Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy mou
  2016-10-15 22:11:31, szombat
 
  Egy nap Petike megkérdezte apukáját, hogy kaphatna-e egy mountain-bikeot születésnapjára.


Az apa így szólt:
- Petikém, most vettünk fel nyolc millió forint kölcsönt a házra, sajnos nincs most pénzünk biciklire. Várj Karácsonyig.
Eljött a Karácsony, Petike megint rákérdezett.
- Sajnos még mindig sok a tartozásunk, talán majd máskor...
Két nappal később Petike nagy bőröndöt cipelve kilép a házból.
Az apja megkérdezi:
- Miért mész el kisfiam, nem szeretsz már minket?
- Tegnap este, mikor elmentem a szobátok ajtaja előtt, hallottam, hogy azt mondod, hogy elmész, és anya megkért, hogy várd meg, mert mindjárt ő is elmegy.
Hát dög'ljek meg, ha én itt maradok ekkora tartozással!!!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miért nem lehetett az UNESCO-t vezető Irina Bokova az ENSZ-f
  2016-10-15 22:04:09, szombat
 
  Miért nem lehetett az UNESCO-t vezető Irina Bokova az ENSZ-főtitkára?

A Népszabadság tulajdonosa által elrendelt felfüggesztéséről írt nyugati sajtócikkekből is tudjuk ötezredszer: ha Magyarországról van szó, a hazai ballibzsidó vélemények és vádak tényként tálalása teljesen megengedett. Függetlenül attól, hogy az a legdurvább spekuláció, ugyanis a bizonyíték most is hiányzik, hogy a Fidesz szüntette volna meg az egykori Szabad Nép 74 évet élt jogutódját.

Ha e fősodratú médiának mindezt szabad, akkor miért ne szabadna portálunknak ez alkalommal ugyanazt tennie, amikor feltesszük a kérdést, miért nem választották a bolgár Irina Bokovát, az UNESCO jelenlegi főigazgatóját, és arra kissé spekulatív választ adunk?




Ez az a testület, amelyet most Izrael (ismét) antiszemitának bélyegzett, mely ügyről épp tegnap írtunk.

Az MTI nyomán írt cikkben olvasható, hogy Izrael a jövőben felfüggeszti mindenfajta együttműködését az UNESCO-val. Amiből csak az hiányzik, hogy a zsidó állam 2011 óta nem tagja az UNESCO-nak, ugyanis onnan kilépett akkor, amikor az ENSZ e kulturális szervezete tagjává fogadta a Palesztin Államot. Aminek nyomán Izrael vazallusa, a vele Egybesült Amerikai Államok szintén kilépett belőle, és persze a tagdíjat sem fizetik.

Ekkor is már Bokova vezette az UNESCO-t, amelynek főigazgatói székébe 2009 októberében került.

Néhány hónapja indult el az ENSZ főtitkári székébe jelöltek rostálásának korszaka. Most arra ne térjünk ki, hogy az annak az Áder János államelnöknek is vad álmai között szerepelt, akinek beszédírója és egykori kabinetfőnöke, a cionista Gyarmati László slam poetryző Fanni nevű lánya olyan magyargyűlölő verset írt, amelyre nemrégiben figyeltünk fel.

Bojko Boriszov bolgár elnök szeptember vége felé jelentette be, hogy Szófia a 2014 júniusától az ENSZ csúcsvezetői székébe kínált Bokova helyett a szintén bolgár és nő Krisztalina Georgievát, az Európai Bizottság jelenlegi alelnökét jelöli, miuátn Bokova nem kapott kellő támogatást New Yorkban.

Mi pedig tegyük fel a kérdést: vajon a bolgár mellett angolul, franciául, spanyolul és oroszul folyékonyan beszélő Bokovát miért nem támogatták ,,kellően"?

Nos, annak az egyik okára már utaltunk. A Palesztin Államot azóta se vették fel egyetlen más ENSZ-szervezetbe sem. 2011-ben, amikor ez a Bokova vezette UNESCO esetében megtörtént, a nyugati államok Izrael beintésére hisztériáztak, és Bokovát - akár most ismét az egész UNESCO-t - ,,antiszemitizmussal" vádolták.

De ez még nem minden. 2014. január 14-én Bokova bejelentette, csak öt hónap múlva nyílhat meg egy január 21-i nyitással tervezett tárlat ,,A Nép, a Könyv, a Föld - 3500 év kapcsolat a zsidó nép és Izrael földje között" címmel.

Jelölésétől kezdve egészen mintegy júniusig ömlöttek a támogatások Bokova mellett. Mert hogy nő, tapasztalt stb.

Majd hirtelen minden lefagyott.

Amikor azután néhány napja kiderült, mégsem Bokova lesz az ENSZ-főtitkár, hanem a 67 esztendős portugál António Guterres, aki 1995 és 2005 között az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságát irányította, hirtelen kirobbant az új UNESCO-botrány. Azért, mert az ENSZ Bokova irányította kulturális szervezete ,,egy határozatában megkérdőjelezte a zsidóság kapcsolatát a jeruzsálemi siratófalhoz", foglalta össze hazug módon a hírt a Euronews, és amely hazug hírt ebben a megfogalmazásban tette ki a cionista érzületű jobbliberális Mandiner.hu.

Holott az UNESCO határozati szövegtervezete azt ítélte el, hogy Izrael megszállóként diszkriminálja a megszállt Jeruzsálemben és a szintén megszállt Ciszjordániában lévő három vallás szent helyeihez való hozzájutást.

A spekulációnk: ENSZ-főtitkári megválasztásának megfúrása miatt dühös Bokova szólt a tiltakozó határozatot megfogalmazó araboknak: fiúk, nyugodtan adjátok be.

Ha ennek a feltételezésnek kevesebb köze van a tényekhez, mint ahhoz, hogy a Népszabadságot a Fidesz zárta be, úgy elnézést.

Alitea Guzmán

https://m.kuruc.info/r/7/165006/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-10-15 21:57:43, szombat
 
  VV Aurélió egy interjúban elmondta, hogy a Facebookon bejelölte ismerősnek Rogán Antalt, azon felbátorodva, hogy egy kimutatás szerint a "fasz" és "helikopter" szavakra a Google kettőjüket dobja ki találatként.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs Cím
  2016-10-15 21:57:20, szombat
 
  Kövér Lászlót cáfolta, hogy a Pompei romjain ugráló parlamenti őr kapcsolatban állna az Iszlám Állammal.  
 
0 komment , kategória:  Általános  
Drasztikusan csökkent a CDU támogatottsága
  2016-10-15 20:46:21, szombat
 
 
hidfo.ru 2016.10.13. 15:15

Drasztikusan csökkent a CDU támogatottsága

Angela Merkel pártja új rekordot ért el népszerűtlenségben: a Bild német lap szerint a CDU-t alig több mint a választók negyede támogatja.

Az INSA közvélemény-kutató intézet nemrég végzett mérése szerint a Kereszténydemokrata Unió támogatottsága rekord alacsony szintre csökkent; a német társadalomnak mindössze 29,5%-a szavazna a pártra egy most vasárnapi választás során.

Angela Merkel támogatottsága az utóbbi egy évben esett vissza látványosan, annak hatására, hogy több mint kétmillió ismeretlen személyazonosságú migránst engedett az országba. A “befogadás politikájának" köszönhetően Németország-szerte ugrásszerűen megnőtt a nemi erőszak és más erőszakos bűncselekmények száma.
Brutális médiacenzúra működik Németországban

A múlt hónapban tartott regionális választások során Angela Merkel pártját már az “Alternatíva Németországnak" nevű populista párt is megelőzte; a CDU a szavazatoknak mindössze 19%-át, az AfD azonban 20,8%-át szerezte meg. Szeptemberben a Berlinben tartott választáson is kiderült, hogy a CDU támogatottsága drasztikusan csökkent, korábbi biztos szavazóik ma már más pártokra szavaznak.

http://www.hidfo.ru/2016/10/drasztikusan-csokkent-a-cdu-tamogatottsaga/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Álhír:
  2016-10-15 20:36:07, szombat
 
  Álhír:
A mai kormányülés határozatot hozott arról, hogy törölni kell a magyar nyelvből azokat a szavakat, amely összetételében szerepelnek a fütty és a fütyül tövek, egyúttal tilos nyilvános helyen dalokat fütyülni, sőt már a csücsörített száj is súlyos kihágásnak minősül. Hacki Tamás és a többi füttyművész ezentúl csak énekelhetnek, a füttystatárium végrehajtó bizottsága elnökének Németh Szilárdot jelölték ki.
A tilalomra feloldást kizárólag egy 98%-os népszavazás adhat.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Korrupció koalíció
  2016-10-15 20:15:50, szombat
 
  2016.10.12. 08:42



Korrupció koalíció
Kedves maradék Híveink!

Szörnyű tévedésbe estünk a minap. Azt hittük, hogy, közben meg dehogy. Orrunknál fogva lettünk vezetve. Józan eszünk elkószált. Eltévedtünk a szavazások sűrűjében, mint egyszeri fideszes a nyírségi pusztában helikopter leszállót keresve. Benéztük, mint Semjén Zsolt a feltámadást.

De megnyugtatok mindenkit, mi nem támogatjuk a titkosítós korrupciót!!!!

Éppen csak megszavaztuk. Huszonkilencből huszonnégyen. Mondjuk a Berti meg a Sanyi nem, mert gecikínos lett volna, ha a frakcióvezetés is megszavazza. Akarom mondani ők voltak eszüknél, a többiek nem. Amúgy meg a zaj lehetett a hibás, az a rohadt alapzaj amitől nem hallani mire mit kellene nyomkorászni. Magunktól meg honnan is tudnánk, ugye, hogy hol járunk a napi szavazósdiban és melyik korrupciótámogató javaslatot kell minekünk is elfogadni?

korrupcio.jpg

Bizonymondjuk ennek a TAO stadion titkosításnak nincsen ám semmi köze például a Leisztinger féle DVTK-hoz meg a miskolci stadionépítéshez. Teljesen légből kapott, hogy egyes partizánok megvétele után most a frakciófegyelmünket is felvásárolta a Fidesz. Vagy a Leisztinger. Ne gondoljátok, hogy ez így van, akkor se, ha pont így néz ki. Mi már megtettük a lépéseket, szóltunk, hogy oppardon, épp csak a parasztvakításon kívül nem megyünk vele semmire.

De arra pont jó!

Megkértünk a Káderjánost, hogy ne írja alá amit mi is megszavaztunk. Most nagyon ízlésesen úgy teszünk mintha nem tudnánk, ha Káder nem írja alá a sürgősséggel átnyomott újabb közpénzjellegvesztést lehetővé tevő törvényt, akkor úgy verik tarkón elvbarátai, hogy orrán fújja az agyvizet. Így legalább megpróbáljuk eljátszani, hogy ugyan mi is hibáztunk egy pindurit, de: Káder a hibás!!!


http://varanus.blog.hu/2016/10/12/korrupcio_koalicio
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Tarsoly, a bűnbak? Mily meglepő!
  2016-10-15 19:53:32, szombat
 
  2016.okt.14.


Írta: Csaba Lőrincz

Tarsoly, a bűnbak? Mily meglepő!

tarsoly.jpgA Questor cégcsoport volt vezetője és a konzorcium ellen indult eljárás elsőrendű vádlottja ezt tizenkét oldalas nyilatkozatában fejtette ki, amiben többek közt azt állítja, hogy nem sikkasztott és nem lopott. Mindez természetes reakció, ugyanakkor a tények ellentmondani látszanak Tarsoly állításainak.

A károsultak nem kevesebb, mint 77 milliárd forintos kárt szenvedtek a Questor bedőlésével, így aztán Tarsoly nyilatkozata kevésbé tűnik meggyőzőnek. A 24per7 cikkéből ennél részletesebb információk is kiderülnek.

A Quaestor-csoport bedőlését egyfajta pénzügyi földrengés, más brókerházak bukása előzte meg: 2015. február 23-án felfüggesztették a Buda-Cash Brókerház Zrt. működési engedélyét a Magyar Nemzeti Bank által lefolytatott vizsgálat után - mint kiderült, itt közel 100 milliárd forintnak veszett nyoma a társaság tizenöt éve növekvő adósságspiráljában. Az összeg harmadát ügyfelek, kétharmadát pedig a Buda-Cash bankcsoportjához tartozó hitelintézetek vesztették el. Tíz nappal később összeomlott a Hungária Értékpapír, ahol jóval kisebb volumenű - egyes becslések szerint 300 milliós, mások alapján milliárdos - csalás történhetett. Végül, öncsődöt jelentett be a Quaestor Financial Hrurira Kft. is, amivel a 25 éve alapított Quaestor-cégcsoport végét jelentette, és közel 77 milliárd forintos tényleges kárt a 32 ezer egyéni ügyfél, több mint száz önkormányzat és állami cégek számára. A tárgyaláson elhangzott: a Quaestor-csoporttal szemben 1-50 millióig terjednek az egyéni kárigények.

Tarsoly azt állítja, hogy a semmiből húzták fel a cégcsoportot, milliárdos nagyságrendű adót fizettek fennállásuk két és fél évtizedében. A vádlott állítása szerint szabálytalanságokat elkövettek, így ő maga is, de nem történt sikkasztás.

Ennél az állításnál meg kell állnunk, ugyanis akárcsak akárcsak a gyógyszerek esetében, a szabálytalanságok mértéke, koncentrációja teszi ártalmassá. A gyógyszerekről mint vegyi anyagokról ismeretes: minden gyógyszer egyben méreg is a lényegi különbség ami a kettőt elválasztja egymástól a dózis.

Ilyenformán egy szabálytalanság, nem jelent súlyos problémát. Amikor ellenben a szabálytalanságok száma elér egy bizonyos számot; egy kritikus pontot egy bizonyos időben, már bűncselekményről kell beszélnünk, így Tarsoly Csaba nyilatkozata némileg önellentmondásba fut. Ha a szabálytalanságok, amelyeket beismerten elkövetett lehetőséget biztosítottak arra, hogy további szabálytalanságok együttállásában mintegy 32 ezer ügyfél veszítse el befektetését, akkor elképzelhetetlen, Tarsoly felelőssége az ügyben.

http://huvos.blog.hu/2016/10/14/tarsoly_a_bunbak_mily_meglepo
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kétségtelen, hogy Gézuka egyedül is képes lesz kaviárt zabál
  2016-10-15 19:42:35, szombat
 
 
H. Andrea 2016-10-15

Kétségtelen, hogy Gézuka egyedül is képes lesz kaviárt zabálni és bebaszni azon a születésnapon

Szőcs Géza a Kossuth-díjával és Áder, Orbán, Kövér (Fotó: MTI) Szőcs Géza a Kossuth-díjával és Áder, Orbán, Kövér (Fotó: MTI)
Szerintem beszéljünk a kultúráról, mert az úgysem érdekel senkit. Miközben az Orbán nevű egyén saját kegyelméből félkézzel osztogatja a munkaszüneti napokat, Kövér László testőrségének egyik tagja pedig - igazi kultúrlényként - Pompei romjain ugrálva bohóckodik az európai közvélemény legnagyobb megbotránkozására, itt egy marginálisnak látszó, ám szimbolikusan mindenképpen súlyos hír: a német PEN Club elutasította a Szőcs Géza bukott kulturális államtitkár, jelenlegi kormánybiztos és orbáni tanácsadó által vezetett magyar PEN Club meghívását arra az ünnepségre, amelyre a magyar szervezet fennállásának 90. évfordulója alkalmából kerül sor Budapesten.

Az Index idézte Josef Haslinger-t, a német PEN Club elnökét, aki nyilvános levelében világossá tette: a magyar testvérszervezet kritika helyett a kormány szolgálatában áll, és a kisebbségek védelmét sem vállalja fel, ezért nincs mit együtt ünnepelniük Szőccsel, a meghívásnak nem tudnak eleget tenni.

A levélben szó esik arról, hogy néhány éve aggodalommal figyelik a magyarországi testvérszervezetük működését, és úgy érzik, Szőcsék nem teljesítik a PEN alapokmányában rögzített kötelezettségeiket, miszerint, ,,minden erejükkel küzdenek a rasszok, osztályok és népekkel szembeni gyűlölet ellen, és közreműködnek az egységes világ és az egymással békében élő emberiség eszméjéért".

A németek emlékeztetnek, hogy Szőcsék akkor is csendben maradtak, amikor az Orbán nevű egyén azzal viccelődött, hogy valakiről azt sem lehet eldönteni férfi-e vagy nő, pedig a legutóbbi kongresszusukon egy külön határozatot fogadtak el a diszkrimináció ellen. Ugyanis már a PEN 2013-as, reykjaviki kongresszusán is vitát folytattak arról, hogy a magyar testvérszervezetnek lényegesen kritikusabb hangnemben kellene felszólalnia az országban zajló folyamatokkal kapcsolatban.

Egy PEN-Központtól elvárható lenne, hogy kritikus távolságtartással figyelje a saját kormánya működését. A legtöbb PEN-Központnál ez így is van, kivéve a magyar PEN-Központot. A mai napig nem sikerült Önt meggyőznünk arról, hogy egy PEN-elnök nem lehet egyidejűleg a kormányfő tanácsadója is
- írja Haslinger, aki úriemberhez méltó módon azért mégiscsak gratulált a Magyar PEN Club 90 éves fennállásához, akkor is, ha a fene fog Gézukával pezsgőzni az Orbán nevű egészen jó úton haladó diktatórikus rendszerének árnyékában.

Nahát. Mivel Szőcs Géza viselt dolgaival kapcsolatban nem volt még alkalmunk úgy istenigazából megnyilvánulni - nem azért, mert olyan szép és okos ő, hogy csak az nem hibázik, aki nem dolgozik -, majd most. Szőcs Gézuka kulturális vakondtúrás és világítótorony, akit állítólag még a Fideszben is úgy utálnak, mint a szart, aki minden bizonnyal csak azért van pozícióban, és nem vonult vissza még mindig alkotói magányába, mert bírja az Orbán nevű feltétlen és határtalan bizalmát, legalább annyira kártékony eleme a magyar kultúra NER égisze alatt végbement lerombolásának, mint Fekete György vagy Kerényi Imre. A lista pedig tetszőlegesen folytatható holnap estig.

Konok Péter Facebook-bejegyzésében eszembe juttatta, hogy egyáltalán nem ez az első eset, amikor európai kultúremberek nem kívánnak közösséget vállalni ezzel a lénnyel (akiről összeszedtem néhány fontosabb tudnivalót, csak hogy ne legyen szétszórodva a sok értékes információ, ha majd szükség lesz rá), idézem:

Pár éve Ferlinghetti, majd a finn Hannu Launonen utasította vissza a Janus Pannonius-díjat, amit Szőcs afféle »költészeti Nobelnek« szánt. Szőcs akkor levelében »gyenge jellemnek« nevezte kikosarazóit.
Hát ja. A saját maga által rengeteg közpénzből alapított, meglehetősen botrányosan indult Janus Pannonius-díj - amivel kapcsolatban Szőcs arcpirítóan nagyot hazudott már a maga idején - ugyanúgy nem kell a világnak, mint ezzel a derék emberrel való együtt pezsgőzés. Mondhatnám, és valószínűleg mondani is fogja a sértődésben élen járó, öntörvényű, a világ dolgairól egészen sajátos felfogással bíró Szőcs, hogy és kit érdekelnek ezek a hanyatló olaszok, finnek, németek? Egyáltalán mi közük van ezeknek a kultúrához, mit képzelnek magukról? Hát ha nem jönnek, nem jönnek, ki nem szarja le a gyenge jellemüket?

Csakhogy. Ez már a nagyon sokadik fényes és hangos illiberális (kultúrdiplomáciai) siker, amikor egy klub tagjai olyan pofát vágnak hozzánk, mint akik büdöset szagoltak éppen. Igaz, hogy Woody Allen óta tudjuk, hogy az egészséges felfogás ebben a kérdésben az, hogy az ember sose legyen egy olyan klub tagja, amelyik elfogadja őt tagjának, de nem hiszem, hogy Szőcs Gézát ilyen szofisztikált megfontolások irányítják. Főleg miután Lévai Anikó és hites ura állandó és közkedvelt vacsoravendégeként (ő írta többek között Anikó asszony szakácskönyvének előszavát) a legmagasabb fokú szervilitás határozza meg kirobbanó pályafutását.

Már akkor világos volt, hogy ez az ember milyen fontos szakmai küldetésnek fog eleget tenni a Nemzeti Együttlopás Rendszerében, amikor arról fantáziált, hogy egy néhány fős genetikai kutatócsoportnak föl kellene térképeznie a mai magyar népesség genetikai kapcsolatrendszerét (!?) mindazon népekkel, amelyekkel a történelemben vélelmezhetően vérségi kapcsolatba került. Vagy amikor az volt a rögeszméje, hogy a giccset és a pornót szigorú adóval kellene sújtania a kormánynak, a befolyt pénzből pedig a magaskultúrát támogatni. Hogy mennyire gátlástalanul korrupt és minden jóérzéstől elrugaszkodott, alkalmatlan, pusztító ez az ember, az világosan kiderült a tavalyi milánói világkiállítás megszervezése kapcsán, amely minden idők egyik legdrágább magyar kulturális programja volt úgy, hogy a befektetett 5,2 milliárd forint egy jelentős részét sehol nem látható programokra költötték el.

A sámándobos baromságával egy egész nemzetet hülyének néző Gézuka, aki korábban a hírek szerint Nyírő József hamvait hurcolászta Erdélyben, bemutatta a közpénzmilliárdok innovatív elköltésének iskolapéldáját (itt és itt kiváló elemzések olvashatók Szőcs mellbevágó pénzpazarlásáról). Ám a legszebb mégiscsak az volt a történetben, hogy a sajtó jogos felvetéseire, hogy mégis mire tapsolt el raklapnyi pénzeket, nyomdafestéket nem tűrő módon ugatta le az újságírókat. Mert Gézuka ugyanúgy a törvényi kötelezettségek fölött áll, mint példaképe.

Mindez nem csak azért érdekes, mert egy szereptévesztésben élő, magától elszállt, dilettáns gazember rendelkezik közpénzek milliárdjai és a magyar kultúra felett, aki ráadásul megsértődik, ha felelősségre vonják. Hanem mert az ilyen jellemtelen, szolgalelkű, L. Simon László-féle opportunistákat jobbról előző Szőcs Gézák alakítják Magyarország imázsát Európában, a világban. Akik ugyanúgy képtelenek késsel-villával enni, ugyanúgy hörögnek-rögöfnek az asztal mellett, mint a fényestekintetű vezérük, és ugyanúgy alárendelték az általuk irányított szakterületeket a geciségnek, a tekintélyelvű, feltétel nélküli rezsimszolgálatnak.

És lehet majd most is verdesni az asztalt, hogy ugyan ki az a névtelen balliberális Haslinger, aki nem is német, hanem osztrák, és aki nyilvánvalóan sorosista-nihilista hatalmak kiszolgálója, de nem lehet az idők végezetéig ezzel elhárítani minden kritikát. Kétségtelen, hogy Szőcs egyedül is képes lesz kaviárt zabálni és bebaszni a magyar PEN Club 90. születésnapján, de ennek a nyilvános állásfoglalásnak az üzenete akkor is kesernyés, ha majd a szellemi honvédők elküldik az édes kurvaanyjába a feladót.

A szuverén magyar írók szuverén magyar klubjára aljas módon rátámadó háttérhatalmazás és a magyar demokráciát ért újabb méltatlan támadás világgá kürtölése helyett, Szőcs Gézának is jó lenne belátni, hogy aki pénzért szopja a kormány falloszát, azt akkor is lekurvázzák, ha szerinte mindenki más jön szembe az autópályán, nem ő egyedül megy szembe a forgalommal. Értem, hogy Szőcs Géza szerint nincs semmi kritizálnivaló egy tökéletesen működő kormányban, de azért emlékeztetném például arra, hogy alig két hónapja ő maga is kudarcnak ítélte a kormány médiapolitikáját.

Gézuka! Azóta beszántottátok a Népszabadságot is. Mikor jön el az a pont, hogy már neked is hánynod kell magatoktól? És ha nem jön el az a pont, akkor ki a gyenge jellem? Azok a kultúremberek, akik okádnak a meghasonlott seggnyalók penetráns bűzétől, és nem kérnek belőled, vagy te? Még most kellene elgondolkodni ezen, mert ha lassan is, de Európa is kezdi kapisgálni, hogy ezt a bírálhatatlan rendszert a hülye európaiak tartják el önként és dalolva, és hogy itt csak azok számára terem babér, akik a kormányhoz közel állnak. Igen, a Szőcs Gézákra gondolnak, és utálkozva elfordulnak. Neked is csak azt tudom javasolni, hogy gondolkodj el ezen, Géza!


http://kolozsvaros.com/2016/10/15/ketsegtelen-hogy-gezuka-egyedul-is-kepes-lesz-k aviart-zabalni-es-bebaszni-azon-a-szuletesnapon/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai
  2016-10-15 19:40:53, szombat
 
 
Forgács Erzsébet 2016-10-14

No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai Péter Benő, akkor ezennel puszikálom őt és üzenem: rühösek és tetvesek az öregek a kórházakban

Nem tudom, másnak is feltűnt, vagy csak nálam alakultak ki hiánytünetek, de mintha az érvénytelenre sikeredett népszavazás óta nem jönnének a migránsok. Hetek, ha nem hónapok óta folyamatosan támadtak a gazok. Képtelen voltam úgy megnyitni egyetlen közpénzből kormánypropagandát, hogy ne zúdult volna az arcomba a halálos veszedelem.

Ezek hol megkéselték egymást, hol nőket erőszakoltak, lázadtak, ütöttek-vertek, robbantottak (de legalább akartak robbantani) és mindenfélét csináltak, amitől olyan jókat lehetett rettegni. Megvolt a népszavazás, a migránsok pedig egy perc alatt megjavultak. Hiába túrom fel a pártpropagandát, semmi.

Jó, létre jött az új egység, de ez talán csak engem nyomaszt, mások örülnek neki. Viszont minden közösségi oldalon - úgy értem, kormányoldalon - csak úgy ömlik a dicséret. Hogy mennyire bátor volt Magyarország, mennyire okos mindenki (minden esetben kizárólag csak az új egység tagjait kell érteni a Magyarország és mindenki alatt), győzelem van, megvédés és ájulat.

Mindjárt olyan béremelések jönnek, hogy a fal adja a másikat, csak szemléletet kell váltani. Varga Mihály szerint. Szerintem meg nem ártana némi gazdasági teljesítmény is, de én nem értek hozzá.

Az a benyomásom, hogy az ismeretlen Habony Árpád valami állatidomártól tanult mostanság. Először ütni-verni és ijesztgetni kell a népet - jönnek a migránsok, kirabolnak, felrobbantanak, megerőszakolnak, elveszik a vallásunkat, földünket, savanyított uborkánkat -, aztán meg vakargatni kell a füle tövét az istenadtának. Most ez megy, a fültő-vakargatás. Ügyibogyó volt mindenki, így kell ezt, most rajtunk ámul és bámul a világ. Mármint az új egységen. A többi le van sajnálva.

Nem szeretnék belerondítani az általános elégedettségbe, de van azért még pár aprócska probléma. Például most beszéltem egy idősotthon egyik vezető alkalmazottjával, aki azt mesélte, hogy már rettegnek, ha kórházból kerül hozzájuk új lakó. Ugyanis a múltkor konkrétan rühös volt egy bácsi, végig is fertőzött jónéhány lakót és alkalmazottat, mire rájöttek, mi a baj.

Most pedig egy néni került egyenesen a kórházból az otthonba és vastagon fejtetűs volt. Ez - a rüh és a fejtetű - bizonyos osztályokon jellemző, ahol idős betegek töltenek el hosszabb időt. Ismétlem: nem a híd alól, nem aluljáróból kerülnek elő ezek az emberek, hanem a száguldó magyar gazdaság által fenntartott egészségügyi intézményből. Tetvesen, rühösen.

Tudom, jó lenne nevesíteni a kórházat is, az idősotthont is. Nem tehetem, mert emberek munkahelyét nem veszélyeztethetem még akkor sem, ha egyébként a szél üt meg dühömben. Abban azonban nagyjából biztos vagyok, hogy nem kivételes jelenségről van szó, hanem elég általánosról. A pénz nem megfelelő elosztása általában ide vezet. Nincs elég orvos, főleg nincs elég ápoló, nincs gyógyszer, fertőtlenítőszer, tisztítószer. Fejtetű van ás rüh. 2016-ban.

Bár erről nem készültek óriásplakátok, nem láttam a PestiSrácok egymásra pakolt hirdetései között sem, de egy év alatt többen halnak meg kórházi fertőzések következtében, mint ahány migránst egy átlagos magyar család egész életében összesen lát.

Lehetséges persze, hogy a fejtetű és a rüh nem halálos betegség, bár nem nevezném az egészség zálogának. De két stadionépítés, három honvédelem és négy keresztényüldözés között nem lehetne esetleg átalakítani az egészségügyet? Mondjuk olyanra, ami működik. Mert a jelenlegi egyre kevésbé.

,,Magyarország kiemelkedő gazdasági teljesítményt mutatott 2015-ben. Erősödött a gazdaság és a pénzügyi stabilitás. A bérek és a nyugdíjak megőrizték vásárlóerejüket, növekedtek a reálkeresetek, több pénz maradt a családok zsebében és napjainkra történelmi mélypontot ért el a munkanélküliség. A 2015-ös zárszámadás érdemi igazolást nyújt arra, hogy a magyar reformok működnek. Mindenki léphet egyet előre - mondta Banai Péter Benő államtitkár a tavalyi zárszámadásról szóló törvényjavaslat vitájában." (kormany.hu)

No, ha van nekünk ilyen szép nevű államtitkárunk, egy Banai Péter Benő, akkor ezennel puszikálom őt és üzenem: rühösek és tetvesek az öregek a kórházakban. Amúgy ja, a magyar reformok működnek.



http://kolozsvaros.com/2016/10/14/no-ha-van-nekunk-ilyen-szep-nevu-allamtitkarunk -egy-banai-peter-beno-akkor-ezennel-puszikalom-ot-es-uzenem-ruhosek-es-tetvesek-a z-oregek-a-korhazakban/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 14 
2016.09 2016. Október 2016.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 412 db bejegyzés
e év: 5039 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2247
  • e Hét: 12514
  • e Hónap: 23625
  • e Év: 177121
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.