Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Népszavazási kozmetika - Érvényes lesz, ha belegebedünk is
  2016-10-04 22:30:48, kedd
 
  2016.okt.04.


Írta: Csaba Lőrincz

Népszavazási kozmetika - Érvényes lesz, ha belegebedünk is

Azt tudni lehetett, hogy a népszavazás manipulatív célját akkor is érvényesíti a Fidesz, ha történetesen az általuk kezdeményezett műsor megbukik. Ma már tudjuk, hogy érvénytelen lett a szavazás eredménye. Csak egy ember volt, aki október 2-án biztosabban tudhatta nálunk, hogy így alakul majd. És ő történetesen maga a meghirdető, Orbán Viktor.

Mi másra következtethetünk a szavazata leadását követő nyilatkozatából?

Mindig jobb az érvényes, mint az érvénytelen (népszavazás), de a közjogi következmények beállnak mindenképpen, hiszen azt vállaltuk, hogy a kérdésben foglalt jogi szabályozást, miszerint csak a magyar parlament dönthet arról, hogy kikkel akarnak a magyarok együtt élni, ezt a jogrendszer részévé fogjuk tenni. Ezt akkor is megtesszük, ha érvényes, és akkor is, ha nem. Egy feltétele van ennek, hogy több legyen a nem, mint az igen.
Lefordítva, Orbánt csak az érdekli, hogy saját akaratát érvényesítse. Egy valódi politikus nem merné figyelmen kívül hagyni a választók több mint felének távolmaradását.

Ehhez képest várható, de kritikus körülményként nehezedik a népszavazásra, a miniszterelnök azon szándéka, hogy alkotmánymódosítással manipulálja saját vereségét.

Mert a politikus, aki nem ismeri népe akaratát, motivációját, vagy nem akarja azokat figyelembe venni megbukott. Fejlett államokban az első dolog, amit egy ilyen szavazást követően olvasunk, az a politikus lemondása lenne.

Ehhez képest:

A Fidesz belső köreiből származó meg nem erősített információnk szerint Orbán visszamenőlegesen módosítani kívánja az Alaptörvényt.

A beadandó módosítás szerint 35% részvételnél és azon belül 50% plusz egy egy irányba mutató szavazat esetén eredményes és érvényes a népszavazás.

A Fidesz nem fogadja el a nép ítéletét, az 1/3 arányú részvételből adódó kétharmados súlyos vereségből Alaptörvény módosítással győzelmet kívánnak kovácsolni

Orbán lépése várható volt, mivel ő sosem tudta elfogadni a valóságot, ebből adódóan jelen esetben is módosítani kell az álmainak megfelelően!

Civilhetes

Mindez számunkra csak annyit jelent, hogy a múltunk - és már nemcsak a régmúltunk - hamisításának tanúi lehetünk. Historia est magistra vitae - "A történelem az élet tanítómestere" filozófiájának tükrében mindez azt bizonyítja, hogy amitől oly rég szabadulni vágyott a magyar, és a rendszerváltással látszólag sikerült megmenekülnie, most visszataszít minket ugyanabba a csapdába.


http://huvos.blog.hu/2016/10/04/nepszavazasi_kozmetika_ervenyes_lesz_ha_belegebed unk_is
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mert az nem lehet, hogy legalább egyszer ne a népre hivatkoz
  2016-10-04 21:38:09, kedd
 
 
H. A. 2016-10-04


Mert az nem lehet, hogy legalább egyszer ne a népre hivatkozva követné el a legnagyobb aljasságokat


Engem mondjuk egyáltalán nem nyugtat meg, de legalább felidegesít, hogy Orbán Viktor egy Kósa Lalával, az állampárt egyik leggyengébb láncszemével tartott igen kínos sajtótájékoztató végén (ahonnan kivételesen nem tiltották ki az újságírókat, de a keményvonalas ellenzéki sajtó nem kérdezhetett) elismerte, hogy a népszavazásnak nincsenek közjogi következményei. Ebből is - mint nagyjából mindenből, amihez hozzányúl, vagy amivel kapcsolatban elböffenti magát - az következik, hogy degenerált kreténnek néz. Nem csak engem, mindenki mást is.

Az egyenesen nyugtalansággal tölt el, hogy nem csak a feje van szétcsúszva borzasztóan, nem csak a nyakkendőjét ráncigálja eszelősen, nem csak a száját nyalogatja és a vállait rángatja borzalmas tempóban, de eszméletlen baromságokat is beszél. Feszeng, feszélyezetten néz körbe, és idétlenül vigyorog, amikor semmi nem indokolja a vigyorgást. Egyszóval az egész embert rossz nézni.

Már a könyökömön is az érvénytelen népszavazás jön ki, de nem kellene befejezetlenül hagyni azt a mondatot, ami minden idők legmélyebb árkát ásta/ássa folyamatosan az elbeszélő jelenben is a magyar társadalom egyes szegmensei között, és kiengedte a palackból az idegengyűlöletet és a migráció kérdése mentén egymásnak feszülő magyar-magyar ellentétet. Ami soha nem volt elhanyagolható, de már határon innen és túl a népszavazás miatt öldöklik egymást a népek. Hiszem és vallom, hogy ennyire megosztott a büdös életben nem volt a magyar társadalom. Még akkor sem, amikor Gyurcsányék 23 millió román vendégmunkással riogattak. És akkor sem, ha a Fidesz kissé elszámolta magát a határon túli magyarokkal. Akiket megérintett a gyűlölet szele, csalódottak, frusztráltak és köpködnek az érvénytelenség miatt azokra, akik megfontoltan távol maradtak, vagy érvénytelenül szavaztak.

Tehát ebben a kontextusban értelmezendő, hogy kinyögte a szájával - miután alig titkolható idegességgel hallgatta Kósát, aki bármikor képes lemenni a kupakok szintjére -, hogy négy helyen módosítják az egyébként is össze-vissza fércelt alaptörvényt. Nem azért, mert a népszavazásból ez következik, hanem mert csak. Konkrétan erre égettek el 16-17 milliárd forintot. Hogy kijelentő módra fordítsák a népszavazáson feltett, az észak-koreai plurális demokráciát idéző kérdést:

,,Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?"

Mindenki saját felelősségére tegye át kijelentő módba ezt a kérdést, és döntse el, mennyire jelenthető ki ezzel szemben Orbán Viktorról, hogy szellemi teljesítményének, épségének csúcsán van. Igen nehezen érthető, és a kormányfő nem is kötötte az orrunkra, hogy miért szükséges négy helyen módosítani az alaptörvényt, nem csupán azt a bizonyost 14. cikkelyt, ahova Orbán javaslatára besuvasztják a csoportos betelepítés tiltását. Hogy miszerint az csak egyéni kérelmek alapján történhet. Nem mintha az alkotmány módosítására felhatalmazná egy bukott népszavazás a kormányt, de ha már. A legundorítóbb halandzsa azonban itt van:

Nem ártana szólni a propagandát toló médiaorgánumoknak, hogy le kellene szállni arról, hogy 1 millió új szavazót tulajdonítanak a Fidesznek, tekintve, hogy a fényestekintetű ma világossá tette:

azzal, hogy az október 2-ai népszavazáson 98 százalék voksolt nemmel a kényszerletelepítésre, létrejött egy új, pártok felett álló egység Magyarországon, amely nemzeti ügynek tekinti a szuverenitás megvédését.

Igaz, hogy a szlogen régi is, lábszagú is, következésképpen újrahasznosított is, de nyilván soha nem lehet elég hülyének nézni a népeket. Orbán hivatalosan is kijelölte magát a legnagyobb közös osztó, vagyis az egy irányba néző 3,3 milliós kisebbség vezérének és mától ez az új egység, ennek a kisebbségnek a nevében cselekszik. Nem mától, tegnapelőttől, de soha nem lehet elégszer elmondani.

Ergo minél kevesebben tartoznak egy csoporthoz, annál nagyobb az egység, és annál megalapozottabban lehet leszarni a csoporthoz nem tartozó többség álláspontját, és pártok feletti ügynek kikiáltani egy, a magyar társadalom mindennapjait marginálisan érintő kérdést, amihez lassan már pártok sem kellenek. Mert Orbán Viktor egyszemélyben lerendezi a dolgot.

Nem, nem új egység született, drága Orbán Viktor! Új mértékegység született: 3,3 millió megvezethető emberre - aki úgy tudja, hogy jól megvédted őket - hivatkozva mostantól a kevesebb több. A még kevesebb meg valószínűleg még több. Borzalmas nézni a tipródásodat, hogy nem tudsz méltósággal veszíteni, és ahogy harmadik napja köpdösöd pofán magad. Új egység, mi?

Kiírtál törvénytelenül egy népszavazást, egy olyan kérdésben, amiben törvényesen nem lehetett volna népszavazást kiírni. A népszavazás érvénytelen lett, de te kihirdetted, hogy győztél, és még soha senki nem győzött ennyire, mint te, mert 10-ből 9-en rád szavaztak. Majd mindennek megkoronázásaként - egy közjogi értelemben érvénytelen népszavazásra hivatkozva - átírod az alkotmányt (azaz törvényesítesz egy alkotmányellenes népszavazást). Egyúttal új egységet hirdetsz, mert az mégsem lehet, hogy kizárólag ti, fideszesek hányjátok és fossátok le a nemzetközi szerződésekből fakadó kötelezettségeinket. Rá kell fogni a pártok felett álló szavazókra, hogy ők akarták így, hát engedelmeskedni kell nekik.

Még egyszer, mielőtt az agyvérzés elvinne a rezsim legnagyobb örömére: Orbán Viktor megszavazta Brüsszelben a kvótákat, hazajött, elkúrt 17 milliárd forintot egy hazug és értelmetlen, kvótaellenesnek csúfolt népszavazásra, majd az érvénytelen hazugságot beleférceli az alaptákolmányba. Kár, hogy nem csak ezt az új egységhez tartozó kisebbséget fanatizálták hónapokig és végtelenül nagy kár, hogy nem csak az ő zsebükből rángatták össze azt 17 milliárdot.

Hát ha ez nem új egység, akkor semmi: egy 98%-ban egyirányba mutató, 3,3 milliós, azaz kétharmados többség dönt az 5 milliós kisebbség feje felett. Mert ez van. Úgy, hogy a vergődég alkotmányos költségeire több stadion árát kúrták el. Mondanám, hogy elmekórtani eset, de tényleg az. Nem elég, hogy hivatalosan is kinyögte, hogy a közjogot úgy felrúgta, hogy le se esett, nem elég, hogy a világ legdrágább közvéleménykutatásán kapott érvénytelen választ egy nem létező kérdésre, de ennek alapján módosítja az eddig már ötször megerőszakolt állampárti alaptörvényt, amit az új egységgel magyaráz. Mert az nem lehet, hogy legalább egyszer ne a népre hivatkozva követné el a legnagyobb aljasságokat.

Hát igen, beköszöntött az új egység, ami csak azért nem tökéletes, mert közel 5 millió ember még mindig útban van. Nem sikerült kinyírni őket, sem a szavazati jogukat megvonni. De. Ami késik, az jön. Mert ez itt a demokrácia. Ahol a választópolgárok több, mint fele nem akarja azt, amit a miniszterek elnöke, de azt akkor is megcsinálják. Demokratikusan beleszarva a többség szájába. Akkor már csak azt nem értem - remélem az ellenzéki pártok utánajárnak -, hogy ha a Fidesz és külön Orbán Viktor a saját törvényeiket is leszarják, akkor nem mindegy mit tákol a fércműbe?

http://kolozsvaros.com/2016/10/04/mert-az-nem-lehet-hogy-legalabb-egyszer-ne-a-ne pre-hivatkozva-kovetne-el-a-legnagyobb-aljassagokat/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Mária országa
  2016-10-04 21:35:32, kedd
 
  Mária országa

Ismerősöm anyósa falun él, mozgáskorlátozott. Hat óra felé felhívta a házi orvos asszisztense, hogy nyissa ki a kaput, mert ,mennek hozzá elkérni a szavazatát. És hamarosan megjelent a doktor személyesen, és hozta a szavazólapot és az urnát. Nem volt mese, szavazni kellett. Elképesztő! Egy aljas rendszer aljas tette. És még hány ilyen lehetett az országban?

És mindezek ellenére, minden hazugság, megfélemlítés ellenére az emberek jelentős többsége mégsem ment el hülyeségre voksolni.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ha hihetünk Orbánnak, lassan már olyan sokat keresünk, hogy
  2016-10-04 21:06:32, kedd
 
  Ez hasonló észjárás, mint az, hogy a kórház betegeinek az átlag hőmérséklete 36 fok. Ez első hallásra olyan, mintha mindenki egészséges volna, pedig a betegek nagyobbik része 40 fok feletti lázzal küszködik, a halottasházban meg kihűlt testek vannak...


***********************


2016. 10. 4. 19:35

Ha hihetünk Orbánnak, lassan már olyan sokat keresünk, hogy el sem tudjuk költeni

Orbán-Volner csörte volt hétfőn az országgyűlésben. A Jobbik frakcióvezetője a dolgozói szegénységről és az agyon adóztatott minimálbérről kérdezte a miniszterelnököt.

Volner János szerint Orbán Viktor még soha nem harcolt azért, hogy felszámolja a dolgozói szegénységet és a magyar embereknek érezhető béremelésben legyen része.

Emlékeztetett továbbá arra is, hogy bár a kormány csekély mértékben ugyan emelte a minimálbért, ezzel párhuzamosan azonban annak közterheit is a duplájára növelték.

Magyarországon az egy főre jutó gazdasági teljesítmény fele akkora, mint a leggazdagabb Nyugat-Európai államokban, viszont ott a bérek átlagosan hat-hétszeres magasabbak mint hazánkban - emelte ki a Jobbik frakcióvezetője. Volner János szerint ez azt mutatja, hogy "megtermelődik Magyarországon a béremelés fedezete."

Azt várja a kormányfőtől, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy Magyarországon érezhető béremelés valósuljon meg. A legnagyobb ellenzéki párt politikusa 8-9%-os személyi jövedelemadó bevezetését, és a minimálbéreket sújtó járulékok csökkentését szorgalmazta.
Szárnyalnak a reálbérek

Orbán Viktor nem egészen a kérdésre válaszolva elmondta: a reálbérek három és fél éve folyamatosan nőnek Magyarországon. Megtudhattuk, hogy az idei év első hét hónapjában 7,4%-al emelkedtek a hazai reálkeresetek. Továbbá az OECD országuk közül 2010 és 2015 között hazánkban nőtt legnagyobb mértékben a minimálbér. A kormányfő komoly eredményként említette, az egészségügyben és végrehajtott bérfejlesztéseket is.
Agyon adóztatott minimálbér

Volner János viszontválaszában kiemelte: az OECD tagországok közül Magyarországon a legmagasabbak a minimálbér adóterhei, annak nettó összege alig változott az elmúlt években. A ellenzéki politikus szerint ennek köszönhető, hogy tömegesen mennek külföldre a magyarok dolgozni.

Orbán Viktor válaszában kissé cinikus módon, a külföldön dolgozó magyarok támadásával vádolta meg az ellenzéket...

https://youtu.be/QQzAdLSC83U


http://alfahir.hu/ha_hihetunk_orbannak_lassan_mar_olyan_sokat_keresunk_hogy_el_se m_tudjuk_kolteni
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Üzenjünk Brüsszelnek
  2016-10-04 19:08:25, kedd
 
  Üzenjünk Brüsszelnek

TÖBB TISZTELETET AZ ÉRVÉNYTELEN NÉPSZAVAZÁSNAK
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megtudtuk: ezért nem énekli Özil a német himnuszt
  2016-10-04 18:33:05, kedd
 
  Megtudtuk: ezért nem énekli Özil a német himnuszt
Vakkomondor

Fideszes nyilatkozatokból könnyen meghatározható ,,a migráns" profilja, ha pedig ez megvan, hamar választ találunk a legnehezebb kérdésekre is.

,,Számos mifelénk ismeretlen, főleg bélféregbeteg van a migránsok között", értesülhettünk dr. Kecskés László, szombathelyi főorvos szíves közléséből szeptember 19.-én.

,,A muzulmán, a török társadalom nem ismeri a bankkártya-használat szokását sem", tudatta a világgal Ughy Attila, Pestszentlőrinc fideszes polgármestere ugyancsak szeptember 19.-én.

,,Mesut Özil a meccsek előtt tüntetőleg összeharapja az ajkát, hogy ne kelljen énekelnie a német himnuszt", mondotta Kövér László házelnök szeptember 13.-án.

Nos, a migráns tehát úgy néz ki, hogy van bélférge, nem ismeri a bankkártyát, és nem énekli a német himnuszt akkor se, ha török származása ellenére bekerül a német labdarúgó-válogatottba, és a csapat egyik legjobbjaként világbajnok lesz.

Ez a profil azért valós, mert fideszes politikusok és szakemberek szakvéleményeiből állítottuk össze.

És ha megvan a profil, megvan a válasz is, miért nem énekel Özil.

Vagy azért, mert bélféreg kínozza, és minden erejével a játékra koncentrál, de énekelni már nincs energiája,

vagy azért, mert nem ismeri a bankkártyát, így nem jut hozzá a fizetéséhez, és noha ingyen is egész jól elfocizgat, azt viszont senki ne várja tőle, hogy még énekeljen is.

(Ráadásul a bélféreg kifejezetten negatívan hat a muzikalitásra!)


http://avakkomondor.blog.hu/2016/09/22/megtudtuk_ezert_nem_enekli_ozil_a_nemet_hi mnuszt
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Orbán Viktor elért érveléstechnikája csúcsára
  2016-10-04 18:00:09, kedd
 
 
Na de most nem bújt a függöny mögé. Na ugye. Mikor el is bújhatott volna.

Tehát bevallotta, hogy értelmi fogyatékos...

Mikor volt az hogy orbányi utoljára értett egy kérdést?
Kapott egy kérdést és arra válaszolt... Talán Brüsszelbe...
De ez a bunkó paraszt 6-7 éve már nem válaszol semmilyen kérdésre.
Majd az ő sorsáról is így döntenek. Felsorolják a vádpontokat, nem kérdeznek, hanem ítéletet mondanak - azt jónapot.
Nincs korrupció, intézményes forrásátcsoportosítás van, mint mikor valaki lemegy a boltba, eltesz egy túró rudit és fizetés nélkül sétál ki. Nálunk ezt lopásnak hívják, nekik ez egy sima hétfő.

**************

Orbán Viktor elért érveléstechnikája csúcsára

akiraly
politika
október 3., hétfő 15:24


Hadházy Ákos, az LMP egykor fideszes képviselője meghatottságáról beszélt, hogy végre beszélhet a miniszterelnökkel, mert amikor még Orbán "cégében" dolgozott, akkor a szekszárdi polgármester azt mondta neki, hogy a "főnökkel" nem lehet beszélni.

Kíváncsi amúgy arra volt, hogy Orbán tartja-e magát korábbi álláspontjához, hogy Magyarországon nincs korrupció. Orbán első válaszában azt mondta, hogy ha Hadházy tud valamit, tegyen feljelentést. Mire Hadházy közölte, hogy már tett, a rendőrség vizsgálódik is, majd megismételte a kérdést, amire Orbán közölte, hogy

,,nem értem a kérdést".

Mivel ez már viszontválasz volt a viszontválaszra, a házszabály szerint Hadházynak nem volt lehetősége megismételni a kérdést, Orbánnak meg nem volt rá alkalma, hogy megértse.



http://444.hu/2016/10/03/orban-viktor-elert-ervelestechnikaja-csucsara
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az eredmény szempontjából pedig tök mindegy, hogy azért szav
  2016-10-04 17:50:31, kedd
 
  Van több olyan ismerősöm, aki azt mondta, hogy ő ugyan utálja Orbánt, de nem akarja, hogy egy ,,migráncs" legyen a szomszédja, ezért megy nemmel szavazni. Nem értette meg, hogy ez nem a bevándorlókról szól, hanem Orbán hatalmáról.
Az ilyeneket '18-ban is rá fogják tudni venni, hogy, bár nem tetszik, ami van, de azért mégis szavazzanak rájuk...
Az eredmény szempontjából pedig tök mindegy, hogy azért szavaznak oda, mert érdekük, vagy azért, mert fanatikusok, vagy, mert ostobák. :-(
Vitatkoztam valakivel, aki azt mondja, hogy dehát nem mindenki fideszes, aki most elment és NEM-mel szavazott.
Véleményem: aki épeszűnek tartja magát, továbbá gondolkodó lénynek, az két dolgot tudott jelen esetben csinálni: nem megy el, vagy érvénytelenül szavaz. Mindenki más, aki elment és szavazott is, érvényesen, az az én szememben már fideszes. Akkor is, ha ő mást állít.
Csak teljesen debil, idióta hülyék voltak képesek ebbe az egész cirkuszba a megvédjükazországot c. orbáni faszságot belelátni - jól mutatja, hogy ma a nagy pátoszos előadása közben ő is hülyére röhögte magát az egészen, ill. azokon a szerencsétleneken, akik (gyakorlatilag rá!)szavaztak. Meggyőződésem, hogy számukra is meglepetés, mennyien vannak ilyenek.
Tehát ha mindezek ellenére emberek elmentek és mégis a fidesz elvarásai szerint teljesítettek, akkor rájuk már hatott az orbáni mákony és beálltak szépen a sorba.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
a legeslegnagyobb bűn, amit most elkövetnek ellenünk, az az
  2016-10-04 17:45:09, kedd
 
  a legeslegnagyobb bűn, amit most elkövetnek ellenünk, az az, hogy egy(két?) generációt képeznek éppen át érdektelen, közömbös, saját maga elemi szintű létezésén kívül minden egyébre magasról szaró emberré, aki soha a büdös életben nem lesz képes a saját műveletlenségét felismerni, vagy abból kitörni.
Akik pedig még bűnösök, azok a pedagógusok, szülők, oktatásügyi vezetők, akik ehhez asszisztálnak, akiket nem érdekel, akik nem tesznek semmit, vagy kollaborálnak a mocskos, aljas hatalommal, mert az a kényelmesebb, a kifizetődőbb.
(Nem vonatkozik ez azokra, akik minimum felemelik a szavukat legalább, ez ellen a szellemi népirtás ellen.)
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Megindult Orbán bukás-szériája, a Fidesz rothadása - Remény
  2016-10-04 17:32:17, kedd
 
  Megindult Orbán bukás-szériája, a Fidesz rothadása - Reményt kapott az ellenzék

2016. október 03. 11:31

Dacára a 15 milliárd forintos agymosásnak, a rengeteg aljasságnak és hazugságnak, masszív vereséget szenvedett Orbán népszavazása a (nem létező) kötelező kvótáról.

Stratégiai hibát vétett Orbán, amikor elhitte magáról, hogy képes a vízen járni és meg tud nyerni egy olyan népszavazást, ahol az általa szigorított szabályok szerint 4,1 millió résztvevő kell az érvényességéhez.

Mindent egy lapra tett fel és csúfos kudarcot szenvedett: majdnem egymillió szavazó hiányzott az érvényességhez! Nem hogy az Orbán által áhított 100 százaléktól, de az érvényességhez szükséges 50 százaléktól is olyan messze voltak, mint Schmitt Pál a doktori címtől.

Persze mindent meg lehet magyarázni és a narancsos barátaink világelsők a félremagyarázásban, csúsztatásban.

Egyszerre szánalmas és bicskanyitogató, ahogy a bukás után kiálltak, és elmondták konkrétan ugyanazt a beszédet, mintha győztek volna. Csókolom, akkor minek van az érvényességi küszöb, ha maguk anélkül is győznek?

orban-bukas.png

Képzeljük el, hogy az ellenzék népszavaztatott volna az olimpiáról vagy a stadionépítésekről. Vajon hogy söpörte volna le őket a Fidesz, ha 900 ezerrel az érvényességi küszöb alatt végeznek?

Mondhatta volna nekik Molnár Gyula, hogy milyen ,,elsöprő siker" a 3 millió szavazat, körberöhögték volna és az érvényességre mutogattak volna. Hát úgy kell most is az ellenzéknek az érvényességre hivatkozni, az első perctől kezdve, kíméletlenül. Nem engedni a Fidesznek elhazudni úgy, mint a 2006-os eseményeket.

Olyan a világon nincs, hogy elindulok egy versenyszámban, előre ismertek a szabályok, majd miután nem teljesítettem a feltételeket, utólag átírom a játékszabályokat. Érvényes lett, uram? Nem, 900 ezer szavazat hiányzott. Akkor viszon'látásra!

Nem lehet ágybavizelő analfabétáknak tekinteni a magyar állampolgárokat, akikhez háromszavas primitív szlogenekben kell gügyögni és akikkel bármilyen ormótlan hazugsággal korlátlanul meg lehet etetni. Ez is bizonyosságot nyert tegnap.

Szégyen lett volna, ha az ország többsége a nevét adja ahhoz a mocsokhoz, ami itt az elmúlt hónapokban folyt. De a Fideszék olyan valószínűtlenül túltolták az uszítást és az agymosást, hogy a legegyszerűbb választó is gyanút fogott: itt valami nem kóser.

Még vért izzadva próbálkoznak a kármentéssel, még eljátsszák a hős győztest, beleírják a vécépapír szilárdságú alaptörvényükbe, hogy ide senkit nem lehet betelepíteni, leszámítva ha fizet 300 ezer eurót a Rogán Antinak. (Akkor hozhatja a családját is.)

A népszavazás két relatív győztese a DK és a Kétfarkú Kutya Párt: eleve Gyurcsányék találták ki még februárban a bojkottot, az utolsó hetekben pedig a lehetőségeikhez mérten nagyon megtolták a bojkottkampányt: 500 óriásplakátról, félmillió szórólapról, 1700 kitelepülésről, 100 lakossági fórumról írnak az összesítőjükben. Következetesen képviselték a bojkottot és a több ellenzéki párt is besorolt mögéjük.

Kétfarkúék pedig (más civil szervezetekkel) az érvénytelen szavazásra buzdítottak, és most kiderült: ennek is van tábora, kétszázezren ezzel a módszerrel mutattak fityiszt a hatalomnak.

A százszoros túlerőben harsogó propaganda ellenére az emberek megértették az ellenzék üzeneteit és érvénytelenítették Orbán méregdrága játékszerét.

Bárhogy csűrik-csavarják, a helyzet mégiscsak az, hogy 10 év után a Fidesz megkapta az első országos pofonját. Rengeteg ellenzéki munka innentől, hogy ebből tendencia legyen, de a remény tegnap megmutatta magát: Orbán megverhető.


http://nyugatifeny.blog.hu/2016/10/03/megindult_orban_bukas-szeriaja_a_fidesz_rot hadasa_remenyt_kapott_az_ellenzek?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=face book_share&utm_campaign=blhshare
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.