Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
Mitől fél Orbán Viktor?
  2011-06-06 20:28:15, hétfő
 
  Mitől fél Orbán Viktor?

Pénteken elrendelte Orbán Viktor miniszterelnök budai otthona környékének lezárását Hajdu János, a Terrorelhárítási Központ főigazgatója. A területlezárás előzménye, hogy a Tettrekész Magyar Rendőrség Szakszervezete hétfőn a Kossuth téren demonstrált a rendvédelmi dolgozók nyugdíjkedvezményeinek visszaállításáért. A tüntetők a helyszínen közfelkiáltással megszavazták, hogy egy későbbi időpontban demonstráljanak Orbán Viktor lakhelyénél, és be is jelentették, hogy megszervezik a tüntetést. A területlezárás megakadályozza, hogy közvetlenül a miniszterelnök házánál lehessen tüntetni. (Index.hu)

UPDATE: A legfrissebb hírek szerint nincs szó lezárásról. A rendőrség honlapján megjelent intézkedés arról rendelkezik, hogy "június 3. 13.00 órától a szükséges ideig, de legkésőbb 2011. július 2. 22.00 óráig lezárják a XII. kerületi Cinege utca kijelölt részét". Az indoklás szerint a fenti időszakban a XII. kerület Cinege u. 5. épületében védett személy tartózkodik. Hajdu János a területlezárás elrendelése mellett felkérte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vezetőjét, hogy "az intézkedést szükség szerint, további indokolt mértékű ideiglenes forgalomkorlátozási, közrendvédelmi és bűnmegelőzési intézkedésekkel egészítse ki". Jé, éppen ebben az időszakban? Ez tehát a gyakorlatban azt jelenti, hogy lezárás nem lesz - de tüntetés sem! Ugyanis a "szükséges idő" vélhetően éppen a tervezett tüntetés időtartama lesz.

Emlékezzünk! 2007-ben kis túlzással minden hónapra esett legalább egy tüntetés az akkori miniszterelnök házánál. Gyurcsány Ferenc a blogjában leírta, milyen rossz emlékei vannak ezekről a napokról, és arra kérte a rendvédelmi dolgozókat, hogy hagyják ki Orbán Viktor magánéletét a harcukból.

Akkor az éppen a jobboldal által elindított "hazugságkampány" részeként, a javarészt a Fidesz által feltüzelt szélsőséges csőcselék dühöngött Gyurcsány ablakai alatt, kötelet és börtönt követelve. Ugyanaz a horda, amelyik a fél fővárost feldúlta, és a rendőrökre és a dolgozókra gyújtotta a Magyar Televízió székházát. Azokban a borzalmas napokban azonban lehetett tüntetni a miniszterelnök utcájában. Óhatatlanul felmerül tehát a kérdés: Vajon mitől fél Orbán Viktor, annyira, hogy mindjárt az első jelre sündisznóállásba vonul? Talán attól a lehetőségtől rémült meg, hogy néhány megátalkodott, dezertőr tűzoltó rányitja a tűzcsapot? Vagy csak nem szeretné a saját fülével hallani a kritikákat?

Lehet, hogy tényleg nincs senki Orbán Viktor környezetében, aki elmagyarázná neki, hogy a lehető legnagyobb hiba arroganciával válaszolni az elégedetlenkedésekre? Vagy ez pusztán a diktátorok személyiségén előbb-utóbb elhatalmasodó paranoia tünete?

Mennyivel elegánsabb lenne, ha Lévai Anikó kimenne a tüntetők közé, és hűtött ásványvizet osztogatna a tikkadt rendvédelmiseknek- amint tette azt annak idején, egy téli tüntetésen Gyurcsány asszonya, forró teával...


http://napizeje.blog.hu/2011/06/03/mitol_fel_orban_viktor
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Világszám! Kihelyezett kormány
  2011-06-06 20:14:51, hétfő
 
  Világszám! Kihelyezett kormányülés a Fővárosi Nagycirkuszban

http://m.blog.hu/hi/hircsarda/image/thumbs/f0/f0fb82c9a0a73b71bba2927a736d8d12.pn g


2011. június 6., hétfő

Bemutatkozik a bohócügyi államtitkár, a gazdasági zsonglőr csoport és a belügyi állatidomár. Az ülésen Schmitt Pál is résztvesz egy pincsi számban.

Orbán Viktor bohócügyi államtitkárról szóló elszólása, úgy tűnik, nem is volt véletlen. Parlamenti forrásokból úgy értesültünk, hogy hamarosan kihelyezett kormányülést tartanak a Fővárosi Nagycirkuszban. Itt mutatkozik be az Orbán Viktor által emlegetett bohócügyi államtitkár, akit a porondmester miniszterelnök addig rugdos seggbe sok móka, kacagás és megvonás kíséretében, amíg el nem jut a tüntető rendvédelmi dolgozókig, ahol a bohócügyi államtitkár maga ugrik fejest egy hűtőládányi habos tortába.

A kihelyezett kormányülés hivatalos programjában fellép a Fratelli Matulci Zsonglőrcsoport is, akik égő excelltáblákat, nyilatkozatokat, valamint korkedvezményes nyugdíjasokat dobálnak a manézsban, majd nem kapják el őket. Világszám!

Ígéretesnek tűnik a fakír államtitkár mutatványa is, aki először a saját, majd más farkával fogja verni csalánt.

Állatidomár számokból sem lesz hiány. A belügyi állatimdomár egy fantasztikus sünszelidítő számot mutat be pingvinekkel, de még ennél is érdekesebbnek tűnik az a pincsi kutyákat felvonultató produkció, amiben a kormányülés vendégeként Schmitt Pál is részt vesz, mint pincsi.


http://hircsarda.blog.hu/2011/06/06/vilagszam_kihelyezett_kormanyules_a_fovarosi_ nagycirkuszban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
A ,,vörös veszedelem" terjedé
  2011-06-06 17:51:26, hétfő
 
 

Félelem szülte békediktátum



A "VÖRÖS VESZEDELEM" TERJEDÉSE MIATT BÜNTETTÉK
A MAGYAR NEMZETET TRIANONBAN




A ,,vörös veszedelem" terjedésétől való félelem szülte ,,békediktátum"

NEM 1920. JÚNIUS 4-én és nem is TRIANONBAN KEZDŐDÖTT, valójában a magyar nemzet szétszaggattatása.
Az uralkodói parancs a háború kitörésekor a Monarchia egész területén 19-42 évben határozta meg a HADKÖTELEZETTSÉGET! Ezzel szemben a magyar törvények 1912-ben 18-50 év közötti férfiak számára írt elő hadkötelezettséget.
1916 január 21-én 50 évről 55 évre emelték fel a Monarchia egész területén a korhatárt.
Ebben az esetben valóban igazságtalan a ,,KOLLEKTÍV BŰNÖSSÉG" elve alapján büntetni az egész magyar nemzetet, hiszen nyilvánvaló hogy vezetői kényszerítették a fent említett HADRAFOGHATÓSÁGGAL a háborúban való részvételre. Ezért sem évülhet el soha a Trianonban, 1920. június 4-én született békediktátum FELÜLVIZSGÁLATA! Szó nem volt a kollektív bűnösségről.
A hadkötelezettségnek eleget téve - a történelmi Magyarország területéről - kb. 3,4 millióan vettek részt az első világháborúban Ebből, több, mint félmillió elesett, 833 ezer fogságba esett, másfél millió megsebesült.

Csakhogy...

Talán, menjünk vissza az 1917 októberéig, amikor Magyarország területéről közel 1 millió ember, közöttük 500-600 ezer magyar nemzetiségű esett orosz hadifogságba.

Az ország 18-40 év közötti, fegyverfogásra alkalmas korosztályainak több, mint harmada fogolyként élte át az orosz forradalmat és polgárháborút.
A hadifoglyok legnagyobb részét Szibériában és Turkesztániában, több tízezer főt befogadó táborokban őrizték. Közülük néhányban, így Omszkban, Tomszkban és Szamarkandban, a magyarok aránya elérte a 30-50 %-ot!
1916-tól mind nagyobb számban alkalmazták a foglyokat az iparban, a bányászatban és a mezőgazdasáégban. A táborokban 1917-ben szocialista csoportokat alakítottak, elsősorban azok az értelmiségiek, akik részt vettek a hazai munkás- és polgári radikális mozgalmakban, tartalékos tisztként a harctérre, majd fogságba kerültek. Ezek a csoportok kapcsolatokat építettek ki a bolsevik szervezetekkel.

Az 1917. októberi forradalomban kb 40 városban több ezer magyar hadifogoly vett részt.
A hatalomátvétel után, amikor a hadifoglyok visszanyerték személyes szabadságukat, ún. internacionalista katonai alakulatokat szerveztek, amelyeket a Vörös Hadsereg kötelékében minden fronton bevetettek. A magyarok aránya az internacionalista alakulatokban felülmúlta bármely más nemzetét. Összlétszámuk 100 ezer főre tehető, ebből kb. 30 ezren elestek....

Új fegyveres erők 1918-ban

,,A frontról hazaözönlött és leszerelt katonák száma 1918 decemberéig elérte az 1,2 milliót.
November 9-én a hadsereg újraszervezése nagy erőkkel kezdődött el. November 13-án rendelet jelent meg a nemzetőrség , a polgárőrség és a hadsereg létesítéséről.
A hadsereg alapját az 5 legfiatalabb korosztály visszatartása, illetve behívása képezte volna.

Az ütőképes haderő gyors megszervezése illúzió maradt. Oka: pénzszűke, az ország peremvidékeinek leválása, illetve megszállása; a háborús fáradtság, a pacifista (mindenfajta háborút, fegyveres harcot ellenző) tömeghangulat; belső feszültségek a minisztérium és a Pogány József vezette katonatanácsok, a hadsereg és a nemzetőrségek között; a nyílt lázadásokig vezető zsoldos-kérdés.

Károlyi 1919 februárjában aktív ellenállás szükségességét hirdeti. Az akkori hadügyminiszter, Böhm Vilmos, és államtitkára Stromfeld Aurél a szociáldemokrata pártban és szakszervezetekben szervezett munkásságra kívánt támaszkodni a hadsereg megújításában.

A Magyar Nemzeti Tanács mellett 1918 okt. 23-án megalakult a diáktanács.

A forradalom éjszakáján Csernák Imre vezette Katonatanács.

Ez utóbbi fegyveres akcióival kész tényeket teremtett. A győzelem után a kormány megállapodott a Nemzeti Tanács Intéző Bizottságaival. A katonatanácsban választott bizalmiak képviselték az egyes zászlóaljak tisztikarát, illetve legénységét.
A katonatanács részt kívánt venni az ország politikájának alakításában.
A kormány és a munkás- ill. katonatanácsok viszonyát nov. 4-i rendeletben szabályozták:

"a kormány ellenőrző orgánumai, a propaganda szervei,. De nem intézkedési jogával felruházott kormányzó hatóságok".

,,1919. március 21-én a Magyarországi Szocialist Párt megvalósítja a proletárdiktatúrát.

Létrehozza hadseregét és szövetségre lép Szovjet-Oroszországgal.
1919. május 2-án a Budapesti Központi Ötszázas Forradalmi Munkás- és Katonatanács, majd a Forradalmi Kormányzótanács határozatot hoz a munkásosztály mozgósításáról és fölfegyverzéséről!

Május 3-4re 44 ezer ember áll be a Vörös Hadsereg soraiba és az üzemi dolgozók tízezrei jelentkeznek tartalék munkásszázadokba."
(Magyarok krónikája/OfficinaNova/1995.)

Ezen adatok ismeretében, viszont már egyértelmű a bolsevik-fasiszta részvétel miatti felelősség. Csakhogy, itt sem beszélhetünk valódi önkéntességről, mert a fogolytáborokban toborzott szerencsétlen hadifoglyok a szabadulás és a hazajutás reményében álltak be ezekbe az álságos félkatonai alakulatokba!!!

Nem kellene ezt a tragikus tényt sem elhallgatni az értetlen utókor előtt??!!

A múltat be kellene végre vallani, hogy a kommunizmus kísérlete miatt veszítettük el újra és újra Magyarország kétharmadát és az elszakított területeken élő nemzettestvéreinket!!!

Mert nem csak 1920 június 4-én szaggatták szét magyar nemzetünket és hazánkat, hanem 1945 után is, amikor ismét megvalósult a bolsevik mintára ránk erőszakolt kommunista társadalmi - fosztogató és osztogató - berendezkedés. Sőt, amikor már ez is megbukott 1956-ban, majd 1990-ben - még akkor is a vezetőik tehették tönkre Magyarországot, melynek elszenvedője az egész magyar nép!!!

Tették, mert tehették!!!

Hogyan?

Úgy, hogy 1989-re már igyekeztek mindenféle kft -be menekíteni az állami, vagyis a ,,dolgozó" nép" tulajdonát!!! Amikor 1989-re kiderült, hogy Magyarország teljes csődbe jutott, akkor Medgyessy Péter az egyik MSZMP KB ülésen drámai bejelentést tett: "olymértékben eladósodtunk, hogy be kell jelentenünk Magyarország fizetőképtelenségét..."

Nahát, ezért adták át olyan "békésen" a hatalmat 1990-ben! Vagyis, csak színleg adták át, mert a vállalatokat kiprivatizálták magánvagyonukat gyarapítandó, miközben a MAGYAR MUNKÁSNAK KISZÚRTÁK A SZEMÉT 15- MEG 20 EZER FORINTOKKAL!!!!

Ma ők lettek az újgazdag milliárdosok, mert tovább hazudhatták, hogy a magyar nép érdekeiért teszik amit tesznek. Ami nem más, mint reformnak hazudott népirtás!!!

MAGYARORSZÁG TÖNKRETÉTELE FOLYIK ÉVTIZEDEK ÓTA a vörös terror mintájára, maradék kis országunkat és a benne élő, dolgozni vágyó népet halálra ítélve.

Mert az, amit 2002-2010 közötti években - kormányzás címén a Gyurcsány-Bajnai kormány elkövetett a magyar néppel szemben, az a ,,modern" népirtás kategóriájába tartozik!

Tudniillik nem tettek mást, mint elvették tőlünk az életbenmaradásnak, a létfenntartásnak a lehetőségét is!!!

De nemcsak előlünk vették el, hanem gyermekeink és unokáink elől is!!!

ÍGY ÍTÉLIK BŰNHŐDÉSRE - EL SEM KÖVETETT BŰNEIÉRT - A MAGYAR NÉPET VEZETŐI!!!

Tehát: felelősök vagyunk önmagunkért, gyermekeinkért, unokáinkért, mint a MAGYAR NÉP TAGJAI.

A felelősség KÖTELEZETTSÉGGEL jár! Ezt érezte át 2010-es parlamenti választásokon!

Bűn lenne ezzel visszaélni!!!

Meg kell akadályozni a jövőben - a magukat szocialistának hazudók TOVÁBBI NÉPIRTÁSI TÖREKVÉSÉT!!!

Valamint, visszamenőleg el kell számoltatni a mostani uralkodó pártok jogelődjét- az MSZMP-t, a KISZ-t, hogy merészelte felélni és a saját magánvagyonát gyarapítani mindazzal, amit a dolgozó nép termelt meg?

Számoljanak el a "DOLGOZÓ NÉP" VAGYONÁVAL!!!! És, nem utolsó sorban, számoljanak el az 1990-es magántőke-felhalmozással!!!

Hogy lehetséges, hogy ugyanazok, akik a "DOLGOZÓ NÉP"-re hivatkozva rátelepedtek a dolgozó nép gyáraira, intézményeire - felélhették és magánvagyonokat képezhettek a megtermelt javakból - miközben az a "DOLGOZÓ NÉP" örökös kölcsönökért volt kénytelen kuncsorogni a vállalat- intézmény párttitkáránál, ha bármilyen, nélkülözhetetlen használati tárgyat szeretett volna vásárolni???? Most ugyanezt teszik!!!

Belehajszolják a népet a kölcsönök fölvételébe, mert már ott állnak a lakásaik, kis véres verejtékkel megszerzett otthonaik, kertjeik, földjeik fölött az elárverezők és bagóért felvásárlók!
Tömegesen válhatnak földönfutóvá a volt MUNKÁSOK, vagyis az a bizonyos "DOLGOZÓ NÉP".- nem hagyva mást utódaikra, mint a HAJLÉKTALANSÁGOT A SAJÁT HAZÁJUKBAN!!!

Ez felelőtlenség, és nem érdemlik meg az utódaink, hogy ezt tegyék velük!!!

FELÜLVIZSGÁLATOT!

FELÜLVIZSGÁLATOT kell követelnünk, DE NEMCSAK TRIANONNAL KAPCSOLATBAN!!!


Bóna Mária Ilona

http://blog.xfree.hu
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Akik még sose nyaraltak a szül
  2011-06-06 15:22:25, hétfő
 
  Akik még sose nyaraltak a szüleikkel

Szerző: zero
- 2011.06.05. 10:41

Nyári szünetre ment a kedvenc riportműsorunk, a Házon kívül, az RTL késő éjszakára eldugott gyöngyszeme. Érdekes, hogy általában mind a két csatornán ugyanaz a típusú műsor megy (X-faktor vs. Megasztár, Mónika vs. Joshi, Aktív vs. Fókusz, Barátok közt vs. Jóban rosszban), az RTL nem meri vagy nem akarja kipróbálni a műsort főműsoridőben mondjuk a "legyen a mai műsorban is beteg gyerek meg egy TV2-s műsor promója" Napló ellen ...

Heti három jó riport, abszolút pártsemleges módon, ennyi a Házon kívül. Meg a díjak, amit megnyertek ...

A két műsorvezető munkája mellett külön kiemelném a felelős szerkesztőt, Kováts Mihályt, aki a stábbal együtt minden héten felkutat, leforgat és összerak 3 jó témát, ami nem egyszerű, figyelembe véve például a központosított kormányzati kommunikációt...

A szezonzáró adásban olyan gyerekekről forgattak, akik még sosem voltak nyaralni. Ritka szomorú egy riportot, előre jelezném ...

Egy tavalyi, 2010-es felmérés szerint a magyarok 65%-a nem megy nyaralni.











A 110 oldalas EU-s felmérés szerint a magyarok válaszolták leginkább az anyagi okokat, arra a kérdésre, hogy miért nem mennek nyaralni. Még a nálunk szegényebb (?) Romániára és Bulgáriára is 11-13%-ot vertünk.



Vasárnapi videó, a Házon kívül riportja Serdült Szilviától, a helyszín Soltszentimre, egy 1400 lelkes község a Homokhátságon, Bács-Kiskun megyében.


http://www.youtube.com/watch?v=XGRxL-4u_Ok&feature=player_embedded


A fogászatra adott 1 milliárdból legalább 30 ezer gyereket el lehetne vinni Zánkára egy hétre, de mindegy, hagyjuk ...

A témához kapcsolódóan: Te tervezel idén nyaralást?



http://vastagbor.blog.hu/2011/06/05/akik_meg_sose_nyaraltak_a_szuleikkel
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Miként akarta eladni Szent Kor
  2011-06-06 15:15:04, hétfő
 
  Miként akarta eladni Szent Koronánkat Kun-Kohn Béla, ki is volt Hatvany-Deutsch báró, kik törték meg a kommunizmust?


2011. június 06. 14:31
Ifj. Tompó László - Hunhír.info

1950. június 6-án hunyt el Budapesten gróf Bánffy Miklós író és politikus, huszadik századi erdélyi szellemi életünk kimagasló egyénisége, akinek 1946-ban betiltott visszaemlékezéseiből azt is megtudjuk, hogy 1919-ben miként akarta eladni Kun-Kohn Béla Szent Koronánkat, ki is volt valójában Hatvany-Deutsch báró és kik törték meg a kommunizmust?

Elöljáróban pályájáról. 1873. december 30-án született Kolozsvárt. 1901-től országgyűlési képviselő, 1906-tól 1909-ig Kolozs vármegye és Kolozsvár főispánja, 1921. április 14-től 1922. december 19-ig Bethlen István kormányában külügyminiszter, 1912 és 1918 között a Magyar Operaház és a Nemzeti Színház intendánsa. 1926-ban visszaköltözve Erdélybe, csak az irodalomnak élt: az ,,Erdélyi Helikon" szerkesztője és az Erdélyi Szépmíves Céh kiadványainak - különösen Tamási Áronéinak - grafikusa lett, miközben sorra jelentek meg realista regényei, drámái Kisbán Miklós álnéven.

A régi erdélyi emlékírók (leginkább Cserei Mihály, báró altorjai Apor Péter, Bethlen Miklós) méltó utódaként, remek megfigyelőként, hatalmas látókörű íróként ezen 1943-ban Emlékeimből címmel a Révai kiadónál megjelent könyve is - éppúgy, mint a magyar társadalom bukását megrajzoló három részes regényciklusa (Megszámláltattál, És híjával találtattál, Darabokra szaggattatol) - lebilincselő kortörténeti olvasmány, amelyben nagyobbrészt az első világháborús történéseket, a végén azonban a forradalmi időket idézi meg, amiért 1946-ban a ,,Fasiszta, szovjetellenes, antidemokratikus sajtótermékek második számú jegyzéké"-re fel is került.

Miként akarta eladni Szent Koronánkat Kun-Kohn Béla?

»A budapesti tanácsköztársaság erős kommunista propagandát folytatott Bécsben. Ha sikerült volna ott is hatalomra jutni, különösen a bajor bolsevista kísérlet idején, áprilisban, úgy Európa közepéig ki lett volna építve az útjuk.

A százharminchárom nap alatt Bécsben meghúzódó magyar katonatisztek ,,valahogy megtudták, hogy egy Fenyő nevezetű népbiztos érkezik Bécsbe, a Bankgasse-i magyar szovjet követségi házba, nagyon nagy összegű pénzzel, sok-sok millióval, melyet a kommunista forradalmi fölkelés költségeire küldenek. A hír azt is állította, hogy a Magyar Szent Koronát is hozza Fenyő, melyet külföldre akarnak csempészni, hogy ott eladják. Hollandiában is hallottuk, hogy Nagy Elek és Thyssen-Bornemissza segítségével egy pénzcsoportot alakítottunk, mely a Szent István koronáját megvette volna, ha valahol eladásra kínálják, nehogy olyan kezekbe jusson, honnan többé vissza nem lehet szerezni. Alberge amszterdami híres antikvárius vállalta a régiségpiac ellenőrzését. A tisztek érintkezésbe léptek néhány, a Bristol Szállóban élő politikussal (ez volt az emigránsok elegánsabb és kalandosabb csoportja), kik egy angol újságírót szereztek", aki ,,mint angol diplomata szerepelt. Május 2-án este a tisztek hirtelen berontottak a követségi palotába, az ottani pár embert lezárták és mikor a népbiztos éjféltájt megérkezett, azt is lefülelték. A Szent Korona nem volt vele, de nagyon sok pénz, állítólag 135 millió különböző idegen valutákban és ,,kék pénz"-ben. Miután a biztost és a pénzt, mely legnagyobbrészt az ellenforradalmi sereg ausztriai és szegedi szervezésére fordíttatott később biztonságba helyezték, átvizsgálták a követség összes iratait. Ez volt a szerencséjük, mert midőn másnap Kun Béla fölszólítására az osztrák rendőrség letartóztatta a tiszteket, akkora bizonyító anyagot mutattak be a Polizei-Präsidiumnak a szovjet követség által folytatott aknamunkáról és további terveiről, így az ausztriai kormány erőszakos eltávolításáról, sőt arról is, hogy a Bankgasse-i palotából még a szomszédos osztrák-magyar bank kirablását is tervezték a földalatti csatornán át, hogy a tiszteket néhány nap múlva kaució ellenében szabadon bocsátotta a bécsi rendőrség.«

A 135 milliót a menekült tisztek aztán a bolsevistákat leverő önkéntes közlegények verbuválására fordították: bécsi lapokban jelentkezésükre felszólító felhívásokat tettek közzé, ám tervüket eleinte sokan bolsevista trükknek tekintették, mígnem az osztrák rendőrség néhány vezető tisztünk igazoltatásakor meg nem győződött a valóságról.

Ki is volt Hatvany-Deutsch báró?

»További értékes adalékkal is szolgál kötete a Budapestről 1919 augusztus elején fejvesztve menekülő ,,baloldali szereplők"-ről, mindenekelőtt Hatvany-Deutsch Lajos báróról, a ,,kibic" természetű (vagyis mindig mindenben ,,részt vevő" krakéler) mágnásról, aki ,,egykor Ady nimbuszából font magának glóriát", azonban a nagybeteg költőnek ,,nem tetszett, hogy Hatvany vele henceg", aki visszaemlékezéseiben mindent, amit mások mondtak, önmagának tulajdonított, noha ,,semmi szava" nem volt soha, aki mindig éppen ,,annak a játékosnak drukkolt, aki mellé leült", aki ,,Bécsben is, dacára, hogy a Károlyi-forradalom egyenes vonalú fejlődése, a kommunizmus őt, a nagyiparos milliomost kiakolbólította hazulról és száma se vette a radikális köntösét, most is ugyanolyan olymposi fönségből tekintett le mindent és csak helyeselt vagy kritizált a magasból, de most már csak a pincérek hajlongtak mélyen, ha megpillantották Lucifernek stilizált sovány ábrázatát.«

Kik törték meg a kommunizmust?

Végül a 133 nap bukásának részleteiről is ad adalékot. 1919. augusztus 10-e és 12-e között érkezett haza Bécsből az oda menekült emigránsokat hazaszállító vonat, amikor megállt a győri vasútállomáson, annak utasaként megfigyelte, hogy »a legelöl álló hatóságok mögött közvetlenül vagy négy-öt soros félkörben csupa termetes, dús idomú nő áll, széles orcájú, gazdag tokájú, ünneplő sok selyemszoknyákban, kipattanásig feszülő pruszlikban: láttukra valahogy a magyar dús termékenységére kellett gondolni. Ezek a győri kofák! Megelégedetten, büszkén mosolyogtak, nagyon kedvesen. De ők nemcsak azért jöttek ki mindannyian, hogy minket beneventáljanak [üdvözöljenek - Ifj. T. ], hanem azért is, hogy mi gratuláljunk nekik. Mert ők voltak azok, kik megtörték a kommunizmust. Győrött több nappal a rendszer összeomlása előtt. Úgy történt, hogy az ottani népbiztos valami paranccsal vagy rekvirálásfélével végleg felbőszítette őket. Erre ők megostromolták a városházát, félrelökdösték a vörös őröket, fölrohantak az emeletre, megfogták a népbiztost és kidobták az ablakból. Látva izmos karjaikat, hatalmas kezüket, bizony rossz sora lehetett annak a népbiztosnak! El kell ismernünk, nagy merészség kellett ehhez, és bizony véres bosszút álltak volna rajtuk, ha a terrorfiúkat rájuk hozták volna. Szerencséjükre a tanácsköztársaság végső napjait élte és már nem ért rá büntetni. Ezeket hallván az ottani uraktól, a hősi kofák közé mentünk és sok dicsérettel, parolával örvendeztettük meg a győri asszonyokat.«


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=41815
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az USA fuldoklik az államadóss
  2011-06-06 15:06:43, hétfő
 
  Az USA fuldoklik az államadósságban


A "Moody's" nemzetközi ügynökség szakértői bejelentették, az USA hitelképessége nemsokára leminősítésre kerül, ha az amerikaiak nyár közepéig nem találnak megoldást az elszálló államadósságra. A problémát természetesen a szokásos módon oldanák meg: újabb hitel felvételével. A republikánusok ellenzik az ötletet, ők már érzik a változás szelét és visszakoznának, mondván, hogy jobb lefaragni a kiadásokból, mint újabb hitelt felvenni. Velejéig romlott cionisták révén ezzel is csak a szavazóbázist igyekszenek növelni.

Május közepén az USA hitelállománya megdöntött minden eddigi rekordot, és meghaladta a 14 billió 300 milliárd dollárt. Az Obama-kormány megkísérelte az adósságállomány további növelését, majd a sikertelenség után Timothy Geithner pénzügyminiszter bejelentette, hogy szükség van újabb 3,5 billió dollár hitelre, vagy az amerikai gazdaságban működési zavarok keletkezhetnek.

A nemzetközi pénzügyi érdekeltségek sorra minősítik le az amerikai gazdaság besorolását. Áprilisban a "Standard & Poor ügynökség megváltoztatta az USA besorolását stabilról negatívra, a "Moody's" ügynökség pedig további lefokozással fenyegetőzik, de annak kapcsán már nem tesznek egyértelmű kijelentéseket, hogy mi is fog történni, ha az USA újabb leminősítést kap.

Mint minden cionisták által uralt társadalom, az USA is ördögi körben találta magát - a leminősítés valóban fenyegetést jelent: a hitelek tartják életben az egyébként életképtelen gazdaságot, így átmenetileg van mit enni a népnek - de az amerikai cionisták élete csak addig van biztonságban, ameddig a népnek van mit enni. Így a hitelbesorolás leminősítése életveszélyes fenyegetés az USA vezetése számára, azt jelenti, ismét meg kell tenniük valamit, hogy pár hónapig még kihúzzák. Tehát a magyarországi kormányzathoz hasonlóan nem években, csupán hónapokban gondolkodnak. A cion-kapitalista világrend ennyire roskatag soha nem volt, mint most. Reményeink szerint nem húzzák már sokáig.

Fenyvesi Áron - Jövőnk.info
2011. június 06.

http://www.jovonk.info/2011/06/06/az-usa-fuldoklik-az-allamadossagban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Oroszország szerint az IMF vez
  2011-06-06 15:05:30, hétfő
 
  Oroszország szerint az IMF vezető bebörtönzésének oka, az USA teljes aranytartalék eltűnésének felfedezése


Az FSZB által, Putyin miniszterelnök részére készített új jelentés szerint, a Nemzetközi Valutaalap (IMF) korábbi vezetője, Dominique Strauss-Kahnt azután vádolták és tartóztatták le szexuális bűncselekményekért május 14-én, miután kiderítette, hogy az Egyesült Államok trezorjában, Fort Knoxban tartott összes arany ,,eltűnt illetve ismeretlen helyen van".

Az FSZB titkos jelentése szerint Strauss-Kahn a hónap elején kezdett egyre inkább gyanakodni, miután az USA kezdett csúszásba esni az IMF-nek leszállítandó 191,3 tonna arannyal amelyet egy 1978-as határozat alapján értékesíthettek volna az IMF-nek, Különleges Lehívási Jogként (SDRs), úgynevezett tartalék valutaként.

Ezen FSZB jelentés megállapítja továbbá, hogy Strauss-Kahn kihangsúlyozta eme aggodalmát az Obama elnökhöz közeli kormányzati tisztviselőknek, amiután a Központi Hírszerző Ügynökség (CIA), felkereste és "szilárd bizonyíték"-al szolgáltak, hogy az Egyesült Államok összes aranya "eltűnt".

Amikor Strauss-Kahn átvette a CIA bizonyítékokat, ezen jelentés szerint, azonnali intézkedéseket tett, hogy elhagyja az USA-t és Párizsba repüljön,de amikor a Franciaország Külső Biztonsági Főigazgatóságának (DGSE) ügynökei figyelmeztették az amerikai hatóságok elfogatási szándékáról, menekülésként ment a New York JFK repülőterére és a francia ügynökök tanácsára hagyta a mobil telefonját a hotel szobában., hogy az amerikai rendőrség ne követhesse nyomon.

Miután Strauss-Kahn biztonságosan felszállt egy Air France Párizsi járatára, ezen FSZB jelentés szerint, egy végzetes hibát követett el, ugyanis a gépen lévő telefonról felhívta a hotelt, hogy küldjék utána a mobilját Párizsi lakhelyére, így a rendőrség beazonosította tartózkodási helyét és letartóztatták.

Ezen jelentés szerint, az ezt követő két héten belül, Strauss-Kahn kapcsolatot létesített közeli barátjával, a magas beosztású egyiptomi Mahmoud Abdel Salam Omar bankárral, hogy próbálja meg kivinni az USA-ból a bizonyítékokat amelyeket a CIA-től kapott. Azonban tegnap, Omart is pontosan úgy, mint Strauss-Kahnt előtte, szexuális bűncselekményekkel vádolták egy luxus szálloda szobalánya ellen, ezt a vádat az FSZB jelentés ,,hihetetlennek" minősíti, ugyanis Omar elmúlt 74 éves és egy hívő muzulmán.

Meghökkentő lépésként hatott Moszkvában, hogy miután Putyin elolvasta ezt a titkos FSZB jelentést , elrendelte hogy a Kremlin hivatalos honlapján ez nyilvánosságra kerüljön Strauss-Kahn védelmében, ezzel az első nagyhatalmi vezető lett aki megállapította nyíltan, hogy a volt IMF vezér egy USA összeesküvés áldozata lett. Putyin még azt is hozzátette, hogy ,,Nehéz nekem megérteni és értékelni a rejtett politikai indítékokat, amelyek e mögött rejlenek, de nem tudom elhinni, hogy úgy történt ahogy eredetileg beterjesztették. Ez nem fér a fejemben."

Érdekes megjegyezni, ezen eseményekkel kapcsolatban, hogy az Egyesült Államok magasrangú kongresszusi tagja és a 2012-es Elnök jelölt ,Ron Paul, már régebben megállapította, hogy az USA kormánya hazudott a Fort Knoxi aranytartalékokkal kapcsolatban. Olyannyira aggódott Ron Paul emiatt, hogy a kormány és a Federal Reserv eltitkolják a valóságot az amerikai aranytartalékkal kapcsolatban, hogy 2010 végén előterjesztett egy indítványt ennek az ügynek a megvizsgálására, de ezt az Obama rendszer erői elutasították.

Amikor riporterek közvetlenül megkérdezték, hogy tényleg azt hiszi, hogy nincs arany Fort Knoxban vagy a Federal Reserv-nél, Paul Kongresszusi tag azt a a hihetetlen választ adta, hogy ,,úgy gondolom, ez lehetséges".

Érdekes még megjegyezni, hogy alig 3 nappal azután, hogy letartóztatták Strauss-Kahnt, Paul kongresszusi tag egy új felhívást intézett, hogy most kell az USA-nak eladni az aranytartalékát, a következőket mondván, "Mivel az ár most magas, és a hatalmas adósság probléma most van, minden esetre most kell eladni a csúcson. "

Az elmúlt években bizarr jelentések láttak napvilágot az USA-ból, amelyek arra utalnak, hogy nincs eladható arany és mint olvashatjuk egy 2009-es jelentésben a ViewZone.Com híroldalán: "A 2009 októberében a kínaiakhoz érkezett egy arany szállítmány. Megszokott dolog, hogy az arany gazdát cserél országok között ezzel rendezve egymás közötti adósságaikat és az úgynevezett kereskedelmi mérleget. Az ilyen ügyletek általában egy külön szervezet felügyelete alatt történik amelynek székhelye Londonban található a ,,London Bullion Market Association" (LBMA).

Amikor a szállítmány megérkezett a Kínai Kormány egy vizsgálatot rendelt el, amely az arany tisztaságát és mennyiséget volt hivatott ellenőrizni. Ez egy speciális eljárásból áll, éspedig négy apró lyukat fúrnak az aranyrudakban és az így kinyert anyagot elemzik.

A tisztviselők megrökönyödve tapasztalták, hogy a rudak hamisítványok voltak. A rudak belseje wolframból volt és csak a külső réteg volt aranyból. Mi több, hogy ezek az aranyrudak sorszámai alapján nyomon követve kiderült, hogy az USA-ból származnak és hosszú ideig a Fort Knox- ban tárolták. A jelentés szerint 5.600 és 5.700 között volt a rudak száma és mintegy 400 uncia súlyúak. ,,Hogy mi lesz a végleges sorsa Strauss-Kahn-ak azt még nem tudhatjuk, de az Egyesült Államokból érkező hírek szerint elhatározta, hogy nem fogja feladni egykönnyen, harc nélkül és felfogadott egy ,,kiváló csapatot", volt CIA kémeket, magán nyomozókat és média tanácsadókat hogy megvédjék őt.

A bizonyíték arra, hogy gyakorlati hatása van annak, hogy az USA hazudott az aranytartalékával kapcsolatban, nem más mint hogy az Orosz Központi Bank tegnap kamatemelést rendelt el 0.25- ről 0.35 százalékra és Putyin elrendelte a búza és a gabona félék kiviteli tilalmát július elsejével, aminek nem más a célja mint feltölteni az ,,Anyaország kofferjait" pénzzel ami normális esetben az USA-ba folyt volna.

A propaganda gépezet mindent elkövet azért, hogy az amerikai nép ne tudjon ezekről a dolgokról, hatalmas veszélynek téve ki őket, mert felkészületlenül fogja nemzetüket érni a katasztrofális gazdasági összeomlás ami inkább előbb fog be következni mint utóbb.

© máj 31, 2011 Az EU és az USA minden jog fenntartva. Eredeti forrás a WhatDoesItMean.Com.

Írta: Sorcha Faal, Fordította: Kásler Árpád

postaimre.euroweb4you.eu


http://www.jovonk.info/2011/06/06/oroszorszag-szerint-az-imf-vezeto-bebortonzesen ek-oka-az-usa-teljes-aranytartalek-eltunes
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Nem is a hideg Kárpátokba képz
  2011-06-06 13:56:08, hétfő
 
  Nem is a hideg Kárpátokba képzelik az új hazájukat
2011. június 06. 13:39
Hunhír.info

Románia kedvezőbb feltételekkel kaphat hitelt a nemzetközi pénz- és tőkepiacokról, mint mi. Az ország hitelbesorolása több hitelminősítőnél is ,,bóvli", vagyis befektetésre nem ajánlott, azonban az államcsődjének kockázata alacsonyabb, mint Magyarországé.

Románia hitelfelvételi költsége tavaly november óta a legalacsonyabb szintre csökkent, és növekedett a különbség Magyarország hitelfelvételi költségéhez képest. A kiadáscsökkentések hatására a balkáni ország iránt növekedett a bizalom - írja a Világgazdaság.


http://hunhir.info/?pid=hirek&id=41813
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsidó ingatlaniroda - csak zsi
  2011-06-06 13:53:36, hétfő
 
  Zsidó ingatlaniroda - csak zsidó befektetőknek... Így L ehet Magyarországból Palesztina!

http://judischeimmobilienburo.hupont.hu/
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
TRIANON és számadás a hungarus
  2011-06-06 09:59:55, hétfő
 
 
TRIANON és számadás a hungarusok feltámadásáról!
2011.06.03, 15:03 Nemzeti Hírháló

Számadás a hungarusok feltámadásáról, június, 4.-re!

Theodore Roosevelt 1911-ben felszólalt a magyar parlament ülésén. Többek között így: "Én szükségét érzem annak, hogy köszönetet mondjak a magyar nemzetnek azért, hogy Európában léte kezdetétől fogva szüntelenül védte a mögötte elterülő Európát a barbárok betörése ellen. De nemcsak Európáért tette ezt, hanem tette az Európa méhében lévő Amerikáért, az egész Újvilágért. Ha én ezt nem tudnám, akkor én nem tartanám magamat művelt embernek, de mert tudom, azért elmondom, és köszönetet mondok a magyar nemzetnek!"

A művelt amerikai elnök budapesti mondatai után kilenc évvel, egészen másként döntött az akkor már pénzvezérelt világpolitika. Amelyet láthatatlanul, de egyértelműen uralt már akkor is egy szűk bankárkaszt, kiknek óriási felelőssége van a XX. század vérfürdőiben, de az úgynevezett békeévek emberirtásaiban is. Nekünk - magyaroknak 1920-ig -, Mohács volt a nemzeti katasztrófa, a pusztulás, a nemzethalál jelképe. Mohácsnál azonban csak elestünk a történelmi keresztút hetedik stációjában, de Trianonban már keresztre is feszítettek minket. Ady Endre most következő fordított himnuszában, nem áldást kér a magyarságnak, hanem verést, szenvedést, és könyörtelenséget. A vers célja egyezik az én szándékaimmal is, hogy felrázzam a magyar népet, mely akaratgyenge és naiv, s így könnyen áldozatul esik a globalista kufárságnak, s könnyen széthullhat a kívülről irányított - de belső károkat okozó - viszályok miatt. Hallgassátok meg tehát Ady versét:

Nekünk Mohács kell

Ha van Isten, ne könyörüljön rajta:
Veréshez szokott fajta,
Cigány-népek langy szivű sihederje,
Verje csak, verje, verje.

Ha van Isten, meg ne sajnáljon engem:
Én magyarnak születtem.
Szent galambja nehogy zöld ágat hozzon,
Üssön csak, ostorozzon.

Ha van Isten, földtől a fényes égig
Rángasson minket végig.
Ne legyen egy félpercnyi békességünk,
Mert akkor végünk, végünk.



Raffai Ernő szerint létezik kutatás mely kimutatta, hogy ha nincs Trianon, akkor ma 36 milliós nemzeteként élünk itt a Kárpát-medencében. Ebből a létszámból kb. 30 millió lenne az etnikai magyar, s kb. 6 milliós a befogadott nemzetiségek. S így, ők is a Szent Koronához ragaszkodó hungarusok, tehát a politikai nemzet - békésen, sőt teljes szimbiózisban élő - tagjai lennének, s nem vicsorgó Sloták, vagy "nagyromán" nacionalisták által irányítottak, akik nem a hibás propaganda okán nem képesek felismerni a valós érdekeiket. Ezek a számok mindenképpen minősítik Trianon nemzetgyilkos szerepét, emberirtó erkölcstelenségét, sőt a "divide et impera" győzelmét, amely kétségkívül azoknak a bankárkaszt által létrehozott parazitáknak az érdekét szolgálja, akik mindenáron fel akarták számolni az apostoli Magyar Királyságot.

Azonban arról is szót ejthetünk, hogy ha az első világégést lezáró békék tisztességesek, akkor nincs a második világháború, valószínűleg nincs bolsevizmus és nácizmus.

A 91. éve Trianonban történtekre való emlékezés kapcsán azonban, ismerni kell a tizennégy magyar stációt - annak ellenére -, hogy bizton tudom: a magyar keresztút állomásai után eljő' a feltámadás!

Miután lélekben már összekapcsolódtunk - Mi megemlékezők -, felolvasom a 14 magyar stációt:

1. a hun-szkíta népeket - így a magyarságot is - a sátáni lelkű kufárság (pilátusi módon) ítéli halálra.

2. a parazitizmus megtapasztalása után, az őshazába visszatérők, Árpád nemzetségének vezetésével vállukra veszik a jézusi keresztet.

3. Koppány és Imre herceg halálával először esik el a nemzet a kereszt súlya alatt.

4. A Turul nemzetség férfiágának kihalása után találkozik a nemzet a Szent Korona védőerejével.

5. Utolsó szakrális királyunk Mátyás, megpróbálja a kereszt terheit megosztani Európával, de megölik!

6. A szenvedő országnak Werbőczy nyújt segélyt a szkíta eredetű hazai szokásjogok gyűjteményével.

7. Mohácsnál -a megosztottság és Fortunátus Imre kufársága miatt -, másodszor esünk el a kereszttel.

8. A nemzet megszólítja önmagát, s létrejön a független Erdély, a magyar megmaradás esélye. Ahol a két pogány között élő magyarságot a Szentkorona joghatósága, s szokásjogi rendje menti át a jövőnek.

9. A Habsburg hatalomvágy hatására harmadszor esik el az ország, miután a "felszaba-dúlt" Budáért hálából (az 1687. évi) pozsonyi országgyűlés lemond a szabad királyválasztásról és ellenállási jogáról. Még a Rákóczi szabadságharc is csak kis időre kényszerítette a Habsburgokat vissza az alkotmányhoz.

10. A kufárság - 1849 és 1919 között - megfosztja a függetlenségét biztosító birtokaitól a nemzetet, s az ún. kapitalista modernizációval, végképp letéríti a pénzügyi diktatúrát tagadó ősi ellenállás útjáról és szabad folyást enged a nemzet testére tapadó parazitizmusnak, amely legyengíti, megosztja erejét.

11. Trianonban keresztre feszítik a magyarságot, s bár 25 évig még életjelt mutat a kereszten, de jön az újabb "felszaba-dúlás"....amelyet 11 év haldoklás követ...majd egy végső isteni szikra: 1956.

12. A világnak ismét példát mutató nemzet legjobbjainak elűzése és kivégzése okán kiszenved a kereszten. Meghal vele az ősi erkölcs. Szociális álarcban erősödik fel a pénzügyi diktatúra. Majd a kommunistának becézett bolsevik rablóbanda bevezeti újra a nekik tejelő, ún.: kaszinó kapitalizmust.

13. Bár 90-ben látszólag leveszik a keresztről a halott nemzetet, de a halottasházban semmilyen életjelt sem ad, csak 2006-ban kezdünk reménykedni a feltámadásban.

14. A sátán lelkű kufárság azonban résen volt, s 2006 óta, lassan ereszti le a sírba a nemzetünket. S különböző parazita trükkökkel homályosítják el szertartást, nehogy feltűnjön: temetésen vagyunk.

A magyar keresztút felidézett állomásai után még biztosabban érzem, hogy eljő' majd a feltámadás, mert a trianoni keresztre feszítésünk nemcsak az égbe kiállt, de nem hozott megnyugvást sem a nemzetiségeknek, sem a magyarságnak! Ha nem hozott senkinek megnyugvást, akkor tegyük fel a kérdést, hogy kinek az érdeke volt az első világháború?

A kérdésre nem könnyű a válasz, s inkább csak idézek a Century Magazin 1928. januári számából: "Mi (a bankárkaszt) zsidói minden háború mögött ott vagyunk. Nemcsak az oroszországi, hanem a történelem nagy forradalmai mögött is. Elképzeléseink, hangulat-keltéseink és szellemünk ellenállhatatlan nagyságának köszönhetjük a sikereket." (Marcus Eli Ravage) Ha ez az önvallomás igaz (márpedig minden tény erre mutat), akkor ne keressünk mást a háborúk, forradalmak indítása mögött, csak a bankárkaszt haszonszerzési szándékát.

Az első világháborút lezáró békediktátum napját, 2010-ben a magyar Országgyűlés a Nemzeti összetartozás napjává nyilvánítja. De ne feledjük el, hogy a nemzeti öntudat ébresztésében nagy szerepet játszó, hatalombitorló, bankárkaszti ügynök Gyurcsány Ferenc, aki a máig törvénytelen Magyar Köztársaság miniszterelnöke is volt, 1961-ben, épp e napon született! Június 4-e viszont már 1920 óta gyásznap a magyar történelemben. Ám valójában gyásznapnak kellene lennie az elcsatolt területek népeinek is. Mert sem a magyarság nem képes még feltámadni ebből, de a hálátlansággal fizető nemzetiségek sem lehetnek nyugodtak soha, hiszen az őket befogadó magyarságot űzték és űzik el, ősi települési földjükről. Ez pedig torzulásokat okoz minden ilyen bűnt elkövető nép önképében és nemzeti karakterékben is.

Tudjuk, a trianoni asztaloknál nem béketárgyalás folyt, hanem diktátumot készítettek elő az emberiség megrontói. Olyan diktátumot, amely a következő háború magját is elvetette!

A magyar politikai nemzet képviselőit meg sem hallgatták. A Kárpát-medence néprajzi és földrajzi vonatkozásait, történelmi szerepét és adottságait nem ismerték, csak a megtévesztő hazugságokra figyeltek. Az elmondott védőbeszédet - Apponyi Albert szavait -, meg sem hallotta a hazugságokkal ellenünk hangolt, könnyű nőkkel és aranyakkal jól megvásárolt "konferencia". Pedig három nyelven mondta el akcentus nélkül a megcáfolhatatlan érveit a magyar gróf. Egy tisztességes francia Henry Pozzi nagyon világosan átlátta a helyzetet, amikor leírta ezt a sort: "Magyarországot nem büntették, Magyarországot kivégezték." Lloyd Georges angol miniszterelnök, 1929. október 7-én így emlékezett vissza a konferenciára: "Az egész dokumentáció, melyet szövetségeseink a béketárgyaláson rendelkezésünkre bocsátottak, csaló és hazug volt." Milyen ismerős manapság ez a szellemiség. A hazugságra épített országok és a pártpolitika szellemisége ez. Benes, Masarik, Seaton Watson, valamint a többi jelenlévő szabadkőműves elhitették a konferencia résztvevőivel a hazugságokat. A bankárkaszt függésében működő média pedig az egész világgal hitette el a rágalmat, hogy a magyarság elnyomta a nemzetiségeket, ezért meg kell teremteni a "tiszta nemzetállamokat"! Ordas hazugságuk nem tárhatta fel, hogy épp olyan - sőt rosszabb - nemzetiségi arányokkal rendelkező országok jöttek így létre. Vajon mi volt a magyarság főbűne, amiért elvették tőle az ezer éven át magáénak érzett és védelmezett Kárpát-medencét? Talán éppen életképessége és a világuralomra törő bankárkaszt ellen védelmet nyújtó alkotmányossága az ok? Vagy éppen az a harmónia, amely a befogadott nemzetiségekkel való együttélését jellemezte? Mert milyen más okból csatolhatták el területeiknek 71 % -át, s az etnikai magyarság 3,5 milliós tömegét? A kérdések megválaszolatlanul állnak a nemzetállamoknak csúfolt utódállamok politikai és történettudományi elitje előtt. Ők azonban hallgatnak, de időnként előhúzzák magyar kártya trükkjeiket. No de nézzünk bele az ellenünk szóló legfőbb vádakba!

Aki azt állítja, hogy a háború kitörésében bármilyen szerepe volt a magyar kormánynak, az hazudik!

A magyar miniszterelnök (gróf Tisza István) a koronatanácsban egyedül tiltakozott a Szerbiának küldött ultimátum ellen. Nem akart ugyanis magyar vért áldozni a sem a Porosz, sem a Habsburg birodalom érdekeiért. De azt is tudta, hogy a közös hadsereg és a magyar honvédsereg nincs megfelelő módon felfegyverezve, s így nem ütőképes, tehát a hadüzenet átgondolatlan. A német és cseh érzelmű Habsburgok, valamint a koronatanács (főleg a csehek nyomására) másként döntött. Tisza István nem volt olyan helyzetben - de a nemzet sem -, hogy maga dönthessen ebben a kérdésben, hisz a külügy, hadügy és a pénzügy bár közös volt, de azokat mégis a Habsburgok felügyelték. Ebben a drámai helyzetben érhető meg Kossuth Lajos Kasszandra jóslata, amely onnan eredeztethető, hogy a turini emigrációban élő idős kormányzó - belépve a szabadkőművességbe - olyan információkhoz jutott, amely előrevetítette a Habsburg birodalom teljes szétesését. A hivatalosan Osztrák-Magyar Monarchiának hívott államalakulat tehát már előre halálra volt ítélve, de vezetői inkább hallgattak vakon a koronatanács cseh tagjaira, mint a magyar miniszterelnökre. (Lehet ez véletlen? Aligha!)

Mint ahogy az sem volt véletlen, hogy a Rothschildok felügyelte "közös pénzügy" finanszírozta hadseregnek, sem a felszereltsége, sem az emberanyaga nem volt "egészen tökéletes". Ezen persze nem szabad csodálkoznunk, mert a bankárkaszt elve már évszázadok óta az volt, hogy: amíg a zsidó bankházaink keresztény uralkodókat "segítenek" kölcsönökkel, hogy azok véres háborúkban egymást pusztítsák, addig az ártatlan emberek pusztulása nem számít, csak az a fontos, hogy a kamatokat kifizessék, mindkét oldalon. Miközben a bankok a kamatokat számolták - a magyar honvédek és huszárok a harcokban bátran helyt állnak, hiszen az üzleti alapú újságok elhitették velük, hogy a hazájukat védik. A kufár szellem indította háborúban a magyar-szlovák-cseh-osztrák-román-ruszin-szerb és horvát katona fázott, mert kispórolták a ruházatból az anyagot. A bakancsok talpa szétmállott, mert nem bőrből, hanem papírból készült. A hadiszállítók népes serege pedig iszonyúan meggazdagodott! Nekik ez volt a háború. Az ő seregeik minden fronton győztek, pedig csak a pénzt kellett besöpörniük. Az, hogy az egyszerű zsidó emberek is ott fagyoskodtak, vagy haltak meg a lövészárkokban, nem érdekelte őket. Mert nekik nem nemzet a zsidóság, hanem egy olyan eszköz, amelyre csak akkor van szükségük, ha a nélkülözhetetlenek az üzlethez, vagy ha bármilyen más módon segítik a profitszerző "munkájukat", esetleg tömegesen kiállnak a fajtársaik védelméért!

Ne feledjük azonban, hogy a magyarság nem háborút veszített, hanem a fegyverszünetet! A háború végén ugyanis egyetlen idegen katona nem taposta a Kárpát-medence földjét, s csak azután következett a megszállás, amikor Károlyi vörös nyakkendőt viselő hadügyminisztere (Linder Béla) kijelentette:"Ezer évek tradícióit, ezer évek szolgaságát, ezer évek zsarnokságát kellett romba dönteni. Ehhez ötéves háború kellett, ehhez ezer és ezer halál kellett, hogy egy új győzelmes élet támadjon fel belőle" és "Nem kell hadsereg többé! Soha többé katonát nem akarok látni!" Az egyesek szerint ittas Linder Bélának ezen hírhedt mondatai bemutatják a számunkra, hogy milyen is egy kikeresztelkedett és a magyar hadsereget tönkretenni bátor, de törvénytelen hadügyminiszter! (Mintha néhány éve megismételte volna magát a történelem.) De Gróf Károlyi Mihály sem volt nála különb. Bár az uralkodó nevezte ki miniszterelnöknek, de ő szinte azonnal kikiáltatta - teljesen törvénytelenül - a köztársaságot, a nulla legitimitással rendelkező Nemzeti Tanáccsal! A gróf egy hiú és politikailag képzetlen akarnok volt, aki gyűlölte Tisza Istvánt és jó kapcsolatokat ápolt a szabadkőművességgel. Mindez meg is látszott akkori tevékenységén. Először lefegyverezteti a harcedzett csapatokat, majd átadja a hatalmat a bolsevik rablóbandának. Pedig kormányának alapvető kötelessége lett volna legalább megpróbálni megszervezni a kisantant inváziójával szemben a nemzeti ellenállást. Ezzel szemben fogadóbizottságokat küldött a hazatérő magyar haderő leszerelését, illetve szétzüllesztését célzó feladattal. A bolsevikok hatalomra segítésével azonban nagy részben előkészíti a trianoni döntést, valamint a nyugati közvélemény számára is elfogadhatóvá tette a beözönlő Kisantant fosztogató hadseregeit. Eközben teljesen figyelmen kívül hagyja ő is, de a békekonferencia is, az Egyesült Államok elnökének (Wilsonnak), 14. pontjának elveit: Amely a nemzetek általános összefogását hirdette a politikai függetlenség és területi sérthetetlenség biztosítására. Ez a Népszövetség alapgondolata, az annexió (bekebelezés) tilalma, valamint a nemzetek önrendelkezési joga. Ne feledjük el, hogy 1918. november 3-án, amikor Páduában az Antant megbízottai - Diaz és Badoglio tábornokok - fegyverszünetet kötöttek az Osztrák Magyar Monarchiával, a szerződés legfontosabb cikkelye az volt, hogy: "Ausztria és Magyarország területét mentesítette minden ellenséges, katonai megszállástól." Milyen érdekes, hogy ezeket nem tanítják az iskolákban. Vajon miért?

Fegyverszüneti megállapodás tehát meg volt, de Károlyi azt nem fogadta el, s ezzel szabad kezet adott a Kisantant területéhségének. Károlyi Mihály tehát egyértelműen hazaáruló. Állításomat bizonyítja, hogy - személy szerint Benestől - kapott útlevéllel menekült az országból, amelyért annyit sem tett, amennyi az adott helyzetben, még tőle is elvárható lett volna. Ez azonban nem csak tehetetlenségét és butaságát, hanem a bankárkasztot rejtetve szolgáló szabadkőművességgel való kapcsolatát is valószínűsíti.

Károlyi, Linder, Jászi csapatnak, majd a Kun Bélának (eredeti nevén: Kohn Áron) legnagyobb a felelőssége a magyar ellenállás megtiltása volt. A "vörös gróf" és a moszkovita elvtársainak a nemzetellenessége azonban megnyilvánult például a magyar zászlók bevonásában, vagy a külföldi magyarellenes hangulat elősegítésében, de a szabadjára engedett vörös vérengzésben is. Pl. Szamuely (Sámuel) Tibor vezette be Magyarországon a Dunába lövetést. Mindez persze csak a befejezése volt annak az aknamunkának, ami az I. Világháború előtt már több évtizede elindult. Magyarországon - a békében és jólétben élő nemzetiségek - horvátok, oláhok, szerbek, szlovénok, tótok és társaik között (ágensek) szították a magyarellenességet. Ez csak részben a bankárkaszt irányította szabadkőművesség érdeme, de részben a Habsburg szűklátókörűség munkájának eredménye is. Károlyi Mihály is e forrásokból táplálkozott közvetve, vagy közvetlenül. A Habsburgok mély magyargyűlölete ma is érezhető. Például Gyöngyöspatán a közelmúltban éppen egy Habsburg György irányította Vöröskereszt volt a fő felbujtó, s biztosította Gyurcsánynak a cigány üdültetés lehetőségét is!

A magyart sokszor érte vád, hogy nem vállalja a tettei következményeit. Csakhogy ez hazugság! Trianonban hangzottak el a következő szavak a küldöttségvezetőnk szájából: "Most, amikor el kell dönteni azt, hogy a jog és szabadság hangzatos szavait őszintén értelmezik-e, ezekre a szent elvekre hivatkozva kérem a népszavazás elrendelését. Elfogadjuk ennek eredményét, bármilyen legyen is az. Ha ellenfeleink visszautasítják a népakaraton nyugvó igazságos döntést, megidézem őket az emberiség lelkiismeretének ítélőszéke elé." Hozzáteszem, hogy ha népszavazást rendeztek volna, akkor a Kárpát-medencében lakó nemzetiségek többsége a Szent Korona oltalma mellett döntött volna, s tudta ezt az ellenfél is.

Vagy idézhetném Ady Endre - Üdvözlet a győzőnek című versét:

Ne tapossatok rajta nagyon,
Ne tiporjatok rajta nagyon,
Vér-vesztes, szegény, szép szívünkön,
Ki, íme, száguldani akar.

Baljóslatú, bús nép a magyar,
Forradalomban élt s ránk hozták
Gyógyítónak a Háborút, a Rémet
Sírjukban is megátkozott gazok.

Tompán zúgnak a kaszárnyáink,
Óh, mennyi vérrel emlékezők,
Óh, szörnyű, gyászoló kripták,
Ravatal előttetek, ravatal.

Mi voltunk a földnek bolondja,
Elhasznált, szegény magyarok,
És most jöjjetek, győztesek:
Üdvözlet a győzőnek.



1918 novemberében írta utolsó versét a költő, súlyos betegen, de fontos küldetést teljesítve. A vers az antant-hatalmak megértését kéri. Talán senki nem írhatta annyi joggal, mint Ady, hogy "Bal-jóslatú, bús nép a magyar, / Forradalomban élt s ránk hozták / Gyógyítónak a Háborút, a Rémet / Sírjukban is megátkozott gazok". Sajnos be kell lássuk, hogy Ady is naiv volt e kérdésben, mert az antant nem a megértés, hanem a szabadkőműves bankárkaszt irányába mutatott gesztusokat. Ami ma már érthető is, hiszen ők a globális gazdáik. Bennünket viszont a háborús károkért teljes jóvátételre köteleztek. Sőt a győztesek még zálogjogot is nyertek teljes állami jövedelmünkre, 1930-ig. Közben a román csapatok végigrabolták a fél országot, a szerbek Szegedig nyomultak fel, s a cseh hadsereg pedig a teljes felvidéket tette gyarmatukká. Ha valakinek fájna a gyarmat szó, akkor neki idézem Andrej Hlinka páter, a legnagyobb szlovák párt, a Szlovák Néppárt vezető 1925. június 4-én elmondott gondolatát! "Mindannyiunk lelkében lobogjon a magyar haza emléke, mert ezer esztendős magyar uralom alatt nem szenvedtünk annyit, mint a cseh uralom hat éve alatt."

Én magyar vagyok. Nekem nagyon fáj Trianon. De azoknak is fájni fog, akik nem magyarok, s akik ma még nem is gondolnak rá! Mert mit is mondott Kölcsey: "...ti védfalat körüle nem vonátok; Ő gyáva fajt szült, s érte sírba jut." Nekünk nem szabad elfeledkezni róla, mint ahogy egyetlen hungarusnak se lenne szabad, mert a Kárpát-medence egysége sokkal fontosabb, mint bármely nép, új keletű "őstörténetének" állandó hamisítása.

A történelem forgandósága azonban nem teszi lehetővé azt, hogy bárki meg tudjon semmisíteni egy népet, el tudja venni a másik nép hősi küzdelmét és évszázadait. Annak ellenére mondom ezt, hogy az utolsó összecsapás győztesei, a területi nyereségeiket az idők végezetéig meg akarják tartani, sőt a területtel ott ragadt ősi etnikum minden apróbb bűntét felnagyítva, sőt még a saját gaztetteiket is, igyekeznek áthárítani! A Persze nem csak az ellenünk hangolt nemzetiségek az okai ennek, hiszen a hamisság kórusához a magyar és zsidó polgári radikalizmus azonnal csatlakozott, mert hitt a liberalizmus álságos hazugságaiban.
(...)
Szeged, 2011-05-17 Dr. Bene Gábor S.

Teljes írás:
http://www.nemzetihirhalo.hu/index.php?lap=public&iro=beneg&cdate=11.06.0 3.15.03#cikk
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/2 oldal   Bejegyzések száma: 18 
2011.05 2011. Június 2011.07
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 350 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 589
  • e Hét: 10856
  • e Hónap: 21967
  • e Év: 175463
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.