Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
L. Simon módosíttatja magát
  2014-07-01 22:02:37, kedd
 
  L. Simon módosíttatja magát

Old Dakota 2014. július 1., kedd 06:17

A parlamenti többségnek - a szokásos rohammunkában - sikerült olyan jogszabályt alkotnia, amely már az elfogadása utáni első napokban módosításra szorult. Az egyéni képviselői indítványként, a szakmai és társadalmi egyeztetést megkerülve beterjesztett szabályozás az eredeti - és a köztársasági elnök által már aláírt- formájában máris módosításra szorul.

A június 11-én elfogadott reklámadótörvény módosítását kezdeményezi a fideszes L. Simon László. Teszi ezt azzal a céllal, hogy korlátozza az adóalap csökkentésének lehetőségét az idén. Magát a törvényjavaslatot is L. Simon László egyéni képviselői beadványként nyújtotta be június elején.jog

A parlamentnek tegnap benyújtott módosító javaslat szerint erre csak akkor van mód, ha az adóalany 2013-as üzleti évének adózás előtti eredménye nulla vagy negatív. Az indoklás szerint a módosítás figyelemmel van arra, nem kizárt, hogy egyes adózóknak “kreatív" ügyletekkel negatív lett a társasági adóalapjuk.

Az előterjesztés rögzíti, hogy a társasági adóban, a személyi jövedelemadóban elszámolt elhatárolt veszteségnek az az összeg számít, amellyel az adóalany a reklámadóalapját csökkentette, azaz két adóban egyidejűleg ugyanazzal a tétellel nem lehet csökkenteni az adóalapot.

Új előírás is vonatkozna a reklámozóra: nyilatkoznia kellene adókötelezettségéről, ha ezt nem teszi meg, akkor ez a reklám megrendelőjét terheli - ez lehet a reklámügynökség vagy maga a reklámozó. Ebben az esetben az adó alapja a reklámközzététel havi összesített ellenértékének 25 ezer forintot meghaladó része, az adó mértéke pedig 20 százalék.

Az adóelkerülés megakadályozásával érvel L. Simon László amellett, hogy nem csökkenthető a társasági adó alapja a reklám közzétételével összefüggő ráfordítással, ha az adóalany nem tudja igazolni, hogy a reklámadóval sújtott cég befizette az adót.

Az előterjesztés szerint nő az adóalap abban az esetben, ha az adóalany kiszervezi a reklámfelület értékesítését egy ügynökségek.

Ekkor az adóalanynak meg kell növelnie az adóalapját a reklámértékesítő társaságnál megjelenő árréssel, azaz a sales house megrendelőjétől származó árbevételének és az azzal összefüggésben elszámolt, az adóalanynak járó díjak különbözetével.
torvenygyar

A 2/3-os törvénygyár

L. Simon László azt is kezdeményezi, hogy pontosítsák a nettó árbevétel fogalmát, amire szerinte azért van szükség, hogy ne csak a magyar számviteli és a személyi jövedelemadóról szóló törvény hatálya alá tartozó, hanem valamennyi, Magyarországon reklámot közzétevő esetében egyértelműen értelmezhető legyen az adóalap.

A fideszes politikus azzal magyarázza ezt a rendelkezést, hogy a reklámozó csak olyan szervezetekkel kössön szerződést a reklám közzétételére, amelyek átlátható, jogkövető módon eleget tesznek a reklámadó-kötelezettségnek.

Változtatna az internetes reklámokra vonatkozó szabályon: nemcsak a túlnyomórészt magyar nyelven, hanem a túlnyomórészt magyar nyelvű internetes oldalon közzétett reklám is adózna.

A törvényjavaslatot már pénteken elfogadhatja az Országgyűlés, amennyiben a plénum hozzájárul a kivételes eljárásban történő tárgyaláshoz. Az ehhez szükséges képviselői aláírásokat L. Simon László csatolta.

Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter múlt héten - amikor bejelentette, hogy adóhatósági eljárást kezdeményez a Magyar RTL ellen - beszélt arról, hogy a tévétársaság az elmúlt években egy olyan tranzakciót hajtott végre, amellyel összefüggésben - egy jelentős veszteségelhatárolással - mentesülnének a társasági adó és a reklámadó befizetése alól is

http://patacsipilvax.hu/2014/07/01/l-simon-modosittatja-magat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Sárközy letartóztatásához:
  2014-07-01 22:01:31, kedd
 
  Sárközy letartóztatásához:

"Az üzletember olyan iratokkal állt elő, melyek a bíróság számára egyértelmű bizonyítékot szolgáltattak arra vonatkozóan, hogy ez a Sarkozy számára nyújtott pénzügyi támogatás a kampányidőszak után sem szűnt meg. A Tripoli által biztosított összeg meghaladta a 100 millió eurót, melyből 50 millió közvetlen a Kadhafi-családtól származott. A Sarkozynek nyújtott támogatásokat követően pedig Líbiát porig rombolta a NATO, és valami addig érthetetlen okból kifolyólag a francia vadászgépek elsőként bombázták a kormány állásait. A líbiai államfőt meggyilkolták, a Líbiai Központi Bank aranytartalékát elhordták."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy cég alkalmazottai beszélgetnek, hogy mit kezdenek az év
  2014-07-01 21:45:32, kedd
 
  Egy cég alkalmazottai beszélgetnek, hogy mit kezdenek az év végi bónuszukkal.
- Én a németországi kirendeltségben dolgozom. A bónuszomból veszek kocsit és a maradékból elmegyek nyaralni - mondja az első.
- Én a svájci kirendeltségben dolgozom. A bónuszom egy részéből kiépítem a medencét a házam mellett, a többiből pedig világkörüli útra megyek - mondja a második.
- Én a magyarországi leányvállalatnál dolgozom és a bónuszomból pulóvert veszek - mondja a harmadik.
A többiek meglepődve kérdezik:
- És a többi?
- A többit kipótolják a szüleim.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Nagyot gyengült a forint, 312-nél az árfolyam
  2014-07-01 21:44:59, kedd
 
  Nagyot gyengült a forint, 312-nél az árfolyam
2014. július 1. kedd 18:04:59



312 fölé is beszúrt a forint árfolyama kedd délután az euróval szemben, miután Brüsszel figyelmeztette hazánkat, hogy valamit kezdenünk kell az adósságunkkal, mert az könnyen növekedésnek indulhat. Márpedig ha ez így lenne, akkor ismét a túlzott deficiteljárás keretei között találnánk magunkat jövőre.

Ugyan az kétségtelen, hogy az adósságunk egyelőre nem tud csökkenni - mivel alacsony az infláció, a kormány pedig aktívan növeli az állami vagyont, amihez forrásokra van szükség -, de azért erősen vitatható az EB véleménye, legalábbis szerintünk. Mindenesetre a forint ennek és a devizahitelek körüli hercehurcának köszönhetően lejtőre került és egy euróért este fél hatkor 311,88, egy dollárért 228, egy svájci frankért pedig 257 forintot kell adni.

Nem meglepő módon a fenti események leginkább az OTP piacára hatottak negatívan a pesti tőzsdén a keddi kereskedésben. A legnagyobb bankpapír árfolyama újabb 1,5 százalékkal csúszott le, így 4280 forinton zárt. Az OTP-nek az sem tett jót, hogy a Concorde 3740 forintra vágta vissza a bankpapír célárát, mivel elemzőjük szerint akár 220 milliárdos veszteség is érheti a devizahitelek miatt.
Magasabb fizetést szeretne? (X)

Szintén mínuszba csúszott a tegnap remekelő Richter is 0,92 százalékkal. A Telekom ezúttal stagnált, míg a Mol 0,74 százalékkal tudott erősödni.

A BUX így végül 0,6 százalékkal csökkent alacsony, 5,8 milliárdos forgalomban.

A forintos állampapírok másodpiacán a délelőtti sikeres 3 hónapos aukciót követően a rövid hozamok 5 bázisponttal estek, a hosszúak viszont 3-4-gyel emelkedtek.

mfor.hu

http://www.mfor.hu/cikkek/Nagyot_gyengult_a_forint__312_nel_az_arfolyam.html
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jöttek, láttak, megdorgáltak!
  2014-07-01 21:12:09, kedd
 
  Jöttek, láttak, megdorgáltak!

Posted on 2014/07/01 Szerző: Admin

Az államadósság csökkentésére vonatkozó előírások teljesítése érdekében Magyarországnak pótlólagos költségvetési intézkedéseket kell tennie.
Amennyiben ugyanis az adósság nem a megfelelő ütemben csökken, akkor 2015 tavaszán újraindulhat a túlzottdeficit-eljárás - olvasható az Európai Bizottság kedd délután kiadott közleményében, amely a brüsszeli szakértői csoport legutóbbi magyarországi látogatásainak tapasztalatait összegzi.
(portfolio)
Bal-Rad komm: Épp egy iménti cikkben foglalkoztunk az egyre csak hizó államadósság kérdésével.
Erre fél órával később jön ez a hir, hogy Brüsszel is borúsabbnak látja a döbrögista horda által festett csodálatosnak mondott piktúrát. (Arra persze kiváncsiak lennénk, hogy mennyire puffogna az EU, ha egy szivének kedvesebb maffiózócsoport uralná Banditisztánt és annak kasszáját?)
De most a dolog lényege, hogy az EU urai már kezdik befenyiteni Döbröginket-az államadósság miatt!
Ismét elmondjuk: nincs értelme fenyegetőzni!
A magyar államadósság nem csak hogy kezelhetetlen-EGYSZERŰEN VISSZAFIZETHETETLEN!
Az államadósságunk a '89-es évinek a nyocszorosa, az állam vagyona pedig a '89-es évinek mindössze az 5 százaléka!
Márpedig az elsikkasztott-elherdált egykori állami vagyon 80 százaléka ÉRTÉKTEREMTŐ TERMELŐ EGYSÉG VOLT!
Az pedig már csak hab a tortán, hogy a PIACAINKRÓL PEDIG NAGYVONALÚAN LEMONDTUNK!
Magyarország számára az egyetlen járható út a rendszerváltás, az adósságszolgálat megtagadása, a közösségi tulajdonú gazdasági és társadalmi rend ÚJJÁÉPITÉSE!
ÚJ SZÖVETSÉGESI ÉS PARTNERI RENDSZERBEN!

http://balrad.wordpress.com/2014/07/01/jottek-lattak-megdorgaltak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A fideszes L. Simon László totális hülyét csinált magából az
  2014-07-01 19:23:45, kedd
 
 
A fideszes L. Simon László totális hülyét csinált magából az RTL kamerái előtt

média
ma 18:56

Kiemelkedő szórakoztató értékű volt ma este az RTL Híradó. Az első téma a reklámadótörvény módosítása volt.

Itt ugye az történt, hogy az első változatot elrontották, és az RTL Klubnak sem kellett fizetnie, ezért módosítani kellett a törvényt. Ezt a módosítást L. Simon László fideszes képviselő jegyezte, ám úgy tűnik a jogszabályhoz valójában nem sok köze volt.

Az RTL ma bemutatta, hogy az új szabályok szerint a kisvállalkozásoknak is fizetnie kéne, ha a Google vagy a Facebook rendszerében hirdetnek havi 25 ezer forintnál nagyobb összegért. Nagyon sok olyan vállalkozás van, aki ilyen összeget rak a Facebookra, ilyen kicsi pénzeket pont ott lehet a legjobban elkölteni.

A mai adásban bemutattak egy kisvállalkozót, aki pont a

Nemzeti Együttműködés Nyilatkozatát

árulja díszkeretben önkormányzatoknak, közintézményeknek. Ő 300 ezer forint körül költ egy hónapban a Facebookon, így 50 ezer felett kellene adóznia. Emiatt azt mondja, kénytelen lesz árat emelni.

Mikor L. Simont szembesítették módosítója hatásával, a politikus azt mondta, hogy nincs ilyen a törvényben, a kisvállalkozásoknak nem kell fizetniük. Elmesélte, hogy politikusként ő is költ a Facebookon, és neki sem kell majd fizetnie. Kicsit kioktató hangnemben magyarázza a hitetlenkedő riporternek, hogy a törvényben nincs benne, hogy fizetni kéne.

Aztán ahogy az RTL stábja sétál ki a Parlamentből, jön a telefon: L. Simon sajtósa az. A képviselő úr beszélt a nemzetgazdasági minisztériummal, és ott elmagyarázták neki “saját" törvényjavaslatát. Bizony fizetni kell. A riporter azt is elmondja, hogy a sajtós megkérte őket, hogy az első nyilatkozatot (amin L. Simon hülyeségeket beszél) ne használják. Napi Gazdaság szintű öngól ez.

Az utána következő anyagok is erősek a trafiktörvényről.

Bemutatkozik a település, ahol 17 kilométert kell sétálni egy doboz cigiért, mert senki sem nyithat trafikot. Megtudjuk, hogy 30 milliárd forinttal csökkent a trafiktörvény eredményeként a jövedéki adóbevétel, és hogy megismerünk régi trafikosokat, akiknek a pályázatát meg sem nézték. Le volt osztva, ki kaphat koncessziót, sorolják a Fidesz-közeli győzteseket az RTL-en.

Aztán jön Mészáros Lőrinc testvére, Mészáros János, aki plázában üzemeltet trafikot. Pedig azt már egy ideje nem szabad. Az övé még pont nyitva van.

http://444.hu/2014/07/01/a-fideszes-l-simon-laszlo-totalis-hulyet-csinalt-magabol -az-rtl-kamerai-elott/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbánék háttértanulmánya is a paksi bővítés ellen szól
  2014-07-01 18:30:17, kedd
 
 
Orbánék háttértanulmánya is a paksi bővítés ellen szól

2014. április 20. 8:58
Orbánék háttértanulmánya is a paksi bővítés ellen szól Bár a kormány konzekvensen azt állítja, hogy a tervezett paksi bővítés költségeitől nem lesz drágább az áram - a Miniszterelnökséget vezető Lázár János szerint a tízmilliárd eurós hitel nem épül be az áramárba, Németh Lászlóné fejlesztési miniszter pedig egyenesen árcsökkenésről beszélt a beruházás kapcsán -, egyre több tény mond ellent ennek az érvelésnek.

Legújabban egy 2012-ben, tehát már az Orbán-kormány időszakában készült tanulmány, amelyet az LMP-s Szél Bernadett adatigénylése nyomán küldött meg a Paks II. projektcég: a dokumentum egy olyan pénzügyi megoldást készít elő, amellyel a költségek egy részét szét lehet teríteni az áramfogyasztókon, így persze megemelve az áram fogyasztói árát.

Az anyagot az MVM megrendelésére készítette az Ernst & Young Tanácsadó Kft. és a Faludi Wolf Theiss ügyvédi iroda. A dokumentum szerint a reaktorépítés költségeit kétféleképpen szokták ráterhelni a fogyasztókra, illetve az adófizetőkre: az egyik alternatíva a kiemelt garantált átvételi ár, a másik pedig egy speciális tarifaelem beépítése az áramárba. Az uniós versenyjog szempontjából egyébként mindkét változat állami támogatásnak minősül. Magyarországon is létezik hasonló, például a rezsicsapdába esett távhőszolgáltatók kimentésére szolgáló kapcsolt termelés-szerkezetátalakítási díj.

Ez azonban csak kicsiny töredéke a fogyasztói árnak, a speciális tarifaelem viszont a tanulmány szerint jelentősebb tétel lenne, mivel a beruházás értékének 5-15 százalékát kellene beszedni belőle. A dokumentum tartalma ellentmond annak a kormányzati állításnak, amely szerint a lakosság semmit sem érzékel majd a paksi beruházás költségeiből, sőt a projekt nyomán 13 százalékkal csökken az áram ára. A tanulmányban ugyanakkor van még néhány elejtett megjegyzés, amely arra utal, hogy a kormány olykor a józan ésszel szemben is elsőbbséget ad a paksi bővítésnek.

Például az állami Mavir eddig alig vett igénybe olyan uniós támogatást, amelyből a határokat megközelítő, illetve keresztező áramszállítási kapacitások kiépítését lehetett volna finanszírozni - miközben a szövegben az olvasható: ,,a Bizottság azzal az indokkal sem feltétlenül támogatná a speciális tarifaelemet, hogy a határkeresztező kapacitások építése sokkal költséghatékonyabb megoldást jelentene az atomerőművi blokkok építésénél, továbbá ezeket a projekteket az EU a hálózatfejlesztési, gazdaságélénkítési és infrastruktúra-összekapcsolási alapokból támogatásban részesítené." Ez azt jelenti, hogy a tartós áramfölösleget produkáló európai energiapiacról olcsóbban lehet áramot importálni, mint ha atomerőművet építünk.

Ráadásul egy másik, szintén a mostani adatigénylés keretében nyilvánosságra került tanulmányban az is benne van, hogy 2020-ig a jelenlegi paksi blokkokat is ki lehetne váltani kisebb gázerőművekkel, és - tekintve, hogy jelentős gázáremelkedést senki sem valószínűsít, a nukleáris technológia és az üzemanyag ára viszont folyamatosan nő - nagy valószínűséggel szintén jobban megérné, mint új reaktorokat építeni. A speciális tarifaelem bevezetéséről szóló 2012-es tanulmány egyébként 4-10 milliárd eurós beruházással számol - ehhez képest mára úgy változtak a költségek, hogy a 10 milliárd eurónyi orosz hitelhez jön még a 20 százaléknyi magyar önrész, és ebben még nincs benne az esetleges idő- és költségtúllépések fedezete. Utóbbiak miatt egy korábbi hatástanulmány 20-30 százaléknyi további költségemelkedéssel számol, a kiegészítő beruházások között pedig megemlít két, egyenként 100 milliárd forintba kerülő hűtőtornyot, amelyek nélkül csak akkor nem fogja túllépni a Dunába visszavezetett hűtővíz hőszennyezése a határértéket, ha egy duzzasztót (vízlépcsőt) is építenek az erőmű közelébe - írta nol.hu.

Az LMP feljelentést tesz a szerdán nyilvánosságra került, a pakssal kapcsolatos 550 millió forint értékű kommunikációs megbízás miatt, amit az I.M.G. Inter Media Group kapott. Mire tapsolják el a paksi pénzt?

Hogy, hogy nem, a jókora summa Fidesz-közelben landolt - akik esetleg eddig nem értették, hogy mire jó ez az egész atomerőmű-projekt, máris kaptak egy kis ízelítőt abból, hogyan fogják itt elpaksolni az adófizetők ezermilliárdjait. Ötszázötvenmillió forint a beruházás teljes költségvetéséhez képest aprópénz, az egyszerű polgárnak pedig felfoghatatlanul nagy összeg - de ha figyelembe vesszük, hogy másfélszer annyi, mint amennyit az Országos Mentőszolgálat az idei költségvetésben beruházási célokra kapott, akkor állami szinten is inkább sok, mint kevés.

Elmélkedhetnénk azon, hogy az egyszereplős tender ,,nyertese", az I.M.G. InterMedia Group Kft. mára gyakorlatilag egyeduralkodó lett az állami kommunikációs költésekben (legutóbb az MNB növekedési hitelprogramjának üzenetét vihették el az országnak, szerény hatmilliárdos keretösszeggel) - talán nem függetlenül attól, hogy a céget 2010-ben Patonai Péter, Orbán bizalmasa, az első Fidesz-kormány alatt az MFB vezetője szerezte meg -; és azon is, hogy az I.M.G. valamiért mindig úgy találja a megbízója számára leghasznosabbnak, ha a reklámfelületek javarészét a Simicska-Nyerges-Liszkai érdekeltségektől vásárolja meg.

Ám a valódi kérdés nem az, hogy szereti-e az Orbán-kabinet a fideszes kötődésű nagyvállalkozók zsebébe csorgatni mindannyiunk pénzét, hanem hogy mit és miért reklámozna a bővítés ügyében az állam. Egyszerűbben szólva: indokolt-e ennek az 550 millió forintnak az elköltése? Mint az orosz sajtó híreiből tudjuk, az Orbán-Putyin-megállapodás már megszületett, és orosz részről a hitelszerződést is aláírták, vagyis a beruházás legfontosabb tényei - kiktől vásárolunk reaktorokat, mennyit fizetünk, honnan kapjuk majd a fűtőanyagot stb. - már adottak. Ezekről nemhogy a magyar közvélemény, de az Országgyűlés véleményét sem kérte ki soha a kormány (sőt, titokban jelenleg is zajlik az újabb részszerződések előkészítése, miközben már az egész művelt világ haragban van Putyinnal Ukrajna miatt, és a konfliktus egyre súlyosabb).

Ráadásul Orbánék még azokat az információkat sem osztják meg a nyilvánossággal, amelyek kiadására törvény kötelezné őket: máig nem tudja senki, hogy mennyi lenne a költségek megtérülését biztosító áramár, és mennyi idő alatt jönne vissza (ha visszajönne egyáltalán) a befektetett összeg. Amennyiben viszont nem a meggyőzés és nem is a tájékoztatás a cél, akkor vajon micsoda? Ha innen nézzük, akkor az említett összeg éppen elegendő: ,,első fecskének", azaz a közpénz-eltérítési csatornákat bejárató tesztküldeménynek például tökéletesen megfelel- Írta Hargitai Miklós.

http://www.greenfo.hu/hirek/2014/04/20/orbanek-hattertanulmanya-is-a-paksi-bovite s-ellen-szol#.U7Lgvqy6jbc.facebook
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Befürdött a trafikokkal az állam
  2014-07-01 18:14:59, kedd
 
  Befürdött a trafikokkal az állam

Hír24

2014. július 01. 11:07


Pont egy éve indultak a trafikok, amelyek a dohányzási szokások átalakításával milliárdokat húztak ki az állam zsebéből.

Az első nemzeti dohányboltok egy éve nyíltak, jelenleg 6005 trafik szerepel az adóhatóság listáján - írja a mai Világgazdaság. A dohányáruk jelentős drágulása (19 százalék), valamint a trafikrendszer bevezetése következtében a lakosság dohányzási szokásai átalakultak: cigarettavásárlásra a háztartások reálértéken ötödével kevesebbet, dohányáru vásárlására ugyanakkor tizedével többet költöttek, mint a megelőző évben - derül ki a Központi Statisztikai Hivatal adataiból.

Vagyis többen inkább sodorják maguknak a cigit, vagy éppen feketepiaci dohányárut vesznek, ami meg sem jelenik a statisztikában. Így a büdzsé sem járt jól, a 2012-es 345 milliárd forintról 312 milliárdra mérséklődött a dohánygyártmányok jövedéki adójából befolyt bevétel - írja a lap.

Ahogy arról korábban az FN24 is beszámolt: a trafikosok közül is csak minden harmadik boldogul, hiszen a hatezer nemzeti dohányboltból csak kétezer tud nyereséget vagy nullszaldós forgalmat produkálni. Nagyrészt a gazdaságossági problémák miatt több száz településen még mindig nem megoldott az ellátás, így jelenleg is tart az ötödik trafikpályázat.

,,A trafikrendszer még mindig átalakulóban van, hiszen alig egy hónapja kellett a benzinkutak és hipermarketek mellől elköltözniük a boltoknak. Még mindig vannak kiosztásra váró koncessziók. Reméljük, év végére stabilizálódik a dohány-kiskereskedelem" - közölte a lappal a Dohányipari Befektetők Magyarországi Szövetsége.


http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/07/01/befurdott-a-trafikokkal-az-allam/?utm_sour ce=newsletter&utm_medium=email&utm_content=napi&utm_campaign=fn_2014- 07-01
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Öreg néni ténfereg az egészségház folyosóján, ahol éppen az
  2014-07-01 17:28:43, kedd
 
  Öreg néni ténfereg az egészségház folyosóján, ahol éppen az örömlányok
szokásos vizsgálatát végzik. Hosszú sorokban állnak az ajtó előtt.
- Mit adnak itt kedveském? - kérdi a néni az egyik lánytól.
- Savanyú cukorkát osztanak zsákszámra, ráadásul ingyen! - Kacsint a lány
hamiskásan a többiekre.
A nénike gyorsan beáll a sorba és belép a rendelőbe, az orvos kétségbe esve
csapja össze a kezét:
- Mamikám, hát már maga is?
- Miért, doktor úr? Öreg vagyok, fogam sincs már, de azért még én is
elszopogatom.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Lázár János igazi baja
  2014-07-01 17:12:02, kedd
 
 

Lázár János igazi baja

Azt állítja Lázár János,
a Miniszterelnökséget vezető miniszter (a Napi Gazdaságnak adott interjújában), hogy ,,az RTL vezetése azt gondolja, törvényen felül állnak, nekik nem kell adózni, és aki adófizetésre kényszeríti őket, annak előveszik a családját".

Ezzel szemben a tény az,
hogy az RTL vezetése nem az adózást, hanem az extraadó kivetését sérelmezi (csakúgy, mint az egész magyar média), és válaszul nem az őket adófizetésre kényszerítő kormányfő családját vették elő, hanem magát a miniszterelnököt. Az RTL Klub híradójának feltűnést keltő riportjai ugyanis nem Orbán Viktor édesapjával, lányával vagy barátjával foglalkoztak, hanem azzal, hogy őket a jelek szerint kivételes elbánás illeti meg akár üzletileg, akár hatóságilag. Hogy az RTL-t ez eddig nem zavarta, az baj. Hogy most már zavarja, az nem baj. De hogy Lázár Jánost zavarja, az az igazi baj.

168 Óra
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 24 
2014.06 2014. Július 2014.08
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 589 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.