Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
Mi történik, ha a politikust a választók közé engedik?
  2016-10-19 19:36:34, szerda
 
  AZ EXPEDÍCIÓ - 11 perces magyar rövidfilm - 2014
Mi történik, ha a politikust a választók közé engedik?


https://vimeo.com/90743986
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egymillió forintos kérdés: miért van Orbán még szabadlábon?
  2016-10-19 19:25:41, szerda
 
  Egymillió forintos kérdés: miért van Orbán még szabadlábon?

A politika csicskásává aljasult bűnüldözés - Polt Péter legfőbb ügyésszel az élén - nem lép fel Orbán Viktor, az ország első számú uszítója ellen.

Banánköztársaság, Kiemelt | Szerző: Zsebesi Zsolt | 2016. október 18.



A németországi Würtzburg bírósága másfél év börtönt szabott ki egy német állampolgárra, aki a közösségi portálokon a menekültek - illetve a hivatalos magyarországi nómenklatúra szerint a migránsok - ellen uszító kijelentéseket tett, halállal és erőszakkal fenyegetve őket. A meglepően szigorú ítéletet indokolva a bíróság a vádlott korábbi, hasonló megnyilatkozásaira, mint súlyosbító körülményre hivatkozott.

A német sajtó a börtönre ítéltet ,,jobboldali radikális uszítónak" nevezi, ami Németországban elítélő besorolásnak számít, nem úgy, mint például Magyarországon, ahol a német szélsőjobb jelszavait felvállaló Jobbik képes magát egyszerűen ,,nemzeti radikális" pártnak minősíteni és sokan annak, és ,,partiképesnek" tartják. Az ítélet és az alapjául szolgáló jelenség, az interneten elharapózott uszító megnyilvánulások elszaporodása, széles társadalmi vitát váltottak ki Németországban, ahol a politikai pártok jelentős része a jelenleginél határozottabb fellépést sürget az ilyen és az ehhez hasonló esetekben. Már 2015-ben az internetes tartalomszolgáltatók egy nagyobb csoportja megállapodott abban, hogy a törvénysértőnek minősíthető megnyilvánulásokat 24 órán belül eltávolítják az internetről.

Volker Kauder, a kormányzó német Kereszténydemokrata Párt (CDU), a Fidesz testvérpártja parlamenti frakciójának a vezetője elképzelhetőnek tartja olyan törvény elfogadását, amely akár 50 ezer euróval is büntetné azokat a tartalomszolgáltatókat, amelyek egy héten belül nem távolítják el a portáljaikról az említett tartalmakat. Arról is szó van, hogy az internetes hecckampányok, uszító internetes megnyilvánulások áldozatainak kártérítés járjon. A német rendőrség is háborút üzent az uszítók ellen és országos razziát szervezett az ilyen tartalmak felderítésére, és szerzőik előállítására. A vezető német politikusok szerint a német állam erkölcsi kötelessége, hogy az ilyen megnyilvánulások sem offline, sem online formában ne maradhassanak a jogrendszer hatókörén kívül.

Az egymillió forintos kérdés: hogyan fordulhat elő, hogy az olyan kaliberű uszító, mint Orbán Viktor - aki Magyarország kormányfőjeként, az általa irányított hatalmas propaganda és sajtó arzenálra, valamint az állam majdnem korlátlan anyagi lehetőségére építve országos uszító kampányt rendelhet el az Európába érkezett és Magyarországon csak átgyalogolt menekültek ellen, sőt egy hazug népszavazást is képes kierőszakolni, csak azért, hogy learathassa antihumánus jelszavai, a menekültek és az Európai Unió menekültpolitikája ellen indított hecckampánya gyümölcseit - még szabadlábon van.

Ez Magyarország és a magyar társadalom szégyene. Egyben napnál világosabban bizonyítja, hogy bár Magyarországon is léteznek az ilyen aljas tevékenység megakadályozását és szankcionálását szolgáló törvények, az Orbán Viktor csicskásává aljasult magyar bűnüldözés, élén Polt Péter legfőbb ügyésszel - politikai megrendelést teljesítve - nem lép fel az államilag folytatott uszítással és az azért felelősökkel szemben, amiért az európai haladó közvélemény általános megvetését vonja magára nem csak az aktuális, elvakult politikai kurzus, de sajnos a magyar társadalom is, amely hagyta magát a rossz oldalra állítani, és nem tett meg mindent azért, hogy a hivatalos politikával szembe fordulva megvédje a magyarok becsületét.

Minden tisztelet megérdemelnek azok, akik nem hagyták magukat elhülyíteni és elvakítani, akik aktívan és harsányan kiálltak az általános emberi értékek, a menekültek emberi jogai és humánus megsegítésük mellett Magyarországon is. Az ő jó példájukra építkezve lehet majd az országot egy egészséges, európai pályára állítani és a jelenlegi erkölcsi fertőből kivezetni. Mindjárt az után, hogy sikerül megszabadulni az orbáni illiberális államtól, lebontjuk annak rothadó, korrupciótól bűzlő politikai és gazdasági felépítményét, és elzavarjuk végre a rendszer aljas és gerinctelen lakájait. Akkor kezdjük el!

Zsebesi Zsolt

http://gepnarancs.hu/2016/10/egymillio-forintos-kerdes-miert-van-orban-meg-szabad labon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az államtitkár cinikus tanácsot adott a szegénységben élőkne
  2016-10-19 19:19:25, szerda
 
  Az államtitkár cinikus tanácsot adott a szegénységben élőknek

Ma, 05:02
Tanulással és kitartással lehet kijutni a szegénységből - az Emberi Erőforrások Minisztériumának társadalmi felzárkózásért felelős helyettes államtitkára ezt találta javasolni az M1 aktuális csatornán.

Langerné Victor Katalin - a mai magyarországi viszonyokat tekintve rendkívül cinikusnak hangzó szavaival - arra az amúgy örvendetes tettre reagált, hogy tizenötezer dollárt, adományozott két magyar iskolának Mohammad Hamid Anszari, az Indiai Köztársaság alelnöke. A Gandhi Gimnázium, Kollégium és Alapfokú Művészeti Iskola, valamint a Dr. Ámbédkar Gimnázium, Szakképző Iskola, Speciális Szakiskola és Általános Iskola a roma gyermekek társadalmi felzárkózásának elősegítésében végzett évtizedes munkájáért kapta a támogatást.

Langerné Victor Katalin szavaival amúgy nem lenne nagy baj, ha az nem a mai Magyarországon hangzott volna el.

Tegnap a szegénység elleni küzdelem világnapján a helyettes ombudsmann közleményt adott ki, amelyben egyebek mellett azt írta: Az Eurostat adatai szerint 2008 és 2015 között a szegénységgel és társadalmi kirekesztettséggel fenyegetett népesség aránya sem az Európai Unió egészében, sem Magyarországon nem csökkent. Az unió népességének csaknem negyede, a magyar lakosságnak pedig mintegy harmada tartozik ebbe a körbe.

A Párbeszéd Magyarországért négyszáz, a fővárosi Kossuth téren lerakott kanállal emlékezett meg a nélkülözőkről a szegénység elleni küzdelem világnapján, illetve így üzentek a kormánynak. Szabó Tímea, a PM társelnöke elmondta: Magyarországon több mint négymillióan élnek havi kilencvenezer forintnál kevesebből. A szegénység veszélyének leginkább a gyermekek vannak kitéve, a szegénységben élő gyermekek aránya 2010-2014 között 38 százalékról 42-re nőtt - tette hozzá Szabó Tímea, aki arra is felhívta a figyelmet, hogy az un. dolgozói szegénység is nő, vagyis azok közül is sokan nélkülöznek, akiknek van munkájuk.

Több mint félmillió ember él olyan lakásban, ahol nincsen wc vagy lyukas a fal - sorolta a politikus a bajokat, amelyekkel a Fidesz-kormány nem foglalkozik. Nem elfogadható, hogy eközben a Rogán Antalok, Lázár Jánosok, Andy Vajnák és Matolcsy Györgyök tolvaj országa legyünk - hangsúlyozta a PM társelnöke.

Forrás: nepszava.hu


http://www.sztarklikk.hu/kozelet/az-allamtitkar-cinikus-tanacsot-adott-a-szegenys egben-eloknek/298895
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Helikopteres Rogánról kérdezett a 444, kitiltották őket a Pa
  2016-10-19 18:47:24, szerda
 
  Akkora a sajtószabadság, hogy nem fér be a Parlament minden helyiségébe!
Sunyi trógerek!

*************************

Helikopteres Rogánról kérdezett a 444, kitiltották őket a Parlamentből

ma, 15:47

A 444.hu pár napja arról kérdezte a fideszeseket a Parlamentben: mi a véleményük, hogy Rogán Antal lebukott azzal, hogy nem mondott igazat a luxushelikopterezéséről.


https://youtu.be/1K5VdsAxFwY

Erre ma az alábbi levelet kapták az Országgyűlés sajtófőnökétől:

"Tájékoztatom Önt arról, hogy a 444.hu munkatársai, Plankó Gergely és Tamás Bence Gáspár 2016. október 10-én, hétfőn többszörös kérésünk és figyelmeztetésünk ellenére ismételten megszegték az országházi sajtótudósítás rendjére vonatkozó 9/2013-as házelnöki rendelkezést.

Az engedély nélküli forgatás mellett fizikailag is akadályozták Halász János államtitkár bejutását az üléstermi folyosóra.

Munkatársaik viselkedése, a szabályok tudatos és sorozatos ignorálása, a korábbi figyelmeztetések semmibevétele miatt házelnök úr felfüggeszti a 444.hu szerkesztőségének akkreditációját."

A szerkesztőség közöl egy ábrát arról, hogyan teszik lehetetlenné az újságírók munkáját a Parlamentben. A képen zölddel jelölt részen lehet legálisan kérdezni a képviselőket, a pirossal jelölt részen pedig nem:

http://propeller.hu/images/cikk/2016_10/parlament.jpeg



http://propeller.hu/itthon/3247528-helikopteres-roganrol-kerdezett-444-kitiltotta k-oket-parlamentbol
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ekkora pofátlanságot nem sok országban engedhetne meg magán
  2016-10-19 18:40:32, szerda
 
 
Forgács Erzsébet 2016-10-19

Ekkora pofátlanságot nem sok országban engedhetne meg magának egy politikai bűnöző


Tegnap nekem is sikerült végighallgatnom Lázár János előrehozott kormányinfóját és ezzel kapcsolatban született néhány gondolatom a jelen magyar állapotokról.

Szeretném azt mondani, hogy Lázár János mindenminiszter téved, amikor azt igyekszik kommunikálni a keményen elbutult kisemberek felé, hogy nem lehet autokráciának nevezni Magyarországot, mert volt népszavazás. Márpedig ahol van népszavazás, az demokrácia. Szerinte. Illetve nagy a gyanúm, hogy szerinte sem és ő egészen pontosan tisztában van azzal, mekkora szemfényvesztés a népszavazásnak nevezett bohózat, de ezt akarja elhitetni a hívekkel és ezt akarja a szájukba rágni:

Magyarországot kívülről támadják, ezzel az érvrendszerrel fognak támadni a következő időszakban. Ahogy az amerikai sajtó is.

Ezzel fogják majd a kormányt megalapozatlanul támadni

Tehát senki se higgyen a szemének, fülének, kizárólag csak a kormánykommunikációnak, mert Lázár (vagy bármelyik szabadon választott megélhetési) mondja a tutit. Demokrácia van és kész. Aki ennek az ellenkezőjét állítja, az támadja Magyarországot.

Ezzel szemben az van, hogy nincs demokrácia. Figyelmébe ajánlom azoknak a kormányszurkolóknak, akiket jobban érdekel az ország sorsa, mint a megélhetési politikusok anyagi biztonsága:

Nem ott kezdődik a sajtószabadság, hogy nem hurcolják börtönbe, pláne hogy nem végzik ki azt az újságírót, aki a kormányt kritizálni merészeli. A sajtószabadság az, amikor a kormány nem nyomja el, nem igyekszik eltaposni sem anyagi eszközökkel, sem hatalmi szóval, sem üzletinek látszó machinációkkal az ellenzéki sajtót. Nem uszít rájuk sem fizetett, sem önkéntes trollokat, nem támadja meg senki sem (megbízásos alapon) a weboldalt. Az ellenzéki portálnál dolgozó nincs kitéve sem személyes támadásnak, sem hatalmi vegzatúrának, sem egzisztenciális fenyegetettségnek.

A mindenkire érvényes jogszabályok betartása mellett semmiféle retorzió, vagy annak kísérlete nem érheti. A szabad sajtó nem a börtönnél és a kivégzésnél kezdődik. Miután az egypárti kormány minden szemétségre hajlandó azért, hogy elhallgattassa a kritikus hangokat, sem sajtószabadság, sem szólásszabadság nincs. Demokrácia sincs. Hazudnak.

Lázár János hivatkozik a népszavazásra, mint a demokrácia fokmérőjére. Ekkora pofátlanságot nem sok országban engedhetne meg magának egy politikai bűnöző, az egyszer biztos. A Fidesz-kormány volt az, amelyik megváltoztatta a népszavazási törvényt. A Fidesz-kormány volt az, amelyik az érvényességi küszöböt felemelte 25-ről 50 százalékra. A Fidesz-kormány az, amelyik most leköpi a saját törvényét és pofátlan, cinikus, geci módon hazudik bele az ország és Európa arcába. Úgy hivatkozni a népszavazásra - mint demokratikus fokmérőre - hogy az érvénytelen népszavazást érvényesnek hirdetik, hogy közben még jobban szétszakítják a társadalmat az Újegység és Azok kasztjára, mérhetetlen cinizmus, aljasság, árulás. Ez nem demokrácia. Ha az lenne, a kormány elismerné a vereségét és kussolna.

Amelyik országban a kormánypárt minden eszközt felhasznál annak érdekében, hogy az összes pozícióba pártkatonákat ültessen - a köztársasági elnök horgásszékétől kezdve az összes önkormányzatba, minden sportszövetségbe, ügyészségre, a legutolsó kis falusi iskolába is - az nem demokrácia.

Ha egy országban a kormány mindent megtesz annak érdekében, hogy a társadalom ne tudhasson arról, mire és hogyan költi el a kormány a közpénzeket, hanem ellenkezőleg, titkosítanak, elérhetetlenné tesznek közérdekű adatokat, abban az országban nincsen demokrácia.

Ahol nem lehet elszámoltatni a politikusokat a vagyonosodásukkal, ahol egy Farkas Flórián, Rogán Antal büntetlenül megúszhat mindent, sőt, védelemben részesül, az nem demokrácia.

Ahol a hatalom saját verőemberekkel támad a civilekre akár egy népszavazási kezdeményezés benyújtásakor, akár a fakivágások elleni tiltakozásokkor, az nem demokrácia. Ahol a kormány fel tudja használni és fel is használja a gazdasági zsarolástól kezdve a hatóságokon keresztül az erőszakszervekig terjedő eszköztárát a neki nem tetsző média, civil csoportok, vagy egyes civilek ellen, az régen nem demokrácia.

Lázár és bűntársai úgy hazudnak, hogy közben a szemük sem rebben, pedig ha valaki, ők aztán egészen pontosan tudják, mennyire nemtelen, elvtelen és törvénytelen ez a rendszer. Azt is tudják, hogy mekkora károkat, milyen visszafordíthatatlan sérüléseket okoz az országnak ez a kormányzat. De hazudnak rendületlenül, mert nekik így éri meg. Kell a hatalom és kell a pénz.

Végül ide idézem Balog Zoltán embertelen-miniszter Németországban elhangzott szavait:

Magyarországot katonai erőn kívül mással nem lehet diktatúrába vinni, autoriter rendszerbe kényszeríteni, mert a magyar szabadságszerető nép, és ha kell, választással, ha kell, akkor másképpen, de elzavarja azokat, akik megpróbálják szabadságukat elnyomni.

Remélhetőleg igaza lesz Balognak. Bukni fognak. Ő is. Ideje.


http://kolozsvaros.com/2016/10/19/ekkora-pofatlansagot-nem-sok-orszagban-engedhet ne-meg-maganak-egy-politikai-bunozo/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az ellenállás útján
  2016-10-19 17:24:34, szerda
 
 
Az ellenállás útján



Hónapok óta érkeznek hozzánk a rémisztő hírek Németországból, melyeket a fővonalú média mélyen elhallgat. Olyan hírek jutnak el szerkesztőségünk tagjaihoz, melyekből egyértelműen kiderül, hogy Németországban a légkör polgárháború bekövetkezését sejteti. Nevét - biztonsági okokra hivatkozva - nem vállaló, német aktivista adott válaszokat kérdéseinkre, melyekből kiderül, hogy a német ifjúság nem hódol be a betolakodóknak és az ellenállás útját választja.Következzenek A.B. szavai.

Új Erő: Milyen a helyzet most Németországban?

A.B.: A légkör egyre aggasztóbb, az elmúlt hónapok bűnelkövetési statisztikái egyértelműen felerősítették azt a gyűlöletet, ami az egészséges német társadalom részéről tapasztalható a betolakodók iránt. Német fiatalok ébrednek rá arra, hogy az idegen söpredékkel szemben a legszigorúbb bánásmód szükséges. A megszállás alatt tartott média a híreket cenzúrázza és törli.

Nem számolnak be azokról az utcai akciókról, melyek a társadalom elismerését váltották ki, ezek az akciók pedig fizikai értelemben vett támadások voltak a bűnöző életmódot folytató idegen kolóniák ellen, akik csak élősködnek népünkön, közben pedig rettegésben tartják a fiatalokat, közöttük nőket és gyermekeket. Kábítószerre szoktatják rá a német fiatalokat, amit nem lehet elfogadni.

Ezek a támadások nem kerültek be a hírekbe, nem harsogott a média a nacionalisták akcióiról, nehogy egyéb tartományokban is elterjedjenek a rend érdekében kinyilvánított utcai akciók. Abban azonban biztosak lehetünk, hogy ez csak a kezdet...

Új Erő: Elhallgatják a német nacionalisták akcióit, annak ellenére, hogy a hazafiak folyamatosan üldöztetésnek vannak kitéve a merkeli rendőrség részéről? Miért nem használja fel ezeket a híreket a németellenes média a nacionalista erők letörésére?

A.B.: Ahogy erre már kitértem, azért nem kerülnek be ezek a hírek a médiába, mert a reakció ereje példát állíthat más tartományban élő bajtársaknak. A titkosrendőrség és az elhárítás pedig attól tart, hogy polgárháború alakul ki, amely vérbe borítja az utcákat, ezért teljes hírzárlatot parancsolnak a média németgyűlölő csahosainak.

Akarják vagy sem, a polgárháború küszöbön van, a helyzet hamarosan kezelhetetlenné válik és ez egyedül a betolakodó söpredék antiszociális viselkedésének tudható be. A német hazafiak fizikai aktivitása mellett a betolakodók által elkövetett bűneseteket megpróbálják eltitkolni, azokat a súlyos támadásokat, amelyek a fiatal német lányok és idős asszonyok bestiális megerőszakolásától a fegyveres gyilkosságokig széles skálán mozognak.

A német átlagpolgár bevándorlók iránti negatív véleményének kordában tartása végett ezek az esetek titkosak maradnak a nagyközönség előtt. Azok, amik a cenzúra és a tiltás ellenére kiszivárognak, valósággal felkorbácsolják a közvéleményt és jogos haragot ébresztenek, melyeknek hatására a német emberek a lehető összes legálisan vásárolható fegyvert felvásárolták.

A civil társadalom sajátságos önszerveződése van folyamatban, aminek elég lesz egy szikra, hogy lángba borítsa a térséget, hogy élettere védelmében hadba lépjen a nem kívánatos jövevények ellen.

image-459671-breitwandaufmacher-tzsn[1]

A német nép gyermekei nem fogják harc nélkül átadni a hazájukat!


Új Erő: Ahogy mi tudjuk, minden nacionalista szervezetet nyomás alatt tartanak a német hatóságok, néhány szervezet pedig be van tiltva, arról nem is beszélve, hogy hazafiak százai vannak német büntetés végrehajtási intézményekben.

A.B.: Igen. Hazafiak százai vannak elítélve azért, mert büszkék német származásukra és biológiai örökségükre. A német vér iráni tisztelet üldözve van hazámban, a hatalmat bitorló körök támadása mindennapos, a börtönbüntetések pedig a XV. századi boszorkányperekre emlékeztetnek, amelyek a normális esetben kiszabható büntetés kétszeresét mérik a bajtársainkra.

A börtönökben lévő bajtársaink támogatására létrejött HNG-t (Hilforganisation für Nationale politische Gefangene und deren Angehörige) is betiltották. A szervezetet azzal gyanúsították meg, hogy az elmúlt évek legerősebb bázissal rendelkező neonáci szervezete volt, pedig valójában azért jött létre, hogy támogassa rabságban tartott bajtársaink családjait, a rácsok mögött lévő kamerádok harci kedvét pedig ne hagyja kihunyni.

A betiltott szervezetek helyére mindig új áll, akik jelen pillanatban illegalitásban végzik munkájukat egészen addig a napig, amikor már minden tiltás ellenére a német ellenállás az utcákra vonul. Ez az idő hamarosan eljön...

Új Erő: Mennyire nagy gond az antifa jelenség Németországban? Milyen erőt képviselnek az utcán és a politikában?

A.B.: Elszomorít, ha látom a német fiatalokat, akik színesbőrűekkel keverednek, német lányok kurválkodnak keleti bűnözőkkel vagy együtt kábítószereznek a betolakodókkal. Látok németeket, akik az idegen hordák érdekeiben protestálnak és látok olyanokat, akik németségük ellenére kiirtanák a német embereket.

Ez a hosszú évek alatt végzett, tudatos agymosásnak a következményei. A bűnös nép állandó napirenden tartása olyan időszakot eredményezett, amikor németek fordulnak németek ellen, hogy eltapossanak egy népet, valójában saját magukat, egy hajdanvolt birodalmat és mindörökre megszakítsák biológiai örökségünk, a vérünk folytonosságát.

Az úgynevezett antifasiszta erők jelenléte süt a politikából és jelen van az utcákon is, amikor anarchista bűnbandák dúlják fel a városainkat, hogy megfélemlítsék a nacionalistákat. Az antifa jelenséggel számolni kell, ezeknek az indulati elemeknek primitív, ösztönszerű viselkedése sok konfliktus okozója, ám erőszakos fellépésükre a válasz is megfelelően erőszakos a hazafiak részéről. Egy megfelelő időpontban rendkívül fontos lesz ezeket a lényeket félreállítani, mint a belső ellenség reguláris hadseregét.

Új Erő: Mit gondoltok a leendő magyar népszavazásról? Hogyan látjátok ti a magyarországi helyzetet migránskérdésben?

A.B.: A népszavazás valószínűleg nem lesz érvényes, Brüsszel mindent megtesz, hogy elgáncsolja ezt a kezdeményezést. Nem egyértelműek számunkra a magyar kormány lépései. Retorikájában komoly idegen-ellenességet mutat az Orbán kormány, de a pénzügyi körök hálójában vergődik, akik lépéseit ugyanaz a kisebbség kontrollálja, mint ami a mi hazánkban is bitorolja a hatalmat.

Brüsszel minden meg fog tenni, hogy ráerőltesse a kötelező kvótát Magyarországra, közös teherviselésre hivatkozva. Korábban itt Németországban sem gondoltuk, hogy az eszelős támogatásoknak köszönhetően, kontrollálatlan szaporulatuknak betudhatóan megkerülhetetlen erőt fog képviselni az a populáció, aminek valójában tartózkodnia sem volna szabad ebben az országban.

Ha a toleranciával kisírt folyamatok felerősödnek Magyarországon, akkor népetek szörnyű veszély elé néz, melyben elveszíti identitását és kultúráját. A tömeges bevándorlás rendkívül veszélyeket rejt, ennek ellenére a kormányok támogatják a beözönlőket. Itt látható,hogy az összes kormány irányítása egyetlen rejtélyes központban fut össze, mely őrködik a világ felett.

Új Erő: Mit üzennétek az olvasóinknak?

A.B.: Bármennyire is nehéz a helyzet,soha sem reménytelen! A történelem során a német és a magyar nép is megmutatta, hogy lehetetlen helyzetben is képes az ellenállásra, hogy megtartsa örökségét. Most így fog történni! Az ellenállás útjára lépnek azok a harcosok, akik nem fogadják el a szélsőségesek Európa tervét, melyben megszűnnek a nemzetállamok és a tömegkultúra minden fölé helyezkedik, olyan alattvalókkal, akikben már nincsen büszkeség és egy csepp vér sem ősei véréből.

A háború szelleme bennünk lüktet! A háború, amely oly sokszor megmentette népeinket a pusztulástól és megóvta életterünket, hogy tovább adhassuk az utódainknak. Nem fogunk lemondani arról, ami minket illet! Az aktvitás fokozódik, minden nyomás ellenére elszántabbak leszünk! Nem fogunk kapitulálni!

Tudjuk,hogy a magyar bajtársak kitűnő harcosok és tudjuk, hogy képesek vagytok megtartani, ami egyedül titeket illet! Őseitek azért harcoltak és haltak hősi halált, hogy nektek hazátok legyen. Ne engedjétek, hogy elvegyék az ellenálláshoz való jogaitokat!

Éljen Európa! Jön az idő!

Kovács László

http://ujero.net/az-ellenallas-utjan/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Polt Pétert sarokba szorították Quaestor-ügyben, kérdezte-e
  2016-10-19 17:21:57, szerda
 
 
Polt Pétert sarokba szorították Quaestor-ügyben, kérdezte-e a lányát?

Bohus Péter

2016.10.19. 16:19

Hadházy Ákos, a Lehet Más a Politika képviselője hétfőn, a parlamentben a vádemeléssel bírósági szakaszba ért, majd a múlt héten tárgyalással folytatódott Quaestor-ügyben kérdezte Polt Péter legfőbb ügyészt, akit ez igencsak meglepett, amint az kiderül a parlamenti napon készült videóból.
Tarsoly Csaba: Ez olyan, mint ha szafaládét csináltak volna Overdose-ból

A volt Quaestor-vezér koncepciós perrel vádolja az ügyészséget.


Hadházy három kérdést tett fel Polt Péternek, hogy

miért nem vizsgálták az évtizedeken át piramis-játékhoz hasonlóan ügyfeleket gyűjtő és a pénzüket elsikkasztó Quaestor esetében a felügyeletek szerepét?
Hogy miért nem vizsgálták, keresték illetve lelték meg a Quaestro-tulajdonos Tarsoly Csaba által magáncélra az évek során felvett 1,2 milliárd forintot?
hogy Tarsoly titkárát miért nem hallgatták ki, holott ,,ha valaki információkkal bírhatott volna, az ő?"

Hadházy ez utóbbi kérdésnél utalt rá, hogy az említett titkár, Mikuska Zoltán éppen Polt Péter lányának az élettársa, amint arról a Blikk is beszámolt. Hadházy azt kérdezte, csak nem azért nem hallgatták ki, mert Polt megkérdezte a lányát, és ő azt mondta, hogy Mikuska nem tudott semmiről?

https://youtu.be/Th9reOA5R1M


Viszontválaszában Polt Péter előbb arról beszélt, hogy nehéz egy+egy percben beszélni a szövevényes Quaestor-ügyről, és ha szerinte Hadházy valóban kíváncsi lett volna a kérdésekre, akkor másképpen tette volna fel a kérdését, és nem a dodonai Önnek ez a siker, főügyész úr? címmel, amiről ő amúgy valódi sikerekre gondolt. Mert szerinte igenis siker a Quaestor-ügy bűncselekményekkel teletűzdelt szövevényes szálainak a felderítése, ahogy még egy sor egyéb történés is az ügyészség mindennapi életében.

Azért válaszolt a kérdésekre, legalábbis egy részükre. Elmondta, büntető eljárásban vizsgálják a felügyeletek szerepét, mert 2002-2006 között fel fel lehetett volna deríteni a történetet. És persze folytattak vizsgálatot a Tarsoly által felvett pénz ,,mibenlétére".

Hadházy nem értette, miért az említett időszakot említette Polt, miközben 2010-től kezdve, és a 2012-ben történteket is vizsgálhatták volna, és nem kerülte el a figyelmét, hogy Polt nem válaszolt például a lányával, pontosabban Tarsoly Csaba titkárával kapcsolatos kérdésre, ezért újra megkérdezte.

Polt válaszát szó szerint közöljük: "Az egy személyeskedő, durva és nagyon alantas kérdés, nem hiszem, hogy illik ehhez a Házhoz. Egyebek iránt mindenkit meghallgattak, akinek tudomása volt az ügyben bármiről, nyilvánvalóan a nyomozóhatóságok azok, akik ezt el tudták dönteni, és nem pedig én."

Akit a Quaestor-ügy mélységében is érdekel, az olvassa el ezt a cikket.

http://index.hu/belfold/2016/10/19/polt_petert_quaestor_hadhazy_mikuska/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Interpol által körözött arab befektető lett Orbán Viktor szo
  2016-10-19 17:13:41, szerda
 
  Gyűlik a szemét a Cinege utcában!!!vajon mikor lesz már lomtalanítás!!!???

********************************

Interpol által körözött arab befektető lett Orbán Viktor szomszédja


ma, 11:28

Ghaith Pharaon, a kormánnyal több szálon is üzleti kapcsolatokat ápoló szaúdi üzletember érdekeltségébe tartozó cég vette meg a Kútvölgyi út és a Cinege utca közti, 573 m²-es lakóterületű villát, valamint a szomszédos, Cinege utca 6. szám alatti telket - írja a Magyar Narancs.

A dolog pikantériáját az adja, hogy a villa az Orbán Viktor házával szemben lévő telken fekszik.

A hivatalos vevő a Pharaon-Delta Kft., amelynek tulajdonosa Ammar M. Abu Namous, aki Ghaith Pharaon ügyvédjeként annak összes magyarországi cégét vezeti és - papíron - birtokolja.

Ghaith Pharaon korábban a Bank of Credit and Commerce International vezetője volt. A bank az amerikai szenátus vizsgálóbizottságának 1992-es jelentése szerint az alábbi bűncselekményeket követte el: csalás, pénzmosás, vesztegetés, fegyverkereskedelem, terrorizmus támogatása, nukleáris technológiával való kereskedés, valamint prostitúció és illegális bevándorlás elősegítése.

Pharaont az Interpol most is körözi.


http://propeller.hu/itthon/3247467-interpol-altal-korozott-arab-befekteto-lett-or ban-viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mi lenne, ha harmincszor gyorsabban forogna a föld?
  2016-10-19 15:43:30, szerda
 
  Mi lenne, ha harmincszor gyorsabban forogna a föld?
- Minden nap fizetést kapnánk és a nők elvéreznének.
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 9 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 589
  • e Hét: 10856
  • e Hónap: 21967
  • e Év: 175463
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.