Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
Külföldi kézben a magyar állam
  2011-10-12 22:16:36, szerda
 
  Külföldi kézben a magyar államadósság


Aggódnak a külföldi állampapír-tulajdonosok a magyarországi fejlemények miatt, az állomány több mint 57 százaléka van külföldi kézben. Nem mindegy mit gondolnak rólunk.

Miután a magyar állampapírok felét külföldi befektetők jegyzik le, a forint gyengülése valamint a kormány drasztikus bankellenes intézkedései miatt a hedge fundok elemzői egyre inkább azt várják, hogy a magyar állampapírpiac ugyanazt a sokkot fogja elszenvedni, amit Görögországban, Írországban és Portugáliában. A New York Times blogja szerint Simor András Londonba utazott a múlt héten, hogy megnyugtassa az állampapír-tulajdonosokat, jó befektetés még mindig a magyar államadósság.

A központi kormányzat által kibocsátott hitelviszonyt megtestesítő értékpapírok tulajdonosai: (2011. augusztusi záróállomány, piaci értéken, milliárd forintban)

Forrás: MNB/ Privátbankár

Megjegyzés: Újabban már mindenre lehet fogadást kötni, ezért is tört ki a világválság, forog a virtuális pénz!
A hedge fundok már Magyarország ellen fogadnak.


http://sokkaljobb.hu/sites/default/files/tartalmak2011/okt/03_1.jpg

Emlékeztető: ,,Orbán persze most azt forgatja a fejében, hogy csökkentjük az államadósságot, és ezzel csökkentjük a kamatterheket is. Persze jó a gondolat, csak még mindig nem érti, hogy ha mondjuk 10 év alatt a jelenleg 140 milliárd dolláros adósságunkból ledolgoznánk, vérverejtékes rabszolgamunkával visszafizetnénk 70 milliárdot, és már kezdenénk kijönni a gödörből, akkor ezek egy hónap alatt leértékelik a forintot a felére, és ismét 140 milliárd dollárral tartozunk. Ha valaki azt gondolná, hogy akkor az a jó megoldás, hogy be kell lépni az euro-övezetbe, felhívnám figyelmüket arra, hogy ugye nem képzelik, hogy az Európai Központi Bank nem az övék." (Elek Attila: Miért nincs pénze a magyarnak?)


http://sokkaljobb.hu/content/k%C3%BClf%C3%B6ldi-k%C3%A9zben-magyar-%C3%A1llamad%C 3%B3ss%C3%A1g
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az eddigi legjobb parlamentes
  2011-10-12 22:05:44, szerda
 
  Az eddigi legjobb parlamentes videó


http://vastagbor.blog.hu/2011/10/11/az_eddigi_legjobb_parlamentes_video
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Bogár László: Pénzfegyverkezés
  2011-10-12 21:14:56, szerda
 
  Bogár László: Pénzfegyverkezés
2011. Október 12. 9:24:07

Az utóbbi évek és különösen az elmúlt hónapok sokszor már-már apokaliptikus hangulatú globális válságörvényei a pénzt minden eddig elképzelhetőnél fontosabb ,,főszereplővé" avatták.Érdemes lenne tehát kicsit eltöprengeni azon, hogy mi is az a ,,valami", ami - pontosabban a legtöbbünk számára: aminek hiánya - olyan brutálisan nyomult be az emberi létezés legintimebb terébe.

Az utóbbi évek és különösen az elmúlt hónapok sokszor már-már apokaliptikus hangulatú globális válságörvényei a pénzt minden eddig elképzelhetőnél fontosabb ,,főszereplővé" avatták.Érdemes lenne tehát kicsit eltöprengeni azon, hogy mi is az a ,,valami", ami - pontosabban a legtöbbünk számára: aminek hiánya - olyan brutálisan nyomult be az emberi létezés legintimebb terébe. Bogár László írása

Először azt kell rögzítenünk, hogy a pénz valójában ,,médium", és arra szolgál, hogy közvetítse az emberi társadalmakban zajló, az idők folyamán egyre komplexebbé váló anyagi cserefolyamatokat. Ez azonban csak a pénz technikai, tárgyi felszíne. Az idők kezdetén a pénz ontológiai mélyszerkezetében valójában egy döntő fontosságú szakrális funkció lakozott. Ez arra szolgált, hogy segítségével szimbolikusan megjeleníthető legyen a közösségnek az emberi teljesítményekre vonatkozó értékítélete. A tradicionalitás létmódjának szakrális pénze tehát azt tette mindenki számára egyértelművé, hogy aki rendelkezik vele, az olyan anyagi és/vagy szimbolikus teljesítményt nyújtott, amelyet a közösség ezzel a ,,jelvénnyel" kíván elismerni. Nem véletlen, hogy az első aranypénzeken is már ott volt a szakrális rend földi helytartójának, az uralkodónak a képmása, hogy így méltósággal ruházza fel azt, aki az uralkodó jelvényét felmutatja. Vagyis ekkor még a pénzbe vetett teljes és feltétlen bizalom elválaszthatatlan volt a pénz fizikai testétől. Mindebből logikusan következett, hogy a pénz magántulajdona értelmezhetetlen volt, hiszen ez a közösség értékítéletének jelzésére szolgált, amely funkciót nem lehetett a közösségtől elvonni, elidegeníteni. A szakrális arisztokráciának újra és újra tanújelét kellett adnia annak, hogy méltán hordozza az uralkodó jelvényét, és ha méltatlanná vált, akkor akár fő- és jószágvesztésre is ítélhették, vagyis a pénzvagyona mit sem ért többé, ha már nem volt képes arra a teljesítményre, amelyet a pénz mint közvetítő jelzett. Értelmezhetetlen volt a pénz magánfelhalmozása is, mert azt csak ,,Isten szerinti" célokra, vagyis a szakrális közösség épülésére lehetett felhasználni, amivel szemben semmiféle ,,magán" cél nem volt elképzelhető.

Hasonlóan értelmezhetetlen volt
a pénz kölcsönzése és a kamatszedés is. A kamat ugyanis maga a deszakralizált abszurditás, hiszen exponenciális növekedést feltételez, illetve provokál ki. Az így kierőszakolt kamat exponencialitása azonban az életet elpusztító rákos burjánzással azonos, és az erre irányuló törekvés szülte a profitot is.

Az immár nem szakrális létkonstrukció lényege, hogy bármilyen tevékenység ,,szabaddá" válik, így azok is, amelyek sokkal több kárt tesznek a létezésben, mint amennyi hasznot hoznak. Ezt a kollektív öngyilkosságot elrejti az aktus, amely lehetővé teszi, hogy térben és időben máshol halmozódjanak fel a hasznok és a károk (költségek), és a hamis értelmezési ketrecbe zárt alávetettekkel elhitetik, hogy ha ,,iparkodnak", akkor majd nekik is jut a haszonból, ha pedig mégsem, akkor ez kézenfekvő bizonyíték arra, hogy nyomorúságukat csakis saját maguknak köszönhetik. Az Újtestamentum példázata arról, hogy Jézus korbáccsal űzi ki a templomból a pénzváltókat és a kereskedőket, arra utal, hogy a tradicionális szakralitás idővel minden emberi közösségben elveszítette az ellenőrzést a deszakralizálódó kereskedelmi- és pénzhatalom felett. Így jutunk el a 16. század kritikus elágazási pontjáig, amikor a katolikus egyház maga állt a deszakralizációs pusztítás élére, amikor a búcsúcédulával létrehozta a ,,megbocsátásipari művek" bizniszét. Majd a már meghasított egyház másik ágán Kálvin, kényszerűségből ugyan, de mégiscsak legitimálta az üzleti célú kamatszedést, és ezzel megnyílt az út, hogy a protestáns etika a ,,kapitalizmus szellemét" (Max Weber) kiszabadítsa a palackból.

Ezzel a folyamattal a pénz is radikálisan átalakult, és a deszakralizáció fegyverévé vált. Immár arra szolgál, hogy segítségével a teremtés inverze kialakuljon. Isten a semmiből teremt valamit, a kapitalizmus globális pénzhatalmi rendszere viszont a valamiből teremt semmit, tüntet el mindent, ,,pénzt teremt" - ami azt jelenti, hogy megelőlegezi a jövő exponenciálisan növekvő profitjait.

Ezek azonban nemcsak a jelenben nem léteznek, hanem a jövőben sem fognak, mert a létezés a szakrális egyensúlyra épül, és nem a folyamatos exponenciális növekedésre. Az emberek egyre nagyobb részét tudják rávenni arra, hogy valóságos munkájukkal megszerzett megtakarításaikat a tőzsdéken, befektetési alapokon keresztül a végzetesen hamis exponenciális délibáboknak a kergetésére áldozzák. És amikor ezt a pénzt pontosan kiszámítható módon elvesztik, akkor a valós áldozataik válnak semmivé, addig felhalmozott vagyonuk pedig szimbolikus áron a rendszer hatalmi magjának haszonélvezőihez kerül. Magyarország, ,,hála" cinikus kollaboráns elitjeinek, a hétköznapi önújrateremtésének kereteit jelentő valamennyi funkció felett így vesztette el az ellenőrzést.

A pénzügyi, banki, biztosítási, energetikai, hírközlési, távközlési, informatikai és médiaszolgáltatások, a közműhálózatok, a kereskedelem, az élelmiszert és gyógyszert előállító és forgalmazó rendszerek mind-mind idegen érdekeket szolgáló hálózatok kezében vannak, és bármikor szembefordíthatók a magyar társadalommal. A globális hatalmi rendszer pénzfegyverei most már létében fenyegetik a magyar társadalmat, így megmaradásunk egyetlen esélyét csak a teljes szembefordulás jelentheti.

Forrás: Magyar HírlapSzerző: Bogár László

http://www.mariaorszaga.hu/index.php?menu=bovebben&kod=4798&rovat=&PH PSESSID=bea0ae544350a7af12a6e573632b03d8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Beégés
  2011-10-12 21:11:53, szerda
 
  Beégés


Gyönyörű nő áll a buszmegállóban, minden tekintet őt fürkészi. Egyszer csak odalép hozzá egy férfi:

- Elnézést hölgyem! Meg tudná mondani, mennyi az idő?

- Köszönöm, de ma már dugtam!
 
 
0 komment , kategória:  Humor  
Az ember, aki még sohasem hazu
  2011-10-12 21:08:53, szerda
 
  Az ember, aki még sohasem hazudott!

http://www.youtube.com/watch?v=YxPPzR2SJwQ&feature=player_embedded
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hiperhajtóművet találtak több
  2011-10-12 21:04:34, szerda
 
  Hiperhajtóművet találtak több képviselő autójában


2011. október 12., szerda

Nemcsak lézerblokkolót, de hiperhajtóművet is használnak a parlamenti képviselők, derült ki egy keddi felmérésből.

Miután az Index újságírói több parlamenti képviselő autójában is lézerblokkolót találtak, a Hírcsárda munkatársai is nyomozásba kezdtek. Megdöbbentő adatok láttak napvilágot: Tíz képviselőből kettő autójában van hiperhajtómű.

,,Az a kar a klímakapcsoló. Ha nagyon meleg van, meghúzom, és máris az Északi-sarkon vagyok" - mentegetőzött egy Fidesz-képviselő. Egy MSZP-s honatya pedig ezzel takarózott: ,,Smart-pontokért kaptam egy Wunderbaum-illatfenyővel együtt."

Azt sajnos nem tudjuk, hogy az autójukba hiperhajtóművet szereltető képviselők közül a népszámláláson hányan vallják magukat Jedinek vagy egyenesen Han Solonak, de nem kizárt, hogy a lézerblokkoló és a hiperhajtómű után egyre többen fogják felszerelni az autójukat fluxuskondenzátorral is.

http://hircsarda.blog.hu/2011/10/12/hiperhajtomuvet_talaltak_tobb_kepviselo_autoj aban
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Schmitt Pál aláírt az Anzsihoz
  2011-10-12 21:01:00, szerda
 
  Schmitt Pál aláírt az Anzsihoz

2011. október 12., szerda

Véletlenül két évre aláírt a dagesztáni Anzsi Mahacskala csapatához Schmitt Pál köztársasági elnök. Az elnöki hivatal szerint félreértés történt.

,,A köztársasági elnök úrnak nagyon sok dolga van, néha pedig egy egész halom papírt viszünk be neki, hogy szignózza. Ő pedig nagyon alapos ember, egy dokumentumot sem szokott kihagyni." - nyilatkozta az elnöki hivatal egyik munkatársa. A Schmitt által aláírt átigazolási dokumentum véletlenül kerülhetett bele az aláírandó kupacba, azt információink szerint Szijjártó Péternek szánta az Anzsi vezetése, miután értesültek a miniszterelnöki szóvivő új hobbijáról.

Úgy tudjuk, Szijjártó Péter nem zárkózott volna el a lehetőségtől, mert már eddig is szerette volna közelebbről megismerni Zimány Lindát, ám azért nem vette át idejében a dokumentumot, mert véletlenül bezárta magát egy teremfoci-pálya öltözőjébe.

UPDATE: Úgy néz ki, egy szerencsés véletlen folytán a félreértés gyorsan tisztázódott: a legújabb információk szerint ugyanis Schmitt elírta a nevét a papíron, így az Anzsiban mostantól Schmidt Pál, a Magyar Posta júliusban leváltott elnöke játszik majd.

http://hircsarda.blog.hu/2011/10/12/schmitt_pal_alairt_az_anzsihoz
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Ungváry Zsolt: Ítéletre várva
  2011-10-12 20:51:26, szerda
 
  Ungváry Zsolt: Ítéletre várva

2011. október 12. 10:48:44

Julija Timosenko ukrán ex-miniszterelnököt hét év börtönbüntetésre ítélte a kijevi bíróság. A párhuzam nyilvánvaló. Idehaza is egy volt kormányfő ellen folyik eljárás, egyelőre ismeretlen kimenetellel.


Nem tudom, Timosenko bűnös-e. Ismerve a szovjet utódállamok politikai hagyományait, nem kizárt a koncepciós eljárás a politikai rivális eltüntetésére. A világnak ezen a táján még az is gyakorta előfordul, hogy ex-miniszterelnököket kivégeznek, nálunk ez, ha jól számolom, hat esetben történt meg, ami talán világcsúcs. Nyugatról nézve az egész régió egy nagy masszának látszik, tehát Timosenko ügyét a ,,fejlett" demokráciák könnyen állítják párhuzamba Gyurcsányéval. Lám-lám, az épülő diktatúra Ukrajnában és Magyarországon leszámol a haladó erőkkel, ami ellen fel kell lépni. Szabadságot Timosenkónak! Szabadságot Gyurcsánynak!

A másik oldal ugyanakkor elégedetten nyugtázhatja: mégsem példa nélkül való egykori miniszterelnökök perbe fogása és elítélése, a honi diktatúrától rettegők számára itt egy közeli precedens.

Az persze nem lehet kétséges, hogy a mi derék Fletónk bőven megérett a börtönre. Csakhogy pont egy olyan ügy miatt áll először bíróság elé, amiből jó ügyvéd akár ki is moshatja. Sokan azzal érvelnek: amint Al Capone is az adócsaláson vérzett el, noha köztudottan ő uralta az egész chicagói alvilágot, úgy Gyurcsány is egy banánhéjon csúszik el; mindegy, csak csússzon. Ezzel két probléma van.

Az egyik: mi van, ha mégsem csúszik? Joav Blum például egy felmentő ítéletet már fel tud mutatni. Mi lesz, ha Gyurcsányt sem sikerül elmarasztalni? A megdicsőült, ártatlanul meghurcolt Ferenc császárt lehetetlen lesz újból megvádolni, eljátszani a mentelmi jog felfüggesztését, szokásos hisztériáit végighallgatni - komolytalanná válik a dolog.

A másik probléma, hogy az ex-kormányfőt két ügy miatt feltétlenül el kell ítélni: a kettős állampolgárság elleni állásfoglalása a hazaárulás minősített esete, ezért neki erkölcsileg és jogilag bűnhődnie kell, már csak a példa statuálása okán is. A másik a 2006-os vérengzés, a tömegbe lövetés, a rendőrök azonosítójának eltávolíttatásával egy haramiabanda rászabadítása saját népére. Nem az a puszta cél, hogy Gyurcsányt rabruhában lássuk, megbilincselve (bár a közérzetünknek kétségkívül jót tenne), hanem hogy ország-világ megtapasztalhassa: a nemzet elleni bűnökért fizetni kell. Nagy disznóság, ami Sukorón történt, de nem ez a legnagyobb gazemberség, amit Fletó elkövetett. Annak idején azt sem tartottam helyesnek, hogy Biszku Bélát azért jelentették fel, amiket '56-ról mondott vagy gondolt. Szabad országban mindenki beszéljen, amit akar. (Kommunizmusról, holokausztról, '56-ról, '44-ről, '19-ről.) Biszkunak már a rendszerváltás óta ülnie kéne azért, amit tett. A megtorlásokért, a kivégzésekért, az idegen megszállók kiszolgálásáért.

Gyakran hangoztatják kormánypárti újságírók, politikusok, hogy ,,de hiszen nem is mi jelentettük fel, hanem Schiffer András". Csakugyan. Elgondolkodtató. Gyurcsányt nem azért citálták bíróság elé, ami miatt valóban meg kellene hurcolni, hanem egy nagy értékű, de mégis egyedi gazdasági visszaélés miatt. Talán éppen az volt a cél, hogy ebben a nem teljesen egyértelmű ügyben mentsék fel, hogy aztán soha többé ne lehessen bíróság elé állítani? Ki van az LMP és Schiffer mögött?

Az pedig már csak hab a tortán, hogy Gyurcsány mostanában szervezkedik, pártot alapít, frakciót szakít, imázst épít. Hová? Hiszen rövidesen a börtönben fog ülni. Vagy mégsem?

Ungváry Zsolt

(Kuruc.info)


http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt=8947 4
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Magyarország: bóvli + 1?
  2011-10-12 20:45:00, szerda
 
  Magyarország: bóvli + 1?


,,A rövid távú leminősítések hosszú távon felminősítésekké válnak majd" - mondta Szijjártó Péter tavaly decemberben. Felminősítést azóta sem láttunk, viszont reálissá vált annak az esélye, hogy Magyarország újabb leminősítést szenvedjen el.

Veszélyes időket élünk. Pénteken az olaszokat és a spanyolokat minősítették vissza, köszönhetően annak, hogy az európai válságkezelés egyre mélyebb gödörbe kerül, és a spanyol-olasz növekedési kilátások mind rövid, mind hosszú távon kedvezőtlenek.

A hitelminősítők szerepét nehéz megítélni. A 2008-as összeomlás részben az ő saruk volt, köszönhetően annak, hogy nem megfelelően alkalmazták az általuk létrehozott hitelminősítési rendszert. A Lehmann Brothers például AAA besorolású bank volt, ennek ellenére csődbe ment és kirobbantotta a pénzügyi krízist. A másik fő probléma, hogy amikor a leminősítések megtörténnek, már rég elkéstek vele, és csak tovább rontják az leminősített ország helyzetét. Miért kellenek akkor mégis a hitelminősítők? Az igazság az, hogy nélkül még rosszabb lenne a helyzet. Szerepük az, hogy a globális piacon jelentkező aszimmetrikus információkat feloldják. Hitelminősítők nélkül a piaci szereplők és befektetők még nehezebben tudnának megfelelő információkhoz jutni. Az országok, bankok és vállalatok olyan információkkal is rendelkeznének, amelyeket nem szívesen osztanának meg a többi piaci szereplővel, mert saját pozícióikat rontanák vele. Hosszú távon emiatt sok káros befektetés születne.

Magyarország esetében ismét megjelentek a pletykák a leminősítésről. Jelenleg ez inkább nevezhető spekulációnak, mint tényszerű megállapításnak, azonban ha a hosszú távú folyamatokat megnézzük, nem elképzelhetetlen, hogy bóvli kategóriába zuhanunk 2012-ben.

A két legmeghatározóbb tényező a költségvetés állapota és a növekedési kilátások. Az elsővel idén nem lesz probléma, köszönhetően a lenyúlt nyugdíjvagyonnak és a válságadóknak (amelyek a növekedés ütemét visszafogják). Jövőre viszont erősen kétséges, hogy a GDP-arányos költségvetési hiány tartható lesz, köszönhetően a kiadási oldal bizonytalan tételeinek, és az adónövelések negatív hatásainak. Az idei évre tervezett két százalékos növekedésre csekély az esély, jövőre pedig recesszió közeli állapotba kerülünk. Mivel a kormány becslése túl optimista mind az idei-, mind a jövő évre nézve, ez további aggodalomra adhat okot, hiszen a jóval alacsonyabb növekedés, sőt stagnálás, esetleg visszaesés, súlyos károkat okozhat a költségvetésben. Nyilvánvalóan ezért képeztek a jövő évre jelentős tartalékokat, azonban hosszú távon ilyen módszerrel nem lehet megoldani a problémákat.

Ilyen körülmények között elképzelhetetlen, hogy felminősítsenek minket, örülni kell annak, ha nem kerülünk még lejjebb. Lehet azt mondani, hogy Magyarországon egyedülálló módon csökken az államadósság, ezért elképzelhetetlen a leminősítés. Más kérdés, hogy ezt olyan módszerekkel vitték végbe, amelyeket máshol biztos nem engedték volna meg maguknak az ország vezetői.


További probléma, hogy rekordszinten van a külföldiek tulajdonában lévő állampapír állomány. Egy esetleges leminősítés brutális mértékű eladói nyomás alá helyezné a magyar államkötvényeket, a hozamok az egekbe szöknének, és a kamatterhek miatt ismét oda jutnánk vissza, ahol a lenyúlt nyugdíjvagyon előtt álltunk. Csak most már nem lenne mit ellopni, hogy látványintézkedéseket hozzanak.


A jelenlegi helyzetben inkább elképzelhető, hogy a rövid távú leminősítést hosszú távon további leminősítések kövessék, mint felminősítések. Az olyan bóvli gazdaságpolitika, amely teljesen szembe megy mind a józan ésszel, mind a közgazdaságtan természeti törvényeivel, sajnos nem is érdemel jobbat.


http://egyenlito.blog.hu/2011/10/12/magyarorszag_bovli_1
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Vidézet
  2011-10-12 20:33:54, szerda
 
  Vidézet

"Azokra kicsit másképp tekint az ember, akik nem tettek katonai esküt"

(Orbán Viktor: újra vonzóvá kell tenni a katonai hivatást, Budapest, 2001. március 1., MTI)
*

"Minden fiatalnak be kell vonulnia katonai szolgálatra. ...minden magyar fiatalembernek kell kapnia alaki kiképzést, és bizonyos mértékű lelki felkészítést is. Ehhez ragaszkodni kell."

(Orbán Viktor beszéde a Magyar Honvédség vezetői állománya számára tartott éves értékelő és feladatszabó állománygyűlésen, 2001. március 1.)
*

"Nagy öröm, hogy a sorkatonaság általunk már 2000-ben kezdeményezett eltörlését sikerült alkotmányos módon rendezni."

(Magyar Nemzet, 2004. november 20.)
*

"Én sem hazudtam soha az embereknek." (CNN interjú, 2006. szeptember 23.)

*

"Sosem rejtettem el valós szándékaimat a választók elől." (Magyar Hírlap interjú, 2006. szeptember 27.)

*
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/4 oldal   Bejegyzések száma: 33 
2011.09 2011. Október 2011.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 801 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 2820
  • e Hét: 13087
  • e Hónap: 24198
  • e Év: 177694
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.