Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
Zsákbanfutás dönt majd a lakás
  2011-10-06 20:13:53, csütörtök
 
  Zsákbanfutás dönt majd a lakásárverezéseken

2011. október 6., csütörtök

Az adósok védelme érdekében a kormány október 1-jétől változtatott a lakásárverezés szabályain.

Októbertől kizárólag olyan ingatlant szabad elárverezni, amit a sikeres licitáló azonnal magával tud vinni. Lehet 30 millió forintnál olcsóbb ingatlant is árverezni, de kizárólag annak kertjében, a jacuzzi és az ugrálóvár között, kőrisek árnyékában. A licitet nem a legmagasabb árat tevő vevő nyeri, hanem az, aki utána megnyeri a zsákbanfutó és csokoládéevő versenyt, majd leggyorsabban hibátlanul mondja el, hogy sárga bögre, görbe bögre.

A vevőnek ezután három órája van, hogy az ingatlant eltüntesse a helyszínről, a helyét sóval szórja fel, vagy egy feng-shui sivatagot gereblyézzen. Az árverések szabályainak szigorításától a kormány azt várja, hogy kevesebb devizahitel-adós kerül szorult helyzetbe, és az árverések amúgy szomorú, borongós hangulata is oldódik némileg.

http://hircsarda.blog.hu/2011/10/06/zsakbanfutas_dont_majd_a_lakasarverezeseken
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Egy haladó baloldali naplója
  2011-10-06 20:01:00, csütörtök
 
  Egy haladó baloldali naplója
2011. október 5. 21:47:30

hát ki tartsa el őket egy a piacgazdaságban? Tán bizony a NÉP?!
- az nem megy, mert ide juttatták


Már az ATV-ben is látszik az Olgicska fején a cenzúra, a Bolgár úr se mer írni a Népszavába pénz nélkül, a Hócipő már csak egy ócska kalucsni, és ha így megy, a 168 órából lassan 120 lesz.

2011. október 4., keddAmi azt illeti, nagyon csúnya dolog a kormánypárttól ennyire feszíteni a Feri idegeit (szegény már teljesen meg van viselődve), és ölbe tett kézzel gyönyörködni a mi őszinte elnökünk érdekes produkciójában. Ezeknek semmi se szent! A Feri idegrendszere se! De majd nem fognak nevetni, amikor kiderül, hogy a Pintér szobájában ürgebőrbe varrva adják át az utasításokat. Ez így van! Tessék csak megkérdezni az Apró család ügynökeit. Ők aztán tudhatják!

Nagyon-nagyon nem szép! A Feri ilyen. Impulzív, lelkes, és nem tudja, mit beszél. És akkor hagyják neki előadni a Ferenc panaszát! "Az ügyész szemébe néztem és azt mondtam, önök megsértették az esküjüket, mert nem részrehajlás nélkül végzik a dolgukat, hanem megrendelőjük kérése szerint, egy ocsmány, cinikus, koncepciós perben vesznek részt".

Nem is értem, miért nem szól valaki ennek az áldott embernek, hogy nyílt színen csinál magából izét. (Csak tudnám, hogy az Attila miért távozott olyan boldogan a Feri előadásáról. El nem tudom képzelni.)

Na, még néhány szót a sajtószabadságról. Kérem, itten nincsen sajtószabadság!, nincsen szabad sajtó, amint ezt a Magyar Narancs, az Élet és Irodalom és a HVG is minden héten megírja! És már az ATV-ben is látszik az Olgicska fején a cenzúra, a Bolgár úr se mer írni a Népszavába pénz nélkül, a Hócipő már csak egy ócska kalucsni, és ha így megy, a 168 órából lassan 120 lesz. Emellett a Klubrádió egész nap rinyál, a Népszabadságból elveszett a Nép, akarom mondani a pénzügyi Szabadság, a Mozgó Világ meg csak gub baszt.

Miként arra független és haladó barátaink a Felháborodott Kuncsorgók legutóbbi ülésén felhívták a figyelmet: hát ki tartsa el őket egy a piacgazdaságban? Tán bizony a NÉP?!

Az lenne csak az igazi populizmus!
Porpanek José Armando

Forrás: gondola.hu


http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=89150
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Figyeltek? Hitel törlesztők !
  2011-10-06 19:57:13, csütörtök
 
 
Figyeltek?
Hitel törlesztők !
Csendben oson megint fölfelé a svájci frank.
Holnap törlesztő részlet.
Nem tűnt még fel senkinek, hogy a hónapok első 5 napján irreálisan gyengül a forint a svájci frankkal és az euróval szemben.
A hónapok közepén akár 10-20-ft-al is erősődik a forint a fent emltett valutákhoz képest.

Érdekes, hogy ez nem tűnik föl a pénzügyi felügyeletnek.
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Meglepődhetnek a valódi deviza
  2011-10-06 19:53:56, csütörtök
 
  Meglepődhetnek a valódi devizahitelesek


2011. 10. 5. szerda. - 19:20

Aki devizaszámlán keresztül devizában fizeti törlesztőrészletét, nem tudja kedvezményes árfolyamon visszafizetni a tartozását - hívta fel a figyelmet a PSZÁF szóvivője. Binder István szerint néhány tízezer ügyfél vett fel tisztán devizahitelt, az adósok döntő többsége ugyanakkor a forintban folyósított és forintban törlesztett devizaalapú hitellel rendelkezik, számukra él a lehetőség - magyarázta. Barabás Gyula, a Széchenyi Hitelszövetség elnöke szerint mindez aggályos lehet, hiszen a devizahitelesek is elszenvedtek árfolyamveszteséget, ha a fizetésüket forintban kapták, és azt beváltva fizették a hitelt devizában.

Az alapszabály, hogy az év végig be kell jelenteni az adott bankban a végtörlesztési szándékot, és 60 napon belül törleszteni kell. Aki forinthitelből szeretné rendezni tartozását, még az igénybejelentés előtt érdeklődjön, jogosult-e forinthitelre - tanácsolta Binder István, hozzátéve, nem fordulhat elő, hogy a bank addig trükközzön, míg az ügyfél kicsúszik a határidőből. Fontos azonban, hogy az üzletszabályzatban meghatározott, a végtörlesztés lezárásra vonatkozó határidőig az aktuális devizaalapú hitelt még fizetni kell.

A PSZÁF szóvivője óv attól az állítástól, hogy az Alkotmánybíróság megvétózza a törvényt. Kifejtette: nem ez az első eset, amikor az állam belenyúl két fél közötti polgárjogi szerződésbe. Az alkotmány elve szerint ugyanis ha az eredeti feltételekhez képest az egyik fél számára aránytalanul megváltozik a helyet, és ez kezelhetetlen társadalmi krízissel jár, az állam ,,szűk mesgye mentén belenyúlhat" a szerződésekbe. Erre precedens is van a bankrendszerből.

Az emelkedő forinthitel kamatokkal kapcsolatban Binder István felhívta a figyelmet a PSZÁF honlapjára, ahol a hitel- és lízingválasztó program összehasonlítja a bankok ajánlatait.

(mr1)

http://kitartas.mozgalom.org/aktualis/meglepodhetnek-a-valodi-devizahitelesek
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Államosítás és padláslesöprés
  2011-10-06 19:50:12, csütörtök
 
  Államosítás és padláslesöprés Fidesz-módra


HegedűsnéHegedűsné Kovács Enikő, a Jobbik országgyűlési képviselője elemezte a kormány azon elképzelését, hogy a megyei önkormányzatok adósságát átvállalja. Mint ismeretes, Orbán Viktor miniszterelnök és Szűcs Lajos,országgyűlési képviselő tegnap jelentették be, hogy a megyei önkormányzatoknál felgyűlt mintegy 180 milliárd forintnyi adósságot a kabinet átvállalja, ám nemcsak az önkormányzatok jelenlegi feladatkörét veszi át, hanem az ellátást biztosító ingatlanok tulajdonjogát is.

A honanya ennek ismeretében kijelentette, a Fidesz elképzelése nem más, mint a kommunista érából jól ismert padlás lesöprések gyakorlata, nevezetesen, hogy az egyszeri átvállalás fejében minden vagyontárgyuktól megfosztja a megyéket. A képviselő egyszerű matematikai példával támasztotta alá állítását hiszen 740 intézményt érint a döntés, s ha az ingatlanok számával elosztjuk a 180 milliárd forintot, kiderül, az állam hatalmas vagyontömegre tenyerel rá, hiszen intézményenként átlagosan csupán 243 millió forint az a teher, melyet a magyar államnak kell megfizetnie, míg az ingatlanok döntő többsége ennél jóval többet ér, többségük piaci értéke akár az 1 milliárd forintot is elérheti.

A képviselő asszony teljesen elfogadhatatlannak minősítette ezt a tervezetet és leszögezte: a magyar állam tíz év alatt másodszor is alaposan meglopja az önkormányzatokat és a helyi közösségeket, hiszen a megyék azért adósodtak el, mert csak abból a forrásból gazdálkodhattak, amit a mindenkori kormányok a központi költségvetésben nekik juttattak, de ez az összeg évről-évre kevesebb lett. Mindemellett a megyéknek nem volt önálló bevételük, hiszen nem rendelkeztek adókivetési joggal.

Kovács Enikő kifejtette, vérlázító, hogy miután a mindenkori központi hatalom gátlástalanul kivéreztette a megyéket, most az Orbán-kormány képében a megmentő szerepében tetszeleg és elszed mindent a megyei önkormányzatoktól segítség címén.

A Jobbik szakpolitikusa egyértelművé tette, a Fidesz-KDNP koalíció célja nem lehet más, minthogy szabadon rendelkezzen egy hatalmas ingatlantömeggel, melyet később értékesíthet. Ezzel párhuzamosan persze iskolák, egészségügyi intézmények százai szűnhetnek meg és pedagógusok, orvosok, ápolók ezrei kerülhetnek a jövőben utcára, melyre egyébként a Széll Kálmán-terv is világosan mutat.

Hegedűsné egyértelművé tette: a Jobbik álláspontja továbbra is az, hogy a központi kormányzat konszolidálja az önkormányzatokat, de oly módon, hogy biztosítsa a szükséges anyagi eszközöket feladataik ellátásához, hiszen ez és csakis ez a kötelessége. A képviselő asszony felhívta a figyelmet arra, hogy a megyékben politizáló jobbikos közgyűlési képviselők a megállapodás-tervezeteket nem fogják támogatni, sőt, mivel a kormányzat terveire egyelőre jogszabály sincs, elfogadásuk esetén büntető feljelentést tesznek majd hűtlen kezelés miatt.

A Jobbik továbbra is az erős önkormányzatok, azon belül is az erős megyék pártján áll, a ,,forradalmi kétharmad" reformtörekvései abszurdak, életszerűtlenek és nélkülöznek minden politikai tisztánlátást - mondta el Kovács Enikő.
Csanádi Gábor Ferenc

Barikád

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Az Ország Teljes Újjászervezés
  2011-10-06 19:46:44, csütörtök
 
  Az Ország Teljes Újjászervezésének Arcai


I.2011.10.06. 08:44

Címkék: arcképcsarnok hülyeország kormányzás bábiné szottfried gabriella országgyűlés
Megmondta a Főarc, hogy át leszen hamarost alakítva, végső soron ha elfogadjuk Hérakleitosz azonnali kérdésekre adott válaszát, miszerint kétszer ugyanabba az újjászervezésbe nem léphetünk, akkor igaza is van a főpofának, ez egy másmilyen szervezés lesz, mint az összes eddigi nagy és hasonlóan lendületes ,,újjá", hiszen hol van ma már lefüggönyözött Pobeda és műbőr kalap. Ratkó Annák sincsenek, ma kizárólag olyan politikai elitünk van, akikre az egész nemzet felnézhet, akik saját jogukon is kiérdemlik azt a megbecsülést, ami egy újjászervezőnek kijár. Örökítsük hát meg őket a hálás utókor számára, ha egy majdani Földrajzinév Bizottság gondba' lenne. Ha egy teret sürgősen át kell nevezni, tudjon honnan meríteni, Szolgálunk, Vincent.



Bábiné Szottfried Gabriella

Van ám ennek apropója is. Annak az időnek ugyanis vége vagyon, amikor egy nő csak azért bekerülhetett egy ennyire elit arcképcsarnokba, mert szép a pofikája, vagy mert fel lehetett tenni vele kapcsolatban azt a bizonyos frivol kérdést (Hát kiskegyedben kinek a faszát tisztelhetjük???), nem, ennek vége van, ma már kell a megkérdőjelezhetetlen teljesítmény is. Bábiné erős mezőnyben indult, a fidesz Gabriella tagozata iszonyatosan kemény csapat, így érthető, ha időnként iszonyú kemény csatákat látunk.

Bábiné pedig ha kell, keményen odateszi magát. Ha alkotmányozás, ő ahhoz is ért, és ha már ért, akkor meg is mondja a frankót:

A szabadság, az alapvető jogok, a házasság és a család tiszteletben tartása és védelme az állam elsőrendű kötelessége. Egyértelműen le kell szögezni: házasság kizárólag egy férfi és egy nő között jöhet létre, és ki kell mondanunk azt is, hogy a család nemzedékek szövetsége, amely alkotmányos védelmet élvez.

Higgyünk neki, hiszen ő egy képzett természetgyógyász (ETI, 1998), ezen túl pedig a Sapientia Szerzetesi és Hittudományi Főiskolán gyermek- és ifjúságvédelmi tanácsadó másoddiplomát is szerzett. Így már érthető a következő, szintén az előbbi felszólalásából idézett mondata: A népegészségügyi mutatók aggodalomra adnak okot mind testi, mind lelki értelemben. Én eddig bele se gondoltam, hogy egy statisztikai mutatószám miatt testi értelemben is aggódnom kéne, de ezentúl majd jobban vigyázok, például a kétjegyű értékeket csak védőkesztyűben írom majd le, nem árt az óvatosság. Ennyi sapientia birtokában már érthető, hogy a saját pártjába, a saját kormányába is bele mer kötni, kőkemény azonnali kérdéssel:

A/4420 Tervezi-e a kormány, hogy a devizahitellel adósságcsapdába kerültek tájékoztatására kék vonalat hoz létre a kormányablakokban?

Kegyetlen. Én ilyenkor nem is lennék a kormány helyében. Szerencsére ott volt egy másik nő, igaz, ő még nem Gabriella, ő még csak Erika, de fejlődőképes, mert ezt a durván számonkérő kérdést merészül megválaszolta. Elmondta, hogy a tájékoztatás, na, az tényleg nagyon fontos, és örül, hogy vannak az Ország Teljes Újjászervezésének Arcai között kiugrott védőnők is, mert ha valakik, hát ők aztán tényleg sokat tudnak a tájékoztatás fontosságáról, pláne, ha közben képzett természetgyógyászokká és olyan izékké, na hirtelen nem jut eszembe, az a hittudományi és szerzetesi izé, na, szóval a lényeg, hogy Szabó Erika jogosnak tartja ezt a kemény belemenést, de. Jogosnak ugyan jogos, csak nem igazságos, hiszen ez a kormány egyúttal a mindenregondolás kormánya is, így Bábiné pofája le fog szakadni az érdemi választól: már van kékvonal, helyi tarifával hívható, desőtpláne, már január elseje óta van ilyen vonal, és a kormányablakokban olyan menyecskék és legénykék ücsörögnek, akik fel is vannak készítve arra, hogy a telefonálót elgardérozzák devizakárosodásilag ügyéből kifolyólag, pecsét helye, aláírás.

A Főarc azt mondta, hogy egy kötőjel másfél év múlva valami iszonyatosan versenyképesek leszünk, és én hiszek neki! Tegyenek önök is egy próbát: nézzenek bele Bábiné sapientiát sugárzó tekintetébe, és gondolkodjanak el mélyen. Ha mégsem sikerülne kétség nélkül hinni Orbánban és az orbáni dream team ország-újjászervező potenciáljában akkor bizony a hiba csakis az önök készülékében lehet, de ne aggódjanak, ma már nincs lefüggönyözött fekete Pobeda. Nézzenek egy bele egy másik arcba, Pintér Sándornak hívják a viselőjét, és higgyenek erősen ebben a Pobeda-nemlétben is, mert ha nem hisznek elég erősen, akkor esetleg, de ismétlem, csak a nemhivés minősített esetében előfordulhat, hogy mégiscsak akad némi lefüggönyözött valahol tartalékban.

http://orulunkvincent.blog.hu/2011/10/06/az_orszag_teljes_ujjaszervezesenek_arcai _i
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Kemény ütések a ZDF-től
  2011-10-06 19:24:25, csütörtök
 
  Kemény ütések a ZDF-től

Már önmagában az sem öröm, hogy a ZDF Orbán Viktor miniszterelnököt a minden tekintetben botrányos életet élő Silvio Berlusconi kelet-európai kiadásának tartja, ám mindez apróság a német közszolgálati adó olyan kijelentéseihez képest, hogy itthon bűnös fogalom lett a sajtószabadság, illetve, hogy Magyarország a diktatúra felé halad.

Közszolgálati adótól ritkán látható keménységgel és vehemenciával bírálta Orbán Viktort és az általa vezetett kormány médiapolitikáját a német ZDF.

A csatorna a magyarországi sajtó egyre veszélyesebbé és veszélyesebbé váló helyzetéről készített beszámolójának bevezetőjében nem csupán azt állapította meg, hogy ,,Európának már réges régen reagálni kellett volna" mindarra, ami hazánkban történt, ahol ,,Berlusconi fiatalabb, kelet-európai változata" bukkant fel, de azt is, hogy a hatalmas fölénnyel, kétharmados többséggel megválasztott magyar miniszterelnök a sajtószabadság mellett a nyugati világ értékrendjét is gyűlöli. A ZDF szerint egyebek mellett ez az oka annak, hogy Orbán a személyes honlapjára olyan videófilmeket rakat fel önmagáról, amelyek családi körben, köténnyel a derekán, disznóvágás közben mutatják, ugyanis így a nép egyszerű gyermekének a szerepében tetszeleghet.

Ami viszont a média világát illeti, a német közszolgálati adó úgy látja, a ,,sajtószabadság" bűnös fogalom lett idehaza, amit jól bizonyít a közmédiumok, köztük elsősorban a Magyar Televízió függetlenségének a gyors felszámolása, amelynek egyik irányítója a csupán 32 esztendős, médiagyakorlattal alig-alig rendelkező, egykor a Jobbikban politizáló Papp Dániel volt (aki egyébként a Cohn-Bendit-tudósítás enyhén szólva is durva meghamisításával lopta be magát a kormányzat szívébe - S. I.). A ZDF a terjedelmes riport végén arra a nem igazán örömteli következtetésre jut, hogy Magyarország ez idő szerint mind inkább a diktatúra irányába halad, lévén ,,Orbán nemcsak bejelentheti a nyugati demokrácia végét, de ennek megfelelően is jár el".

Nos, hogy ki hogyan viszonyul a ZDF helyzetértékeléséhez, nyilvánvalóan vérmérséklet, valamint politikai hitvallás dolga (az Orbán- és Fidesz-fanok minden bizonnyal túlzónak és erősen elfogultnak látják a beszámolót, míg az ellenzékkel szimpatizálók kifejezetten reálisnak), magam mindenesetre úgy vélem a riportban - az időnként megjelenő butácska és rosszindulatú feltételezések ellenére - túlsúlyban voltak az elgondolkodtató elemek.

És itt értelemszerűen nem a herzig kis köténykében kolbászt töltő Orbánnal kapcsolatos megjegyzésekre utalok (azt ugyanis nem tartom bűnnek, ha egy politikus magáról az ,,egy közülünk" képet próbálja meg erősíteni, de a falusi Orbántól egyébként sem lehet túlságosan idegen a disznóvágás), mint inkább azokra a ZDF-észrevételekre, amelyek a kormánynak a sajtó függetlenségéhez való viszonyára vonatkoznak.

Önmagában már az sem öröm, hogy a csatorna a miniszterelnököt a minden tekintetben botrányos életet élő Silvio Berlusconi kelet-európai kiadásának nevezi (ámbár Orbán korábban a példaképének mondta az oly sokat támadott olasz politikust), ám mindez apróság azokhoz a kijelentésekhez képest, hogy itthon bűnös fogalom lett a sajtószabadság, illetve, hogy Magyarország a diktatúra felé halad.

Mert ha ez utóbbi vélekedéssel még vitába is lehet szállni (jóllehet a fékek és ellensúlyok rendszerének szisztematikus leépítése nem igazán a demokráciát erősíti), a közmédiumok kormánypárti megszállására és az azokban dolgozó újságírók nagyon is tudatos megfélemlítésére vonatkozó megállapítások nem megcáfolhatóak.

És bár tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy a ZDF riportja honi kormánykörökben merev elutasításta talál majd, Orbánék helyében én egy kicsit azért elgondolkodnék a hallottakon.

Már csak azért is, hogy rájöjjek: miért jön szembe megint egy autós.


http://egerjobbik.blogspot.com/2011/10/kemeny-utesek-zdf-tol.html?spref=fb


 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Jók a számok, Gyuri!
  2011-10-06 19:19:40, csütörtök
 
 
Jók a számok, Gyuri!

- 2011.10.06. 09:01

Lassan beérik az elmúlt másfél év alaposan átgondolt és az utolsó lépésig kisakkozott gazdaságpolitikája, a gyümölcs kezd végre zamatosodni, szépen jönnek a számok, jönnek az eredmények, nő a jólét és továbbra sincs adóemelés.

-Hanyas vagy, Gyuri?
-Harmincas!

30% az esélye annak, hogy Magyarország belátható időn belül fizetésképtelenné válik külföldi hitelezői felé, így a legkockázatosabb szuverén adóst felsoroló lista kilencedik helyén landoltunk. Félelmetes, hogy ilyen cégek, mint ez a CMA DataVision menyire nem veszi figyelembe, hogy Magyarországon vége van az elmúltnyolcév rossz gazdaságpolitikájának, és valami tévedés lehet, hogy a 2009. márciusi (Gyurcsány!!!) 630 pontos CDS-csúcs után most 565 pontot számoltak ki nekünk.

A hitelminősítők, az elemzők, és az IMF is előre el lett küldve a picsába, nem értik mi folyik Magyarországon, és még bele is ugatnak, példátlan! Nem hat rájuk a szittya-turul ősmágia, Orbán Viktor démoni sármja és Matolcsy Gyuri számmágiája sem.

Ezért kaptunk ilyen példátlan felhatalmazást a Zemberektől, Gyuri, hogy most ilyen múdizok belepofázzanak a dolgainkba és elgáncsolják a Pannon Turul felemelkedését?

"A kormány álláspontja határozott abban, hogy egy esetleges ország-leminősítés okai nem vezethetők vissza Magyarország jelenlegi gazdasági-pénzügyi helyzetére, hiszen a kormány minden körülmények között tartani fogja korábbi vállalásait, ennek megfelelően - Európában egyedülálló módon - az államadósság jövőre is tovább csökken 1 százalékkal (73 százalékról 72 százalékra), valamint az idei és a jövő évi GDP arányos költségvetési hiány is jóval a 3 százalékos szint alatt marad."

Ha nem a jelenlegi helyzetre vezethető vissza, akkor még is mire? A múltra vagy a jövőre? Gyurcsányahibás vagy a jövőbeli Orbán?

-Hanyas vagy, Gyuri?
-Háromszázas!

Tegnap, 2009 után először, ismét átlépte az euró árfolyam a 300 forintos határt. Két évvel ezelőtt a Fidesz egy egész sajtótájékoztatót rendezett erre a hírre, most csak egy államtitkár volt képes egy mondatot kipréselni magából: "a kormány nem retten meg a forinthoz képest erős eurótól, bár nem is örül neki." Cséfalvay kincstári optimizmusából igazán ragadhatna ránk is, mert az IMF-jelentésére reagálva azzal lelkesítette a rádióhallgatókat, hogy "stabil a növekedés, és 3 százalék alatt van az államháztartási hiány, miközben a nagy szerkezeti reformok is elindultak."

Stabil növekedés és nagy szerkezeti reformok. Hol, merre, államtitkár úr?
Na meg a hiány. Ami elszállt. Bár szerintük Brüsszel rosszul számolt. Vagy nem.

Nincs olyan esemény, amire ne lehetne előszedni egy totál ellentétes fideszes nyilatkozatot az ellenzéki időszakukból. Ha össze-vissza fecsegnék éveken keresztül, akkor sem tudnék ilyen páratlan öngól-sorozatot produkálni.

A legjobb példa most, a 300 forintos euróárfolyam kapcsán jött elő, mivel 2009 februárjában, mikor szintén ennyi volt az euró, Navracsics (most csúcsminiszter és min.elnök helyettes) tartotta erről az említett sajtótájékoztatót.



"Ma délre a forint elérte a 300-as euró-átváltási árfolyamot. Senki sem tagadhatja, hogy ez egy lélektani határ. Egyrészt azért, mert a devizahitelesek nehézségeit tovább fokozza, másrészt azért, mert ez az egyetlen szám jól jelzi a kormányzati politika kudarcát. (...) A kormány nem tudja kezelni a válságot. Ezt láthatjuk a forint mélyrepülésében és a munkahelyek megszűnésében is.(...) A kormányzat eddig nem tett mást, csak kudarcot kudarcra halmozott."

Nincs mit hozzátennem ezekhez a mondatokhoz, Navracsics 2009-es szavai örök érvényűek.

Külön gratulálunk (és szurkolunk!) a fidesz.hu-s hírlevél szerkesztőjének, aki már nem először partizánkodja bele a 2-3 évvel ezelőtti, ma nagy-nagy öngólt érő nyilatkozatokat az aktuális infók közé.

Lehet, hogy a pártban csak ő ért egyedül a mágikus Zinternethez, ezért nem rúgják ki?

http://m.blog.hu/va/vastagbor/image/2011/10/fidesz_hirlevel.jpg



http://vastagbor.blog.hu/2011/10/06/jok_a_szamok_gyuri
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Zsarolás – Ha Magyarorsz
  2011-10-06 19:15:51, csütörtök
 
  Zsarolás - Ha Magyarország nemet mond Palesztinára, akkor Izrael támogatja ENSZ-BT tagságunkat (N1 Híradó)
Posted on 2011/10/06

- Balsai-jelentés - Az Országgyűlés elé kerülhet a dokumentum
- Pazarlás - Újabb 100 milliárd cigányintegrációra
- Zsarolás - Ha Magyarország nemet mond Palesztinára, akkor Izrael támogatja ENSZ-BT tagságunkat


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=DGloeWT5fBE
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Hat sziráki cigány erőszakolt
  2011-10-06 18:59:25, csütörtök
 
  Hat sziráki cigány erőszakolt meg egy lányt
Thu, 2011/10/06 - 17:55


Mintegy hat cigány erőszakolt meg szombaton a Nógrád megyei Szirákon egy héhalmi kislányt. A történtekkel kapcsolatban teljes hírzárlatot rendelt el a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság, az érintett településre Borsodból és a fővárosból vezényeltek át készenléti rendőröket.

Információink szerint a cigánybűnözők előzetes letartóztatásban vannak, otthonaikban kábítószert foglaltak le.

Portálunk a Betyársereg egy tagjától úgy értesült, hogy indulásra készen állnak, de jelenleg megfelelő a rendőri készültség az érintett településeken. Egy olvasónk szerint a sziráki cigányok elítélik a szörnyű bűncselekményt, és félnek a megtorlástól.

Mint olvasóink emlékezhetnek, szeptemberben egy hasonlóan vérlázító esetről számoltunk be. Akkor egy szihalmi cigány egy hat (6!) éves gyermeket becstelenített meg. Ahogy akkor a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság, úgy most a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője maradt néma, de hallgat a fősodratú média is. A héhalmi kislány cigány barátnőjéhez ment át Szirákra. A beleérző képességgel kevésbé rendelkező olvasóinknak jelezzük: az áldozatot kikötözték...

(Palócbetyár.com)

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_10_06_hat-sziraki-cigany-eroszakolt-meg- egy-lanyt?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+atis ztamagyarhang+%28Szent+Korona+R%C3%A1di%C3%B3+%2B+Magyar+Jelen%29

**

VAJON MIT SZÓLNA VITYA,HA A RÁHELT KAPJA EL A 6 CIGÓ?

Azért, mert a kormány tagjait és családjukat megilleti védelem, nem jelenti azt, hogy akik odajuttatták az "urakat" sorsukra hagyhatnak !!! Felháborító !!!!!

 
 
0 komment , kategória:  Általános  
     1/3 oldal   Bejegyzések száma: 25 
2011.09 2011. Október 2011.11
HétKedSzeCsüPénSzoVas
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 801 db bejegyzés
e év: 5608 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3774
  • e Hét: 14041
  • e Hónap: 25152
  • e Év: 178648
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.