Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
Halló, VIP kórház?
  2014-11-27 17:55:43, csütörtök
 
  Halló, VIP kórház?

Halló, VIP kórház?
Igen kérem, ez az orvosi ügyelet kiemelt illiberálisok részére. Szabadna a nevét!
Rubovszky György vagyok.
Á! Keresztényi jó reggelt elnök úr. Mi a baj?
Maga gyilkos!..... bocsánat, de, ha kérdeznek, mindig ezt mondom akaratomon kívül. Maga szerint, ez valami vírus?
Hm, láza van?
Te rohadt anyaszomorító! ... elnézést, nem tudna úgy kérdezni, hogy közben nem kérdez?
Hát, az nehéz lesz, de tudja mit, majd nem veszem figyelembe! Nézzük csak a vírustárban, mi lehet ez! Adenovírusok, herpeszvírusok, himlővírusok, ...esetleg HIV vírus.
Az lehet! Az ismerős, de várjon csak, nem HIV, HVG!
HVG? Ez nem szerepel itt, honnan veszi ezt?
Te liberális gazember! ... már megint, szóval, HVG, mint Heti Világgazdaság.
Ez egy szenzáció lehet az orvosi világban, ilyet eddig nem ismertek! Látom is a szaklapokban a szalagcímet, ,,Magyar orvosok jobban teljesítenek", de konzultálnom kell a kórház vezetőivel, Dr. Habony Dezsővel és Dr. Lázár Etelkával. Ők ugyan jogi doktorok, de megbízható emberek, rokonok, mert kérem nálunk első a lojalitás!
Ez megnyugtat. Ön szerint van esélyem a gyógyulásra?
Nézze, ezt így telefonon nehéz megmondani, be kell feküdjön a VIP osztályra. Szerencsére épp most fejeztük be a kórtermek és az úszómedencék falának beburkolását karrarai márványból, a Gundel szakácsa főz a betegeinknek, akikre fejenként hat ápolónő felügyel, mert mi adunk az egészségügyre kérem! Szóval, mikor tudna befáradni?
Az anyád göthös pics@jat! ... bocsika, holnap reggel nyolckor ott leszek, megfelel?
Persze elnök úr, addig is kerülje a mindenféle kérdezők társaságát, meg egyáltalán ne menjen közösségbe, mert ez fertőz! Akkor isten áldja addig is!
Ájtatos szép napot kívánok én is főorvos úr!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
És az ég nem szakad le! KSH: csökkent a szegénység 2013-ban
  2014-11-27 17:53:06, csütörtök
 
  És az ég nem szakad le! KSH: csökkent a szegénység 2013-ban Magyarországon


Posted on 2014/11/26 Szerző: Admin
A szegénység vagy társadalmi kirekesztődés kockázatának kitettek aránya 2013-ban együttesen 31,1 százalékot ért el, ami 2,4 százalékponttal alacsonyabb, mint egy évvel korábban - állapította meg a KSH legfrissebb, a háztartások életszínvonaláról szerdán közzétett kiadványa.

ksh
A KSH megállapítása szerint az utóbbi négy évben a jövedelmi egyenlőtlenség valamelyest nőtt Magyarországon, ám mértéke még mindig bőven alatta marad az EU-tagországok átlagának.
Az Európai Unióban szokásosan használt terminológia szerint 2013-ban Magyarországon a relatív jövedelmi szegények
közé a lakosság 14,6 százaléka tartozott, 23,9 százalék volt a súlyosan deprivált és 9,2 százalék nagyon alacsony
munkaintenzitású háztartásban élők aránya.
Magyarországon 2013-ban a háztartások 1 millió 287 ezer forintos egy főre jutó éves bruttó jövedelme 4,3 százalékkal haladta meg a megelőző évit. A bruttó jövedelmeken belül a munkajövedelmek aránya 67,8 százalék, amelyek túlnyomó része 81,6 százaléka főállású munkaviszonyból származott.
A háztartások összes jövedelmének közel harmadát a társadalmi jövedelmek tették ki, egy főre jutó éves átlagos értékük 389 ezer forint volt. A társadalmi jövedelmeken belül a legnagyobb arányt a nyugdíjak, nyugdíjszerű ellátások képviselték.
A lakosság fogyasztási szintje tavaly összességében a megelőző év szintjén maradt. A háztartások legnagyobb kiadási tétele továbbra is az összkiadás negyedét kitevő lakásfenntartás és háztartási energia, bár aránya kissé csökkent. A napi szükségletek (étkezéssel, lakásfenntartással és közlekedéssel kapcsolatos költségek) kifizetése után a kiadások mintegy 40 százalékát fordíthatták további fogyasztásra a háztartások.
(hir.ma)
Bal-Rad komm: Elgondolkodtató ez a KSH - jelentés annak a hírnek a tükrében, hogy tegnap a horda a kommunikáció meggyőzőbbé tételét határozta el. Merthogy gyengén kommunikálták eleddig a “zemberek" felé a hallatlan sikereket. Oszt' emiatt átszervezik az egész hadovakórust.
Hát ezt a jelentést elolvasva itt van a megoldás az összes kommunikációs bajaikra! Egyszerűen csak a KSH - ra kell bízni az “eredmények" interpretálását!
Amely hivatal ilyesmiket képes állítani jelen körülmények között - mint a KSH - a magyarországi szegénységről, az csodálatra méltó! “Csökkent a szegénység 2013-ban Magyarországon!" - harsogja a KSH! “...A bruttó jövedelmeken belül a munkajövedelmek aránya 67,8 százalék, amelyek túlnyomó része 81,6 százaléka főállású munkaviszonyból származott..." - Feltételezzük, hogy ebben benne szerepel Giro - Szász és a többi puritán “munkajövedelme" is!
A KSH ki mert adni egy ilyen tartalmú jelentést! 2014 - ben!

https://balrad.wordpress.com/2014/11/26/es-az-eg-nem-szakad-le-ksh-csokkent-a-sze genyseg-2013-ban-magyarorszagon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
100% magyaros
  2014-11-27 17:52:20, csütörtök
 
  100% magyaros

“Már nagyon vártam a bejárást, de még hátravolt előtte az emlékplakettek átadása a projekt legjobban dolgozó résztvevőinek. Azzal kezdődött, hogy Vígh kitüntette Simicskót, majd ketten együtt kitüntették Hoffmannt. Ezen a ponton majdnem nevettem, de egy egyenruhás fickó ült mellettem, így nem mertem hangosan. Később másokat is kitüntettek, például az építészeket, akik egyike maga Rubik Ernő volt. Ők annak ellenére kaptak plakettet, hogy az épületet eltervezték, mert az alagsori tornatermek két-három méterrel kisebbek lettek a sztenderd kézilabdapálya méreténél, így nem lehet meccseket rendezni bennük. - Tüskecsarnok átadása"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vígh miniszteri biztos kitüntette Simicskó államtitkárt, azt
  2014-11-27 17:31:04, csütörtök
 
 
Vígh miniszteri biztos kitüntette Simicskó államtitkárt, aztán közösen kitüntették Hoffmann polgármestert

ma 15:33


Aztán kitüntették azokat, akik részt vettek a Tüskecsarnok megtervezésében és kivitelezésében, például Rubik Ernő is. És annak ellenére kaptak ilyen sokan kitüntetést, hogy a csarnok alagsori tornatermeit eltervezték, és azok kisebbek lettek egy szabályos kézilabdapályánál. És egyelőre egy vita miatt eredménykijelző sincs a nagycsarnokban. A Cink ott volt a nagyon sokáig félbehagyott épület megnyitóján, ott vannak a részletek.


http://444.hu/2014/11/27/vigh-miniszteri-biztos-kituntette-simicsko-allamtitkart- aztan-kozosen-kituntettek-hoffmann-polgarmestert/

Volna rá mód, hogy ne az én pénzemből részesítsék egymást nyilvánosan orális örömökben?
Az (első) Tüskecsarnok épületmegnyitó ünnepség után egyenesen a Várkert bazárhoz vonultak. Megtekintentették a munkálatokat. Abakuszon kiszámolták, hogy az összes rokon kitüntetéséhez hány érmet rendeljenek, a harmadik szalagátvágási ceremóniához.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Viktor Orbán? Nem akarom!
  2014-11-27 16:43:03, csütörtök
 
  Viktor Orbán? Nem akarom!

Posted on 2014/11/27 Szerző: Admin

A litván elnök elhatárolta magát Orbán Viktor három nappal ezelőtti vilniuszi látogatásától. Szóvivője azt mondta, hogy az államfő nem kívánt találkozni a magyar politikussal, ennek megfelelően nem is hívta meg. Hasonlóképpen nyilatkozott a litván kormányfő sajtótitkára is.
ripCsak a sajtó állt vele szóba...
A diplomáciai protokoll szerint az ilyen utat arcátlanságként értékelik, mivel az ilyen eseményeken többnyire a fegyveres erők főparancsnokai képviselik országukat. Egy helyi politológus, aki nyíltan rokonszenvez Orbán Viktorral, azt közölte, hogy a vizit még őt is meglepte. Szerinte az út célja az volt, hogy megmutassa Európának, hogy Magyarország - a Kremlhez fűződő barátságtól függetlenül - teljesíti nemzetközi kötelezettségeit. Vagyis PR-akcióról volt szó.
(atv)
Bal-Rad komm: Sajnálatos módon a lényeg mostanság már csak a “piáron" van! De a látványelőadások egyre silányabbak!

https://balrad.wordpress.com/2014/11/27/viktor-orban-nem-akarom/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Felvilágosító nemi erőszakban részesítik a kacér lányokat
  2014-11-27 16:40:44, csütörtök
 
  Felvilágosító nemi erőszakban részesítik a kacér lányokat


2014. november 25., kedd

A Vas és Baranya megyei Rendőrfőkapitányság közös programjának keretében szakemberek erőszakolják majd meg a tiniket, ezzel rámutatva viselkedésük következményére.

eroszak program.jpg

A programban minden állami működtetésű iskolának kötelezően részt kell venni. Továbbá az intézményeknek össze kell majd állítani egy listát a náluk tanuló kacéran viselkedő fiatal lányokról, hogy a jövőbeni eseteknél könnyebben azonosítható legyen az elkövető (régiesen szólva: az áldozat).

"A nemi erőszaktevésen keresztül a kacérkodás áldozatává váló férfiak és fiúk mellé kirendelt pszichológus költségeit az elkövető családjának kell állnia, ahogy a perköltséget is" - áll a "Te vagy a hibás, ribanc!" elnevezésű rendőrségi program közleményében, amelyet valószínűleg elmebeteg, hímsoviniszta pszichopata állatok írtak.


http://hircsarda.blog.hu/2014/11/25/felvilagosito_nemi_eroszakban_reszesitik_a_ka cer_lanyokat
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Dél-Koreában tarhál!
  2014-11-27 16:33:24, csütörtök
 
  Orbán Dél-Koreában tarhál!


Posted on 2014/11/27 Szerző: Admin

Megkezdte dél-koreai tárgyalásait csütörtökön Orbán Viktor miniszterelnök, a kormányfő a hivatalos látogatás első napján üzleti vezetőkkel folytat megbeszélést lehetséges magyarországi befektetésekről.
Orbán Viktor - aki egy magyar kormányzati és üzleti delegáció élén érkezett az ázsiai országba - helyi idő szerint csütörtök reggel Szöulban tárgyalt a Hyundai autógyár vezetésével, délután pedig a KDB Bank és a Hankook gumiabroncsgyártó vezetőivel egyeztet majd.
Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t a helyszínen arról tájékoztatta, hogy az említett cégekkel lehetséges magyarországi befektetésekről tárgyal a kormányfő.
A látogatás második napján, pénteken Orbán Viktort fogadja Pak Gun Hje dél-koreai elnök.
(MTI)
Bal-Rad komm: Érdekes történet ez a mostani tarhálóút! Kb. ugyanolyan eredménnyel, mint anno!
Amikor El Qro összetarhálta a kecskeméti Mercedes - gyárat, Orbán meg felavatta és büszkélkedett vele.
Most fordított a helyzet. Természetesen lesz ígéret az egyre kétségbeesettebben kapkodó Orbánnak: hogyne! Befektetünk persze! (Majd ha az USA zöld jelzést ad Dél - Koreának! De az már nem Orbán - idejében lesz!)


https://balrad.wordpress.com/2014/11/27/orban-del-koreaban-tarhal/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zselésfejű bunkfencet vetett?
  2014-11-27 16:31:57, csütörtök
 
  Zselésfejű bunkfencet vetett?

Posted on 2014/11/27 Szerző: Admin


Több fontos feladatkör január 1-től átkerül a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól a Miniszterelnökséghez. A változtatást Fodor Gábor, a Törvényalkotási Bizottság független tagja vette észre az előterjesztések sorában.
Az európai ügyek, a brüsszeli állandó képviselet irányítása és a diplomaták munkáltatói joga is Lázár minisztériumához kerül, ezáltal Szijjártónak csak a külgazdaság maradt - írja az MTI. A Liberálisok szerint azzal, hogy az európai ügyeket, a brüsszeli állandó képviselet irányítását és a diplomaták munkáltatói jogát elveszik Szijjártó Pétertől, lényegében megszűnik a Külügyminisztérium.
Fodor Gábor, a Törvényalkotási Bizottság független tagja vette észre az előterjesztések sorában csütörtökön, hogy ezek a feladatkörök január 1-től, azaz szinte azonnal, Szijjártó Pétertől Lázár Jánoshoz és a Miniszterelnökséghez kerülnek át. Azzal, hogy a kormány elveszi a külügy legfontosabb teendőit magától a külügyminisztertől, valójában lefokozza Szijjártó Pétert, akinek január elsejétől csak a külgazdaság irányítására korlátozódik majd a tevékenysége - írta közleményében a Magyar Liberális Párt.
Fodor Gábor országgyűlési képviselő írásbeli kérdésekkel fordul Lázár Jánoshoz: arra kíváncsi, hogy mi indokolja a változtatást, a külügyi feladatok átcsoportosítását, mi a célja a változtatásnak, és hogy tud-e arról, hogy a módosítással megszűnik a Külügyminisztérium Magyarországon.
(NOL)
Bal-Rad komm: Gabriella kiszúrt valamit! És feljajdult kínjában. Mint “FÜGGETLEN"! Szijjártótól elcsippenti Orbán a külügyeket! Nemtán az lehet az ok (korábban már pedzegettük) hogy Zselésfejű külügyminiszterünket Washingtonban CSAK a Cukrosnéni fogadta? És estleg még be is vállalt valamit ettől a nyőstényördögtől? Tán' emiatt aggódik Gabriella? Hogy a FELADAT végrehajtása elakadhat?!
Mert ha így alakult a dolog, akkor bizony a puritán Szíjjártó - family gyorsan kiesett a kegyúri pixisből. (Viszont addigra csinálhatott nem is kevés bajt!)
És mos Lézer Janink, a Nagy Zsinagógafelújító veszi gondjaiba ORSZÁGUNK külügyeinek GONDOZÁSÁT! Is!
Nohiszen! “Dunába vizet!"
(De mi lesz a futsalcsapattal? Amelynek jószerével már minden tagja külügyi “szolgálatban" napozik valahol a nagyvilágban?)
Az viszont mostmár világosan látszik, hogy valami nagy bukfenc esett meg külügyi téren!

https://balrad.wordpress.com/2014/11/27/zselesfeju-bunkfencet-vetett/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zselésfejű bunkfencet vetett?
  2014-11-27 16:20:43, csütörtök
 
  Zselésfejű bunkfencet vetett?

Posted on 2014/11/27 Szerző: Admin
Több fontos feladatkör január 1-től átkerül a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól a Miniszterelnökséghez. A változtatást Fodor Gábor, a Törvényalkotási Bizottság független tagja vette észre az előterjesztések sorában.
Az európai ügyek, a brüsszeli állandó képviselet irányítása és a diplomaták munkáltatói joga is Lázár minisztériumához kerül, ezáltal Szijjártónak csak a külgazdaság maradt - írja az MTI. A Liberálisok szerint azzal, hogy az európai ügyeket, a brüsszeli állandó képviselet irányítását és a diplomaták munkáltatói jogát elveszik Szijjártó Pétertől, lényegében megszűnik a Külügyminisztérium.
Fodor Gábor, a Törvényalkotási Bizottság független tagja vette észre az előterjesztések sorában csütörtökön, hogy ezek a feladatkörök január 1-től, azaz szinte azonnal, Szijjártó Pétertől Lázár Jánoshoz és a Miniszterelnökséghez kerülnek át. Azzal, hogy a kormány elveszi a külügy legfontosabb teendőit magától a külügyminisztertől, valójában lefokozza Szijjártó Pétert, akinek január elsejétől csak a külgazdaság irányítására korlátozódik majd a tevékenysége - írta közleményében a Magyar Liberális Párt.
Fodor Gábor országgyűlési képviselő írásbeli kérdésekkel fordul Lázár Jánoshoz: arra kíváncsi, hogy mi indokolja a változtatást, a külügyi feladatok átcsoportosítását, mi a célja a változtatásnak, és hogy tud-e arról, hogy a módosítással megszűnik a Külügyminisztérium Magyarországon.
(NOL)
Bal-Rad komm: Gabriella kiszúrt valamit! És feljajdult kínjában. Mint “FÜGGETLEN"! Szijjártótól elcsippenti Orbán a külügyeket! Nemtán az lehet az ok (korábban már pedzegettük) hogy Zselésfejű külügyminiszterünket Washingtonban CSAK a Cukrosnéni fogadta? És estleg még be is vállalt valamit ettől a nyőstényördögtől? Tán' emiatt aggódik Gabriella? Hogy a FELADAT végrehajtása elakadhat?!
Mert ha így alakult a dolog, akkor bizony a puritán Szíjjártó - family gyorsan kiesett a kegyúri pixisből. (Viszont addigra csinálhatott nem is kevés bajt!)
És mos Lézer Janink, a Nagy Zsinagógafelújító veszi gondjaiba ORSZÁGUNK külügyeinek GONDOZÁSÁT! Is!
Nohiszen! “Dunába vizet!"
(De mi lesz a futsalcsapattal? Amelynek jószerével már minden tagja külügyi “szolgálatban" napozik valahol a nagyvilágban?)
Az viszont mostmár világosan látszik, hogy valami nagy bukfenc esett meg külügyi téren!


https://balrad.wordpress.com/2014/11/27/zselesfeju-bunkfencet-vetett/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
NAV-vizsgálat indul az erőszakot kiprovokáló nőknél
  2014-11-27 16:16:13, csütörtök
 
 
NAV-vizsgálat indul az erőszakot kiprovokáló nőknél

2014. november 27., csütörtök

Az adóhatóság csak azokat a provokátorokat vizsgálja, aki szórakozóhelyen kényszerítik ki maguk ellen a nemi erőszakot.

http://m.cdn.blog.hu/hi/hircsarda/image/nav%20nemi%20eroszak.png

"Csupán arra vagyunk kíváncsiak, hogyan engedhetik meg maguknak ezek a lányok és nők az ilyen jellegű nyíltszíni provokációkat. Ezek a vendéglátóipari-egységek nagyon drágák, ezért nekik vagy családjaiknak tisztázniuk kell az ott elköltött pénz eredetét" - áll a Nemzeti Adó- és Vámadóhatóság (NAV) közleményében.

"Mostanában folyamatosan lábszagú a szám, nem tudom miért van ez" - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Kontrát Károly (Fidesz-KDNP) belügyi államtitkár.


http://hircsarda.blog.hu/2014/11/27/nav-vizsgalat_indul_az_eroszakot_kiprovokalo_ noknel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 19 
2014.10 2014. November 2014.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 496 db bejegyzés
e év: 6200 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2090
  • e Hét: 12357
  • e Hónap: 23468
  • e Év: 176964
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.