornyába, a hidroglóbuszra, egy-egy kéményre, vagy éppen a ravatalozó tetejére, és eddig több mint ezer mély szegénységben (bűnözésből, naplopásból, segílyekből, megélhetési purdégyártásból- a szerk.) élő család jutott használt, de internetképes pc-hez és korlátlan, szélessávú interneteléréshez az Internet Terjesztéséért Alapítvány által kialakított együttműködések jóvoltából, (miközben az adófizetők súlyos ezreket fizetnek továbbra is a hozzáférésért, a jelek szerint azért is, hogy tetveséknek ingyenes lehessen- a szerk.).

Mire az ötletgazda Nyírő Andrásék néhány hét múlva az ennél is jóval nagyobb szabásúnak álmodott társadalomjobbító kísérlet újabb bétatesztjének végére érnek, 115 falu 1700 végpontján villognak majd a Netbox terminálok még olyan isten háta mögötti helyeken is, ahol a vezetékes víz sem hozzáférhető (mindaddig, amíg pár nap, vagy hét elteltével eladják és elisszák az eszközöket - a szerk.)

Az Internetto és az Index egykori alapító főszerkesztője által kitalált program indiai és brazil tapasztalatokon alapul, ahol a legszegényebb néprétegekben robbanásszerűen terjednek az ilyen típusú szolgáltatások. Elzárt, elszegényedett kis falvakban, mély szegénységben Magyarországon is több százezren élnek, ők volnának a célcsoport, mert hozzájuk földrajzi és gazdasági okok miatt nem jutnak el a kereskedelmi internetszolgáltatók (ugyan vajon miért? Kötelező ingyen szolgáltatni Rézműveséknek? - a szerk.).

A programban Netbox márkanéven használt, de internetképes desktop számítógépet kapnak garanciával, Linux operációs rendszerrel, wifikártyával és tetőantennával. A harmincezer forintos beugrót havi ötezer forintonként, kamatmentesen törleszthetik (na, attól megyek mindjárt a falnak, hogy törlesztik. Kidobott pénz, drága uraim, keresztet vethetnek rá! - a szerk.).

A rendhagyó projekt a súlyosan elmaradott (legettosodott, tönkretett, lelakott, elcigányosodott- a szerk.) csereháti kistérségből indult tavaly nyáron, és elsősorban a munkanélküli, szociális segélyből élő(sködő- a szerk.), kilátástalan helyzetben lévő cigány fiatalokat célozta meg (mindjárt elsírjuk magunkat a sajnálattól - a szerk.). Az etnikai cenzus azonban a résztvevő önkormányzatok többsége számára nem volt elfogadható, ezért most már egyszerűen rászorultsági alapon működik a dolog: bárki igényelhet Netboxot, akinek a piaci hardverárak és a kereskedelmi internetszolgáltatók tarifái szociális helyzete miatt megfizethetetlenek. (Figyelem: nyíltan bevallották, hogy rasszista, faji alapon adják az ingyenes juttatásokat. Miért nem rinyál az OCÖ és a Mazsihisz??? - a szerk.)

Halmajtól Csenyétéig

"Térségünkben elég sok a hátrányos helyzetű család, akik nem képesek arra, hogy számítógépet vagy internetelérést vásároljanak (persze, pííz az nincs, kell pájinkára, borocskára, fröccsre, a tehetősebbeknek uzsorára történő kölcsönadásra - a szerk.). Halmajon több mint száz ilyen család él (a kb. 2000-es lakossághoz képest ez rengeteg, kijelenthető, hogy erősen elcigányosodott ez a község is - a szerk.), közülük ötven pályázott a programban, a számítógépeket az önkormányzaton keresztül helyeztük ki, az antenna a víztoronyra került" - mondja Tóth József, Halmaj polgármestere, akit "az év internetes polgármesterének" választottak 2002-ben, miután közel és távol elsőként internetesítette a helyi kábeltévé-hálózatot.

Halmajon idén az optikai hálózat is kiépül, "amelyre egy szociális csomaggal majd a wififalus felhasználói kör is bekapcsolódhat", magyarázza a polgármester, szerinte a falu szegényeinek csak átmenetileg lesz szüksége a wifire.

Halmaj fehér holló a térségben ambiciózus informatikai fejlesztéseivel: az általános iskolában számítógépesítették az oktatást, az önkormányzati portálon e-ügyintézést terveznek, a húszszázaléknyi munkanélkülinek aktívan keresik a távmunkalehetőségeket (távmunkát aztán sem fognak találni. Diplomás, nyelveket beszélő embereknek sincs sokszor lehetősége ilyenre. - a szerk.).

A cigány munkanélküliek egy részét közmunkában foglalkoztatják, de itt nem merült fel, hogy munkavégzéshez, vagy iskolábajáráshoz kössék a szociális segély folyósítását, mint például Monokon (ez bizony nagy baj, de az ok sejthető: az önkormányzatot valószínűleg fenyegeti a cigányterror és a melyi cigánymaffia. - a szerk.) "Az ilyen partizánakciók csak ellenségeskedést szülnek, valóban át kell gondolni a rendszert, de mi csak akkor lépünk, ha az erre vonatkozó jogszabályok is változnak" - válaszolja Tóth ez irányú érdeklődésünkre.(persze, pumpold csak őket, bizonyára megkaptad a megbízóidtól a központi utasítást és / vagy a Qrmánytámogatást - a szerk.)

A másik véglet ebben a kistérségben Csenyéte, ahol miután a csak alsótagozatos általános iskolában működő pc-t egy betörés során már elvitték (ez szinte természetes - a szerk.), az egyetlen számítógép, egy az IHM-től származó kakaóbiztos modell a helyi óvodában működik, állítólag (a gép áráról kérdezzük meg Hankóka János, volt minisztert - a szerk.). A nagyjából ötszáz lakosú, a Szárazvölgy legvégén fekvő zsákfalut ma már kizárólag - felerészben iskoláskorú - cigányok lakják, a polgármester, a jegyző, és a pedagógusok mindannyian más településekről járnak ide dolgozni, arckifejezésükből ítélve nem túl szívesen (ezt el is hiszem. Csoda, hogy nem verik meg, nem törik rá az ajtót - a szerk.).

Csenyétén munkalehetőség egyáltalán nincsen, a földeket nem művelik (biztos nem érnek rá az interneten történő távmunka-keresés közben - a szerk.), az egykori református parókiát lerombolták, a templom bútorzatát, karzatát felvágták és eltüzelték (tipikus Kolompár-eljárás- a szerk.). Ahogyan a falu saját, feltehetően nem csenyéteiek által készített honlapja fogalmaz, "a még létező parasztgazdaságok megdézsmálása, fosztogatása szintén elválaszthatatlan jellemzője lett a falubeli életnek (más, érthetőbb módon megfogalmazva: sáska módjára lopják el a még meglévő egy-két gazdálkodó termését, amit a rendőrség ölbe tett kézzel néz - a szerk.).".

(Index nyomán Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_06_22_olcso-internet-csak-ciganyoknak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Népszavazás Fóton a zsidó honf
  2008-06-22 18:42:46, vasárnap
 
  Népszavazás Fóton a zsidó honfoglalást elősegítő Fidesz-MSZP nagykoalíció ellen
2008-06-22. 14:30

A történet egy egészségügyi vállalkozó megjelenésével kezdődött. Azt vállalta ajánlatában, hogy egy új egészségügyi házat épít ingyenesen Fót város részére.

A furcsa dolog az volt a kezdetekben, hogy nem a város polgármesterét keresték meg ajánlatukkal, hanem a jegyzőt, ráadásul a városnak már van egy fóti polgárok által közadakozásból épített egészségháza.

Fóton jelen pillanatban fel van függesztve a polgármester a szocialista és a fideszes képviselők megrendelőinek utasítására. A város ,,vezetőivel" a cég nevében a fóti MSZP elnöke, Fekete Zoltán tárgyalt, aki kétes ingatlanügyleteiről vált híressé. Azt beszélik a városban, hogy a lakásmaffiában tevékenyen résztvett. Ezenkívül gyanús körülmények között lett helyi pártvezető, élvezve a cigányok támogatását is. Jelenleg a szocialisták támogatottsága Fót életében alacsonynak mondható, ezért szükség volt a helyi Fidesz megnyerésére is. Miután sikerült az MSZP-nek három árulót találnia a Fideszből, ezért az önkormányzat elfogadta a vállalkozó ajánlatát, aki mögött izraeli gyógyszergyárak állnak.

Nemsokára egy TEVA üzem fog létesülni Gödöllőn, és el kell tudniuk adni a magyar gyógyszerpiacon silány minőségű termékeiket. Ez a vállalkozó ugyanis Pest megyében több mint száz települést megkeresett.

Ez a döntés megosztotta a fideszes képviselőket, négyen kiváltak belőle, és megalakították a Polgári Frakciót. Ezután ez a Polgári Frakció lett a nagykoalíció céltáblája. Többször is a helyi kábelégető cigányokat rájuk uszították, többszörösen megfenyegették tagjaikat életveszélyesen, mert sikerült elérniük egy helyi népszavazás kiírását, ami lassította a cég üzletmenetét. Mivel Fekete Zoltánról több cikk megjelent a Magyar Hírlapban, ezért megkerestem azt az újságírót, aki írt már róla korábban. Meglepődve hallottam tőle, hogy tud erről a cégről, akik egy egészségházban koncentrálnák a helyi orvosokat, patikusokat.

Összeültünk gyorsan, és nemsokára megjelent a cikk a Magyar Hírlapban, amely mind a fideszeseket, mind a szocialistákat nagyon felbőszítette. Itt olvasható.

Vártuk, hogy folytatódjon a tényfeltáró riport, mivel más településeket is felkeresett ez a cég. Sajnos több cikk nem jelent meg a Magyar Hírlapban. A Magyar Hírlap cikke után a Magyar Fórum foglalkozott a témával, amely már egy merészebb gondolatot is megengedett magának, hogy a Fidesz pártigazgatója, Kubatov Gábor támogatja az egészségügyet privatizáló céget, valamint kiszolgálója az izraeli nagytőkének.

Fóton nagyon sokan bíztak abban, hogy a Magyar Nemzet is beszámol az esetről. Ám miután kiderült, hogy a Fidesz is vastagon sáros ebben az ügyben, nem lehetett újságtéma. A Hír TV és az Echo TV felvette a kapcsolatot a Polgári Frakció vezető személyével, ám riportműsor egyik televízióban sem jelent meg. Pedig Fót megérne egy misét, azt hiszem. Ez a történet is nagyon jól példázza a mai magyar médiapiac valóságát, hogyha az én pártom is bűnös, akkor hallgatni kell az ügyről. Pedig ismerős a mondás: cinkosok között vétkes, aki néma.

Egy hónapja folyik a kampány. A szocialisták és a megmaradt fideszesek Fót ősi családjait sértegetik a helyi lapban. Letépkedik a választási plakátokat, megzavarják cigányokkal a nyilvános gyűléseket. Ennek ellenére a fóti polgárok nem adják fel büszkeségüket és a nagykoalíció által üzemeltetett terror még sziklaszilárdabbá teszik őket. Ez nemcsak fóti ügy lett, hanem máshol is meghallották már kiáltásunkat.

Győzelemre fel!!!

(Olvasó)

http://kuruc.info/r/20/26370/
 
 
1 komment , kategória:  Általános  
Az MSZP szerint a Fidesz számá
  2008-06-22 18:40:13, vasárnap
 
  MTI 2008. június 22. 16:52
Az MSZP szerint a Fidesz számára is üzlet az egészségügy


Az adófizetőknek joguk van tudni, hogy az adóforintjaikból kiket támogatnak fideszes vezetésű önkormányzatok egészségügyi intézményeken keresztül. Ezért az MSZP felszólítja a fideszes vezetésű önkormányzatokat, hozzák nyilvánosságra a Diagnosztikum Zrt.-vel kötött szerződéseket, valamint minden olyan szerződést, amelyet az Orbán Viktor bizalmasához, Kékessy Dezsőhöz köthető üzleti körökkel írtak alá - közölte Török Zsolt szocialista országgyűlési képviselő vasárnap az MTI-vel. "A minap nyilvánosságra került ötmilliárdos gyanús diagnosztikai mutyi után bebizonyosodott, hogy az egészségügy igenis üzlet a Fidesz számára, csak az a lényeg, hogy hozzájuk közel álló cégekhez kerüljenek a közpénzek" - fogalmazott a szocialista politikus. Török Zsolt elmondta: Kékessy Dezső neve nem először szerepel Orbán Viktor és üzleti ügye kapcsán, hiszen ő volt az, aki "cégein keresztül megvásárolta jóval a piaci ár többszöröséért Orbán Viktor V. kerületi lakását, és ő volt az, akit Orbán Viktor személyes kérésére neveztek ki Magyarország párizsi nagykövetének".

A kormánypárti politikus szerint a fideszes megyei vagy városi önkormányzati egészségügyi intézmények úgy írtak ki diagnosztikai pályázatokat, hogy azokat kizárólag a Diagnosztikum Zrt. által forgalmazott termékek, szolgáltatások megvásárlására lehet csak felhasználni.


A Hírszerző korábbi híre szerint mintegy ötmilliárd forint értékben nyert pályázatokat az elmúlt majdnem egy évben a fideszes vezetésű önkormányzatok által üzemeltetett vidéki kórházak laborjainak teljes vegyszerbeszerzésére a Diagnosticum Zrt., amely egyik résztulajdonosa egy négymilliárd forintos ipari kémkedés ügyben érintett kft-nek, a Diachemnek.

http://www.gondola.hu/hirek/71696
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sarkosan fogalmazva
  2008-06-22 18:37:16, vasárnap
 
  2008-06-20


Sarkosan fogalmazva


A magyar nép régi vágya teljesül azzal, hogy a Városligetben felállítják a Szónokok Hordóját. Alighanem kiváló szónokunk, Gyurcsány Ferenc avatja majd fel ezt is. 1965-ben, első angliai utam során magam is ellátogattam a Hyde Parkba, ahol egyszerre több kerge szónok is szórakoztatta a nagyérdeműt. A vasfüggöny mögül érkezve ezt a lehetőséget a demokrácia és a szólásszabadság bizonyítékának tekintettem. Bármiről lehetett beszélni, a királynőn kívül bárkit lehetett szidni, akár politikailag inkorrekt módon is. Az 1989 előtti Magyarországon egy ilyen gesztus alighanem azzal járt volna, hogy a III/III-as ügyosztály egy népes alosztállyal bővül (munkahelyteremtés!), a pártközpontban pedig szorgos munkatársak elemezték volna a nép hangját. Persze ma a nép főleg a tévéképernyő alján beúszó SMS-ekben fejti ki véleményét, meg az internet ezernyi fórumán, a valódi hordószónokok pedig az Országgyűlésben és a tévéstúdiókban, sajtótájékoztatókon csillogtatják tehetségüket. Vagyis a Szónokok Hordója üresen díszeleg majd, akár a megdöglött Időkerék. Inkább az a kérdés, hány száz millióért tervezi és üzemelteti a hordót egy kormányközeli cég, és mérnek-e ingyen bort belőle választás előtt.
Szentmihályi Szabó Péter
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Dr. Papp Lajos szívsebész véle
  2008-06-22 18:36:03, vasárnap
 
  Dr. Papp Lajos szívsebész véleménye


Az MVSZ Sajtószolgálata sorozatban közli jeles magyar emberek véleményét a két hónap alatt harmadik kiadásához jutott Magyarságtudományi tanulmányok című kötetről, amelyről a népszerű televíziós műsorszerkesztő Pörzse Sándor azt mondta, hogy ott kell lennie minden magyar család otthonában. Ma Dr. Papp Lajos szívsebész professzor véleményét közöljük.





Magyarság! Tudomány! Magyar Tudományos Akadémia!

Mikor lesz már végre ez a három fogalom egységes?



A Magyarságtudományi tanulmányok minden esetre kísérletet tesz arra, hogy a szintézist létre hozza.

Minden magyarul beszélő, és magyar írást olvasó ember nyitott aggyal fogadja ezt a könyvet.



A tudomány metafizika nélkül okoskodás. A metafizika tudomány nélkül féllábú óriás.

A magyarság történelme, léte, jövője, metafizika nélkül értelmezhetetlen.



A világ jelenleg élő legnagyobb gondolkodói erre már rájöttek.

A magyarságtudat, történelmi, tárgyi ismereteket és régi szellemvilágunk, érzelemvilágunk újbóli megélést követeli. A kizökkent időt vissza kell billentenünk!



Magyarok! Nyissátok ki szíveteket, és engedjétek elmétekbe ősi szellemvilágunkat!



2008. június 1.



Papp Lajos

szívsebész



Dr. Papp Lajos, a Kárpát-Haza Nemzetőrség alapítója, amint az a szervezet honlapján www.karpathazanemzetorseg.hu is látható, a Magyarságtudományi tanulmányokat ajánlott irodalomnak tekinti.



A könyv, melynek ára 4990 Ft megrendelhető a terjesztes@mvsz.hu címen.



MVSZ Sajtószolgálat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ellenzék a helyén!!!
  2008-06-22 18:33:44, vasárnap
 
  Az ellenzék a helyén!!!

Tolvajkormány: 5 millióért kótyavetyélték el a bezárt gyermekkórház berendezéseit
2008-06-22. 16:32

A szokásos forgatókönyv: a bűnözőkormány felszámol egy jól műkődö, valós igényt kielégítő, a magyarok adóforintjaiból épült és fenntartott közintézményt. Ezután a berendezéseket "véletlenül" szétlopják vagy elkótyavetyélik, az ingatlan pedig ugyancsak nyomott áron lesz egy izraelié vagy szocionistáé. Aki majd nyereséggel működteti, bármit művel is megsemmisített kórház helyén. A Zsidesz pedig... mi emlékszünk, amikor, többször is azt ígérték, megvédik a magyarokat, megvédik a kórházakat és iskolákat. Egyet sem védtek meg.

Alig több mint 5 millió forintért keltek el a bezárt svábhegyi gyermekkórház eszközei az internetes árverésen. Összesen ezer tételre érkezett ajánlat. A több mint tízmillió forint kikiáltási árú röntgengép és a szintén drágán kínált ultrahang-berendezés senkinek nem kellett.

A megmaradt eszközökre várhatóan július első napjaiban újabb árverés indul, amelyen már az egészségbiztosítóval nem szerződött egészségügyi intézmények is részt vehetnek. Ha pedig így is megmarad valami, arra július végétől bárki licitálhat. A három bezárt fővárosi kórház eszközeit várhatóan szeptember végére kótyavetyélik el a cionisták.

(MNO nyomán)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tudják. Merik?
  2008-06-22 18:32:37, vasárnap
 
  2008-06-19

Tudják. Merik?

Álláspont

Sajnos ritka az olyan alkalom, amikor vezető politikusaink a napi belpolitikai viszályon túlmutató, az egész társadalmat érintő, valódi problémákról fejtik ki véleményüket. Szanyi Tibor, az MSZP politikusa lapunknak adott interjút, amelyben a politikai napirend szocialista értelmezésén túl a hazai gázhelyzetről is elmondta véleményét.

Szanyi a lakossági gázpazarlás ellen emelte fel a szavát, s ezzel egy akut problémára hívta fel újra a figyelmet. Az idén a lakossági gázárak a várható tarifaemelésekkel együtt 25-30 százalékkal drágulnak, ami alig alacsonyabb a tavalyi éves 35 százalékos növekedésnél - olvasható a GKI Energiakutató és Tanácsadó Kft. minapi elemzésében. Ez drasztikus mértékű költségnövekedést jelent, főleg a kisebb jövedelműeknek. A gazdasági szakemberek szerint azonban ekkora emelésre van szükség ahhoz, hogy a magyar gázárak ne maradjanak el a nemzetközi piacok áraitól. A helyzetet tovább súlyosbítja, hogy várhatóan a jövő év elejétől megnyílik a gázpiac, amely az elemzések szerint további jelentős áremelkedéssel jár majd.
A néhány évtizeddel ezelőtt a fűtésgondok legkorszerűbb megoldásának számító földgáz így válik napról napra egy egész ország súlyos tehertételévé. Magyarországon a földgázzal fűtő háztartások aránya meghaladja a kilencven százalékot, amit ráadásul mintegy nyolcvan százalékban oroszországi eredetű földgázból látnak el.

A kormányzatnak mindent el kell követnie a kiszolgáltatottság enyhítésére. És itt nem újabb, mitikus gáztározós, gázvezetékes projektekről szeretnénk hallani, hanem a józan ész diktálta, logikusan megvalósítható törekvésekről: a pazarlás megszüntetéséről, takarékosságról, jobb hőszigetelésről, és mindezek támogatásáról. Abszurd helyzet, hogy a szerényebb jövedelműek által lakott hazai paneltömbökben a szükséges gáz dupláját fogyasztják el a lakók, míg a környezetbarát, erősen takarékos technológiákat csak a vagyonosabbak engedhetik meg maguknak. Az állam így sokszor a pazarláshoz nyújt gázártámogatást a takarékosabb megoldások segítése helyett. Az állam és egyes polgárai között pedig ott vannak azok a nagy hatalmú cégek, amelyek kezükben tartják a gázcsapot. Az ő felelősségüket sem lehet kikerülni, főleg jövő évtől, amikor minden korlátozás alól felszabadulhatnak üzleti szempontjaik. Szanyi Tibor üzleti érdekről, sőt korrupció gyanújáról beszél a gázpazarlás kritikája során. Ő és pártja, az MSZP már több mint hat éve van kormányon. Ha tudják, mi a valós probléma, mi akadályozza meg őket abban, hogy meg is merjék tenni a logikus lépéseket a megoldásra?

http://www.magyarhirlap.hu/cikk.php?cikk=148964
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Újabb mutyi 175 millióért
  2008-06-22 18:29:34, vasárnap
 
  Újabb mutyi 175 millióért

Újabb közbeszerzést nyert a Relatív Reklámügynökség.
Édua, v, 2008/06/22 - 15:49


Az ügynökség egyik tulajdonosa, Hajnal Zsolt már annak idején a Maszop kampányában segédkezett, azóta cégei folyamatosan kapják az állami megrendeléseket, a legújabbat 175 millióért.

175 millió forintnyi közpénzért a Relatív Reklámügynökség népszerűsítheti a kormány lakásfelújítási programját, az Új Magyarország Lakásfelújítási Programot. A cég a BKV botrányos szerződéseinek is egyik érintettje, amelyben a rendőrség már nyomoz. A BKV-tól a cég arra kapott megbízást, hogy 10 millió forintért kezelje a cég válságkommunikációját, vagyis hazudjon az embereknek ahogy csak tud és védje a jutalmak és díjak miatt eladósodó vállalat vezetőségét.

A mostani kormánymegbízást a Kft. hirdetmény nélküli tárgyalásos eljáráson nyerte el a az önkormányzati és területfejlesztési minisztériumtól. Négy ajánlattevő közül épp ezt a céget választotta ki a tárca. A bírálatnál nem az ár volt a szempont, a Relatív ajánlata a közbeszerzési értesítőben közzétett tájékoztató szerint: összességében volt a legelőnyösebb.

Az "összességében legelőnyösebb" meghatározás épp kellően képlékeny ahhoz, hogy ne lehessen megkérdőjelezni a döntést, hiszen ha pontatlanok a szempontok, nincs mi alapján számon kérni. Talán nem is szakmai szempontok döntöttek az ügyben, hanem a személyes ismeretség, netán felsőbb utasítás?

A gyanúsítgatásnak még csak a gondolatát is hessegessük el magunktól, azonban vannak tények: A Relatív Reklámügynökség egyik tulajdonosa Pálfi Norbert mellett az a Hajnal Zsolt, aki annak idején, még 2006-ban a Maszop kampányában is dolgozott, ő felelt a kampány vizuális megjelenítéséért. Cége, a Relatív Reklámügynökség érdekelt abban a Friends of Sales Kft.-ben, amely 2006-ban elkészíthette az Új Magyarország kiadványt Elqúró dícső tetteiről, valamint igazgatója volt a Leo Burnett Kft. nevű reklámcégnek amely több száz millió forintos állami megbízásokhoz jutott a kormánytól.

Azon pedig már egyáltalán ne csodálkozzunk, hogy a Relatív Reklámügynökség támogatta a 2008-as Budapest-Bamako ralit. A Bamako ralinak szoros összefonódásai vannak a Budapesten élő indiai Aravind Kumar Bremanandammal, aki a Rainbow Rampage szervezője.

(hírTV, MN, Szent Korona Rádió)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2008_06_22_ujabb-mutyi-175-millioert
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
50 éven belül megszűnhet Izrae
  2008-06-22 18:26:09, vasárnap
 
  Zsidó professzor: összedől a cionista terv - 50 éven belül megszűnhet Izrael
2008-06-22. 13:35

Egy a Haifai Egyetem által kiadott új tanulmány szerint komoly esély van arra, hogy a 21. század első felében Izrael megszűnik létezni. A zsidó államot valószínűleg nem az iráni atombomba vagy az arab hadseregek inváziója törli el a térképről (bár az lenne a méltó válasz a hatvan éves terrorra - a szerk.). A lehetséges okok demográfiai jelenségekben keresendők.

Az Arnon Soffer, a demográfia professzora által írt publikáció Izrael belső összeomlását vetíti előre. Szerinte ez a folyamat 15-20 éven belül el fog kezdődni. A zsidó állam megszűnésének legfőbb okozója az ország vízfejűsége, a vidéki zsidóság elvándorlása és a nagyvárosok, főként Tel-Aviv felduzzadása lesz.

A nyolcvanas évektől kezdve a perifériák zsidó lakossága folyamatosan beözönlik egy szűk, Haifától Askelónig húzódó tengerparti sávba. Ezen belül is Izrael nemzetközileg elismert fővárosának, Tel-Avivnak a lakossága növekszik a leggyorsabban. Ezzel párhuzamosan a vidéki területek folyamatosan kiürülnek, az ottani lakosság etnikai aránya pedig fokozatosan meg fog fordulni az arabok javára.

A metropoliszok és a periféria különválását az is gyorsítani fogja, hogy a vidék mind gazdasági, mind kulturális téren le fog szakadni a sűrűn lakott tengerparti sávhoz képest. Az ipar, a média és a közélet már most is leginkább Tel-Avivban és Haifában koncentrálódik, a lakosság elvándorlásával pedig ez a kontraszt csak még erősebbé fog válni.

Soffer szerint a megélhetés nehézségei mellett a zsidó lakosság a nagyvárosokba költözésének legfőbb oka a köztük és az arab lakosság között fennálló feszültségek. A 1948 után is Izrael területén maradt, az állampolgárságot megszerző arabok a kirekesztő, faji alapon diszkrimináló zsidó államot természetesen nem érzik a magukénak. Az Európából és a Közel-Kelet más részeiről bevándorolt zsidókat a mai napig megszállóknak, bitorlóknak tartják, önmagukat a palesztin és nem a zsidó nemzet részeinek tekintik. (Ez aztán a meglepő - a szerk.)

A metropoliszok lakosságának nagy arányú megnövekedése és a periféria kiürülése a világon általánosan megfigyelhető jelenség. Ez a tendencia talán a legerősebb Franciaországban, Nagy-Britanniában, Egyiptomban és Mexikóban. Ezeket az országokat azonban mégsem fenyegeti a széthullás vagy a megszűnés veszélye, mert határaik nemzetközileg elismertek, külső katonai támadás veszélye egyáltalán nem áll fenn.

Izraelben azonban egészen más a helyzet. Az ország egy szűk, zsidó többségű tengerparti sávra és egy majdnem teljesen arab perifériára szakadhat, amelyet ráadásul körülvesz az arab-muszlim tenger. A helyzetet az is súlyosbítja, hogy a történelmi Palesztina (kb. Izrael és a megszállt területek) lakosságának "csupán" 49.2%-a zsidó. Ez az arány az előrejelzések alapján 2025-re 41.8% lesz. A Közel-Kelet arab többsége ráadásul idegen testnek tekinti a zsidó államot - még akkor is, ha néhány áruló állam, mint Egyiptom vagy Jordánia elismeri és diplomáciai kapcsolatot tart fenn vele. A demográfiai arány felborulásával azonban valószínűleg a régió összes országa erőteljesen követelni fogja a ma Izraelhez tartozó periféria egy palesztin államhoz való csatolását.

Soffer úgy gondolja, hogy ezzel a "cionista terv" össze fog dőlni, és akár az ENSZ 1947-es felosztási terve is megvalósulhat, amely annak idején Palesztinában egy arab, illetve egy zsidó állam kialakítását javasolta. Az utóbbi területe jóval kisebb lett volna, mint a mostani Izrael, ráadásul Jeruzsálemet sem foglalta magába.

Az ENSZ 1947-es tervezete Palesztina felosztásáról

A tanulmány szerint ezt a pusztító hatású folyamatot csak úgy lehetne megállítani, ha az izraeli állam erőteljesen, hatalmas tőkebefektetésekkel támogatná a periféria felfejlesztését. A kulturális és oktatási intézményeket, mint a színházakat, vagy az egyetemeket telepítene vidékre. Meg kellene teremteni a periféria gazdasági fejlődésének az alapjait is az ipar áttelepítésével. Közben pedig előkészíteni az új honfoglalást, például Magyarországon - tenné hozzá a professzor, ha olyan őszinte lenne, mint Simon Peresz. Csak hogy egy cipője se maradjon Csintalannak.

(Kitekintő nyomán)

http://kuruc.info/r/6/26367/

-------------------------------------------------------------------------

Ez túl hosszú idő. Azt én már biztosan nem érem meg!!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 34 
2008.05 2008. Június 2008.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 705 db bejegyzés
e év: 10632 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 842
  • e Hét: 11109
  • e Hónap: 22220
  • e Év: 175716
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.