Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
Amerika nem fog itt megállni! “Nincs a kormány olyan m
  2014-11-11 20:49:29, kedd
 
  Amerika nem fog itt megállni! “Nincs a kormány olyan messze a szakadéktól"

Posted on 2014/11/11 Szerző: Admin

Az Egyesült Államoknak nincs veszítenivalója, s miután jó okkal gyakorol nyomást a magyar kormányra, egészen biztos, hogy nem fog meghátrálni - vélekedik Ara-Kovács Attila arról, hogy hová fajulhat a kitiltási botrány. Szakértők egyetértenek abban, hogy Amerikának forgatókönyve van a magyar kormány megregulázására...
Megmondták az amerikaiak, hogy ez még csak a kezdet - nyilatkozta lapunknak Ara-Kovács Attila arra a kérdésünkre, hová fajulhat a diplomáciai botrány.
A DK külügyi kabinetjének vezetője szerint az Egyesült Államoknak nincs veszítenivalója, s miután okkal gyakorol nyomást a magyar kormányra, egészen biztos, hogy nem fog “meghátrálni".A Rogán-féle kijelentéseket, illetve a kormány vagdalkozását Ara-Kovács olaj a tűzre típusú kommunikációnak tartja, s emlékeztetett arra is: Goodfriend nem önmagát képviseli, hanem az amerikai kormány álláspontját, így ha a Fidesz-frakcióvezetője a vezető diplomata szavahihetőségét kérdőjelezi meg, azzal újabb léket ver a szövetségesi kapcsolatba.
“Nincs a kormány olyan messze a szakadéktól" - fogalmazott, hozzátéve: nem külföldről lökik majd le a kabinetet. Erre csak a nép képes, de - mint emlékeztetett - miután a jelenlegi kétharmadát is a megváltoztatott választási szabályok, illetve az ellenfél hiányában gyökerező anomáliáknak köszönheti a Fidesz, nem pedig széleskörű támogatottságának, a mostani kritikákból kiérlelődhet egy olyan erőteljes felháborodás, amely megteremti Orbán Viktor alternatíváját.
A szakértő a Vida Ildikó lemondatására szerveződött tüntetést nem tartja elegendőnek, szerinte a NAV-elnököt nem csupán lemondatni kell, hanem büntetőjogi értelemeben elszámoltatni. Szerinte éppen ebben rejlik a kormány habozása, hiszen ha Vidát elmozdítják posztjáról, s kivizsgálják büntetőjogi felelősségét, azzal bukik az egész állami korrupciós rendszer. Ezt akarja elérni az amerikai kormány, hiszen az Egyesült Államok nagyon komoly célkitűzésként tűzte zászlajára a korrupció elleni küzdelmet, s ezt elvárja szövetségeseitől is. Ezért megszületett a döntés arról is, hogy nem tűrik tovább az Orbán-kormány rendszerépítkezését.
Ara-Kovács szerint ráadásul csak idő kérdése, hogy Európa is meghozza ugyanezt a döntést. Szerinte ennek volt előszele az a fokozott nemzetközi sajtófigyelem, amely a magyar kormány tevékenységét kritizálta mind élesebben, vagy akár azok a fellépések, amelyek Navracsics Tibor uniós biztosi kinevezése ellen szóltak.
Valki László úgy látja, egyelőre nem lehet kiszámítani, mit lép az Egyesült Államok, de abban biztos, hogy kész stratégiája van az amerikaiaknak.
A nemzetközi jogász szerint nem elfeledendő, hogy az amerikai kormány már több éve fogalmaz meg kritikákat, így a mostani ügy - noha nyilván valóban köze van a Paks II beruházáshoz, a Déli Áramlathoz, illetve a kabinet oroszbarát törekvéseihez - egy hosszú folyamat betetőzését jelezheti. Valki is úgy véli, Amerika nem áll majd le, de szerinte a nemzetközi jogi lehetőségek korlátozottak, például az EU nem tud mit kivizsgálni az áfacsalási ügyekben, nincs ugyanis a NAV átvilágítására jogosultsága, kizárólag az OLAF, az Európai Csalás Elleni Hivatal vizsgálódhat az uniós pénzek elköltésének szabályosságáról.
Épp ez az azonban, amivel Ara-Kovács Attila szerint az unió megfoghatja a magyar kormányt, s ez a döntés hamarosan meg is születhet Brüsszelben. A DK-nak egyébként már volt egy idevágó kezdeményezése, mert úgy látják, egy ilyen átvilágítással, s a szabálytalanságok feltárásával megbukhat a magyar, állami szintű korrupciós gépezet.
(Népszaba)
Bal-Rad komm: “...Ara-Kovács Attila szerint az unió megfoghatja a magyar kormányt, s ez a döntés hamarosan meg is születhet Brüsszelben. A DK-nak egyébként már volt egy idevágó kezdeményezése..."
-Hát tisztában van azzal a Gazda, hogy miként kell cselekedni! Oszt' megsúgja a KÖVETKEZŐNEK! Aki már toporzékol a vágytól, hogy végre ÚJFENT A HATALOMBA EMELKEDHESSEN!
Gyurcsányt, Bajnait meg a többi ellenmaffiózót futni hagyta Orbán és kormánya!
Nekik nem lesz ilyen kegyben részük! Quantanamo már jól leürült. Van ott hely bőven!
DE MI LESZ MAGYARORSZÁGGAL?

http://balrad.wordpress.com/2014/11/11/amerika-nem-fog-itt-megallni-nincs-a-korma ny-olyan-messze-a-szakadektol/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
"Ha kitálal Vida Ildikó, fejek hullanak a porba!"
  2014-11-11 20:48:33, kedd
 
  "Ha kitálal Vida Ildikó, fejek hullanak a porba!"


Mindegyik lop, csal, hazudik, és ennek a vége az, hogy egymást védeni kell." A NAV-botrányról kérdezte a Hír24 az utca embereit.


http://propeller.hu/itthon/3017688-ha-kitalal-vida-ildiko-fejek?utm_source=mm-201 4-11-11&utm_medium=email&utm_campaign=%22Ha+kit%C3%A1lal+Vida+Ildik%C3%B3 %2C+fejek+hullanak+a+porba!%22
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Van-e nyelvvizsgája a NAV elnökének?
  2014-11-11 20:41:36, kedd
 
  Van-e nyelvvizsgája a NAV elnökének?

Hír24

2014. november 11. 11:10




Bármilyen furcsa, de a vonatkozó törvényekben nem találtunk olyat, hogy csak az lehet NAV-elnök, akinek van nyelvvizsgája.

Pénzkeresés még soha sem volt ennyire egyszerű! »

Vida Ildikó tegnap akkora pofonért szaladt az amerikai nagykövetség elé, hogy a fal adta a másikat. Kiderült, hogy a NAV elnöke nem tud angolul, így muszáj ebben a cikkben feltennünk pár álkérdést: van-e nyelvvizsgája VIda Ildikónak? Mi kell ahhoz, hogy valaki NAV-elnök lehessen? Ha Vidának van angol nyelvvizsgája, akkor miért nem tud angolul?

Ezek azért álkérdések, mert ma már minden kisiskolás is tudja, hogy Vida Ildikó politikai kapcsolatainak, nem pedig szaktudásának (és nyelvvizsgájának) köszönhetően lett NAV-elnök.
Do you speak apeh?

Nos, bármilyen furcsa, de a vonatkozó törvényekben nem találtunk olyat, hogy csak az lehet NAV-elnök, akinek van nyelvvizsgája. A nyelvtanulást - pontosabban a nyelvvizsga meglétét - egyébként is elég furcsán szabályozza az állam, ha a saját munkatársairól van szó.

A közszolgákról szóló törvényben főszabály szerint akkor kérhetnek nyelvvizsgát, ha a munkakör ellátáshoz szükséges az idegen nyelv. Ezt mindig az adott intézmény vezetője dönti el, de a vezetőkre nincs külön szabály a nyelvvizsgáról. Bár a törvény a pályakezdők számára kötelezően előírja az angol, francia vagy német nyelvvizsgát, a vezetőknél nincs ilyen feltétel, mi legalábbis nem találtunk ilyet.

Ráadásul hiába van valakinek nyelvvizsgája, csak akkor kaphat pótlékot, ha a nyelvtudás a munkakörének ellátásához szükséges. Ám ezt ismét csak a vezető dönti el. A pótlék az illetményalap 50 százaléka felsőfokú nyelvvizsga esetén, középfokúnál 30 százalék, ami jelentős pluszpénz, tehát érdemes beszerezni egy nyelvvizsgát megtanulni idegen nyelven.

Tolmácsot szeretnék kérni

Vida Ildikóra nemcsak a közszolgákról szóló, de a NAV-ról szóló törvény is vonatkozik. De ebben sem szerepel olyasmi, hogy csak az lehet elnök, akinek nyelvvizsgája van. Miközben a NAV-nál már egy vezető elemzői kinevezéshez is nyelvvizsga kell, legalábbis az adóhatóság álláshirdetéseiben ez szerepel, az elnöknél ez nem szükséges.

A helyzetet csak úgy lehet feloldani, ha elolvassuk Vida Ildikó önéletrajzát. Ilyen azonban nem áll rendelkezésre, mivel a NAV titkolja az elnökének friss önéletrajzát. Az egyetlen fellelhető életrajz több mint tízéves, és abból a korból származik, amikor Vida még 1999-2002 között volt az APEH elnöke.

Mindössze annyit tudunk a hölgyről, hogy Simicska régi embere. Illetve azt is, hogy az Átlátszó szerint a NAV-elnökkel szemben támasztott jogszabályi elvárások közül éppen Vida Ildikó hivatalba lépése idején vették ki az ötéves közigazgatási gyakorlatot, az ötéves vezetői tapasztalatot és a kiemelkedő szakmai tekintélyt is.
Mi következik mindebből?

Természetesen lehet valaki jó vezető, ha nincs nyelvvizsgája. És az sem kérdés, hogy három nyelvvizsgával is lehet valaki korrupt közszolga. Ha viszont az ember az adóhatóság elsőszámú vezetője, akkor ne csináljon magából önként, előre megfontoltan, nagy nyilvánosság előtt teljesen bolondot magából, mert ezzel tovább rombolja hivatalának amúgy is a sárga földön heverő tekintélyét. Amit egyébként éppen ő maga idézett elő.

Például azzal, hogy egy hétvége alatt megállapítja egy ezer oldalas beadványról, hogy konkrét ügyekben a NAV-nál nincs korrupció. Vagy azzal, hogy egy interjúban sértődötten bejelenti: a Vida Ildikó korrupciós vádjaival kapcsolatos vizsgálatot ő maga, Vida Ildikó fogja levezetni.

És ez a lényeg ebben az ügyben, nem a nyelvvizsga.


http://fn.hir24.hu/gazdasag/2014/11/11/van-e-nyelvvizsgaja-vida-ildikonak/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A zsákutca végéhez ért a menet eleje
  2014-11-11 20:31:08, kedd
 
  A zsákutca végéhez ért a menet eleje

Posted on 2014/11/10 Szerző: Admin

Ön hiteladós?
Kapaszkodjon, mert ha eddig sokat fizetett, most majd még többet fog fizetni! csak ezután már mindezt nem deviza, hanem forint alapú hitelezéssel!
Ön most otthon ül, számol, reménykedik, és hite minden utolsó morzsáját egy olyan gazdasági gárdára akarja rábízni, akik öt év alatt bebizonyították, hogy még a libalegeltetésre is alkalmatlanok, nemhogy pénzügyi rendszerek kezelésére.
A deviza-hitelek legfőbb oka, nem az Euró, vagy a svájci frank, azaz a valuta erősödése, hanem a forint gyengülése.
Tudni kell, sokak szemében ez a két gondolat ugyan azt jelenti, holott ez távolról sem igaz!
Egy-egy valuta felerősödése a forinttal szemben, vagy a forint leértékelődése a valutákkal szemben, a mindenkori piaci viszonyok egyik jelzése. Azaz egy gazdaság erejének vannak mérőszámai, melyek mentén a gazdaságba be lehet fektetni, vagy attól el lehet vonni a befektetéseket!
Amikor a “magyar gazdaság" - a kormány rózsaszín igehirdetésével szemben - rosszul teljesít - jó pár éve - akkor a gazdaságot figyelő rendszerek, szervezetek, pénzintézetek, elemezve a gazdaság mérőszámait, pl: GDP, fogyasztás, megtakarítások, stb - levonja a következtetéseket, és ezeket megosztja a világgal.
A forint nem csak fizetőeszköz, de árucikk is! Mint a világ összes más fizetőeszköze.
A piacon veszik és eladják a nemzeti fizetőeszközöket, és ezt aszerint teszik, hogy egy-egy fizetőeszköz, mennyire stabil, instabil, illetve mennyire érzékeny, azaz befolyásolható (természetesen sok más oka is van).
A nemzetközi piacon a forint egy szempontból rossz befektetés. Ha valaki értéknövekedési céllal vásárolja!
De nagyon jó befektetés, ha valaki értékromlásra számítva vásárolja meg, azaz shortolja!
A gazdaság rosszul teljesítése eredményeként a forint tartósan veszít az értékéből, amire a pénzpiac is felfigyelt, és folyamatosan arra játszik, hogy ez a folyamat tovább tart, azaz a piac jelenleg legfontosabb szempontja a forint leértékelődése, hiszen a gazdasági növekedésbe nem lehet befektetni, csak annak romlásába, azaz a fizetőeszköz mélyrepülésébe!
Ez mennyiben érinti Önt, kedves Devizás?
Nos... Ha a gazdaság olyan, mint a béna kacsa, ha a gazdaság vezetői szavahihetetlenek, akkor a forint gyengül, ami miatt a deviza értéke nő, azaz az Ön kiadásai növekednek, miközben fizetőeszköze értéke csökken!
Konklúzió: Éhen fog dögleni, és utcára is kerül! Gyerekeivel egyetemben!
A kormány csapkodása abban az ügyben, hogy forintosítsa az adósságot, nem Önnek segít, hanem a bankoknak!
Hogy hogyan?
A bankok, amikor devizát adtak el Önnek, és az elszámolást forintban kérik, mindezt folyamatosan és egyoldalúan megváltozott tartozáskezelési környezetben, az elmúlt években gennyesre keresték magukat. Mikor a kormány bevezette a bankadót, nem tett mást, mint ezt a keresményt megcsapolta, úgy, hogy a költségeket a bankok szépen az adósaikra tudták terhelni, azaz minden magyar fizeti a devizaproblémákból fakadó bankadó terheit.
Miközben a Bank és az állam gazdagszik, és a polgár éhen vész!
Az Orbán - kormány kusza szemű, unortodox félistene - Matolcsy - a bankokkal kart-karba öltve kiötlötte, hogy miként lehet a deviza üzletből még egyszer pénzt szerezni, úgy, hogy nem számolják fel az adósságokat, de új hitelkonstrukciók keretében kizsigerelik az adósokat.
A forint mesterséges kamatcsökkentése eredményeként, az elmúlt években a központi kamat három százalék alá süllyedt, emiatt a deviza forintosítására relatíve alacsony kamat mellett kerülhet sor. Ugyanakkor a gazdaság hihetetlen béna üzeme miatt a forint értéke a fabatkához tendál, így sokáig nem lehet fenntartani az alacsony kamatszintet.
Most jött el az idő, hogy a magas deviza kamatból alacsony forint kamatra lehessen váltani az adósságot, majd a forint alapkamatát a nemzetközi pénzügyi nyomás miatt ésszerűen megemelve, a szó legelemibb értelmében kinyírni az adósokat!
Kedves Devizahiteles!
Jelen helyzetben az Ön problémájára csak egy megoldás létezik.
A forintnak erősödnie kell. Ez viszont csak akkor lehetséges, ha olyanok foglalkoznak a gazdasággal, akik értenek hozzá. Kormányaink idióták voltak, a jelenlegi sem különb! Ahogyan mindeddig minden “magyar" kormányt, úgy a jelenlegi Fidesz kormányt is a bankok irányatották - irányítják! A bankok teszik majd lehetővé, hogy éhen dögöljnek a hitelesek. Mindenkori “kormányaink - beleértve a mostanit is - eladta a “hiteleseket" két lyukas krajcárért, és cserébe a mindenkori hatalom és holdudvara tagjainak tovább hízik az offshore bankszámlája...
A devizahitelek forintosítása jelenleg az az eljárási rend, ami kötelet ad az elkeseredettek kezébe, mert a deviza veszteséget, napi vagy ahhoz közeli árfolyamon, valamilyen a bankok számára ésszerű kompenzáció mentén forintosítják, és az eredendően felvett minden egymillió forint után lényegében el fog veszni az a piaci előny, amit korábban a deviza jelentett a forint hitelekkel szemben, ugyanakkor a deviza napi értékét veszik majd alapul a forint hitel megállapításakor.
Vegyük pl. azt a devizaadóst, aki ötven négyzetméteres panellakására, hatmillió forintnyi hitel után, jelenleg havi 197.000. Forintot fizet. Azaz mire kifizetné a lakást 15 millióba fog neki fájni! Ezt a tételt akármilyen módon forintosítsák, jó esetben 12 milliós lesz a tartozás. És abba is pont ugyan olyan kényelmesen bele lehet pusztulni...
Mert csak belepusztulni lehet, hiszen az alapvető probléma - a gazdaság hiánya - az nincs kezelve! Nincsenek munkahelyek, nincsenek - vagy méltánytalanul alacsonyak a munkajövedelmek! Amikből - már ha egyáltalán van munkajövedelem - a napi megélhetés is komoly probléma a “hiteleseknek", nem hogy még törleszteni is tudjanak!
Közmunkáról pedig ne is beszéljünk!
Viszont még mindig nem hallani semmit kormányzati berkelből az “út szélén lemaradozókkal" kapcsolatos elgondolásokról! A “senkit sem hagyunk az út szélén!" - történet alanyairól.
Jah! Vagy hogy azokat majd “megsegíti a Végrehajtói Kamara Tettrekész Állománya"? (Ez is egy megoldás! A Végső Megoldás!)
Ez itt már a történet vége! De úgy is mondhatnánk, hogy eljutottunk a zsákutca végéhez! Amibe a rendszerváltáskor be hagytuk magunkat terelni!
Az ország kifosztva! - magyar gazdaság nincs! - és még csak helyre sem tudjuk hozni, mert nincs miből! Mert nincs kivel! Nincs segítségünk! Csak a sok “természetes barátunk és szövetségesünk" - akik már mindenk kimenekítettek ORSZÁGUNKBÓL! DE ITT HAGYTÁK A BANKJAIKAT!
A zsákutca végéhez értek már fordulnának vissza, de felkeni őket a falra a mögöttük tolongó - mit sem sejtő tömeg!
A beterelők pedig a meló végeztével megnézik a bank sms - üzenetét. Kedves ügyfelünk! X - számlájára Y - összeg érkezett! Devizában!

http://balrad.wordpress.com/2014/11/10/a-zsakutca-vegehez-ert-a-menet-eleje/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jó napot kívánok, Vida Ildikó vagyok!
  2014-11-11 20:02:35, kedd
 
  Szólj hozzá...

Orbán Viktor viccek


Jó napot kívánok, Vida Ildikó vagyok!
Üdvözlöm, gondolom a takarítói állás miatt jött, de már sajnos betöltötték.
Ne vicceljen velem, tudja, ki vagyok? Az adóhivatal elnöke!
Adóügyben mi az USA-hoz tartozunk, egyébként miben segíthetek?
Ronald Reagennel szeretnék beszélni!
Nagyon sajnálom, de engedje meg, hogy tájékoztassam, hogy ő már 2004-ben elhunyt.
Nem ő az elnök?
Nem, a mostanit Barack Obamának hívják.
Akkor őt hívja ide!
.... szóval, amerikai elnök, mióta Orbán van hatalmon, nem jön Magyarországra, így most sincs itt, de mégis miről lenne szó?
Kérem, engem kitiltottak Amerikából, és azt állítják, hogy korrupció miatt. Követelem, hogy mondják meg, pontosan melyik balhéra gondolnak, tudja, volt egy pár...
Megint el kell keserítsem, ha ön ki van tiltva Amerikából, akkor ide sem léphet be, ez ugyanis az USA területe.
Ne szórakozzon velem, én idehívtam a HírTV-t, őket is mi pénzeljük, aztán olyan összeállítást csinálnak, hogy beleremeg az USA, ha ez sem elég, szólok Rogán Antalnak és akkor megnézhetik magukat!
Nézze, én nem vitázok magával, de itt látom, jön Mr. Goodfriend, vele beszélhet.
Végre! Guten tag Herr Goodfriend! Ich bin NAV boss, bitte magyaráziren korruption!
Sorry Ms. Vida, I don't speak Bulgarien language.
Mit mond? Nincs egy rohadt tolmács ezen a követségen?
Jó napot, Gorcsev Iván vagyok, a fűtő, engedje meg, hogy segítsek!
Az jó lesz,.. valahonnan ismerős a neve, nem maga szerepelt a Liliomfiban? ... Na, mindegy, megköszönném.
Mondja meg ennek az ügyvivőnek, hogy engem itt szájára vett a nép, hogy korrupt vagyok, meg, mondjak le, közben nem mondja meg, hogy melyik korrupcióra gondol!
Mr. Goodfriend azt mondja, menjenek ki a Szabadság térre, a szoborhoz.
Rendben, menjünk.
Mr. Goodfriend azt mondja, a kitiltás egy idegenrendészeti ügy, tudja, mint Mr. Szakály mondta a holokausztról, emlékszik?
Nem mondja, Szakály Sándor is korrupt?
Mr. Goodfriend azt mondja, Azt nem mondtam, de az önök lakájsajtója hozta ezt az egészet nyilvánosságra, az a magyar ügyészség dolga, hogy utánajárjon.
Nálam, a NAV-nál elég egy névtelen feljelentés és lecsapunk rá, ez nem elég bizonyíték önnek az én ártatlanságomra?
Mr. Goodfriend azt mondja, ezt nem az én dolgom eldönteni.
Szóval, így, hogy a HírTV már elment, megmondom, én csak egy végrehajtó vagyok, semmi egyéb, mit gondol, miből vannak az ezermilliárdok a fidesznek?
Mr. Goodfriend azt mondja, tudjuk, nagyon is tudjuk Ms. Vida!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
606 millióért mondta meg nekünk a kormány, hogy több pénz va
  2014-11-11 16:24:42, kedd
 
 
606 millióért mondta meg nekünk a kormány, hogy több pénz van

ma 13:58


több pénz

605,9 millió forintba került a kormány “TÖBB PÉNZ" című reklámkampánya, amiben azt tudhattuk meg, hogy több a pénz, amit az EU-tól kapunk, tudta meg közérdekű adatigényléssel az Átlátszó.hu. Ebből 200 millió ment a TV2-höz (a többi tévéhez összesen 27 millió), az Index-Origó meccs itt 26,9-36 millió forint lett, plakátra 158 milliót költöttek, a nyomtatott sajtóban pedig nagyrészt a megyei lapoknak jutott a 132 millióból.


http://444.hu/2014/11/11/606-millioert-mondta-meg-nekunk-a-kormany-hogy-tobb-penz -van/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vida Ildikó amerikai vízumkérelmet ad be
  2014-11-11 08:25:21, kedd
 
 
Vida Ildikó amerikai vízumkérelmet ad be

november 10., hétfő 21:47




Vida Ildikó amerikai vízumkérelmet ad be. Ezt Futó Barnabás, Vida jogi képviselője mondta el a PestiSrácok.hu-nak. Remélik, hogy így majd megtudják, pontosan miért tiltották ki a NAV elnökét az Egyesült Államokból.

Futó és Vida ugyanis hétfőn hiába ment el az Egyesült Államok budapesti nagykövetségére, hogy megtudják a kitiltás okát, André Goodfriend ügyvivőt ugyanis semmilyen törvény nem kötelezi ennek közlésére. Bár, ha az amerikai jogból indulunk ki, akkor a vízumigényléssel sem fogják átvágni a gordiuszi csomót, hiszen a vízumkérelem elutasítását sem kell feltétlenül indokolni.

Futó Barnabás azt is mondta, hogy rágalmazás és jó hírnév megsértése miatt feljelentést tesznek, és még azon is gondolkoznak, hogy

André Goodfriendet is beperelik.

http://444.hu/2014/11/10/a-benny-hill-show-uj-reszeben-vida-ildiko-amerikai-vizum kerelmet-ad-be/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Rezsicumi: A Fidesz-kormány 2010 májustól 2012 decemberig 45
  2014-11-11 07:52:44, kedd
 
  Rezsicumi:
A Fidesz-kormány 2010 májustól 2012 decemberig 45 százalékkal emelte a gáz árát. Aztán 2013-tól 20 százalékkal csökkentette... A választók bevették a csalit, és meglett az újabb kétharmados parlamenti többség.
Nálunk Csabán a szemétszállítási díjat felemelték 30 százalékkal, majd a rezsiharcnak köszönhetően visszavettek belőle 10 százalékot.
A néphülyítés ragyogó eszköze ez a rezsicumi.
Csak hát sokba kerül: kormánybiztos, irodahálózat (minden megyében van már irodájuk!), gépkocsik országjárásra, reklámhadjáratok...

Amennyivel olcsóbb lett a földgáz, annyival gyengült a fűtőértéke. Átírtuk a nótát: már nem a homokóra pereg, hanem a gázóra.

Forgó Irén Békéscsaba
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mire megy el az európai adófizetők pénze - Az Eu is elismeri
  2014-11-11 07:49:18, kedd
 
  Mire megy el az európai adófizetők pénze - Az Eu is elismeri, hogy hatalmas veszteség az embargó
2014. november 10. - 05:30


Élelmiszer-kereskedelem: Most Európa keresztje lett Putyin Oroszországa



Az Európai Unió 344,3 millió eurót költött az orosz élelmiszerembargó miatt veszteséget szenvedett európai mezőgazdasági termelők pénzügyi támogatására - közölte az Európai Bizottság sajtóirodája a TASZSZ megkeresésére. Az Európai Bizottság legutóbb szeptember végén döntött egy újabb, 165 millió eurós rendkívüli pénzalap megnyitásáról, amivel azoknak a gazdáknak igyekszik segítséget nyújtani, akik romlandó zöldséget vagy gyümölcsöt termeltek orosz exportra, de a Moszkva által bevezetett importtilalom miatt félő, hogy nem tudják eladni termékeiket. A pénzzel az Európai Unió gyakorlatilag felvásárolja az eladatlanul maradt zöldségeket és gyümölcsöt, amelyeket aztán főleg ingyen osztanak szét, vagy nem élelmiszerként hasznosítják, például komposztálják.

Az Európai Unió mezőgazdasági miniszterei legközebb november 10-én ülnek össze, hogy áttekintsék az elmúlt hetek eseményeit az európai mezőgazdasági ágazatban. Oroszország augusztus 7-én teljes embargót vezetett be a marhahús, a sertéshús, a gyümölcs- és zöldségtermékekre, a baromfi, hal, sajt, tej, tejtermék behozatalára az Európai Unióból, az Egyesült Államokból, Kanadából, Ausztráliából és Norvégiából.

Az Európai Bizottság számításai szerin az orosz embargó a 28 EU-ország teljes mezőgazdasági exportjának 4,2 százalékát érintette, mintegy 5 milliárd euró értékben.





Hírfigyelő Szolgálat - Jövőnk.info

http://www.jovonk.info/2014/11/10/mire-megy-el-europai-adofizetok-penze-eu-elisme ri-hogy-hatalmas-veszteseg-embargo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vona: Kovács Béla estében nem volt fontos az ártatlanság véd
  2014-11-11 07:47:36, kedd
 
  Vona: Kovács Béla estében nem volt fontos az ártatlanság védelme, Vida Ildikónál meg erre hivatkoznak


2014. november 10. 16:39
Vona Gábor, a Jobbik elnöke hétfői parlamenti felszólalásában kijelentette: a szomszédunkban már zajló geopolitikai konfliktus begyűrűzése csak úgy állítható meg, ha a kormány tisztázza magát a korrupciós vádak alól. Amíg ez a magas labda a levegőben van, lehetőséget biztosítanak a nemzetközi háttérerőknek, hogy beavatkozhassanak a magyar belpolitikába.

A kitiltási ügyről szólva azt mondta, nem azt várja már, hogy Vida Ildikó mikor fog lemondani, hanem azt, hogy a kormányból ki fogja vállalni a felelősséget. A kitiltási ügyet már az új hidegháborús körülmények figyelembe vételével, nemzetközi szinten szükséges vizsgálni. Ez nem jelenthet egyet azzal, hogy a hazai szennyest külföldön kell kiteregetni. Az a viselkedés ugyanis a legalja. Vona szerint a kormány vergődése közben arra hivatkozik, hogy Vida Ildikót is megilleti az ártatlanság vélelme. Kovács Béla esetében ez nem volt fontos? - tette fel a jogos kérdést.

A nemzetközi vonalra visszatérve úgy fogalmazott: Isten nem ver bottal. Önöket egy amerikai "jóbaráttal" verte meg. Vona szerint a szomszédunkban már zajló geopolitikai konfliktus begyűrűzése csak úgy állítható meg, ha a kormány tisztázza magát a korrupciós vádak alól. Amíg ez a magas labda a levegőben van, lehetőséget biztosítanak a nemzetközi háttérerőknek, hogy beavatkozhassanak a magyar belpolitikába. Tudom én, hogy nehéz kérdés ez, hiszen ha ragaszkodnak ahhoz, hogy nem volt korrupció, igyekeznek azt titkolni, akkor lehet, hogy beleroppannak a politikai játszmába, ha föltárják a korrupciót, akkor pedig a népharag fogja önöket elüldözni, de hát ilyen ez a politika... - fogalmazott.

Ezt a levest a kormány főzte, nekik is kell kiinni az utolsó cseppig.

http://hunhir.info/index.php?pid=hirek&id=79828
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 16 
2014.10 2014. November 2014.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 496 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1542
  • e Hét: 11809
  • e Hónap: 22920
  • e Év: 176416
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.