Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Birodalmista bankár füttyentett, a törvényt módosították
  2012-07-06 23:00:01, péntek
 
 
Birodalmista bankár füttyentett, a törvényt módosították

2012. július 06. 10:29
Hunhír.info

Elfogadta a jegybanktörvény módosítását a parlament, így változnak a monetáris tanács tagjainak és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének felmentésére vonatkozó szabályok. Így talán már megfelel a jobbára zsidó bankárok alkotta pénzügyi világhatalom ultimátumának.

Elfogadta a jegybanktörvény módosítását a parlament, így változnak a monetáris tanács tagjainak és a Magyar Nemzeti Bank (MNB) elnökének felmentésére vonatkozó szabályok.

A pénteken a kormánypártok, illetve az idegen pénzhatalom csahosai, az MSZP és az LMP támogatásával elfogadott jogszabály szerint a jegybankelnök és a monetáristanács-tagok felmentésére irányuló javaslat csak magyar vagy az uniós bíróság jogerős döntése után terjeszthető elő.

A módosítás értelmében a monetáris tanácsnak nem kell megküldenie napirendjét a kormánynak, és a kabinet képviselője nem vesz részt a testület ülésein. A zsidó pénzhatalom magyarországi bástyája tehát továbbra is minden, csak nem magyar.


http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55401

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fejétől bűzlő demokrácia
  2012-07-06 22:15:24, péntek
 
  A fejétől bűzlő demokrácia

2012. 07. 6. péntek. - 06:51

A demokrácia a csőcselék uralma - mondta Platón, és milyen igaza volt. Egy erkölcstelen kisebbség irányította velejéig romlott rendszer, amelyben annak minden döntéshozója ugyanolyan velejéig romlott.

Nincs nap, hogy ne hallanánk egy letartóztatott polgármesterről, államtitkárról...stb. Ez azonban csak a jéghegy csúcsa. Ugyan politikai okokból le-lebukik egy-egy demokrata tolvaj, de ne legyenek kétségeink: minden demokrata döntéshozó korrupt, politikailag erkölcstelen. Mindegy, hogy "szegfűkatona" vagy "narancskatona" az illető. Aktuálisan az lop, aki éppen a húsosfazékhoz fér.

Csak a vak nem látja, hogyan működik a demokrácia: méregdrága autópálya-építkezések, súlyos kenőpénzek minden pályázatnál, szétlopott állami/önkormányzati vagyon, privatizációnak nevezett szabadrablás. Amikor már nagyon kilóg a lóláb, átalakulnak vagy új formációkat hoznak létre a "politikai, erkölcsi megtisztulás" jelszava alatt. Milyen példát mutatnak az "egyszerű embernek"? Hazug, korrupt mind, fejétől bűzlik a hal!



Akkor mi a megoldás? Igen, a hungarizmus. Mit tudok felhozni mellette a fentiek ellenében? Bár állítólag a "nyilasok szétlopták az országot", a valóság teljesen más. Példaként hozom fel a híresen puritán Szálasi Ferencet, akit többször kigúnyoltak kopottas öltözéke miatt, de Őt ez nem érdekelte, az ország boldogulása lebegett szemei előtt. (Gondoljunk a mai jobboldal százezres öltönyökben virító vezéreire...) De megemlíthetem az emigrált hungarista vezetőket is, akik életük végéig szegénységben éltek, vagy ha sikerült is egzisztenciát teremteniük maguknak, azt tudásuknak, tehetségüknek köszönhették.

Felteszem a kérdést: Akkor ki lopta/lopja szét az országot?

A liberalizmus alapja a pénz, a maszlag. A hungarizmusé a népjólét, az erkölcs, az igazság. Csak a hungarizmus eszméje hozhatja el a politikai békét (amelyben nem önző magán- és pártérdekek vezetik félre a magyart), amelynek egyetlen politikai vezérgondolata a nemzet boldogulása. A politikusoknak feladat kell, nem hatalom. Mozgalmunk nem ígér és nem ad senkinek zsíros állást, mandátumot, címet, rangot. Lehetőséget ad viszont minden magyarnak, hogy a nemzet felemelkedéséért dolgozhasson.

Mondanivalómat a Nemzetvezető soraival zárnám:

"Hiszem, hogy megtörténik a csoda, hogy magyar népünk egyszer másoknak fog hinni, akik érte szenvednek és nem azoknak, akik belőle gazdagszanak."

Ébredj magyar!

Kiss Gyula - Kitartás.hu


http://kitartas.mozgalom.org/orokervenyu/fejetol-buzlo-demokracia
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Parlamentáris úton a hatalmat addig lehetett megszerezni,
  2012-07-06 22:06:37, péntek
 
  "Parlamentáris úton a hatalmat addig lehetett megszerezni, amíg a politikai hatalom nem volt a zsidóság kezében. Amint a zsidóság a politikai hatalmat is megkaparintotta - teljesen mindegy, hogy közvetlenül vagy közvetve, és hogy politikai hatalmát közvetlenül vagy közvetve gyakorolja - teljesen kizárt, parlamentáris úton a hatalmat átvenni. Az így hatalmat gyakorló zsidóság mindent vérbe vagy anarchiába fojt. Ellenszere: a népmozgalom. "

Szálasi Ferenc
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Még a buzik háborognak
  2012-07-06 22:04:06, péntek
 
  Még a buzik háborognak

2012. 07. 6. péntek. - 14:08

A hétvégi Budapest Pride nevű buzifelvonulást szervező Szivárvány Misszió Alapítvány szerint a rendőrség provokációellenes felhívása diszkriminatív, és sérti a felvonulók alkotmányos jogait, a hatóság nem határozhatja meg, ki mit viseljen a megmozduláson.

Ugyanis a rendőrség a szombati felvonulással kapcsolatos egyeztetés során felszólította a szervezőket, hogy lépjenek fel a közerkölcsöt sértő, esetleg hiányos ruházatot viselőkkel szemben. Az alapítvány szerint a rendőrség "provokációellenes" felszólításának egyetlen célja, hogy "rájátszva a hamis sztereotípiákra, fokozzák a társadalomban egyébként is meglévő homo- és transzfób indulatokat", ezért a felvonulás szervezőiként továbbra is támogatják a résztvevőket abban, hogy kifejezzék a leszbikus, meleg-, biszexuális, transznemű és queer közösség és támogatóinak sokszínűségét.

Nem elég, hogy fajtalankodhattok, felvonulhattok, és megvéd bennetek a rendőrség? Még jogokról, hátrányos helyzetről beszéltek?

De várjatok csak, eljön még azaz idő, hogy nem vonulgathattok össze-vissza, és igenis meg lesz határozva, milyen ruhát viseljetek! A munkatáborokban...

Cs. Vendel - Kitartás.hu


http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/meg-a-buzik-haborognak
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Finnország is kilépne
  2012-07-06 21:58:37, péntek
 
  Finnország is kilépne



A finn pénzügyminiszter ma egy interjú során kijelentette, hogy inkább kilépnek az eurozónából, de nem fogják más államok adósságát fizetni. Az interjú megjelenését követően a kormányszóvivő azonnal magyarázkodni kezdett, hogy a miniszter kijelentései nem is azt jelentik amit, hanem valami egészen mást - de ez a lényegen mit sem változtat: a gazdaságilag jobb helyzetben lévő államok nem fogják fizetni az államcsőd-közeli perifériaállamok bedőlt hiteleit.

Urpilainen azt is kijelentette, hogy a múlt heti európai uniós csúcstalálkozó is eredménytelen volt, akárcsak az eddigiek - Finnország és Hollandia közösen fogja megakadályozni, hogy az eurózóna az Európai Stabilitási Mechanizmuson keresztül újabb hitelekkel felvásárolja saját adósságait.

Molnár István - Jövőnk.info
2012. július 06

http://jovonk.info/2012/07/06/finnorszag-kilepne.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Roubini: 3-6 hónapon belül megkezdődik az euróövezet felboml
  2012-07-06 21:48:11, péntek
 
  Roubini: 3-6 hónapon belül megkezdődik az euróövezet felbomlása

2012. július 06. 21:00
Hunhír.info

Három-hat hónapon belül ellehetetlenül Olaszország és Spanyolország piaci finanszírozása, és ezzel megkezdődik az euróövezet felbomlása, ha nem indulnak el a szükséges reformok, a fiskális unió, a bankunió és a transzferunió kialakítása - véli Nouriel Roubini.

A New York-i Egyetem pontos előrejelzéseiről világszerte ismert gazdaságtan professzora a Handelsblatt című lapban pénteken megjelent interjúban kifejtette: a német politikusok látják az euróövezet problémáit és értik a megoldási javaslatokat, de cselekvés helyett csak az időt húzzák. Arra számítanak, hogy a következő 12 hónapot "valahogy csak kihúzzuk", a válság pedig majd közben enyhül. "Ez a terv azonban bukásra van ítélve" - mondta Nouriel Roubini. A június végi uniós csúcs után indult piaci enyhülés nem lesz tartós, a spanyol és olasz állampapírokra nehezedő nyomás tovább emelkedik, így amit súlyos megszorításokkal megtakarítanak, azt az állampapírhozamok emelkedése miatt rögtön el is veszítik.

Fél éven belül teljesen ellehetetlenül Olaszország és Spanyolország piaci finanszírozása, Görögországban pedig megbukik a kormány. Tizenkét hónapon belül Görögország 50 százalékos valószínűséggel elhagyja az euróövezetet, a következő 3-5 évben pedig ugyancsak 50 százalékos valószínűséggel további országok követik. Ebben az esetben előfordulhat, hogy Németország például Hollandiával és Ausztriával vagy Finnországgal közösen megtartja az eurót, de az övezet így is menthetetlenül felbomlik.

2013-ban akár "a tökéletes vihar" is bekövetkezhet, vagyis előfordulhat, hogy egyszerre több gazdasági erőközpont kerül bajba, magával húzva a válságba az egész világgazdaságot. Lehet, hogy az euróövezet felbomlása mellett az Egyesült Államok is recesszióba kerül a megszorítások miatt, Kínában pedig drasztikusan lelassul a gazdasági növekedés - mondta Nouriel Roubini.

Az euróövezetben az időhúzás nem válhat be, mert nem maradt idő. A déli periférián eluralkodó gazdasági depresszió már a kontinens harmadik és negyedik legnagyobb nemzetgazdaságára is kezd átterjedni, ha pedig Spanyolország és Olaszország is segítségre szorul, akkor a Nemzetközi Valutaalap és a két euróövezeti mentőalap (EFSF, ESM) pénze együtt sem lenne elég.

A kiút a fiskális unió megteremtése a közös adósságkezeléssel, a bankunió a közös betétbiztosítási rendszerrel, valamint a recessziót csak tovább súlyosbító megszorítások felváltása a transzferunióval, a válságállamok célzott támogatásával, amelyek révén be lehetne indítani a déli periféria gazdaságát.

"A történelem ítélete világos. Ezen a szakaszon át kell esni, és amikor például Németországot egyesítette Bismarck, vagy létrehozták az Egyesült Államokat, ez meg is történt. Az egyetlen valutaunió, amelyben nem hoztak létre fiskális uniót és bankuniót, a 19. században alapított latin pénzunió volt. A francia-belga-svájci-olasz formációra ma már nem emlékszik senki, mert tíz év után összeomlott" - mondta Nouriel Roubini.

http://www.hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=55425
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ki volt valójában Mengele?
  2012-07-06 21:36:17, péntek
 
  2012-07-06. 09:43
Ki volt valójában Mengele?

Egészen biztos vagyok benne, hogy azoknak az ostoba politikusoknak és újságíróknak, akik Mengele nevét mostanában a szájukra veszik, halvány fogalmuk sincsen arról, ki is volt valójában az a személy, akinek nevével elrettentésül példálóznak. Kétségbeejtő a ránk erőltetett hamis történelemszemlélet, de még elkeserítőbb, hogy állítólag felsőfokú végzettségű politikusok és médiamunkások nem veszik a fáradságot arra, hogy bizonyos történelmi tényeknek utánanézzenek. (Hogy erkölcsi szempontból sem helyénvaló valakit esetleg megalapozatlanul évtizedek óta gyalázni, azt pedig már meg sem említem.)
Zoom
Richard Bär, Josef Mengele, Josef Kramer, Rudolf Höss
Az is igaz persze, hogy ha valaki utána is nézne annak, mi is a valóság, illetve mi tudható teljes bizonyossággal az ördögi színekben lefestett - és a világon élt egyik leggonoszabb embernek tartott - Joseph Mengele életéről és auschwitzi tevékenységéről, akkor sem merné elmondani, milyen megdöbbentő következtetésekre jutott. A szent holokausztvallás egyik alapdogmája ugyanis, hogy az ördögi gonoszságú Mengele - hasonlóképpen ördögi gonoszságú náci orvoskollégáival együtt - az elhíresült auschwitzi ,,rámpán" várta a deportált zsidók érkezését, és ott helyben, egyetlen kézmozdulattal eldöntötte, ki alkalmas munkára, és ki nem. A munkára alkalmatlanok - gyerekek, idősek, betegek - pedig azonnal mentek is a gázkamrába. (Hogy akkor mégis hogyan élte túl oly sok gyerek és öreg ember az auschwitzi ,,borzalmakat", és miért tartózkodott számos munkaképtelen fogoly Auschwitzban, arra nézve persze nincs hivatalos magyarázat.) Egyes ,,szemtanúk" szerint Mengele a gyerekekkel kedveskedett, csokoládét adott nekik, néha azonban bedühödött, és korbáccsal igyekezett jobb belátásra bírni azokat, akik valamilyen oknál fogva nem akartak megérkezésük után a zuhanyzóba menni.
A beszámolók megnyerő külsejűnek írják a ,,halál angyalát", akinek állítólagos iszonytató bűne még, hogy felfoghatatlan kegyetlenségű orvosi kísérleteket végzett. Ki tudja, miért, de főleg a szemek színének megváltoztatása érdekelte, melynek érdekében mindenféle különös anyagokat fecskendezett a kiválasztott kísérleti alanyok szemeibe, de a teljes mértékben megbízható szemtanúk alapján nagyon sokat foglalkozott ikrekkel is (sőt, előfordult, hogy ,,szexre kényszerítette őket egymással"), sőt még cigánygyerekekkel is kísérletezett, és élvezettel szedegette ki - persze érzéstelenítés nélkül - a ,,páciensei" belső szerveit. Megesett, hogy miközben azon töprengett, kit küldjön a gázkamrába, egy zsidó leány táncában gyönyörködött. De ,,szemtanúk" látták azt is, amint édességekkel csábítgatott gyerekeket a gázkamrába, sőt egy alkalommal 300 árva gyereket saját kezűleg dobott a máglyára.
Mi a bizonyíték minderre a szörnyűségre? Egyetlen egy dokumentum sem létezik, amely igazolná, hogy Mengele a terhére rótt bűncselekményeket elkövette. Kizárólag kétséges hitelességű szemtanúk vallomásai állnak a rendelkezésünkre. Ami döbbenetes, végtére is állítólag jogállamban élünk, ahol egyértelmű bizonyítékok nélkül senkit sem lehet elítélni! Márpedig a tanúvallomások önmagukban nem tekinthetők bizonyítéknak! Meglepő módon eddig csupán egyetlen komolyabb könyv született a világ feltételezett leggonoszabb emberének auschwitzi tevékenységéről. A művet a Gerald Posner-John Ware szerzőpáros írta, és 1986-ban jelent meg. (Gerald Posner, John Ware, Mengele: The Complete Story, McGraw-Hill, New York 1986. Gerald Postner zsidó származású újságíró, ismert műve még az 1993-ban írt Case Closed: Lee Harvey Oswald and the Assassination of JFK - Az akta lezárva: Lee Harvey Oswald és a Kennedy-gyilkosság. Ebben a Kennedy-gyilkosságról szóló könyvében Posner amellett érvel, hogy az úgynevezett Warren Bizottság jelentése teljes mértékben fedi a valóságot. A könyv megjelenését követően szerzője a bírálatok kereszttüzébe került, legfőképpen azért, mert számos, a Kennedy-gyilkossággal kapcsolatos dokumentumot teljesen figyelmen kívül hagyott, de fejére olvasták azt is, hogy meglehetősen önkényesen válogatott az iratok között, és lényeges információkat elhallgatott az olvasók elől.)
A két újságíró Mengeléről szóló könyvében az úton-útfélen szajkózott képtelenségeket ismételgeti. Az ,,információkat" pedig egykori auschwitzi foglyok abszurd beszámolói alapján állították össze. Sok régen megcáfolt ostobaság mellett például készpénznek veszik a Nyiszli Miklós nevű holokausztbűnöző beszámolóját, aki szerint például jó idő esetén 30 mérföld távolságról is láthatók voltak a krematóriumok kéményeiből kicsapó lángok és a fekete füst. (Természetesen a krematóriumok kéményeiből nem csapnak ki lángok.) A Posner-Ware szerzőpáros könyvében leírtak hitelességét súlyosan csorbítja továbbá, hogy véleményük szerint 2,5 millió embert végeztek ki a németek Auschwitzban. (Ami persze kevesebb az akkoriban még hivatalosnak számító 4 milliós áldozati számnál.)
Gerald Posner és John Ware - újságírókhoz méltatlanul - még csak fel sem teszik a kérdést: megbízhatók-e a szemtanúk? Mennyire hitelesek a történeteik? A szerzők idéznek ugyan Mengele fennmaradt visszaemlékezéseiből (melyet a mai napig nem mertek a zsidók nyilvánosságra hozni), mindamellett szavainak nem adnak hitelt, ezzel szemben az összes állítólagos zsidó szemtanú beszámolóját fenntartás nélkül elhiszik. Könyvükben fehéren-feketén kijelentik: ,,Mengele barbár bűncselekményeit minden kétséget kizáróan elkövette." Erre az állításra persze semmiféle tárgyi vagy írásos dokumentumot senki, soha nem tudott felmutatni.
A könyvben arról is olvashatunk, hogy egy müncheni gyógyszerész és felesége, akik nem sokkal a háború után találkoztak Mengelével, a következőképpen elevenítették fel a ,,halál angyalának" hozzájuk intézett, a múltat felidéző szavait: ,,Nincsen semmi titkolnivalóm. Borzasztó dolgok történtek Auschwitzban, és én mindent megtettem azért, hogy segíthessek. De egymagában az ember nem sokat tehetett. Borzalmas katasztrófák következtek ott be. Soha nem öltem meg senkit, és nem is okoztam sérülést senkinek. Bizonyítani tudom, hogy nem követtem el azokat a bűnöket, amelyekkel vádolnak. Készülök a védelmemre. Szeretném feladni és tisztázni a bíróság előtt magam." (Idézi: Posner-Ware, 67. old.) A házaspár azt ajánlotta Mengelének, ne álljon önként törvényszék elé, mert nem számíthat igazságos, elfogulatlan ítéletre. Egyébként megjegyzem, Mengele, amikor arról beszélt a gyógyszerésznek és a feleségének, hogy ,,borzasztó dolgok" és ,,borzalmas katasztrófák" történtek Auschwitzban, akkor aligha gondolhatott a gázkamrákra, hiszen miért nevezné ,,katasztrófának" az előre eltervezett gyilkosságokat? Sokkal valószínűbb, hogy a lágerben tomboló tífuszjárvány, illetve a rossz élelmezési viszonyok rettenetes következményeire gondolt.
Egyébként, ha hihetünk a gyógyszerész házaspár szavainak, akkor felmerül az alábbi kérdés is: vajon miért akarta feladni és tisztázni magát Mengele, ha tényleg elkövette azokat a förtelmes bűncselekményeket, amelyekkel vádolják?
Mengelének egy évvel ezelőtt elárverezett, és egy állítólagos holokauszttúlélő birtokába került (1960 és 75 között írt) visszaemlékezéseiben (melynek címe állítólag az, hogy Legyen világosság!) az szerepel, hogy a koncentrációs táborok felszabadításakor mutogatott csont és bőr foglyok, illetve a halomban álló holtestek balsorsát a szövetséges bombatámadások következtében összeomlott élelmiszerellátás nyomán fellépő éhínség, illetve a tífuszjárvány okozta. Másutt pedig arról ír, hogy a ,,politikai hazugság diadalmaskodott, a történelmet eltorzítják és meghamisítják". (Posner- Ware, 154. old.) A Posner-Ware szerzőpáros könyvében az is olvasható, hogy ,,Mengele perverz módon büszke volt mindarra, amit Auschwitzban tett". Nos, amennyiben a feladata a pusztító járványok elleni védekezés, valamint az alultáplált foglyok életének megmentése volt, akkor büszkesége érthető. Másként aligha büszkélkedett volna az orvosi kísérleteivel. Egyébként azok, akik a háború utáni élete során találkoztak Mengelével, valóban arról számoltak be, hogy soha nem mutatta a megbánás legcsekélyebb jelét sem.
Egy Gitta Stammer nevű hölgy, aki egyébként nem rajongott a nemzetiszocialistákért, és 13 évig lakott egy házban Mengelével, egyértelműen a védelmére kelt. Egy másik ismerőse a dél-amerikai emigráció idejéből, Wolfgang Bossert azt mondta, hogy ,,csupán egy csekély része lehet igaz annak, amivel vádolják". Posner és Waire könyvükben megemlítik, hogy nem kevesebb mint 40 ember segítette Mengelét a bujkálásban, és még 1979-ben bekövetkezett halála után is sokan fedezték, és így hat évig nem sikerült üldözőinek minden kétséget kizáróan bizonyítani a halálát. (Egy brazíliai tengerparti strandon úszott, amikor rosszul lett és meghalt.) Posnerék nem is értik, miképpen lehetséges, hogy ennyi ember bújtatta és mentette Mengelét. ,,Döbbenetes, hogy ilyenfajta lojalitást tanúsítottak ehhez az ördögi emberhez" - írják a szerzők. Meg sem fordul a fejükben, hogy esetleg azért voltak hozzá olyan sokan lojálisak, mert meg voltak győződve ártatlanságáról.
A Posner és Ware szerzőpáros érdeme, hogy meglehetősen lesújtó képet festenek az úgynevezett ,,nácivadászok", így például Simon Wiesenthal vagy a Klarsfeld házaspár tevékenységéről. Ezek a bosszúszomjas, lelkiismeretlen emberek nem riadtak vissza a legképtelenebb hazug információk terjesztésétől sem, melyek nyomán valóságos legenda kerekedett Mengele körül, és olyan borzalmasan ostoba filmek születtek, mint amilyen például a Brazíliai fiúk. Wiesenthal 1977-ben például arról beszélt, hogy Mengele egy hatalmas palotában lakik valahol Dél-Amerikában, testőrök hada őrzi, ő irányítja az egész dél-amerikai kontinensre kiterjedő náci szervezkedést, és több dél-amerikai állam diktátora is mögötte áll. Mindebből persze egy szó sem volt igaz, amin a legkevésbé se csodálkozzunk, hiszen Wiesenthal és elvbarátai lételeme volt mindig is a hazudozás. A valóságban ugyanis Mengele egy megtört öregember volt akkoriban, aki egy Sao Paulo-i lepusztult odúban húzta meg magát, és egész nap szappanoperákat bámult a tévében.
Felmerül a kérdés: nem lehetséges, hogy a Mengele auschwitzi ,,bűncselekményeiről" szóló beszámolók éppen annyira ,,hitelesek", mint amennyire ,,hitelesnek" bizonyult Simon Wiesenthalnak Mengele latin-amerikai ténykedésével kapcsolatos beszámolója, vagy éppen a Brazíliai fiúk című kétségbeejtően bugyuta film? Máig megválaszolatlan kérdés továbbá az is, hogy vajon a Moszad tényleg nem volt képes Mengele nyomára akadni, avagy szándékosan hagyták őt szabadlábon? És amennyiben tényleg futni hagyták őt az izraeliek, miért tették? Erre a fontos kérdésre azonban aligha kapunk egyhamar választ.
A ,,halál angyalának" leveleit, még argentínai tartózkodása idején írt önéletrajzát, valamint naplóját és más iratait (köztük pl. verseket, filozófiai elmélkedéseket, stb.) 2011 júliusában vásárolta meg egy árverésen egy állítólagos holokauszttúlélő. A dokumentumok egy részét még Mengele halálakor valamilyen úton-módon Németországba juttatták, Mengele fiának, Rolf Mengelének a kezeihez. De az iratok másik része valahogyan Mengele egyik dél-amerikai német barátjához, Wolfgang Bossarthoz került, ahonnan azonban egy razzia alkalmával a brazíliai rendőrség elszállította azokat. Az elkobzott dokumentumok között volt a Fiat Lux (Legyen Világosság!) címet viselő önéletrajzi feljegyzés is. Hogy azután mi történt később hagyatékkal, és hogy azt teljes körűen árverésre bocsátották-e 2011-ben, pontosan nem tudható. De ami a legárulkodóbb: Mengele fennmaradt visszaemlékezéseit, leveleit, feljegyzéseit soha nem hozták teljes egészében nyilvánosságra. De vajon miért nem? Miféle titok lehet bennük? Vagy talán a holoiparosok attól félnek, hogy ha a Mengele-iratok közkinccsé válnak, végleg lelepleződik a hazug holomese?

Perge Ottó

További részletek: http://kuruc.info/r/6/98371/#ixzz1zsBJ4kbj
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És a deviáns köcsögök vonaglásának biztosítása mennyibe kerü
  2012-07-06 21:32:21, péntek
 
  És a deviáns köcsögök vonaglásának biztosítása mennyibe kerül az adófizetőknek, Nyirő-fóbiás?
2012. július 06. 16:47
Kostás Roland - Hunhír.info

Az atv.hu arra volt kíváncsi, mennyi pénzébe került az adófizetőknek Nyírő József író, az úgynevezett nyilas parlament képviselőjének újratemetésként tervezett, végül megemlékezésbe torkollt méltatása - fogalmaz az atv.hu szektaportál üdvöskéje, Szegő Péter.

Mint ez a Szegő írja, kérdéseikre az Országgyűlés sajtószolgálatától írásban kaptak választ: ,,Nyirő József sírhelyének gondnoka a magyar állam, a sírgondnoki jogokat az Országgyűlés Hivatala gyakorolja" - áll a levélben.

,,A hivatal ezen szerepvállalás keretében 6.041.663 forint szerződéses kötelezettséget vállalt. Az összeg többek között tartalmazza Nyirő József földi maradványainak exhumálását és hazaszállítását Spanyolországból, valamint a székelyudvarhelyi sírhely megváltását" - folytatódik az Országgyűlés sajtószolgálata által jegyzett e-mail- ismerteti Szegő, a toleráns és megértő firkász "Hatmilliót fizettünk Nyirő József el nem temetéséért" című írásában. Tudjuk, hogy nagyon sok ez a hatmillió. De ha már ezek is azon méltatlankodnak, hogy az a fránya hatmillió, az bizony gáz. Nagyon. Ennyi volt, és kész... De miért hazudott volna a sajtószolgálat kevesebbet? Apropó, mennybe kerül nekünk a sok rossz vonagló köcsög meg egyéb rendőri biztosítása, akiket pátyolgatnak a Szegő fajták? Hatvan millióba?
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha nem tudta volna, mi hiányzott az életünkből: ősszel jön a
  2012-07-06 21:30:50, péntek
 
  2012-07-06. 11:19
Ha nem tudta volna, mi hiányzott az életünkből: ősszel jön az újabb Matolcsy-terv

Az elmúlt 15 évben Európában a költségvetésekkel kapcsolatban azt tartották helyes magatartásnak, hogy minél előbb elfogadják, kőbe véssék azt, azonban az elmúlt 2-3 év egy új történelmi időszakot nyitott meg - jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
A kormányfő szerint a költségvetéseknek egyfelől távlatot, kiszámíthatóságot kell garantálni, másfelől rugalmasságra is szükség van, hiszen nem tudni, mi lesz az eurózónában, amire nekünk reagálni kell. Orbán Viktor leszögezte: a jövő évi költségvetésben a fő számok nem változnak, de "pufferekre" szükség van.
Nem akarok senkit sem ijesztgetni, de Matolcsy György asztalfiókjában jó néhány terv lapul még - fogalmazott a miniszterelnök. Hogy abból mikor melyiket tudják elővenni, az mindig mérlegelés kérdésre. Van neki egy nagy beruházásösztönző terve is - erre ősszel fognak visszatérni - tette hozzá.
Úgy vélte: "az ország kétharmada tévedésben van", Magyarországot nem fenyegeti pénzügyi összeomlás. Az IMF-hitel lényege "a pozíciójavítás, nem pedig a túlélés". (Eszerint nem annak jobb a pozíciója, aki nem szorul kölcsönre, hanem annak, aki igen - a szerk.) Az emberek szerinte még most is azt gondolják, ugyanolyan tárgyalás előtt állunk, mint az elmúlt 30 évben. (És igazuk is van, azért kellett például éppen ma módosítani a követelésükre a jegybanktörvényt, hogy egyáltalán szóba álljanak veletek - a szerk.)
(Kossuth Rádió nyomán)

További részletek: http://kuruc.info/r/2/98376/#ixzz1zs9xt5z3
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy magyar természettudós üzenete: a zsidóság tömeges bevánd
  2012-07-06 21:18:50, péntek
 
  Egy magyar természettudós üzenete: a zsidóság tömeges bevándorlása előbb-utóbb teljes kifosztásunkhoz fog vezetni

2012. július 06. 12:57
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

tetuhintasok.jpgAmint már korábban rámutattunk, különös kísérőjegye közéletünknek, hogy a nemzetromboló erők elleni felvilágosításban a politikusoknál gyakorta ezerszer hatásosabban fellépő értelmiségiek közül is rendszerint az egzakt mérnöki-, műszaki- és természettudományok képviselői járnak élen, amire példa a százhúsz évvel ezelőtt, 1892. július 5-én elhunyt Nendtvich Károly természettudós elhallgatott politikai pályája: az egykori országgyűlési képviselő egyike volt azoknak, akik szerint a zsidóság tömeges bevándorlása előbb-utóbb teljes kifosztásunkhoz fog vezetni.

Látva, hová vezet egyre mértéktelenebb bevándorlásuk, így a természettudományos világban már közismert tudós (aki 1857-ben a József Műegyetem kémiai tanszékének lett a vezetője, majd 1873 és 1874 között az egyetem rektora volt) 1884 és 1887 között az alpokaljai zurányi kerület országgyűlési képviselőjeként vett részt közéletünkben az Országos Antiszemita Párt programjával: németül megjelent könyvében (,,Die Judenfrage in Österrech-Ungarn. Eine kulturhistrorische Studie" (1884) meglehetősen részletesen számolt be gazdasági és politikai térnyerésükről szerzett elkeserítő tapasztalatairól.

Amint kifejti benne, a zsidókérdés elsősorban nem vallási, hanem etikai kérdés: a zsidóság faj, amelynek nincsenek pozitív elvei, csak negatívak, így célja a keresztény társadalom aláásása (Untergrabung), sőt megsemmisítése (Vernichtung), viselkedését kizárólag a hasznosság, a célszerűség és az elvtelen megalkuvás határozza meg, e tulajdonságaik pedig mivel változatlanok, ezért asszimilálhatatlanok, azután a velük való együttélés eleve kudarcra ítéltetett, már csak azért is, mert amíg mások nem támadják vallási tanításaikat, ők viszont a többiekét, kiváltképpen a katolikusokét, annál inkább.

Minderre való tekintettel azt javasolta, hogy a keresztények esküvel legyenek kötelezendők a zsidók által alapított vállalkozások (mindenekelőtt a bankok, takarékpénztárak, mulatók) elkerülésére, bojkottjára, újságaik lemondására, azután a magántársaságokból, bírói-ügyvédi kamarákból kizárandók, a falvakban a pálinkakereskedéstől eltiltandók, birtokaik utódaik általi öröklése megakadályozandó, végül az államnak határozottan meg kell tiltani nekik, hogy a Talmud legyen tevékenységeik hivatkozási alapja, e rendelkezéseket pedig mielőbb be kell vezetni, mert különben teljesen kifosztják hazánkat.

1884-ben egy parlamenti beszédében arról szólt, hogy a Felső-Magyarországról történő kivándorlás legfőbb oka betelepedésük, majd rá három évvel arról, hogy a népnyomor melegágya a pálinkamérések elszaporodása, amellyel zömében közülük való tulajdonosaik a népet ,,eleinte szellemileg, azután vagyonilag és testileg teszik tönkre", mert ezáltal ,,ráveszik a népet az adóság csinálására: amikor az adósság annyi, hogy visszafizetéséről többé szó nem lehet, elárvereztetik a földet, amelyet ily módon potom áron szereznek meg és a volt birtokossal a földet, amely nemrég még sajátja volt, nyomorult napszámban műveltetik".

Amint pályafutását értékelő munkájában Bosnyák Zoltán írta (A magyar fajvédelem úttörői, 1942), ,,ha a szenvedély el is ragadta néha, mondanivalóit és megállapításait kézzelfogható tényekre, adatokra és bizonyítékokra" építette, melyeket viszont a korszak politikai történelmét tárgyaló hivatalos történetírásunk nem is létezőknek tekint (üdítő kivétel Gyurgyák János e tárgyban nélkülözhetetlen, közéleti pályafutását hűen egybefoglaló kézikönyve (A zsidókérdés Magyarországon, 2001)), noha napjaink történéseit átélve aligha kérdéses időszerűségük, különösen, amikor országunkat való folyamatos lejáratásaik közepette úgy tűnik, sohasem tanulják meg, hogy (Gogolt idézve) talán mindig nem a tükröt kellene okolniuk orruk ferdeségéért.

http://www.hunhir.info/?pid=hirek&id=55412
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2012.06 2012. Július 2012.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 289 db bejegyzés
e év: 4803 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2247
  • e Hét: 12514
  • e Hónap: 23625
  • e Év: 177121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.