Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
a Habsburgoknak köszönhetően
  2010-11-25 19:51:47, csütörtök
 
  ZSIDÓK CSODÁS SZAPORODÁSA

1769-ben 20 ezer
1787-ben 80 ezer
Ez az adat egyértelműen azt mutatja, hogy nem a születések négyszereződtek meg alig húsz év alatt, hanem a Mária Terézia alatti bevándorlás gyorsult föl. A Habsburgok nagy élvezettel engedtek be mindenkit, csak azért, hogy a magyarok erősségét letörjék. Egyben a hivatali állásokat is megkapták a zsidók, főleg a Kiegyzés után.1781-ben II. József megengedte a zsidóknak a szabad királyi városokba való letelepedést, ekkor özönlötték el Pest belvárosát. Ekkor még csak 82 ezren voltak Magyarországon. 1840-ben már a városokban való letelepedést is megengedték nekik.
1848-ban 241 ezren voltak.
1850-ben 366 ezren voltak.
1869-ben 542 ezren voltak.
1870-es népszámlálás szerint 553 ezren voltak.
1891-es népszámláláskor már 612 ezren voltak.
1890-ben 831 ezren voltak.
1914-ben 930 ezren voltak.
Miközben 1848 és 1914 között a zsidók évente 6 %-kal növekedtek, addig a magyarok 1850 és 1910 között alig 1 %-kal.
A fenti adatokat akárhogy nézzük, ezek a hirtelen látványos szaporodások nem a születésekből keletkeztek náluk, hanem a bevándorlásokból, ami valóságos sáskajárás, megszállás lett a XIX-dik században. Európa különböző részeiből jöttek ide, de főleg aztán az oroszországi Galiciából, mert híre ment annak, hogy itt a határokat senki sem őrzi, bárki bejöhet a Habsburgoknak ?köszönhetően.?

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nincs szudétanémet-ügy...
  2010-11-25 19:17:27, csütörtök
 
  Nincs szudétanémet-ügy...
2010. 11. 25. csütörtök. - 18:00

"Vizsgálatainkból kiderült, hogy az esetleges gyanúsítottak közül már senki sincs életben. A rendőrség ezért nem tudja megnyitni az ügyet, mert nincs kit kivizsgálni" - közölte csütörtökön Lubos Valerián, a rendőrség morva-sziléziai bűnügyi osztályának főnöke.

Levéltári dokumentumok szerint 1945-ben az ostravai Hanke gyűjtőtáborban több mint 200 németet gyilkoltak meg. A táborban a városban és annak környékén élő német civileket gyűjtötték össze, akiket május közepe és június vége között brutálisan megkínoztak, majd meggyilkoltak.

A történtek feledésbe merültek, s a helyiek, illetve a történészek sem igen tudtak róla, mígnem 1997-ben Mecislav Borák helytörténész nyilvánosságra nem hozta kutatásai eredményét.

A meggyilkolt németeket az akkori városi temetőben titokban, éjjelente temették el.

Lubor Valerián szerint a rendőrség 1945-ben elkezdte kivizsgálni a táborban történeteket, néhány embert őrizetbe is vettek, de a bíróság egy év múlva mindent leállított. Második alkalommal 1947-ben nyitották meg a tábor ügyét, amellyel az akkori alkotmányozó cseh nemzetgyűlés egyik vizsgálóbizottsága foglalkozott. Négy cseh és egy német állampolgárt őrizetbe is vettek, de az 1948-as kommunista hatalomátvétel után a vizsgálatokat ismét döntés nélkül lezárták. Az őrizetbe vettek Valerián szerint szabadlábra kerültek.

(kárpátinfo)

http://kitartas.mozgalom.org/friss-hirek/nincs-szudetanemet-ugy
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jobbik: sem az MSZP, sem a kor
  2010-11-25 18:46:32, csütörtök
 
  Jobbik: sem az MSZP, sem a kormány nem mond igazat nyugdíj-ügyben
2010. november 25. 15:27:04


Hegedűs Tamás

A Jobbik a közpénzből keletkezett pénztári vagyon állami kezelésbe vételét üdvözli, ugyanakkor a megvalósítás módjával - az egyéni, tőkefedezeti számla megszüntetésével és az egyszeri költségvetési bevételek folyó kiadásokra költésével - nem ért egyet.

A Jobbik a közpénzből keletkezett pénztári vagyon állami kezelésbe vételét üdvözli, ugyanakkor a megvalósítás módjával - az egyéni, tőkefedezeti számla megszüntetésével és az egyszeri költségvetési bevételek folyó kiadásokra költésével - nem ért egyet, sőt: komoly veszélyt lát benne a jövőre nézve - mondta el csütörtöki sajtótájákoztatóján Hegedűs Tamás.

A Jobbik frakcióvezető-helyettese szerint a kormány tegnap bejelentésével végképp kimondta a halálos ítéletet az 1997-ben kormányzati utasításra létrejött hárompilléres nyugdíjrendszerre, azon belül is a 2. pillért megtestesítő kötelező magán-nyugdíjpénztárakra. A képviselő úgy értékeli: a Jobbik által korábban javasolt államosítás ezzel lezárt kérdésnek tekinthető.

Egyik szemünk nevet, a másik sír - foglalta össze a Jobbik álláspontját a jelen helszetről a politikus. A Jobbik azt üdvözli, hogy véget ért a Hegedűs által makrogazdasági szélhámosságnak nevezett kötelező magánpénztári rendszer, s így egszűnik az a gyakorlat, hogy állami erővel beszedett, jogszabállyal kikényszerített pénzeket, vagyis: közpénzeket magánérdekeltségeknek adjunk kezelésbe, minimális hozam és bántóan nagy működési költség mellett.

A Jobbik korábbi javaslata szerint ugyanakkor nem szűnt volna meg az egyéni számlavezetést lehetővé tevő, tőkefedezeti második pillér, hanem állami kézben, de megmaradt volna. A párt szertint ezzel együtt megmaradt volna mindazoknak a megtakarítása, akik most "okkal nézik aggodalommal: hová lesz a számláján felhalmozódott pénz, ami a tulajdonukat képezi?"

Hegedűs úgy véli: a válasz ma már világos: bekerül a közösbe, a felosztó-kirovó rendszerben működő első pillérbe. A kormányzati kommunikáció ugyan arról szól, hogy itt is lesz ,,egyéni számlavezetés", ám a Jobbik szerint ez valójában nem valósítható meg, mivel a felosztó-kiróvó szisztémában ez rendszeridegen elem volna. Ami várható, az inkább fog hasonlítani egy bevételi pénztárbizonylatra, mint valós számlára. A hivatalos tájékoztatás szóhasználata így félrevezető - szögezte le a politikus.

Hazudnak a szocialisták

A párt szerint ugyanakkor hazug a szocialista pártnak az a demagóg kampánya is, miszerint a visszalépéssel a kormány ,,lenyúlja" majd az egyéni megtakarításokat. A kötelező erővel elrendelt járulék-átirányítás a Jobbik véleménye szerint nem tekinthető valódi megtakarításnak, hiszen plusz forrás nem került a rendszerbe. A magánpénztár-tagoknak éppen annyi ,,megtakarítása" gyűlt össze a számláján, mint amennyivel kevesebbel járultak hozzá a közkiadásokhoz. Ha igazak a híeesztelések, melyek szerint a kötelező magánpénztárba fizetés időszaka teljes értékű nyugdíjszerző éveknek számít majd akkor valóban nem érhet kár senkit ahhoz képest, mintha az 1997-ben bevezetett rendszert létre se hozták volna. Az 1% alatti hozamokat tekintve pedig a várható nyugdíjuk sem lesz kevesebb - fejtette ki Hegedűs Tamás.

A kormány sem mond igazat

A Jobbik azonban úgy véli, demagóg ugyanakkor a kormány ,,szabad választást" hirdető szóhasználata is. Tegnap ugyanis kiderült: a magánpénztárakban maradókat olyan brutális hátrányba hoznák majd, ami után a párt szerint józan ésszel senki nem marad ott.

Hegedűs szerint ez az eszköz komoly alkotmányossági kételyeket ébreszthet: ha a 24%-os munkáltatói járulék ellenére egy fillér állami nyugdíjra nem számíthat az, aki magánpénztár tagja marad, akkor az valóban kisemmizést jelent. Pontosabban: jelentene, ha bárki is bentmaradna a rendszerben. Ha az értékőrzés és a kisemmizés között lehet választani, az nem választás, hanem kényszer - szögezte le a politikus.

Bár a ,,visszaállamosítással" az állam kvázi-hitelt vesz fel a volt magánpénztártagoktól, azt jórészt folyó kiadásokra költi, ami szembemegy a józan költségvetési gazdálkodás szabályaival - mutatott rá a képviselő. A kormány kockázatos játékba kezdett, s ez a folyamat így nem fenntartható - öszegzett Hegedűs Tamás.

barikad.hu

Forrás: barikad.hu

http://www.nemenyi.net/default.asp?SID=1&AID=0&Direkt=73739

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Két elgondolkodtató idézet Alf
  2010-11-25 18:41:43, csütörtök
 
  Két elgondolkodtató idézet Alföldi-ügyben
2010. november 25. - 10:42

Bár még nem higgadtam le igazán (teljes egészében tán soha nem is fogok), mégis erőt veszek magamon, és eleget teszek kedves Olvasóm kérésének: írni fogok Alföldi Róbertről. De ezt olyan furfangos módon teszem, mint az okos lány a népmesében. Csak a bevezető lesz az enyém, a többi helyet átadom két idézetnek. Az egyik egy olyan írásból való, amely a napokban született, a másik pedig a közelmúltból származik. Íme:

"Pénteken mutatták be Alföldi rendezésében a nemzeti teátrumban Závada Pál 'Magyar ünnep' című drámáját. (...) A darab a második bécsi döntést követő erdélyi bevonulás idejétől, 1940 augusztusától 1947-ig követi szász és zsidó származású főszereplőinek sorsát. (...) Van itt transzvesztita revüshowtól kezdve direkte ultramodorosan elbőgött hazafias műdalon át frusztrált náci hülyegyerekig minden, ami csak megmelengetheti az értő, belpesti publikum felvilágosult ajrópai szívét.

Természetesen nem maradhat el a nemzeti jelképek és a genitáliák adekvát közös nevezőre hozása sem. Ezt az elengedhetetlen funkciót Závada darabjában néhány Nagy Magyarországra maszturbáló magyar honvédbaka látja el. (Pár napja már feltettem a kérdést, de sajnos azóta sem világosított fel egyetlen haladó gondolkodású polgártársam sem: a magyarság szimbólumainak rendszeres megfürdetése a különböző testnedvekben vajon okoz valamilyen semmi máshoz nem hasonlítható erotikus élményt a balliberális ágyékok táján?)

(...) A 'Magyar Ünnep' előadásán nem csak a testnedvek, de az izzadság is patakokban folyik a színpadról. A szerző és a rendező rendes balliberális tudatipari szakmunkásként keményen nekifeküdtek az esztergapadnak, hogy egy minden épeszű, nagyjából egészséges nemzeti, szexuális és egyéb identitású embertársukat megbotránkoztató művet alkossanak. Amin fel lehet és fel is kell háborodni, az az a tény, hogy ezt a bóvlit nem egy erzsébetvárosi katakombaszínházban, hanem a legnagyobb és elvileg legnevesebb magyar színházi közintézményben állítják elő."

Balogh Gábor - barikad.hu

"Egy nemzet önbecsülését úgy lehet elvenni, hogy elveszed tőle a múltját, a kultúráját, a hagyományait, az őstörténetét, a mítoszait. Paul Johnson teszi fel a kérdést a 20. század történetéről szóló munkájában, hogy miért éppen a németek? Miért éppen Európa egyik legnagyobb kultúrnemzete, Goethe és Heine és Wagner hazája vetette magát a nácizmus karjaiba? Elegendő ehhez a világgazdasági válság, a nyomor, a vesztes világháború, és a Vezér eljövetele? Nem, nem elegendő. Az is kellett hozzá, hogy megpróbálják elvenni a kultúráját, a hagyományait, a mítoszait. (...) A híres-hírhedt berlini kabarékban estéről estére azon röhögött a törzsközönség, hogy kifigurázták Trisztán és Izolda legendáját. Levizelték, kigúnyolták, kiröhögték mindazt, ami a németeknek fontos volt és szent. A cinizmus és a múlttalanság tobzódott minden este Berlin fülledt lokáljaiban. Aztán egy este megjelentek a nagyon szőke, nagyon kék szemű, horogkeresztes karszalagot viselő német fiúk, és felismerhetetlen péppé verték a bártulajdonos arcát a pult szélén... (...) Egy nemzettől nem lehet elvenni a kultúráját."

Bayer Zsolt - Magyar Hírlap

Eddig a két idézet. Most pedig eltöprenghet a kedves Olvasó: kik provokálnak kiket, és vajon miért? Valakiknek a megbízásából, vagy már rég automatikusan, úgymond zsigerből? De talán a legfontosabb kérdés, nem utolsósorban a kormány felé: MEDDIG tehetik még mindezt büntetlenül?

Szebb Jenő
szebbjovo.hu

http://szebbjovo.hu/node/5683
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Észak-Koreát bombázzuk, ne Irá
  2010-11-25 18:26:54, csütörtök
 
  2010-11-25. 09:20
Lovas István: Észak-Koreát bombázzuk, ne Iránt!

Az 1953-as koreai fegyverszünet óta olyan mértékű provokációra Észak-Korea részéről még nem került sor Dél-Korea ellen, mint amikor kedden Phenjan sztálinista kormánya lövette a két ország közötti határ mellett fekvő Jonpjong-szigetet. A támadásnak több mint egy tucat halálos áldozata van.
A háborút is kockáztató aktusnál csak egy volt visszataszítóbb és veszélyesebb: a válasz a támadásra.
Ri Mjung-bak dél-koreai elnök az elnöki palota alatti bunkerből üzente Észak-Koreának, ha még egyszer ilyet tesz, nem marad el a visszacsapás.
Ami pontosan olyan retirálás volt, mint amikor március végén egy észak-koreai tengeralattjáró süllyesztett el egy dél-koreai cirkálót, amelynek során 46 haditengerész vesztette életét.
És mit tettek a nyugati fővárosokban a megtámadott ázsiai barát támogatására? Brüsszeltől Budapestig elítélték a phenjani kormány tettét. Washington pedig majd hadgyakorlatot tart. Aminek hírére a rosszemlékű Kim Ir Szen diktátor phenjani óriásszobrának térde nyilván reszketni kezdett.
A Wall Street Journal máskor állhatatosan háborúpárti véleményrovatában tegnap egy cikk arra buzdította az amerikai kormányt, hogy gondolja át a lehetőségeit. Míg egy amerikai kutató ugyanott arról cikkezett, hogy nem igazán van mit tennie Washingtonnak.
Érdekes.
Ugyanis más esetben egy ilyen választ e lap is ,,megalkuvásnak" nevezne. Például akkor, ha Irán átlőne Bahreinbe.
Ugye emlékszünk arra, hogy miért rohanta le Amerika szövetségesei bevonásával Irakot? Elsősorban azért - hazudta George W. Bush volt amerikai elnök, mert az iraki zsarnoknak tömegpusztító fegyverei voltak. Amelyeket máig nem találtak meg.
Az Iránnal szemben az atomsorompó-egyezményhez nem csatlakozott Észak-Koreának nukleáris tölteteit nem kell keresni. Azokkal már két alkalommal kísérleti robbantásokat hajtott végre.
Irak megszállásának, elpusztításának, valamint százezrek megölésének második indoka az volt, hogy ott Szaddám Husszein zsarnoki rendszert tart fenn. Olyan zsarnoki rendszert semmiképpen, mint Észak-Korea dinasztikus urai, akik több millió embert pusztítottak el mesterséges éhínséggel. A politikai foglyok egy részét haláltáborokban likvidálják.
Hogy van az, hogy Irakot e két ismérv alapján megtámadásra ítélték, míg a békés szomszédját megtámadó Phenjant senki nem akarja megtámadni?
Sőt: Bush elnök 2008 októberében Észak-Koreát eltávolította a terrorizmust támogató országok listájáról, hogy a kommunistákat tárgyalásokra ösztönözze.
Az Egyesült Államok és Izrael az atomfegyverekkel és az azt célba juttató rakétákkal rendelkező Észak-Korea helyett évek óta a szomszédjait több száz év óta meg nem támadó Iránt fenyegeti ,,katonai opcióval", amely országnak a Nemzetközi Atom Ügynökség ellenőrei szerint sincs atomfegyvere, és nukleáris programjával felhagyott, mint azt az amerikai hírszerzés még Bush idején meg is erősítette. Iránnak atomtöltetet hordozó rakétái sincsenek, ellentétben Észak-Koreával, amelynek Taepodong-1-es rakétájának hatósugara 6000 kilométer, és így Amerika nyugati partjait is eléri. Hogy a fegyverszüneti vonaltól mintegy 30 km-re fekvő Szöult hány rakétával tudná az agresszív kommunista szoldateszka elpusztítani, senki nem tudja.
Szaddámról és most Ahmadinezsádról Amerikában és nyugati véleményformáló körökben sokaknak Hitler jutott eszébe. Az észak-koreai Kim diktátorról furcsa módon senkinek, noha a rezsim harci gázait politikai foglyokon próbálja ki, akik haláltusáját észak-koreai tisztek figyelik üvegfalon át.
Igaz, Észak-Koreának a célpont országokkal szemben van egy behozhatatlan előnye. Nem muzulmán ország.
Lovas István - MN
Kapcsolódó: Kiáll Kína az észak-koreai elvtársak mellett: "A támadásra önvédelemből került sor"
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Morvai Krisztina felszólalt a
  2010-11-25 17:19:46, csütörtök
 
  Morvai Krisztina felszólalt a magyar gazdák védelmében
2010. november 25. - 15:03

Az Európai Unió a magyar gazdák - különösen a kisgazdák - körében meglehetősen népszerűtlen. Nem csak azért, mert piacaink 100%-át kellett a beáramló külföldi élelmiszer javára odaáldozni, cserébe a mezőgazdasági támogatások régi tagállami gazdáknak járó összegének tört hányadáért, hanem azért is, ami a mai ülésünknek a témája, a túlzott bürokrácia és azok a rettenetes adminisztratív terhek, amelyek valóban, - ahogy itt már többször elhangzott - a magyar gazdákat is akadályozzák abban, ami a tényleges küldetésük: a gazdálkodó tevékenységben - jelentette ki Morvai Krisztina felszólalásában.

Hadd említsem meg, hogy a régi tagállamokban, így Magyarországon van még egy komoly nehezítő tényező, ez pedig az az államszocialista vagy kommunista hagyomány, amely alapján az állami tisztviselők egy része úgy gondolja, hogy nem ő van az állampolgárért és adott esetben a gazdáért, hanem fordítva, az állampolgár van az államért és van a bürokrata állami tisztviselőért. Az ilyen állami tisztviselők nehezítik még a meglévő szabályokon is túlmenően, abszolút szükségtelenül, megalázás és visszaélés jelleggel, rendszabályozva a gazdákat, nehezítik az ő életüket.

Állandóan áramlanak hozzánk a panaszok. A legutóbbi például arról szólt, hogy megtagadták a kifizetést a második pillérbe tartozó pályázat útján szervezett rendezvény költségeire, mondván, hogy ott a résztvevők számára felszolgált pogácsára az illető gazda elmulasztott három árajánlatot beszerezni. Tipikus esete a megalázásnak, a fölösleges rendszabályozásnak, a hatalmaskodásnak.

Mi lenne erre az orvosság? Az, hogyha az ilyen visszaélésekkel szemben nem csak a döntéshozóhoz lehetne panasszal fordulni, hiszen tudjuk, hogy ez eleve halálraítélt próbálkozás, hanem maga az Európai Unió, ha már tagok lettünk, és ha már az Európai Unió adja a befizetésekből ezeket a támogatásokat, az Európai Unió hozzon létre olyan ellenőrző mechanizmust, ahova fordulni lehet és ahol az ilyen jellegű megalázásokat, visszaéléseket kivizsgálják és szankcionálják.

jobbik.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Schmitt Pál a motorját nevezi
  2010-11-25 17:18:31, csütörtök
 
  Schmitt Pál a motorját nevezi ki államtitkárnak (álhír)
2010. november 25. - 08:10

A Fidesz belső köreiből származó információink szerint a köztársasági elnök a Harley Davidson motorját szeretné oktatási államtitkárnak kinevezni, az egyre több gondot okozó Hoffman(n?) Rózsa helyére.

A motor beiktatásának legnagyobb akadálya, hogy egyelőre még nincsen meg a nyelvvizsgája, de ezt egy alkotmánymódosítással orvosolná az elnöki hivatal. Eszerint minden 18. évét betöltött, 250 köbcenti feletti motor közhivatalt vállalhat, ha első rúgásra beindul.

A Harley-ra egyébként azért esett a választás, mert elfogytak a Schmitt család szóba jöhető tagjai, miután már Schmitt Pál unokaöccse, Schmitt Pál Péter is kormánytisztséget kapott. Szintén a kormánynak dolgozik Schmitt Péter Pál vájár, aki a Vidékfejlesztési Minisztériumnál vidékfejlesztő, Schmitt Péter, Schmitt Pál örökbefogadott veje a Külügyminisztériumban büfés, míg Schmitt Pál Pál - Schmitt Pál szervilis unokahúga, aki túlbuzgóságból nem csak férfivá operáltatta magát, de kétszer vette fel a Pál nevet is - a Honvédelmi minisztériumban páncélozott harci járműként teljesít szolgálatot.

A Harley-val kapcsolatban szerettük volna megkérdezni Schmitt Pált is, aki sajtósa Schmitt Pál Apostol útján közölte: a Harley államtitkárrá kinevezése teljesen légből kapott, mivel a jelenlegi törvények szerint legfeljebb csak főosztályvezető lehet.

Az álhír forrása: Hírcsárda.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
2011.évi II. törvény !!!!!!!!!
  2010-11-25 17:16:22, csütörtök
 
  2011.évi II. törvény !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2011.évi II. törvény Az erkölcsjavító különadóról és az első éjszaka jogáról

Az Országgyűlés a 2010 évi Országgyűlési választáson megnyilvánult népakaratra támaszkodva megerősíti a házasság intézményének erkölcsi alapjait és egyúttal megújított formában visszaállítja az első éjszaka jogának (ius primae noctis) feudális történelmünkben gyökerező hagyományát.

Ennek érdekében az alábbi törvényt alkotja:



1.§. A házasságkötési szándék bejelentésénél a házasulók nemüket és személyi adataikat az anyakönyvvezetőnek bemutatott születési anyakönyvi kivonattal kötelesek igazolni. A menyasszonynak ezen túlmenően érintetlenségi nyilatkozatot is kell tennie és csatolnia kell a kormány által kijelölt egészségügy intézmény erről szóló tanúsítványát. Az orvosi vizsgálatért vizitdíjat fizetni nem kell, de a tanúsítvány illetékköteles.



2.§. Újabb házasságkötés estén nem kötelesek érintetlenségi tanúsítványt csatolni a három illetve ennél több vérszerinti gyermeket szült nők.

3.§ Mindazon nők, akik nem képesek csatolni az 1.§.-ban foglalt érintetlenségi nyilatkozatot, csak 98% erkölcsjavító különadó megfizetése után köthetnek házasságot. A különadó alapja a menyasszony előző évi minden jövedelme.



4.§. Mentesül az erkölcsjavító különadó megfizetése alól az a menyasszony, aki - legkésőbb a házasságkötést megelőző napig - az első éjszaka jogának (ius primae noctis) gyakorlását -földesúr hiányában - ráruházza, a választói akarat érvényesítésére elsöprő többséggel mandátumot szerzett párt parlamenti képviselőire.



5.§. A 70 éven felüli menyasszonyok estében ezt az átruházott jogot az MSZP, a Jobbik és az LMP parlamenti képviselői mandátumuk számarányához igazodóan kötelesek gyakorolni.



6.§. A jelen törvényben foglaltak a költségvetést érintő voltuk miatt, sem népszavazással, sem alkotmánybírósági eljárással nem támadhatók meg.



Az országgyűlés jegyzőkönyvéből: A fenti törvényt a Fidesz parlament frakció hozzászólás nélkül egyhangúan szavazta meg.

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/1 oldal   Bejegyzések száma: 8 
2010.10 2010. November 2010.12
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 541 db bejegyzés
e év: 3186 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2444
  • e Hét: 12711
  • e Hónap: 23822
  • e Év: 177318
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.